![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
dzięki GLAM
![]() ![]() ![]() WIOLQN thx- bo mój cukru właśnie nie może ... Aaaaaaaaa napiszesz mi nazwę tego zelu na ząbkowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
elfik - ja próbowałam podać wodę i melisę (taka zwykła rozrobiona z wodą). Takich herbatek dzieciowych nie daję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bede powtarzac w nieskonczonosc:SA HERBATKI BEZCUKROWE!!! Mojej taka daje.Jak pila przez te pare dni mm,to w miedzyczasie herbate pila,a jak na cycku,to wezmie lyka i potem wystawia jezor ![]() Ale jelop ze mnie!!Szukalam tych ciastek w klubie i ich nie widzialam.A teraz patrzylam,bo wydawalo mi sie,ze salatke z tunczykiem umieszczalyscie,to je wylookalam.A salatki oczywiscie nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo zoladek ma chyba stala pojemnosc, niezaleznie od konsystencji? Tzn te obiadki sa gestsze ale wchodzi chyba tyle samo ![]() Nie wiem moi wciagaja tak ze 160-180 zupki i potrafia cyckiem doprawic A co wy sie tak upieracie przy tych herbatkach? Woda przede Wszystkim jak trzeba dopajac ewentualnie przecierowy sok ( bobovita i hipp maja od 4 mcy) i starczy ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Zel na zabkowanie mamy bobodent, ktoras pisala ze sklad ten sam co dentinox a xwa razy tanszy
![]() |
#2435 |
Wtajemniczenie
|
bo np u nas woda w ogole nie przeszla,a herbatka jeszcze jako tako
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
taki miękkie do gryzie ksiązeczki bym chciała,ale jakoś na allegro się nie natknęlam-pewnie za słabo szukałam,a jak jestem w sklepie raz na ruśki rok to nie mam czasu na chodzenie i oglądanie tylko sprintem miedzy półkami biegam...
tż nie kupiła mi dziś niczego słodkiego ![]() ![]() zajrzę do klubu poszukać tych ciastek owsianych,może to inny przepis niż mam aaa,a wode tro surowa podajecie??pytałam chyba już ot o kiedyś.... musze filtr kupić ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- no tak,w skaładzie amsło...mleko...to już sobei zjadłam...chyba że dam wodę i olej...
#2437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No wlasnie,maja mleko te ciacha.Ale szukalam w googlach i znalazlam takie bez,na wodzie wlasnie. Robie na oko salatke brokulowa,ciekawe,czy bedzie to dobre ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- a tak sobie mysle,te ciastka sprobuje na mleku sojowym zrobic,oo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Olusia na oko to chlop w szpitau lezal
![]() Alez mam zly humor ![]()
#2439 |
Rozeznanie
|
Elf - od poniedziałku juz tylko mm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
![]() Oj,a ciemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Rocznica slubu... Znajomi skladaja zyczenia a zul przebrzydly nawet nie pamieta
![]() W gruncie rzeczy to sobie mysle ze jak juz mam zLobek to mi zul juz do niczego niepotrzebny ![]() Mam wrazenie ze przez ten rok ja sie stalam calkiem inna osoba i ze bedziemy musieli sie na nowo poznac, nie wiem czy tak do konca po drodze nam razem. Osttni rok byl ciezki a ja ze wszystkim sama, jego nie bylo przy mnie w krytycznych momentach, jakos musialam sobie radzic i teraz nie wiem jaka by miala byc jego rola w zwiazku - bo ze juz dla mnie nie jest podpora i ostoja to pewne
#2443 |
Zakorzenienie
|
Calkiem gruba
![]()
#2444 |
Wtajemniczenie
|
Glam zyliscie jednak troche osobno,wiec na pewno na poczatku moze byc ciezko.Ale dotrzecie sie na nowo
![]() A dzien sie jeszcze nie skonczyl,na pewno zadzwoni z zyczeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Glam co jest?
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co my naprawde bylismy bardzo fajna zgrana para, mielismy cieply otwarty dom, ludzie nas lubili bo razem na pewno tworzylismy cos ciekawszego niz osobno... I to cos sie rozlazlo
![]() Haha babcia zadzwonila- kuzyn "kupil" sukieneczke na chrzciny... Wiadomo kto zasponsorowal... ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Ta tylko ja osiagnelam juz taki poziom samowystarczalnosci ze poprostu mam wrazenie ze go nie potrzebuje. Troche czasu mi zajelo uniezeznienie siw i wypracowanie obecnego dystansu, nie chce przez to wszystko znow przechodzic jakby on przyjechal a potem mu sie odwidzialo
#2447 | ||
Zadomowienie
|
mają sporo fajnych rzeczy po nieglupich cenach, więc czemu na tym nie korzystać
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas też brzydko, wiatr wieje, nawet widzę jakies kropelki na szybie... wiecie co...marzy mi się wypinglować i iść na disco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- właśnie wrócilismy od mojej sis - obiadek przepyszny ![]() tzn. TŻ nas odstawił i poszedł z młodym dp biedry po cos tam ![]() ale jestem zajechana ![]()
![]() |
#2450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
200g płatków owsianych błyskawicznych 3łyżki kleiku ryżowego, 100g margaryny (marg ZWYKŁA lub MARYNA) są bez mleka serwatki itd pół szklanki cukru brązowego lub zwykłego 4 łyżki wody - dałam 6-7łyżek bo papka była za sucha szczypta soli rodzynki, śliwki (orzechy jeśli nie uczula) margarynę trzeba rozpuścić w garnuszku razem z cukrem, po rozpuszczeniu wszystkie pozostałe składniki wsypać i dokładnie wymieszać. Odstawić na 10min, aby płatki złapały trochę wody. Na blachę wykładać ciasto (nakładałam przy pomocy dwóch łyżek) i piec 15min w temp 160stopni Wychodzą boskie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Oliveira my też dzisiaj na wychodnym . Obiad u mojej mamy ![]() Glam trzymam za Was kciuki, wszystko dobrze się skończy ![]() pomimo tak zwariowanego roku jaki przechodziłaś sama |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, któras z Was pila napar z pokrzywy na wypadające włosy - działa? co konkretnie: herbatka, napar z liści?
#2452 |
Zadomowienie
|
Która ostatnio z Was pisała ze dzidzia łapie za ucho? Mojej jakieś 2 dni temu trochę wody podczas kąpieli się nalało a dziś trochę za ucho się łapała
![]()
#2453 | ||
Zakorzenienie
|
Sa gotowe herbatki ze skrzypu i z pokrzywy, po jednej torebeczce... Ale
Czy ja wiem czy faktycznie pomaga ![]() Cytat:
Jak mala nie Goraczkuje i nie placze bolesnie to moze byc od zebow Jak sie Olivce podobalo krzeselko? Wygodne, sprawdza sie? ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
a przypadkiem ten chłop w szpitalu na to oko to nie umarł??
![]() a że Ci smutno to przytulam ![]()
#2455 |
Rozeznanie
|
aaa
zobaczcie jakie piękne: http://everydaycelebrate.blogspot.co...bric-book.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zadomowienie
|
OLUSIA niestety nie mogę bo sinlac zawiera ryż
![]() MOLA jesz owsianki? bo pisalaś, że jesteś bez glutenu, a na bezglutenowej odpada pszenica, orkisz, jęczmień, żyto i owies MSZPILKA to podobnie jak my, też macie b.pepti? No właśnie podaję tylko wodę, pytam o herbatki bo i mama i teściowa mnie bombardują, że jak to herbatek nie podaję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
a ma gorączkę? przytykałaś uszko czy łacze? jak nie to może senność albo zęby ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- GLAM wszystko się ułoży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
Elf- mamy zwykły Bebilon i o dziwo jest całkiem dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski, jakos nie moge sie od kilku dni zebrac, zeby napisac, doba jakas ktorka sie zrobila
![]() ![]() jakos tak sie zeszlo, tz mi sie oswiadczyl kilka dni temu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zadomowienie
|
muff pochwal się pierścionkiem
![]() tż czeka na ksw a ja nie mam co ze sobą poczać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do wozka, to jestem bardzo zadowolona ![]() co do drugiego bobasa, to ja chetnie chocby zaraz ![]() Moj gin sie zwolnil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.