|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
Strasznie mi się podoba to okni 'za' blatem roboczym!! Tak, ja chcę kuchnię tylko odświeżyć - wiadomo, jak w kuchni się brudzi. Ja też mam węgierkę, ale w jadalni. Jest cudna, też ją uwielbiam. I jest połączona z jesienną mgłą
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter, blonde, kotku dziękuję
![]() Cytat:
blonde super, że mieszkanko już wasze, bardzo się cieszę. Kotku super ta kuchnia. Pouczyłam się z ang i niedługo będę się szykowała do wyjścia. Jeszcze chcę się dziś zabrać z rodzicami na cmentarz bo jest 12 rocznica śmierci mojej babci. |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
woow jesnienna mgla my mamy biala czekoalade
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
1. Today odpoczywaj Kochana
, a my też o Tobie myślimy i nie przemęczaj się ! 2. Emilka, mam nadzieję że wyniki się poprawią, życzę zdrówka. 3. Butterku, dzięki za troskę ale nic się nie działo, po prostu byłam dziwnie zmęczona. 4. Blonde, no proszę, skoro kolory już dobrane to widzę że raz dwa będą pomalowane. ![]() ![]() 5. Żabciu, też mi się marzy domowa lazania, ale jakoś koszty i wkład pracy mi się nie opłaca, i w biedronie gotową kupuję. ![]() 6. Butter, ja już włosy dwa razy farbowałam. 7. Amani, jak się z małym poznacie to już potem poleci, dobrze że sobie radzisz. Katalog ślubny już jakiś założyłaś? Będziesz gdzieś kolekcjonować pomysły? ![]() 8. Aaby skoro aspiryna pomogła, to rzeczywiście może być węzełek no i jakaś infekcja. Fajnie że sobie wypoczniesz i to aż tak długo, a że nigdzie nie jedziecie to nic strasznego, domowe lenistwo jest czasem lepsze niż wycieczki a zawsze możecie się wybrać na spontaniczny piknik. 9. Kasia, dziwię się że Ci smakowało, bo jak sobie przypomnę ten smak to mi źle ! 10. Baobabku, nie przejmuj się, wiadomo remont to remont ale nim się odwrócisz a będziesz już u siebie a mężusiowi wynagrodzisz te prace śliczną córeczka.
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
1. Madzia, jasne swoje piersi sobie roztrzaskam, na cienko jak schabowy !
A mężu no nie ładnie, takie fochy strzelać. ![]() 2. Gosia, to co dzieciaczki będziecie produkować ? Powodzenia. Naciesz się mężem 3. Agnusku, na pewno się nudzić nie będziesz , oj nie wierze w to. 4. "Olo, pamiętaj, nie jesteś ubezpieczony!" Bardzo fajne Aaby ! 5. Onyks, zmęczenie mnie dopadło nic więcej ![]() ![]() 6. Madzia, ależ Ci ta Majeczka rośnie. Ładny brzuszek masz dalej jak miałaś. ![]() 7. Maleństwo, mam nadzieję, że się nie zatrułaś. ![]() 8. Kotek wpadam na surówkę !! ![]() 9. Blonde, SALE AGREED jupi ja jajj jej ! ![]() 10. Kotek, ja bardzo bym chciała taka kuchnię jak wrzuciłaś ! Świetne kolory i model. Popłakałam się TŻ że taką właśnie chce ! I mi zrobi jak…. Zaoszczędzimy na gruntowny remont i ten piec na wysokości ![]()
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Strong ja uwielbiam domową lazanię i wcale nie ma z nia tak dużo pracy.
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie możecie dopisać do Mamusiek i dzieciaczków, TŻ wrócił i.... leży... zażyczył sobie kąpiel, to poszłam i go myłam , naszykowałam łóżko, podałam herbatkę szykuję mu obiad, i biegam wokół niego jak koło dzieciaczka, nawet zażartowałam po kąpieli że teraz go położę nyny i mogę iść robić obiadek.
Ale ważne że już jest w domku Dziś go muszę jeszcze do szkoły zawieźć i odebrać, ale w między czasie wejdę do koleżanki na kawę ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Madzia, ale rozumiesz lenistwo wygrywa ! bo to jednak makron trzeba mieć specjalny, podgotować, przekładać a tak autko... bziu i do biedrony
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Strong super, że masz już męża w domku.
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja nie gotuje makaronu. |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz Madzia, że mam jakiś skomplikowany przepis? Ja raz tylko lazanie robiłam, ale wtedy podgotowałam go żeby nie kłaść taki twardy.
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ tak samo, jak chory, to leży, zdycha, trzeba przynosić jedzonki, picie... Ale przynaję, jak ja się źle czuję, to on też się mną opiekuje ![]() Dziewczyny, zapraszam na bloga na szarlotkę
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest dośc łatwy, już kilka razy z niego robiłam. I sos beszamelowy daję.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- zanim to napisałaś, to już się na FB śliniłam. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong, przekładasz, sosem zalewasz i masz Nic nie gotujesz - no weź
|
|
|
|
|
#2473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pieknie nadrobilas ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
mmm ![]() Cytat:
Tylko farsz robie
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I beszamelek też dodaję! ![]() Uwielbiam lazanie!!! Ale mi smaka zrobiłyście! A ta kuchnia ze zdjęcia cudowna!! |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
blonde jak możesz dac gotowy sos
(żartuję oczywiście). ja jeszcze szpinak dodaję.
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
wkleję w k. zaraz mój przepis na lazanię. Musze ją zrobić w ten długi weekend.
|
|
|
|
#2478 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć w to piękne słoneczne południe
Ja obudziłam się około 10.00 , zjadłam śniadanko, obejrzałam tv, ogarnęłam się i idę za chwilkę jakieś rybki poszukać na obiadek. Cytat:
![]() Kompletu najlepiej poduszka , kołderka, poszewki, ochraniacz na łóżeczko, przybornik , prześcieradło Mam wątpliwości co do baldachimu ,ale najwyżej nie wykorzystam.Madzia podziwiam Cię. Ty już prawie prawie a tu takie humory z mężem.Przecież to bardzo źle wpływa na Ciebie i Maję A jeśli chodzi o mandaty... . Kochana te Misiaki to w krzakach trzymają te fotoradary Ciężko jest nie złapać mandatu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie mogę się doczekać kiedy złożymy Cytat:
BIOFER Anemii to chyba nie mam ale jest kiepsko ja zawsze miałam problem z hemoglobiną,ale teraz jest coraz gorzej ![]() Cytat:
Kochana wrzuć, bo mam jadna na oku ale nie wiem czy nie zrezygnuję z baldachimu ![]() Aaby, Żabcia, Gochaa, ButterBear, Blonde Hair,E-vel, Strongwomen dziękuję, trzymajcie kciukasy aby mi się te wyniki poprawiły Agnusek chyba nie doczytałaś , ale dziękuje za kciuki nawet jak już było po wizycie |
|||||
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko ja mam pościel, wypełnienie, ochraniacz, niezbędnik itp i jestem baaardzo zadowolona.
Co do męża, to szkoda że on tego nie rozumie. No ale cóż... Wzięłam prysznic i idę się szykować. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby zeszło![]() To wpadnę chyba na tą stołówkę ![]() Cytat:
Święta prawda Emilia, kurcze dopiero doczytałam o Twoich wynikach ![]() Trzymam kciuki żeby ten lek zadziałał i wyniki się poprawiły |
||
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli tak poproszę link![]() Onyks trzymaj kciuki, bo ja nie chce na oddział |
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko tak na allegro od tego gościa: http://allegro.pl/mamo-tato-3-cz-pos...195094550.html
wszystko do łóżeczka od niego zamówiłam. I baaardzo polecam. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, mój się mną też opiekuje jak trzeba
![]() Emilko, zgadzam się co do mandatów ! Madzia, a gdzie Ty dziś idziesz, bo chyba nie doczytałam?
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Na krótki spacerek, do szkoły po obiad, wpadnę sie z koleżanką przywitać, ana cmentarz a wieczorem na ang
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, no to cała, wycieczka.
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong, bardzo lubię czytać Twoje posty
Uwielbiam wręcz Buziuje Cię i fajnie, ze mąż już w domku!Emilka, chodziło mi o to, że trzymam kciuki za poprawę wyników ![]() Madzia, ja to oczywiście jako kobieta solidaryzuje się z Tobą, ale rozumiem trochę męża, bo pewnie sam się wściekł za te mandaty, a jeszcze na niego nakrzyczałaś, że Ty oszczędzasz a on traci głupio (to fakt) kasę i że teraz musicie z czegoś zrezygnować...Na pewno się mocno przejął, ale przyjął taką postawę...mówię trochę z autopsji, bo jak Ci pisałam mój facet miewa podobnie
|
#2488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
cieżko się wbić ![]() Cytat:
Nie wiem czemu te chłopiska się tak szybko obrażają.. Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie, bo tak jak pisalaś takie fajne chwile teraz przeżywacie. Wkrótce bedzie w 3! Zupełnie bez sensu. Cytat:
Mam nadzieję, że szybko Ci wyniki się poprawią. A teraz powinnaś jeść chyba dużo ciemnego mięsa i zielonych warzyw! |
||
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
tez trzymam Seba spi, ja tez spadam sie polozyc, bo weekend jak to zwykle weekend pracujacy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

nie dosc ze on przeskrobal to jeszcze fochy ma 

Będziesz gdzieś kolekcjonować pomysły?
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

i ten piec na wysokości 

(żartuję oczywiście). ja jeszcze szpinak dodaję.

żeby zeszło