Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-04, 22:34   #2461
Papryczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Fryzjer Poznan

Ja się domyślam w czyje opinie lepiej wierzyć, a które omijać szerokim łukiem

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 23:02   #2462
201607211724
Konto usunięte

ja też zdecydowanie, ale Papryczko(o) w sumie takich osób głosy ostatnio pojawiały sie bardzo rzadko. Chloestic pisała o Lenie, ale jak weszłam na strone Legrandowską to nie mogłam jej znaleźć

a już zaczynam być zdesperowana bo "zarastam", a fryzjera swojego zycia jeszcze nie znalazłam
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 23:05   #2463
aussie31
Raczkowanie

Ech... byłam ostatnio w GAWW u Adama . On sam jako osoba niesłychanie sympatyczny,a efekt na glowie ladny (chociaz za ta cene liczyłam na wiecej ) Co do atmosfery to była akurat bardzo ok i sam Adam słowem się nie zająknął że się gdzieś wybiera (odniosłam wręcz przeciwne wrażenie) ale to troszke taki off top. Nie dziwię się że niektóre posty mogą wywoływać negatyne odczucia co do tego salonu. Byłam u dwoch roznych fryzjerow z GAWW i efekty byly zawsze ok ,ale liczylam na wiecej Atmosfera w salonie jak dla mnie super i akurat wszyscy byli bardzo mili no ale nie za to płacę tak naprawdę.Więc rozglądam sie za innym fryzjerem. Jak nie znajdę to może wrócę do GAWW....
Kusi mnie bardzo Sergiusz z Ekstraktt -u , nasłuchałam się i naoglądałam zdjęć bo to ponoć stylista jakiś no ale też się ceni. Jako że teraz narzekam na finanse chyba sama sobie coś wykombinuję na głowie przy użyciu farby "marketowej", ale do Sergiusza na pewno zawitam bo zaintrygowana jestem (tyle że później )Pozdrawiam cieplutko wszystkie Wizażanki i Wizażan. Mam nadzieję że atmosfera na Wątku się jakoś unormuje bo szkoda by go było mnie bardzo pomógł

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________

Edytowane przez aussie31
Czas edycji: 2009-01-05 o 22:30
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 23:06   #2464
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
Cruel a do kogo chodziłas wczesniej?
Do nikogo konkretnego. Miałam długie włosy nie wymagające szczególnego traktowania, które pofarbowałam na czarno. Później były ścięte do ramion z nadzieją że mi odrost nie będzie przeszkadzał no ale nie dałam rady i poszłam ściąć na krótko, żeby jak najwięcej czarnych końcówek usunąć. Adam nie dobrał w ogóle fryzury do twarzy. Mam raczej delikatną. Chciałam coś na zasadzie "artystycznego nieładu" bo w takich czymś ostatecznie mi dobrze przy krótkich włosach no a dostałam coś na zasadzie hełmu. Było wiadomo że to fryzura "na chwile" bo zapuszczam a dostałam coś co nie miało szansy wyglądać dobrze przy odrastaniu. Włosy przy karku były dłuższe od reszty. Przy krótkiej fryzurze się to tak nie odznaczało ale im włosy były dłuższe i bardziej nachodziły na szyję i ramiona tym bardzej przypominały coś w stylu załącznika ( góra była dłuższa oczywiście). Na głowie hełm + takie kikutki na karku.

Ogólnie poszłam bo był zachwalany, pierwszy "bom" minął i pojawiło się kilka opinii o hełmowatych fryzurach bez polotu. Może za dużo wymagałam chociaż za taką cenę myślę że miałam prawo dostać to co chciałam, szczególnie że moje włosy są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju wywijanie, kręcenie, falowanie się kosmyków (utrzymanie prostych włosów przez godzinę jest problemem) i liczyłam na fryzurkę typu "potargać, minimalnie utrwalić i już". Po ścięciu ( aż byłam zdziwiona) nie szło zrobić z włosami nic żeby nie były proste , przyklapnięte i nie układały się w "stronki". Nawet długie włosy zawsze były lekko falowane, kosmyki wywijały sie w różne strony mimo ciężaru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1205016768smalleh0.jpg (15,1 KB, 70 załadowań)

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2009-01-04 o 23:41
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 21:23   #2465
kachulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magribi Pokaż wiadomość
kachulka - nie trafiłam w Pacykarni na Piotra, byłam kilka razy u Ani, odkopałam już nawet wizytówkę, i chyba tym razem do Piotra się wybiorę. Z Ani byłam zadowolona, jednak zawsze ugrzeczniała moje propozycje.

kinga8888 - nie mieszaj mnie do swoich teorii spisku, dziwi mnie taktyka WW i tyle.

Ja byłam u Piotra trzy razy i w sumie byłam całkiem zadowolona, ale potem jakoś wyszło, ze poszłam do Adama i chciałam przy nim pozostać, ale jak widać nie było mi dane
Więc z braku pomysłów i chęci do eksperymentowania wracam do Piotra, bo zadowolona byłam, co prawda za trzecim razem wena go trochę poniosła, ale krzywdy mi nie zrobił.
kachulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 23:01   #2466
seremetka13
Przyczajenie

a ja kolejny raz niezmiennie idę do Moniki z king crossa
Stary 2009-01-06, 19:01   #2467
tubik4
Przyczajenie

Witam! Właśnie zarejestrowałam się na forum! Na "zlecenie" koleżanki poszukuje Tomka, który do niedawna pracował na Dąbrowskiego - Grupa Artystyczna Waldemara Wagnera. Jeśli ktoś wie gdzie pracuje obecnie bedę wdzięczna za info.
tubik4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:10   #2468
inogood
Przyczajenie

Hej dziewczęta Ja mam bardzo proste pytanie, czy ryzykować i iść do Piotra z Pacykarni, czy nie? Powiedzcie jeszcze raz, czy on jest OK? No i jeszcze jedna kwestia, ilę musze kasy przygotować? Włosy mam dosayc długie bo do łopatek.
Proszę Was odpiszcie.
inogood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:24   #2469
asienka mania
Przyczajenie

HEJ!!!!!!Tomek pracował przed świętami w Herb-clubie na ul.Piatkowskiego 84.Byłam , polecam świetny salon.Na forum podana jest jego strona mailowa,możesz w ten sposób skontaktować się z nim osobiście.Jak będziesz miała problemy z poszukaniem daj znać!
asienka mania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 15:46   #2470
zanka86
Raczkowanie

Witam serdecznie...... to znowu Ja, szczerze niech Was Opatrzność chroni przed pójściem do Sebastiana niespełna 2 tygodnie po jakieś naprawde mocnej koloryzacji bo to niby jakis czwarty poziom. Tak mówił.....320 zł farbowanie .... włosy troszkę za ramiona. Chcę mi się poprostu płakać.... Dziewczyny.. słyszałyscie coś o Lenie z Le grand...

Moze sie poswiece się psychicznie i finansowo i pojde do Maestro...
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 21:51   #2471
babariba jazz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarii Pokaż wiadomość
Pan Waldemar za jakis czas będzie musiał zamknąć ten cały GAWW
Skąd tyle złości i nienawiści???Czyzby jakieś traumatyczne przeżycia w związku z tym zakładem?hehe
Tak bardzo zle życzysz Waldkowi?To może jeszcze napisz dlaczego???
A może,najprościej mówiąc,jest to przejaw najzwyklejszej zawiści???he?

Cytat:
bo w moich oczych on ani ta Marzenka nie są fryzjerami godnymi polecenia, robią wszystko bez zastanowienia jakby z szablonu zero inwencji
Całe szczęście tylko w Twoich oczach...
Ja uważam,że jest wrecz przezciwnie!
Jestem Waldka klientką od wieeelu lat (jeszcze z czasów Le Grand) i bardzo sobie cenię i chwalę jego umiejętności!Dla mnie jest on niezastąpiony!
Poza tym jakim prawem oceniasz w tak szorstki sposób kogoś,kto nic Tobie złego nie zrobił?Sposób w jaki sie wypowiadasz swiadczy tylko o Tobie!

Cytat:
własnej a strata trzech dobrych fryzjerów jak Tymek, Tomek i Adam w tak krótkim czasie to gwóźdż do trumny Gaww. Tak szczerze to sie nie dziwie bo remona i poziom tego salonu odeszły wraz z tymi mistrzami nożyczek....Ja po Gaww płakać nie będe
A może jesteś jedną z tych osób,które tam pracowały...hmmm...albo przynajmniej w jakiś sposób z nia związaną(???)Złośc i nienawiśc jaka przez Ciebie przemawia wskazuje na to jak najbardziej!!!

Krótko nt Tomka... to szczerze powiem,że bardzo nie podobał mi się jego sposób bycia.Irytujący wręcz!Oczywiście swoim klientkom jakby mógł,to by wlazł bez mydła w d*** ,więc one pewnie kwiczą z zachwytu...
Nie podważam oczywiście jego umiejętności!!!Absolutnie !Gdyby nie był dobry,Waldek po prostu by go nie przyjąl!
Generalnie rzuciły mi się u Tomka dwie rzeczy w oczy... wzrost ego i brzucha!!! oj taaaak...

Edytowane przez babariba jazz
Czas edycji: 2009-01-07 o 21:52
babariba jazz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 22:14   #2472
pepperoni
Przyczajenie

kolejny raz potwierdza się, że każdemu pasuje co innego, ja w listopadzie byłam u sebastiana i wyszłam zadowolona ale ta cena... oczekiwałam zmiany od kliku lat mam robiony balejaż, blond i chciałam czegoś nowego a wyszłam z tym samym ale dobrze zrobionym przynajmniej, nadal czuje niedosyt więc może ktos mi doradzi gdzie sie udac mam włosy do łopatek które mają skłonność do kręcenia i każdy fryzjer doradza mi jedynie wycieniowanie co mi sie znudziło noi chciałabym zmienic kolor albo chocby odcień, proszę o rade Drogie Wizażanki noi żeby cena była przystępna albo żeby chociaż była równa efektowi końcowemu
pepperoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 22:50   #2473
babariba jazz
Raczkowanie

Absolutnie nikt tu sie nie zdenerwował
Ino bardzo mi się nie spodobał sposób w jaki się Sarri wypowiadasz!
Każdy ma prawo na wyrażanie własnej opinii,ale uważam,że mogłabyś/mógłbyś robic to w odrobinę kulturalniejszy sposób!I bez względu na to,czy jest to opinia pochlebna badz negatywna-szacuneczek sie należy!!!
pozdrawiam
Stary 2009-01-08, 13:44   #2474
mychaj.
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Fryzjer Poznan

Żenujące jest to wszystko ... Chyba nie o to chodzi na tym forum (niegrzeczne wypowiedzi w stylu "dużego brzucha" , jadowity ton... brak słów ..., ). Myślałam,że mamy sobie doradzać i polecać DOBRYCH fryzjerów a nie obrażać się nawzajem i przekonywać na siłę do własnych racji. Każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam.

Edytowane przez mychaj.
Czas edycji: 2009-01-08 o 13:49
mychaj. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 14:10   #2475
LusciousElegance
Rozeznanie

wrocilam dzis z 'salonu Natalii' na ulicy skarbka. chodziłam do niej już wczesniej. zmieniła się totalnie. nie obcina jak kiedyś. dziś już przegiecie wszystkiego. mowie wyraznie ' podciac grzywke na skos ! ' to mi obcieła prosto. rozczarowalam sie niesamowicie. mojej siostrze tez zle podciela ostatnio. ani jednego klijenta dzis nie bylo, natalia tez zbytnio sie nie spieszyla a zrobila to bardzo nie dbale. bardzo duzo ludzi ostatnio do niej chodzi. to pewnie dlatego, ze tak tanio. ale ja już sie przekonałam. nigdy w życiu. czy mozecie mi poradzić, tak na przyszlosc ? jak juz mi ta cholerna grzywka odrośnie ?
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 15:03   #2476
CruelOrchid
Wtajemniczenie

To czytanie o GAWW od ludzi z 1-2 czy kilkoma wypowiedziami które były tylko w tym wątku robi się strasznie nudne
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:37   #2477
pepperoni
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
To czytanie o GAWW od ludzi z 1-2 czy kilkoma wypowiedziami które były tylko w tym wątku robi się strasznie nudne
ja jestem tu od niedawna i mi również nie podoba sie ta cała sytuacja poprosilam o rade a tu ciagle to samo no niestety... wróćmy do starej wersji tego forum pozdrawiam wszystkich i nadal licze, że ktoś mi doradzi
pepperoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:53   #2478
pako89
Przyczajenie

Ostatnio byłam w Trendy na Katowickiej u Edyty, która okazała się rewelacyjną fryzjerką. Od razu określiła długość cięcia i na bieżąco opowiadała mi co robi ( co bardzo lubię). Dodatkowo jest bardzo sympatyczną osobą. Zdecydowanie polecam, tym bardziej, że ceny w porównaniu do innych salonów są bardzo konkurencyjne a standard usługi równie wysoki
pako89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 22:18   #2479
Papryczkaa
Zakorzenienie

ja w ogóle nie czytam tych wypowiedzi nt. GAWW

Stary 2009-01-09, 05:51   #2480
201607211724
Konto usunięte

ja tez nie zagladam tylko czy sie sytuacja unormowała..
a na razie - nie ide do fryzjera, zapuszczam, do pasa
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 14:41   #2481
kaej
Przyczajenie

Witm,
mam pytanie do dziewczyn, które były w Pacykarni lub w Tupecie - który salon jest lepszy (w którejś wypowiedzi czytałam że tupet to byli pracownicy pacykarni)? Do kogo konkretnie w tych salonach się zapisać (cięcie i balejaż). Oraz jakie są aktualne ceny?
Dzięki za pomoc
kaej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 15:13   #2482
kinesja
Raczkowanie

Zgadzam sie ze zniesmaczonymi przedmowczyniami...zenuja ce sa te jadowite wymiany zdan w odniesieniu do GAWW.
Chociaz jestem ich klientka to odechciewa mi sie juz tam chodzic po przeczytaniu tekstow na tym forum.
Cala ta fatalna atmosfera, ktora sie u nich wytworzyla zatruwa przyjemna atmosfere tego forum, ktore pewnie nie jednej z nas pomoglo.
Mam wrazenie, ze oprocz fryzjerow, ktorzy tam pracowali watek odwiedzaja ,a moze raczej"nawiedzaja" takze wlasciciele.
Oby jak najszybciej to forum wrocilo do poprzedniej postaci.
Spekulantom i ziejacym zolcia mowie zdecydowane NIE!!!

A teraz konkrety
Czy ktoras z Was spotkala fryzjera, ktory ciekawie ale bez zbednych kombinacji i udziwnien upina wlosy?
Mam na mysli jakies pseudo koki lub cos w ten desen.
Albo kogos kto ciekawie potrafi zakrecic wlosy, tak zeby fale wygladaly w miare naturalnie.
Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam!!

Edytowane przez kinesja
Czas edycji: 2009-01-09 o 15:15
kinesja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-11, 13:26   #2483
Blebloszek
Raczkowanie

GG do Blebloszek

Witam Was dziewczyny
po przeczytaniu tego wszystkiego co tutaj sie dzieje po prostu jestem w strasznym szoku ;/
A co do GAWW i osoby pana Sebastiana to mam mega mieszane uczucia.
W sumie włosy ściął mi tak jak chciałam, wszystko pieknie ładnie ale za bardzo układać się nie chcą w naturalny sposób więc ciagle musze je prostować bądź spinać w kucyk... no cóż bywa... niedługo odrosną Natomiast sama atmosfera w salonie bardzo zaskoczyła mnie, na plus oczywiście...dawno tyle się nie naśmiałam u fryzjera...zawsze jakaś sztywna atmosfera a tutaj zupełnie inaczej. Ale tak jak już wspominała pewna z Wizażynek nie płacimy za atmosfere tylko za jakość ścięcia...

Ja ze swojej strony mogę Wam polecić salon p. Agnieszki, który znajduje się na wildzie, bardzo sympatyczna młoda kobieta i na 100% doradzi i zrobi z Waszymi włosami to co trzeba żeby świetnie wyglądały.
Miałam przyjemność odwiedzenia salonu Galeria Da Vinci...byłam co prawda tylko na farbie i lekkim podcięciu włosków..ale za to jaki kolor wyszedł... po prostu byłam zachwycona no i bardzo sympatyczna atmosfera i ten masażyk głowy, mówie Wam bardzo serdecznie polecam

Pozdrawiam wszystkie Wizażynki ;*
Blebloszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 09:52   #2484
indiaaanka
Przyczajenie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Cytat:
Napisane przez Jaga55 Pokaż wiadomość
Polecam Salon Urody 5 AVENUE pracuje tam p. ASIA, to świetna fryzjerka i stylistka, potrafi dobrać naturalne modne fryzury . Salon znajduje się na ul. Dąbrowskiego 50 róg Kraszewskiego nr.tel. 061 8480220
Witam! Pewnie wiesz że ASIA już tam nie pracuje , otworzyła swój SALON URODY JOANNA PERZ na ul Poznańskiej 51 to jest na przeciwko szpitala Raszei tel 509895145 i ja ja też sobie bardzo chwalę Arsia jest jedyną najlepszą fryzjerką , która potrafi zrobić wszystko z włosami. NIE ZNAM I NIE SPOTKAŁAM LEPSZEJ Pozdrawiam
indiaaanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 10:49   #2485
indiaaanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez LusciousElegance Pokaż wiadomość
wrocilam dzis z 'salonu Natalii' na ulicy skarbka. chodziłam do niej już wczesniej. zmieniła się totalnie. nie obcina jak kiedyś. dziś już przegiecie wszystkiego. mowie wyraznie ' podciac grzywke na skos ! ' to mi obcieła prosto. rozczarowalam sie niesamowicie. mojej siostrze tez zle podciela ostatnio. ani jednego klijenta dzis nie bylo, natalia tez zbytnio sie nie spieszyla a zrobila to bardzo nie dbale. bardzo duzo ludzi ostatnio do niej chodzi. to pewnie dlatego, ze tak tanio. ale ja już sie przekonałam. nigdy w życiu. czy mozecie mi poradzić, tak na przyszlosc ? jak juz mi ta cholerna grzywka odrośnie ?
WITAM! Zapraszam ciebie do Asi która wiele lat pracowała w salonie urody 5 AVENUE jest rewelacyjna fryzjerk , obcina włosy z pasja ja sama i cała moja rodzinka korzystamy z jej usług od niepamientnych czasów , potrafi rewelacyjnie dobrać fryzurke i zajefajnie obcina grzywki . Nie znam osoby która by nie była zadowolona z jej propozycji. POPROSTU ASIA MA TALENT. Przejdż sie do jej studia które wkońcu otworzyła a sie naprawdę nie zawiedziesz. DLA WSZYSTKICH KTÓRZY POSZUKUJĄ ASI Z 5 AVENUE JEST ONA W SWOIM STUDIU URODY Joanny Perz przy ul Poznańskiej 51 jej nr to 509895145 Mało tego pracuje z nią swietna stylistka paznokci ŻANETA ŚWITEK która cudnie zdobi a tipsy zrobione przez nią nosisz bardzo długo, ja pracujac w markecie budowlanym nosze pazurki od 1,5 do 2 miesięcy. GORĄCO POLECAM
Stary 2009-01-12, 11:42   #2486
Papryczkaa
Zakorzenienie

a może tak już koniec z reklamami swoich salonów?

Stary 2009-01-12, 11:53   #2487
AaniaA
Zakorzenienie

z ostatnich stron postow wynika, ze istnieje tylko GAWW. szczerze mowiac to ja nawet nie wiem gdzie jest ten salon i nie zamierzam zawitac do niego .

Papryczkoo a Ty w koncu gdzie chodzisz na metamorfozy fryzjerskie ?

ja wciaz jestem wierna Grzegorzowi .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:01   #2488
indiaaanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
a może tak już koniec z reklamami swoich salonów?
Witam Ciebie! Niestety i tu musze cie rozczarować nie ma swojego salonu , mało tego nie mam talentu do układania włosów musze być tak obcięta aby włosy same mi sie układały. Jestem z tych osób co nie stoją przed lustrem. i pracują po 10 albo i więcej godzin. PS. a do twojej wiadomości jestem menadżerem w praktikeże i nie narzekam na zarobki wieć po co mam coś otwierać. Więc proszę uszanuj moją opinie bo każdy ma prawo do jej wyrażania. Pozdrawim
Stary 2009-01-12, 12:40   #2489
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
z ostatnich stron postow wynika, ze istnieje tylko GAWW. szczerze mowiac to ja nawet nie wiem gdzie jest ten salon i nie zamierzam zawitac do niego .

Papryczkoo a Ty w koncu gdzie chodzisz na metamorfozy fryzjerskie ?

ja wciaz jestem wierna Grzegorzowi .
ja również jestem mu wierna tyle razy chciałam zmienić fryzjera, a mimo wszystko zawsze umawiałam się do niego chociaż szczerze mówiąc, zaczyna mnie trochę drażnić jego brak kreatywności, bo ciągle robi mi na głowie to samo.. chociaż proszę o zmianę

Cytat:
Napisane przez indiaaanka Pokaż wiadomość
Witam Ciebie! Niestety i tu musze cie rozczarować nie ma swojego salonu , mało tego nie mam talentu do układania włosów musze być tak obcięta aby włosy same mi sie układały. Jestem z tych osób co nie stoją przed lustrem. i pracują po 10 albo i więcej godzin. PS. a do twojej wiadomości jestem menadżerem w praktikeże i nie narzekam na zarobki wieć po co mam coś otwierać. Więc proszę uszanuj moją opinie bo każdy ma prawo do jej wyrażania. Pozdrawim
jesteś menagerem sklepu, którego nazwy nie umiesz nawet poprawnie napisać?
no cóż nie wnikam ale.. 2 posty i wszystkie zachwalające tego samego fryzjera

Stary 2009-01-12, 16:31   #2490
Broniecka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaej Pokaż wiadomość
Witm,
mam pytanie do dziewczyn, które były w Pacykarni lub w Tupecie - który salon jest lepszy (w którejś wypowiedzi czytałam że tupet to byli pracownicy pacykarni)? Do kogo konkretnie w tych salonach się zapisać (cięcie i balejaż). Oraz jakie są aktualne ceny?
Dzięki za pomoc
Chodziłam do Tupetu, bo tam się przeniósł mój fryzjer Tymek, potem znowu gdzieś go wywiało i trafiłam na Grzesia. Bardzo sympatyczny, ale spaprał mi przeraźliwie dekoloryzację włosów. Ja się kompletnie nie znam na tych sprawach i miałam pewien pomysł na siebie i skoro było to niewykonalne na moich włosach, to chciałam to usłyszeć od fryzjera, a nie obietnice, że wszystko będzie pięknie. No i od tego czasu przeniosłam się do Pacykarni. Byłam tam 4 razy w ciągu roku, 3 razy u Ani, raz u Piotra i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich wizyt Przede wszystkim jak włosy mi odrastają, to fryzura zachowuje swój kształt.

Broniecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości