Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 22:15   #2461
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

co się dzieje to pomogę tego kogos zabić bo mam dziś tak "swietny" nastrój że mam ochotę komus dołożyć a że bardzo Kocham mojego TŻ i ostatnio bardzo dobrze nam się układa chcę sięna kimś wyładować
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:22   #2462
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
co się dzieje to pomogę tego kogos zabić bo mam dziś tak "swietny" nastrój że mam ochotę komus dołożyć a że bardzo Kocham mojego TŻ i ostatnio bardzo dobrze nam się układa chcę sięna kimś wyładować
A prosze, możesz moja " teściowa"

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:23   #2463
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
A prosze, możesz moja " teściowa"
a co juz wymyśliła

Stary 2012-04-14, 22:25   #2464
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
a co juz wymyśliła
a wychodzi własnie chyba jej prawdziwe ja, co najgorsze to ja nie mam nic z tym nic wspolnego a zostałam obarczona za wszystko

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-14, 22:28   #2465
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
http://www.slubnestylizacje.pl/olsniewajace_srebro.html

Zlookaj sobie tę Dziewczynki chyba kiedyś wklejały, są dość rozsądne ceny
dziękuję

o wzorze venetia myślałam chciałam takie coś bardzo bardzo Ci dziekuję

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dzięki Jeśli chodzi o CV to nie mam z tym problemu, wiem, że pisze się tylko to, co jest zgodne z prawdą, trochę tych rozmów już mam za sobą Chodziło mi o typowo pytania zadawane w Języku angielskim, bo taką rozmowę będę miała pierwszy raz w życiu

Hm... niby pracownik biurowy w firmie produkcyjnej, ale Tż twierdzi, że to stanowisko to będziemy typowy customer service, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać - czy luźnej rozmowy, czy sprawdzenia mojej gramatyki przy mówieniu

Co do biżuterii - każda piękna. Najbardziej podoba mi się nr 3, ale tak jakoś chyba mniej mi pasuje do Twojego looku
ja miałam:
- opisz swój dzień w pracy i wyobrażenie o stanowisku jakie bym miała wykonywać (najpierw po polsku a później jak zaczęła się część ang to to samo pytanie)
- jak byś się zachowała z problematycznym klientem który lubi się kłócić mimo tego że nie ma racji
- co zrobisz jak zabraknie towaru a Ty musisz mieć go na już
- opisz co lubisz robić po pracy i co lubisz ogólnie
- dlaczego startujesz na to stanowisko pracy i czemu akurat w tej firmie

takie pytania spotkałam - ale do opisania dnia w pracy są już potrzebne sformułowania dotyczące danego charakteru pracy

mam nadzieję że pomogłam i trzymam żeby się udało

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Malwus wszystkiego najlepszego na nowej drodzę życia

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

[/COLOR]Dziewczyny pomóżcie

Co wybrać na danie główne (do wyboru trzy rodzaje)
1) Rolada ze schabu z boczkiem, ogórkiem kiszonym i cebulą
2) Pieczeń z szynki wieprzowej
3) Rolada z fileta kurczaka faszerowana serem i pieczarkami
4) Pieczeń ze schabu marynowana w winie
5) Pieczysta rozeta z indyka i brokułami
6) Rolada z drobiu nabita serem feta i papryką
7) Pieczeń z karczku marynowana w ziołach i musztardzie
8) Zawijaniec wieprzowy z podgrzybkiem
9) Tradycyjna rolada śląska
10) Rolada wieprzowa ze szpinakiem i serem camember
11) Polędwiczki wieprzowe ze szparagami marynowane w pieprzu zielonym
12) Pieczeń z karczku szpikowana boczkiem i marchewką
13)Panierowana rolada z serem i masłem czosnkowym
14) Pieczone pałki kurczaka w czosnku

Wiem tylko, że na pewno wybierzemy tradycykną roladę śląską
ja bym wybrała 3 najbezpieczniejsze moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja zmykam się szykować na panieński odezwę się jutro i wstawię zdięcia jak będą ocenzurowane miłego wieczorku pa
super zabawy życzę

GOSZA cudna ta relacja chyba najdokładniejsza z dotychczas przedstawionych

a tak w ogóle malwuś i patis wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

a dziewczyny
21
aniaste87
magduś2
misiak17
nusiekowa
niusia_87
28
monikazmc
Lubcia
Nika0208
sikoreczka111
maruda80
verumka

stres już dopada?? załatwiona większość?

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-14 o 22:44
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:41   #2466
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a wychodzi własnie chyba jej prawdziwe ja, co najgorsze to ja nie mam nic z tym nic wspolnego a zostałam obarczona za wszystko
3maj sie malenka

Stary 2012-04-14, 22:46   #2467
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ode mnie też pytanie kolczykowe - co myślicie o tych?

Mają długość 45 mm, takie kolczyki + grzebyczek z cyrkoniami we włosach to chyba nie będzie nadmiar biżuterii?
Dobre pytanie. Sama sie nad tym zastanawiam bo mam bardzo podobne kolczyki, o takie jak w załączniku i nie wiem czy do włosków wpinać grzebyczek czy wplatać kwiata czy w ogóle nic a te grzebyczki takie śliczne że aż się chce je kupować a i ja mam jeszcze pas ze svarkami, Iceflover tez paseczek planuje z tego co pamiętam

Iceflover na ten moment myślę, jestem a grzebyczkiem

Dziewczyny wspomóżcie

Baskaeta żaden problem Kochana Zawsze do usług
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod4495_0_m.jpg (10,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-04-14 o 23:17
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:48   #2468
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

moim skromnym zdaniem - wyśpij się - rano wstań i przemyśl tą sytuację i wtedy zastanów się czy trzeba nerwa załączyć

po za tym nie ma problemów nie do rozwiązania - najlepiej dyplomatycznie ale dosadnie

miłego wieczoru życzę <papa>
Wasza baskaeta z gorączką kaszlem i zapaleniem dróg oddechowych

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-14 o 22:50
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 22:53   #2469
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
moim skromnym zdaniem - wyśpij się - rano wstań i przemyśl tą sytuację i wtedy zastanów się czy trzeba nerwa załączyć

po za tym nie ma problemów nie do rozwiązania - najlepiej dyplomatycznie ale dosadnie

miłego wieczoru życzę <papa>
Wasza baskaeta z gorączką kaszlem i zapaleniem dróg oddechowych
Po prostu nie lubie pieprzenia za plecami, udawania że jest dobrze a później wychodzi z tego kłótnia z tż.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-14, 22:56   #2470
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:

Mają długość 45 mm, takie kolczyki + grzebyczek z cyrkoniami we włosach to chyba nie będzie nadmiar biżuterii?
Uważam, że śliczne A i sądzę, że nie będzie za dużo biżuterii

Jeśli już o niej mowa to proszę o pomoc i dla siebie Otóż już dawno temu postanowiłam, że chcę mieć tylko kolczyki i bransoletkę Kolczyki chciałabym takie: http://allegro.pl/nowe-swarovski-pie...232108572.html ale oczywiście nie niebieskie Dziś natrafiłam też na taką bransoletkę: http://allegro.pl/swarovski-bransole...262528446.html
Do ślubnej biżuterii nie chciałabym mieszać fioletowych kamyków... a jedynie do bransoletki przywiązać kokardkę ze śliwkowej wstążki Mam jednak dylemat bo nie mogę się zdecydować czy wybrać kolor kamyków Crystal czy Crystal AB? Jestem pewna, że każda z Was wie jak wyglądają i nie muszę objaśniać ^^ Jako pomoc wrzucam 2 fotki przedstawiające górę mojej sukni (tak, wiem że cycki obleśnie wyglądają, już mówiłam że pozbędę się push-up'ów na rzecz dyskretnego biustonosza) ---> jak widać przy pasie kamienie są takie dość srebrzyste, natomiast przy dekolcie są delikatniejsze kamyczki, mienią się znacznie subtelniej

Zastanawiałam się też nad tym żeby założyć z biżuterii coś motylkowego, w końcu to mój motyw przewodni Może coś fajnego widziałyście?

Jeśli macie pomysł to proszę o radę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0010.jpg (91,8 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0013.jpg (68,4 KB, 77 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:08   #2471
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Piekne

Cytat:
Nie strzelaj do tesciowej moze ci sie jeszcze kiedys sprzydac nigdy nic nie wiadomo

A ja dzis fuwam pod samym sufitem bo zaczelismy z TZcikiem robic foto ksiazke dla rodzicow Mamy juz pierwszych 10 stron
Jeszcze tylko 30 Ale schemat mniej wiecej juz jest. Zdjatka wybrane, wiec pojdzie z gorki Jutro ciag dalszy Ale mowie wam jest tak piekna ze nie moge opanowac radosci i podziwu dla mojego Tzcika ach, jak go kocham normalnie obcalowywuje go z kazdej strony...a wiecie ze ja szybko w zachwyt nie wpadam....juz sie nie moge doczekac jutra i kolejnych stron

To ja juz chyba pojde spac, zeby noc szybko minela dobranoc

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Jeśli już o niej mowa to proszę o pomoc i dla siebie Otóż już dawno temu postanowiłam, że chcę mieć tylko kolczyki i bransoletkę Kolczyki chciałabym takie: http://allegro.pl/nowe-swarovski-pie...232108572.html ale oczywiście nie niebieskie Dziś natrafiłam też na taką bransoletkę: http://allegro.pl/swarovski-bransole...262528446.html
Do ślubnej biżuterii nie chciałabym mieszać fioletowych kamyków... a jedynie do bransoletki przywiązać kokardkę ze śliwkowej wstążki Mam jednak dylemat bo nie mogę się zdecydować czy wybrać kolor kamyków Crystal czy Crystal AB? Jestem pewna, że każda z Was wie jak wyglądają i nie muszę objaśniać ^^ Jako pomoc wrzucam 2 fotki przedstawiające górę mojej sukni (tak, wiem że cycki obleśnie wyglądają, już mówiłam że pozbędę się push-up'ów na rzecz dyskretnego biustonosza) ---> jak widać przy pasie kamienie są takie dość srebrzyste, natomiast przy dekolcie są delikatniejsze kamyczki, mienią się znacznie subtelniej

Zastanawiałam się też nad tym żeby założyć z biżuterii coś motylkowego, w końcu to mój motyw przewodni Może coś fajnego widziałyście?

Sztuczko Kolczyki cudne, bransoletka juz mniej...nie bardzo mi sie podoba...co do koloru to ci nie poradze bo nie mam pojecia o co chodzi z Crystal i Crystal AB

A jesli chodzi o bizuerie z motylkami to jest w tym roku baaardzo modna, widzialam mnostwo bransoletek, naszyjnikow, brozek itd w bijou-brigitte.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:08   #2472
201705121336
Konto usunięte

ja ide lulac bo kutro na zakupki i tez sie doczekac nie moge
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:18   #2473
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Moja rada- nie stresujcie się tak ślubem i weselem (taaaaaa, madra jestem, bom już po ). Ale mówię serio. Mnie jakoś ten stres ominął. U fryzjera babki się dziwiły, że spokojnie siedzę, żartuję sobie, bo one już takie PMki miały które co 5 min pytały, czy zdążą, czy wszystko mają itp...

Sama sobie się dziwię, bo wiem jaka panikara jestem- ale przed weselem nic mi nie było. Przyjaciółka moja najserdeczniejsza stwierdziła, że wiedziałam co robie i byłam tego w 100% pewna. Także dziewczyny nie ma się czego bać. Wszystko wyjdzie super i będzie pięknie!!! Same tego doświadczycie!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Marylka chyba pytała o zespół- Sami Swoi 2. Trzech facetów i jedna babka. Gitary, klawisze, trąbki, saksofon, rozporek od spodni i wokal

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:24   #2474
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja dzis fuwam pod samym sufitem bo zaczelismy z TZcikiem robic foto ksiazke dla rodzicow Mamy juz pierwszych 10 stron
Jeszcze tylko 30
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

[/COLOR]

Sztuczko Kolczyki cudne, bransoletka juz mniej...nie bardzo mi sie podoba...co do koloru to ci nie poradze bo nie mam pojecia o co chodzi z Crystal i Crystal AB

A jesli chodzi o bizuerie z motylkami to jest w tym roku baaardzo modna, widzialam mnostwo bransoletek, naszyjnikow, brozek itd w bijou-brigitte.
Marylko! No właśnie, miałam Ci napisać, że widziałam prezentację na youtube ze zdjęciami z Waszego ślubu na Dominikanie i muszę przyznać że pięęęknie wyglądaliście, a zdjęcia cudne! Nie dziwię Ci się ani trochę, że tak Cię to cieszy

Oooo widzę, że jako pierwsza wypowiedziałaś się na temat mojej biżu No kolczyki mnie oczarowały, a ta bransoletka to faktycznie "niezbyt pomysł" Wcześniej myślałam o innej... w stylu tych:
http://allegro.pl/swarovski-bransole...257482063.html = to jest Crystal
http://allegro.pl/bransoletka-szerok...260080784.html = tu na zdjęciu jest Crystal AB czyli że taki lekko połyskliwy różnymi odcieniami ---> tak mi się wydaje, że właśnie ten AB mógłby ładnie współgrać z refleksami na kamykach przy dekolcie I co myślisz?

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Moja rada- nie stresujcie się tak ślubem i weselem (taaaaaa, madra jestem, bom już po ). Ale mówię serio. Mnie jakoś ten stres ominął. U fryzjera babki się dziwiły, że spokojnie siedzę, żartuję sobie, bo one już takie PMki miały które co 5 min pytały, czy zdążą, czy wszystko mają itp...

Sama sobie się dziwię, bo wiem jaka panikara jestem- ale przed weselem nic mi nie było. Przyjaciółka moja najserdeczniejsza stwierdziła, że wiedziałam co robie i byłam tego w 100% pewna. Także dziewczyny nie ma się czego bać. Wszystko wyjdzie super i będzie pięknie!!! Same tego doświadczycie![COLOR="Silver"]
Oj uspokajasz mnie nasza świeża mężatko A powiedz mi, nie masz czegoś takiego, że myślisz sobie "ile bym dała żeby tak ważny dzień w życiu był ciągle przede mną"? Ja jestem dziwna i stresuję się, że mój już za ok. 3 miesiące a nie za rok np. :p Ale mam nierówno, co ?
Stary 2012-04-14, 23:25   #2475
(kicia)
Zakorzenienie

sztuczkoja bym wybrała crystal ab bo np moja biżu ślubna się różni kolczyki są zwykłe a bransoletka ab i dużo bardziej podobają mi się kryształki z bransoletki tak się fajnie mienia.

gosza fajnie że z nami jesteś i mamy nadzieję że nadal będziesz nas odwiedzać i nie dołączysz do grona mężatęk zaginionych w akcji. Co do nerwów. Miejmy nadzieję że większość z nas nie będzie się stresować. Chyba dni przed są tak stresujace że w samym dniu ślubu nie ma się już na stres ochoty

Stary 2012-04-14, 23:31   #2476
melod_y
Zakorzenienie

malwus- caly dzien trzymam mocno kciuki za Ciebie i mam nadzieje ze slub wyszedl wspaniale a zabawa wysmienicie
Takze bawcie sie do bialego rana i wszystkiego dobrego na Nowej Waszej drodze zycia! STO LAT!!!

gosza- jak to wspaniale ze jestes tutaj dalej z Nami Cudowna relacja bardzo dziekujemy Mocno trzymałam za Was kciuki i po prostu nie moge uwierzyc w dalszym ciagu ze juz jestes mezatka

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:42   #2477
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
sztuczkoja bym wybrała crystal ab bo np moja biżu ślubna się różni kolczyki są zwykłe a bransoletka ab i dużo bardziej podobają mi się kryształki z bransoletki tak się fajnie mienia.
Kiciuniu no właśnie ja odnoszę dziwne wrażenie, że biżuteria w kolorze Crystal nieraz może wyglądać tak trochę plastikowo... Poza tym błyskotki w mojej sukni nie pozwalają mi założyć niewidocznej biżuterii - muszą współgrać ze sobą stylem Teraz pomyślałam o takim czymś...
Bransoletka: http://allegro.pl/bransoletka-swarov...214463096.html - niby cienka, ale fajne są te wstawki z takimi srebrzystymi wysadzanymi krążkami (bardzo mi się to podoba) i już widzę kokardkę z mojej śliwkowej wstążeczki
Kolczyki: http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...241385413.html - tylko oczywiście do kompletu chciałabym też AB super, bo też są te wstawki jak w tej delikatnej bransoletce no a perełki też będą ładnie wyglądać, bo przy dekolcie mam perełki

Co myślicie?

Ech, przepraszam, że tak Was zamęczam a tak długo mnie nie było... Mam nadzieję, że nie myślicie o mnie źle że jestem interesowna Po prostu jak ruszyła lawina ślubów wraz ze ślubem Goszy () to tak się nagle spięłam w sobie i postanowiłam wreszcie dograć szczegóły których mi jeszcze brakuje Obiecuję, że będę do Was częściej zaglądać
Stary 2012-04-14, 23:47   #2478
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Co myślicie?

Ech, przepraszam, że tak Was zamęczam a tak długo mnie nie było... Mam nadzieję, że nie myślicie o mnie źle że jestem interesowna Po prostu jak ruszyła lawina ślubów wraz ze ślubem Goszy () to tak się nagle spięłam w sobie i postanowiłam wreszcie dograć szczegóły których mi jeszcze brakuje Obiecuję, że będę do Was częściej zaglądać
Ja tez dostalam kopniaka w po slubie goszy dopiero do mnie dotarło ze slub juz coraz blizej! Takze sie nei dziwie sztuczko ze chcesz wszystko juz teraz sobie wybrac i dopasowac

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:53   #2479
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
LadyS nie przypominać że Audrey z butowym szałem skończyła to zaczyna z kolczykami
Te co zrobiła dziewczyna nie są tym o co mi szło...
Polączone są żyłką więc nie są takie dwa swobotne kamienie, tylko łączy je zyłka i się wyginają i są sztywne, więc są już na aukcji, a ja czaje się na te z etsy :P
Szkoda że takich złotych jak te z crystalem nie ma
http://www.etsy.com/listing/83837233...ngular-vintage

http://www.etsy.com/listing/80294638...eardrop-foiled

te lub te :P

Fab dla mnie obydwie pary są piękne, ale osobiście brałabym nr 2
wlasnie to podejrzewalam ze teraz kupujesz min. 5 par kolczykow
a z tych obydwa ladne

Cytat:
A tak w ogóle świetny pomysł z takim perfumikiem na ślub i wesele Sama też planuje jakiś zakupić, bo pewnie jak każda z was wszystkie perfumy jakie mam kojarzę albo z jakaś sytuacją, osobą, imprezą, pora roku no nie wiem zapachy sie kojarzą i bardzo chciałabym mieć taki właśnie zapaszek ślubny co bym później jak juz bedę stara i pomarszczona mogła go poczuć i przypomnieć sobie ten dzień, tę młodość, nas ..
genialny pomysl!!!! i pozniej zuzyc je podczas miesiaca miodowego i na cale zycie piekne wspomnienia

Goszu!! Kochana, wspaniala relacja, na przemian smieje sie i placze ze wzruszenia Wspaniale ze wszystko sie udalo

Cytat:
Kochana... czyżbym czegoś nie wiedziała? Bo to zabrzmiało jakbyś to Ty była w ciąży... are U ?
ojjj niee niestety jeszcze nie ja zona przyjaciela TZ jest w ciazy, maja juz dziewczynke, wiec przyszly tata robi Siusiakowe, zeby byla parka

Cytat:

ladne

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 00:10   #2480
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

kurczeeee... kiedys wklejalam tutaj wlasnie sliczna motylkowa bizu, ale chyba jej nie znajde... mimo to poszukam, moze mam w archiwum allegro zapisana...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Sama sobie się dziwię, bo wiem jaka panikara jestem- ale przed weselem nic mi nie było. Przyjaciółka moja najserdeczniejsza stwierdziła, że wiedziałam co robie i byłam tego w 100% pewna. Także dziewczyny nie ma się czego bać. Wszystko wyjdzie super i będzie pięknie!!! Same tego doświadczycie!
wlasnie nawet z Twojego opisu bije spokoj, pewnosc i milosc

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

oooo mam ale niestety bez bransoletki
http://allegro.pl/margut-komplet-lan...230529599.html

kto wkleil link do strony SlubneStylizacje?

bo sie chyba zakochalam
http://www.slubnestylizacje.pl/files...wer_comb_s.jpg

po ile tam sa grzebyki?

Stary 2012-04-15, 00:20   #2481
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!

Goszu
, przepiękna relacja, dziękujemy!

Malwus, składałam Ci już życzenia ślubne przed Wielkanocą, ale dzisiaj życzę Ci wszystkiego najlepszego raz jeszcze na nowej drodze życia. Mam nadzieję, że świetnie się teraz bawisz na własnym weselu To Twój dzień!

Pozostałym PMkom wychodzącym dzisiaj za mąż również życzę wszystkiego, co najlepsze oraz szczęścia i miłości w małżeństwie!

Sztuczko
, ja bym brała crystal AB. Sama chyba zakupię biżuterię właśnie z takich kamyków, a też mam mieniące się ozdoby na sukni, ale nie srebrzyste Co prawda mam już jeden komplet biżu, który miał być na ślub, ale pomimo tego, że biżuteria jest sama w sobie śliczna, to jednak po przymierzeniu jej na żywo stwierdziłam, że to nie to, o co mi chodzi I jestem zmuszona szukać następnej. Póki co wydaje mi się, że z kryształków byłabym bardziej zadowolona, ale dopóki nie przymierzę czegoś na żywo, to nie będę pewna, więc chyba czeka mnie rekonesans po jubilerach.

My dziś rozpoczęliśmy rozdawanie zaproszeń Rozwieźliśmy już cztery, jutro pójdą kolejne trzy lub cztery i na następne też się już umawiamy Idzie sprawnie, chociaż czas mija niesamowicie szybko. U jednych znajomych (mają ślub w maju) siedzieliśmy 3 godziny i jeszcze by można, ale wybiła 23.00... Jutro mamy już co do godziny wszystkich rozpisanych, więc będzie trzeba pilnować czasu
Stary 2012-04-15, 00:29   #2482
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Sztuczko
, ja bym brała crystal AB. Sama chyba zakupię biżuterię właśnie z takich kamyków, a też mam mieniące się ozdoby na sukni, ale nie srebrzyste Co prawda mam już jeden komplet biżu, który miał być na ślub, ale pomimo tego, że biżuteria jest sama w sobie śliczna, to jednak po przymierzeniu jej na żywo stwierdziłam, że to nie to, o co mi chodzi I jestem zmuszona szukać następnej. Póki co wydaje mi się, że z kryształków byłabym bardziej zadowolona, ale dopóki nie przymierzę czegoś na żywo, to nie będę pewna, więc chyba czeka mnie rekonesans po jubilerach.

My dziś rozpoczęliśmy rozdawanie zaproszeń Rozwieźliśmy już cztery, jutro pójdą kolejne trzy lub cztery i na następne też się już umawiamy Idzie sprawnie, chociaż czas mija niesamowicie szybko. U jednych znajomych (mają ślub w maju) siedzieliśmy 3 godziny i jeszcze by można, ale wybiła 23.00... Jutro mamy już co do godziny wszystkich rozpisanych, więc będzie trzeba pilnować czasu
Tenebrosko Oj to widzę, że dylematy jak moje Hehe przekonałyście mnie - AB i żaden inny kolor Ja mam nadzieję, że jak wreszcie wybiorę to przymierzę do sukni i będę zadowolona Ale Tobie życzę udanych poszukiwań następnego zestawu
Oj to mnie pocieszyłaś, że rozdajecie zaproszenia My zaczeliśmy w święta rozdawać, muszę jutro ścignąć moją mamę i teściową, żeby część adresów zdobyły jeśli chodzi o gości nie ze Szczecina, no a z tymi miejscowymi trzeba się czym prędzej umawiać!!! Aaaa i właśnie mi się przypomniało, że nie pokazałam Wam moich zaproszeń Mam nadzieję jutro je Wam wkleić
Stary 2012-04-15, 00:40   #2483
ladystar
Zakorzenienie

Nena, tak przegladam moje inspiracje... moze cos takiego by Ci odpowiadalo?
Nie byloby potrzeby scinania wlosow, byloby widac ich dlugosc, a jednoczesnie fryzura utrzymalaby sie cala noc i bylaby wygodna.

Z reszta chyba ta para miala podobna koncepcje looku do Waszej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg modern-canada-wedding-16.jpg (52,4 KB, 83 załadowań)

Stary 2012-04-15, 01:00   #2484
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Po prostu nie lubie pieprzenia za plecami, udawania że jest dobrze a później wychodzi z tego kłótnia z tż.
witaj w klubie, zanosi się że będziesz mieć taką "cudowną" tesciową jak ja

Cytat:

jeśli nie masz na sukni kryształów AB to nie decyduj się na nie w biżuterii bo one roznią się na żywo między sobą znacznie. jeśli w sukni są same crystale to na takie bym postanowła.

Pędzę z rana na seminarium, a dopiero wróciłam do domu . jeszcze doskrobię parę stron i wydrukuję to. koło 2 może się położę.
a leje u mnie jak z cebra więc nie wiem jak zasne jak mi oknach dachowych łupie...
dobrej nocy i miłego dnia

PS. Goszu piękna relacja, rzeczowa ale i oddaje miłość jaka Was połączyła
Stary 2012-04-15, 01:21   #2485
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
jeśli nie masz na sukni kryształów AB to nie decyduj się na nie w biżuterii bo one roznią się na żywo między sobą znacznie. jeśli w sukni są same crystale to na takie bym postanowła.

Pędzę z rana na seminarium, a dopiero wróciłam do domu . jeszcze doskrobię parę stron i wydrukuję to. koło 2 może się położę.
a leje u mnie jak z cebra więc nie wiem jak zasne jak mi oknach dachowych łupie...
dobrej nocy i miłego dnia

PS. Goszu piękna relacja, rzeczowa ale i oddaje miłość jaka Was połączyła
No widzisz Kochana, tylko sęk w tym, że w sukni nie ma ani tego ani tego rodzaju kryształków :p Są tam jeszcze inne kamyki i tak ciężko mi dlatego określić Ale biorąc pod uwagę to, że te z dekoltu i z pasa różnią się między sobą i tak to chyba krzywda się nie stanie jeśli wezmę biżu z kryształkami AB i z tymi srebrzystymi przekładkami, no a w kolczykach perełki tak jak przy dekolcie? (już wklejałam, ale dla przypomnienia jeszcze raz: http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...211808225.html i http://allegro.pl/bransoletka-swarov...4463096.html)?

Trzymam kciuki za Twoje pisanie i abyś jak najszybciej mogła położyć się spać
Stary 2012-04-15, 08:48   #2486
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz Kochana, tylko sęk w tym, że w sukni nie ma ani tego ani tego rodzaju kryształków :p Są tam jeszcze inne kamyki i tak ciężko mi dlatego określić Ale biorąc pod uwagę to, że te z dekoltu i z pasa różnią się między sobą i tak to chyba krzywda się nie stanie jeśli wezmę biżu z kryształkami AB i z tymi srebrzystymi przekładkami, no a w kolczykach perełki tak jak przy dekolcie? (już wklejałam, ale dla przypomnienia jeszcze raz: http://allegro.pl/kolczyki-swarovski...211808225.html i http://allegro.pl/bransoletka-swarovski-swarowski-crystal-ab-447-i2214463096.html)?

Trzymam kciuki za Twoje pisanie i abyś jak najszybciej mogła położyć się spać
Ja ci powiem tak, przy stylizacji paznokci stosowałam kryształki Swarovskiego i AB były dodawane głównie do złotej kolorystyki. Z resztą do dzisiaj jak widzę AB ze srebrem to mi to kompletnie nie gra, bo to ma złotawy sznyt w sobie, z perłą już w ogóle jakoś.
Ale z drugiej strony ja miała do czynienia z 2 odcieniami AB, jede który właśnie mieni się na takie żółtawo,złotawo, pomarańczowawe kolory a także taki, który jak mój TŻt twierdzi wyglądają jak benzyna Taki ... hm... niebieskawo mętny..
Ale jesli uznasz że będze to pasować do Twojej koncepcji to jak najbardziej kup
Stary 2012-04-15, 09:34   #2487
fablous
Zakorzenienie

gosza piękna relacja! strasznie się cieszę, że tak szybko do nas wróciłaś i wszystko nam opowiedziałaś

Cytat:
te Nenowe wydaja się zgrabniejsze
Numer 2 to własnie Nenowe

Cytat:

Piękne! Zastanawiam się nad taką samą kombinacją kolczyki + grzebyk i tyle z biżuterii. Wg mnie wcale to będzie nadmiar

Cytat:
Dobre pytanie. Sama sie nad tym zastanawiam bo mam bardzo podobne kolczyki, o takie jak w załączniku i nie wiem czy do włosków wpinać grzebyczek czy wplatać kwiata czy w ogóle nic a te grzebyczki takie śliczne że aż się chce je kupować a i ja mam jeszcze pas ze svarkami, Iceflover tez paseczek planuje z tego co pamiętam

Iceflover na ten moment myślę, jestem a grzebyczkiem

Dziewczyny wspomóżcie

Baskaeta żaden problem Kochana Zawsze do usług
Bardzo ładne. Ja na ten moment jestem za grzebykiem ale ciągle myślę też nad kwiatem we włosach. Jak będę miała już welon i kolczyki to będę kombinować, zobaczymy co będzie lepiej wyglądać. Pas ze svarkami też będę mieć (o ile w końcu znajdę jakiś ).

Cytat:

gosza fajnie że z nami jesteś i mamy nadzieję że nadal będziesz nas odwiedzać i nie dołączysz do grona mężatęk zaginionych w akcji. Co do nerwów. Miejmy nadzieję że większość z nas nie będzie się stresować. Chyba dni przed są tak stresujace że w samym dniu ślubu nie ma się już na stres ochoty

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:52   #2488
asienka213
Wtajemniczenie

Malwus wszystkiego dobrego na nowej drodze szczescia i milosci u boku Tz

Gosza super relacja i fajnie, ze Wam sie wszystko udalo

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:12   #2489
DobraDusza88
Zakorzenienie

Sztuczko- znalazłam przez przypadek takie kolczyki:
http://www.etsy.com/listing/87602803...eardrop-foiled

Jest motyw motylka i od razu pomyślałam o Tobie

Ja też się powoli rozglądam za biżuterią i ni w ząb nie wiem co by mi pasowało Straszne uczucie

Dzień dobry tak w ogóle
Dzisiaj trzeci dzień nauk Później już zostanie tylko (albo aż) poradnia
Stary 2012-04-15, 10:16   #2490
(kicia)
Zakorzenienie

sztuczko bardzo fajna to bransoletka i kolczyki ja mam z tej firmy bransoletke właśnie crystal ab i jest świetna. Ale mieni się tylko w ładny słoneczny dzień

Miałam koszmar ślubny. Mało kto przyszedł na moje wesele i ślub większość gości po 20się zmyla nikt nie robił zdjęć a ja nic nie pamiętałam z samej ceremonii

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości