|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
ja mam na razie cos ponad 50, no ale w blogrollu wyswietla się 25 zresztą zgodnie z tym jak do nich zaglądam, bo zawsze zaglądam na najnowsze notki jak pojawiają się w obserwowanych
oczywiscie te które mnie interesują - najchętniej czytam o pielęgnacji twarzy i kolorowce, a najmniej chętnie o ciuchach i szamponach, a Wy?
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o szamponach itp. też nie za specjalnie lubię czytać ... może dlatego, że nie mam większych problemów z moimi poza tym, ze się nie układają, jak zasypiam z mokrą głową
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
a moje układają się wyłącznie jak zasypiam z mokrą głową
muszę umyc głowę, wytrzeć włosy, nie rozczesywac i iść spac, a na drugi dzien wszyscy mnie pytają czy byłam u fryzjera. Za to jak się sama uczesze to moja mama mówi, ze mogłam sobie trochę wymodelowac bo mam takie przyklapnięte jakbym tak spała |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie na obszerna recenzje na temat cieni Paese
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja modowo-ciuchowych nie czytam wcale. O biżuterii sporadycznie.. Najbardziej lubię lakiery, kolorówkę i naturalną pielęgnację
|
|
|
|
#2469 |
|
Moderator
|
Ja czytam o ubraniach, lubię wpisy kosmetyczne i makijażowe i prywatne (jakieś wycieczki itp.) też. Najmniej czytam lakierowe - chociaż jak miniaturka mi się spodoba to wchodzę
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam identycznie jak Kasia
![]() Ostatnio coraz chętniej zaglądam na stylizacje Lakiery wciąż mnie nie kuszą...
|
|
|
|
#2471 |
|
BAN stały
|
York mojej siostry odprowadza mnie do szału... Maja remont i pomieszkują u nas, a pies przegina od kilku dni... Wszystko wymusza piskiem i skrobaniem, a jak ona go zostawi to już w ogolę armagedon, mimo, że i przed remontem bywał tu prawie codziennie.... wyje jakby go ze skóry obdzierano, a ja nie dam mu się terroryzować, ale już mi się cierpliwość skończyła... Ma szczęście, że szanuję zwierzęta, bo bym mu takiego kopa zasadziła, że hej! Kiedyś było mi go szkoda, a teraz wiem, że wymusza wszystko piskami...
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Wena, bo yorki bardzo często są straszliwie rozpieszczone i małemu się wydaje, ze mu wszystko wolno
ludzie traktują je jak maskotki, a to przecież terier, żywe srebro - spróbuj może go "wybiegać", żeby nie miał siły na takie akcje?
|
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
może i bym sie skusiła, tylko gdzie je można kupic?
|
|
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
Boziu, mam takie blogowe zaległości czytelnicze i notkowe, że aż mi samej siebie szkoda :<
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Na ich stronie Paese, w drogeriach osiedlowych albo przez katalogi. A jak sie jest konsultatntka to ma sie 35 % znizki
Gdyby mi ktos chcial zamawiac te kosmetyki to bym Ci wziela ze znizka, ale u mnie nikt ich nie chce bo mamy je w sklepach i ciezko mi zebrac zamowienie na 100 zl.
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raz tylko kupilam sobie cienie na ich stoisku podczas Jarmarku w moim mieście
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli nie znajdziesz, a bardzo bedziesz chciala to sluze pomoca, bo u mnie w sklepach duzo tych kosmetykow i sa tansze niz w katalogach i na stronie Paese ;o nie rozumiem tego, wlasnie przez to ze sa tansze to nikt mi nie chce brac z katalogow, dziwna polityka.
|
|
|
|
#2479 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
"dużo mam kosmetyków ? zdjęcia" |
|
|
|
#2482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najpierw wszystko ok, wybierz sobie, podaj adres.. No ok, podałam i czekam na paczkę. Potem mail, żeby wstawić na bloga info o promocji, więc wstawiłam.... no a potem cisza :/ Pisałam parę razy, w końcu przysłali, chyba na odwal się bo 2 saszetki maseczki -.-
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Moderator
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29699384]Mnie trochę zdenerwowała florame
Najpierw wszystko ok, wybierz sobie, podaj adres.. No ok, podałam i czekam na paczkę. Potem mail, żeby wstawić na bloga info o promocji, więc wstawiłam.... no a potem cisza :/ Pisałam parę razy, w końcu przysłali, chyba na odwal się bo 2 saszetki maseczki -.-[/QUOTE]2 saszetki maseczki To rzeczywiście można sobie opinię o marce wyrobić stosując raz maseczkę
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29699384]Mnie trochę zdenerwowała florame
Najpierw wszystko ok, wybierz sobie, podaj adres.. No ok, podałam i czekam na paczkę. Potem mail, żeby wstawić na bloga info o promocji, więc wstawiłam.... no a potem cisza :/ Pisałam parę razy, w końcu przysłali, chyba na odwal się bo 2 saszetki maseczki -.-[/QUOTE]Tak jakby po dwóch małych próbkach dało się zauważyć jakieś efekty i napisać recenzje
|
#2486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw wszystko ok, wybierz sobie, podaj adres.. No ok, podałam i czekam na paczkę. Potem mail, żeby wstawić na bloga info o promocji, więc wstawiłam.... no a potem cisza :/ Pisałam parę razy, w końcu przysłali, chyba na odwal się bo 2 saszetki maseczki -.-[/QUOTE]Ja z kolei zraziłam się do alledrogerii. Dawno temu już, kiedy zaczynałam postanowiłam napisać do kilku firm padło m.in. na nich i odpisali, że są chętni, żeby przesłać screena statystyk, napisać jakie mam warunki itp. Napisałam i cisza, pomyślałam, że może nie doszło i po jakimś czasie zapytałam czy to w ogóle nadal aktualne. Dostałam odpowiedź, że mieli awarię (albo wymianę?) komputerów i żeby przypomnieć na czym się rozmowa skończyła. Odpisałam, przypomniałam i znowu cisza, pewnie znowu komputery wymieniają ![]() Podobne było z Xen-Tan. Kiedy na moim blogu pojawiła się samoopalaczowa seria zaproponowali, że przyślą jakiś produkt, pozwolili nawet wybrać, poprosili o adres i do dziś cisza |
|
|
|
#2488 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja najchętniej o produktach do makijażu oczu, zwłaszcza mam fizia na punkcie eyelinerów ![]() Na drugim miejscu kremy do pielęgnacji twarzy (dzień i noc) i kremy pod oczy oraz oleje do włosów. Kolejne miejsca to makijaż twarzy (podkłady, pudry, róże, bronzery i rozświetlacze) oraz bazy/utwardzacze paznokci. Najmniej interesują mnie lakiery, balsamy do ciała i ciuchy. Cytat:
). Moja labradorka też zaczęła ostatnio wymuszać, bo przechodzi swoisty okres psiego dojrzewania, ale ja się nie dam złamać Wprawdzie nie szczeka (labradory prawie w ogóle nie szczekają), ale pojękuje, mruczy jak kot...Z dużym psem jest więcej zabawy, bo potrafi na przykład skoczyć na człowieka ze złości, że mu nie chce dać czekolady czy kiełbaski...u mnie do tego jeszcze nie doszło, bo staram się konsekwentnie ją wychowywać, ale kto wie co będzie w przyszłości. Z yorkiem masz trochę lepiej ze względu na jego gabaryty Dobre ![]() U mnie nuda: 'koszyk na zakupy' , 'wlosy hindusek', 'szafa catrice'
Edytowane przez idalia_ Czas edycji: 2011-09-29 o 16:15 |
|||
|
|
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziś wygoglowano wpisując "Biała tubka"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

oczywiscie te które mnie interesują - najchętniej czytam o pielęgnacji twarzy i kolorowce, a najmniej chętnie o ciuchach i szamponach, a Wy?

raz tylko kupilam sobie cienie na ich stoisku podczas Jarmarku w moim mieście

trudno.