|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Zdjęcia Marzenki z Superlini
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.561900410494820.10 73741828.123200684364797& type=1 |
|
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu Cię to zniechęciło ? Mogę zmienić ![]() Cytat:
tylko otwarcie zupełnie niepraktyczne, rozlewa się. Ja przelałam do psikacza
|
||
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
now or never
|
Cytat:
strasznie mnie zaciekawiłaś tym filmikiem, ciekawe czy na chłopaków te metody też będą działać ?
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
Robię setne podejście do sleeka albo innej paletki. Mam ochotę na coś neutralnego, ale też na coś kolorowego na lato. Polecicie jakieś paletki albo sleeka albo inne, których używacie, lubicie?
|
|
|
|
#2468 | |
|
now or never
|
Cytat:
zdjęcie ładne owszem
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modelka bardzo ładna kobieta. |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu o niej pisałam http://so-smooth-life.blogspot.de/20...a-ali-g-d.html
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy nie miałam problemu z założeniem kolorowych ubrań, nawet mi się podoba, gdy wyglądam inaczej niż reszta. Nie wiem po co się przejmować opinią jakiegoś napalonego dziadka/palanta, albo chichoczących gimnazjalistek... Wystarczy mieć dystans do świata i się wszystkim za bardzo nie przejmować
a jak ktoś rzeczywiście boi się konfrontacji to niech się ubierze jak manekin z np.zary i chodzi jak reszta, macie też problemy ![]() Karolina Baszak to chodząca reklama ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2ZvDPABqU9w Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;39686179]Nigdy nie miałam problemu z założeniem kolorowych ubrań, nawet mi się podoba, gdy wyglądam inaczej niż reszta. Nie wiem po co się przejmować opinią jakiegoś napalonego dziadka/palanta, albo chichoczących gimnazjalistek... Wystarczy mieć dystans do świata i się wszystkim za bardzo nie przejmować
a jak ktoś rzeczywiście boi się konfrontacji to niech się ubierze jak manekin z np.zary i chodzi jak reszta, macie też problemy ![]() [/QUOTE] Zgadzam się. Mnie ostatnio stare babcie skomentowały, bo miałam na nogach kalosze, a la gumiaki. No wielka mi sprawa Dodatkowo mam zamiar kupić spodnie w kwiatki, tez się ludzie będą lampić, ale kij z tym, ważne, że dana osoba w jakimś ubraniu czuje się dobrze
|
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;39686179]Karolina Baszak to chodząca reklama
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2ZvDPABqU9w Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał [/QUOTE]Bo ładnie zrobione filmy się przyjemnie ogląda, nawet jak niewiele wnoszą |
|
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co więcej jak widzisz leki od dermatologa na mnie nie działały tylko że ja pominęłam w moim filmiku takie oczywiste oczywistości jak dietę i sport - u mnie to się też zmieniło Cytat:
byle nie przekraczać granic przyzwoitości ale co kogo boli że ktoś założy żółtą kurteczkę czy kwieciste spodnie ? |
||
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że mają ograniczoną wyobraźnię w głowie im się nie mieszczą spodnie w kwiaty
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja o niej słyszałam przy okazji tego, że jej facet zdradził ją z Honey kiedy Karolina pożyczyła jej swoje mieszkanie w Warszawie czy jakoś tak to niby było. Jak pewnie większość. |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boże nie szukajcie sensacji wcale tak nie było )
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
Karolina Baszak to chodząca reklama
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2ZvDPABqU9w Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał [/QUOTE]ja Panny Baszak nie oglądam. Podobno wiele osób zachwyca się Jej urodą a widać ze i ona jest w sobie zakochana. Mi się z kolei w ogóle nie podoba a filmiki sa nudne i wyreżyserowane. Osobiście nie oglądam i nie subskrybuję.
|
#2480 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Przecież to żadne dziwactwo Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-03-10 o 17:12 |
||
|
|
|
#2481 | |
|
now or never
|
Cytat:
mnie to powolne łysienie nie przeszkadza, ale widzę, że dla TŻ jest to spory kompleks. więc wizytę u lekarza zostawię na później
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co więcej... nie mam pojęcia co tez tak sie uczepiono tego nieszczęsnego Szczecina sama w lecie latam w na prawde oryginalnych i orientalnych kiecach i nigdy nie zdarzyło mi sie usłyszeć niczego negatywnego, wręcz przeciwnie |
|
|
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem na ile to jest woda brzozowa a na ile woda o zapachu brzozy bo na składzie jest naklejka z polska wersja jezykowa ale juz bez skladu. Wkurzaja mnie takie praktyki sklepow, bardzo czesto widze, ze wlasnie zaklejaja najistotniejsze elementy etykiety. Szukalam ostatnio sluchawek, oczywiscie pozaklejali wszedzie tabelki ze specyfikacjami. Albo zaklejają sugerowane ceny producentów.
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie lubię jak sie ktos po prostu na mnie patrzy, tak z zasady, nieważne czy to moja matka, ciotka czy obcy koleś. Dlatego nie znoszę obiadów rodzinnych, wesel bo ludzie sie patrzą na siebie a mnie to drażni i mam ochotę wsadzic wtedy ludziom widelec w oko (w wieku 8 lat pobiłam kolegę do nieprzytomności bo się na mnie natrętnie patrzył- miałam mnóstwo uwag w dzienniczku za moje słynne "na co sie gapisz?!"). Tak samo jak nie lubię jak ktoś kaszle przy mnie- mam ochotę udusić wtedy. Ale ja ubieram sie na zwyklaka, ale kolorowe płaszcze kocham, to samo czerwone sukienki ![]() ladymln ja polecam ci paletkę sleek Chaos i Oh so special, fajna jest tez Paraguaya, Supreme, Respect. Może też spójrz na paletki Technic, podobno są całkiem całkiem. Na miejscu Zmalowanej, gdybym dostała 2 miejsce, a potem babka powiedziałaby, że słaby poziom to bym sie poczuła, jakby ktos mi strzelił liścia. Dobrze, że to nie konkurs piękności Zostań Miss A co do Karoliny Baszak- lubię obejrzeć co nowego wstawiła bo pomimo reżyserowanych filmików ma bardzo często fajną muzykę jako podkład i zawsze jakąś ciekawą nutę wyhaczę Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-03-10 o 18:58 |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zapach na 10 )
|
|
|
|
|
#2488 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Mnie to ogólnie rzadko co dziwi, jeśli chodzi o ubranie. W tamtym roku raz tylko zwróciło coś moją uwagę. Dziewczyna szła jakoś w porze letniej (wiosna, wczesne lato) w glanach, do tego miała asymetryczną, letnią spódnicę (z przodu krótka, z tyłu długa) i koronkowe rajstopy. I w sumie to mi sie to spodobało, robiła wrażenie nieprzeciętnym strojem, aczkolwiek sama bym się tak nie ubrała, bo to nie moja bajka. Nie rozumiem jednak głupich komentarzy. Chyba lepiej właśnie jak jest większa różnorodność na ulicach, a nie wszyscy pod jedno dyktando ubrani. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
piję ją juz dość długo i ciągle rosną mi nowe włosy, niestety brwi musze sprawdzać raczej codziennie a nie co 3-4 dni XD i trochę mam przez to efekt jakby wycieniowania włosów, nagle mi jakaś grzywka wyrosła, tu jakieś kępki tak po 10 cm, tam też jakieś 5 cm, a włosy ogólnie mam eer prawie do pasa. No i depilować się depilatorem muszę co tydzień, taka cena. Ale bardzo mi to pomogło na mój problem z małą ilością włosów, dużo mi zawsze wypadało, mało rosło. Teraz są o wiele gęściejsze. |
|
|
|
|
#2490 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

a czemu Cię to zniechęciło ? Mogę zmienić 
13.03.2008

11.10.2014
co więcej... nie mam pojęcia co tez tak sie uczepiono tego nieszczęsnego Szczecina