Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 17:28   #2461
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ja nie jestem kochanie chorobliwie zazdrosna , ale przecież to co on wyrabia chyba każda z nas by na to zareagowała nie ?
wiem, że nie jesteś, przecież napisałam że ja byłam a nie że Ty jesteś..

i jasne że trzeba zareagować . Ja tylko nie wiedziałabym jak -jakbym była w takiej sytuacji, bo nigdy nie byłam. Mój mi żadnych powodów nigdy nie dał i z nikim nigdzie się nie umawiał, a jeśli już to robił to tak że do tej pory się nie dowiedziałam ani nikt "uprzejmy" mi nie doniósł ... więc po prostu nawet nie wiem jak to jest
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:35   #2462
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Pokaże Wam mojego obrzydliwca.. R przysłał mi przez skype.... R je szynkę, a Borys... Fuuuuuu!!
Słodziak Mój kiciak już by mi siedział na kolanach jakbym jadła coś z wędliną

Cytat:
i tak nie usłysze od niego przepraszam . Ja sie innego zachowania nie spodziewałam .

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

ja po prostu zaczynam się zastanawiać czy może ze mną jest coś nie tak , że może czegoś mu we mnie brakuje że szuka tego w innych babkach .
No coś ty, tobie napewno nic nie brakuje uszy do góry kochana!

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:41   #2463
damngirl90
Rozeznanie

Hej Dawno tu nie pisałam, ale codziennie zaglądałam

Cytat:
i tak nie usłysze od niego przepraszam . Ja sie innego zachowania nie spodziewałam .

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

ja po prostu zaczynam się zastanawiać czy może ze mną jest coś nie tak , że może czegoś mu we mnie brakuje że szuka tego w innych babkach .
Justynko ;* Ja miałam podobną sytuację, z tym, że to nie jest mój mąż i nie jestem w ciąży.
Tż jeszcze zanim byliśmy parą miał tam jakaś lafirynde - potrzebną tylko do odskoczni. Jak się spotykaliśmy, myślałam, że nie gada z nią już - sam mnie uświadamiał o tym. Jednak pięknego dnia wyczaiłam jego archiwum gg i nie dziwo, że to on pierwszy zaczynał rozmowę typu : Co tam maleńka: to jeszcze rozmawiali o tym, żeby się spotkać, o seksie itp. Dostałam białej gorączki. Twierdził, że rozwiał z nią, żeby z niej się pośmiać... Ja nie uwierzyłam mu i do tej pory nie wierzę. Wtedy rozwaliłam mu ze złości laptopa, powiedziałam, że w takim układzie nie jestem mu potrzebna i widocznie nie mam wszystkiego na miejscu skoro szuka innej. I odeszłam. Sam się zes*ał i przybiegł do mnie. No ale inna sytuacja była u mnie bo byliśmy zwykłą parą. Ale gdyby dzownił do mnie i szydził ze mnie jak Tomek, zabiłabym chyba.
Faceci tacy są i niestety, ale zawsze zwalą winę na tą drugą. Będą się tłumaczyć abo to dla jaj, a bo tamto. Chcą być adrowani, mieć poczucie, że ktoś poza nami jeszcze na nich leci. Tylko nie zdają sobie z tego sprawy, że ranią dziewczynę i doprowadzają ja do myśli, że nie są atrakcyjne, że ktoś jest lepszy.
Myślę, że ta dziewczyna i Tomek są tak samo winni. Mnie też tak w cula robiono;/
Bardzo dobrze, że pojechałaś do mamy i nie przepraszaj go, nie pozwalaj wzbudzać w sobie winy ;*

A swoją drogą mnie to rozbawiło, że ona pisze mejle do niego hahaha Co to sms'a nie można było napisać, albo zadzownić do niego z takim zapytaniem ?

Edytowane przez damngirl90
Czas edycji: 2011-08-25 o 17:44
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:11   #2464
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
si

tomek dzownił i powiedział że ma już tego wszystkiego dość i że zaraz reszte ciuchów mi do mamy przywiezie .
śmiał i drwił sobie ze mnie przez słuchawkę , powiedział że nie bedzie z tą panną rozmawiał i że to nie jest moja sprawa.
aż się we mnie gotuje !!!
absolutnie nie szukaj winy w sobie Justynko! to najgorsze co możesz teraz zrobić....niczego Ci nie brakuje,a jemu brakuje piątej klepki

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Gdzie wszyscy są? pewnie ściągacie z katalogowego kat.15 mi się ściąga własnie
a błyszczyk z musem ktoś wrzucił,cooper sensation,mój kolor

idę po winogrona do lodówki
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:14   #2465
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Ja Saruś nic nie pisze, bo jak czytam o sytuacji Justyny, to ręce mi opadają i nic cenzuralnego się nie ciśnie na klawiaturę
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:16   #2466
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja Saruś nic nie pisze, bo jak czytam o sytuacji Justyny, to ręce mi opadają i nic cenzuralnego się nie ciśnie na klawiaturę
ja też nie piszę z tego samego powodu, bo nie wiem co napisać
Stary 2011-08-25, 20:19   #2467
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też nie piszę z tego samego powodu, bo nie wiem co napisać
Jedno jest pewne - wszystkie jesteśmy z Rescue całym serduchem i modlimy się o olej do głowy dla T.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 20:20   #2468
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja dziś mam fazę na banany...no no nie myślcie sobie mężowego nie chce w najbliższym czasie...ale mi ciśnienie dziś podniósł- myślę sobie zmęczony wrócił z pracy to idę ze starszą córą na zakupy, on niech zostanie z mniejszą...wracam godz.19:20 mała śpi a on mecz ogląda...no co za głupol...dziecko leków nie dostało i o 19 śpi...teraz mi pewnie koło 2-3 pobudkę zrobi...to mu ją przyprowadzę...na dodatek o co go proszę udaje że nie słyszy...mam naprawdę dość..
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:23   #2469
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a błyszczyk z musem ktoś wrzucił,cooper sensation,mój kolor
ja chyba też wezmę ten kolorek, bo inne takie "dzikie"

mój luby poszedł po kebaby

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-08-25 o 20:25
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:24   #2470
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Jedno jest pewne - wszystkie jesteśmy z Rescue całym serduchem i modlimy się o olej do głowy dla T.
A ja uważam, że najlepszy sprawdzian czy facetowi zależy to Justynka mu zrobiła...jak się ukorzy i przyjdzie to znaczy że mu zależy jak nie to znaczy, że nigdy sie nie zmieni.
Najgorsze jest to Justynko że zaczynasz myśleć że to Twoja wina, a to nieprawda i nic absolutnie Ci nie brakuje...nie ma wytłumaczenia dla zachowania Tomka...wbij sobie to do Swojej Pięknej Główki!!!
Stary 2011-08-25, 20:33   #2471
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja dziś mam fazę na banany...no no nie myślcie sobie mężowego nie chce w najbliższym czasie...ale mi ciśnienie dziś podniósł- myślę sobie zmęczony wrócił z pracy to idę ze starszą córą na zakupy, on niech zostanie z mniejszą...wracam godz.19:20 mała śpi a on mecz ogląda...no co za głupol...dziecko leków nie dostało i o 19 śpi...teraz mi pewnie koło 2-3 pobudkę zrobi...to mu ją przyprowadzę...na dodatek o co go proszę udaje że nie słyszy...mam naprawdę dość..
normalnie RASOWIEC

weź i Ty nie słysz czasem.... ja robie inaczej- przekazuję mu ileś informacji a on siedzi przed tv i tylko mówi "mhm.. mhm..." że niby słyszy a ja potem staję przed nim i mówię : "powtórz co mówiłam" i ZONK .. zawsze ZONK nigdy nie umie powtórzyć.. ale już potem jak coś ja powtórzę to zapamięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 20:36   #2472
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Resscue - trzymaj się dla Maluszk w brzuszku! Nie daj sobie wmówić,że to Twoja wina!!!

Nie wiem jak to jest,ale ja zawsze trafiałam na facetów, którzy każdą sytuację przekręcali tak,że na końcu byłam skłonna uwierzyć,że to ja jestem winna... Faceci są w tym najlepsi! Idealnie wypierają winę ze swojego umysłu.

Ten upał mnie wykończy...
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:39   #2473
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie RASOWIEC

weź i Ty nie słysz czasem.... ja robie inaczej- przekazuję mu ileś informacji a on siedzi przed tv i tylko mówi "mhm.. mhm..." że niby słyszy a ja potem staję przed nim i mówię : "powtórz co mówiłam" i ZONK .. zawsze ZONK nigdy nie umie powtórzyć.. ale już potem jak coś ja powtórzę to zapamięta
Jejku ja też każę mu powtarzać jak słyszę"mhm..." to wszystko przekręca, mówie mu "przenieś suszarkę z balkonu do domu"..a ten wstaje idzie do łazienki i czegoś szuka po czym stwierdza"przecież tu nie ma suszarki" No zwariować można!
Stary 2011-08-25, 20:42   #2474
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku ja też każę mu powtarzać jak słyszę"mhm..." to wszystko przekręca, mówie mu "przenieś suszarkę z balkonu do domu"..a ten wstaje idzie do łazienki i czegoś szuka po czym stwierdza"przecież tu nie ma suszarki" No zwariować można!
Można, można. Mój zawsze mruczy, przytakuje. Jak każę mu powtórzyć, to następuje chwila zastanowienia... I prawie zawsze powtórzy A później menda chodzi za mną i powtarza " a widzisz? słucham Cię" Tylko porozmawiać się z nim nie da wtedy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:43   #2475
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Ten upał mnie wykończy...
oj tam oj tam.. idzie zima.. za 4 miesiące Boże Narodzenie.. kilka stron wcześniej obrazki chłodzące są... przed miotłami jeszcze

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Można, można. Mój zawsze mruczy, przytakuje. Jak każę mu powtórzyć, to następuje chwila zastanowienia... I prawie zawsze powtórzy A później menda chodzi za mną i powtarza " a widzisz? słucham Cię" Tylko porozmawiać się z nim nie da wtedy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 20:45   #2476
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
normalnie RASOWIEC

a mój zawsze powtórzy i to ja mam zonka
ma chłop podzielnośc uwagi w odróżnieniu do mnie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:46   #2477
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

cześć Miśki!!!
ale mamy temat na "tapecie"
R E S S C U E !!! jesteśmy z Tobą, nie poddawaj się!!
nawet nie wiem jak to skomentować, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale nie raz zdarzyło mi się mieć myśli, gdy coś się między mną a Tżem złego działo, że to wszystko moja wina, i Go przepraszałam, nie raz, nie dwa .... I wiem, że łatwo jest mówić, że masz tak nie myśleć, kiedy tylko to kobiecie w takie sytuacji do głowy przychodzi
To tak się dzieje dlatego, że kobieta czując zagrożenie ze strony drugiej kobiety, wiedząc nawet, że jej facet też jest winny całej tej sytuacji, podświadomie zamiast odpuścić - będzie o Niego walczyć, tym bardziej, że jest to mąż i ojciec dziecka, nie będzie chciała "Go oddać"
ale dobrze zrobiłaś, że zniknęłaś mu z pola widzenia, zaczekaj jak się sytuacja potoczy, zmierzasz w dobrym kierunku, bo już "coś" zrobiłaś
nie wiem co więcej napisać, bo po prostu BRAK MI SŁÓW

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 20:46   #2478
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a mój zawsze powtórzy i to ja mam zonka
ma chłop podzielnośc uwagi w odróżnieniu do mnie
no akurat w tym jest lepszy od Ciebie

śmieszne te chłopy
Stary 2011-08-25, 20:56   #2479
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
no akurat w tym jest lepszy od Ciebie

śmieszne te chłopy
Ja właśnie mówię do mojego "zrób mi drinka" a on ściąga spodnie, ja przerażona"co Ty robisz?" a on"przecież kazałaś mi kłaść się spać"...
Pochwalę się Wam, że moja córcia jest barzdo dzielna...byłyśmy na szczepieniu 5-latka, dwa wkłucia, a ona ładnie siedziała i ani łza nie poleciała...a tak się martwiłam
Lecę spać, bo coś mnie głowa boli, dobranoc Laski, kolorowych...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 20:59   #2480
musso4
Zakorzenienie

Resscue dobrze zrobiłaś się chcesz odpocząć od niego tylko, że ja nie wychodziłabym z domu tylko walizkę za drzwi i zmiana zamka mój jak mnie czasami wkurzy, to pytam się spakować cię, czy sam się spakujesz i na piechty do mamusi
jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mojemu nie w głowie obce baby nieraz jak razem idziemy i idzie ładna kobieta, to mówię: zobacz jaka laska a on się cieszy
Cytat:
normalnie RASOWIEC

też tak robie, też nie umie powtórzyć, albo co trzecie słowo i wtedy mówię: wogóle mnie nie słuchasz i on się uśmiecha, bo mam rację

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Ja właśnie mówię do mojego "zrób mi drinka" a on ściąga spodnie, ja przerażona"co Ty robisz?" a on"przecież kazałaś mi kłaść się spać"...
padnę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:05   #2481
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:
oj tam oj tam.. idzie zima.. za 4 miesiące Boże Narodzenie.. kilka stron wcześniej obrazki chłodzące są... przed miotłami jeszcze
Hehe, widziałam te zdjęcia Są super Jutro niby najcieplejszy dzień w roku.. I to m.in. w Katowicach
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:09   #2482
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
o jaa.. jaki hardcore też padłam ze śmiechu a nie ładnie tak głośno się śmiać po 22giej

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Resscue dobrze zrobiłaś się chcesz odpocząć od niego tylko, że ja nie wychodziłabym z domu tylko walizkę za drzwi i zmiana zamka mój jak mnie czasami wkurzy, to pytam się spakować cię, czy sam się spakujesz i na piechty do mamusi
jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mojemu nie w głowie obce baby nieraz jak razem idziemy i idzie ładna kobieta, to mówię: zobacz jaka laska a on się cieszy

też tak robie, też nie umie powtórzyć, albo co trzecie słowo i wtedy mówię: wogóle mnie nie słuchasz i on się uśmiecha, bo mam rację
hihi, jacy podobni, bo moj reaguje tak samo jak oglądamy obce baby

a kiedyś wkurzyłam się i kazałam mu spi.....ć .......i poszedł ... do mamusi
Stary 2011-08-25, 21:16   #2483
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

a kiedyś wkurzyłam się i kazałam mu spi.....ć .......i poszedł ... do mamusi
moj nigdy nie poszedł, wogóle najpierw się kłóci, a jak widzi, że nie ma żartów to siedzi cicho ( zamyka się w sobie) i odzywa się dopiero jak mi nerwy przejdą ale w sumie żadko się kłócimy o jakieś poważne sprawy, przeważnie o jakieś pierdoły i więcej śmiechu niż kłótni
Stary 2011-08-25, 21:17   #2484
Oja 84
Zadomowienie

Resscue kochanie nasze mam nadzieję, że wszystko sobie z Tomaszem wyjaśnicie, ze on przemyśli swoje zachowanie i wróci z podkulonym ogonem ale jest jeszcze jedna bardzo ważna rzecz o której pisałas, która mnie zaniepokoiła. Już teraz nie chce mi się szukać żeby zacytować ale napisałaś, że w razie czego nie wiesz jak sobie poradzisz bez niego. Kochana, najważniejsze to wiara w siebie, nieważne czy z nim czy bez niego ale dasz sobie radę. Ja oczywiście nie chcę Cię tutaj przygotowywać na najgorsze bo całym sercem liczę na to, że wszystko między Wami się ułoży ale musisz być pewna swojej wartości! Ja wiem, że jesteś w ciąży i czujesz się bezbronna ale pamiętaj, że co by się ie stało dasz sobie radę sama czy bez niego. Nie możesz czuć się od niego zależna, przecież masz wspierających rodziców, masz dobrą pracę, więc w razie czego Ty i Twoje maleństwo będziecie mieli gdzie i za co żyć. Ja teraz mieszkam 260 km od mojego rodzinnego domu, w zasadzie na papierze nic tu nie jest moje, moja mama ma kłopoty finansowe (całe życie zresztą) ale w moim związku też różnie bywało i nie raz się wyprowadzałam do mamy (jak jeszcze nie byliśmy małżenstwem i mieszkaliśmy w wynajmowanym mieszkaniu niedaleko mojej mamy) ale odkąd jestęsmy już po ślubie i mieszkam tu gdzie mieszkam i mamy dziecko też różnie bywało i raz też już chciałam się wyprowadzać, wiedziałam, że to nie będzie proste ale całą nockę myślałam i byłam gotowa wsiąść w samochód i po raz pierwszy jechac sama tyle km z malym dzieckiem i wiedziałam, ze przeżyjemy, ja znajdę sobie jakąś pracę (w nowym miejscu), jakoś się podzielimy w domu opieką nad małą (mama tez pracuje), wystąpię o rozwód, on będzie płacił na małą alimenty i dam se radę. Wiedziałam, że to ostateczność, nie chciałam od niego odchodzić ale wiedziałam, że w tej sytuacji nie mam wyjścia i albo on się otrząśnie albo niestety się rozwiedziemy ale byłam przygotowana na każdą ewentualność i było mi lżej, wiedziałam, że zawsze dam sobie radę choć łatwo nie będzie. Rano wstałam i jak mój mąż zobaczył, ze ja nie żartuję, że naprawdę mam plan na swoje życie i że się wyprowadzam to zmiękł Także Justynko, pamiętaj, co by się nie stało, sama czy z nim dasz sobie radę! musisz być twarda, znać swoją wartosć to i Tomasz przejrzy na oczy, że nie jest pępkiem świata i może stracić Ciebie i Wasze dziecko na zawsze i to przez wlasną głupotę!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-08-25 o 21:26
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:21   #2485
musso4
Zakorzenienie

nie mogę ściągnąc k15, mówi mi że zagrożenie dla komputera poczekam aż czajana wstawi

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Oja dobrze mówi mamy w sobie więcej siły, żeby walczyć ze światem niż nam się wydaje
Stary 2011-08-25, 21:22   #2486
Oja 84
Zadomowienie

A tak w ogóle, to wracając od okulisty wstąpiłam do Biedronki i skusiłam się na te masło Afryka. I to wszystko przez Wasze ochy i achy na jego temat No i powiem wam, że pachnie BOOOOOOSKOOOOOOOOO!!!!! zapach jest niemal identyczny jak takie perfumki Pamir (czasem na targach je sprzedają ale są baaardzo trwałe i mają właśnie taki zapach) to były moje pierwsze perfumy i do dzisiaj je produkują bo kiedyś je widziałam na giełdzie, nawet poszłam se je powąchać ale nie kupiłam bo wiedziałam, że bym przesadziła bo kilkanaście avonowych otwartych na półce. Ale ciężko było oprzeć się pokusie...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:24   #2487
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogę ściągnąc k15, mówi mi że zagrożenie dla komputera poczekam aż czajana wstawi
ja ściągnęłam i nie działa, za cholerę nie mogę go otworzyć
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:27   #2488
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
bo komputery standardowo boją się RARów

jutro mam wolny dzień.. to zaraz podocinam te fotki poobracam , poprawię jakość i skompresuję w dośc rozsądny rozmiar pdf i zarzucę, oki??
Stary 2011-08-25, 21:28   #2489
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
bo komputery standardowo boją się RARów

jutro mam wolny dzień.. to zaraz podocinam te fotki poobracam , poprawię jakość i skompresuję w dośc rozsądny rozmiar pdf i zarzucę, oki??
cykory

jeśli tylko masz ochotę to super ale jak ci się nie będzie chciało to spoko
Stary 2011-08-25, 21:32   #2490
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Eh z tych nerwów z forum to się sama z TŻem pokłóciłam
on ostatnio tylko pracą żyje a ja to dodatek

Justynko a co Ci mama poradziła?
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości