|
|
#2461 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję wiadomo, jak każda ma swoje blaski i cienie ale ogólnie nie mogę narzekać.Cytat:
kilka z nich już widzę w dużych ramkach
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
Malgos- dopiero teraz dopatrzyłam sie Twoich zdjec... oglądam i sie naoglądać nie mogę
jestem zachwycona!
|
#2464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym uciekła ![]() za obłaskawienie proboszcza ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
piękne ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Proboszcz jest naprawdę świetny i już sobie w grafik wpisał tak wiec według jego słów jeśli dożyje i żaden kataklizm się nie stanie to nas pobłogosławi )
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Doczytałam, że był temat dzieci... My bardzo byśmy chcieli powołać na świat małego rudzielca, ale ciągle czujemy, że jeszcze "nie możemy sobie pozwolić" na dziecko... To straszne, że decyzję o dziecku uzależniamy od kalkulacji finansowych, ale nie wyobrażam sobie urodzenia dziecka w sytuacji, kiedy zajmujemy jeden pokój w mieszkaniu moich rodziców... Ciągle wierzę, że niebawem będzie nas stać na kredyt mieszkaniowy, bo nie chcę wciąż odkładać zajścia w ciążę, choćby ze względu na nasz wiek - ja mam 26 lat, a TŻ - 30... A może czasem lepiej nie kalkulować i liczyć, że "jakoś sobie na pewno poradzimy, bo przecież się kochamy, a to jest najważniejsze"...? Ehh, ciężki żywot młodej mężatki... Ale będzie dobrze, nie? Kolejna część wątku będzie pewnie groszkowo-fasolkowa duvala - jakoś żaden z tych bukiecików mnie nie zachwyca. gdybym już miała wybrać, to postawiłabym na ostatni. a może pomyślicie o kwiatach doniczkowych? oczywiście od razu przychodzą mi na myśl storczyki... a w ogóle jak tam przygotowania do ślubu? już tylko 1,5 tygodnia wszystko już gotowe? Małgoś - kolejna porcja pięknych zdjęć! fotki z pleneru - genialne! uwielbiam ten balonik i Twoje tenisówki zdjęcie w zbożu z kolorowym niebem jest nieziemskie no i Mąż też bardzo fotogeniczny Pradip - super, że proboszcz taki ludzki cieszę się, że tak fajnie Cię potraktował!
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-08-08 o 15:35 |
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz może zdjęcie które dokłądnie będzie pokazywał twój makijaż oczu ? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Dziewczyny chciałam wam do klubiku wrzucić zdjęcia, zrobiłam swój post i nic, nie potrafię tego zrobić, a nie chce zdjęć wrzucać do netu. Chyba wrzucę je dziś do klubu tak ogólnie. A tak starsznie chciałam mieć swój własny post Mam do was pytanie z innej beczki. Któraś z was miała do czynienia z lekiem na trądzik o nazwie axotret??? Ja dostałam taki ostatnio od lekarza dermatologa, ale jak przeczytałam jakie on może mieć skutki niepożądane to się przeraziłam, ponadto cena tego leku też mnie nie przekonuje. Byłam pierwszy raz u tego lekarza i szczerze to wcale mnie do siebie nie przekonał. Boje się brać te leki... A twarz chciałabym mieć zdecydowanie ładniejszą...
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malgoś dopiero dotarłam do Waszych zdjęć z pleneru (nie wiem czemu rano ich nie widziałam) i są cudowne |
|
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA- też mam problemy z cerą (co jakis czas wysypują mi sie twarz krostki i czarne punkty
wolę byc zdrowsza i mieć coś na buzi co jakis czas niż się niszczyć od środka...
|
#2470 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mieszkamy w Krakowie - w życiu by mnie nie było stać na mieszkanie za 250 tysięcy bez kredytu Dziś podpisaliśmy umowę kredytową, teraz trzeba tylko dopilnować formalności i może za miesiąc będziemy w końcu "na swoim" ![]() Cytat:
![]() Ja dziś mam gorszy humor, pokłóciłam się z TŻ Kilka razy rozmawialiśmy o moim nazwisku po ślubie, ja się wahałam ale ostatecznie doszłam do wniosku, że ze względu na pracę będzie lepiej jak będę mieć podwójne. Rozmawialiśmy o formie nazwiska kilka razy, a on mi dziś zarzucił, że wcale mu w końcu nie powiedziałam o swojej decyzji, rozumiem że byłby zły gdybym tego nie zrobiła ale ja jestem pewna, że o ostatecznej decyzji mu powiedziałam... Moje słowo przeciwko jego... niby nic takiego a on się dąsa, ja się czuję źle i cały radosny nastrój z kroku w przyszłość z racji podpisania umowy kredytowej prysnęła
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Pradip - super, że będziecie mieć to zdjęcie z podpisywania dokumentów
Jojla - gratuluję podpisania dokumentów! to musi być świetne uczucie mam nadzieję, że prędko się dogadacie z TŻtem ![]() ja właśnie posprzątałam mieszkanko i czekam na Męża. też mam dziś słabszy dzień, bo ostatnio ciągnie się pewna nieprzyjemna sprawa w pracy... w piątek zaczynam kolejną część urlopu, a ta sprawa nie zostanie przedtem zakończona i pewnie będę o tym myślała...
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-08-08 o 17:33 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny co myślicie o takim makijażu? Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-08-08 o 19:11 |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super, że stawiasz na podkreślenie oczu, ale czy tam jest tylko szarość? bo może warto byłoby dodać troszkę koloru? malowałaś się sama czy u makijażystki?
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troche jasnego i troche ciemnego brązu użyłam. malowałam się sama bo zastanawiam sie czy iść do makijażystki. Dlatego chciałam znać wasza opinie Przed ślubem zamierzam jeszcze dokleić sobie rzęsy wiec pewnie efekt bedzie 100razy lepszy
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję kolejnego kroku do własnego "M" ![]() oj co się ten tż tak ofochał- ojojoj nie w humorze- nie martw się, musi to przetrawić i tyle ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- hmmm ładny ale czegoś mi brakuje- może trochę "za smutny" i jednolity? No i usta za blade jak dla mnie. Nie mówię o jakiejś krwistej czerwieni ale mocniej je podkreślić
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a póżniej zdecyduje
|
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wizyty u proboszcza też jestem bardzo zadowolona ![]() A Ty nie smutaj się ![]() Cytat:
i trzymam za Ciebie kciuki żeby problem w pracy jak najszybciej rozwiązał sie pozytywnie Nie mogę powiększyć zdjęcia ![]() Dziewczynki proszę o wystawienie butów na parapet i dmuchanie na chmury i zaklinanie słońca i kciuki za makijaż bo jutro ważny dzień
|
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje wam za wszystkie miłe słowa – przy was na serio można się podbudować.
Wika – to był mój bukiet ślubny, wytrzymał do środy albo i jeszcze troszkę Wloszka – ten plenerowy makijaż to był dopiero ekspresowy, jak to powiedziała moja fryzjerka tylko mnie „maźnęła” bo nie miała czasu Kasioonya – na to samo zwróciliśmy uwagę, że dużo zdjęć czarno białych, ale na płytce pewnie będzie więcej tych kolorowych to powrzucam…. A może po prostu nie nadajemy się na kolorowe zdjęcia Justynaa – mam zdjęcia próbnego, który jest właściwie identyczny, tylko może minimalnie delikatniejszy, ale jak chcesz mogę podesłać. Nie mam wszystkich zdjęć, więc jak je dostanę to pewnie będę miała jakiś gdzie mam ten z dnia ślubu Zdjęcia wrzuć np. na imgur.com (możesz od razu zrobic cały album) i wklej link do swojego posta i tylko my będziemy go widzieć. Co do efektów ubocznych to weź pierwszy lepszy lek na cokolwiek…. Np. lek przeciw wymiotom może powodować wymioty itd.,… tak się zastanawiam, jak te leki w ogóle pomagają Jojla – fajnie, że papierzyska do przodu! Mw1986 - ja nie widzę zdjęcia z makijażem... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-08-08 o 20:24 |
|
|
|
#2479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczucie super, ale jeszcze lepsze będzie jak za tydzień podpiszemy u notariusza umowę kupna ![]() a TŻ... szkoda gadać, boczy się okropnie już nie wiem co mam zrobić, przymilam się, próbuję dogadać a on to olewa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a TŻ... ja nie lubię jak się ktoś na mnie dąsa i ciąży mi ta sytuacja, ale mam nadzieję, że w końcu mu przejdzie ![]() Cytat:
![]() Dzięki też się cieszę
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Wracam do Was po miesięcznej przerwie! Od przedwczoraj mam wreszcie internet!!!!!! Strasznie wolno chodzi ale jest...... Wczoraj minął dokładnie miesiąc od naszego ślubu! Kurcze ale mi zleciało! Aż mi się płakać chce, jak pomyślę że już dawno po wszytskim...tyle przygotowań, myślenia, konsultowania się z Wami... No ale z niecierpliwością czekam na fotki, które będą niestety za ok. 2 mies. Wy też tak długo czekacie na zdjęcia??? 3 mies. to myślę, że sporo....Nie mam żadnych zdjęć ze ślubu i zapomniałąm jak wyglądałam No a widziałąm, że wspominałyście coś o dzieciach...My nie wiemy kiedy się zdecydujemy, pewnie zawsze bedzie stało na coś na drodze.....My najpierw chcemy jakąś kasę odłożyć, tym bardziej, że teraz mamy sporo wydatków (jak pewnie każdy),a poza tym pozostaje jeszcze kwestia pracy.....Ciężko się zdecydować....chociaż nie ukrywam, że jakbym była w ciąży to byśmy się strasznie cieszyli (ale póki możemy o tym decydować to jeszcze musimy poczekać )Kurcze, widzę/czytam,że dodałyście fotki ze ślubu....a ja nie mogę ich obejrzeć!!
|
#2481 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prowadziła mi całą ciążę i przyjmowała poród, więc mam do niej zaufanie. Z drugiej strony jak wiadomo żadne tabletki antykoncepcyjne nie zabezpieczają w 100%, a Yasminelle zawiera najmniejszą dopuszczalną dawkę hormonu i wszystko zależy od danego organizmu i danej sytuacji. Cytat:
![]() nie widać żadnych zdjęć... co do nazwiska - u nas była batalia, bo ja początkowo chciałam zostać przy swoim, więc podwójne (baaardzo długie) jest dopiero kompromisem, żebyśmy oboje byli zadowoleni. ja że mam swoje, TŻ że mam jego ![]() Jojla - może daj mu trochę odpocząć dzisiaj i jutro wróć do tematu? |
||
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-08-08 o 23:37 |
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dawno mnie u was nie było
Ostatnio pochłonęły mnie przygotowania, praca, aerobic, przygotowanie do panieńskiego i wyjazdu nad morze na 5 dni.Od razu przepraszam że nie dam rady nadgonić zaległości ![]() U nas cały czas do przodu. Byliśmy na 1 spowiedzi i o dziwo było ok. Ustalaliśmy też menu i aż zgłodniałam słysząc te wszystkie pyszności Kupiłam też sukienkę na poprawiny w Zarze Wieczór panieński już również dograny i dlatego proszę was o radę.. Nie wiem w co sie ubrać. Wersja nr 1 to czarna sukienka, a nr 2 to prześwitująca bluzka i obcisła spódnica (taka gumowana jakby zszyta z pasów gumy). chyba jestem na ta wersje nr 2 bo taka troszkę inna a mała czarna to takie pospolite rozwiązanie. Dodam że najpierw siedzimy w domu a później do klubu .Ślub coraz bliżej a tyle spraw do załatwienia Jak tam Wasze stresy?
|
|
#2484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buty są boskie
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - nic się nie martw, ja czekałam 2,5, a miały być po około miesiącu
ale fajnie choć kilka w końcu obejrzeć ![]() Mw1986 - masz piękne oczy i nietypową urodę makijaż ładny, ale ja bym zrobiła w cieplejszych barwach, za bardzo zlewa się to z kolorem oczu i troszkę się jak dla mnie zapadają, a powinny być uwydatnione....Qmpela - super butki (czy one są ze stradiwariusa?) i jak dla mnie zestaw numer 1. |
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
mw1986- wycofałaś już zdjecie makijazu? bo nic nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- qmpela86- jak dla mnie zestaw nr 1 ![]() My dziś jesteśmy umówieni z księdzem na drugie spotkanie przedślubne... denerwuje sie bo dał nam katechizmy i zapowiedział że będzie pytał tak ze trzymajcie kciuki
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-08-09 o 07:56 |
|
|
|
#2487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No i oczywiście jak mi zależy to pogoda jest do d... mam tylko nadzieję ze do wieczora się nie rozpada... niby sesja w deszcz też fajna ale w białej letniej sukience raczej nie będzie to najwspanialszy widok
![]() Cytat:
daj swojemu czas niech się oswoi i przegryzie to po swojemu.Szybko zleci Wam ten tydzień i już mieszkanko będzie Wasze Mam wielką nadzieję ze kawalerski wypali bo już mam dość Tża który chodzi za mną krok w krok i złości sie że coś kombinuję ![]() Cytat:
nie masz żadnych zdjęć od rodziny i znajomych? a relacje już nam pisałaś?Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, Nie zażywam axotretu, ale acnenormin, to jest praktycznie to samo, bo ta sama substancja czynna czyli izotretynoina. Zażywam go już od ponad 3 miesięcy, 20mg dziennie i jestem bardzo zadowolona, ze się zdecydowałam. Ze skutków ubocznych jakie mnie spotykają do tej pory to suchość oczu, nosa i ust, ale staram się mocno nawilżać. Też bardzo bałam się skutków ubocznych i odwlekałam decyzję o rozpoczęciu kuracji, a teraz żałuję, że zdecydowałam się tak późno. Przede mną jeszcze ok 10 miesięcy kuracji, ponieważ biorę najniższą dawkę, ale cera poprawiła się bardzo. Moja przyjaciółka właśnie kończy kurację aknenorminem i ma gładką buzię, a problemy z cerą miała naprawdę duże. |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2490 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
u mnie jest całkiem fajna pogoda. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie się wypogodziło Cytat:
![]() Mieszkanko formalnie będzie nasze ale do przeprowadzki pewnie zejdzie jeszcze koło miesiąca Zaczynam się stresować, że niepotrzebnie teraz przed ślubem zabraliśmy się za kupno mieszkania, jest jeszcze sporo załatwiania a ja zaczynam się denerwować ślubem, że z wieloma sprawami nie zdążę A Twojego TŻ to pewnie korci, żeby wiedzieć co tam knujesz ![]() Na pewno będzie super ![]() Cytat:
ale widocznie mieliście jakiegoś super rozchwytywanego fotografa ![]() Cytat:
Niby nic takiego a zrobił się problem Ja naprawdę nawet przyjęłabym tylko jego nazwisko, ale pracuję naukowo, mam już trochę opublikowanych wyników badań pod swoim nazwiskiem i naprawdę byłoby mi szkoda, żeby kolejne publikacje pojawiały się pod innym zupełnie nazwiskiem, bo nie będą ze mną kojarzone ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

ale ogólnie nie mogę narzekać.
klik!
za obłaskawienie proboszcza 
16.06.2012
Gdy będziemy kupować mieszkanie u Męża we Wrocławiu, to też myślimy o kredycie, mimo, ze będzie trochę gotówki ze sprzedaży obecnego mieszkania
mieszkamy w Krakowie - w życiu by mnie nie było stać na mieszkanie za 250 tysięcy bez kredytu