|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Czemu nie ma komunii?
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nadal chodziły dzieci 8-letnie (w pierwszej klasie się ma teraz 6 po reformie więc w drugiej by miały 7 - dlatego opuszczają jeden rok i za rok pójdą dzieci 8 i 9 letnie (te co by mogły teraz) a później już normalnie ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- wideo ma mi się renderować 4 godziny co za... ma wszystko mega zaawansowane bo siedzi w grafice
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
A jak ktoś nie zdał?
![]() Przerąbane dla sklepów poświeconych sukienkom i fotografów. |
|
|
|
#2435 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że w Kraku akurat widać mnóstwo facetów w rurkach, obcisłych sweterkach, z nogami jak zapałki i nie widziałam nawet, żeby choć jedna osoba się za takim chłopakiem obejrzała. Także Twoi znajomi albo muszą się obracać w dziwnych kręgach, albo mieszkać w jakichś melinach. Jedyne co mogę potwierdzić, to że w Kraku jakoś kręci się sporo zboczeńców, nieraz to strach w biały dzień po mieście chodzić. Ale nie zauważyłam, żeby ktoś oryginalnie ubrany wzbudzał sensację czy był zaczepiany. Wręcz powiedziałabym, że przez tę oryginalność zaczynają wyglądać tak samo. |
|
|
|
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem człowiek dorosły dopiero powinien sie chrzcić. Bo tak to gwałt kołyskowy, nikt o zdanie nie pyta. A co dopiero jakaś komunia.
Hehe odwołali komunię bo akurat ajfonów nie będzie w sklepach i innych bajerów co te dzieciaki zrobią z tą forsą?
|
|
|
|
#2438 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a nie wiecie może co to za pani kręci cudowne stroje dnia i zawsze na początku wita nas na jakimś kanale? Ubiera się dość oryginalnie, np. w spódnice a'la namiot z lat '80 i do tego jakiś kubraczek? Kilka razy jej temat był tu wałkowany, a ja za Chiny nie mogę znaleźć tego kanału.
|
#2439 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=a-991wmblDU |
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80 relacja Karoliny z targów beauty - W temacie konkurencji Zmalowanej od ok. 16 min wypowiada się Pani juror, że poziom bardzo niski, że nie wiedzieli co wybrać bo makijaże słabe.
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli dla kogoś kwiecista sukienka, kolorowy płaszcz jest ekstrawaganckim ubiorem, to ja nie mam pytań. Ale mi wisi, co obcy ludzie o mnie myślą. Ubieram się tak, jak mi wygodnie i tak, żebym czuła się dobrze. Nie mam problemu jechać komunikacją miejską odwalona jak milion dolców, jak i mogę iść z psem, na pocztę w dresiku i nieumalowana. A chamskie i bezczelne komentarze napalonych, śmierdzących idiotów, trzeba ostro zwalczać i ucinać. Jak mnie zaczyna 'podrywać' jaki napalony zboczeniec (bo za takich uważam prostaków,którzy reprezentują zachowania, o których pisałyście), krótka piłka, odpyskuję i się koleś zamyka. Trzeba umieć się bronić. Ja jestem wrażliwa na punkcie takich chamów, więc im cisnę i mam spokój. A jeśli ktoś się na mnie gapi, śliniąc się do pasa, to nie zwracam uwagi
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, co to za konkurs był? Zmalowana mówiła, że wybrali tylko kilka najlepszych osób z całej Polski
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda z nich miała pół godziny na podkład i konturowanie i kolejne pół godziny na makijaż oka , ust. to trochę mało czasu jak na makijaż bollywood Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-03-10 o 10:47 |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
haul u szavki
http://www.youtube.com/watch?v=BxS0eZqlpVM
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież jak się coś osypie to cała robota na nic. Lepiej jest najpierw malować oczy ![]() u mnie leczenie i triki maskujące łysienie, które mnie kiedyś doświadczyło http://www.youtube.com/watch?v=Si7ISiSOeoc |
|
|
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
Przeglądam też blogi urodowe i właśnie gdzieś mi się ostatnio przewinęło info o niby-aferze z wyprzedażami u Anatomical. Któraś z Was wie, o co chodzi?
![]() A ja ostatnio nie mogę obejrzeć nawet jednego filmiku Wczoraj obejrzałam tylko megi, a na niekosmetycznych ulubieńcach Karoliny... usnęłam Mam więc sporo zaległości od kilku dni.
|
|
|
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Reklamują te głupie addidasy nowe przed filmikami i teraz mi sie ich zachciało. http://www.youtube.com/watch?v=dRitR56CjLI cutepolish http://www.youtube.com/watch?v=TVfAteqUVyk beyondbeutystar takie gadanie, pytania od ludzi, ojeeeju, co jest, 'czy wolałabys pachnieć jak gazy do końca życia czy wypić biegunkowy milkshake?' chooore, a na nas narzekają http://www.youtube.com/watch?v=RI6iBBasEPc Euchante sie tłumaczy, czemu jej nie było http://www.youtube.com/watch?v=8CwMdunZ4GM macbarbie ulubiency (jaka lista serwisow spolecznosciowych, bym chyba czasowo nie wyrobila byc na wszystkich) |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam od jakiegoś czasu lubię się 'oryginalnie nosić', mieszkam na niewielkim podmiejskim osiedlu, mam czerwone włosy i jakoś nie mam z tym problemów. Ważne, żeby być sobą, no chyba że można przy okazji dostać butelką w głowę czy coś tylko za ubiór Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2013-03-10 o 11:36 |
|
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
Przypomniałaś mi właśnie, że kiedyś dostałam butelką...
Stolycy nie pamiętam, mieszkałam tam chwilę jak byłam mała ale nic już mi w głowie poza pałacem nie świta hehe. |
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
summer vibes;)
|
Nie warto przejmować się opiniami innych ludzi. Mi tam nie przeszkadza jak ktos sie gapi
Gorzej jak sypią się komentarze np. facetów na budowie. Ale i tak ich olewam, nie odpowiadam, nie reaguję, robię swoje i już. A Zmalowana ładny makijaż zrobiła, natomiast jurorka ładnie im pocisnęła. |
|
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ta dziewczyna już się tutaj pojawiła ale ja niedawno dopiero ją odkryłam
https://www.youtube.com/user/worldofsandra Bardzo sympatyczna i ma świetny styl, podobają mi się jej fryzury, makijaże, ubrania. A do tego bardzo przypomina mi Małgosię Sochę i po części Agnieszkę Szulim
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Aga pokazała Jamesa na blogu
![]() http://agisboutique.blogspot.com/201...zien-mamy.html Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-03-10 o 13:00 |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

coś mnie omineło chyba.
co za...
ma wszystko mega zaawansowane bo siedzi w grafice
13.03.2008
co te dzieciaki zrobią z tą forsą?

Wczoraj obejrzałam tylko megi, a na niekosmetycznych ulubieńcach Karoliny... usnęłam 

Ale i tak ich olewam, nie odpowiadam, nie reaguję, robię swoje i już.