|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
![]() No właśnie głupio tak i zastanawiam się komu powiedzieć żeby wyszedł u mnie ![]() Cytat:
Wyglądasz jak święta na tym zdjęciu taka delikatna i ulotna...Cytat:
![]() No to ja mam sytuacje taką samą tylko odwrotną Wielkie chęci na maleństwo u obojga ale dom do remontu na naszej głowie i ja bez pracy :/Kurcze ta pogoda wysysa ze mnie całą energię. Słońce nastraja mnie pozytywnie i bez niego nie umiem funkcjonować a jeszcze wczoraj Tż sie na mnie obraził bo męczę go od kilku dni żeby zaczął wydzwaniać do swojej rodziny czy będę na weselu
|
|||
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo najchętniej bym się zagrzebała gdzieś w kołdrę i pospałaMęcz tego swojego TŻ-ta bo potwierdzenie to bardzo ważna sprawa- musicie przecież wiedzieć ile osób będzie ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
fryzurka wyszła całkiem nieźle- gratuluję- 3 minuty- he he he. Czekamy na więcej zdjęć
|
|
|
#2433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WIKA28- powiem Ci że fryzura wyszła Ci fajnie. To chyba przez to że masz burze włosów na głowie ![]() U mnie pogoda jakaś dziwna niby słońce jest ale wiatrzysko zimne... |
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kto to widział przed 6 wstawać do zdjecia, zwłaszcza, gdy się o 3 spać idzie. Ale dziękuję za miłe słowa ![]() Co do maleństwa, to coraz częściej myslę, że jednak wcześniej trzeba się starać. Wiadomo, że brak pracy czy mieszkania to są powody dla których poczęcie dziecka się odkłada. No ale gdy już się człowiek wszystkiego "dorobi" to bywa za późno na dziecko Cytat:
o więcej zdjęć właśnie molestuję kolegę w pracy zaraz mu dobrą kawę zrobię, to może coś mi szybciej da ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() U mnie dopiero teraz instynkt macierzyński zaczyna się odzywać, czyli w czasie, gdy moje koleżanki już babciami zostają Pozostaje mi zatem adopcja i o tym z Mężem myślimy. Chociaż Mąż też się boi, bo nie wiadomo jak to z pracą będzie itd itp. Sytuacja w Polsce Rodzinom też nie sprzyja, więc jest mnóstwo powodów dla których trudno się zdecydować. Ale z drugiej strony - chyba nigdy nie będzie takiej idealnej sytuacji, żeby człowiek mógł coś w spokoju zaplanować. Też myślałam o wyjeździe zagranicę - do Belgii. Pracuję tam sezonowo i widzę jaka jest polityka państwa wobec Rodziny, jakie są chociażby świadczenia socjalne, no ale za dużo mam jednak tutaj do pozostawienia. Cytat:
te czerwone pasowały mi do całości, dodawały takiego pazura, ale na ślub to może i lepiej tradycyjnie
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
|
|
|
#2436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.. ciężko się wstrzelić w idealny moment na dziecko, często taki się nie pojawia a potem jest już za późno, lub jest problem żeby w ciąże zajść..
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha no to faktycznie musiało go przypilić ![]() Dziewczynki ale się temat dzieci rozkręcił - ho ho. Widzę, że część planuje, część się zastanawia. Faktycznie ograniczenia finansowo- lokalowe to spora przeszkoda ale z drugiej strony zawsze będzie "coś" co będzie nie tak i będzie odwlekać decyzję. Znam przypadek gdzie dziewczyna mieszka z mężem i 3 (!!!!!) dzieci w jednym pokoju Kwestia posiadania potomstwa jest bardzo indywidualna i złożona- nie każda kobieta ma instynkt, nie u każdej on się wzbudza po urodzeniu dziecka no i co wtedy? Są też przypadki w drugą stronę- i to też pocieszające Każda z nas zna siebie na tyle, że wie jakie życie planuje dalej i ile dzieci chciałaby mieć (no nie zawsze wychodzi tak jak się chce ). Moim zdaniem posiadanie dziecka to musi być świadomy wybór bo to odpowiedzialność na całe życie. Taką decyzję trzeba podjąć wspólnie z mężem/TŻ-tem. Oj ale się rozpisałam ale jakoś mnie nadchło
|
|
|
#2439 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! ufff, ależ mnie nie było u was długo! w sobotę zostawiliśmy pociechę z dziadkami i wyruszyliśmy na wieczór z przyjaciółmi w Warszawie, a w niedzielę wyruszyliśmy na wyprawę do Wrocławia
wróciliśmy wczoraj w nocy wypad wyszedł super! bardzo pozytywnie wszyscy nas zaskoczyli i po raz pierwszy znalazł się ktoś kto nie negował naszej decyzji odnośnie chrztu malucha, tylko rzeczowo nam nawet wyjaśnił że nasza decyzja jest zgodna z prawem kanonicznym niezależnie od tego jakie były nasze powody. bardzo pozytywne zaskoczenie, zważywszy jest był to brat mojej mamy, która strasznie negatywnie zareagowała na naszą decyzję.teraz pozostaje mi Was nadrobić, co pewnie będę po troszku zrobię teraz a po troszku wieczorem ![]() Cytat:
jak dla mnie jedyny minus to kolor ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Miłe takie reakcje, nie?
|
|
|
#2441 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hehe, nie wiem czy jedyna okazja, ale zachowywali się podobno jakby ich z zoo wypuścili, a wszyscy tam mają dziewczyny albo narzeczone ![]() Cytat:
![]() ale mam stresa, to jeszcze 10 dni...aaaa ![]() ![]()
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się opinią innych ale ciesz się z tej pozytywnej ![]() Cytat:
![]() Ale przed chwilą stresa przeżyłam
|
||
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o a co się stało?
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
Pradip- nie będziemy dziękować rodzicom ani świadkom
zrobimy to dopiero po ślubie na spokojnie w domu![]() wika28- pięknie sie uczesałaś... masz widocznie dar i podatne włosy skoro w kilka minut wyczarowałaś cos z niczego ![]() Ale u mnie słonko praży.. upał taki że hoho dzis idę na oczyszczanie twarzy cz.1
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
mało ostatnio piszę i nie jestem z Wami na bieżąco bo mam nawał pracy i innych (przyjemniejszych ) zajęć ale mniej więcej obczajam co u Was Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu, nie wiem czego chcesz od swojej miny ![]() Cytat:
Wynajmując płacę komuś tyle ile będę mieć raty kredytu, więc doszliśmy do wniosku, że jednak lepiej spłacać swoje. Co do wyjazdów, to bardzo ciężko jest gdy druga połówka jest daleko, podziwiam pary, które potrafią mimo takich przeciwności tworzyć udany związek, ja bym chyba umarła z tęsknoty ![]() Cytat:
Cytat:
I fajnie, że w końcu spotkaliście się z tak ciepłym przyjęciem waszej decyzji ![]() dzięki będzie super, zobaczysz ![]() co się stało?
|
|
#2447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dostałam smsa od fotografa z pytaniem o której się jutro spotykamy i już się przeraziłam że tak się starałam żeby połączyć fotografa i makijaż i byłam przekonana że się udało a jednak coś pomyliłam ale jednak to fotograf pomylił środę z czwartkiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak z ciekawości- maluje Cię w końcu Ola czy ktoś inny?
|
|
|
#2449 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wloszka - super wieczór! ślicznie wyglądałaś i jaka zadowolona na wszystkich zdjęciach dla organizatoreka propos kawalerskiego - trudno cokolwiek doradzić... jedyne osoby do których możesz mieć żal to koledzy, którzy zorganizowali "pokaz". ważniejsze jak się twój TŻ z tym czuje po? bo z tego co pisałaś wynika że uważa że to stracone pieniądze, więc jasno widać go to wcale nie kręciło i rzeczywiście była to zabawa robiona przez organizatorów dla organizatorów a nie dla TŻta. TŻ był z tobą szczery i moim zdaniem to najważniejsze - nie ma przed tobą tajemnic, bo i po co ale jak to mówią "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal". pomyśl sobie że bardziej byś się zamartwiała gdyby ci nie chciał nic powiedzieć.hmmm... może też mu zafunduj taki taniec, tylko w swoim wykonaniu? ewula - GRATULACJE!!! masz już termin? katie99kasia - my niesamochodowi jesteśmy i do tej pory nigdy nam się nie zdarzyło by Para Młoda oferowała odwózkę gości, tj. w jednym przypadku tak było: dowiezienie spod kościoła na salę, a potem miało być odwiezienie spowrotem pod kościół, ale nie wiemy jak było w praktyce bo niestety byliśmy tylko na ceremonii (mieliśmy 2 śluby tego samego dnia) Cytat:
pomimo tego że byłam na tabsach. niestety z Yasminelle to prawdopodobne, moja ginekolożka też tak miała, tylko niestety olała objawy i poroniła...wiki - ślicznie wyglądałaś! o! i widzę że jednak w bolerku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za kupienie butów!!!Cytat:
przynajmniej będę wiedziała że ci którzy się zjawią rzeczywiście chcą z nami świętować ten dzień ![]() dzisiaj za to zaliczyłam wtopę, byłam umówiona z psiapsiółą na spotkanie i zapomniałam zaproszenia dla niej....
|
|||||
|
|
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny błagam POMÓŻCIE!!!
który bukiet dlarodziców?? dodam że bedzie jeszcze album ze zdjęciami |
|
|
|
#2451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszy jest(moim zdaniem zbyt słodki), drugi-trochę mi nie pasuje(ale to może tylko dlatego,ze nie przepadam a tym kolorem)No a nr 3 jest moim zdanie najodpowiedniejszy do okazji ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Absolutny brak czasu i wielki stres:P |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze żaden mi się specjalnie nie podoba ale jakbym musiała wybrać to trzeci
|
|
|
#2454 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie ostatnio nawiedzają sny o tym, że mam dzidziusia albo w ciąży jestem. Powiem wam szczerze, że jakoś nigdy nie miałam strasznego parcia na dziecko, ale chyba mi się troszkę zaczyna ![]() Cytat:
Justii - to był typowy przykład ślubu mieszanego, albo innej wiary facet albo ateista - oczywiście w stosunku do ceremonii, bo reszta to nie wiem co to było ![]() jednak disco polo rwie do tańca hahah (u mnie tez tak było) Cytat:
potem świadkowa rzuciła cukierkami, nawet ktoś z gości nam potem powiedział, że podobało mu się to, że nie rzucali w nas niczym ![]() Poza tym goście wychodzą zaraz za tobą więc wcale się nie czeka. Cytat:
A teraz kilka zdjęc od mojego fotografa - niestety jeszcze nie wszystkie - coś się mi facet ociąga, więc na razie nie mam żadnego z kościoła.... ale macie - oglądajcie ![]() http://www.piotr-littak.pl/galeria/1/54 |
|||||
|
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Malgos_12
pięknie wyglądałaś
Edytowane przez abecadlo12345 Czas edycji: 2012-08-08 o 09:00 |
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Malgos_12 wyglądałas bosko
fryzura (te loczki) piekne ...takie w moim stylu. i myśle ze fotograf wykonał kawał dobrej roboty;-)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na jutro jestem umówiona z Olą i mam nadzieję że już tak zostanie
![]() Cytat:
Nadal Świadkowie będą z nami przy ołtarzu i trochę głupio żeby biegli przed nami przed kościół ale znajomych poproszę ![]() My też raz wybraliśmy się do cioci i wujka z zaproszeniem... bez zaproszenia Cytat:
Cytat:
![]() Może i masz rację z tym wychodzeniem ale ten jeden raz wolałabym żeby to na mnie czekali a nie ja na nich ![]() Na 2 zdjęcia masz taką błogą minę ![]() A na pierwszym z fryzjerką widać ekstra pomalowane oczy ( a i napiszę Ci jeszcze że niezłe ciacho z Twojego męża jest...Jadę zaraz do proboszcza dać karteczkę o zapowiedziach i prosić żeby nam mszę odprawił trzymajcie kciuki żeby się zgodził
|
|||
|
|
|
#2459 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gdy będziemy kupować mieszkanie u Męża we Wrocławiu, to też myślimy o kredycie, mimo, ze będzie trochę gotówki ze sprzedaży obecnego mieszkania ![]() Dziękuję o bolerku zapomniałam, taka byłam zaspana zdjęłam je dopiero pod koniec sesji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sesję w plenerze mieliście w dniu ślubu czy później? Fryzurkę masz inną, ale bukiet ciągle ten sam i tak się zastanawiam, czy słoneczniki tyle wytrzymały czy miałaś nowy bukiet. Ja chciałam dzień wcześniej kupić słoneczniki do pleneru, ale pani mi odradziła, bo mówiła, że mogą nie wytrzymać pleneru i wzięłam jedną różę
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-08-08 o 10:39 |
|||||
|
|
|
#2460 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:Pto trzymam kciuki, żeby zaproszenie dotarło do koleżanki w końcu ![]() i bardzo fajnie, że z rodzinką się udało i mile wszystko wyszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
drugi i trzeci wydają mi się takie oklepane jedynie możesz w tym pierwszym zmienić kolorystykę i kwiaty, ale formę bym zostawiła![]() Cytat:
![]() a odnośnie zdjęć, to strasznie podobają mi się z pleneru.. zwłaszcza te w żółtych trampkach i z żółtymi butkiami, nie wspominając już o tym, że miałaś strasznie ciekawy makijaż na ten plener ![]() ![]() ![]() klask i:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

paskudna pogoda aż mi się nic nie chce

najchętniej bym się zagrzebała gdzieś w kołdrę i pospała
16.06.2012 

A gówniarz się wtedy śmieje. Nigdy nie wiem, o której w nocy sprosi towarzystwo i zacznie impreze - raz o 1, raz o 2 albo o czwartej nad ranem. Może mi coś doradzicie?
bo ciąża jest jeszcze bardzo młodziutka i żeby wszystko było w porządeczku

dzis idę na oczyszczanie twarzy cz.1
klik!
dla organizatorek
zdjęłam je dopiero pod koniec sesji