|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
co się dzieje to pomogę tego kogos zabić bo mam dziś tak "swietny" nastrój że mam ochotę komus dołożyć a że bardzo Kocham mojego TŻ i ostatnio bardzo dobrze nam się układa chcę sięna kimś wyładować
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
A prosze, możesz moja " teściowa"
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
a wychodzi własnie chyba jej prawdziwe ja, co najgorsze to ja nie mam nic z tym nic wspolnego a zostałam obarczona za wszystko
|
#2465 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o wzorze venetia myślałam chciałam takie coś bardzo bardzo Ci dziekuję ![]() Cytat:
- opisz swój dzień w pracy i wyobrażenie o stanowisku jakie bym miała wykonywać (najpierw po polsku a później jak zaczęła się część ang to to samo pytanie) - jak byś się zachowała z problematycznym klientem który lubi się kłócić mimo tego że nie ma racji - co zrobisz jak zabraknie towaru a Ty musisz mieć go na już - opisz co lubisz robić po pracy i co lubisz ogólnie ![]() - dlaczego startujesz na to stanowisko pracy i czemu akurat w tej firmie takie pytania spotkałam - ale do opisania dnia w pracy są już potrzebne sformułowania dotyczące danego charakteru pracy mam nadzieję że pomogłam i trzymam żeby się udało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() GOSZA cudna ta relacja chyba najdokładniejsza z dotychczas przedstawionych ![]() a tak w ogóle malwuś i patis wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia a dziewczyny 21 aniaste87 magduś2 misiak17 nusiekowa niusia_87 28 monikazmc Lubcia Nika0208 sikoreczka111 maruda80 verumka stres już dopada?? załatwiona większość?
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-04-14 o 22:44 |
||||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a te grzebyczki takie śliczne że aż się chce je kupować a i ja mam jeszcze pas ze svarkami, Iceflover tez paseczek planuje z tego co pamiętamIceflover na ten moment myślę, jestem a grzebyczkiem Dziewczyny wspomóżcie ![]() Baskaeta żaden problem Kochana Zawsze do usług
Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-04-14 o 23:17 |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim skromnym zdaniem - wyśpij się - rano wstań i przemyśl tą sytuację i wtedy zastanów się czy trzeba nerwa załączyć ![]() po za tym nie ma problemów nie do rozwiązania - najlepiej dyplomatycznie ale dosadnie miłego wieczoru życzę <papa> Wasza baskaeta z gorączką kaszlem i zapaleniem dróg oddechowych
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-04-14 o 22:50 |
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie lubie pieprzenia za plecami, udawania że jest dobrze a później wychodzi z tego kłótnia z tż.
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i sądzę, że nie będzie za dużo biżuterii ![]() Jeśli już o niej mowa to proszę o pomoc i dla siebie Otóż już dawno temu postanowiłam, że chcę mieć tylko kolczyki i bransoletkę Kolczyki chciałabym takie: http://allegro.pl/nowe-swarovski-pie...232108572.html ale oczywiście nie niebieskie Dziś natrafiłam też na taką bransoletkę: http://allegro.pl/swarovski-bransole...262528446.html ![]() Do ślubnej biżuterii nie chciałabym mieszać fioletowych kamyków... a jedynie do bransoletki przywiązać kokardkę ze śliwkowej wstążki Mam jednak dylemat bo nie mogę się zdecydować czy wybrać kolor kamyków Crystal czy Crystal AB? Jestem pewna, że każda z Was wie jak wyglądają i nie muszę objaśniać ^^ Jako pomoc wrzucam 2 fotki przedstawiające górę mojej sukni (tak, wiem że cycki obleśnie wyglądają, już mówiłam że pozbędę się push-up'ów na rzecz dyskretnego biustonosza) ---> jak widać przy pasie kamienie są takie dość srebrzyste, natomiast przy dekolcie są delikatniejsze kamyczki, mienią się znacznie subtelniej ![]() Zastanawiałam się też nad tym żeby założyć z biżuterii coś motylkowego, w końcu to mój motyw przewodni Może coś fajnego widziałyście?Jeśli macie pomysł to proszę o radę
|
|
#2471 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie strzelaj do tesciowej moze ci sie jeszcze kiedys sprzydac nigdy nic nie wiadomo ![]() A ja dzis fuwam pod samym sufitem bo zaczelismy z TZcikiem robic foto ksiazke dla rodzicow Mamy juz pierwszych 10 stronJeszcze tylko 30 Ale schemat mniej wiecej juz jest. Zdjatka wybrane, wiec pojdzie z gorki Jutro ciag dalszy Ale mowie wam jest tak piekna ze nie moge opanowac radosci i podziwu dla mojego Tzcika ach, jak go kocham normalnie obcalowywuje go z kazdej strony...a wiecie ze ja szybko w zachwyt nie wpadam....juz sie nie moge doczekac jutra i kolejnych stron ![]() To ja juz chyba pojde spac, zeby noc szybko minela dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() A jesli chodzi o bizuerie z motylkami to jest w tym roku baaardzo modna, widzialam mnostwo bransoletek, naszyjnikow, brozek itd w bijou-brigitte. |
||
|
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
ja ide lulac bo kutro na zakupki i tez sie doczekac nie moge
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Moja rada- nie stresujcie się tak ślubem i weselem (taaaaaa, madra jestem, bom już po
). Ale mówię serio. Mnie jakoś ten stres ominął. U fryzjera babki się dziwiły, że spokojnie siedzę, żartuję sobie, bo one już takie PMki miały które co 5 min pytały, czy zdążą, czy wszystko mają itp...Sama sobie się dziwię, bo wiem jaka panikara jestem- ale przed weselem nic mi nie było. Przyjaciółka moja najserdeczniejsza stwierdziła, że wiedziałam co robie i byłam tego w 100% pewna. Także dziewczyny nie ma się czego bać. Wszystko wyjdzie super i będzie ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Marylka chyba pytała o zespół- Sami Swoi 2. Trzech facetów i jedna babka. Gitary, klawisze, trąbki, saksofon, rozporek od spodni i wokal
|
#2474 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oooo widzę, że jako pierwsza wypowiedziałaś się na temat mojej biżu No kolczyki mnie oczarowały, a ta bransoletka to faktycznie "niezbyt pomysł" Wcześniej myślałam o innej... w stylu tych: http://allegro.pl/swarovski-bransole...257482063.html = to jest Crystal http://allegro.pl/bransoletka-szerok...260080784.html = tu na zdjęciu jest Crystal AB czyli że taki lekko połyskliwy różnymi odcieniami ---> tak mi się wydaje, że właśnie ten AB mógłby ładnie współgrać z refleksami na kamykach przy dekolcie I co myślisz?---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
A powiedz mi, nie masz czegoś takiego, że myślisz sobie "ile bym dała żeby tak ważny dzień w życiu był ciągle przede mną"? Ja jestem dziwna i stresuję się, że mój już za ok. 3 miesiące a nie za rok np. :p Ale mam nierówno, co
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczkoja bym wybrała crystal ab bo np moja biżu ślubna się różni kolczyki są zwykłe a bransoletka ab i dużo bardziej podobają mi się kryształki z bransoletki tak się fajnie mienia.
gosza fajnie że z nami jesteś i mamy nadzieję że nadal będziesz nas odwiedzać i nie dołączysz do grona mężatęk zaginionych w akcji. Co do nerwów. Miejmy nadzieję że większość z nas nie będzie się stresować. Chyba dni przed są tak stresujace że w samym dniu ślubu nie ma się już na stres ochoty
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
malwus- caly dzien trzymam mocno kciuki za Ciebie i mam nadzieje ze slub wyszedl wspaniale a zabawa wysmienicie Takze bawcie sie do bialego rana i wszystkiego dobrego na Nowej Waszej drodze zycia! STO LAT!!!![]() gosza- jak to wspaniale ze jestes tutaj dalej z Nami Mocno trzymałam za Was kciuki i po prostu nie moge uwierzyc w dalszym ciagu ze juz jestes mezatka
|
#2477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz pomyślałam o takim czymś...Bransoletka: http://allegro.pl/bransoletka-swarov...214463096.html - niby cienka, ale fajne są te wstawki z takimi srebrzystymi wysadzanymi krążkami (bardzo mi się to podoba) i już widzę kokardkę z mojej śliwkowej wstążeczki ![]() Kolczyki: http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...241385413.html - tylko oczywiście do kompletu chciałabym też AB super, bo też są te wstawki jak w tej delikatnej bransoletce no a perełki też będą ładnie wyglądać, bo przy dekolcie mam perełki Co myślicie? Ech, przepraszam, że tak Was zamęczam a tak długo mnie nie było... Mam nadzieję, że nie myślicie o mnie źle że jestem interesowna Po prostu jak ruszyła lawina ślubów wraz ze ślubem Goszy ( ) to tak się nagle spięłam w sobie i postanowiłam wreszcie dograć szczegóły których mi jeszcze brakuje Obiecuję, że będę do Was częściej zaglądać
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tych obydwa ladne Cytat:
i na cale zycie piekne wspomnienia Goszu!! Kochana, wspaniala relacja, na przemian smieje sie i placze ze wzruszenia ![]() Wspaniale ze wszystko sie udalo Cytat:
niestety jeszcze nie ja zona przyjaciela TZ jest w ciazy, maja juz dziewczynke, wiec przyszly tata robi Siusiakowe, zeby byla parka Cytat:
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- oooo mam ale niestety bez bransoletki http://allegro.pl/margut-komplet-lan...230529599.html kto wkleil link do strony SlubneStylizacje? bo sie chyba zakochalam http://www.slubnestylizacje.pl/files...wer_comb_s.jpg po ile tam sa grzebyki?
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Goszu, przepiękna relacja, dziękujemy! Malwus, składałam Ci już życzenia ślubne przed Wielkanocą, ale dzisiaj życzę Ci wszystkiego najlepszego raz jeszcze na nowej drodze życia. Mam nadzieję, że świetnie się teraz bawisz na własnym weselu To Twój dzień!Pozostałym PMkom wychodzącym dzisiaj za mąż również życzę wszystkiego, co najlepsze oraz szczęścia i miłości w małżeństwie! Sztuczko, ja bym brała crystal AB. Sama chyba zakupię biżuterię właśnie z takich kamyków, a też mam mieniące się ozdoby na sukni, ale nie srebrzyste Co prawda mam już jeden komplet biżu, który miał być na ślub, ale pomimo tego, że biżuteria jest sama w sobie śliczna, to jednak po przymierzeniu jej na żywo stwierdziłam, że to nie to, o co mi chodzi I jestem zmuszona szukać następnej. Póki co wydaje mi się, że z kryształków byłabym bardziej zadowolona, ale dopóki nie przymierzę czegoś na żywo, to nie będę pewna, więc chyba czeka mnie rekonesans po jubilerach. My dziś rozpoczęliśmy rozdawanie zaproszeń Idzie sprawnie, chociaż czas mija niesamowicie szybko. U jednych znajomych (mają ślub w maju) siedzieliśmy 3 godziny i jeszcze by można, ale wybiła 23.00... Jutro mamy już co do godziny wszystkich rozpisanych, więc będzie trzeba pilnować czasu
|
#2482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj to widzę, że dylematy jak moje Hehe przekonałyście mnie - AB i żaden inny kolor Ja mam nadzieję, że jak wreszcie wybiorę to przymierzę do sukni i będę zadowolona Ale Tobie życzę udanych poszukiwań następnego zestawu ![]() Oj to mnie pocieszyłaś, że rozdajecie zaproszenia My zaczeliśmy w święta rozdawać, muszę jutro ścignąć moją mamę i teściową, żeby część adresów zdobyły jeśli chodzi o gości nie ze Szczecina, no a z tymi miejscowymi trzeba się czym prędzej umawiać!!! Aaaa i właśnie mi się przypomniało, że nie pokazałam Wam moich zaproszeń Mam nadzieję jutro je Wam wkleić
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Nena, tak przegladam moje inspiracje... moze cos takiego by Ci odpowiadalo?
Nie byloby potrzeby scinania wlosow, byloby widac ich dlugosc, a jednoczesnie fryzura utrzymalaby sie cala noc i bylaby wygodna. Z reszta chyba ta para miala podobna koncepcje looku do Waszej
|
#2484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pędzę z rana na seminarium, a dopiero wróciłam do domu . jeszcze doskrobię parę stron i wydrukuję to. koło 2 może się położę.a leje u mnie jak z cebra więc nie wiem jak zasne jak mi oknach dachowych łupie... dobrej nocy i miłego dnia ![]() PS. Goszu piękna relacja, rzeczowa ale i oddaje miłość
|
|
#2485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale biorąc pod uwagę to, że te z dekoltu i z pasa różnią się między sobą i tak to chyba krzywda się nie stanie jeśli wezmę biżu z kryształkami AB i z tymi srebrzystymi przekładkami, no a w kolczykach perełki tak jak przy dekolcie? (już wklejałam, ale dla przypomnienia jeszcze raz: http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...211808225.html i http://allegro.pl/bransoletka-swarov...4463096.html)?Trzymam kciuki za Twoje pisanie i abyś jak najszybciej mogła położyć się spać
|
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony ja miała do czynienia z 2 odcieniami AB, jede który właśnie mieni się na takie żółtawo,złotawo, pomarańczowawe kolory a także taki, który jak mój TŻt twierdzi wyglądają jak benzyna Taki ... hm... niebieskawo mętny..Ale jesli uznasz że będze to pasować do Twojej koncepcji to jak najbardziej kup
|
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
gosza piękna relacja! strasznie się cieszę, że tak szybko do nas wróciłaś i wszystko nam opowiedziałaś
Numer 2 to własnie Nenowe Cytat:
![]() Cytat:
). Cytat:
|
|||
|
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwus wszystkiego dobrego na nowej drodze
Gosza super relacja i fajnie, ze Wam sie wszystko udalo
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Sztuczko- znalazłam przez przypadek takie kolczyki:
http://www.etsy.com/listing/87602803...eardrop-foiled Jest motyw motylka i od razu pomyślałam o Tobie ![]() Ja też się powoli rozglądam za biżuterią i ni w ząb nie wiem co by mi pasowało Straszne uczucie ![]() Dzień dobry tak w ogóle Dzisiaj trzeci dzień nauk Później już zostanie tylko (albo aż ) poradnia
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko bardzo fajna to bransoletka i kolczyki ja mam z tej firmy bransoletke właśnie crystal ab i jest świetna. Ale mieni się tylko w ładny słoneczny dzień
![]() Miałam koszmar ślubny. Mało kto przyszedł na moje wesele i ślub większość gości po 20się zmyla nikt nie robił zdjęć a ja nic nie pamiętałam z samej ceremonii
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Dziewczynki chyba kiedyś wklejały, są dość rozsądne ceny
Chodziło mi o typowo pytania zadawane w Języku angielskim, bo taką rozmowę będę miała pierwszy raz w życiu
żeby się udało
a te grzebyczki takie śliczne że aż się chce je kupować 

Po prostu nie lubie pieprzenia za plecami, udawania że jest dobrze a później wychodzi z tego kłótnia z tż.
Ale schemat mniej wiecej juz jest. Zdjatka wybrane, wiec pojdzie z gorki 

). Ale mówię serio. Mnie jakoś ten stres ominął. U fryzjera babki się dziwiły, że spokojnie siedzę, żartuję sobie, bo one już takie PMki miały które co 5 min pytały, czy zdążą, czy wszystko mają itp...
Po prostu jak ruszyła lawina ślubów wraz ze ślubem Goszy (
nie przypominać że Audrey z butowym szałem skończyła to zaczyna z kolczykami
Sama też planuje jakiś zakupić, bo pewnie jak każda z was wszystkie perfumy jakie mam kojarzę albo z jakaś sytuacją, osobą, imprezą, pora roku no nie wiem zapachy sie kojarzą i bardzo chciałabym mieć taki właśnie zapaszek ślubny co bym później jak juz bedę stara i pomarszczona mogła go poczuć i przypomnieć sobie ten dzień, tę młodość, nas .. 
?
I jestem zmuszona szukać następnej. Póki co wydaje mi się, że z kryształków byłabym bardziej zadowolona, ale dopóki nie przymierzę czegoś na żywo, to nie będę pewna, więc chyba czeka mnie rekonesans po jubilerach.
. jeszcze doskrobię parę stron i wydrukuję to. koło 2 może się położę.
).