|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Myślisz, że to Ci się do czegoś przyda?
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak - już kilka wywaliłam i żałowałam potem
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Pokażę Wam szczeniaki - jakość zdjęć słaba, bo to telefonem robione, a ciężko je złapać w bezruchu
|
#2464 |
|
Konto usunięte
|
ale slodziaki
![]() jedyne co kupic moge do konca roku to ksiazki polskie, chce sobie kupic Pana Tadeusza Ludzi Bezdomnych i Inny Swiat jako moj prezent pod choinke na reszte, mam bana
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Świetna książka, polecam
![]() Taka ciepła ![]() Pozwolę sobie przytoczyć: ,,Starszy pan, naukowiec, wielki oryginał, podróżujący po świecie w poszukiwaniu skamielin, tym razem przywozi z podróży... dzidziusia, ocalałego z katastrofy morskiej. Następne wyprawy kończą się przywiezieniem jeszcze dwóch dziewczynek. W ten niecodzienny sposób osierocone dziewczynki zyskują przybranego ojca, który wyjeżdża w kolejną, tym razem wieloletnią wyprawę. Dziewczynki wcześnie rozumieją, że muszą pomóc w utrzymaniu domu i starają się jak mogą. Ich szlachetność i ambicja w połączeniu z pracowitością zostają nagrodzone. Każdą z nich czeka niezwykły los. Przedtem jednak przeżyją mnóstwo perypetii. '' ![]() Cytat:
właśnie ściągam ![]() Cytat:
Cytat:
Skończyłam dziś ,,Zaczarowane baletki'' i zamierzam skończyć też ,,Baśnie i legendy ziemi świętokrzyskiej'' na tygodniu nie mam czasu czytać, nienawidzę tego semestru.Prawdopodobnie moje kieszonkowe wzrośnie o 40 zł Dziś wypadałoby zrobić porządek z notatkami i posprzątać trochę. To przez to zaczytanie ![]() Dziewczyny, słyszałyście o tej książce: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15684...-spowiedz-tom- ? Cały Internet się nią jara. Nawet napisała do mnie laska na LC, czy nie chcę (chociaż po tonie wypowiedzi było to raczej żądanie) się wymienić ![]() Ogólnie nie lubię agresywnego reklamowania czegokolwiek. Aż tyle pozytywnych recenzji? Opis przecież nie zachwyca. A na Fb to za przeproszeniem, zbiorowa masturbacja tą książką |
|||
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie już po gwarancji prawie, jest roczna a ja dostałam w lutym prezent. Myślę, że to dobra decyzja, może z okazji otwarcia będą promocyjne ceny?
Cytat:
O matko. To ile musiałaś skanów zrobić skoro aż 5Gb wyszło ![]() Cytat:
![]() Chyba dzisiaj już nie poczytam. Strasznie chce mi się spać. Ogólnie cały dzień usypiam :/ |
||
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że teraz hitem jest "Atlas chmur".
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
ja pracuję w księgarni i hitem jest nadal Gray (dwie części), Atlas Chmur, Przepisy Magdy Gessler, przepisy tej z MasterCheff i od piątku "Pan Lodowego Ogrodu 4 tom"
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dawno nic nie pisałam.
Kurcze zaczęłam w piątek czytać dopiero drugą książkę z listopadowego wyzwania. Strasznie do tyłu jestem :P W ogóle to przez miesiąc tylko dwie książki przeczytałam. Jakoś te "Niebezpieczne związki" ciężko i długo się czytało ale nie powiem spodobała mi się ta historia. Może szybciej by mi poszła gdyby była w normalny sposób napisana :P
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś nie ma czasu obejrzeć ![]() Dostałam propozycję recenzowania tej książki- jak coś to podzielę się wrażeniami |
|
|
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
mariola najlepszego spelnienia marzen!
|
|
|
|
#2473 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Ciekawe, czy naprawdę takie dobre ![]() Cytat:
najpierw Grey, teraz to ![]() Cytat:
![]() Noo, ja w tym tyg. też sobie raczej nie pooglądam
|
|||
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, dziekuje bardzo. Poswietowalismy z Mezem. Bylismy na pysznej kolacji, a Antos spedzil czas u swojego przyjaciela i nie chcial wracac do domu.
|
#2475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobrry Jakie plany na dziś? Bo ja uderzam na miasto w poszukiwaniu pracy, trochę na lumpki, do WORDU (na krótko - mam nadzieję, że nie będzie kolejki i wreszcie bo ostatnio tyłka nie zdołałam tam przemieścić )A potem będziemy świętować ćwierćwiecze TŻ'ta. |
|
|
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepszego
, mariolasl.
|
#2477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal czytam Dziewczynę na Times Square - miałam przerwę na nowego Cobena - ale nie lubię ksiażek o raku więc troszke się zraziłam Ale czytam nadal, bo mnie ciekawi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2479 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
100 lat
|
|
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
mniej więcej 5000 stron
Cytat:
dołączam się Cytat:
![]() ![]() w sumie dosyć nieprzyjemnie było... ale pokopała TŻta znów, a on ![]() ![]() Wszystko mi jedno, ale faktycznie hopla w temacie dostaję...Poza tym chciałabym jeszcze jak najszybciej uporać się z wysłaniem listu i prezentu przyjaciółce do USA, żeby dotarło przed świętami.... Wciąż zastanawiam się czy jest jeszcze opcja żebym skończyła jednak ten nieszczęsny haft..... No i nie mam żadnych prezentów praktycznie dla swojej części rodziny... Jak się uporaliśmy z zakupami dla TŻtowej to praktycznie skubany stracił zainteresowanie, bo wkurza go długie łażenie po sklepach, zwłaszcza przed świętami.... Mam prezentowego doła, zwykle o tej porze już wszystko miałam, a teraz tylko perfumy dla brata, co se je sam wybrał i kupił wracając z urlopu, a że był nieco spłukany, a duty free kusiło to spytał czy byśmy mu nie kupili pod choinkę.... Cośtam bym mu jeszcze dokupiła, ale dla Rodziców i TŻta nic nie mam i co gorsza pomysłów też nie ((
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolas też życzę wszystkiego naj naj naj
![]() Scarlett - szacun za to skanowanie, ja jestem za leniwa na takie rzeczy xD - zapakowałabym to w kartony i wyniosła na strych najpewniej. co do Atlasu Chmur mam nadzieję, że się niedługo dowiem czy taki fajny, gadam ciągle o tej książce TŻtowi. Liczę, że załapie aluzje i dostane w czwartek książkę od mikołaja
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wyprowadziłam się od Rodziców, no i teraz likwiduję to co w domku jednorodzinnym stało sobie na strychu, w piwnicy no i w moim pokoju.... Od wyprowadzki ilość rzeczy zwiększyła się dramatycznie, wciąż kupuję też jakieś książki, no i teraz czuję się jakbym likwidowała, a raczej przerabiała na formę elektroniczną jakieś wielkie archiwum.... Gdyby nie ET to bym chyba trzymała książki i papierzyska różne jeszcze w drugim pokoju.... Nadmiar dobytku ciąży ![]() ![]() oj ciąży.... Niemal jak ciąża... ![]() ![]() ![]() Ja w ramach Mikołajek chyba poświęcę się i pójdę z TŻtem na Skyfall - nie kręcą mnie bondowe klimaty (może nie wypada tego mówić - gdyby chociaż było na kim oko zawiesić - ale ten Craig dla mnie kompletnie nie przystojny, wolałabym Brosnana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie plany od miesiąca prawie są, żeby na Bonda się wybrać. Ale chyba już po frytkach. Może na torrenty wrzucą niedługo
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Egzamin teoretyczny na prawo jazdy odbędzie się 6.12.2012 o godzinie 13.30 Koty właśnie zrzuciły mi puzzle, które układałam wczoraj przez prawie cały dzień z TŻtem |
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taaaa, pewnie m.in. dlatego mój nie lubi kotów jenyyyyyy, ile ja mam tych papierów............... mimo że skanuję z częścią tak trudno mi się rozstać..... nienormalna jestem.... sentyment do notatek???? ![]() :brzyda l:
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym tak kotom podpadłaś? ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Scarlett - rozwaliłaś mnie tym sentymentem do notatek xD przypominało mi się jak w liceum po maturze paliliśmy zeszyty xD |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mariolasl spełnienia marzeń Cześć Wam, pamięta mnie ktoś ? Nie było mnie wieki, ale praca , remont i brak czasu.. Czytać też nie czytałam, 2 tyg temu zaczęłam tą książkę co mam w opisie i nadal jestem na początku, ale w planie mam ją skończyć do czwartku, gdyż w kolejce czekają następne Zaraz Was nadrobię i zobaczę co u Was
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo. Scarlett, ja cie rozumiem. Nadmiar rzeczy mi bardzo ciazy. Przez kilka dni robilam porzadek w biblioteczce, mam tylko 4 podwojne ksiazki , ktore oczywiscie pojda w swiat
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Wooow
![]() Fajna psina Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

na reszte, mam bana
Poskanowałam dzisiaj mnóstwo papierów, bo wczoraj zwiozłam od rodziców - i wkurzyłam się na TŻta - gada ile tego jest i ile to pamięci zajmie - mówię, że zeskanowałam do tej pory jakąś 1/6 i wyszło trochę ponad 5G, więc nie tak jakoś rozpaczliwie dużo (mamy dysk zewnętrzny na 2T) - a on mi ględzi, że to jest gracenie.... Mówię, że chyba lepiej mieć trochę pamięci zajętej niż tony papierzysk wszędzie, a on, że i tak źle i tak niedobrze, bo nadal jest to gracenie 

)
((