Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 10:24   #2431
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja bym awanturę robiła, bo skąd masz pewność, że ktoś za to zapłaci? a poza tym to nie fair i niezgodne z prawem, bo zrobiono to bez twojej wiedzy

widziałyście nową ofertę, która się wyświetla przy składaniu zamówienia? nie wiecie czy od tego jest opust?
brałam dla siebie Up to you i niestety nie ma opustu.

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:55   #2432
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Tygrysku musiałam
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 11:04   #2433
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
on jest taki minimalnie zmieniający kolor normalnie on jest taki zielonkawy z fioletowa poświatą, ale bardzo ciężko to ując na zdjęciu, szczególnie z moim aparatem i dzisiejsza pogodą (u mnie pochmurno, przez co ciemno)
też go mam z demo... jest opalizujący fioletem ... bardzo fajny
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 11:17   #2434
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
jak zalogujesz się na stronie Avonu
to wejdź w: moje konto
dane personalne
i druga zakładka: wsparcie i kontakt
dzięki, zadzwoniłam i podała mi numer do OMS, po południu ma oddzwonić

liderka powiedziała że by złożyc zamówienie smsem to trzeba znac mój numer pin, oprócz numeru personalnego, to dziwne.

Ale z tego co pamiętam to takie sytuacje juz ktoś tu miał i wtedy winna okazywała się OMS, czy tak?

Z drugiej strony liderka powiedziała ze ten karton co przyszedł to musiałby być pusty, wartość zamóienia 0zł, a kwota do zapłaty jest. Coś mi tu smierdzi.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:02   #2435
Ewlyn
Zakorzenienie

Dziewczyny, co to jest?
7771-9 ULOTKA PERFECT STRENGHT
7840-2 ZAKLADKA

Nie bede miala szansy osobiscie rozpakowac paczki i ciekawi mnie co to za cudo powrzucali.

I chyba dodali 5 darmowych katalogow 02... czyzby nareszcie dawali nowe katalogi zamiast pozbywac sie starych??

Poza tym brakow brak
Stary 2012-01-04, 12:14   #2436
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:20   #2437
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co to jest?
7771-9 ULOTKA PERFECT STRENGHT
7840-2 ZAKLADKA

Nie bede miala szansy osobiscie rozpakowac paczki i ciekawi mnie co to za cudo powrzucali.

I chyba dodali 5 darmowych katalogow 02... czyzby nareszcie dawali nowe katalogi zamiast pozbywac sie starych??

Poza tym brakow brak
To ulotka z tuszem za 50gr czy tam ileś jak się zakupi z danych stron za ileś. A te perfect Strenght to kartka z zapachem jak się potrze, ale w katalogu też jest strona zapachowa więc w sumie nie wiem po co mi to
Na razie zostawiłam, powkładam może do katalogów jak nie będzie strony zapachowej.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 12:41   #2438
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
To ulotka z tuszem za 50gr czy tam ileś jak się zakupi z danych stron za ileś. A te perfect Strenght to kartka z zapachem jak się potrze, ale w katalogu też jest strona zapachowa więc w sumie nie wiem po co mi to
Na razie zostawiłam, powkładam może do katalogów jak nie będzie strony zapachowej.
Dzieki
Stary 2012-01-04, 12:53   #2439
Catherine1980
Rozeznanie

Czy ta miarka do pierścionków avonowa to taka sama rozmiarówka jak w sklepie jubilerskim czy mają swoja numerację?

Dziekuję za odpowiedź w sprawie upustów. Nie umiem robić wielocytowania
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:04   #2440
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
Czy ta miarka do pierścionków avonowa to taka sama rozmiarówka jak w sklepie jubilerskim czy mają swoja numerację?

Dziekuję za odpowiedź w sprawie upustów. Nie umiem robić wielocytowania
Mają zupełnie inną numeracje niż ogólnie przyjęta w sklepach jubilerskich
powiedzmy że w sklepie będę miała 11 to w avonie pasuję w miarę 5
lepiej kupić sobie miarkę
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:04   #2441
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja wsadzałam do katalogu, tak w celu działania na klienta, moze zwroci na to bardziej uwage, bo jak nie wsadze to mi córka wszystkie poniszczy bo bardzo lubi bawic sie ulotkami z Avonu
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 13:08   #2442
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Ja wsadzałam do katalogu, tak w celu działania na klienta, moze zwroci na to bardziej uwage, bo jak nie wsadze to mi córka wszystkie poniszczy bo bardzo lubi bawic sie ulotkami z Avonu
To tak jak moja inne karteczki w miarę się nimi bawi ale te z Avonu w drobny mak sieka ( ile ma lat twoja?)
Stary 2012-01-04, 13:12   #2443
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
To tak jak moja inne karteczki w miarę się nimi bawi ale te z Avonu w drobny mak sieka ( ile ma lat twoja?)
dwa latka za tydzień, kocha oglądać katalogi z Avonu, i to nie te stare tylko nowe sobie wyciąga no i wszystkie pachnące strony są jej, wywąchane maksymalnie, no i mało tego muszę sie zawsze zachwycać zapachem.... gorzej jak mam wąchac Aspire, nie moge zniesc zapachu
a Ile lat ma Twoja?
Stary 2012-01-04, 13:16   #2444
malami881222
BAN stały

Cytat:
dwa latka za tydzień, kocha oglądać katalogi z Avonu, i to nie te stare tylko nowe sobie wyciąga no i wszystkie pachnące strony są jej, wywąchane maksymalnie, no i mało tego muszę sie zawsze zachwycać zapachem.... gorzej jak mam wąchac Aspire, nie moge zniesc zapachu
a Ile lat ma Twoja?
moja ma 15miesięcy ale już doskonale wie że katalogi są zakazane więc najbardziej do nich ją ciągnie. jak dostała inne papiery to ładnie karteczki przewracała i mało potargane są strony ale katalogi to jak pisałam sieczka
Stary 2012-01-04, 13:20   #2445
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
moja ma 15miesięcy ale już doskonale wie że katalogi są zakazane więc najbardziej do nich ją ciągnie. jak dostała inne papiery to ładnie karteczki przewracała i mało potargane są strony ale katalogi to jak pisałam sieczka
Avon ma branie, zaszczepimy im od malutkiego Wyssane z mlekiem matki: Swoją drogą na co zwróciłyście uwage w dwójce? Bo ja już jedynke wycisłam ile się da.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 13:25   #2446
malami881222
BAN stały

Cytat:
Avon ma branie, zaszczepimy im od malutkiego Wyssane z mlekiem matki: Swoją drogą na co zwróciłyście uwage w dwójce? Bo ja już jedynke wycisłam ile się da.
W dwójce to ja mam plany na portfel czerwony w serduszka, perfumy z demo Infinity, podkład z netto rozświetlająco-jakiś tam za 9,90, i nowy żel Senses With Love (chyba)
Stary 2012-01-04, 13:36   #2447
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
dodałam na katalogowym zdjęcia kilku nowości z kat 3 (przepraszam za moje ogryzki)
Pierwsze co sobie pomyślałam to że zrobiłaś zdjęcie na tle ogryzków od jabłek

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Z dwójeczki upatrzyłam już sobie:
- błyszczyki te nowe - może nawet wszystkie cztery
- pomadki 24K - 2 za 29,90
- wisior rylee
- może świeczniki kwiatki z PS
- zel senses with love
- i może coś z naturalsa
postaram się też wcisnąć komuś nowa męską wodę a Tż wezmę jedna na walentynki
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:38   #2448
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
W dwójce to ja mam plany na portfel czerwony w serduszka, perfumy z demo Infinity, podkład z netto rozświetlająco-jakiś tam za 9,90, i nowy żel Senses With Love (chyba)
Ładny portfel ale ja sie chyba wstrzymam bo mam ten z Believe i go uzywam, dopoki go nie wykoncze to zawieszam kupno portfela, ale Infinity.... ładny zapach

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Z dwójeczki upatrzyłam już sobie:
- błyszczyki te nowe - może nawet wszystkie cztery
- pomadki 24K - 2 za 29,90
- wisior rylee
- może świeczniki kwiatki z PS
- zel senses with love
- i może coś z naturalsa
postaram się też wcisnąć komuś nowa męską wodę a Tż wezmę jedna na walentynki
Szaleństwo, ja juz nie mam gdzie trzymac tego wszystkiego A wszystko kusi, wręcz woła! Też tak macie?
Stary 2012-01-04, 13:44   #2449
meggykotka
Rozeznanie

Oj kusi, kusi....
Ja mam specjalną półkę na kosmetyki - 30x90x60. Tam jest wszystko co jest na zapas np ok 15 żeli, 2 płyny do kąpieli, 15 buteleczek perfum, kilka kremów,baslamów i inne.
Czasem jak ktoś coś chce na szybko to sprzedaję swoje a potem znowu sobie odkupuję jak jej bardzo tanio lub jak dostanę za darmo np dzisiaj dołączyłam tam złocisty olejek z SSS i spray Viva chic który dostałam w COKu za duże zakupy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 13:59   #2450
malami881222
BAN stały

Cytat:
Ładny portfel ale ja sie chyba wstrzymam bo mam ten z Believe i go uzywam, dopoki go nie wykoncze to zawieszam kupno portfela, ale Infinity.... ładny zapach

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Szaleństwo, ja juz nie mam gdzie trzymac tego wszystkiego A wszystko kusi, wręcz woła! Też tak macie?
Też mam Believe ale ten w serduszka bardziej do mnie przemawia
Ech skąd ja to znam mam kilka balsamów, całe mnóstwo perfum i błyszczyków. Jak widzę nowości perfum i błyszczyków to istne szaleństwo jeszcze nie było miesiąca żebym chociaż drobiazgu nie zamówiła
Mam jeszcze chrapkę na torebkę z minikatalogu z kwiatem ale już mi na nią nie wystarczy kasiory
Stary 2012-01-04, 14:20   #2451
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Też mam Believe ale ten w serduszka bardziej do mnie przemawia
Ech skąd ja to znam mam kilka balsamów, całe mnóstwo perfum i błyszczyków. Jak widzę nowości perfum i błyszczyków to istne szaleństwo jeszcze nie było miesiąca żebym chociaż drobiazgu nie zamówiła
Mam jeszcze chrapkę na torebkę z minikatalogu z kwiatem ale już mi na nią nie wystarczy kasiory
ja mam 11 flakonów perfum napoczętych i chyba ze 4 jeszcze nie otwarte pozatym mam 3 balsamy ktorymi się na przemian smaruje i 2 w kolejce do użycia, 2 kremy na cellulitis tez na zmiane się smaruje jeden avonowy a drugi innej firmy... pozatym używam też olejków SSS, kremy pod oczy, kremy do twarzy, mam chyba ze 3 podkłady... i kulki rozświetlające, używam 5 szminek wszystkie w kolorze różu ale teraz przerzucam się na nude i mam 3 błyszczyki... 4 kredki do oczu ale używam żelowej mega impact black... no i chyba na tyle...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 14:31   #2452
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz mam Wishliste zrobiona do k3
Obiecalam TZtowi, ze sie ogranicze troche, bo ostatnio jak bylismy w PL to przesadzilam z bagazem i ledwo mnie puscili
Ale jak ma lezec i czekac to niech czeka u mnie a nie u rodzicow pod lozkiem

- zestaw z Supershockiem
- 2 szminki zapewne Chic i Rose Luster
- SPA maseczka do wlosow z maslem Shea
- SPA mus do twarzy z Shea
- sztyft do ust
no i z Netto troche jest... ale juz mysle co wykreslic.
- krem pod oczy Ageless Accolade
- SPA krem na dzien z biala herbata
- podklad rozswietlajaco-naw. Nude
- CT 3-cienie Cherry Cordial
Stary 2012-01-04, 14:34   #2453
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
ja mam 11 flakonów perfum napoczętych i chyba ze 4 jeszcze nie otwarte pozatym mam 3 balsamy ktorymi się na przemian smaruje i 2 w kolejce do użycia, 2 kremy na cellulitis tez na zmiane się smaruje jeden avonowy a drugi innej firmy... pozatym używam też olejków SSS, kremy pod oczy, kremy do twarzy, mam chyba ze 3 podkłady... i kulki rozświetlające, używam 5 szminek wszystkie w kolorze różu ale teraz przerzucam się na nude i mam 3 błyszczyki... 4 kredki do oczu ale używam żelowej mega impact black... no i chyba na tyle...
Ja też właśnie mam tak z balsamami 6 szt mam i każdym się smaruje, perfum ok 30 flakoników i też każdymi się psikam, Tż 3 flakoniki, ja i mój Tż żele z Senses każdy swój, zestaw Solution, maseczka i żel rozświetlający Planet Spa sake i ryż, zestaw do włosów farbowanych (niestety nie trafione) obcinaczka i tarka, 5 mgiełek,2 kulki kończą mi się już więc muszę dokupić, 3 szminki, 12 błyszczyków, tusz EL (nie trafiony), podkład Magicx, pudełeczka kulek, 3 kredki (2czarne i 1śliwkowa), kredka cień, poczwórne cienie,eyeliner EL, lakiery kilka sztuk ale już nie używam jednak się nie nauczyłam dobrze malować poza tym bardzo słabe, 2kosmetyczki,paletka z korektorami ....
chyba tyle, niby trochę się uzbierało mimo to nadal czuję niedosyt
Stary 2012-01-04, 15:13   #2454
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość

Ja tak samo
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 15:20   #2455
just2821
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie, jak zamówić te lakiery 3 z 33.00 w ofercie łączonej ich nie ma, zamawiac normanie ? i pozniej sie wszystko skalkuluje ?
just2821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 15:21   #2456
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Ja też właśnie mam tak z balsamami 6 szt mam i każdym się smaruje, perfum ok 30 flakoników i też każdymi się psikam, Tż 3 flakoniki, ja i mój Tż żele z Senses każdy swój, zestaw Solution, maseczka i żel rozświetlający Planet Spa sake i ryż, zestaw do włosów farbowanych (niestety nie trafione) obcinaczka i tarka, 5 mgiełek,2 kulki kończą mi się już więc muszę dokupić, 3 szminki, 12 błyszczyków, tusz EL (nie trafiony), podkład Magicx, pudełeczka kulek, 3 kredki (2czarne i 1śliwkowa), kredka cień, poczwórne cienie,eyeliner EL, lakiery kilka sztuk ale już nie używam jednak się nie nauczyłam dobrze malować poza tym bardzo słabe, 2kosmetyczki,paletka z korektorami ....
chyba tyle, niby trochę się uzbierało mimo to nadal czuję niedosyt
Staram się ostatnio ograniczać (od razu się przyznam że mi nie wychodzi to najlepiej):
Z kolorówki idzie mi najlepiej to ograniczanie, nie biorąc pod uwagę błyszczyków i szminek oczywiście. Z pielęgnacją ciała nie za dobrze bo w tym misiącu kupiłam 3 balsamy bo były tanio, są dobre i ładnie pachną. Zapachy zaczynam ograniczać - ale jest ciężko, dobrze że Aspire są paskudne. Jednak moim problemem są nadal torebki, buty i biżuteria.
Stary 2012-01-04, 15:26   #2457
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Święto Paczki nadeszło
Moje wrażenia:
- Błyszczyk w kulce CT czarna porzeczka to mój nowy hit. Cudnie pachnie, jeszcze lepiej smakuje i daje efekt mokrych ust. Mięta chyba pójdzie do zwrotu.
- Diamentowa konturówka zielona - kompletny niewypał. Ciemn, zgaszona zieleń wygląda jakbym niedokładnie zmyła tusz.
- Korektor antybakteryjny z CS jak na razie bardzo mi się podoba.
- Wreszcie przyszedł mi eyeliner szafirowy - za chwilę będę próbować

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 15:28   #2458
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
a Ile lat ma Twoja?
Cytat:
hehe moja córeczka też kocha avonowe katalogi - najpierw tylko darła na strzępy, teraz już ogląda i mi pokazuje co mama, albo mówi tata co mam mu zamówić, nawet sobie już wybiera, a ma aż 2 latka i miesiąc i pachnące strony też pociera jak opętana
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 15:46   #2459
just2821
Raczkowanie

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi w tej ofercie boutique ?
just2821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 15:48   #2460
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez just2821 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie, jak zamówić te lakiery 3 z 33.00 w ofercie łączonej ich nie ma, zamawiac normanie ? i pozniej sie wszystko skalkuluje ?
wpisujesz kody lakierów, które są w promocji, a na końcu one się dobrze naliczają

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez just2821 Pokaż wiadomość
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi w tej ofercie boutique ?
przecież wszystko jest napisane
kupujesz 5 rzeczy i dostajesz 40 % opustu
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości