|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Cytat:
![]() *** A nie mówiłam Wam... Zosia zrobiła się ostatnio taka... kochana ![]() Tzn. broi nieźle, ale jest już taka mądra Strasznie kocham swoje dziecko
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-04-12 o 13:24 |
||
|
|
|
#2462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
O to na pewno
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że u Amelki będzie tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzie Ty? W domku? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- W tym roku jest Narodowy Spis Powszechny Ludności. Same możecie to zrobić drogą internetową Tu link -->KLIK
|
|||||
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
angy mnie wlasnie przeraża cała masa pozwoleń, planów, załatwiania itd..... ale marzy mi sie domek swój ![]() Hej Unholy, co u Was? mialaś już egzamin?
|
|
|
|
#2464 |
|
Ola-Unhola
|
Jestem, jestem
![]() Sorki, ale nie mam kiedy zajrzec i w ogóle. 1. Rozmowa. Nie była o moich zwolnieniach, tylko o zmianach w departamencie. Mój zespól będzie istniał do końca sierpnia. Mam 3 wyjścia (jak każdy inny ode mnie). Przenieść się do innego miasta , szukać pracy na miejscu w innym dep. lub szukać poza z odprawą ode mnie.Także czekają mnie kolejne zmiany ![]() 2. Chłopcy ok, Bartek trochę pokaszluje, ale mało. Antolek ma problemy kupkowe, które zaczynają się ok 5 rano i trwają już 4 dzień Robi lekko rozwolnieniowa kupkę, ale jednak ma z nią problem. Wszystko ma tam spuchnięte i czerwone. Chyba przejdziemy się do lekarza, tylko jakiego, zeby sprawdził czy nie ma hemoroidów - nie wiem czy takich dzieci w ogóle mogą być ![]() 3. Nie było nas od środy w domu, bo wynikła sprawa prądowa - pisałam kiedyś, wiecie o co chodzi Od wczoraj juz jesteśmy, nie ma to jak u siebie Choć miło, ze Rodzice nas przyjęli ![]() 4. Egz. jeszcze nie miałam. Nie ma kiedy ![]() To tak pokrótce. Nie nadrabiałam, przyznaję się. Coś się wydarzyło?
|
#2465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() problemy kupkowe, no nie fajnie, nie wiem czy to mogą być hemoroidy, ale zawsze dobrze sprawdzić. coś musi byc nie tak, skoro kupka nie twarda a i tak ciężko idzie. jak się zapiszesz na egz to daj znać, przyda ci się trochę kciuków ![]() Buziaczki dla Ciebie Oluś ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- która torebka fajniejsza (nigdy mi sie takie nie podobały, aż tu TRACH i nagle coś mnie tchnęło ) 1. taka 2. taka no i czerwona czy czarna |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
)No kupka nie martwi i muszę to sprawdzić Dam znać na pewno, kciuki potrzebne będą baaardzo Dla mnie opcja 2 w ...obu kolorach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przygotuję już tylko do wklejenia zdjęć, tzn. ozdobię każdą stronę. Muszę wziąć się za zamówienie ![]() ![]() A może podzielisz się jakimiś swoimi tańszymi sposobami. Już piszę o co mi chodzi. Ja, np. nie zamawiam kwiatków w necie, tylko idę tam, gdzie sprzedają sztuczne kwiatki i mam do wyboru do koloru za grosze. Mam też swój sposób na każdy (prawie ) wyczarowanie papieru (też za niewielką cenę) Jak mi sie coś przypomni, to napiszę To by się z Zuzą nie dogadali , a jak by się dogadali w tej sprawie, to by dopiero było Cytat:
1. Kurcze, znowu zmiany 2. Maciek od jakiegoś czasu też ma problem, zastanawiam się czy nie iść do lekarza. Mimo, że zaparcia Mu minęły (po póltora roku), to boli Go pupa. Przy myciu czy wycieraniu bardzo wyraźnie to sygnalizuje Antolek też tak ma?3. 4. Oby udało Ci się, jak najszybciej Cytat:
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko...smutne to, jakoś wyjątkowo mnie to dotknęło, ale osobiście znam przypadek gdzie wyszło wysokie prawdopodobieństwo downa a syn jest zdrowy.
U nas nie podają w % tylko 1:x Te wyniki dla mnie mogłyby nie istnieć, bo mijają się z prawdą jak widać. Dane kobiety wrzucane są "do jednego wora" i wychodzi z tego misz-masz. Ola tęskniłam, a ty?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2470 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
od razu przepraszam ze nie pocytuje z wczoraj bo wszystko zacytowałam w pracy ale nie pisałam a teraz drugi raz już ne chce mi sie ![]() Cytat:
mam tylko jeden fotel bujany i już 4 rok ciągnie i wszystko z nim w jak najlepszym porządku ![]() Cytat:
cwany ten mój zięciunio ![]() Cytat:
teraz juz tego nie widze tak bardzo ale chyba ich tyle nie je Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ola będzie dobrze, czasem takie zmiany na dobre wychodzą i buziaki dla chłopaków Wojtusia, ta druga fajniejsza, ja wolę czerwona (mam bardzo podobna ale prostokąt )
|
|
#2471 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Powiem tak nam wyrysowywał architekt i za projekt zapłaciliśmy 1800 zł plus każdemu inżynierowi po 500zł za branżę tj.prąd,gaz,woda i CO.Kiedy kupuje się gotowy projekt za branże chyba nie trzeba płacić,bo one są już chyba w tym projekcieBartosia tak wymordowało,że jak skończył wymiotować,to wyglądał jakby był chory ![]() Cytat:
aby było dobrze.![]() Cytat:
![]() Ale przed ciążą,tak nie miałam Cytat:
Cytat:
Strasznie ludzie chorują teraz szczególnie zauważyłam,że młodzi i dzieci i to na te straszne choroby w tamtym tygodniu pochowali u nas faceta 42 lata,miał białaczkę,zaatakowała go drugi raz![]() Cytat:
Pozjadało mi cytaty |
|||||
|
|
|
#2472 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie ta jedna wielka niewiadoma jest taka ciekawa
![]() No i dobrze Tak myślę,ile teraz trzeba dać?Dwa lata temu chrześnikowi dałam 500 zł i teraz nie wiem ![]() Cytat:
dla Zosi.Wierzę ![]() Cytat:
aby zmiany wyszły tylko na dobre.Moja szwagierka teraz była przez 4 dni ze swoim trzylatkiem w szpitalu,miał właśnie problemy kupkowe,nie robił 4 dni,dostał strasznych boleści.Zrobili lewatywę i jakoś poszło,ale lekarze dziwili się,że po lekach,dawki jak dla dorosłych,mały ledwo dawał radę zrobić,przez następne dni.Dostali dietę i mają jechać na wizytę do jakiegoś lekarza gastro coś tam,zapomniałam,nie gastrologa,jakoś inaczej. Biedny Antoś Cytat:
![]() To ja już wolę coś podać,niż żeby dziecko tak się męczyło. Cytat:
Bartosz robił dzisiaj aferę o pole codziennie chodzimy,a on dzisiaj,po powrocie do domu dostał takiej histerii,jakby był pierwszy i ostatni raz
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:57 |
||||
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie wiedziałam, że takie małe dzieci mogą mieć chorobę lokomocyjną. Mam nadzieję, że Kuba nie będzie miał, bo jak wymiotuje, to jest przestraszony i płacze. Pewnie do gastroenterologa ![]() Hehe
|
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widocznie mogą mieć,lekarka mówiła o tym syropie Lokomotiv,póki co przy następnej okazji wypróbuję tych plasterków akupresurowych Transway,bo to mniejsza ingerencja w organizm,a jak nie pomoże,to wtedy coś większego kalibru ![]() Bartosz nie płacze,ale potem jest taki bladziutki,jakby był chory i za nim zacznie wymiotować,to już wiem,że coś się dzieje,bo tak milknie,przytula się do fotelika i w dziwny sposób połyka ślinę,tak jak gdyby mu się tam już cofało![]() Dokładnie Jakoś padam dzisiaj są rekolekcje,byłam na mszy i na naukach dla matek.Ksiądz prawił o aborcji,luźnych związkach i konkubinacie![]() Idę wziąć prysznic i chciałam jeszcze oglądać program na dwójce z Fidykiem o 22.55,dzisiaj ma być o deformacjach ciała-ale nie wiem czy doczekam. Spokojnej nocy |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos naszego katolickiego społeczeństwa - mój Małż w zeszłą niedzielę wieczorem biegał. Po drugiej stronie ulicy pod jakimś płotem siedział facet, Małż pomyślał, że zaraz ktoś się zorientuje, czy on nie potrzebuje pomocy, bo akurat skończyła się msza wieczorna i mnóstwo ludzi tamtędy przechodziło. Otóż nikogo pan nie obszedł, Małż wracał po jakichś 20 minutach, facet nadal siedział, Małż go zagadał, pan powiedział, że pił, ale boli go w klatce. Małż dzwonił po pogotowie i dopiero zatrzymał się ktoś jadący samochodem. Tak więc w Polsce lepiej, żeby na ulicy nam się nic nie przytrafiło
|
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawda,panuje straszna znieczulica
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Czas już na mnie, kolorowych snów
|
|
#2478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z ust mi wyjełas ![]() Cytat:
a najgorsi są Ci co ręcę składaja a jak przyjdzie co do czego to się niewidzialni robią
|
|
#2479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie nie uznaję półśrodków, gdybym nie mogła zrobić, tak jak bym chciała to frustracja by narastała. Wiadomo, że wykończeniówka wykańcza , jak się nie ma milionów na koncie Można też zrobić częściowo i potem po kolei dorabiać resztę, ale to nie dla mnie, cały czas syf, nie tak jak powinno być, frustracja narasta![]() Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale przekonałam się już wieeelokrotnie, że podoba mi się zawsze to, co drogie Jestem wyczulona na jakość i solidność, a bardzo często idzie to w parze z wysoką ceną niestety. Więc kółko się zamyka , bo żeby nie było-nie mam milionów na koncie![]() Do tego dochodzi ogród. Nie znoszę wszelakich prac ziemnych, zawsze śmieję się jak rozmawiamy o tym z małżem, że trzeba by ogrodnika zatrudnić ![]() Fajne są mieszkania dwupoziomowe, ale wtedy nie ma już tej swobody wokół, gdzie można wyjść, wypić kawkę, zjeść śniadanie... Cytat:
![]() Kurka, Antoś już długo ma problemy z wypróżnianiem... Ja bym poszła do jakiegoś mądrego lekarza. Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda gadać. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Dzień dobry Dzisiejsze ciśnienie mnie zabija ![]() Śpię na siedząco ![]()
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Też chyba usnę,ale z niewyspania ![]() Najpierw chciałam oglądnąć Fidyka-zasnęłam a później od 1.30 prawie do rana nie spałam w dodatku Bartoś też za ciekawie w nocy nie spał![]() Wczoraj było takie ciepło,a dzisiaj u mnie 6 stopni tylko. Miłego dzionka |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze jednak, że są jeszcze tacy ludzie, jak Twój Małż --- Dzień dobry
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli nie mam co narzekać? ![]() Idę coś na obiadek wyciągnąć i pranie wywiesić
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
No i zakazili Laurkę gronkowcem!
Niech ktoś tam u góry, jeśli jest, da Jej siłę
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
śledzicie cały czas tego bloga?
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak
Niektóre Dziewczyny też. Ada, Czeko
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dla odmiany lubię pracę w ogrodzie ![]() jak tam żonko? mnie pochłonęło robienie zakwasu do chleba, wczoraj tyle sie naczytałam ze az kręćka dostaję, ale powoli to ogarniam jakoś. nawet suszę porcję zakwasu, w razie jakbym zepsuła ten świeży. TZ sie ze mnie śmieje już w lodówce stoją dwa słoiki zakwasu, narobiło sie go duzo jakos
|
||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Macham w przelocie
i zmykam spac
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
tęskniłam, a ty? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Na razie musz to wszystko przetrawić
aby było dobrze.

dla Zosi.
Jestem wyczulona na jakość i solidność, a bardzo często idzie to w parze z wysoką ceną niestety. Więc kółko się zamyka