Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 10:46   #2461
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Hej ale sie ciulato spi bez meza obudzilam sie o 8 i juz mi sie dalej nie chce spac bo nie mam na kogo klacie sie wylozyc... na szczescie juz jutro rano po niego jade a dzis mezunio pisal ze jedzie zwiedzac Italie... i w ogole wlosi ponoc bardzo sympatyczni... zapraszaja mnie tam na wakacje

no wlasnie sie caly czas nad tym zastanawiam.... w sumie bylam w domu u jednego architekta i on to od razu mial wejscie prosto z pola do duzego pokoju mial tylko tyci tyci przedpokoik i nie mial wiatrolapu ale powiedzial ze jest ok... a u nas jednak ten przedpokoj bedzie duzo wiekszy niz jego... co do projektu to my bedziemy mieli rzut lustrzany czy jak to sie tam nazywa i po lewej stronie mamy kuchnie a po prawej stronie bedziemy mieli 2 drzwi, jedne do lazienki, 2 do pomieszczenia gospodarczego i z tego wzgledu tego przedpokoju nie bedziemy dzielic na pol by wydzielic wiatrolap, a jak sie konczy przedpokoj to w ogole chcemy zostawic pusta dziure bo jakbysmy tam zrobili drzwi i sciany to to by byla taka klitka no a szafe planuje postawic z tej strony co jest w projekcie tylko ze moze byc znacznie dluzsza bo tam nie bedzie drzwi ani nic musze pogadac z mezem o tym wiatrolapie bo szczerze mowiac nie daje mi to spokoju... budowanie to jednak ciezka praca...
ja tez bez meza spac nie lubie

Samba ja nie mam wiatrołapu, bo moije drzwi sa jakby w takie wnęce. i wchodzi sie od razu do domu na korytarz polaczony z salonem- tez inaczek nie chcialam by nie tworzyc klitek. ale w przyszłosci ta wneke pewnie i tak zabudujemy, bo mnie wnerwia jak ciagle mi sie tam syf zbiera, wiatr wszystko z podworka zdmuchuje wlansie w ta moejsce i na schodach coagle pelno piachu

Agata udanych zakupow

dziewczyny rozmyslam nad projektem gornej lazienki, bo w sierpniu zabieramy sie za nia. i tak sie waham czy wszedzie zrobic płytki czy 2 sciany zostawic pomalowane
Stary 2011-07-02, 10:52   #2462
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mój mąż też się bał, ze go zbluzgam Ale ja byłam taka, jak on to mówi "sfluflała", że nie w głowie mi bluzgi były
Nie ma co zakładać z góry jak będzie, tyle kobiet urodziło dzieci, to co Ty masz nie urodzić Będzie dobrze
No ale ja to panikara na maxa i w ogóle myślicielka. Mój tż mówi, że ja to filozofem powinnam być

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
z tego co kojarze to chyba miedzy 4 a 6 cm rozwarcia. jak sie upomniałam to sie okazało ze mam 8
Dobrze wiedzieć to najlepiej wołać od razu jak się pojedzie
A w ogóle za zzo się płaci? bo niby ustawa mówi, że nie... ale co szpital to co innego mówią... albo, że w ogóle nie podawają (możliwe to?)

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
<Piątka>
Mnie jak coś boli to ani do mnie gadać, ani mnie tulić, głaskać, bo...
Kiedyś jak się zatrułam i wymiotowałam to leżalałm na kocu przy wc (teraz to to śmieszne ) to tż chciał być przy mnie... a w życiu... nawet jak stał pod drzwiami to go wyganiałam, sama spalam przy wc wołałam tylko jak coś potrzebowałam, np. wody

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Monia mi napisala ze powodem odwolania lotu bylo to ze .. na pasie na lotnisku JFK bylo ponad 100 zolwi i samoloty nie ladowaly ... dziwne to wytlumacznie troche

Leciala z rzeszowa do wawy ...
Ło matkooo

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
w pewnym sensie sie zapomina ja pamietam ze bolalo, pamietam z emocno ale jakbym sobie miala przypomniec ten bol to niepotrafie...dzis juz sie nie wydaje taki straszny
Jakoś nie wierzę w moc zapominania ja pamiętam nawet badanie, które miałam robione w wieku 3/4 lat niby to nie to samo... ale sama się sobie dziwię, że pamiętam takie rzeczy...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:53   #2463
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Niedaleko lotniska JFK jest pare jezior .. wiec pewnie stamtad sie przyplataly ...

ja tez nie wlasnie ale nawet w wiadomosciach mowili ze loty sa odwolane przez zolwie wlasnie

Wiem wlasnie dziwnie to brzmi ale to prawda jednak .. w wiadomosciach pokazywali wlasnie ze loty odwolane

sa to dzikie zolwie z zebami i wydaja dziwny glos jak sie do nich podejdzie .. nie poruszaja sie tak powoli jak normalne u nas tez mamy pare taki stworzonek za domem , kiedys zrobie zdjecie to wam pokaze

Na biwak jedziemy Monia napisala ze chce tylko wrocic do domu wykapac sie i mozemy jechac faaaajnie nawet zolwie nam nie przeszkodza w udanym weekendzie
Pokaż koniecznie te zdjęcia żółwi z zębami

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba [przepraszam ze Cie z Ana nie wiem czemu pomylilam ] super ta realizacja z zolta kuchnia. bardzo mi sie podoba. jednak dalabym wiatrolap. akurat u nich wypadalby tam gdzie konczy sie przedpokoj
dalabym takie przeszklone dzrwi cos w stylu jak ma gold fish w salonie.
A u nich chyba nie ma dzrwi bo albo szkoda bylo miejsca, albo chceili by bylo symetrycznie z otwarta kuchnia

agatka powodzenia na zakupkach!
No właśnie byłam zaskoczona o co kaman
Stary 2011-07-02, 10:56   #2464
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta ja nastepnym razem od razu poprosze zzo bo tym razem jak poprosiłam to było 8 cm i położna stwierdziła, ze jeszcze godzina i po wszystkim. Bo skurcze zaczeły mi sie 9.30 mniej wiecej o 11.20 Agata była na świecie.
Ale drugie nie wczesniej niz za 5 lat

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:02   #2465
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Mój mąż tak się rozchorował, że nie pojechał rano na tego paintball (czy jak to się pisze). Dopiero potem dojedzie do nich do domku, biedaczek

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Madzia my u nas nie odmieniamy tak na wszelki wypadek hihi mam w pracy kilka osob o "takich nazwiskach" i widze jak sie wkurzaja gdy ktos poodmienia czasem semiszne nazwiska wychodza
a to nie jest wtedy błędem, jak się nie odmienia??

jest tu jakaś polonistka Bardzo mnie to intryguje.

Zabcia o... szkoda

Rosi ja też tych obu książek nie przerabiałam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:05   #2466
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja tez bez meza spac nie lubie

Samba ja nie mam wiatrołapu, bo moije drzwi sa jakby w takie wnęce. i wchodzi sie od razu do domu na korytarz polaczony z salonem- tez inaczek nie chcialam by nie tworzyc klitek. ale w przyszłosci ta wneke pewnie i tak zabudujemy, bo mnie wnerwia jak ciagle mi sie tam syf zbiera, wiatr wszystko z podworka zdmuchuje wlansie w ta moejsce i na schodach coagle pelno piachu

Agata udanych zakupow

dziewczyny rozmyslam nad projektem gornej lazienki, bo w sierpniu zabieramy sie za nia. i tak sie waham czy wszedzie zrobic płytki czy 2 sciany zostawic pomalowane
ja sie jeszcze zastanawiam czy sobie nie dobudowac z przodu domu pod daszkiem takiego malego pomieszczenia... tzn zabudowac daszek ale nie wiem... w przyszly weekend przyjedzie moja mama to beda ja meczyc i bedziemy razem gdybac..
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:22   #2467
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Mój mąż tak się rozchorował, że nie pojechał rano na tego paintball (czy jak to się pisze). Dopiero potem dojedzie do nich do domku, biedaczek

Zabcia o... szkoda

Magda zmusiłaś mnie do przypomnienia sobie przedmiotu Kultura żywego słowa

Nazwiska żeńskie są nieodmienne, z wyjątkiem tych zakończonych na -a ( te odmieniają się jak przymiotniki)

Nazwiska męskie są odmienne...
*wszystkie zakończone na spółgłoskę (odmienia się jak rzeczowniki męskie; trochę inaczej odmienia się te, gdzie drugą od końca litera jest -e, np. Leniec, Leńca, Leńcowi itd.)
*zakończone na samogłoskę:
-a (odmienia się jak rzeczowniki żeńskie)
-o (odmienia się jak rzeczowniki żeńskie; choć pojawia się tendencja nie odmieniania nazwisk zakończonych na -o)
-e (tu jest różnie, ale w większości odmienia się jak rzeczowniki męskie)
-i (odmieniają się jak przymiotniki)
-y (odmieniają się jak przymiotniki)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-07-02 o 11:25
Stary 2011-07-02, 11:22   #2468
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana czyli generalnie powinno się odmieniać prawda?? czy jesli ktoś nie odmienia, to robi błąd??
Wiem, że jeszcze zakończone na K (męskie) dodaje się do nich a np. Wójcik - Wójcika.

Stary 2011-07-02, 11:35   #2469
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana czyli generalnie powinno się odmieniać prawda?? czy jesli ktoś nie odmienia, to robi błąd??
Wiem, że jeszcze zakończone na K (męskie) dodaje się do nich a np. Wójcik - Wójcika.
Szczególnie, gdy zakończone są na spółgłoskę... to wtedy podobno najgorzej rażący błąd
A jakie to były nazwiska, o których ostatnio pisałaś czy się odmieniają?

Madzia wszystkie zakończone spółgłoskę się odmienia jak rzeczowniki rodzaju męskiego, np. Smędzik, Smędzinka, Smędzikowi (gospodarz, gospodarza, gospodarzowi itp.)

Wyjątkiem są te, gdy druga literką od końca jest -e. Te się odmienia inaczej... np. -er i -el.

Ciekawostką jest, że nazwiska tożsame z reczownikami pospolitymi można odmieniać dwojako... np. takie: Kotlet, Gołąb... i tu wybiera właściciel nazwiska
Stary 2011-07-02, 11:43   #2470
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana w k. odpiszę, bo nie chcę nazwiskami rzucac tutaj

Stary 2011-07-02, 11:50   #2471
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Laseczki wklejam linka do mojego bloga budowlanego
korzystając z tego, że męża nie ma wreszcie udało mi się go nadgonić

http://forum.muratordom.pl/blog.php?...kiMa%C5%82eDwa
Stary 2011-07-02, 11:50   #2472
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jakoś nie wierzę w moc zapominania ja pamiętam nawet badanie, które miałam robione w wieku 3/4 lat niby to nie to samo... ale sama się sobie dziwię, że pamiętam takie rzeczy...

kochana ja tez maial rozne badania w wieku 3 lat i dokladnie wszytko pamietam ale po porodzia dzialaja hormony i to one sprawiaja ze sie ten bol zapomnina tak jak dziewczyny pisaly jak sie urodzi dziecko to mija jak reka odjął a przeciez to nie koniec porodu....ale dalej faktycznie nic nie boli

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:56   #2473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba idą wam te mury jak szalone

dziewczyny, dzieci pamiętają takie rzeczy. Przykładem jest mój brat. jak miał 3 latka to zjedliśmy kiedyś pizze na pół. Mi nic nie było a on biedny zatruł się salmonellą. zatruł się do tego stopnia, że jak rodzice go wieźli do szpitala to był tak odwodniony, że w szpitalu wyskoczyli z tekstem "co pani nam trupa przywiozła?? ale go odratowali. 2 tygodnie leżał w szpitalu, raz tylko na weekend na przepustkę wyszedł. Non stop był pod kroplówką. Wiecie... ona jedyne co to pamięta, że pizza była z pieczarkami. minęło od tego czasu 15 lat i on w życiu pieczarki do ust nie weźmie.

Stary 2011-07-02, 12:03   #2474
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba idą wam te mury jak szalone

dziewczyny, dzieci pamiętają takie rzeczy. Przykładem jest mój brat. jak miał 3 latka to zjedliśmy kiedyś pizze na pół. Mi nic nie było a on biedny zatruł się salmonellą. zatruł się do tego stopnia, że jak rodzice go wieźli do szpitala to był tak odwodniony, że w szpitalu wyskoczyli z tekstem "co pani nam trupa przywiozła?? ale go odratowali. 2 tygodnie leżał w szpitalu, raz tylko na weekend na przepustkę wyszedł. Non stop był pod kroplówką. Wiecie... ona jedyne co to pamięta, że pizza była z pieczarkami. minęło od tego czasu 15 lat i on w życiu pieczarki do ust nie weźmie.
to zasluga dzielnych murarzy

jak sie robilo ten podpis zeby mi wyskakiwal pod zdjeciem??
Stary 2011-07-02, 12:04   #2475
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Marta ja nastepnym razem od razu poprosze zzo bo tym razem jak poprosiłam to było 8 cm i położna stwierdziła, ze jeszcze godzina i po wszystkim. Bo skurcze zaczeły mi sie 9.30 mniej wiecej o 11.20 Agata była na świecie.
Ale drugie nie wczesniej niz za 5 lat
my chcemy za 3 taka, czyli jak pat będzie miał 4, ja będę po mianowaniu więc będę miała przymusowy postój więc wtedy jak najbardziej

Cytat:
ja sie jeszcze zastanawiam czy sobie nie dobudowac z przodu domu pod daszkiem takiego malego pomieszczenia... tzn zabudowac daszek ale nie wiem... w przyszly weekend przyjedzie moja mama to beda ja meczyc i bedziemy razem gdybac..
mój mąż jak oglądał wasz projetk też podsunął mi ten pomysł, że można takie coś w stylu "ganku" zrobić

Cytat:
tak ostatnio ci to samo pisałam że odmieniamy wszystkie mężczyzn, a kobiet zakończone a
jak się nie odmienia to się robi błąd

Samba idę obejrzeć
Stary 2011-07-02, 12:05   #2476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta w takim razie muszę koleżanki doszkolić

Stary 2011-07-02, 12:08   #2477
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki wklejam linka do mojego bloga budowlanego
korzystając z tego, że męża nie ma wreszcie udało mi się go nadgonić

http://forum.muratordom.pl/blog.php?...kiMa%C5%82eDwa
Mury idą do góry! U nas już budują drugą kondygnację ale muszę powiedzieć, że oboje z mężem wysiadamy psychicznie... tyle co się użeramy z naszą fachurą to głowa mała. Wiecznie zachłanni na pieniądze, nawet jak nic nie zrobili... Majster to starszy człowiek i myśli, że żyje w czasach prl, gdzie było tak: "gdy się robi, gdy się leży to wypłata się należy" ale nie z nami takie numery...
Choć nie powiem, że gość jest wyjątkowo upierdliwy!I ma w tym doświadczenie bo murarzem, jest ze 40 lat albo dłużej... wymyślamy, zmyślamy, przekładamy, bo inaczej się z nim nie da... ehh
A jeszcze majaczy, że musi się o "swoją" kasę prosić
Już się nie mogę doczekać aż skończy się ten etap budowlany

Miałam dzisiaj chrapkę wkleić foto domku do k. ale mi nie wyszło
I tu prośba do Martuchy... odnalazłam, że wklejałaś do k. zdjęcia (nie linki) Pata i Miłoszka. Jak to uczyniłaś?

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
kochana ja tez maial rozne badania w wieku 3 lat i dokladnie wszytko pamietam ale po porodzia dzialaja hormony i to one sprawiaja ze sie ten bol zapomnina tak jak dziewczyny pisaly jak sie urodzi dziecko to mija jak reka odjął a przeciez to nie koniec porodu....ale dalej faktycznie nic nie boli
Gorzej jak cc... albo jak nie położą bobasa na brzuchu tylko zabiorą... bo słyszałam, że tak też robią...
Stary 2011-07-02, 12:11   #2478
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dzisiaj chrapkę wkleić foto domku do k. ale mi nie wyszło
I tu prośba do Martuchy... odnalazłam, że wklejałaś do k. zdjęcia (nie linki) Pata i Miłoszka. Jak to uczyniłaś?
.
w klubie ci napisze
Stary 2011-07-02, 12:17   #2479
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ale dzisiaj pogoda...szaro buro i ponuro. Już się nie mogę doczekać jak pojedziemy nad morze. Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda się trochę opalę - jedziemy 14 lipca na 4 dni do Karwii.
Dziś w planach mamy zakupy całotygodniowe w Auchan, rajd po Maximusie w poszukiwaniu koszuli z łamanym kołnierzykiem w kolorze ivory i muszki, a ja szukam bucików ślubnych. Podobają mi się bardzo jedne, ale nie maja paseczka wokół kostki i nie wiem czy się sprawdzą przy całonocnych tańcach. Szukam na niskim obcasie - max 5 cm, bo nie moge być wyższa od R.
Agatka, to sobote masz ruchliwą
A czemu nie możesz być wyższa od R.? Ja miałam buty na 8 cm obcasie i mimo że byłam wyższa od męża to nikomu to nie przeszkadzało
A buty lepiej z paseczkiem - zdecydowanie, wtedy jest pewność, ze sie ich nie zgubi

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:19   #2480
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mąż właśnie pojechał na kawalerski a ja... się głupia popłakałam jak się żegnaliśmy ale... o 18-19 przychodzi do mnie moje świadkowa

Stary 2011-07-02, 12:22   #2481
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Mury idą do góry! U nas już budują drugą kondygnację ale muszę powiedzieć, że oboje z mężem wysiadamy psychicznie... tyle co się użeramy z naszą fachurą to głowa mała. Wiecznie zachłanni na pieniądze, nawet jak nic nie zrobili... Majster to starszy człowiek i myśli, że żyje w czasach prl, gdzie było tak: "gdy się robi, gdy się leży to wypłata się należy" ale nie z nami takie numery...
Choć nie powiem, że gość jest wyjątkowo upierdliwy!I ma w tym doświadczenie bo murarzem, jest ze 40 lat albo dłużej... wymyślamy, zmyślamy, przekładamy, bo inaczej się z nim nie da... ehh
Już się nie mogę doczekać aż skończy się ten etap budowlany
ehssss trza było się z nimi pożegnać... bo tyle co wy nerwów stracicie to głowa mała, myśle że nie warto...

SAMBA
bosko!!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-02 o 12:26
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:25   #2482
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Już się nie mogę doczekać aż skończy się ten etap budowlany .
wklej swoje zdjecia koniecznie

My sie na szczescie nie uzeramy z fachowcami, ale też jestem juz troche zmeczona tym mysleniem co i jak zrobic zeby bylo dobrze... jak kupujesz mieszkanie czy dom to masz tylko problem na jaki kolor sciany pomalowac i jak sobie urzadzic... a tu musisz wszystko od podstaw wymyslec zeby potem nie zalowac ze cos sie zrobilo nie tak... no ale damy rade najwyzej jak moj maz zostanie biznesmenem to sobie 2 dom zbudujemy, bogatsi o doswiadczenie
Stary 2011-07-02, 12:32   #2483
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba ooo super pomysł a ten dzieciom zostawicie hehe
Ale fakt, zawsze pierwszy raz jest najgorszy i najtrudniejszy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 12:51   #2484
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

jak zrobic ten cholerny podpis?? Pomozcie please bo tylko raz robilam i nie pamietam jak dokopalam sie do takiej strony ale mi nie wychodzi...

https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=bbcode
Stary 2011-07-02, 13:01   #2485
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba mój wzór podpisu to:
[CENTER]3.11.2001

ciekawe jak pod to się podłoży twój czy też wyjdzie.

[CENTER]Nasz mały domek

zaraz zobaczymy

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

poszło

juz ci daje wzór

[URL ="http://forum.muratordom.pl/blog.php?151725-LiskiMa%C5%82eDwa"]Nasz mały domek[/URL]

po pierwszym URL zrobiłam spację to ją usuń bo inaczej nie pokaże wzoru

Stary 2011-07-02, 13:07   #2486
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
w klubie ci napisze
Udało się!!! Dziękuję

Zapraszam do k. chwalę się domkiem

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ehssss trza było się z nimi pożegnać... bo tyle co wy nerwów stracicie to głowa mała, myśle że nie warto...

SAMBA
bosko!!
Na razie trwamy... i się nie dajemy...

Cytat:
wklej swoje zdjecia koniecznie

My sie na szczescie nie uzeramy z fachowcami, ale też jestem juz troche zmeczona tym mysleniem co i jak zrobic zeby bylo dobrze... jak kupujesz mieszkanie czy dom to masz tylko problem na jaki kolor sciany pomalowac i jak sobie urzadzic... a tu musisz wszystko od podstaw wymyslec zeby potem nie zalowac ze cos sie zrobilo nie tak... no ale damy rade najwyzej jak moj maz zostanie biznesmenem to sobie 2 dom zbudujemy, bogatsi o doswiadczenie
Wkleiłam w końcu!
Stary 2011-07-02, 13:17   #2487
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba mój wzór podpisu to:
[CENTER]3.11.2001

ciekawe jak pod to się podłoży twój czy też wyjdzie.

[CENTER]Nasz mały domek

zaraz zobaczymy

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

poszło

juz ci daje wzór

[URL ="http://forum.muratordom.pl/blog.php?151725-LiskiMa%C5%82eDwa"]Nasz mały domek[/URL]

po pierwszym URL zrobiłam spację to ją usuń bo inaczej nie pokaże wzoru
dzieki wielkie doprawdy nie wiem jakim cudem twoje działa bo jak wpisalam ten cudzysłów w moj link to dalej nie dzialalo mimo ze na oko bylo identyczne... no ale najwazniejsze ze dziala wielkie dzieki jestes boska

Cytat:
Udało się!!! Dziękuję

Zapraszam do k. chwalę się domkiem

Na razie trwamy... i się nie dajemy...

Wkleiłam w końcu!
ide oblukac
Stary 2011-07-02, 13:19   #2488
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba spoko ważne, że działa.

Stary 2011-07-02, 13:40   #2489
india83
Zakorzenienie

Cytat:

Zabcia o... szkoda

Madzia może i jest ale u mnie "inne mądre głowy" sa od podejmowania decyzji

Cytat:
no zastanówcie się nad tym, ale chyba trzeba bedzie naniesc zmiany na projekcie

Smaba już Cię odwiedziłam
Stary 2011-07-02, 13:44   #2490
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India rozumiem. ja tu się musiałam poradzić naszych mądrych dziewczyn, bo wiesz.. jak mi 3 osoby zaczęły tłumaczyć, że lepiej nie odmieniać, to ja juz zgłupiałam. Na szczęście miałam rację i dobrze, że wszystkie nazwiska odmieniłam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości