Zuzana Light - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 18:34   #2461
stencia
Raczkowanie

Dot.: Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dla niej ładna sylwetka to 40 kg wagi przy 170 cm bez grama mięśni. Jak usłyszała że ćwiczę z obciążeniem to z przerażeniem krzyknęła - ty chcesz mieć mięśnie?!
słabo mi
Stary 2013-05-27, 18:47   #2462
WarOfWorlds
Zadomowienie

Ojej aż tyle straciłaś? faajnie. I mięsnie, też fajnie Ale same ćwiczenia, czy też superniskokaloryczna dieta? Bo nie wiem, czy bez duużego obcięcia kalorii osiągnę to co chce. Ma któraś z Was może problemy hormonalne? Ja mam niedoczynność tarczycy i cięzko mi osiągnąć łądną sylwetkę, jak hormony ciągle się wahają... Próbuje zrzucić kg przez chorobę... I wreszcie czuć się atrakcyjnie

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 18:53   #2463
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stencia Pokaż wiadomość
słabo mi
No mi też zawsze słabo jak z nią o diecie i ćwiczeniach rozmawiam- jest nie do wyedukowania- a serio się staram przemówić jej do rozumu.

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
Ojej aż tyle straciłaś? faajnie. I mięsnie, też fajnie Ale same ćwiczenia, czy też superniskokaloryczna dieta? Bo nie wiem, czy bez duużego obcięcia kalorii osiągnę to co chce. Ma któraś z Was może problemy hormonalne? Ja mam niedoczynność tarczycy i cięzko mi osiągnąć łądną sylwetkę, jak hormony ciągle się wahają... Próbuje zrzucić kg przez chorobę... I wreszcie czuć się atrakcyjnie
Na odwrót
Zwiększyłam kcal z 1000 do 2000 - z tym ze samym zdrowym jedzeniem- żadnych śmieci. Znaczy wiadomo grzeszki się zdarzały- jakieś lody w niedzielę czy kawałeczek czekolady- ale ogólnie można powiedzieć że miska czysta.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 19:49   #2464
WarOfWorlds
Zadomowienie

ooOO ale jak to?
ja mam stałą dietę, zdrową, witaminową, zdrowe tłuszcze itp, niestety z regularnymi 'grzeszkami' Jeżeli na takiej diecie zawsze miałąm stałą w miarę wagę, to z ćwiczeniami i tą samą dietą powinnam schudnąć, nie? Tylko te hormony...

ZUZKA
Stary 2013-05-27, 20:02   #2465
kosmata lenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Chcesz przez tydzień powtarzać dwa zwowy na przemian? Dobze roumiem?
Myślę, ze mozesz tak zrobic, ale nie wiem po co.
Wg mniej lepiej nie powtarzac w kolko tego samego, dobireac rozne zwowy, a do tych robionych wracac- wg potrzeby czy ochoty
Tak, dobrze zrozumiałaś. Jak to po co?? Nigdzie nie jest napisane, że to coś złego. Jedni robią treningi A i B bez filmików tylko z własnym rozpisanym treningiem i tłuką go na przemian, więc nie widzę różnicy.
Odpowiadam mi taki system, pytałam tylko czy nie będzie tego za dużo.
kosmata lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 20:36   #2466
psychobunny
Raczkowanie

Dzięki Dziewczyny za ogromne wsparcie - czasami mam wrażenie, że tylko tutaj ludzie mnie rozumieją i że w tym wątku chowają się wszystkie rozsądne babeczki
Uwagi dotyczące mojego wyglądu odnosiły się nie tylko do brzucha, ale i do całej mnie. Faktem jest, że np. dostałam o wiele większego uda niż miałam, ale ja widzę i czuję, że to mięsień, a ludzie wokół postrzegają to jako "masywne nogi"...
Widzę, że nie jestem sama w boju o to, że mięśnie na kobietach wyglądają pięknie i... kobieco. Jak dobrze, że jest nas więcej Niech te wszystkie wychudzone słabizny drżą - nadchodzimy!

U mnie dziś zwow 55 i 56. Na szczęście Zuzka poprawiła mi humor, bo od rana siedziałam zaryczana i smutna - aż sama się na siebie wkurzam, że tak bardzo dotyka mnie krytyka. Nic to, jutro będzie lepszy dzień, a jak!
psychobunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 21:15   #2467
la figa
Wtajemniczenie

psychobunny - to ogromna zazdrosc z ich strony. uwierz mi, ze tez to przechodzilam. pozniej jezeli pokazesz, ze to co robisz ma DLA CIEBIE sens i jest Twoja PASJA odczepia sie i sami zaczna prosic o rady, bo jedyne co tacy potrafia to dolowac reszte, bo im samym ciezko ruszyc dupsko z fotela

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 21:19   #2468
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
psychobunny - to ogromna zazdrosc z ich strony. uwierz mi, ze tez to przechodzilam. pozniej jezeli pokazesz, ze to co robisz ma DLA CIEBIE sens i jest Twoja PASJA odczepia sie i sami zaczna prosic o rady, bo jedyne co tacy potrafia to dolowac reszte, bo im samym ciezko ruszyc dupsko z fotela
Tez mi sie tak wydaje na początku jsk zaczynałam to wszyscy sie śmiali głupie komentarze a teraz już nikt nawet nie pyta koleżanka nawet mi ostatnio powiedziała widać ze pracujesz nad sobą i jest to ciężka praca bo efekty sa super ale tez zdarzały sie komentarze typu schudłas to po ci ćwiczysz dalej?

Ludzie z natury sa leniwi a to wprawia ich w zazdrość jsk widza ze ktos wziął sprawy w swoje ręce zamiast siedzieć przed tv na kanapie
Stary 2013-05-28, 08:29   #2469
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Ludzie z natury sa leniwi a to wprawia ich w zazdrość jsk widza ze ktos wziął sprawy w swoje ręce zamiast siedzieć przed tv na kanapie
Niestety też to zauważyłam
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 08:50   #2470
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba zainwestować w żeliwne - np takie
http://allegro.pl/zestaw-hantli-hant...246116802.html
Żałuję że od razu nie kupiłam.

Albo te
http://allegro.pl/zestaw-hantli-hant...269045911.html
Fajne bo więcej możliwości ustawienia obciążenia.
Te 30 kg przerażają mnie.

Tygrysku, ale do Zuzki sztanga?

Cytat:
Ja po każdym zwowie padam jak ściera..pot się ze mnie leje, z drżącymi nogami idę po mięso i żując je dochodzę do siebie około 20 min.
ja to samo
Hania, a Ty ćwiczysz w ogóle te zwowy bez obciązenia?

Cytat:
Napisane przez psychobunny Pokaż wiadomość

Myślę, że w miarę aktualne, chyba że już totalnie zaburzył mi się obraz własnej osoby Choć wydaje mi się, że mam teraz mniej wyraźne mięśnie - tamto było zrobione chyba w mojej szczytowej formie Może jak zdobędę się na odwagę, to podzielę się jakimś aktualnym
Ja też myslę ze jest dobrze, i olej te komentarze.
Mozesz miec mniej widoczne mieśnie, ale jak brzuch jest płaski to w ogole co to za teksty o ciąży?
Moze ten znajomy w ogóle nie miał na mysli Twojej figury, tylko chciał Cię naciągnąć do zwierzeń, kiedy pociecha bedzie? - w bardzo głupi sposób notabene....

Cytat:
Napisane przez kosmata lenka Pokaż wiadomość
Tak, dobrze zrozumiałaś. Jak to po co?? Nigdzie nie jest napisane, że to coś złego. Jedni robią treningi A i B bez filmików tylko z własnym rozpisanym treningiem i tłuką go na przemian, więc nie widzę różnicy.
Odpowiadam mi taki system, pytałam tylko czy nie będzie tego za dużo.
Pytałaś o radę wiec Ci koleżanka odpisała.
Wg mnie to niezbyt dobry pomysł zwow 59 przeplatany z drugim i tłuczenie w kólko tego samego
I juz Ci mówię dlaczego - pytałam o to samo dziewczyn - Rzabby i Tygryska na innym watku - kazdy zwow działa tylko na parę partii mięśni. Jak zmieniasz zwowy działasz kompleskowo, tak bedziesz tłuc w kolko te same partie.
W zowowach Zuzki sa rózne ćwiczenia, zwowy trwają mniej niż treninag podstawowy z SFD.
I przede wszystkim jest ciekawiej jak sie coś zmienia - to mi sie w Zuzuce podoba. Jak ty chcesz zmarnować całe morze super zwowów i skupic sie na jednym Twój wybór.

Swoją droga super wyglada 59 - biorę go

U mnie wczoraj 63 - działa

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2013-05-28 o 08:51
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 09:09   #2471
vadi
*sportaddict*

Uwielbiam to napięcie w mięśniach (i to też tych głębokich) dzień po Zuzanie

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wg mnie to niezbyt dobry pomysł zwow 59 przeplatany z drugim i tłuczenie w kólko tego samego
I juz Ci mówię dlaczego - pytałam o to samo dziewczyn - Rzabby i Tygryska na innym watku - kazdy zwow działa tylko na parę partii mięśni. Jak zmieniasz zwowy działasz kompleskowo, tak bedziesz tłuc w kolko te same partie.
W zowowach Zuzki sa rózne ćwiczenia, zwowy trwają mniej niż treninag podstawowy z SFD.
I przede wszystkim jest ciekawiej jak sie coś zmienia - to mi sie w Zuzuce podoba.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 10:34   #2472
kosmata lenka
Przyczajenie

Cytat:
I przede wszystkim jest ciekawiej jak sie coś zmienia - to mi sie w Zuzuce podoba. Jak ty chcesz zmarnować całe morze super zwowów i skupic sie na jednym Twój wybór.

Swoją droga super wyglada 59 - biorę go

U mnie wczoraj 63 - działa
Poprosiłam o radę, ale nie w takiej tonacji
Już teraz rozumiem. Jednak jeśli bym dobrała jakiś zwow, który angażuje nogi i ramiona miałabym chyba pełny trening całego ciała? (tylko pytam)
Taki system naprawdę by mi odpowiadał, bo wolę skupić się na konkretnych treningach i technice wykonywania ćwiczeń. Nie jestem tak doświadczona i wiele ćwiczeń sprawia mi trudność, więc czasem wychodzi, że "robię je w niepełnej wersji" przez co chyba nie są tak efektywne. Dlatego wolałabym zmienić zwowy po jakimś czasie, kiedy już opanuję te aktualne.
Nie zamierzam "marnować morza zwowów", bo mam nadzieję, że jeszcze kawał życia przede mną i zdążę przez nie przebrnąć.
Dlatego pytam o czysto techniczną sprawę, a nie o to co kto lubi (i w tym nie ma żadnej ironii).
Stary 2013-05-28, 10:35   #2473
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Ja melduje za przedwczoraj hahaha Zcut # 8 do dzisiaj boli mnie tyłek haha
Wczoraj tylko był długi spacer niestety wieczorem nie miałam siły sie ruszyć
Stary 2013-05-28, 11:42   #2474
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Już teraz rozumiem. Jednak jeśli bym dobrała jakiś zwow, który angażuje nogi i ramiona miałabym chyba pełny trening całego ciała? (tylko pytam)
Nie, nie miałabyś. W jednym zwowie jest ćwiczenie na nogi np które działa tylko na przednia stronę ud. Co z tylną?
Albo ręce, będziesz działać tylko na biceps i ominiesz np takie swietne pompki przodem na krześle, które działają na tylną część ramienia?

Ja zaczełam robić zwowy to moim celem było zrobienie wszystkich - oczywiście do niektórych wracam - właśnie po to by je poznać , zobaczyć co, który na co i jak działa. Zbliżam się do 70 zwowów i dopiero zaczynam sie orientować a i mam notes w którym kazdego zwowa zapisuje
A i tak czasem długo szukam
Ale spokojnie w miarę cwiczeń zaczniesz sie orientować, mieć swoje ulubione. Zresztą tez po to wymieniamy sie tu wrażeniami

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2013-05-28, 11:45   #2475
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Poprosiłam o radę, ale nie w takiej tonacji
Taki system naprawdę by mi odpowiadał, bo wolę skupić się na konkretnych treningach i technice wykonywania ćwiczeń. Nie jestem tak doświadczona i wiele ćwiczeń sprawia mi trudność, więc czasem wychodzi, że "robię je w niepełnej wersji" przez co chyba nie są tak efektywne. Dlatego wolałabym zmienić zwowy po jakimś czasie, kiedy już opanuję te aktualne.
Nie zamierzam "marnować morza zwowów", bo mam nadzieję, że jeszcze kawał życia przede mną i zdążę przez nie przebrnąć.
Dlatego pytam o czysto techniczną sprawę, a nie o to co kto lubi (i w tym nie ma żadnej ironii).
W jakiej tonacji?
Stwierdzilam tylko, ze nie wiem po co tak ustawiac trening i jaka jest twoja motywacja i co chcesz przez to osiagnac
Jesli chodzi o cwiczenia, ktore sprawiaja trudnosc: Zuzka czesto pokazuje wersje alternatywne. Najwazniejsze, by wykonywac je poprawnie. Na tym duzo zyskasz i nawet jesli cwiczenia sa wykonywane w tej wersji dla poczatkujacych to nadal dzialaja i sa skuteczne.

BTW to nie jest serwis udzielania instrukcji co do treningow. Tu sie rozmawia, czyli rowniez mowi o swoich upodobaniach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-28, 11:51   #2476
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
W jakiej tonacji?
Ja tez żadnej tonacji nie zauważyłam

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2013-05-28, 12:07   #2477
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psychobunny Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za ogromne wsparcie - czasami mam wrażenie, że tylko tutaj ludzie mnie rozumieją i że w tym wątku chowają się wszystkie rozsądne babeczki
Uwagi dotyczące mojego wyglądu odnosiły się nie tylko do brzucha, ale i do całej mnie. Faktem jest, że np. dostałam o wiele większego uda niż miałam, ale ja widzę i czuję, że to mięsień, a ludzie wokół postrzegają to jako "masywne nogi"...
Widzę, że nie jestem sama w boju o to, że mięśnie na kobietach wyglądają pięknie i... kobieco. Jak dobrze, że jest nas więcej Niech te wszystkie wychudzone słabizny drżą - nadchodzimy!

U mnie dziś zwow 55 i 56. Na szczęście Zuzka poprawiła mi humor, bo od rana siedziałam zaryczana i smutna - aż sama się na siebie wkurzam, że tak bardzo dotyka mnie krytyka. Nic to, jutro będzie lepszy dzień, a jak!
I takie nastawienie mi się podoba

Bo dla ludzi ładne jest chude- niestety. Taki model piękna propagują na bilbordach, w czasopismach, necie itd.

A my miejmy to w d.....i róbmy sobie piękne umięśnione ciało

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
ooOO ale jak to?
ja mam stałą dietę, zdrową, witaminową, zdrowe tłuszcze itp, niestety z regularnymi 'grzeszkami' Jeżeli na takiej diecie zawsze miałąm stałą w miarę wagę, to z ćwiczeniami i tą samą dietą powinnam schudnąć, nie? Tylko te hormony...
No tak to...byłam na fatalnej diecie ponizej BMR- przemiana mi zwolniła a ja zaczęłam tyć. Gdy zaczęłam jeść więcej i ćwiczyć - obwody zmalały! Taki ten świat zaskakujący jest
Cytat:
Te 30 kg przerażają mnie.

ja to samo
Hania, a Ty ćwiczysz w ogóle te zwowy bez obciązenia?

oj tam oj tam...mi się te 30 podobają.
Sztanga przyda się jak Zuzka przestanie działać.

Robię w 70% z obciążeniem. Zdecydowanie wolę, czuję zupełnie inaczej mięśnie. Te bez dźwigania robię tylko z rozsądku- żeby czasem dać odpocząć mięśniom.
Stary 2013-05-28, 12:15   #2478
kosmata lenka
Przyczajenie

Zauważyłam po prostu, że każdą nową osobę na forum traktuje się z góry. Jestem starą użytkowniczką Wizażu, ale z drugim kontem (tak, zrobiłam to celowo) i tamtą mnie traktowałyście zupełnie inaczej. Tyle ode mnie a ten temat.

To nie jest forum do udzielania instrukcji co do treningów Czegoś tu nie rozumiem, ale widocznie jako "nowa" nie mam zielonego pojęcia o czym się tu rozmawia

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Nie, nie miałabyś. W jednym zwowie jest ćwiczenie na nogi np które działa tylko na przednia stronę ud. Co z tylną?
Albo ręce, będziesz działać tylko na biceps i ominiesz np takie swietne pompki przodem na krześle, które działają na tylną część ramienia?

Ja zaczełam robić zwowy to moim celem było zrobienie wszystkich - oczywiście do niektórych wracam - właśnie po to by je poznać , zobaczyć co, który na co i jak działa. Zbliżam się do 70 zwowów i dopiero zaczynam sie orientować a i mam notes w którym kazdego zwowa zapisuje
A i tak czasem długo szukam
Ale spokojnie w miarę cwiczeń zaczniesz sie orientować, mieć swoje ulubione. Zresztą tez po to wymieniamy sie tu wrażeniami
I za taką odpowiedź bardzo dziękuję. O to mi właśnie chodziło.
Kłaniam się nisko i już mnie nie ma.
Stary 2013-05-28, 12:24   #2479
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Bo dla ludzi ładne jest chude- niestety. Taki model piękna propagują na bilbordach, w czasopismach, necie itd.
Mi sie podoba szczupłe i umięśnione (nieco)

Cytat:
Zauważyłam po prostu, że każdą nową osobę na forum traktuje się z góry. Jestem starą użytkowniczką Wizażu, ale z drugim kontem (tak, zrobiłam to celowo) i tamtą mnie traktowałyście zupełnie inaczej. Tyle ode mnie a ten temat.
Jako "stara" uzytkowniczka koleżanka powinna wiedzieć ze to zupełnie normalne inaczej z "wiarygodnoscią" takiej osoby ktora ma 3 posty na koncie... - choć nie wiem o co w tym wypadku chodzi - była rada i normalna odpowiedź

I ciekawe - jakie ktos musi miec powody żeby się logowac pod innym nickiem na watek o fitnessie

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2013-05-28, 12:45   #2480
kosmata lenka
Przyczajenie

Cytat:
Jako "stara" uzytkowniczka koleżanka powinna wiedzieć ze to zupełnie normalne inaczej z "wiarygodnoscią" takiej osoby ktora ma 3 posty na koncie... - choć nie wiem o co w tym wypadku chodzi - była rada i normalna odpowiedź

I ciekawe - jakie ktos musi miec powody żeby się logowac pod innym nickiem na watek o fitnessie
Doskonale wiemy, że to nie były normalne odpowiedzi. Czego bym teraz nie napisała i tak wyjdę na tę co bredzi, ale serio, starajcie się traktować ludzi na równi. Nie jest to jakaś nadzwyczajna umiejętność, a dużo zmienia w dyskusji. Nawet do tych kompletnie zielonych można podejść bez ironii i wyrozumiałością.

A zrobiłam to właśnie po to żeby potwierdzić swoje obserwacje.
Emotka" " mówi sama za siebie.
Stary 2013-05-28, 12:53   #2481
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Doskonale wiemy, że to nie były normalne odpowiedzi. Czego bym teraz nie napisała i tak wyjdę na tę co bredzi, ale serio, starajcie się traktować ludzi na równi. Nie jest to jakaś nadzwyczajna umiejętność, a dużo zmienia w dyskusji. Nawet do tych kompletnie zielonych można podejść bez ironii i wyrozumiałością.

A zrobiłam to właśnie po to żeby potwierdzić swoje obserwacje.
Emotka" " mówi sama za siebie.
Powiedz mi proszę gdzie w mojej wypowiedzi widzisz ironię ? I co było w nich nienormalnego ?
Btw nawet nie spojrzałem wcześniej na ilośc twoich postów.

Oczywiście, ze to jest miejsce, gdzie można pytać o trening. Mówię, ze to nie jest miejsce, gdzie uzyskujesz tylko suche merytoryczne odpowiedzi. Pojawiają sie dodatkowe komentarze.
Stary 2013-05-28, 12:55   #2482
mivol
Rozeznanie

Tak w temacie komentarzy w kwestii wyglądu. Niektórzy mają potrzebę wpierdzielania się w cudze życie i ,,wiedzenia lepiej". Takim się nie dogodzi, nawet nie trzeba próbować. Trza olać i robić swoje.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Uwielbiam to napięcie w mięśniach (i to też tych głębokich) dzień po Zuzanie

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja też
Dziś mogę już ćwiczyć zwowa Siedzę i myślę którego, internet tak mi muli, że chyba wezmę coś ze starych które mam na kompie
mivol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:45   #2483
WarOfWorlds
Zadomowienie

Cytat:
No tak to...byłam na fatalnej diecie ponizej BMR- przemiana mi zwolniła a ja zaczęłam tyć. Gdy zaczęłam jeść więcej i ćwiczyć - obwody zmalały! Taki ten świat zaskakujący jest
jest dla mnie nadzieja
Dzisiaj ZWOW 28, trudniejszy niż się wydawał to ćwiczenie ze skakaniem opartym na rękach jest mega ciężkie dla nóg. Ale wróce do tego, sprawdzimy czy mi pójdzie lepiej. Zrobiłam tyle powtórzeń co Zuza, ale przekraczając 10 min

ZUZKA
Stary 2013-05-28, 15:12   #2484
kama150
Zadomowienie

U mnie był dziś ZWOW 6. Zrobiłam 5 rund w niecałe 12 min i ledwo co stałam na nogach. Ajj jak ja uwielbiam Zuzkę
kama150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 15:21   #2485
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Ja na dzisiaj wieczór chce cos dłuższego muszę poszukać
Stary 2013-05-28, 15:51   #2486
malvinus
Raczkowanie

u mnie #7, lubie to!!
Stary 2013-05-28, 16:10   #2487
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez malvinus Pokaż wiadomość
u mnie #7, lubie to!!
No i chyba mnie namówiłaś zrobie dzisiaj 7
Stary 2013-05-29, 08:14   #2488
Trixxi
Zadomowienie

Dzisiaj zwow 57, czas niestety gorszy od Zuzki bo 21 minut, ale ja zamiast zwykłych przysiadów robiłam z wyskokiem więc miałam trochę trudniej

Tak szybko powstają te nowe zwowy że nie nadążam oglądać, 66 wydaje się ciekawy ale obawiam się że nie dałabym rady z tyloma powtórzeniami bo ćwiczenia są dość ciężkie...
Trixxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 09:08   #2489
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość
Dzisiaj zwow 57, czas niestety gorszy od Zuzki bo 21 minut, ale ja zamiast zwykłych przysiadów robiłam z wyskokiem więc miałam trochę trudniej

Tak szybko powstają te nowe zwowy że nie nadążam oglądać, 66 wydaje się ciekawy ale obawiam się że nie dałabym rady z tyloma powtórzeniami bo ćwiczenia są dość ciężkie...
Obejrzałam sobie breakdown tej 66. Dzizasie..po 60 powtórzeń. Umarłabym na 100%.

Ja na dziś wybrałam 69- czuję że też będzie stan przedzawałowy
Stary 2013-05-29, 09:20   #2490
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Obejrzałam sobie breakdown tej 66. Dzizasie..po 60 powtórzeń. Umarłabym na 100%.

Ja na dziś wybrałam 69- czuję że też będzie stan przedzawałowy
Widziałam 69 i yglada ciekawie i ciezkawo
Zobaczylam tez 70 i stwierdzilam,z e dzis sobie odpuszcze.

Dalej jestem obolala lekko i zmeczona po poniedzialkowym treningu, wiec zrobilam zwow 52 i to tez nie na 100%

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości