Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 19:18   #2461
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Muffi gratuluje zareczyn

Dygotko dzieki moze i umarl
A tztu jutro zrobie awanture i opieprze jak sw michal diabla
Stary 2012-05-12, 19:23   #2462
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Hej mamuski, jakos nie moge sie od kilku dni zebrac, zeby napisac, doba jakas ktorka sie zrobila ale czytam sumiennie

jakos tak sie zeszlo, tz mi sie oswiadczyl kilka dni temu kurcze, fajnie, ciesze sie, ale z drugiej strony jakos tak smiesznie, tyle lat mieszkamy ze soba, mamy dziecko i teraz oswiadczyny potem dowiedzialam sie pewnej przykrej rzeczy i nie moglam sie pozbierac... a teraz przyjechal moj brat na jakis czas i pewnie znowu nie bedzie jak. Teraz chlopaki poszli na piknik nad Odra a ja z malym w domu (juz spi na szczescie, bo jakos nie mam mocy na niego, zbiesil sie na mm, wszystko je a mm nie chce tknas, wtf? :confued: )
na fb widzialam, chcialam Ci tu gratulowac ale wolalam poczekac
wiec gratuluje a przeciez Wy slub planowaliscie? to masz racje, ze te zareczyny w sumie niewiele zmieniaja pochwal sie pierscionkiem
mam nadzieje, ze ta przykra rzecz nie bedzie Cie za dlugo smucic

my nadal z Tz nie-zareczeni. Zreszta poinformowalam go dawno, ze nie wiem czy w ogole przyjme drugie oswiadczyny. jakos nie mam parcia, z jednej strony dobrze rozumiem Glam z tym, ze Tz to zbedny gadzet czasami.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
muff pochwal się pierścionkiem

tż czeka na ksw a ja nie mam co ze sobą poczać...
moj tez czeka ale polsat tez czeka na polaczenie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:25   #2463
elf27
Zadomowienie

MUFF gratulacje!!!

a co do plastrów to sama się zastanawiam

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
na fb widzialam, chcialam Ci tu gratulowac ale wolalam poczekac
wiec gratuluje a przeciez Wy slub planowaliscie? to masz racje, ze te zareczyny w sumie niewiele zmieniaja pochwal sie pierscionkiem
mam nadzieje, ze ta przykra rzecz nie bedzie Cie za dlugo smucic

my nadal z Tz nie-zareczeni. Zreszta poinformowalam go dawno, ze nie wiem czy w ogole przyjme drugie oswiadczyny. jakos nie mam parcia, z jednej strony dobrze rozumiem Glam z tym, ze Tz to zbedny gadzet czasami.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

moj tez czeka ale polsat tez czeka na polaczenie
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:32   #2464
pokszyfka
Zadomowienie

sesese coś dla dużych dziewczynek, które nie mogą iść na disco

http://www.kinomaniak.tv/film/Ale-cyrk/50700
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:37   #2465
muffinka90
Zakorzenienie

ach tak, pytala ktoras z was jeszcze o ksiazeczki, mlody ma juz spora kolekcje, po polsku (ja czytam po kapieli, zeby wyciszyc) i po niemiecku (to juz tz czyta, bo ja mam marny akcent). A tak w ogole to Filip uwielbia wierszyk ''miauczy kotek'' zawsze juz po pierwszym wersie smieje sie w glos

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:42   #2466
kojka
Raczkowanie

Muffinko gratulacje
kojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:51   #2467
mol_aa
Zadomowienie

elf z tym glutenem to jest tak, ze jak ja jem w mslych ilosciach to jest ok a jak dam malemu to sie cyrki zaczynaja - wysypka zatwardzonko lub rozwołnionko. A dajesz malemu ryz?? Ja wczoraj dalam troszke w zupce i dzisiaj i nie wiem czy malego delikatnie obsypalo po marchewce czy po ryzu. Znowu bede musiała jedno i drugie wyeliminowac na jakis czas ehhhh skad sie bierze ta cholerna alergia? Czasami juz mi sil brakuje na kombinowanie zupek dla malego bo trgo nie tqmtego nie.
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 19:53   #2468
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Joa Dalia ostatnio pisala o uszku. Ale
Jak mala nie
Goraczkuje i nie placze bolesnie to moze byc od zebow

Jak sie Olivce podobalo krzeselko? Wygodne, sprawdza sie?
no właśnie zmierzyłam czy gorączki nie ma i nie miała może też od zębów

A krzesełko bardzo się podobało że nawet nie marudziła jak ostatnio podczas posiłków. Grzecznie otwierała dzioba

A dziś na noc dałam Olivce taką kaszkę miałam próbkę http://www.dziecko.nestle.pl/produkt...uctid/177.aspx mam nadzieję że kupy w nocy po niej nie zrobi to śliwka

Ale tak ze smakiem zjadła że szok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5120005.jpg (92,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5120002.jpg (70,0 KB, 11 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 19:53   #2469
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
muff pochwal się pierścionkiem

tż czeka na ksw a ja nie mam co ze sobą poczać...
sie robi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_5952.jpg (73,1 KB, 32 załadowań)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-12, 20:00   #2470
muffinka90
Zakorzenienie

dzieki za gratki zdjecie troche marne, no ale cos widac

goldi a no planowalismy, dlatego nie spodziewalam sie w ogole, no ale fajnie w sumie lubie ladna bizuterie, hehe zobaczymy co dalej, tz zlozyl podanie do nowej firmy, jak sie uda, to obedzie sie bez kredytu (przynajmniej czesciowo) i pojdzie dosc gladko, a jak nie to bedziemy kombinowac.

W ogole to jajca, tz ur sie w pl, ma pesel, nip, pracuje tu, placi podatki, a dowodu nie moze normalnie zrobic, bo po osiemnastce sie wymeldowal, zeby wojska w dwoch krajach nie odbebniac chory kraj

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-12, 20:00   #2471
agnieszka 0605
Zakorzenienie

glam mam ogromną nadzieję, że jak tż przyjedzie to znów będziecie super parą, że Wasze stosunki się ocieplą (dosłownie i w przenośni ) Rozumiem, że Ci ciężko. Nie dziwię Ci się i rozumiem Twoje rozżalenie. Sama widzę po sobie, że jak M. tak dużo pracuje czasem zastanawiam się czy nie lepiej by mi było samej, bo i tak na jego pomoc nie mogę zbytnio liczyć przy A., a co dopiero Ty masz powiedzieć, kiedy tak naprawdę jesteś cały czas sama

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 20:01   #2472
muffinka90
Zakorzenienie

glam mam nadzieje, ze sie jednak dogadacie, chociaz rozumiem, co czujesz, przeszlas troche przez ten rok i to calkiem sama, na pewno sie zmienilas, a tz zyl jak kawaler jednak... mimo to trzymam za was kciuki

joa widze ze Olivka nie moze jesc bez zabawek jak moj dziec

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-12, 20:13   #2473
mol_aa
Zadomowienie

Elf jakie mleko podajesz nan ha czy pepti???

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Muffinko gratuluję
pierścionek piękny
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 20:15   #2474
muffinka90
Zakorzenienie

molaa

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-12, 20:15   #2475
goldika
Zakorzenienie

Muffi no no Tz sie postaral
ja jedyne czzego zlauje po zerwaniu zareczyn to pierscionka, byl boski mam go nadal ale nie nosze z oczywistych wzgledow
To za nowa prace Tz!
Stary 2012-05-12, 20:16   #2476
elf27
Zadomowienie

Cytat:
ach tak, pytala ktoras z was jeszcze o ksiazeczki, mlody ma juz spora kolekcje, po polsku (ja czytam po kapieli, zeby wyciszyc) i po niemiecku (to juz tz czyta, bo ja mam marny akcent). A tak w ogole to Filip uwielbia wierszyk ''miauczy kotek'' zawsze juz po pierwszym wersie smieje sie w glos

ambitnie
ja wyrodna matka bo jedyna kniga w którą ostatnią zainwestowałam to nowa kamasutra

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
elf z tym glutenem to jest tak, ze jak ja jem w mslych ilosciach to jest ok a jak dam malemu to sie cyrki zaczynaja - wysypka zatwardzonko lub rozwołnionko. A dajesz malemu ryz?? Ja wczoraj dalam troszke w zupce i dzisiaj i nie wiem czy malego delikatnie obsypalo po marchewce czy po ryzu. Znowu bede musiała jedno i drugie wyeliminowac na jakis czas ehhhh skad sie bierze ta cholerna alergia? Czasami juz mi sil brakuje na kombinowanie zupek dla malego bo trgo nie tqmtego nie.
nie bo właśnie okropnie płakał, i ta kupka z czarnymi nitkami była i troszkę sypało więc - to by wyjaśniało czemu miał alergiczne objawy jak karmiłam go jedząc już tylko 3-5 rzeczy w tym ryz bo wydawał mi się najmniej alergizujący
i teraz nie wiem czy kukurydzianą czy jaglaną próbować skoro kleik odpada
też nie wiem skąd to cholerstwo różne teorie mi głoszono, że genetyczne (u nas odpada), że złe odżywianie w ciąży, ciąża leżaca, że cc i takie tam - kto to wie, oby przeszło
ostatnio jak byliśmy u tż-ta rodziców, jego kuzynka opowiadała o alergiach u swoich dzieci (piątka - wszystkie alergiczne ) - czworo wyrosło i jedzą wszystko, tylko Kamilkowi nie przszło choć 2 lata był na cycu - jest tak uczulony, że jak podkradł kiedyś łyżkę smalcu to tak spuchł, że musieli na pogotowie jechać na zastrzyk

Cytat:
sie robi

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2012-05-12 o 20:28
Stary 2012-05-12, 20:20   #2477
goldika
Zakorzenienie

Laski a ja nie wiem co jest grane z mlodym... juz prawie tydzien nie je niczego innego procz mleka obiadkow odmawia. Ogolnie nie chce jesc z lyzki. Dlaczego? dzis laskawie zjadl gruszki wiliamsa ale niechetnie otwieral pychola chociaz widac, ze mu smakowalo.
Skad ten nagly uraz do lyzki?
Stary 2012-05-12, 20:28   #2478
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
WIOLQN thx- bo mój cukru właśnie nie może ... Aaaaaaaaa napiszesz mi nazwę tego zelu na ząbkowanie?
my uzywamy orajel baby

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
wlasnie cos takiego szyje teraz Tygrysowi

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A dziś na noc dałam Olivce taką kaszkę miałam próbkę http://www.dziecko.nestle.pl/produkt...uctid/177.aspx mam nadzieję że kupy w nocy po niej nie zrobi to śliwka

Ale tak ze smakiem zjadła że szok
moj tez to dostal dzis oierwszy raz. do tej pory jadl 8 zboz i 5
zboz i je uwielbia. zje kazda ilosc (na razie mozna tylko po lyzeczce suchego niestety). ale wieczorem bardzo mi plakal i wierzgal nozkami i mielismy problem z zasnieciem nocnym, wiec zastanawiam sie czy to nie ta sliwka przypadkiem

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 20:31   #2479
elf27
Zadomowienie

GOLDI nic na siłę, nie przejmuj się - może ma taki okres buntu, przejdzie a na razie dostanie więcej mleczka, znudzi się to jeszcze będzie wtryniał aż miło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 21:01   #2480
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Muffi no no Tz sie postaral
ja jedyne czzego zlauje po zerwaniu zareczyn to pierscionka, byl boski mam go nadal ale nie nosze z oczywistych wzgledow
To za nowa prace Tz!
dzieki za kciuki a pokaz swoj

elfie uuu, taka ksiazeczke to tez bym chciala

eeeej, a moze byc tak, ze Filip nie chce jesc mleka 2? po 1 nie bylo problemu, a teraz nie chce i juz... a przeciez nie moze na samej zupie i owocach jechac

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-12, 21:02   #2481
glamourous
Zakorzenienie

Goldi jeszcze raz gratki, pierscionek piekny no i oby sie udalo z praca tzta
A. Co do niecheci do lyzeczki to nie wiem... Moze nasze standardowe wytlumaczenie na wszystko- zeby????

Aha co do niekapkow to sie podziele swoja wiedza- te lepsiejsze to maja takie zaworki- najczesciej wyjmowane- ze trzeba zassac zeby polecialo. A jak sie wyjmie zaworek to leci samo pod wplywem grawitacji

A ja chcialam spytac jak tam ten kubeczek doidy sie sprawdza? Wiolka, jak Twoj tygrysek sobie radzi z piciem?

Muffinko dzieki za dobre slowo
Ja powiem tak- chyba dla kazdej z nas urodzenie dziecka towielka zmiana w zyciu, totalna rewolucja ktora przewraca swiatopoglad... A co dopiero urodzenie dwpjki dzieci. Wiec nic dzienwgo zesoe zmie ilam
Stary 2012-05-12, 21:05   #2482
elf27
Zadomowienie

MUFF a jak wprowadziłaś 2? najlepiej fazowo po 1 miarce 2 reszta 1 stopniowo zwiększając 2. W końcu to jakby nie patrzeć nieco inne mleczko z różniącym sie składem no i ma inny smak. pewni dlatego Mały ma foszka na 2
Stary 2012-05-12, 21:11   #2483
ela3010
Zadomowienie

Hej

Myślałam że nic dziś nie skrobnę bo mały wieczorami daje poalić, masakra, jak w dzień jest ok, spi ze 3 razy po 1.5 lub 2h tak wieczorem jazda na całego, nic mu nie pasi, cyc niet, leżenie w łóżeczku/bujaczku niet, na łóżku niet, w wózku też nie, no kosmos. Małż uspał starszego to teraz wozi młodego i przy nim usnął w wózku.
A ja od 19 cudowałam z nim, głowę mam jak baniak.

Muff ale ślicznosci, gratuluję, to teraz wiuuu na zapowiedzi.

Glam, faktycznie ten rok miałaś ciężki, sama ciążę przeszłaś, poród, początki z trójką, w sensie że bez wsparcia, chyba nieźle Cię to zahartowało życiowo, a żul na gotowe wróci, hm. Ale szansę trzeba mu dać, niech się postara, a nuż się okaże że wracasz z pracy a tu dzieci nakarmione, przebrane, śpią i obiad na stole, żyć nie umierać.

Oj, poszłabym spać, ale cycuś zaraz w tym wózku się obudzi, nie wiem co źle zrobiłam że te wieczory takie ciężkie.
Śpie z nim bo w innym wypadku nie żyłabym już ze zmęczenia. Wieczorem jak uśnie po 21 to traktuje to jako drzemkę, nie ma bata, np wczoraj tak było, a potem wstał i dopiero o 23.30 usnął a strasznie cieżko mu było usnąć.

Wogóle jak już uśnie, wieczorem bo dzień tak nie, to cisza ma być idealna, jakikolwiek odgłos, np kroki po podłodze i pobudka.

WY wieczorami macie luzik bo dzieciaki o 20 śpiochają a ja hardkor.
Mówię że jeszcze pół roku i sie w miarę unormuje.
I pomyślimy o trzecim.

Idę rozłożyć swe zmaltretowane ciało, w nocy spie w tak dziwnych pozycjach przy małym, bo on cyca trzyma w zębach że jak sie budzę, bo miauczy, to nie mogę się ruszyć, wszystko mam ścierpnięte, boli mnie szyja, bok, ręce. Jeju, terrorystę mam.
Bo zanim on uśnie z tym cycem w zębach to ja pierwsza usnę i nie mogę sie w miarę wygodnie położyć.

DO jutra

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Jak chcę sie pośmiać to czytam tytuł mamuś lipcowych, doszła któraś o co kaman?

Spadam.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 21:16   #2484
elf27
Zadomowienie

ELA nasz podobny tylko w dzień, na noc lulu i po sprawie nooo o 5 wstaje bo bierzemy go do siebie ale to zaraz dosypia za to w dzień najlepsze, że wszyscy mówią "co narzekasz, jaki on grzeczny" a mały potrafi czarować ślicznota jedna - robi ten swój anielski uśmiech, pośmieje jak dziad do sera, pogaworzy, gośc wyjdzie, ledwie drzwi zamknięte i.....
Stary 2012-05-12, 21:18   #2485
kojka
Raczkowanie

Cytat:
dzieki za kciuki a pokaz swoj

elfie uuu, taka ksiazeczke to tez bym chciala

eeeej, a moze byc tak, ze Filip nie chce jesc mleka 2? po 1 nie bylo problemu, a teraz nie chce i juz... a przeciez nie moze na samej zupie i owocach jechac
Wiesz co jak dałaś mleko 2 z tej samej firmy co 1 to powinno mu smakować bo one mają smak taki sam tylko rózne proporcje w składzie.
Albo może byc tak że inne jedzonko mu zasmakowało i mleka juz nie chce? Ja miałam taką sytuacje w rodzinie - dziecko 7 miesieczne przestało mleko pić całkowicie - jadło tylko kaszke na mleku na gęsto a reszta jedzenia to zupki i owoce , mleka jako samego wogóle
Jak dłużej tak bedzie to może inne mleczko spróbuj. Ja mam próbke Nan2 i Hipp2 - moge Ci wysłać jak bedziesz chciała
A może mu do mleka spróbuj kaszki troche nasypać - może mu zasmakuje?
kojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 21:19   #2486
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Hej

Myślałam że nic dziś nie skrobnę bo mały wieczorami daje poalić, masakra, jak w dzień jest ok, spi ze 3 razy po 1.5 lub 2h tak wieczorem jazda na całego, nic mu nie pasi, cyc niet, leżenie w łóżeczku/bujaczku niet, na łóżku niet, w wózku też nie, no kosmos. Małż uspał starszego to teraz wozi młodego i przy nim usnął w wózku.
A ja od 19 cudowałam z nim, głowę mam jak baniak.

Muff ale ślicznosci, gratuluję, to teraz wiuuu na zapowiedzi.

Glam, faktycznie ten rok miałaś ciężki, sama ciążę przeszłaś, poród, początki z trójką, w sensie że bez wsparcia, chyba nieźle Cię to zahartowało życiowo, a żul na gotowe wróci, hm. Ale szansę trzeba mu dać, niech się postara, a nuż się okaże że wracasz z pracy a tu dzieci nakarmione, przebrane, śpią i obiad na stole, żyć nie umierać.

Oj, poszłabym spać, ale cycuś zaraz w tym wózku się obudzi, nie wiem co źle zrobiłam że te wieczory takie ciężkie.
Śpie z nim bo w innym wypadku nie żyłabym już ze zmęczenia. Wieczorem jak uśnie po 21 to traktuje to jako drzemkę, nie ma bata, np wczoraj tak było, a potem wstał i dopiero o 23.30 usnął a strasznie cieżko mu było usnąć.

Wogóle jak już uśnie, wieczorem bo dzień tak nie, to cisza ma być idealna, jakikolwiek odgłos, np kroki po podłodze i pobudka.

WY wieczorami macie luzik bo dzieciaki o 20 śpiochają a ja hardkor.
Mówię że jeszcze pół roku i sie w miarę unormuje.
I pomyślimy o trzecim.

Idę rozłożyć swe zmaltretowane ciało, w nocy spie w tak dziwnych pozycjach przy małym, bo on cyca trzyma w zębach że jak sie budzę, bo miauczy, to nie mogę się ruszyć, wszystko mam ścierpnięte, boli mnie szyja, bok, ręce. Jeju, terrorystę mam.
Bo zanim on uśnie z tym cycem w zębach to ja pierwsza usnę i nie mogę sie w miarę wygodnie położyć.

DO jutra

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Jak chcę sie pośmiać to czytam tytuł mamuś lipcowych, doszła któraś o co kaman?

Spadam.
Oświadczam wszem i wobec ze od dzis nie bede narzekac na moja młoda - ela współczuje, podziwiam, trzymam kciuki i przesyłam pozytywne fluidy żebys w zdrowiu fizycznym i psychicznym doczekała momentu az Twoje młode sie w koncu opamieta i da matce życ; naprawde masz hardcore

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 21:25   #2487
elf27
Zadomowienie

KOJKA no nie wiem czy ten sam smak, ja próbowałam mleko małego 1 i 2 i dla mnie ma smak różny więc taki malec tym bardziej wyczuje bo non stop pije

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ELU moja mama powiedziałaby Ci, ze to zapewne Twoja wina i popełniasz blędy wychowawcze mnie tak mówi - że my byliśmy aniołkami, bo umiała sobie z nami poradzić, a my z tż nie wiemy jak młodego do kultury doprowadzić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 21:30   #2488
Oliveira79
Zadomowienie

Smile Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

muffi gratki śliczny pierścionek, no i szacun dla tż ze po tylu latach potrafi jeszcze zaskoczyć

glam trzymaj sie i nie poddawaj zwątpieniu mam nadzieje, że jak w koncu twój tż ściągnie do Ciebie na stałe, to odczujesz ogromna ulge i zapomnisz o tych wszystkich watpliwościach (nie znam Twojej historii, moge tylko wyciagac wnioski z tego co wszystkie piszecie, ale rozumiem ze ostatni rok był dla Ciebie b. cięzki, m.in. bez faceta i jego wsparcia w ciąży, porodzie i na poczatku i to jeszcze z dwójeczka maluszkow... boshe, trudno mi to sobie nawet wyobrazic); ale zdazylam tez zauwazyc ze jestes baaaaaaaaaaardzo dzielna i swietnie sobie radzisz, tyle pozytywnej energii co od Ciebie plynie (mimo ze tylko w sieci po lączach to się czuje)... i oby tak dalej, bo potrafisz naladować pozytywnie i człowiek zapomina o swoich problemach

Edytowane przez Oliveira79
Czas edycji: 2012-05-12 o 21:32
Stary 2012-05-12, 21:33   #2489
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

glam ladnie pije jak mu podaje, nalewam troche tak 2-3 lyki i on powolutku sobie pije, prawie nic nie cieknie mu po brodzie. sam jeszcze nie trzyma, co najwyzej wali nim po stole, ale najwazniejsze ze sie przyzywczaja

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 21:38   #2490
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Sa gotowe herbatki ze skrzypu i z pokrzywy, po jednej torebeczce... Ale
Czy ja wiem czy faktycznie pomaga i tak i tak wlosy sie sypia...
oj a u mnie tak sie sypia ze jak myje głowe nad wanna, to tyle włosów zostaje jakby sie yeti kąpało

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość

A krzesełko bardzo się podobało że nawet nie marudziła jak ostatnio podczas posiłków. Grzecznie otwierała dzioba
joamic Twoja mała widzę dwa tyg starsza od mojej siedzi juz sama? bo sie tak zastanawiam kiedy krzeselko wytaszczyc?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości