![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Ja się domyślam w czyje opinie lepiej wierzyć, a które omijać szerokim łukiem
![]()
#2462 |
Konto usunięte
|
ja też zdecydowanie, ale Papryczko(o)
![]() ![]() a już zaczynam być zdesperowana bo "zarastam" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
Ech...
![]() ![]() ![]() Kusi mnie bardzo Sergiusz z Ekstraktt -u , nasłuchałam się i naoglądałam zdjęć bo to ponoć stylista jakiś no ale też się ceni. Jako że teraz narzekam na finanse chyba sama sobie coś wykombinuję na głowie przy użyciu farby "marketowej" ![]() ![]() ![]() ![]()
_________________________ _________________________ "You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________ Edytowane przez aussie31 Czas edycji: 2009-01-05 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Do nikogo konkretnego. Miałam długie włosy nie wymagające szczególnego traktowania, które pofarbowałam na czarno. Później były ścięte do ramion z nadzieją że mi odrost nie będzie przeszkadzał no ale nie dałam rady i poszłam ściąć na krótko, żeby jak najwięcej czarnych końcówek usunąć. Adam nie dobrał w ogóle fryzury do twarzy. Mam raczej delikatną. Chciałam coś na zasadzie "artystycznego nieładu" bo w takich czymś ostatecznie mi dobrze przy krótkich włosach no a dostałam coś na zasadzie hełmu. Było wiadomo że to fryzura "na chwile" bo zapuszczam a dostałam coś co nie miało szansy wyglądać dobrze przy odrastaniu. Włosy przy karku były dłuższe od reszty. Przy krótkiej fryzurze się to tak nie odznaczało ale im włosy były dłuższe i bardziej nachodziły na szyję i ramiona tym bardzej przypominały coś w stylu załącznika ( góra była dłuższa oczywiście). Na głowie hełm + takie kikutki na karku.
Ogólnie poszłam bo był zachwalany, pierwszy "bom" minął i pojawiło się kilka opinii o hełmowatych fryzurach bez polotu. Może za dużo wymagałam chociaż za taką cenę myślę że miałam prawo dostać to co chciałam, szczególnie że moje włosy są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju wywijanie, kręcenie, falowanie się kosmyków (utrzymanie prostych włosów przez godzinę jest problemem) i liczyłam na fryzurkę typu "potargać, minimalnie utrwalić i już". Po ścięciu ( aż byłam zdziwiona) nie szło zrobić z włosami nic żeby nie były proste , przyklapnięte i nie układały się w "stronki". Nawet długie włosy zawsze były lekko falowane, kosmyki wywijały sie w różne strony mimo ciężaru. Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2009-01-04 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam u Piotra trzy razy i w sumie byłam całkiem zadowolona, ale potem jakoś wyszło, ze poszłam do Adama i chciałam przy nim pozostać, ale jak widać nie było mi dane ![]() Więc z braku pomysłów i chęci do eksperymentowania wracam do Piotra, bo zadowolona byłam, co prawda za trzecim razem wena go trochę poniosła, ale krzywdy mi nie zrobił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Przyczajenie
|
a ja kolejny raz niezmiennie idę do Moniki z king crossa
![]()
#2467 |
Przyczajenie
|
Witam! Właśnie zarejestrowałam się na forum! Na "zlecenie" koleżanki poszukuje Tomka, który do niedawna pracował na Dąbrowskiego - Grupa Artystyczna Waldemara Wagnera. Jeśli ktoś wie gdzie pracuje obecnie bedę wdzięczna za info.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta
![]() Proszę Was odpiszcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Przyczajenie
|
HEJ!!!!!!Tomek pracował przed świętami w Herb-clubie na ul.Piatkowskiego 84.Byłam , polecam świetny salon.Na forum podana jest jego strona mailowa,możesz w ten sposób skontaktować się z nim osobiście.Jak będziesz miała problemy z poszukaniem daj znać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie...... to znowu Ja, szczerze niech Was Opatrzność chroni przed pójściem do Sebastiana niespełna 2 tygodnie po jakieś naprawde mocnej koloryzacji
![]() ![]() Moze sie poswiece się psychicznie i finansowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Raczkowanie
|
Skąd tyle złości i nienawiści???Czyzby jakieś traumatyczne przeżycia w związku z tym zakładem?hehe
Tak bardzo zle życzysz Waldkowi?To może jeszcze napisz dlaczego??? A może,najprościej mówiąc,jest to przejaw najzwyklejszej zawiści???he? Cytat:
![]() Ja uważam,że jest wrecz przezciwnie! ![]() Jestem Waldka klientką od wieeelu lat (jeszcze z czasów Le Grand) i bardzo sobie cenię i chwalę jego umiejętności!Dla mnie jest on niezastąpiony! Poza tym jakim prawem oceniasz w tak szorstki sposób kogoś,kto nic Tobie złego nie zrobił?Sposób w jaki sie wypowiadasz swiadczy tylko o Tobie! Cytat:
![]() Krótko nt Tomka... to szczerze powiem,że bardzo nie podobał mi się jego sposób bycia.Irytujący wręcz!Oczywiście swoim klientkom jakby mógł,to by wlazł bez mydła w d*** ,więc one pewnie kwiczą z zachwytu... Nie podważam oczywiście jego umiejętności!!!Absolutnie !Gdyby nie był dobry,Waldek po prostu by go nie przyjąl! Generalnie rzuciły mi się u Tomka dwie rzeczy w oczy... wzrost ego i brzucha!!! oj taaaak... ![]()
Diabeł wie wszystko... nie wie tylko gdzie Kobiety ostrzą noże! Edytowane przez babariba jazz Czas edycji: 2009-01-07 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Przyczajenie
|
kolejny raz potwierdza się, że każdemu pasuje co innego, ja w listopadzie byłam u sebastiana i wyszłam zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Absolutnie nikt tu sie nie zdenerwował
![]() Ino bardzo mi się nie spodobał sposób w jaki się Sarri wypowiadasz! Każdy ma prawo na wyrażanie własnej opinii,ale uważam,że mogłabyś/mógłbyś robic to w odrobinę kulturalniejszy sposób!I bez względu na to,czy jest to opinia pochlebna badz negatywna-szacuneczek sie należy!!! ![]() pozdrawiam
#2474 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Edytowane przez mychaj. Czas edycji: 2009-01-08 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
wrocilam dzis z 'salonu Natalii' na ulicy skarbka. chodziłam do niej już wczesniej. zmieniła się totalnie. nie obcina jak kiedyś. dziś już przegiecie wszystkiego. mowie wyraznie ' podciac grzywke na skos ! ' to mi obcieła prosto. rozczarowalam sie niesamowicie. mojej siostrze tez zle podciela ostatnio. ani jednego klijenta dzis nie bylo, natalia tez zbytnio sie nie spieszyla a zrobila to bardzo nie dbale. bardzo duzo ludzi ostatnio do niej chodzi. to pewnie dlatego, ze tak tanio. ale ja już sie przekonałam. nigdy w życiu. czy mozecie mi poradzić, tak na przyszlosc ? jak juz mi ta cholerna grzywka odrośnie ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
To czytanie o GAWW od ludzi z 1-2 czy kilkoma wypowiedziami które były tylko w tym wątku robi się strasznie nudne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
Ostatnio byłam w Trendy na Katowickiej u Edyty, która okazała się rewelacyjną fryzjerką. Od razu określiła długość cięcia i na bieżąco opowiadała mi co robi ( co bardzo lubię). Dodatkowo jest bardzo sympatyczną osobą. Zdecydowanie polecam, tym bardziej, że ceny w porównaniu do innych salonów są bardzo konkurencyjne a standard usługi równie wysoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
ja w ogóle nie czytam tych wypowiedzi nt. GAWW
![]()
![]() |
#2480 |
Konto usunięte
|
ja tez nie
![]() a na razie - nie ide do fryzjera, zapuszczam, do pasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Przyczajenie
|
Witm,
mam pytanie do dziewczyn, które były w Pacykarni lub w Tupecie - który salon jest lepszy (w którejś wypowiedzi czytałam że tupet to byli pracownicy pacykarni)? Do kogo konkretnie w tych salonach się zapisać (cięcie i balejaż). Oraz jakie są aktualne ceny? Dzięki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie ze zniesmaczonymi przedmowczyniami...zenuja ce sa te jadowite wymiany zdan w odniesieniu do GAWW.
Chociaz jestem ich klientka to odechciewa mi sie juz tam chodzic po przeczytaniu tekstow na tym forum. Cala ta fatalna atmosfera, ktora sie u nich wytworzyla zatruwa przyjemna atmosfere tego forum, ktore pewnie nie jednej z nas pomoglo. Mam wrazenie, ze oprocz fryzjerow, ktorzy tam pracowali watek odwiedzaja ,a moze raczej"nawiedzaja" takze wlasciciele. Oby jak najszybciej to forum wrocilo do poprzedniej postaci. Spekulantom i ziejacym zolcia mowie zdecydowane NIE!!! A teraz konkrety ![]() Czy ktoras z Was spotkala fryzjera, ktory ciekawie ale bez zbednych kombinacji i udziwnien upina wlosy? Mam na mysli jakies pseudo koki lub cos w ten desen. Albo kogos kto ciekawie potrafi zakrecic wlosy, tak zeby fale wygladaly w miare naturalnie. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam!!
K Edytowane przez kinesja Czas edycji: 2009-01-09 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() po przeczytaniu tego wszystkiego co tutaj sie dzieje po prostu jestem w strasznym szoku ;/ A co do GAWW i osoby pana Sebastiana to mam mega mieszane uczucia. W sumie włosy ściął mi tak jak chciałam, wszystko pieknie ładnie ale za bardzo układać się nie chcą w naturalny sposób więc ciagle musze je prostować bądź spinać w kucyk... no cóż bywa... niedługo odrosną ![]() Ja ze swojej strony mogę Wam polecić salon p. Agnieszki, który znajduje się na wildzie, bardzo sympatyczna młoda kobieta i na 100% doradzi i zrobi z Waszymi włosami to co trzeba żeby świetnie wyglądały. Miałam przyjemność odwiedzenia salonu Galeria Da Vinci...byłam co prawda tylko na farbie i lekkim podcięciu włosków..ale za to jaki kolor wyszedł... po prostu byłam zachwycona ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Wizażynki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
a może tak już koniec z reklamami swoich salonów?
![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
z ostatnich stron postow wynika, ze istnieje tylko GAWW. szczerze mowiac to ja nawet nie wiem gdzie jest ten salon i nie zamierzam zawitac do niego
![]() Papryczkoo a Ty w koncu gdzie chodzisz na metamorfozy fryzjerskie ![]() ja wciaz jestem wierna Grzegorzowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Przyczajenie
|
Witam Ciebie! Niestety i tu musze cie rozczarować nie ma swojego salonu , mało tego nie mam talentu do układania włosów musze być tak obcięta aby włosy same mi sie układały. Jestem z tych osób co nie stoją przed lustrem. i pracują po 10 albo i więcej godzin. PS. a do twojej wiadomości jestem menadżerem w praktikeże i nie narzekam na zarobki wieć po co mam coś otwierać. Więc proszę uszanuj moją opinie bo każdy ma prawo do jej wyrażania. Pozdrawim
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no cóż ![]() ![]()
![]() |
#2490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.