|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
![]()
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Ojej aż tyle straciłaś?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2463 | |
Zakorzenienie
|
No mi też zawsze słabo jak z nią o diecie i ćwiczeniach rozmawiam- jest nie do wyedukowania- a serio się staram przemówić jej do rozumu.
Cytat:
![]() Zwiększyłam kcal z 1000 do 2000 - z tym ze samym zdrowym jedzeniem- żadnych śmieci. Znaczy wiadomo grzeszki się zdarzały- jakieś lody w niedzielę czy kawałeczek czekolady- ale ogólnie można powiedzieć że miska czysta.
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
ooOO
![]() ![]() ja mam stałą dietę, zdrową, witaminową, zdrowe tłuszcze itp, niestety z regularnymi 'grzeszkami' ![]() ![]() ![]()
#2465 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Odpowiadam mi taki system, pytałam tylko czy nie będzie tego za dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za ogromne wsparcie - czasami mam wrażenie, że tylko tutaj ludzie mnie rozumieją i że w tym wątku chowają się wszystkie rozsądne babeczki
![]() Uwagi dotyczące mojego wyglądu odnosiły się nie tylko do brzucha, ale i do całej mnie. Faktem jest, że np. dostałam o wiele większego uda niż miałam, ale ja widzę i czuję, że to mięsień, a ludzie wokół postrzegają to jako "masywne nogi"... Widzę, że nie jestem sama w boju o to, że mięśnie na kobietach wyglądają pięknie i... kobieco. Jak dobrze, że jest nas więcej ![]() ![]() U mnie dziś zwow 55 i 56. Na szczęście Zuzka poprawiła mi humor, bo od rana siedziałam zaryczana i smutna - aż sama się na siebie wkurzam, że tak bardzo dotyka mnie krytyka. Nic to, jutro będzie lepszy dzień, a jak! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
psychobunny - to ogromna zazdrosc z ich strony. uwierz mi, ze tez to przechodzilam. pozniej jezeli pokazesz, ze to co robisz ma DLA CIEBIE sens i jest Twoja PASJA odczepia sie i sami zaczna prosic o rady, bo jedyne co tacy potrafia to dolowac reszte, bo im samym ciezko ruszyc dupsko z fotela
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
Ludzie z natury sa leniwi a to wprawia ich w zazdrość jsk widza ze ktos wziął sprawy w swoje ręce zamiast siedzieć przed tv na kanapie ![]()
![]() |
#2469 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tygrysku, ale do Zuzki sztanga? Cytat:
![]() ![]() Hania, a Ty ćwiczysz w ogóle te zwowy bez obciązenia? Cytat:
Mozesz miec mniej widoczne mieśnie, ale jak brzuch jest płaski to w ogole co to za teksty o ciąży? ![]() Moze ten znajomy w ogóle nie miał na mysli Twojej figury, tylko chciał Cię naciągnąć do zwierzeń, kiedy pociecha bedzie? ![]() Cytat:
Wg mnie to niezbyt dobry pomysł zwow 59 przeplatany z drugim i tłuczenie w kólko tego samego ![]() I juz Ci mówię dlaczego - pytałam o to samo dziewczyn - Rzabby i Tygryska na innym watku - kazdy zwow działa tylko na parę partii mięśni. Jak zmieniasz zwowy działasz kompleskowo, tak bedziesz tłuc w kolko te same partie. W zowowach Zuzki sa rózne ćwiczenia, zwowy trwają mniej niż treninag podstawowy z SFD. I przede wszystkim jest ciekawiej jak sie coś zmienia - to mi sie w Zuzuce podoba. Jak ty chcesz zmarnować całe morze super zwowów i skupic sie na jednym Twój wybór. Swoją droga super wyglada 59 - biorę go ![]() U mnie wczoraj 63 - działa ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-05-28 o 08:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
*sportaddict*
|
Uwielbiam to napięcie w mięśniach (i to też tych głębokich) dzień po Zuzanie
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Już teraz rozumiem. Jednak jeśli bym dobrała jakiś zwow, który angażuje nogi i ramiona miałabym chyba pełny trening całego ciała? (tylko pytam) Taki system naprawdę by mi odpowiadał, bo wolę skupić się na konkretnych treningach i technice wykonywania ćwiczeń. Nie jestem tak doświadczona i wiele ćwiczeń sprawia mi trudność, więc czasem wychodzi, że "robię je w niepełnej wersji" przez co chyba nie są tak efektywne. Dlatego wolałabym zmienić zwowy po jakimś czasie, kiedy już opanuję te aktualne. Nie zamierzam "marnować morza zwowów", bo mam nadzieję, że jeszcze kawał życia przede mną i zdążę przez nie przebrnąć. Dlatego pytam o czysto techniczną sprawę, a nie o to co kto lubi (i w tym nie ma żadnej ironii). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Ja melduje za przedwczoraj hahaha Zcut # 8 do dzisiaj boli mnie tyłek haha
Wczoraj tylko był długi spacer niestety wieczorem nie miałam siły sie ruszyć
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ręce, będziesz działać tylko na biceps i ominiesz np takie swietne pompki przodem na krześle, które działają na tylną część ramienia? Ja zaczełam robić zwowy to moim celem było zrobienie wszystkich - oczywiście do niektórych wracam - właśnie po to by je poznać , zobaczyć co, który na co i jak działa. Zbliżam się do 70 zwowów i dopiero zaczynam sie orientować a i mam notes w którym kazdego zwowa zapisuje ![]() A i tak czasem długo szukam ![]() Ale spokojnie w miarę cwiczeń zaczniesz sie orientować, mieć swoje ulubione. Zresztą tez po to wymieniamy sie tu wrażeniami ![]()
![]() |
#2475 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Stwierdzilam tylko, ze nie wiem po co tak ustawiac trening i jaka jest twoja motywacja i co chcesz przez to osiagnac ![]() Jesli chodzi o cwiczenia, ktore sprawiaja trudnosc: Zuzka czesto pokazuje wersje alternatywne. Najwazniejsze, by wykonywac je poprawnie. Na tym duzo zyskasz i nawet jesli cwiczenia sa wykonywane w tej wersji dla poczatkujacych to nadal dzialaja i sa skuteczne. BTW to nie jest serwis udzielania instrukcji co do treningow. Tu sie rozmawia, czyli rowniez mowi o swoich upodobaniach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
#2477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo dla ludzi ładne jest chude- niestety. Taki model piękna propagują na bilbordach, w czasopismach, necie itd. A my miejmy to w d.....i róbmy sobie piękne umięśnione ciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sztanga przyda się jak Zuzka przestanie działać ![]() Robię w 70% z obciążeniem. Zdecydowanie wolę, czuję zupełnie inaczej mięśnie. Te bez dźwigania robię tylko z rozsądku- żeby czasem dać odpocząć mięśniom. ![]()
![]() |
#2478 | |
Przyczajenie
|
Zauważyłam po prostu, że każdą nową osobę na forum traktuje się z góry. Jestem starą użytkowniczką Wizażu, ale z drugim kontem (tak, zrobiłam to celowo) i tamtą mnie traktowałyście zupełnie inaczej. Tyle ode mnie a ten temat.
To nie jest forum do udzielania instrukcji co do treningów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Kłaniam się nisko i już mnie nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ciekawe - jakie ktos musi miec powody żeby się logowac pod innym nickiem na watek o fitnessie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A zrobiłam to właśnie po to żeby potwierdzić swoje obserwacje. Emotka" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Btw nawet nie spojrzałem wcześniej na ilośc twoich postów. Oczywiście, ze to jest miejsce, gdzie można pytać o trening. Mówię, ze to nie jest miejsce, gdzie uzyskujesz tylko suche merytoryczne odpowiedzi. Pojawiają sie dodatkowe komentarze.
![]() |
#2482 | |
Rozeznanie
|
Tak w temacie komentarzy w kwestii wyglądu. Niektórzy mają potrzebę wpierdzielania się w cudze życie i ,,wiedzenia lepiej". Takim się nie dogodzi, nawet nie trzeba próbować. Trza olać i robić swoje.
Cytat:
![]() Dziś mogę już ćwiczyć zwowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj ZWOW 28, trudniejszy niż się wydawał ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
U mnie był dziś ZWOW 6. Zrobiłam 5 rund w niecałe 12 min i ledwo co stałam na nogach. Ajj jak ja uwielbiam Zuzkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Ja na dzisiaj wieczór chce cos dłuższego muszę poszukać
![]()
#2486 |
Raczkowanie
|
u mnie #7, lubie to!!
![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
#2488 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj zwow 57, czas niestety gorszy od Zuzki bo 21 minut, ale ja zamiast zwykłych przysiadów robiłam z wyskokiem więc miałam trochę trudniej
![]() Tak szybko powstają te nowe zwowy że nie nadążam oglądać, 66 wydaje się ciekawy ale obawiam się że nie dałabym rady z tyloma powtórzeniami bo ćwiczenia są dość ciężkie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na dziś wybrałam 69- czuję że też będzie stan przedzawałowy ![]()
![]() |
#2490 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Zobaczylam tez 70 i stwierdzilam,z e dzis sobie odpuszcze. Dalej jestem obolala lekko i zmeczona po poniedzialkowym treningu, wiec zrobilam zwow 52 i to tez nie na 100% ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.