Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 15:58   #2461
slodki_lizaczek
BAN stały

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Staram się ostatnio ograniczać (od razu się przyznam że mi nie wychodzi to najlepiej):
Z kolorówki idzie mi najlepiej to ograniczanie, nie biorąc pod uwagę błyszczyków i szminek oczywiście. Z pielęgnacją ciała nie za dobrze bo w tym misiącu kupiłam 3 balsamy bo były tanio, są dobre i ładnie pachną. Zapachy zaczynam ograniczać - ale jest ciężko, dobrze że Aspire są paskudne. Jednak moim problemem są nadal torebki, buty i biżuteria.
moj Tż też mówi że za duzo kupuje butów, mam ich chyba z 20 par jak nie lepiej a chodzę tylko w jednych ale jak to się mówi TOREBEK, BUTÓW I KOSMETYKÓW NIGDY ZA WIELE.... hehe....
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:03   #2462
malami881222
BAN stały

Cytat:
Staram się ostatnio ograniczać (od razu się przyznam że mi nie wychodzi to najlepiej):
Z kolorówki idzie mi najlepiej to ograniczanie, nie biorąc pod uwagę błyszczyków i szminek oczywiście. Z pielęgnacją ciała nie za dobrze bo w tym misiącu kupiłam 3 balsamy bo były tanio, są dobre i ładnie pachną. Zapachy zaczynam ograniczać - ale jest ciężko, dobrze że Aspire są paskudne. Jednak moim problemem są nadal torebki, buty i biżuteria.
Oj mi też nie wychodzi za dużo nowości, promocji...

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
hehe moja córeczka też kocha avonowe katalogi - najpierw tylko darła na strzępy, teraz już ogląda i mi pokazuje co mama, albo mówi tata co mam mu zamówić, nawet sobie już wybiera, a ma aż 2 latka i miesiąc i pachnące strony też pociera jak opętana
Coś czuje że moja też będzie tak robić i nawet sobie wybierać produkty dla dzieci a wtedy to już będę bankrutem
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:10   #2463
just2821
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
wpisujesz kody lakierów, które są w promocji, a na końcu one się dobrze naliczają

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

przecież wszystko jest napisane
kupujesz 5 rzeczy i dostajesz 40 % opustu

dzieki wielkie
just2821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:39   #2464
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Avon ma branie, zaszczepimy im od malutkiego Wyssane z mlekiem matki: Swoją drogą na co zwróciłyście uwage w dwójce? Bo ja już jedynke wycisłam ile się da.
na razie tylko portfel w serduszka i to na tyle, jak przyjdzie składać zamówienie to pewnie trochę dojdzie

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2012-01-04 o 16:40
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:40   #2465
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
Czy ta miarka do pierścionków avonowa to taka sama rozmiarówka jak w sklepie jubilerskim czy mają swoja numerację?

Dziekuję za odpowiedź w sprawie upustów. Nie umiem robić wielocytowania
klikasz przy postach, które chcesz zacytować ten środkowy kwadracik, na prawo od "cytuj" też kiedyś nie wiedziałam jak to robić

Cytat:
Ja wsadzałam do katalogu, tak w celu działania na klienta, moze zwroci na to bardziej uwage, bo jak nie wsadze to mi córka wszystkie poniszczy bo bardzo lubi bawic sie ulotkami z Avonu
moja prawie 3latka też kocha avon jak była Małą podarła ofertę netto nie spodobała jej się teraz powie co mam, co do czego służy i wszystkie prawie kartki wącha

kurcze już wish listy na kat2 a ja dopiero zamówię z kat1, jak zamówię dopiero dotknę kat2

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 16:48   #2466
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co to jest?
7771-9 ULOTKA PERFECT STRENGHT
7840-2 ZAKLADKA

Nie bede miala szansy osobiscie rozpakowac paczki i ciekawi mnie co to za cudo powrzucali.

I chyba dodali 5 darmowych katalogow 02... czyzby nareszcie dawali nowe katalogi zamiast pozbywac sie starych??

Poza tym brakow brak
też mam zapisane 5 darmowych katalogów...gdybym wiedziała zamówiłabym tylko 5, ale niech będzie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
W dwójce to ja mam plany na portfel czerwony w serduszka, perfumy z demo Infinity, podkład z netto rozświetlająco-jakiś tam za 9,90, i nowy żel Senses With Love (chyba)
zastanawiałam się czy z tą ceną podkładu się nie pomylili ;p 30ml za 9,90 jakieś dziwnie tanio mi się wydało. ale też biorę
Stary 2012-01-04, 16:54   #2467
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
klikasz przy postach, które chcesz zacytować ten środkowy kwadracik, na prawo od "cytuj" też kiedyś nie wiedziałam jak to robić

moja prawie 3latka też kocha avon jak była Małą podarła ofertę netto nie spodobała jej się teraz powie co mam, co do czego służy i wszystkie prawie kartki wącha

kurcze już wish listy na kat2 a ja dopiero zamówię z kat1, jak zamówię dopiero dotknę kat2
ja już mam listę na 3 kat i na 4 już się tworzy
Stary 2012-01-04, 17:02   #2468
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
też mam zapisane 5 darmowych katalogów...gdybym wiedziała zamówiłabym tylko 5, ale niech będzie

zastanawiałam się czy z tą ceną podkładu się nie pomylili ;p 30ml za 9,90 jakieś dziwnie tanio mi się wydało. ale też biorę
raz kiedyś zauważyłam że robią takie promocje tak jak chyba dwa czy trzy katalogi wstecz była konturówka CT podwójna końcówka za 3.90zl

Cytat:
ja już mam zrobioną na kat. 3 i 4 tylko co wychodzi nowy formularz to kreśle kosmetyki.... i musze stwierdzić że się naprawde ograniczyłam z zakupami... w kat 1. moje zamówienie wynosi około 35zł tylko....
Stary 2012-01-04, 17:02   #2469
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Niezła jesteś Ja jeszcze nie wiem, co biorę z K2, a ty już myślami w K4

Jak malujecie się tym nowym eyelinerem i robicie takie piękne kreski, które widziałam na katalogowym? Ja nie potrafię. Jest pierońsko twardy i prawie niewidoczny na oku. Jak tak dalej pójdzie, to zwracam.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 17:10   #2470
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Niezła jesteś Ja jeszcze nie wiem, co biorę z K2, a ty już myślami w K4

Jak malujecie się tym nowym eyelinerem i robicie takie piękne kreski, które widziałam na katalogowym? Ja nie potrafię. Jest pierońsko twardy i prawie niewidoczny na oku. Jak tak dalej pójdzie, to zwracam.
dziewczyny pisały że "dziubią" - przepraszam za określenie nim na oku bo inaczej nie da się nim pomalować... a pedzelki inne używają bo ten oryginalny jest za miekki....
Stary 2012-01-04, 17:26   #2471
paciaz1993
Raczkowanie

Dziś przyszła mi paczucha, a tam 2 moje farby Będę sie farbować pierwszy raz, mam nadzieję, że ładnie wyjdzie zamówiłam sobie 2x ciemny brąz, mój naturalny kolor to ciemny blond, albo jasny brąz- zależy w którym miejscu Wstawiłam też na katalogowy nową szminkę mini, odcień Perfect Peach dziewczyny, czemu moje zdjęcia tak jakoś inaczej się wstawiły niż inne?

Edytowane przez paciaz1993
Czas edycji: 2012-01-04 o 17:27
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 17:43   #2472
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
widziałyście nową ofertę, która się wyświetla przy składaniu zamówienia? nie wiecie czy od tego jest opust?
Widziałam, zamawiałam

Nie ma opustu

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Dziś przyszła mi paczucha, a tam 2 moje farby Będę sie farbować pierwszy raz, mam nadzieję, że ładnie wyjdzie zamówiłam sobie 2x ciemny brąz, mój naturalny kolor to ciemny blond, albo jasny brąz- zależy w którym miejscu
Masz zamiar radykalnie przyciemnić włosy?

Ja mam też naturalnie ciemny blond z rozjaśnianymi pasmami a po tej farbie Ciemny brąz 4.0 niestety wyszły mi prawie czarne (na szczęście nie ufarbowałam całej głowy tylko spróbowałam na grubszym pasmie ze spodu ).
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 17:50   #2473
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Widziałam, zamawiałam

Nie ma opustu

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Masz zamiar radykalnie przyciemnić włosy?

Ja mam też naturalnie ciemny blond z rozjaśnianymi pasmami a po tej farbie Ciemny brąz 4.0 niestety wyszły mi prawie czarne (na szczęście nie ufarbowałam całej głowy tylko spróbowałam na grubszym pasmie ze spodu ).
Nie mogłam się na żadną inną zdecydować, bo w każdym miejscu mam inny kolor, grzywkę obcięłam nie dawno i dlatego mam ciemną, a odrosty po bokach, blisko twarzy są jasne. Ogólnie włosy mam raczej ciemniejsze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 17:58   #2474
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
dziewczyny pisały że "dziubią" - przepraszam za określenie nim na oku bo inaczej nie da się nim pomalować... a pedzelki inne używają bo ten oryginalny jest za miekki....
Mam inny pędzelek, do innych eyelinerów jest świetny, więc to chyba kiepski eyeliner jest winowajcą.

Balsam Fiołek i Liczi będzie jeszcze można zamawiać? Bo ktoś tu chyba pisał, że produkcja zakończona, a w K2 jest normalnie w sprzedaży. I tak wiem, że katalogi planują dużo wcześnej itd.

Stary 2012-01-04, 18:06   #2475
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Nie mogłam się na żadną inną zdecydować, bo w każdym miejscu mam inny kolor, grzywkę obcięłam nie dawno i dlatego mam ciemną, a odrosty po bokach, blisko twarzy są jasne. Ogólnie włosy mam raczej ciemniejsze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Jasne, spróbuj. I daj znać jak wyjdzie

Szczerze mówiąc, ja też na żadną inna nie mogłam się zdecydować Najpierw myślałam i jakimś blondzie (szampańskim, jasnym, popielatym) ale z dwojga złego wolałam mieć już zbyt ciemne niż zbyt żółte włosy (Przeżyłam już kiedyś taką historię z farbą "blond" )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 18:14   #2476
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Avon ma branie, zaszczepimy im od malutkiego Wyssane z mlekiem matki: Swoją drogą na co zwróciłyście uwage w dwójce? Bo ja już jedynke wycisłam ile się da.
niebieską biżu, seraphina chyba, biżu serca, szampon + balsam dyscyplinujący, zmywacz, piankę do twarzy i chyba tyle
Cytat:
Napisane przez just2821 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie, jak zamówić te lakiery 3 z 33.00 w ofercie łączonej ich nie ma, zamawiac normanie ? i pozniej sie wszystko skalkuluje ?
zamawiasz 3 produkty, później zliczy normalnie
Stary 2012-01-04, 18:40   #2477
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Oj kusi, kusi....
Ja mam specjalną półkę na kosmetyki - 30x90x60. Tam jest wszystko co jest na zapas np ok 15 żeli, 2 płyny do kąpieli, 15 buteleczek perfum, kilka kremów,baslamów i inne.
Czasem jak ktoś coś chce na szybko to sprzedaję swoje a potem znowu sobie odkupuję jak jej bardzo tanio lub jak dostanę za darmo np dzisiaj dołączyłam tam złocisty olejek z SSS i spray Viva chic który dostałam w COKu za duże zakupy
Fajnie macie z tym COKiem, u mnie nie ma w poblizu, a czy Twoj Tż juz tego nie przeklina? bo ja już chowam nadmiar kosmetyków przed nim

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
hehe moja córeczka też kocha avonowe katalogi - najpierw tylko darła na strzępy, teraz już ogląda i mi pokazuje co mama, albo mówi tata co mam mu zamówić, nawet sobie już wybiera, a ma aż 2 latka i miesiąc i pachnące strony też pociera jak opętana
Dużo tu młodych Mam Fajnie, Mamy małę pomocnice... chociaż juz mi się zdarzyło że dzwoniły Panie z pytaniem czy małą czegoś nie zgubiła. A mała jak juz porozkładałam kosmetyki to dawała też bonusy od siebie, np jej ukochaną piłeczkę z miki albo lale, jak docenia Mamy klientki no bardziej niż mama

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość

Ja też tak robie że jak zamówie z jednego katalogu to dopiero o drugim myśle..., ale że już zamówiłam z 1 to pora na 2

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Jasne, spróbuj. I daj znać jak wyjdzie

Szczerze mówiąc, ja też na żadną inna nie mogłam się zdecydować Najpierw myślałam i jakimś blondzie (szampańskim, jasnym, popielatym) ale z dwojga złego wolałam mieć już zbyt ciemne niż zbyt żółte włosy (Przeżyłam już kiedyś taką historię z farbą "blond" )
Ja stosuje jasną miedź i jestem zadowolona, polecam
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 19:11   #2478
malami881222
BAN stały

Cytat:
Fajnie macie z tym COKiem, u mnie nie ma w poblizu, a czy Twoj Tż juz tego nie przeklina? bo ja już chowam nadmiar kosmetyków przed nim
Mój mnie ma ochotę zabić jak wspominam o Avonie bo na razie tylko on pracuje, dość mnie też ma bo daję mu katalogi dla koleżanek z pracy...

Cytat:
Dużo tu młodych Mam Fajnie, Mamy małę pomocnice... chociaż juz mi się zdarzyło że dzwoniły Panie z pytaniem czy małą czegoś nie zgubiła. A mała jak juz porozkładałam kosmetyki to dawała też bonusy od siebie, np jej ukochaną piłeczkę z miki albo lale, jak docenia Mamy klientki no bardziej niż mama
Już się boję jak moja niunia będzie mi pomagać, z jej energią przewiduje że nic z tego dobrego nie wyjdzie

Cytat:
Ja też tak robie że jak zamówie z jednego katalogu to dopiero o drugim myśle..., ale że już zamówiłam z 1 to pora na 2
Ja próbuję się nastawić finansowo oczywiście zawsze coś odchodzi

Cytat:
Ja stosuje jasną miedź i jestem zadowolona, polecam
Ja z kolei granatową czerń

Edytowane przez malami881222
Czas edycji: 2012-01-04 o 19:17
Stary 2012-01-04, 19:14   #2479
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, a mozesz pokazac zdjecie jak wyglada?
Stary 2012-01-04, 19:15   #2480
Kairra
Spiritus Movens

Ja dałam sobie spokój z farbami Avon
Stary 2012-01-04, 19:17   #2481
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
A ile ma Malutka?
Mam tą samą sytuacje bo mój Tż też pracuje sam, ja siedze z Małą (poza klientkami w domu) i też go obdarzam katalogami do pracy Widzę ze mamy podobną sytuacje

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Z jakiegoś konkretnego powodu?
Stary 2012-01-04, 19:17   #2482
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
niebieską biżu, seraphina chyba, biżu serca, szampon + balsam dyscyplinujący, zmywacz, piankę do twarzy i chyba tyle
Mnie kusi tylko perścionek Nie lubię tego typu naszyjników, a takie midikolczyki mi nie pasują

Cytat:
Zawsze jak jestem u siostry w Wawie, to wstępuję pooglądać i powąchać Szkoda, że u mnie nie ma

Cytat:
Jest śliczna, faktycznie

Stary 2012-01-04, 19:19   #2483
malami881222
BAN stały

Cytat:
Troszkę już mi się kolor spłukał bo miałam chwilowo czerwień ( więc to jest czerwona czerń) i już są odrosty, za 2 tyg będę znowu farbować to wtedy postaram się wrzucić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 19:20   #2484
avoncia
Raczkowanie

Dziewczyny czy oferta "Boutique" działa w ramach kilku zamówien czy tylko jednego, bo własnie otrzymałam paczke wczoraj a dzis klientka chce jeszcze cos zamówic. W ostatnim zamówieniu zamówiłam 5 szt z boutique a teraz jak zamówie jeden to policzą mi te 40% upustu?

Ja tez młoda mama, moje córeczki już prawie 3-letnie bliźniaczki uwielbiaja otwierać każdą nowa paczke i wyjmować kosmetyki, i wąchać wszystkie strony katalogu. Jedna ma straszną manie oglądania katalogu codziennie to robi a jak przed świętami upatrzyły sobie płyny z małpką i mikołajem dla dzieci to koniecznie mówiły że Mikołaj przyniesie. Nie było przeproś musiałam im zamówić a jak otworzyły paczki od Mikołaja i były płyny to były uradowane i przytulały je tak im się spodobały.
avoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 19:20   #2485
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Szaleństwo, ja juz nie mam gdzie trzymac tego wszystkiego A wszystko kusi, wręcz woła! Też tak macie?
mnie już nie kusi

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 19:21   #2486
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Cytat:
Z jakiegoś konkretnego powodu?
Jestem wymagającą osóbką i nie znalazłam takiego odcienia, który by mi naprawdę pasował
Stary 2012-01-04, 19:23   #2487
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę już mi się kolor spłukał bo miałam chwilowo czerwień ( więc to jest czerwona czerń) i już są odrosty, za 2 tyg będę znowu farbować to wtedy postaram się wrzucić
Ok, będę czatować.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mnie już nie kusi
Jakiś sposób na to?
Stary 2012-01-04, 19:26   #2488
malami881222
BAN stały

Cytat:
A ile ma Malutka?
Mam tą samą sytuacje bo mój Tż też pracuje sam, ja siedze z Małą (poza klientkami w domu) i też go obdarzam katalogami do pracy Widzę ze mamy podobną sytuacje
Moja ma 15 miesięcy, ja właściwie pomagam mamie bo to ona jest konsultantką ja jej szukam klientek, robię zamówienie przez internet, paczki już przychodzą do niej więc ja nie dorabiam dlatego mój tż się złości na avona w szczególności jak są fajne oferty demo czy internetowe

Edytowane przez malami881222
Czas edycji: 2012-01-04 o 19:28
Stary 2012-01-04, 19:27   #2489
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jakiś sposób na to?
mam wrażenie, że w kółko jest to samo już nie ekscytuję się katalogiem szczególnie, że z innych firm można mieć lepsze produkty nawet i w lepszej cenie ale w avonie jest dobre to, że te zakupy mam 'za darmo' i chyba tylko z tego względu jeszcze kupuję

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 19:30   #2490
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Moja ma 15 miesięcy, ja właściwie pomagam mamie bo to ona jest konsultantką ja jej szukam klientek, robię zamówienie przez internet, paczki już przychodzą do niej więc ja nie dorabiam dlatego mój tż się złości na avona w szczególności jak są fajne oferty demo czy internetowe
No to dużo cierpliwości mu życze, moj zawsze jak jest termin dostawy to musi mi przypominać że już jest i żebym dałą mu obiadek Wiec ciesz sie ze cie to omija...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości