![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Witam ,ja dziś całą niedzielę poświęciłam decu -bombom .Już mam 6 wykonanych .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z mojego kochanego Wrocławia. Jak to miasto cudownie
się zmienia. Spotkanie było super. Aldonka wybrała świetny kurs zdobienie szklanej bombki /ale metoda wspaniała, koronkowe malowanie/ My z Romą byłyśmy tylko na pokazach i tylko papierki. Aldonka jak zwykle szalona,radosna, zdjecia potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ach.... zazdroszczę Wam bardzo, bardzo!!! Na pewno było odlotowo, nie mogło być inaczej!
Nie znosze takiej pogody, leje od rana... jak można! Umieram na brak słońca... usycham ![]() Na pocieszenie wygrałam candy ![]() Uciekam do papierów, całuję, miłuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarna ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Nieeeee..... owieczka murzynka????? Chodzi o wdzianko, jakie ma mieć...:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Osiołek z zakątka :)
|
Poprosimy o zdjęcie poglądowe owieczki do ubrania
![]() A czarna owca...czemu nie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
czarna owca nie jest zła... a od kiedy one chodzą w ubrankach ?
nic nie kumam... Bartek przylatuje za dwie godziny. Denerwuję się jak to będzie teraz, jak będziemy razem. Stres jakoś większy niż radość. Sprawdzimy czy obawy są uzasadnione ![]() Byłam wczoraj z mamą na tym pokazie florystycznym (cały dzień!). Było ponad 400 osób. Bardzo fajne inspiracje świąteczne, piękne kompozycje, fajni prowadzący (Pani Ania z Holandii, Marijus z Litwy i Marcin - nasz, Polak ![]() Wszystko super zorganizowane. To był bardzo miło spędzony dzień, choć na koniec padłam o 21.00 ![]() Ale zdążyłam prawie ze wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
Ale gapa ze mnie!
![]() Sylwuś-Cycolku, Ty wiesz, że ja Ci zawsze jak najlepiej życzę. ![]() Dużo miłości, pomyślności i przede wszystkim zdrowia, byś zawsze mogła tworzyć i pokazywać nam tu tak ślicznej urody przedmioty. ![]() ![]() ![]()
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie ja po prostu coś źle robię i się z plastikiem nie lubimy ![]()
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
plastik tapuj gąbeczką
cieniutkie warstwy każda niech wyschnie dobrze, a w szczególności primer (ja zostawiam na całą dobę nawet, jak źle wyschnie to odłazi) |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
U nas w nocy padało ale teraz jest nawet ładnie. Madziu7 Czy Twój najmilejszy już na stałe czy tylko w odwiedziny. MadziuZ No przecież owieczka musi by na zielono. Nie ma innej opcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Czyżby jakaś aluzja?
![]() Cytat:
Biernasiu ale porządeczek! Aldonka proszę o pokazanie bombki!
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej w zielone groszki tylko gdzie to dostać. Bożenko jakie tam odwiedzinki no przecież na stałe i napewno bedzie dobrze .
Madziu myślę,że na tych pokazach florystycznych było znacznie ciekawiej jak u nas wczoraj, ale teraz pokażę bombkę, którą zmalowała Aldonka i naprawdę była najładniejsza z całej wielkiej grupy. Panowie są z W-wia i robią to masę lat. Jeden z nich dla swojej córki dostał moje sutaszowe kolczyki a ja od niego 6 cudowniej urody gwiazdek ,bąbkę do zrobienia i to białe cudo glas-konturen-paste. Też zrobię podobną! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Sylwuniu Kochana! Pamiętałam,pamiętałam a potem...zapomniałam!
![]() Spóźnione ale najszczersze STO LAT!!! Niech nigdy nie opuszczają Cię siły,energia,nadzieja i wena obfitująca w tysiące pomysłów.Do tego niech zawsze otacza Cię miłość, zdrowie panuje w ciele a radość w sercu.
#2477 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny !
Wy nawet na tle rurociągu wyglądacie bajecznie ! No wrócił, na amen.... już jest w domu, a ja mam żółądek wywrócony do góry nogami. Cały czas sobie tłumaczę: "To normalne, że się denerwujesz. Przecież tyle czasu żyliście na odległóść. Musicie się oswoić ze sobą i ze swoją obecnością. Dotrzeć charakterki itd. Trzymaj się !" A ja się telepię jak zdechła śliwka na wietrze ![]() ![]() Bombeczka śliczna, a gwiazdeczki mistrzowskie ! Pokaz był niezwykle ciekawy i inspirujący. Jak już ochłonę troszke, to obrobię, pozmniejszam i wrzucę kilka fotek ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- i jeszcze koleżanka z pracy: "Życie Ci się dzisiaj zmieniło, na Twoje właśne życzenie." Przyjaciółka... cholera.... dalej dygocę |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
cudna ta technika!
A te gwiazdeczki mistrzostwo, chyba bym już choinką biegła kupić, jakbym takie miała ![]() M7 dziękuję za rady ![]() ja z moim te długo na odległość żyłam ![]() ![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
Madziuniu droga nawet ja musiałam znów przyzwyczajać się do mojego szczęścia. On przecież wsiąż był w pracy do wieczora a teraz
jesteśmy razem i krew się nie leje. Każdy ma swoje pasje i zajęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
to się nie uda.... jeszcze nie wróciłam do domu a on już wyprowadził mnie z równowagi...
Nie ma go w domu, jest w Sosnowcu. Zapytał czy po niego przyjadę. Nie przyjadę. Miał być w domu, szykować piwnicę na przyjęcie za kilka godzin tych gratów, które jadą do Polski od soboty. Ojciec wziął go do siebie na obiad i zaproponował, żeby dał wszystkie te rzeczy do niego do garażu, a on się zgodził. Jestem bardzo ciekawa co z tym zrobi jak trzeba je będzie przewieźć do nas. Do mnie do auta te kartony się nie zmieszczą. Mój ojciec to wariat - niedawno zadzwonił do mnie w nocy, zwyzywał, kazał natychmiast przywieźć śrubokręt, który pożyczyłam. I tak jechałam, rycząc jak bóbr, w strugach deszczu i nienawiści do niego. Bartek wie, że nie chcę mieć z ojcem nic wspólnego i ma to jak widać gdzieś. Jak propozycji nie było, to powiedział, ze jakoś to tam poukłada, a teraz propozycja jest i nagle "się nie zmieści". Krew mnie zalewa ! Ciekawa jestem ile zapłaci za transport (kolejny) tych rzeczy, gdy ojciec za tydzień mi powie, że mamy z tym majdanem wyp*****, bo on chce wynając drugi garaż lub coś w tym stylu. Nie wracam do domu. Mam dosyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Wtajemniczenie
|
Madzia7 Ty nerwowa jesteś. (ja też nerwowa jestem
![]() Tata to mógł sam przyjechać po śrubokręt (no, ale pożyczałaś), nie nalezalo mu wieźć w środku nocy tylko przed praca lub po. Nie wieź mu wszystkiego , bo sobie akurat przypomni. Co on z tym śrubokrętem w nocy robił? A Bartek, ... jeśli Ty nie masz wspólnego języka z ojcem, nie znaczy , że on nie ma. Bartek też musi sam podejmować decyzję - złe czy dobre, ale jego i niech ponosi za to konsekwencje. Ty powiedz co myślisz , żeby wiedział jakie jest Twoje zdanie. Jak mu tata rzeczy każe zabrać to będzie wiedział, że się przejechał na nim. A bombeczki cudo! Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-11-05 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Wracam do Was po przerwie:
Walerciu ![]() Biernasiu - ja nie wierzę, że szybko skończysz remont, znając Twoje detaliczne podejście do sprawy. Kto nie widzial jej mieszkanka temu powiem, że tam każdy cm2 jest zaplanowany i w odpowiednim kolorze. M7 - będzie dobrze, nie ma się co przejmacjować ![]() ![]() Sylwuś ![]() ![]() ![]()
#2483 |
Zadomowienie
|
Tereniu wspaniałe bombki
![]() ![]() ![]() ![]() Asiu dziękuję ![]() Sioodemko - pamiętaj - tylko spokój może Cię uratować. Kochacie się? Tak. Chcecie być razem? Tak. Więc prędzej czy później nauczycie się wspólnego bytowania. Życzę Wam aby to było oczywiście prędzej ![]() Tylko nie rozumiem myślenia tej koleżanki, która to stwierdziła, że Ty tak na własne życzenie. Może i tak ale przecież można to ubrać w ładniejsze słowa ![]() Achhhh ludzie. Życie się Madzi zmieniło, ale przecież nie na gorsze. W końcu Bartek będzie przy Tobie Madziu i już nie będziesz musiała wszystkich decyzji podejmować sama i ze wszystkim (np z zepsutym samochodem) sobie radzić sama. Proszę tak na to spojrzyj. A ja chcę taką pufę co to ją Terenia pokazała ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Aguś to zbieraj butelki i do roboty.
Słuchajcie wreszcie siostra do mnie zadzwoniła. Po huraganie tylko 2 wiekie drzewa wyrwało z korzeniami i upadły pomiedzy domami. Płot rozwalony ale domy całe. Mieszkała w tym czasie u syna, gdzie był prąd. Mąż w szpitalu bo przedtem miał wypadek. Za benzyną ogromne kolejki i kupują na tz. parzyste nr. Tak tez mieli w latach 70. Uff dobre wieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Madziula SPOKÓJ!powtarzaj jak mantrę: "Spokój,Spokój,Spokój"... ....
#2486 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ boli mnie straszliwie kręgosłup nie bardzo mogę coś robić więc nadrabiam zaległości wizażowe.
Pokazuję komin jaki dostałam od Elusi. Dziekuje jeszcze raz skarbie! ![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
I pokaże Wam jak wymalowana jest od zewnątrz biblioteka w Ustroniu.Jestem wciąż pod wrażeniem.To wszystko wygląda jak trrójwymiar a jest płaściutkie ! Nawet kamienie i cegły!
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze.Każdy detal wart uwagi.
#2489 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki ..tak były my we Wrocławiu...spotkały sie ..krótko bo krótko, ale intensywnie
![]() ![]() ![]() Do wieczora moja rodzinka się tam przemęczyła, ale fajnie było. Na następnym spotkaniu dziewczynki pokazują kwiatek a ja bombki, choć ich nie cierpię, zaciekawiły mnie te wzory i czym robione generalnie. Pa pa ![]() Ach.. Jolu komin świetny..ja tez bezczapkowa i tez mam komin ![]() Sioodemka nie nerwujsie...będzie dobrze...buziaczek ![]()
Pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455643mó j ![]() ![]() takie sobie różne ![]() ![]() Edytowane przez dzianga Czas edycji: 2012-11-05 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Aldonko-czym to robione???? ja mam juz swojego pomysła ale jestem ciekawa jak w oryginale...I czy ta sama metodą zrobione sa te Tereni bombki-gwiazdki? Gadać mi tu wszystko!!!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.