|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Ale pedofile na szczęście mają najgorzej w wiezieniu ze wszystkich
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
A tak wogóle. Chce ktoś boróweczki? Właśnie ide sobie nazbierać do ogródka
![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
A teraz sympatyczniejszy post (przynajmniej tak mi sie wydaje).
Zrobiłam dzisiaj leczo mojemu kochanemu. Zapakowałam do słoików i będzie miał na obiadki w Austrii. I w ogóle to było pierwsze moje zupełnie samodzielne leczo, bez pomocy, bez wskazówek, bez doprawiania mamy. I moja mama (moim zdaniem robi najlepsze leczo w galaktyce!!!!) stwierdziła podczas próby tegoż dania, że uczeń przerósł mistrza. Jak mi się miło zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]()
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie masz? Polskie, amerykańskie, czy kaukaskie. Nasze kaukaskie już sie skończyły ![]()
![]() |
#2467 | |||
Zakorzenienie
|
Witam słonecznie!
![]() Słonko wypełzło zza chmur, chociaż te się jeszcze przewalają i pewnie jeszcze popada... Ale nic to. Kończę sprzątanko ale napitala mnie krzyż i brzuch bo nadszdł @ Bleeee... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dodam, że też padało i z dzieła babci została boląca głowa, bo za nic się nie mogłam ułożyć do spania ![]() Cytat:
![]() ![]() A może ona zamawiała jakiegoś ekstra drina, a my takie niezaznajomione jesteśmy z trunkami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dopiero teraz dojrzewają bo mamy posadzone w pobliżu wysokich iglaków i mają często cien ![]() Częstujcie się prosto z krzaczków ![]() ![]()
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak nam ta nazwa wryła się w dekiel, że teraz w domku z moją Natalcią robimy właśnie modżajto ![]()
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!
Filmiku chyba nie będzie, bo kasiamniamm już wstawiła link - właśnie o to chodzi ![]() Widzę, że poruszyłyście temat tragedii w Norwegii Cytat:
![]() Nie wiem jak wyglądają więzienia w Norwegii, ale podejrzewam, że lepiej niż u nas i gdyby tego kolesia chcieli naprawdę ukarać, to powinni go przetransportować do Polandu żeby tutaj sobie karę odbywał. Po tygodniu-dwóch, sam by ze sobą skończył. Co nie zmienia faktu, że kiedyś cenzurowałam list jednego skazanego do dziewczyny (taka procedura) i pisał on mniej więcej w tym stylu: "jedzenie bardzo dobre, kumple spod celi zaj.ebiści, siłownia, spacery, kącik plastyczny..."jak na turnusie w sanatorium. Nosz kuźwa...częśc z nich to naprawdę ma tam za dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
no i tu się zaczyna problem, bo za tych więźniów trzeba zapłacić ubezpieczenie, zus, podatki, musi być oddelegowany jakiś konwojent do pilnowania. Na wszystko są przewidziane szczegółowe procedury. Niestety kosztuje to masę kasy, a wiadomo że Polska bogatym państwem nie jest, wiec jest jak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogrubione- ![]() ![]() a tak w ogóle to powinni tam zmienic i zwiększyc wymiar kary... powinno byc dożywocie żeby zwyrodnialcy nie czuli sie bezkarni... a ten w wieku 50lat juz sobie wyjdzie na wolnośc ![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-23 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
a zeby bylo w temacie watku, to oglaszam wszem i o wobec, ze za 11 miesiecy o tej porze bede sie zbierac do kosciola, zeby poslubic mojego TZcika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak miałby trafić do takiego więzienia to byłaby to wręcz nagroda ![]() W niektórych sanatoriach czy pensjonatach wypoczynkowych nie ma takich warunków. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2480 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My wczoraj dostaliśmy ostatnie na ten rok zaproszenie na wesele, więc jak następnym razem będę w Łęcznej, to też zapiszę się do drugiego fryzjera i będę testować ![]() Co do tych falbanek, to właśnie tak to jest, wszystkie te kiecki falbankowe są albo asymetrycznie ułożone, albo jakieś dziwne, albo za nisko, albo za wysoko... Chyba naprawdę będę musiała sobie uszyć, bo po prostu nie ma takiej, jaką ja bym chciała ![]() Cytat:
A co do mojego żeniącego się Exa, to myślałam, że to dziś, a okazało się, że ten ślub był wczoraj ![]() ![]() o 23 z kawałkiem Przyjaciółka mi napisała, że jest na tym weselu i że mnie bardzo kocha i u mnie będzie piękniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie!!
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Nena zawsze się znajdzie wielki obrońca praw człowieka, itp, itd, oczywiście nie neguje tego absolutnie. Niestety na całym świecie funkcjonuje taki system wymiaru sprawiedliwości, nam zwykłym śmiertelnikom nic do tego. Nawet u nas w Raciborzu podobno jest więzienie o zaostrzonym rygorze, do którego helikopterami przewożą największych polskich złoczyńców, a tv w celi i smaczne jedzonko jest. Nawet karty do gry dostaną w świetlicy.
Niestety mam trochę niehumanitarny pogląd na traktowanie tych najgorszych, ale akurat za karą śmierci nie jestem. Długo by pisać, a już tyle zostało powiedziane.
#2482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.google.pl/search?q=mod%C5...ient=firefox-a melody, ja chcę boróweczkę, pyyyyyysznie wyglądają! ![]() Jeśli chodzi o wałki, to ja kiedyś jako nastolatka miałam założone takie DREWNIANE!! Na noc! Aaale mnie łeb rano bolał ![]()
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche tego bedzie bo nie zabardzo wiem od czego zaczac ![]() Jakies 4-5 lat temu mialam taki troche malo ciekawy okres w zyciu, bo najpierw rozstalam sie z facetem z ktorym bylam prawie 5 lat, nie bede sie rozpisaywac na temat powodow rozstania, ale w kazdym badz razie bylam szczesliwa ze udalo mi sie wyjsc w pore z tego bagna. No i zaczelam sobie na sile szukac nowego faceta...i szukalam...szukalam...az po jakims roku wydawalo mi sie ze znalazlam...byl cudowny, zupelne przeciwienstwo poprzedniego... zakrecilam sie na jego punkcie na maksa...ale po pol roku powiedzil mi ze bedzie dla mnie lepiej jak sie rozstaniemy...no i bajka sie skonczyla...a ja jak rzadko daje sie poniesc emocjom to tutaj bylo mi naprawde ciezko...oj nawet bardzo, bardzo ciezko...no i w tym monencie zdecydowalam ze daje sobie spokoj z facetami, bez nich tez mozna sobie zycie fajnie zorganizowac, a przynajmniej nie trzeba pozniej plakac do poduchy...zapisalam sie na kurs hiszpanskiego, na kurs salsy, odnowailam stare zapomniane kontakty, na wakacje jezdzilam tylko z kolezankami, nie bylam od nikogo ani od niczego zalezna, wychodzilam gdzie chcialam, wracalam o ktorej chcialam, nikt nie pytal, gdzie i z kim... i powiem wam szczerze ze strasznie spodobalo mi sie takie zycie...w ogole nie odczuwalam braku faceta... No i jakies 3 lata temu...wyskoczylysmy sobie z kumpela pod koniec wakacji do Egiptu...slonce, plaza, wiatr we wlosach...zupelne oderwanie od rzeczywistosci....ach coz to bylo za miejsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak sobie pozniej opowiadalismy o naszych wrazeniach z pierwszego spotkania do powiedzial ze jak mnie zobaczyl w busika z ta "rakietka tenisowa"na kolanach to zakochal sie we mnie od pierwszego wejrzenia, a poniej bacznie mnie obserwowal na promie, i tak sobie pomyslal ze gdyby mial taka kobiete to zrobil by dla niej wszystko ![]() ![]() ![]() Heh...ale sie rozpisalam...ciekawe czy ktos dobrnal do konca ![]() A zalacze wam jeszcze kilka fotek z tego dnia kiedy sie poznalismy, na 3 zdjeciu nasza "rakietka do tenisa" i oczywiscie nasze pierwsze foto razem kiedy przez mysl mi nie przeszlo ze moge rzucic wszystko dla jakiegos Holendra ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Będzie co wnukom opowiadać, fajnie Wam się ten scenariusz życiowy ułożył ![]() A foty cudne. I tak patrzę na tę Waszą wspólną fotę i zastanawiam się jak bardzo musiałaś być zmęczona, żeby nie iść z takim facetem na drinka ![]() A on to taki 100% Holender, czy korzenie egzotyczne jakieś ma?? ![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
marylka !!!
![]() ![]() ![]() I czy to jest to Wasze "pamiętne" pierwsze zdjecie ?
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Ale super historia! I na tej fotce widać Twój dystans, a On już wiedział, że będziesz Jego
![]() ![]() I postawiłaś wszystko na jedną kartę, niesamowicie odważna jesteś! Ale to widać, że jesteście sobie pisani ![]()
#2487 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I powiem wam dziewczyny, ze jak sie trafi na odpowiedniego faceta to wcale nie trzeba czekac latami by sie utwierdzic w przekonaniu ze to ten wlasciwy, ja juz troche tego w zyciu przerobilam ( chyba jestem tutaj najstarsza z was ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.