|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
aż się wzruszyłam ![]() ![]() ![]() p.s. gdzie są emotki?... nie widzę przy edycji... Edytowane przez ksiezna_kluska Czas edycji: 2012-08-20 o 21:31 Powód: w telefonie nie miałam emotikonek więc tu chciałam dodać -a też nie ma :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
Gratuluję kolejnej mamusi
![]() Księżna emotki masz po prawej stronie.Musisz kliknąć na wybranego i już ![]() Sorry nie zrozumiałam pytania ![]() Edytowane przez reven24111 Czas edycji: 2012-08-21 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam bardzo
![]() Czuje sie świetnie, od wczoraj świat zaczął się kręcić tylko wokół mojego brzuszka ![]() Dziś rano zrobiłam drugi (inny) test i kolejne dwie piękne krechy ![]() Dziewczyny otworzyłam powakacyjny sezon na brzuszki - także nigdzie się stąd nie wybieram i czekam na następną mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jestem przerazona..zamiast @ - która ma przyjsc jutro, mam pełno białego sluzu dziś!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Ja musze sie wam do czegos przyzac
Jak pojawia sie kolejna mamusia to wzruszam sie ![]() Ze juz tyle z wami pisze to i zdradze Wam czegos co na innych watkach nie pisalam. Ponad 4 lata temu staralam sie z tz-em o siostre dla mojej corki i udalo nam sie . W 6 tygodniu samoistne poronienie nadtapilo. Dlugo sie zbieralam zeby znowu sie zaczac starac ale teraz wiem ze,jestem silniejsza i moze nam sie udac. Ja nastepna @ powinnam dostac 31 wiec czekam . A w tym miesiacu straszne mam bole macicy i nigdy tak nie mialam. Jedynie przy #. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Zrób tescik jak chcesz mieć pewność i będzie wszystko jasne .
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy z Toba-może uda Ci sie teraz? Staram sie byc spokojna, ale jak sobie pomyslałam, ze moge byc w ciązy to strach mnie sparalizował! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze nie martw sie .
![]() |
#2468 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ja wczoraj byłam na wizycie, mój dzidziol idealnie rośnie! ![]() ![]() Strasznie się bałam tej wizyty, ale na szczęście już jestem "spokojna"... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pamiętam czy miałam go przy terminie spodziewanej @, ale teraz jest na porządku dziennym. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- LunaO gratulacje! Słodka mała fasolka!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak jest okazja, to drin za drinem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-08-21 o 11:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |||
BAN stały
|
Cześć dziewczynki.
Podczytuję Was cały czas! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ehh, mam duży sentyment do tego wątku... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
kocur jak zobaczyłam nowy awatar to przez myśl mi przeszło ze to dzidzi!!!!, zresztą ja w to wierze.
lunka ale widoczek, taki maleńki słodziaczek!!! wróciłam z pracy i ide malinki gotowac, tzn sok robić.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz pora sie wytłumaczyć czemu mnie nie ma. Pierwsze pojechałam na wakacje do rodziny mamy okolice kotliny kłodzkiej. Niestety moje wakacje zostaly przerwane w połowe. Moja mama ma przeżuty raka do płóc i wątroby. Musaiłm zjechac i zajac sie firmą rodziców. Teraz biegam jaj popyrtana szpital dom firma załatwienia egzaminy (uff dobrze ze juz po nich). Na wizaz mam czas chwilke wieczorem ale i tak szybko padam. Oprócz swojego mieszkania mam jeszce na głowie mieszkanie rodziców mąż mój wyjechal i nie wiem jak mam zakret zlapać. Siedze ze swoim kotkiem sama na mieszkaniu, dobrze ze choć ona mnie troche rozweseli. Wybaczcie psotaram sie zagladac do was ale nie wiem na ile mi sie to uda. Dopóki mama jako tako nie dojdzie do siebie zeby pomóc mi przy firmie to bede latac. Oby zaczął sie teraz wysyp fasolek. Ja czekam na wyniki meza jak wroci bedzie musial je powtórzyc i do lekarza i zobaczymy co dalej. Pewnei troche to potrwa no ale cóz. Mama bardzo chciała by zostać babcia a ja nie ejstem w stanie tak szybko byc w ciazy. NO cóż. Ale jak juz u nas w rodzinie posypia sie ciaze to bedzie wesoło. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Kocurku i jak z @ czekam na odpowiedz.
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana bardzo mi przykro ze jestes sama. ![]() ![]() @ nie ma. Głowa boli tak jak wtedy... Test wczoraj wieczorem - jedna krecha ![]() Wiec ![]() Która teraz testuje?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Izus kochana nie mam testu..zamoowiłam dziś na allegro. Mam nadzieje, ze do piatku dojda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja znów dziś mam doła,w sobote minie 4 miesiące od #.I mam jakieś takie przeczucie że nie udało się nam w tym cyklu.Jakoś chce mi sie dziś płakać...Kiedy już myśle że całkiem sie otrząsnełam po # to przychodzi taki dzień jak dzisiaj i wszystko wraca ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-22 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Aż się uśmiechnełam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam 3 dni po owulce..i była dzidzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Kocurku a ty czujesz sie na dzidzie?Masz jakieś przeczucie?
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co nie czuje sie na dzidzie..ale spokoju mi nie daje brak totalnej ochoty na seksto jak nie ja bo przewaznie jestem wulkanem
![]() Od rana nie moge sobie poradzic z bólem glowy- wtedy tez tak miałam...identycznie:roll eyes:Może tez byc od komputera bo duzo pracuję.. No i boli mnie tak samo piers prawa z boku-jak wtedy... Nic wiecej....aa no i brak @ ![]() Jednak wydaje mi się to niemozliwe ![]() Ty kiedy masz termin @? |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
hej.
iza biedna moja, szkoda ze wracają takie dni, nie zapomnimy o tym nigdy ale nie trzeba się dołować.ja często myśle o tym co się stało ale pogodziłam sie z tym. nie mam jakiś dołków, poprostu czasem mi smutno. kocur jeju czuje fasolinke!!!!test o niczym nie świadczy ![]() ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-22 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hymmm ja jestem przekonana na 90% ze nie ma fasolki ![]() Nie czuje tego... ![]() Arlekta co dobrego dzis robisz? U mnie pojawiły sie na ogródku pierwsze maliny- zasadzone w zeszłym roku. ![]() No i mam pyszne pomidorki..cała masa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz oglądam wesele kuzyna. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- amalinki to już dawno mam, ponidorki też w tunelu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Kocurku ty robiłaś badania hormonów.Mam nadzieje że gin da mi jutro skierowanie
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-22 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.