|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() Strasznie mi się podoba to okni 'za' blatem roboczym!! Tak, ja chcę kuchnię tylko odświeżyć - wiadomo, jak w kuchni się brudzi. Ja też mam węgierkę, ale w jadalni. Jest cudna, też ją uwielbiam. I jest połączona z jesienną mgłą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Butter, blonde, kotku dziękuję
![]() Cytat:
blonde super, że mieszkanko już wasze, bardzo się cieszę. Kotku super ta kuchnia. Pouczyłam się z ang i niedługo będę się szykowała do wyjścia. Jeszcze chcę się dziś zabrać z rodzicami na cmentarz bo jest 12 rocznica śmierci mojej babci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() Cytat:
woow jesnienna mgla ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
1. Today odpoczywaj Kochana
![]() ![]() 2. Emilka, mam nadzieję że wyniki się poprawią, życzę zdrówka. ![]() 3. Butterku, dzięki za troskę ale nic się nie działo, po prostu byłam dziwnie zmęczona. ![]() 4. Blonde, no proszę, skoro kolory już dobrane to widzę że raz dwa będą pomalowane. ![]() ![]() 5. Żabciu, też mi się marzy domowa lazania, ale jakoś koszty i wkład pracy mi się nie opłaca, i w biedronie gotową kupuję. ![]() ![]() 6. Butter, ja już włosy dwa razy farbowałam. ![]() 7. Amani, jak się z małym poznacie to już potem poleci, dobrze że sobie radzisz. ![]() ![]() ![]() 8. Aaby skoro aspiryna pomogła, to rzeczywiście może być węzełek no i jakaś infekcja. ![]() ![]() 9. Kasia, dziwię się że Ci smakowało, bo jak sobie przypomnę ten smak to mi źle ! ![]() 10. Baobabku, nie przejmuj się, wiadomo remont to remont ale nim się odwrócisz a będziesz już u siebie a mężusiowi wynagrodzisz te prace śliczną córeczka. ![]()
#2465 |
Zakorzenienie
|
1. Madzia, jasne swoje piersi sobie roztrzaskam, na cienko jak schabowy !
![]() ![]() A mężu no nie ładnie, takie fochy strzelać. ![]() 2. Gosia, to co dzieciaczki będziecie produkować ? ![]() ![]() 3. Agnusku, na pewno się nudzić nie będziesz , oj nie wierze w to. ![]() 4. "Olo, pamiętaj, nie jesteś ubezpieczony!" Bardzo fajne Aaby ! ![]() ![]() 5. Onyks, zmęczenie mnie dopadło nic więcej ![]() ![]() ![]() 6. Madzia, ależ Ci ta Majeczka rośnie. Ładny brzuszek masz dalej jak miałaś. ![]() 7. Maleństwo, mam nadzieję, że się nie zatrułaś. ![]() 8. Kotek wpadam na surówkę !! ![]() 9. Blonde, SALE AGREED ![]() ![]() 10. Kotek, ja bardzo bym chciała taka kuchnię jak wrzuciłaś ! Świetne kolory i model. Popłakałam się TŻ że taką właśnie chce ! I mi zrobi jak…. Zaoszczędzimy na gruntowny remont ![]() ![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
Strong ja uwielbiam domową lazanię i wcale nie ma z nia tak dużo pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Mnie możecie dopisać do Mamusiek i dzieciaczków, TŻ wrócił i.... leży... zażyczył sobie kąpiel, to poszłam i go myłam , naszykowałam łóżko, podałam herbatkę szykuję mu obiad, i biegam wokół niego jak koło dzieciaczka, nawet zażartowałam po kąpieli że teraz go położę nyny i mogę iść robić obiadek.
Ale ważne że już jest w domku ![]() Dziś go muszę jeszcze do szkoły zawieźć i odebrać, ale w między czasie wejdę do koleżanki na kawę ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Madzia, ale rozumiesz lenistwo wygrywa ! bo to jednak makron trzeba mieć specjalny, podgotować, przekładać a tak autko... bziu i do biedrony ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
Strong super, że masz już męża w domku.
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja nie gotuje makaronu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Mówisz Madzia, że mam jakiś skomplikowany przepis? Ja raz tylko lazanie robiłam, ale wtedy podgotowałam go żeby nie kłaść taki twardy.
![]()
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ tak samo, jak chory, to leży, zdycha, trzeba przynosić jedzonki, picie... Ale przynaję, jak ja się źle czuję, to on też się mną opiekuje ![]() Dziewczyny, zapraszam na bloga na szarlotkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mój jest dośc łatwy, już kilka razy z niego robiłam. I sos beszamelowy daję.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- zanim to napisałaś, to już się na FB śliniłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong, przekładasz, sosem zalewasz i masz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pieknie nadrobilas ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() mmm ![]() Cytat:
![]() Tylko farsz robie ![]()
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I beszamelek też dodaję! ![]() ![]() Uwielbiam lazanie!!! ![]() ![]() ![]() A ta kuchnia ze zdjęcia cudowna!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
blonde jak możesz dac gotowy sos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
wkleję w k. zaraz mój przepis na lazanię. Musze ją zrobić w ten długi weekend.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć w to piękne słoneczne południe
![]() Ja obudziłam się około 10.00 , zjadłam śniadanko, obejrzałam tv, ogarnęłam się i idę za chwilkę jakieś rybki poszukać na obiadek. Cytat:
![]() Kompletu najlepiej poduszka , kołderka, poszewki, ochraniacz na łóżeczko, przybornik , prześcieradło ![]() ![]() Madzia podziwiam Cię. Ty już prawie prawie a tu takie humory z mężem.Przecież to bardzo źle wpływa na Ciebie i Maję ![]() A jeśli chodzi o mandaty... . Kochana te Misiaki to w krzakach trzymają te fotoradary ![]() ![]() ![]() Ciężko jest nie złapać mandatu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie mogę się doczekać kiedy złożymy Cytat:
BIOFER ![]() Anemii to chyba nie mam ale jest kiepsko ja zawsze miałam problem z hemoglobiną,ale teraz jest coraz gorzej ![]() Cytat:
Kochana wrzuć, bo mam jadna na oku ale nie wiem czy nie zrezygnuję z baldachimu ![]() Aaby, Żabcia, Gochaa, ButterBear, Blonde Hair,E-vel, Strongwomen dziękuję, trzymajcie kciukasy aby mi się te wyniki poprawiły ![]() Agnusek chyba nie doczytałaś , ale dziękuje za kciuki nawet jak już było po wizycie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Emilko ja mam pościel, wypełnienie, ochraniacz, niezbędnik itp i jestem baaardzo zadowolona.
Co do męża, to szkoda że on tego nie rozumie. No ale cóż... Wzięłam prysznic i idę się szykować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To wpadnę chyba na tą stołówkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Święta prawda ![]() ![]() ![]() Emilia, kurcze dopiero doczytałam o Twoich wynikach ![]() Trzymam kciuki żeby ten lek zadziałał i wyniki się poprawiły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Onyks trzymaj kciuki, bo ja nie chce na oddział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Emilko tak na allegro od tego gościa: http://allegro.pl/mamo-tato-3-cz-pos...195094550.html
wszystko do łóżeczka od niego zamówiłam. I baaardzo polecam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Butter, mój się mną też opiekuje jak trzeba
![]() ![]() Emilko, zgadzam się co do mandatów ! ![]() Madzia, a gdzie Ty dziś idziesz, bo chyba nie doczytałam?
#2485 |
Zakorzenienie
|
Na krótki spacerek, do szkoły po obiad, wpadnę sie z koleżanką przywitać, ana cmentarz a wieczorem na ang
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Madzia, no to cała, wycieczka.
![]()
#2487 |
Wtajemniczenie
|
Strong, bardzo lubię czytać Twoje posty
![]() ![]() Emilka, chodziło mi o to, że trzymam kciuki za poprawę wyników ![]() Madzia, ja to oczywiście jako kobieta solidaryzuje się z Tobą, ale rozumiem trochę męża, bo pewnie sam się wściekł za te mandaty, a jeszcze na niego nakrzyczałaś, że Ty oszczędzasz a on traci głupio (to fakt) kasę i że teraz musicie z czegoś zrezygnować...Na pewno się mocno przejął, ale przyjął taką postawę...mówię trochę z autopsji, bo jak Ci pisałam mój facet miewa podobnie ![]()
#2488 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() cieżko się wbić ![]() Cytat:
Nie wiem czemu te chłopiska się tak szybko obrażają.. Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie, bo tak jak pisalaś takie fajne chwile teraz przeżywacie. Wkrótce bedzie w 3! Zupełnie bez sensu. Cytat:
Mam nadzieję, że szybko Ci wyniki się poprawią. A teraz powinnaś jeść chyba dużo ciemnego mięsa i zielonych warzyw! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
![]() tez trzymam ![]() ![]() Seba spi, ja tez spadam sie polozyc, bo weekend jak to zwykle weekend pracujacy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.