|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Anabelita tak mi narobiłaś smaka po przeczytaniu Twojego posta, że na prawdę całą noc myślałam o nim. To faktycznie nie drogi, jak pójdę na badania to się przejdę też do Aldika.
A sylwester? TZ stwierdził, że bedziemy siedzieli w domu i pili picolo , a o północy przejdziemy sie pooglądać fajerwerki. Już ja to widzę, dla niego by to musiał być niezly wyczyn siedzieć w domu w taki dzień.. W ogole to znowu jestem na ścieżce wojennej z nim, więc ani mi sie sni na dzien dzisiejszy z nim spedzac sylwestra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
a boli Cie z tyłu ? Tzn plecy- dolny odcinek ? Jeśli tak to masz najprawdopodobniej rwę... dzień dobry ![]() My zaraz jedziemy z Mężusiem po łózko ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Czubasku no wlasnie tez myslalam ze rwa ale plecy ani troche;/ tak tylko w pachwinie.. nie wiem czy isc do lekarza czy co;/
Zoska ciekawe czy Tzt da rade da Picolo, fajnie by bylo ![]()
#2464 |
Wtajemniczenie
|
uska no właśnie, coś mi się nie widzi, że w sylwestra będziemy siedzieli jedli i oglądali tv i popijali picolo. Na pewno ktoś przyjdzie złożyć życzenia czy cos, a potem to już z górki.. ehh , dobra nieważne
Ale dzisiaj już zimno u mnie, 6 stopni, a było ostatnimi dniami nawet 16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mmasakra z ta pogoda bylo tak cieplo a nagle w nocy mroz ![]()
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Szybko się zamelduję bo idę sprzątać, wczoraj mieliśmy totalny dzień lenia :P też z domu nie wychodziliśmy ![]()
#2467 |
Zadomowienie
|
mam 28 dni na napisanie mgra, wypranie i wyprasowanie rzeczy Igora, posprzatanie generalne domu przed urodzeniem, bo tzt tylko jak bede w szpitalu to posprzaa kurze podlogi i rozlozy lozeczko jak sie z tym ogarnac
![]()
![]() |
#2468 | |||
Zakorzenienie
|
Byłam dziś rano w sklepie - masakra, znowu masa ludzi. Takich zapasów ludzie narobili, a dzisiaj znowu uderzyli na sklepy?
Zresztą niewiele w nich było (chciałam kupić parówki dla TZta bo ma zachcianki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja do IKEI mam daleko niestety, ale muszę zapytać koleżanki czy nie będzie jechać (uzrądzają jeszcze mieszkanie), żeby mi kupiła tą lampkę ![]() Ultra, a słodkie to na co jest? Ufff.... skończę kakao i idę po te parówki, może już będą ![]() A potem ogarnę trochę mieszkanie, bo koleżanka ma przyjść po południu ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-11-12 o 10:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |||
Zadomowienie
|
dzien dobrek
![]() u nas szaro i panuro ale chyba ciepło hihi dzisiaj dzie wylegiwania sie w domciu bo brzusek boli ![]() a wieczorkiem idziem na urodziny do córy znajomej ![]() Cytat:
a moge prosic twój przepis na pizze ![]() pizza pyszna tylko moj maz ja troszke za długo w piekarniku trzymal ![]() ja na pizze wrzucam wszystko co mam w lodowce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i mówi ze na w miare dobra kamere*(tzn dostowsowana do naszych potrzeb) to te 2 tys wystrczy a jak bysmy chcieli nowy apart z dobra kamera to z 5 trzeba dac :/ nasz lustrznaka jest super uwielbiam jak ale jak to na lustrznake przystało duzzzzzzzzaaaaaaa i ciezka :/ mamy jeszcze jeden mały kompatowy i moj w tel mam 10ml pix ale dalej nie wiem hihi
![]() |
#2470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- dziewczyny kiedy pakujecie torbę do szpitala?bo mnie tak jakoś naszło żeby spakowac,chociaż wiem ,że jeszcze tyle czasu zostało ![]() Wszystko już mam co potrzebne do szpitala więc myślę ,że problemu by domownicy nie mieli w razie czego hehehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
Witam przy kawce i serniczku od teściowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jutro mam teściów popołudniu i planujemy z mamuśką coś pysznego przygotowac.Napewno zrobimy dużą roladę schabowo serowo pieczarkową, parówki z serem i boczkiem,sałatkę gyrosa,leczo mamy w słoikach więc tylko kiełbaskę sie dokroi,a na słodko napewno będzie babka metrowiec czarno biała a to tego kawka cafe late( bo przecież od nich dostalismy dzbanek do ubijania mleczka i szklanki do tej kawki.Napewno coś jeszcze wymyślimy bo my z moją mamuśka uwielbiamy gotowac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje furki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
o kawka mi tez sie taka marzy.. w czwartek jak bylam w carfourze to babka stala na promocji jacobs tossino i pilam latte carmelowe
![]() ![]() zobaczymy czy co z moim ekspresem z reklamacji jak oddadza kase to kupuje ten ![]() tak, jak ja w domku to tu cisza jak makiem zasial.. wrrr zjem sobie paczka za to i wypije zwykla rozpuszczalna..
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-12 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Wy tak sobie kawke popijacie, ja jadę najczęściej na jakiejś mięcie, albo owocowych herbatach. Wczoraj wypiłam najzwyklejsze capucino i myślałam, ze odjadę. Cała się trzęsłam, taka nerwowa sie zrobiłam i od pewnego czasu mam tak po kawie dlatego staram sie nie pić, ani czarnej herbaty.
Brrr zimno dziewuszki.. Fajne zakupki niektóre porobiłyście, tez bym chciała juz cos pozamawiac przez neta. Spokojniej bym spała wiedząc, że już mam wyprawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamciurka jaka kochana corcia posprzatala ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-12 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sylwester.... hhihihi, my może na porodówce ![]() ![]() kasikzaki super zakupy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
czesc...
ale jestem dzis wnerwiona... wrrrrrrrrrrr byłam w tesco i mi sie tak humor popsuł ze az mis ie ryczec chciało... ;/ ludzie to pustaki i debile (przepraszam) nie miałam duzo zakupow -moze z 8 szt wszystkiego (a w sklepie milion pińcet osób jakby wojna miała byc)... wiec szukam kasy z pierwszeństwem dla kobiet w cia,zy a tam kolejka az się zawijała (ale nie było w niej ani jednek kobiety w ciązy, ani jednego inwalidy, ani jednej osoby z małym dzieckiem) wiec zeby nie drażnic lwa stanęłam w kolejce obok bo była troszke mniejsza.... odwraca sie facet który stał przede mna- i mowi "niech pani idzie do kasy obok tam jest kasa pierwszeństwa" no to ja ze wiem ale i tak nikt nie przepusci"... na to on "to ja to PAni załatwie"-poleciał do kasjerki tej kasy pierwszeństwa (oznaczonej jak wół....) no i ona kazała mi podejśc... no wiec podeszłam(podziekowałam facetowi)... no i teksty jakie usłyszałam za od osób które stały za mną to az mnie wscieklizna brała.... normalnie same baby komentowały zeyb nie bylo wątpliwości i teksty typu "ja to dwa razy w ciązy bylam i sie nie wpychałam nigdy" albo "no tak a ja stoje i stoje a tu sobie bez kolejki wchodzą" (to tylko takie delikatniejsze teksty- az mi normalnie łzy w oczach staneły- generalnie jestem bojowa i normalnie bym tekst odpowiedni rzuciła ale teraz w ciazy mi się cos porypało i taka śluma ze mnie ze nic się nie odezwałam) KAsjerka mowi, ze to kasa z pierwszeństwem dla kobiet w ciązy, osob z małym dzieckiem i niepełnosprawnych....ale przeciez co to kogo obchodzi... za mną podszedł do taśmy facet o kulach to myślałam, ze go zlinczują... wrrrr Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2011-11-12 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nooo mam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
|
Hej! A ja od rana byłam na zakupach, sprzątam, piorę i gotuję, dopiero usiadłam na chwilkę, a kręgosłup mi siada
![]() ![]() ![]() No to odpoczywać idę, a potem zrobić coś ze sobą, naszykować pizzę i czekać na gości i na męża, bo jak zwykle remontuje nam domek ![]() pozdrowionka ![]()
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mmm... też bym poszła na taką wyżerkę, ja ostatnio byłam w meblowym wypatrzyłam komodę dla małej, choć na allegro też kilka mi się podoba : Komoda I Komoda II Komoda III Komoda IV Chciałabym coś praktycznego i niedużego no i fajnie jakby było w kolorze Olcha bo takie mamy wszystkie meble (i nasze i małego) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
Neska ciaza to nie choroba powinnas ustawic sie w kolejce gdzie stoi najwiecej ludzi i kazdy ma pelny wozek!! wqr*** mnie ta polska rzeczywistosc ;/
Kamciurka acha czyli to nie byla jej inicjatywa tylko wyrodna matka ja zagonila i jeszcze paluchem pokazywala ![]() Jak dla mnie komoda 2 jest najlepsza i cena tez rewelacja nie wiem czy sama jej nie kupie ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-12 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
Moja rwa kulszowa nie daje spokoju, od wczoraj jest bardzo dokuczliwa... znalazłam wypowiedź położnej na temat rwy kulszowej a porodu SN.:
"....Rwa kulszowa nie jest wskazaniem do cięcia cesarskiego (aczkolwiek może być), a zwłaszcza wtedy gdy nie stwierdza się zmian zwyrodnieniowych (nie jest wynikiem schorzeń kręgosłupa). Sposob zakończenia ciąży będzie zależał od sytuacji w okresie okołoporodowym...." Czyli generalnie to wcale nie jest takie sobie o ta cała rwa... ale kurcze ostatnio z moim chodzeniem to ciężko jak stara baba jakaś.. :/ a podobno poród przy rwie to masakra w sensie bólu... nie wiem raz już rodziłam (wtedy bez tej rwy całej) i jakoś nie wyobrażałam, że bardziej jeszcze może boleć... :/ bleh.. :P
Tomuś - 17.09.2007 ![]() Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ![]() ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2011-11-12 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, że mnie nie zlali w tej kolejce... o tym niepełnosprawnym ffacecie nie wspominając.. dom posprzątany..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
heh ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no nie jest aż tak źle, czasem coś zrobi od siebie, ale czasem muszę ja o dosłownie wszystko prosić, mało tego chodzić po kilka razy i prosić ![]() ![]() aaa Uska następny raz daj znać jak będziesz we Wro, no spałuję Cie, że byłaś a ja taki głąb że zapomniałam że Twoja siostra z Wro, spotkałybyśmy się :pała: ![]()
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki ![]() Alex ![]() Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2011-11-12 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
szukam zamykanego regalu z polkami/szafy z polkami szerokosc 50cm kolor ciemny reszta niewazna nie widzialysce gdzies tanio??:P musze isc do mamy kota nakarmic ;/ brr zimno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.