|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cześć!
Dziewczynki życze miłego spotkania i oczekujemy relacji ![]()
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam okres i wręcz umieram ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie dzisiaj nauka na przemian z urodzinami taty...Po południu wracam... Jak myślicie można w empiku wymienić książkę? Kupiłam tacie na prezent i się okazało, że już ma jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam ![]() ale mnie choroba dopadła, leje mi się z nosa jak z kranu ![]() dzisiaj na obiadek robię rosół, tata będzie za godzinkę więc zjemy ![]() tata posiedzi trochę u mnie i jak pójdzie to biorę się do roboty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja z kolej nie toleruję notebooków, źle mi się na nich pisze i generalnie nic nie widać ![]() Dzień dobry SPD ![]() Byłam wczoraj na tej wystaiwe ![]() ![]() Padam na ryjek - dziś zasnęłam w opakowaniu i tak całą noc ![]() ![]() Idę zaraz do sklepu po składniki na obiadek. Ale będzie dzisiaj pysznie ![]() Tymczasem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
Kochane jestem już u rodziców
![]() TŻ niestety musiał wracać bo dostał fuche z pracy i za kilka godzin w niedziele dostanie jutro 100zl ![]() ![]() Po obiadku idziemy do rodzinki. Julia pobawi się z dzieciaczkami a ja poplotkuje sobie z przyjaciółką ![]() Jutro zamierzam wybrać sie do siostry i przy okazji załatwić sprawy w przychodni ![]()
#2469 | |||
Rozeznanie
|
Cześć SPD
ja chyba też niedługo będę na kupnie laptopa, bo mój się sypie,coś w nim chrupnęło podczas otwierana klapy i się troche plastiku posypało ![]() ![]() W piątek padłam wieczorem,miałam cięzki dzień w pracy, potem się jeszcze zachciało CH zaliczyć, głownie po drogeriach łaziłam,zakupiłam sobie lakiery do frencha, nigdy nie robiłam, a ze mnie beztalencie jeśli chodzi o prace ręczne ![]() Sob, znowu praca i młyn, potem szybko trzeba było ogarnąć mieszkanie, wieczorkiem wpadli znajomi, poszliśmy do kawiarni, dobre kawki mają, ale ceny za miniaturowe deserki powalające ![]() Dziś spaliśmy do 12 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam spotkanie poznańskie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Konto usunięte
|
donoszę, że odebrałam Ijęę z dworca i odstawiłam do hotelu,a za pół godziny ruszamy w miasto
![]() ![]() a jak będą Was wszystkie SPD dzisiaj uszy piekły to wiecie czyja to zasługa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tylko tak na chwilę: Poznanianki - bawicie się dobrze!!!!! U mnie imprezy urodzinowej ciąg dalszy. Aha dziekuję za sałatkowe przepisy, bo goście zajadali się aż im się uszy trzęsły ![]() Miłej niedzieli kochane ![]()
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanego spotkania ![]()
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Miłego wieczoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
kash i ijaa czekam na recenzję ze spotkania
![]() powiem Wam, że szkoda że nie miałam zajęć ![]() Dziś na obiad serwowaliśmy sobie pizzę ![]() cholerko z Ciebie to zdolna bestyja jest ![]() ![]() Punto bardzo ładne zdjęcia rybek ![]()
#2475 |
Zadomowienie
|
Chciałam tylko przekazać, że żyję. Pozdrawiam wszystkie i zmykam. Jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie. W pracy zamęt, w domu bywam rzadko i jakoś tak nie ma czasu na nic?
W dodatku zamarzyły mi się wakacje w Portugalii pod wpływem programu w TV, ale w najbliższym czasie mogę o tym zapomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Poznanianki szaleją, uchy mnie pieką i czkawke mam
![]() zazdroszcze Wam, koniecnie opowiedzcie nam szczerze, czy tak siebie wyobrażałyscie i wogole jak było ![]() ![]() ja cały dzien na uczelni, cięzki semestr się szykuje, wszędzie jakies prezentacje do robienia, dużo egzaminów, ale co tam damy rade ![]() jeszcze Pani promotor mi sie trafiła od siedmiu boleści podróżniczka co o wszystkim gada tylko nie o temacie ![]() ![]() Tż po mnie przyjechał i pojechalismy do centrum handlowego w nadzieji i ze kupimy coś dla mojego brata. I dupa. Kupiliśmy pare kosmetyków bo sie pokonczyły, troche spozywki i do domu. A po drodze sprawiliśmy sobie mały grzeszek- zamowiliśmy chinszczyzne. Ale bylo taaaakie pycha ![]() ![]() ![]() uciekam pod prysznic i do łózeczka bo od rana boli mnie głowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Punto świetne zdjęcia
![]() Ale źle się czuje ![]() Wyobraźcie sobie, że odnalazł się mój formularz NIP. Wysłałam go w teczce i poprosiłam go o odesłanie też w teczce, żeby nie był pomięty. I co ? Dostałam w małej kopercie, bo " nie mieli dużych kopert w firmie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Kurcze, w Poznaniu wizaż wygląda tak samo jak w Łodzi. ![]() ![]() My już po spotkaniu! ![]() ![]() Nooooooooormalnie się nagadałyśmy. ![]() Zdjęć póki co nie ma - nie miałyśmy czasu. ![]() ![]() Jutro szkolenie, we wtorek też, więc zapewne za dużo Poznania nie przyjdzie mi zobaczyć i obfotografować. Aaaaaa kogo nie było ten torba! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-20 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Mnie co prawda uszy nie piekły, ale wyskoczył mi ogromniasty pryszczol na nosie
![]()
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Ale wam fajnie było ! I co i co, było tak jak sobie wyobrażałyscie
![]() ![]() Ijaa Nasz SPD fotograf i zdjec nie zrobił:pała: szewc bez butów chodził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jasne, że było fajnie. ![]() A co do wyobrażenia, to w sumie Kash na zdjęciach widziałam, a na żywo wygląda jeszcze bardziej uroczo ![]() ![]() ![]() Chociaż faktycznie, jeśli o ton głosu chodzi, to trochę inny sobie wymyśliłam. Dlaczego, nie mam pojęcia. ![]() Ktoś w pokoju obok, ma śmiech jak potłuczona szklanka. ![]() Jak będzie tak całą noc, to normalnie... ![]() WOOOOOOOW normalnie Canal+ mam w TV. ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-20 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
ale wam zazdroszcze tego spotkania
wrocilam z pracy i jak przykladna pani domu czyszcze moj dogorywajacy espres do kawusi grrr jeszcze by mogl troche wytrzymac bo na cisnieniowy teraz mnie nie stac a badziewia nie chce kupowac aaa no i robie karkoweczke mam nadzieje ze wyjdzie dobra ( pierwszy raz ![]() aaaa moj ekspressss po czyszczeniu smiga jak trzeba puki co mam nadzieje ze jeszcze troche pociagnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja wstałam i co?? -15 stopni jest teraz za za 30 minut musze wyjść ![]() wrr jak mi się nie chce ![]() Ijaa spotkania zazdroszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha jako pionierki spotkań SPD uznałyśmy, że należy pierwszy meeting obejść z pompą i że zakon SPD udziela nam na jego czas dyspensy od diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym nie wyobrażam sobie zeby jakiegoś większego spotkania SPD mialoby nigdy nie byc, koniecznie musimy uskutecznić takowe dziewczęta! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Oj, Kash, teraz ty słodzisz.
![]() ![]() Ja już po śniadanku. ![]() ![]() Kash, zgadnij co jadłam. Gizk ![]() ![]() ![]() Średnio spałam - jak to zwykle na nowym miejscu, więc odrobinę mi powieki opadają. ![]() Piękny dzień w Poznaniu się zapowiada. Poszłabym po mieście pochodzić za dnia. ![]() Aaaaa i Kashmirka ma rację! Laski! Spotkanie SPD MUSI być. I nie ma że boli, że nie to czy nie tamto. Trzeba wybrać jakieś w miarę wygodne dla wszystkich miejsce, termin (nawet odległy, żeby każdy się musiał dostosować) i działamy! ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Nie produkujcie za wiele. ![]() ![]()
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ijaa i Kash- zazdroszczę Wam spotkania ![]() ![]() z nowości to mamę odłączyli od respitatora wczoraj i sama oddycha, jednak nadal jest w śpiączce, dzisiaj neurochirurg co operował mamę wraca z urlopu i mój tata będzie z nim rozmawiał ja już wstałam i jestem strasznie chora, budziłam się w nocy przez ten katar ![]() Tż jeszcze śpi, ja zjem śniadanie i idę z psem na dwór bo już czas najwyższy |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Anastazja to bardzo dobra wiadomość! Cały czas trzymam mocno kciuki, żeby Mama się obudziła i wyzdrowiała. Dużo siły życzę i wysyłam mnóstwo pozytywnej energii!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za kolejne szybkie postępy w zdrowieniu mamy. Nosz, jak mi się włosy elektryzują, to zaraz szały dostanę. Wyglądam jakbym długopisy do kontaktu włożyła. ![]() Uciekam na szkolenie powoli. Ciekawe czego fajnego mnie nauczą. ![]() Miłego poniedziałku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana umieram ![]() ![]() Kash i Ijaa ciesze się bardzo, że spotkanie się udało i jestem za, za zbiorowym spędem SPD ![]() Anastazja dobre wiesci. Dalej trzymamy kciuki i będzie wszystko super ![]() Ijaa ucz się na szkoleniu ucz ![]() Ja mam dziś znowu wolne. Czekam z upragnieniem na zlecenia to nie będę siedziała jak mops. W tym semestrze mam w jednym tygodniu 3 dni zajęć, a w drugim tylko 2. Także trochę pozarabiać mogę ![]() Babcia miała wyjść i co ? I jakaś bakteria szaleje w szpitalu! Wszyscy wymiotują i mają biegunki ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-02-21 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.