![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Muffi gratuluje zareczyn
![]() Dygotko dzieki ![]() ![]() A tztu jutro zrobie awanture i opieprze jak sw michal diabla ![]()
#2462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec gratuluje ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze ta przykra rzecz nie bedzie Cie za dlugo smucic ![]() my nadal z Tz nie-zareczeni. Zreszta poinformowalam go dawno, ze nie wiem czy w ogole przyjme drugie oswiadczyny. jakos nie mam parcia, z jednej strony dobrze rozumiem Glam z tym, ze Tz to zbedny gadzet czasami. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zadomowienie
|
MUFF gratulacje!!!
a co do plastrów to sama się zastanawiam ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
sesese coś dla dużych dziewczynek, które nie mogą iść na disco
![]() http://www.kinomaniak.tv/film/Ale-cyrk/50700 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
ach tak, pytala ktoras z was jeszcze o ksiazeczki, mlody ma juz spora kolekcje, po polsku (ja czytam po kapieli, zeby wyciszyc) i po niemiecku (to juz tz czyta, bo ja mam marny akcent). A tak w ogole to Filip uwielbia wierszyk ''miauczy kotek'' zawsze juz po pierwszym wersie smieje sie w glos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
Muffinko gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
elf z tym glutenem to jest tak, ze jak ja jem w mslych ilosciach to jest ok a jak dam malemu to sie cyrki zaczynaja - wysypka zatwardzonko lub rozwołnionko. A dajesz malemu ryz?? Ja wczoraj dalam troszke w zupce i dzisiaj i nie wiem czy malego delikatnie obsypalo po marchewce czy po ryzu. Znowu bede musiała jedno i drugie wyeliminowac na jakis czas ehhhh skad sie bierze ta cholerna alergia? Czasami juz mi sil brakuje na kombinowanie zupek dla malego bo trgo nie tqmtego nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A krzesełko bardzo się podobało że nawet nie marudziła jak ostatnio podczas posiłków. Grzecznie otwierała dzioba ![]() A dziś na noc dałam Olivce taką kaszkę miałam próbkę http://www.dziecko.nestle.pl/produkt...uctid/177.aspx mam nadzieję że kupy w nocy po niej nie zrobi to śliwka Ale tak ze smakiem zjadła że szok
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
dzieki za gratki
![]() ![]() goldi a no planowalismy, dlatego nie spodziewalam sie w ogole, no ale fajnie w sumie ![]() ![]() W ogole to jajca, tz ur sie w pl, ma pesel, nip, pracuje tu, placi podatki, a dowodu nie moze normalnie zrobic, bo po osiemnastce sie wymeldowal, zeby wojska w dwoch krajach nie odbebniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
glam mam ogromną nadzieję, że jak tż przyjedzie to znów będziecie super parą, że Wasze stosunki się ocieplą (dosłownie i w przenośni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
glam mam nadzieje, ze sie jednak dogadacie, chociaz rozumiem, co czujesz, przeszlas troche przez ten rok i to calkiem sama, na pewno sie zmienilas, a tz zyl jak kawaler jednak... mimo to trzymam za was kciuki
![]() joa widze ze Olivka nie moze jesc bez zabawek jak moj dziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Elf jakie mleko podajesz nan ha czy pepti???
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Muffinko gratuluję ![]() pierścionek piękny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Muffi no no Tz sie postaral
![]() ja jedyne czzego zlauje po zerwaniu zareczyn to pierscionka, byl boski ![]() ![]() To ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ambitnie ![]() ja wyrodna matka bo jedyna kniga w którą ostatnią zainwestowałam to nowa kamasutra ![]() Cytat:
![]() i teraz nie wiem czy kukurydzianą czy jaglaną próbować skoro kleik odpada ![]() też nie wiem skąd to cholerstwo ![]() ![]() ostatnio jak byliśmy u tż-ta rodziców, jego kuzynka opowiadała o alergiach u swoich dzieci (piątka - wszystkie alergiczne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-12 o 20:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Laski a ja nie wiem co jest grane z mlodym... juz prawie tydzien nie je niczego innego procz mleka
![]() ![]() Skad ten nagly uraz do lyzki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zboz i je uwielbia. zje kazda ilosc (na razie mozna tylko po lyzeczce suchego niestety). ale wieczorem bardzo mi plakal i wierzgal nozkami i mielismy problem z zasnieciem nocnym, wiec zastanawiam sie czy to nie ta sliwka przypadkiem
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
GOLDI nic na siłę, nie przejmuj się - może ma taki okres buntu, przejdzie a na razie dostanie więcej mleczka, znudzi się to jeszcze będzie wtryniał aż miło
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() elfie uuu, taka ksiazeczke to tez bym chciala ![]() eeeej, a moze byc tak, ze Filip nie chce jesc mleka 2? po 1 nie bylo problemu, a teraz nie chce i juz... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Goldi jeszcze raz gratki, pierscionek piekny
![]() A. Co do niecheci do lyzeczki to nie wiem... Moze nasze standardowe wytlumaczenie na wszystko- zeby???? Aha co do niekapkow to sie podziele swoja wiedza- te lepsiejsze to maja takie zaworki- najczesciej wyjmowane- ze trzeba zassac zeby polecialo. A jak sie wyjmie zaworek to leci samo pod wplywem grawitacji A ja chcialam spytac jak tam ten kubeczek doidy sie sprawdza? Wiolka, jak Twoj tygrysek sobie radzi z piciem? Muffinko dzieki za dobre slowo ![]() Ja powiem tak- chyba dla kazdej z nas urodzenie dziecka towielka zmiana w zyciu, totalna rewolucja ktora przewraca swiatopoglad... A co dopiero urodzenie dwpjki dzieci. Wiec nic dzienwgo zesoe zmie ilam
#2482 |
Zadomowienie
|
MUFF a jak wprowadziłaś 2? najlepiej fazowo po 1 miarce 2 reszta 1 stopniowo zwiększając 2. W końcu to jakby nie patrzeć nieco inne mleczko z różniącym sie składem no i ma inny smak. pewni dlatego Mały ma foszka na 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Myślałam że nic dziś nie skrobnę bo mały wieczorami daje poalić, masakra, jak w dzień jest ok, spi ze 3 razy po 1.5 lub 2h tak wieczorem jazda na całego, nic mu nie pasi, cyc niet, leżenie w łóżeczku/bujaczku niet, na łóżku niet, w wózku też nie, no kosmos. Małż uspał starszego to teraz wozi młodego i przy nim usnął w wózku ![]() A ja od 19 cudowałam z nim, głowę mam jak baniak ![]() Muff ale ślicznosci ![]() ![]() Glam, faktycznie ten rok miałaś ciężki, sama ciążę przeszłaś, poród, początki z trójką, w sensie że bez wsparcia, chyba nieźle Cię to zahartowało życiowo ![]() ![]() ![]() ![]() Oj, poszłabym spać, ale cycuś zaraz w tym wózku się obudzi, nie wiem co źle zrobiłam że te wieczory takie ciężkie. Śpie z nim bo w innym wypadku nie żyłabym już ze zmęczenia. Wieczorem jak uśnie po 21 to traktuje to jako drzemkę, nie ma bata, np wczoraj tak było, a potem wstał i dopiero o 23.30 usnął a strasznie cieżko mu było usnąć ![]() Wogóle jak już uśnie, wieczorem bo dzień tak nie, to cisza ma być idealna, jakikolwiek odgłos, np kroki po podłodze i pobudka. WY wieczorami macie luzik bo dzieciaki o 20 śpiochają a ja hardkor ![]() Mówię że jeszcze pół roku i sie w miarę unormuje ![]() I pomyślimy o trzecim ![]() Idę rozłożyć swe zmaltretowane ciało ![]() ![]() Bo zanim on uśnie z tym cycem w zębach to ja pierwsza usnę i nie mogę sie w miarę wygodnie położyć. DO jutra ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Jak chcę sie pośmiać to czytam tytuł mamuś lipcowych ![]() Spadam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
ELA nasz podobny tylko w dzień, na noc lulu i po sprawie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo może byc tak że inne jedzonko mu zasmakowało i mleka juz nie chce? Ja miałam taką sytuacje w rodzinie - dziecko 7 miesieczne przestało mleko pić całkowicie - jadło tylko kaszke na mleku na gęsto a reszta jedzenia to zupki i owoce , mleka jako samego wogóle ![]() Jak dłużej tak bedzie to może inne mleczko spróbuj. Ja mam próbke Nan2 i Hipp2 - moge Ci wysłać jak bedziesz chciała ![]() A może mu do mleka spróbuj kaszki troche nasypać - może mu zasmakuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
KOJKA no nie wiem czy ten sam smak, ja próbowałam mleko małego 1 i 2 i dla mnie ma smak różny więc taki malec tym bardziej wyczuje bo non stop pije
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ELU moja mama powiedziałaby Ci, ze to zapewne Twoja wina i popełniasz blędy wychowawcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
![]()
muffi gratki
![]() ![]() glam trzymaj sie i nie poddawaj zwątpieniu ![]() ![]() ![]() ![]()
"Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" Edytowane przez Oliveira79 Czas edycji: 2012-05-12 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
glam ladnie pije jak mu podaje, nalewam troche tak 2-3 lyki i on powolutku sobie pije, prawie nic nie cieknie mu po brodzie. sam jeszcze nie trzyma, co najwyzej wali nim po stole, ale najwazniejsze ze sie przyzywczaja
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.