|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
Victoria, http://allegro.pl/praktyczne-flanelo...268291955.html chyba ze Tobie chodzi o :
http://allegro.pl/wielorazowy-podkla...268291964.html
#2462 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20
A ja dziewczynki cały dzien dzisiaj leże... Zimno i szaro za oknem to taki jakiś nastrój do d...
Spać się chce strasznie... ![]() Ale wy widze nie próżnujecie i drukujecie ostro ![]() Mallinka też mam podobny nastrój do twojego dzisiaj więc nie jestes sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Priety - dzięki wielkie, spróbuję
![]() Anecka - dokładnie o ten pierwszy kocyk mi chodziło ![]() Na obiad miałam makaron ze zmiksowanymi truskawkami i jogurtem + właśnie studzę 1 w życiu szarlotkę ![]() ![]() ![]()
Adam Sebastian ur. 26.12.2010 Warto było na Ciebie czekać Małpeczko ![]() Edytowane przez VictoriaK Czas edycji: 2010-10-16 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem w stanie Was nadrobić.
Dziś od rana byliśmy na SR - od razu napiszę, że pani będąca doradcą laktacyjnym potwierdziła moje podejrzenia co do diety podczas karmienia ![]() ![]() No, a teraz przyjechał do nas kolega z Poznania, więc zmykam i pewnie zajrzę jutro (nie nadrobię as za Chiny ![]()
#2465 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() ![]() ![]() Oczywiście dam znać, jakby coś się rozkręciło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
Hej,
my z Tymkiem zaczynamy dzis 34tc brzmi powaznie... nie było mnie na wizazu od niedzieli bo strasznie sie rozchorowałam...wirusowe, od tz sie zaraziłam, najgorszy to ból głowy i światłowstret i bol oczu musialam siedziec po ciemku, a o siedzeniu przed laptopem czy tv lub przeczytaniem ksiazki to nie było mowy ![]() ![]() nameczyłam sie strasznie, ale juz mam nadzieje ze lepiej. Zastanawiałam sie ktora przez ten czas urodzi i stawialam na Ishke albo Irsin, z tego co nadrobiłam to wiem ze Ishka ma juz Juniora i serdeczne gratulacje dla Ishki!!! co u reszty to jeszcze nie zdazyłam, wiem ze De jest w domku-to fajnie-oszczedzaj sie proszę i niech tesciowa robi Twoje pranie itp trudno, Ty musisz sie trzymać ![]() Ide nadrabiac, ale po łebkach bo nie dam rady kilkudziesieciu stron....... ![]()
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
38 tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
to postęp -tak trzymać, bo Ty to usiedziec w miejscu nigdy nie mozesz
![]() A i mężuś nowe doswiadczenie zdobedzie choćby w myciu okien ![]() ciekawe jak tam Lutien dopiero doczytałam, że ona ma skurcze i zaraz urodzi o jejkuuu dzieje się, dzieje na tym naszym wątku i rozkręca.... ![]() Irsin Ty już tuż tuż, ja obstawiałam przez ten tydzien jak mnie nie było na wizażu ze może i Ty rozpakowana, bo oczywiscie te z pozniejszym terminem prosze zaciskac nogi mocnooo ![]()
#2472 |
Zakorzenienie
|
Irsin jaaacie ale wielki bębenek!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Pisałam do Ishki i oto co mi odpisała:
SMS od Ishki: Cześć wizażanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- No Irsin imponujący ![]() ![]() ![]()
#2474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
mallinka polecam watek storczykowy :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post22698808 jesli juz uschnieta lodyga, i ja obetniesz to nis sie nie stanie, a liscie opatly z choroby zapewne. Mojemu opadly jak zgnil bo go zalalam chyba 'w liscie; niechcacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
pierwszy dzień leżenia a ja już szaleje
![]() ja ja dam radę jeszcze dwa miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Apoolonia, dla dzidziusia jakoś wytrzymasz
![]() Irsin, świetny bebzonik ![]() Niebieskaa, mam nadzieję, że już zdrowa jesteś ![]() ![]() Ishka, trzymaj się tam bidulo ![]()
#2478 |
Raczkowanie
|
Apoolonia dasz radę...
![]() A ja zaczęłam 31 tydzień ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Priety Czas edycji: 2010-10-16 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Irsin - ale zgrabna jesteś ![]() ![]() U nas NIC ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Irsin śliczny brzusio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za mile slowa
![]() przytylam wszedzie, ale nie widac az tak bardzo na zdjeciu - niestety tylko na zdjeciu ![]() uciekam do lozka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Irsin brzuszek fantastyczny
![]() ![]() Niebieska gratuluję 34 tc ![]() ![]() Apoloonia dasz radę ![]() Patrycja a ja zamist leżenia cały dzień przełaziłam ![]() ![]() To ja sie pochwalę ![]() A to my w rozpoczętym 34 tc ![]()
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne te wasze brzucholki ![]() ![]() A co do leżenia to ja nie mam wyjscia bo jak zaczynam sie brać za jakieś sprzątanie czy coś to zaraz brzucholek taki twardy że szok a jak leże to jest wszystko w jak najlepszym porządku... Do sklepu wystarczy ze wyjde na chwile a po powrocie brzusio już twardy... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
Ishka, baby blues minie i znow bdziesz miala sily
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ty pisalas ze czekoalde zamierzasz jesc juz w pierwszej dobie malenstwa - dalej to preferujesz??????? bo w tym akurat ostroznosci nie widze... ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() lepsza granulowana i owocowa niz zwykla ![]() a ja wode przegotowuje nalewam do dzbanka i zawsze mam pod reka ![]() podziwiam was za te kunszty kulinarne - w szoku jestem ze wam sie tak chce heeh ja to po najnizszej linii oporu ide, dzis np ziemniaki z kefirem ![]() PILKA byla ostatnio w Lidlu za 23 zl co dwa mies. sa na ogol, trzeba lukac na gazetki... na allegro rozne, wszystko zalezy od wielkosci i firmy, np. w Decatlonie kosztuja ok 90 zl my mamy tez z Lidla juz 2 rok i sluzy zaqrowno mi jak i T. ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
my stosowalismy espumisan, jest jeszcze lepszy espumicort ponoc... no i te sabsimplex co piszesz... osobiscie ich nie stosowalam zas moja cioteczka meczy sie teraz z malenka i poczatkowo espumisan im pomagal po 9 dniach przeszli na sabsimplex i jest jeszcze gorzej, jak plakala rwala sie kurczyla etc... przez ok 2 godz tak przeszlo teraz do 5 h z malymi przerwami na spanie ![]() ojjj oby wam chociaz pomogly... DZIEWCZYNY JAK MASUEJCIE BRZUSZKI CZY TO SWOJE CZY MALUSZKA TO ZAWSZE W KIERUNKU RUCHU ZEGARA!!! to bardzo wazne ![]() rumianek i koperek ponoc pomagaja... ojj duzo tej teorii na kolki jest i tak cale szczescie ze dopiero teraz sie pojawila... u nas juz w 2 dobie! bylam w spzitalu nei wiedzialm co robic, pielegniarki wytykaly mnie ze to ta co z wlasnym dzieckiem rady sobie nie daje a biedactwo mialo juz kolki!!! ja tam mowie ze to przez ich mleko... jak mial moje lub bebiko na zaparcia i kolki miewal ich coraz mniej i ustaly wreszcie... codzienny masaz przed jedzeniem, 40 min po jedzeniu lezenie na brzuszku a ze nie lubial to taniec na lezaco z wyginaniem i przyciskaniem delikatnym nozek do brzuszka skutkowal ![]() ![]() dzis kolezanka dzwonila biedna pozalic sie - ma 3 mies. coreczke i miala kolki zatwardzenia i UWAGA przez 2 godziny miala goraczke, po 2 godzinach juz nie, i na nowo skaczace takie reakcje... plakala, marudna byla - mysleli ze to od kolek - CO SIE OKAZALO???? malenka ma zapalenie wewnetrzne ukladu moczowego (prawdopodobnie nie od zanieczyszczenia zewnetrznego przy wycieraniu ale od ukladu pokarmowego...) szok ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz? hmmm chyba co niektorzy moga przyjsc bym sie pozalila ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym ja na prawde bylam zmeczona cc i niby wysilku nie mialam to bol mi przeszkadzal a potem sytuacja z lampami zoltaczka niedoczynnoscia T. mnie zalamywala wiec wolalam sie odseperowac przez jakis czas :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ishka czekamy tu na Was, na opowieść i zdjęcia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
ISHA wyspijcie sie u boku tż
![]() niech Tomcio Junior sie klimatyzuje w domku a wy cieplem go obdarzajcie ile si e da ![]() WSZYSTKIM co byli dzis na wizycie gratuluje i oby tak dalej ![]() ![]() wczoraj dzwonilismy do tesciow i pytaja co u lekarza i mowie ze Grzes juz od 4 mies. jak nietoperek ulozony a Tosiek pi pi pi i zaczal mahac raczkami ![]() ![]() tesciowa sie nie wtraca bo mieszkaja 300 km stad widujemy sie raz na kwartal teraz i zadziej ![]() ![]() ![]() no i ANECKO hmmm kupicie cos innego, po miesiacu sama zobaczysz czego bedzie malenkiej brakowac ![]() ![]() ![]() ehhh ciezkie takie chwile gdy raz wysluchujesz a potem odsluchujesz"" ![]() ![]() ![]() p.s. szczepionki sa droooogie |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() pelnia a Ty nie masz diety cukrzycowej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
ooo Ishka wyszła. Fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.