Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 13:23   #2461
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Zdjęcia Marzenki z Superlini

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.561900410494820.10 73741828.123200684364797& type=1
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:28   #2462
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
dlaczego masz takie dziwne intro ? "cześć ładne dziewczyny " ? miałam oglądnąć ale jakoś to mnie zniechęciło
bo mam ładne widzki a czemu Cię to zniechęciło ? Mogę zmienić
Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Fajny filmik,nawet nie wiedzialam,ze isana ma w ofercie wode brzozowa
no i w dodatku naprawdę duża pojemność tylko otwarcie zupełnie niepraktyczne, rozlewa się. Ja przelałam do psikacza

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:28   #2463
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nowa Huta? Azory?
Nie mam więcej pytań
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:33   #2464
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
własnie uważam, że się nie wyróżniam z tłumu, ale jest mi po prostu głupio jak ktoś mi takie rzeczy mówi w tramwaju (i wtedy ludzie sie na mnie gapią...). Ja często jeżdzę sama i może dlatego, z kimś nigdy mnie to nie spotkało. Nie mam też cycków Ewa Sonnet itp., ale czasem komentarze facetów są okropne (czasem to pojedynczy gość, czasem 2). Jest mi tym bardziej głupio bo sądzę, że jestem przeciętna pod względem wyglądu i takie "zaczepianie" i końskie zaloty traktuje jakby ktos robił sobie ze mnie jaja i chciał publicznie obrazić. Dosłownie program "MAMY CIĘ" wersja dla śmiertelników. Jestem ulubienicą panów 40+, nie raz dostawałam sponsorskie oferty..no ludzie, weźcie załatwcie sobie modelkę z Dubaju, a nie jakąś przeciętniarę
mnie kumple mówią, że właśnie wola takie przeciętniary, bo takie sa bardziej naturalne od tych modelek. wszystko jest prawdziwe a nie sztucznie napomowane i wyuczone.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no i w dodatku naprawdę duża pojemność tylko otwarcie zupełnie niepraktyczne, rozlewa się. Ja przelałam do psikacza
strasznie mnie zaciekawiłaś tym filmikiem, ciekawe czy na chłopaków te metody też będą działać ?
Stary 2013-03-10, 13:40   #2465
patisia123
Zakorzenienie

Makijaż Zmalowanej :

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...79447827_n.jpg

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...07988905_n.jpg
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:40   #2466
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
oszukańcze zdjęcie, bo praktycznie nic nie widać profile u niemowlaczków wyglądają tak samo
pokazała tyle ile chciała... uważam,że fotka jest piękna i bije od niej tyle słodyczy i miłości)
drzazga11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 13:43   #2467
ladymln
Zadomowienie

Robię setne podejście do sleeka albo innej paletki. Mam ochotę na coś neutralnego, ale też na coś kolorowego na lato. Polecicie jakieś paletki albo sleeka albo inne, których używacie, lubicie?
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 13:44   #2468
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez drzazga11 Pokaż wiadomość
pokazała tyle ile chciała... uważam,że fotka jest piękna i bije od niej tyle słodyczy i miłości)
myślałam, że chociaż dziecko oszczędzi i nie będzie go pokazywać. ...
zdjęcie ładne owszem
Stary 2013-03-10, 14:34   #2469
monicar
Zakorzenienie

Mam wrażenie, że już to widziałam. Liczyłam, że pokaże coś bardziej oryginalnego.
Modelka bardzo ładna kobieta.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:46   #2470
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Robię setne podejście do sleeka albo innej paletki. Mam ochotę na coś neutralnego, ale też na coś kolorowego na lato. Polecicie jakieś paletki albo sleeka albo inne, których używacie, lubicie?
Jak chcesz żeby w paletce było pół na pół kolorów to polecam Ci Respect. Połowa paletki jest neutralna a połowa to pomarańcze i róże tu o niej pisałam http://so-smooth-life.blogspot.de/20...a-ali-g-d.html
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 15:45   #2471
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Nigdy nie miałam problemu z założeniem kolorowych ubrań, nawet mi się podoba, gdy wyglądam inaczej niż reszta. Nie wiem po co się przejmować opinią jakiegoś napalonego dziadka/palanta, albo chichoczących gimnazjalistek... Wystarczy mieć dystans do świata i się wszystkim za bardzo nie przejmować a jak ktoś rzeczywiście boi się konfrontacji to niech się ubierze jak manekin z np.zary i chodzi jak reszta, macie też problemy

Karolina Baszak to chodząca reklama
http://www.youtube.com/watch?v=2ZvDPABqU9w
Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 15:54   #2472
Flower23
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;39686179]Nigdy nie miałam problemu z założeniem kolorowych ubrań, nawet mi się podoba, gdy wyglądam inaczej niż reszta. Nie wiem po co się przejmować opinią jakiegoś napalonego dziadka/palanta, albo chichoczących gimnazjalistek... Wystarczy mieć dystans do świata i się wszystkim za bardzo nie przejmować a jak ktoś rzeczywiście boi się konfrontacji to niech się ubierze jak manekin z np.zary i chodzi jak reszta, macie też problemy

[/QUOTE]

Zgadzam się. Mnie ostatnio stare babcie skomentowały, bo miałam na nogach kalosze, a la gumiaki. No wielka mi sprawa Dodatkowo mam zamiar kupić spodnie w kwiatki, tez się ludzie będą lampić, ale kij z tym, ważne, że dana osoba w jakimś ubraniu czuje się dobrze

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 15:55   #2473
Rossonera
Rozeznanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;39686179]Karolina Baszak to chodząca reklama
Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał[/QUOTE]
Bo ładnie zrobione filmy się przyjemnie ogląda, nawet jak niewiele wnoszą Nieźle się dziewczyna rozreklamowała, biorąc pod uwagę dużą ilość subskrybentów, a ma tylko 16 filmów...
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 16:08   #2474
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
strasznie mnie zaciekawiłaś tym filmikiem, ciekawe czy na chłopaków te metody też będą działać ?
powinny zadziałać, dlatego że takie produkty jak nafta, woda brzozowa czy masażer są uniwersalne co więcej jak widzisz leki od dermatologa na mnie nie działały ogólnie byłam tym zawiedziona bo w tym okresie byłam tuż po ścięciu włosów na króciutko i pragnęłam szybkiego wzrostu
tylko że ja pominęłam w moim filmiku takie oczywiste oczywistości jak dietę i sport - u mnie to się też zmieniło
Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Mnie ostatnio stare babcie skomentowały, bo miałam na nogach kalosze, a la gumiaki. No wielka mi sprawa Dodatkowo mam zamiar kupić spodnie w kwiatki, tez się ludzie będą lampić, ale kij z tym, ważne, że dana osoba w jakimś ubraniu czuje się dobrze
dokładnie byle nie przekraczać granic przyzwoitości ale co kogo boli że ktoś założy żółtą kurteczkę czy kwieciste spodnie ?

Stary 2013-03-10, 16:14   #2475
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
powinny zadziałać, dlatego że takie produkty jak nafta, woda brzozowa czy masażer są uniwersalne co więcej jak widzisz leki od dermatologa na mnie nie działały ogólnie byłam tym zawiedziona bo w tym okresie byłam tuż po ścięciu włosów na króciutko i pragnęłam szybkiego wzrostu
tylko że ja pominęłam w moim filmiku takie oczywiste oczywistości jak dietę i sport - u mnie to się też zmieniło
dokładnie byle nie przekraczać granic przyzwoitości ale co kogo boli że ktoś założy żółtą kurteczkę czy kwieciste spodnie ?
No to nie ludzi biznes w czym ktoś chodzi Chyba, że mają ograniczoną wyobraźnię w głowie im się nie mieszczą spodnie w kwiaty

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 16:23   #2476
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że chociaż dziecko oszczędzi i nie będzie go pokazywać. ...
zdjęcie ładne owszem
Mówiła kiedyś, że jak James skończy parę tygodni, to go przedstawi
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 16:23   #2477
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Fajny filmik,nawet nie wiedzialam,ze isana ma w ofercie wode brzozowa
Mam to i jak dla mnie bubel, nie robi nic. Ale może widocznie nie mam akurat takiego problemu na jaki to może pomóc.

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Bo ładnie zrobione filmy się przyjemnie ogląda, nawet jak niewiele wnoszą Nieźle się dziewczyna rozreklamowała, biorąc pod uwagę dużą ilość subskrybentów, a ma tylko 16 filmów...
Ja o niej słyszałam przy okazji tego, że jej facet zdradził ją z Honey kiedy Karolina pożyczyła jej swoje mieszkanie w Warszawie czy jakoś tak to niby było. Jak pewnie większość.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 16:56   #2478
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to i jak dla mnie bubel, nie robi nic. Ale może widocznie nie mam akurat takiego problemu na jaki to może pomóc.

Ja o niej słyszałam przy okazji tego, że jej facet zdradził ją z Honey kiedy Karolina pożyczyła jej swoje mieszkanie w Warszawie czy jakoś tak to niby było. Jak pewnie większość.

boże nie szukajcie sensacji wcale tak nie było )
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 16:57   #2479
paulina800
Rozeznanie

Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał[/QUOTE]

ja Panny Baszak nie oglądam. Podobno wiele osób zachwyca się Jej urodą a widać ze i ona jest w sobie zakochana. Mi się z kolei w ogóle nie podoba a filmiki sa nudne i wyreżyserowane. Osobiście nie oglądam i nie subskrybuję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 17:10   #2480
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
ale co kogo boli że ktoś założy żółtą kurteczkę czy kwieciste spodnie ?
W ogóle nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był choćby zdziwiony na widok spodni w kwatki. Przecież to żadne dziwactwo

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
Jej filmiki kompletnie NIC nie wnoszą, jedynie reklamują produkty z wyższych półek... W sumie dziwie się, że tyle osób tam komentuje i uwielbia ten kanał

ja Panny Baszak nie oglądam. Podobno wiele osób zachwyca się Jej urodą a widać ze i ona jest w sobie zakochana. Mi się z kolei w ogóle nie podoba a filmiki sa nudne i wyreżyserowane. Osobiście nie oglądam i nie subskrybuję.
Zgadzam się w 100%. Jak dla mnie jest zupełnie zbędna na yt i żadnego wrażenia też nie robi.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-03-10 o 17:12
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 17:13   #2481
juli_jka
now or never

Cytat:
no to musze namówić na stosowanie tej wody
mnie to powolne łysienie nie przeszkadza, ale widzę, że dla TŻ jest to spory kompleks.
więc wizytę u lekarza zostawię na później
Stary 2013-03-10, 17:16   #2482
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no to musze namówić na stosowanie tej wody
mnie to powolne łysienie nie przeszkadza, ale widzę, że dla TŻ jest to spory kompleks.
więc wizytę u lekarza zostawię na później
woda i woda brzozowa panowie w PRL nie dość że nacierali nią głowę to jeszcze pili

Stary 2013-03-10, 17:46   #2483
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Jak chcesz żeby w paletce było pół na pół kolorów to polecam Ci Respect. Połowa paletki jest neutralna a połowa to pomarańcze i róże tu o niej pisałam http://so-smooth-life.blogspot.de/20...a-ali-g-d.html
dzięki, na pewno spojrzę
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 18:41   #2484
Terve
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
W ogóle nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był choćby zdziwiony na widok spodni w kwatki. Przecież to żadne dziwactwo
ja również tego nie rozumiem co więcej... nie mam pojęcia co tez tak sie uczepiono tego nieszczęsnego Szczecina sama w lecie latam w na prawde oryginalnych i orientalnych kiecach i nigdy nie zdarzyło mi sie usłyszeć niczego negatywnego, wręcz przeciwnie jak już słysze jakieś szepty to jest to coś w stylu: "jaaaka śliczna sukienka", "o kurcze, ciekawe gdzie ją kupiła!" itp. Czasami dziewczyny podchodzą i wypytują gdzie można dostać dane dodatki itd... gdybym miała sie przejmować czyimiś tekstami to bym zrezygnowala ze swojej pasji i nie jeździła motocyklem. kiedy ide cała ubrana w skóre, skórzany kombinezon, buty, rękawice to sie tyle nasłucham że hoho
Terve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 18:43   #2485
201604250941
Konto usunięte

Nie wiem na ile to jest woda brzozowa a na ile woda o zapachu brzozy bo na składzie jest naklejka z polska wersja jezykowa ale juz bez skladu. Wkurzaja mnie takie praktyki sklepow, bardzo czesto widze, ze wlasnie zaklejaja najistotniejsze elementy etykiety. Szukalam ostatnio sluchawek, oczywiscie pozaklejali wszedzie tabelki ze specyfikacjami. Albo zaklejają sugerowane ceny producentów.
Stary 2013-03-10, 18:57   #2486
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Jeśli dla kogoś kwiecista sukienka, kolorowy płaszcz jest ekstrawaganckim ubiorem, to ja nie mam pytań. Ale mi wisi, co obcy ludzie o mnie myślą. Ubieram się tak, jak mi wygodnie i tak, żebym czuła się dobrze. Nie mam problemu jechać komunikacją miejską odwalona jak milion dolców, jak i mogę iść z psem, na pocztę w dresiku i nieumalowana. A chamskie i bezczelne komentarze napalonych, śmierdzących idiotów, trzeba ostro zwalczać i ucinać. Jak mnie zaczyna 'podrywać' jaki napalony zboczeniec (bo za takich uważam prostaków,którzy reprezentują zachowania, o których pisałyście), krótka piłka, odpyskuję i się koleś zamyka. Trzeba umieć się bronić. Ja jestem wrażliwa na punkcie takich chamów, więc im cisnę i mam spokój. A jeśli ktoś się na mnie gapi, śliniąc się do pasa, to nie zwracam uwagi
W moim przypadku to bardziej zażenowanie i ogarnia mnie śmiech (no i do mnie żaden smierdzący typ nie uderza- nie mówię o typie ludzi, budowlanców/ pijaczków etc. bo na to mam wywalone i to mnie śmieszy, czasem jest tylko niesmaczne). Ale o typ gościa, w garniaku ok. 40, który nagle w metrze oświadcza ludziom: Spojrzcie jakie ona ma dołeczki jak sie uśmiecha! Jaka piękna dziewczyna! Ciekawe czy ma chłopaka, a może już męża? Zazdroszczę mu! Taką dziewczynę to tylko całować i na rękach nosić! O jaki figlarne oczka..no niech sie Pani uśmiechnie jeszcze raz, no proszę! No gdybym był młodszy te 10 lat- oświadczyłbym sie z miejsca itp."- po prostu tacy goście robią mi tzw. siarę...a ludzie obok lustrują mnie i dla mnie jest to niewygodne (bo mam ochotę wyjść na następnym przystanku albo się rozpuścić)
Ja nie lubię jak sie ktos po prostu na mnie patrzy, tak z zasady, nieważne czy to moja matka, ciotka czy obcy koleś. Dlatego nie znoszę obiadów rodzinnych, wesel bo ludzie sie patrzą na siebie a mnie to drażni i mam ochotę wsadzic wtedy ludziom widelec w oko (w wieku 8 lat pobiłam kolegę do nieprzytomności bo się na mnie natrętnie patrzył- miałam mnóstwo uwag w dzienniczku za moje słynne "na co sie gapisz?!"). Tak samo jak nie lubię jak ktoś kaszle przy mnie- mam ochotę udusić wtedy.

Ale ja ubieram sie na zwyklaka, ale kolorowe płaszcze kocham, to samo czerwone sukienki . Ale komentarze panów sponsorów dotyczą bardziej mojego wyglądu (wątpliwej urody), a nie tego co założyłam. Nigdy nei słyszałam aby ktoś obok skomentował mój strój czy się zaśmiał. Ale czasem mam wrażenie, że ktoś notorycznie robi sobie ze mnie jaja, jak szpakowaty pan podczas antraktu podbija do mnie ze swoim powłóczystym wzrokiem i chce sie umówić na tête-à-tête. Nie wiem, może za czesto "na mieście" jestem sama, jak jestem z kims to sie to nie zdarza

ladymln ja polecam ci paletkę sleek Chaos i Oh so special, fajna jest tez Paraguaya, Supreme, Respect. Może też spójrz na paletki Technic, podobno są całkiem całkiem.

Na miejscu Zmalowanej, gdybym dostała 2 miejsce, a potem babka powiedziałaby, że słaby poziom to bym sie poczuła, jakby ktos mi strzelił liścia. Dobrze, że to nie konkurs piękności Zostań Miss

A co do Karoliny Baszak- lubię obejrzeć co nowego wstawiła bo pomimo reżyserowanych filmików ma bardzo często fajną muzykę jako podkład i zawsze jakąś ciekawą nutę wyhaczę ale tematyka kosmetyczna w jej wydaniu mnie nie interesuje- nie ma w tych filmikach nic nowego. Może dla nastolatki znajdzie sie tam coś fajnego...

Edytowane przez bentkuff
Czas edycji: 2013-03-10 o 18:58
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 19:15   #2487
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na ile to jest woda brzozowa a na ile woda o zapachu brzozy bo na składzie jest naklejka z polska wersja jezykowa ale juz bez skladu. Wkurzaja mnie takie praktyki sklepow, bardzo czesto widze, ze wlasnie zaklejaja najistotniejsze elementy etykiety. Szukalam ostatnio sluchawek, oczywiscie pozaklejali wszedzie tabelki ze specyfikacjami. Albo zaklejają sugerowane ceny producentów.
u mnie na 5. miejscu betula alba leaf extract a na 6. betula alba juice. Nie wiem czy to wiele ale działa (zapach na 10 )

Stary 2013-03-10, 19:51   #2488
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Terve Pokaż wiadomość
ja również tego nie rozumiem co więcej... nie mam pojęcia co tez tak sie uczepiono tego nieszczęsnego Szczecina sama w lecie latam w na prawde oryginalnych i orientalnych kiecach i nigdy nie zdarzyło mi sie usłyszeć niczego negatywnego, wręcz przeciwnie jak już słysze jakieś szepty to jest to coś w stylu: "jaaaka śliczna sukienka", "o kurcze, ciekawe gdzie ją kupiła!" itp. Czasami dziewczyny podchodzą i wypytują gdzie można dostać dane dodatki itd... gdybym miała sie przejmować czyimiś tekstami to bym zrezygnowala ze swojej pasji i nie jeździła motocyklem. kiedy ide cała ubrana w skóre, skórzany kombinezon, buty, rękawice to sie tyle nasłucham że hoho
I to jest miłe.
Mnie to ogólnie rzadko co dziwi, jeśli chodzi o ubranie. W tamtym roku raz tylko zwróciło coś moją uwagę. Dziewczyna szła jakoś w porze letniej (wiosna, wczesne lato) w glanach, do tego miała asymetryczną, letnią spódnicę (z przodu krótka, z tyłu długa) i koronkowe rajstopy. I w sumie to mi sie to spodobało, robiła wrażenie nieprzeciętnym strojem, aczkolwiek sama bym się tak nie ubrała, bo to nie moja bajka. Nie rozumiem jednak głupich komentarzy. Chyba lepiej właśnie jak jest większa różnorodność na ulicach, a nie wszyscy pod jedno dyktando ubrani.

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Tak samo jak nie lubię jak ktoś kaszle przy mnie- mam ochotę udusić wtedy.
Mam to samo, dostaję wtedy prawie histerii.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:00   #2489
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
u mnie na 5. miejscu betula alba leaf extract a na 6. betula alba juice. Nie wiem czy to wiele ale działa (zapach na 10 )
http://rockisnext.blogspot.com/2011/07/mini-haul.html ta herbata
piję ją juz dość długo i ciągle rosną mi nowe włosy, niestety brwi musze sprawdzać raczej codziennie a nie co 3-4 dni XD i trochę mam przez to efekt jakby wycieniowania włosów, nagle mi jakaś grzywka wyrosła, tu jakieś kępki tak po 10 cm, tam też jakieś 5 cm, a włosy ogólnie mam eer prawie do pasa. No i depilować się depilatorem muszę co tydzień, taka cena. Ale bardzo mi to pomogło na mój problem z małą ilością włosów, dużo mi zawsze wypadało, mało rosło. Teraz są o wiele gęściejsze.
Stary 2013-03-10, 20:07   #2490
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ja słyszałam całkowicie inną opcje. Obie wrzucały covery na YT obwie się wspierały, nawet jedna wrzucała drugiej teksty piosenek na photobloga ale, że jedna miała całkowite parcie na szkło i dostała kontrakt a druga nie .. to tak się zakończyła ta piękna przyjaźń. A o tej Honey to juz nawet raz usłyszałam, że musiała się spouchwalać z Robertem M by u Niego w klipie TYLKO ABY zatańczyła.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości