Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-12, 18:10   #2461
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ale wygodne są jak będzie bardzo ciepło to nie będę ich nosić, na jesień bardziej się przydadzą
to najważniejsze, że wygodne

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Wyszłam już wczoraj ze szpitala- ale piszę dopiero teraz bo kompletnie nie mogłam się odnaleść. Jeszcze spotkała mnie duża przykrość, bo moj tż zaspał i stracił zasięg (mieszkamy przy granicy) więc po godzinie ze szpitala odebrał mnie nasz kumpel, który blisko mieszka. W domu popłakałam się jak bóbr i czuję, że mamy teraz poważny krysyz związku. Nie wiem co teraz tż musiałby zrobić by mi wynagrodzić wszystkie wpadki z całego miesiąca. I to osoba, na którą powinnam była najbardziej liczyć, to ta mnie najbardziej stresuje w tak ważnym dla mnie momencie życiowym.

Adaś ok, choć rozkopał się jak piłkarz od czasu szpitala. Uważam na siebie dużo bardziej. Czuję się inaczej po tym pobycie i na pewno nie mam zamiaru już się forsowawć. Ale pracę mogę skończyć dopiero pod koniec maja. Natomiast wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja, więc jadę już trybem energooszczędnym. Szkoda tylko, że dziś mamy w firmie najważniejsze komunie...;P

Mabi, Metka, Gucia- ;-***
ciesze się, że jesteś już w domku, oszczędzaj się i uważaj na siebie, jakieś leki będziesz brała? a co do tz to chyba tego specjalnie nie zrobił, a wszystko razem się nawarstwiło i pewnie jest Ci przykro, może nie bądź dla niego taka surowa

coś Tomalinka nam zniknęła

u mnie znowu leje

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:42   #2462
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Onyks ooo albo na tel wrzucę, dobry pomysł Powiem mężowi, bo on ma większy wyświetlacz, poza tym to on idzie z nią do lekarza bo wizyta jest na 12 a ja o 12 kończę pracę (ale mam 3 min na piechotę z pracy). Czym smarujecie? Fajne buciki, jaki obcas
Metka zdrówka dla małego.
Mała ja też ci zdrówka życzyłam a dla mnie buziaka nie ma buuuu Cieszę się, że już jesteś w domu. A co do TZ.. hm... szkoda, ze budzika sobie nie ustawił.
Natalka u nas 3 dniówka trwała 1,5 tyg. Wysypało ją właśnie 4 dnia
Blonde fajne buciki.
Tomalinko gdzie jesteś?

Maja już śpi, mam czas dla siebie. Ale coś mnie brzuszek zaczął boleć buuuu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 19:58   #2463
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Witam się niedzielnie, pogoda pod psem

A co do psa....wczoraj byliśmy na zakupach w Poznaniu i wracając potrąciliśmy psa, wbiegł nam prosto pod koła w takiej wiosce, jechaliśmy jakieś 50, ale nie było gdzie odbić, ja się poryczałam, tż też łzy w oczach stały resztę drogi.....szkoda mówić. Tż mówi, że pies odszedł, ale nie był w dobrym stanie i pewnie nie przeżyje....aż nie mogę pisać o tym Pierwszy raz w życiu nam się coś takiego zdarzyło
Jejuu biedny pies i właściciele

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana dzięki. A przed @ jaki powinien być?
To bardzo indywidualne raczej inny niż ten płodny z czasu owulacji...

Śluz poza okresem owulacji: nieprzejrzysty, mętny, białawy lub żółtawy, grudkowaty, nie śliski, lepki, przyczepny, niewilgotny, rwie się przy próbie rozciągania

Cytat:
Ana, a jak u Ciebie?
Jeżeli chodzi o to zdarzenie to lepiej pogodzić się z tym chyba nie da w zupełności, no ale... chociaż fizycznie lepiej dziękuję, że pytasz.

Po zjeźdźcie... mam dołka. Mamy tyle egzaminów, zaliczeń i wszystkiego, że mi łeb pęka... przed obroną ;/ i ciekawy kiedy czas na pracę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:01   #2464
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana u mnie przed obroną było dokładnie tak samo, a myślałam, ze będzie większy luz, bo przecież obrona taaaa

Stary 2013-05-12, 20:42   #2465
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

To bardzo indywidualne raczej inny niż ten płodny z czasu owulacji...

Śluz poza okresem owulacji: nieprzejrzysty, mętny, białawy lub żółtawy, grudkowaty, nie śliski, lepki, przyczepny, niewilgotny, rwie się przy próbie rozciągania

Jeżeli chodzi o to zdarzenie to lepiej pogodzić się z tym chyba nie da w zupełności, no ale... chociaż fizycznie lepiej dziękuję, że pytasz.

Po zjeźdźcie... mam dołka. Mamy tyle egzaminów, zaliczeń i wszystkiego, że mi łeb pęka... przed obroną ;/ i ciekawy kiedy czas na pracę
dasz radę kochana u mnie też tak było, wszystko na raz

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:13   #2466
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dziewczynki mam prośbę, macie może przepis na jakieś proste a atrakcyjne dla dzieci ciasto, które mogłabym zrobić w formie tortu na Dzień Dziecka?
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:37   #2467
Malensstfo
Zakorzenienie

Dziewczyny marudziły dziś strasznie i dość wcześnie padły, więc i ja zaraz mykam spać...

Mama mnie nakręciła na jakieś dekoracje na chrzest, np. na stół itd...to kupiłam jakies baloniki, diamenciki, serwetki, itp...ale będzie różowo

Aaa i dokupiłam dziewczynom opaski na głowę...zobaczymy jakie będą
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:41   #2468
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika nie mam pojęcia, nie robiłam tortów.
Maleństwo robicie imprezę w domu? My też mieliśmy dekorację stołu ale nie na różowo biało - ecru + świeże kwiaty, nawet płatki kwiatów na stole (ecru).

Stary 2013-05-12, 21:42   #2469
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam prośbę, macie może przepis na jakieś proste a atrakcyjne dla dzieci ciasto, które mogłabym zrobić w formie tortu na Dzień Dziecka?
tutaj może coś znajdziesz

http://www.mojewypieki.com/kategoria/dla-dzieci

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:43   #2470
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo robicie imprezę w domu? My też mieliśmy dekorację stołu ale nie na różowo biało - ecru + świeże kwiaty, nawet płatki kwiatów na stole (ecru).

Madziu
tak...w tym starym domu Mamy mało osób, więc bez sensu robić w lokalu...a te różowe akcenty będą niewielkie
Stary 2013-05-12, 21:44   #2471
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kaśka aż się głodna zrobiłam... dobrze że mam rogaliki w lodówce

Stary 2013-05-12, 21:44   #2472
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Matko kochana!!
Stary 2013-05-12, 21:46   #2473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo pewnie, skoro mało osób to nie ma co. A ile ma być? My urodziny dla Mai robimy tez w domu, ale moich rodziców. Mam nadzieję, ze będzie ładna pogoda to i w ogrodzie będzie można posiedzieć.

Stary 2013-05-12, 21:58   #2474
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dzięki Kasia właśnie o tym cieście tęczowym też myślałam..... ale nie wiem czy sama czegoś nie wymyślę
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-05-12, 22:00   #2475
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo pewnie, skoro mało osób to nie ma co. A ile ma być? My urodziny dla Mai robimy tez w domu, ale moich rodziców. Mam nadzieję, ze będzie ładna pogoda to i w ogrodzie będzie można posiedzieć.
A ok. 20 osób, ale dorosłych tylko 15

Mykam spać
Stary 2013-05-12, 22:12   #2476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

To ja też miałam na chrzcinach 20 osób (sami dorośli).

Stary 2013-05-13, 06:24   #2477
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

heloł, czemu te weekendy tak szybko mijają
Tż śpi z dziećmi w sypialni, a ja musiałąm już wstać...dzisiaj idę wcześniej 2 h bo mam 2 lekcje zast. w ramach karcianych - chę sobie nadrobić, zeby w czerwcu już nie robić
Wczoraj zrobiłam Isieńce na deser jabłuszko gotowane z kaszą manną - jezu jak wcinała! Ona zazwyczaj wszystko ąłdnie je, ale to pochłonęła w 5 minut, nawet nie musiałam jej do fotelika wkładać, jadła bawiąc sie na dywanie spróbowałam i faktycznie dobre to wyszło, a roboty na 5 minut jak miło, ze chociaż jedno dziecko niesłoikowe mam, kubuś moich specjałów na wet tknąć nnie chciał
U teściów wczoraj posiedzieliśmy, kubuś sie wyszalał, mała spać nie mogła, przez co padła po 19ej teściowa obiadowo nas wyprawiła, więc mam obiad z bani na 2 dni
Miłgo dnia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 07:57   #2478
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Udało mi się skontaktować z Martynką tak mi napisała:

"czesc niestety nie mam kasy na oplacenie netu a sa i inne problemy.... jakto zyciu... teraz jestem u rodzicow wiec korzystam chwilke z netu.. ogolnie pozdrow dziewczyny odemnie bardzo....strasznie tesknie za Wami... u mnie nic ciekawego juz nie moge sie doczekac do porodu... bo szzerze to od miesiaca mecze sie z bolem glowy i nic nie moga mi poradzic teraz dopiero po ciazy bede mogla dodatkowe badania zrobic...."

Napisała jeszcze, że 27 maja po wizycie u neurologa okaże się czy będzie miała cc. Pozdrawia Was i pyta co u Was
Pozdrów ją
Ciekawe, czy już coś więcej wiadomo odnośnie płci - czy wciąż na 50% dziewczynka

Cytat:
A co do psa....wczoraj byliśmy na zakupach w Poznaniu i wracając potrąciliśmy psa, wbiegł nam prosto pod koła w takiej wiosce, jechaliśmy jakieś 50, ale nie było gdzie odbić, ja się poryczałam, tż też łzy w oczach stały resztę drogi.....szkoda mówić. Tż mówi, że pies odszedł, ale nie był w dobrym stanie i pewnie nie przeżyje....aż nie mogę pisać o tym Pierwszy raz w życiu nam się coś takiego zdarzyło

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Moje dzieci nareszcie zaczęły się bawić razem Iza siedzi już pięknie, nie przewala się na boki, Kubuś obok niej - poucza ją, gdzie sie co naciska w zabawkach, no komedia dosłownie, mała przy tym śmieje się tak, że boki zrywamy mówię wam, jak ona jest w brata zapatrzona, z oczu go nie spuszcza on też starsznie za siostrą jest, z dnia na dzień jeszcze bardziej, jak już widzi, że moze się z nią pobawić to już wogóle jest szał
Super, że dzieciaki tak świetnie się dogadują Teraz będzie już tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Wyszłam już wczoraj ze szpitala- ale piszę dopiero teraz bo kompletnie nie mogłam się odnaleść. Jeszcze spotkała mnie duża przykrość, bo moj tż zaspał i stracił zasięg (mieszkamy przy granicy) więc po godzinie ze szpitala odebrał mnie nasz kumpel, który blisko mieszka. W domu popłakałam się jak bóbr i czuję, że mamy teraz poważny krysyz związku. Nie wiem co teraz tż musiałby zrobić by mi wynagrodzić wszystkie wpadki z całego miesiąca. I to osoba, na którą powinnam była najbardziej liczyć, to ta mnie najbardziej stresuje w tak ważnym dla mnie momencie życiowym.

Adaś ok, choć rozkopał się jak piłkarz od czasu szpitala. Uważam na siebie dużo bardziej. Czuję się inaczej po tym pobycie i na pewno nie mam zamiaru już się forsowawć. Ale pracę mogę skończyć dopiero pod koniec maja. Natomiast wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja, więc jadę już trybem energooszczędnym. Szkoda tylko, że dziś mamy w firmie najważniejsze komunie...;P
Uważajcie na siebie

Cytat:

U nas było tak samo

Bry!
Witamy się w trójkę: Jr, Leń i ja

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

I znów weekend przeleciał...
W sobotę wybrałam się do CH. Kupiłam pierwsze ciążowe spodnie Ogólnie bardzo wygodne, ale ten pas na brzuszek jeszcze sobie na pół składam, bo mi trochę zjeżdża. Ale przynajmniej nic nie uciska Powoli będę musiała się na takie przerzucać, bo zwykłe dość mocno zaczynają mnie drażnić
Poza tym w końcu wybrałam się do fryzjera Już wstyd był Ścięłam grzywacza na prosto i co patrzę w lustro, to zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam Ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Z resztą i tak za chwilę odrosną
Aaa, no i wyglądam tak na 17 lat

U fryzjera trochę zeszło i nie zdążyłam już polatać za czymś na górę - bluzki mi się pokończyły, koniecznie muszę coś kupić!
Mąż cały tydzień ma szkolenie i będzie wracał późnym wieczorem, więc może po południu wyskoczymy z mamą na babski shopping.

Wczoraj byliśmy na działce naszych przyjaciół, chłopacy walczyli z remontem, dziewczyny ogarniały działkowy syf Potem grill - pierwszy w tym roku. Pychota!
Wróciliśmy wieczorem. Tyle z weekendu...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:10   #2479
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

jutro ide z nimi do pediatry to zobaczymy co powie
daj znać

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziękuje za życzenia zdrówka dla Marysi już jest znacznie lepiej, w końcu przestała gorączkować... zastanawiam się, czy to nie trzydniówka była, bo mała jeszcze nie miała a właściwie poza gorączką (39-40 stopni ) przez właśnie 3 dni to jej nic nie było zobaczymy, czy ją wysypie...

Gocha, a jak karmisz? piersią czy mm?

Onyks, współczuje sytuacji z psem buty bardzo fajne, ale ja bym chyba tylko stać w nich umiała

Zabciu, a kiedy planujesz zacząć znów pracować? Są u Was żłobki, przedszkola?

Mała, uważaj teraz na siebie
Dzięki
Dobrze, że z Marysią lepiej

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć.

Onyks, buty bardzo ładne
Przykro mi z powodu psa..wiem, jakie to smutne, raz tak trzasnęliśmy kota, który nocą wyskoczył z lasu ale on nie uciekł

Straszne to było, od razu się zatrzymaliśmy żeby jakoś zareagować w razie czego, ale pies z szoku chyba tak uciekł. Tż widział jak ucieka, ja nie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja tez się zastanawiam nad kleikiem Może by się bardziej najadały..ale zapytam dopiero na wizycie naszej w poradni, akurat będzie wtedy czas na wprowadzanie czegoś nowego...

Mnie ostatnio koleżanka powiedziała, że ona dostała opierdziel od lekarza, jak usłyszała, że dała dzieciom banana I ona nie rozumie (lekarka) po co dają go w słoiczkach od 4 miesiąca... że to niby za wcześnie. A już szczególnie jak dziecko ma jakieś alergie czy cos...

My dziś znowu gości mieliśmy...a dziewczyny coś marudne
Zapytaj Nam narazie nie kazała banana dawać bo może uczulać.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to najważniejsze, że wygodne
Powiem Ci, że uwielbiam wysokie buty

Cytat:
Onyks ooo albo na tel wrzucę, dobry pomysł Powiem mężowi, bo on ma większy wyświetlacz, poza tym to on idzie z nią do lekarza bo wizyta jest na 12 a ja o 12 kończę pracę (ale mam 3 min na piechotę z pracy). Czym smarujecie? Fajne buciki, jaki obcas

Maja już śpi, mam czas dla siebie. Ale coś mnie brzuszek zaczął boleć buuuu

Smarujemy Oilatum i tą robioną maścią.

A może @ się zbliża...

Cytat:

Myślę, że właściciele się nie zmartwili.....wioska gdzie mają po kilka psów na gospodarstwach, nie dbają o nie i tylko pod sklepem stoją..

Będzie lepiej W takich sprawach zawsze potrzeba czasu...
A uczelnią się nie martw, na pewno wszystko ogarniesz

Cytat:
A ok. 20 osób, ale dorosłych tylko 15

Mykam spać
My mieliśmy 13

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Abby, czyli fajny weekend

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:15   #2480
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry ...

Dzisiaj dziewczyny znów przespały do 5 i 6...więc ja też trochę pospałam...ale chyba dla mnie to gorzej tak długo spać...bo teraz oczy mi się zamykają i nie mogę się obudzić
Stary 2013-05-13, 08:25   #2481
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry ...

Dzisiaj dziewczyny znów przespały do 5 i 6...więc ja też trochę pospałam...ale chyba dla mnie to gorzej tak długo spać...bo teraz oczy mi się zamykają i nie mogę się obudzić
To ładnie śpią, a o której zasypiają?

Stary 2013-05-13, 08:27   #2482
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
To ładnie śpią, a o której zasypiają?
Wczoraj padły po kąpieli, którą wcześniej zrobiliśmy, to zasnęły już po 20 chwilę..a ogólnie to tak ok. 21 zasypiają...przestawiło im się coś, bo padały wcześniej właśnie ok. 20
Stary 2013-05-13, 08:32   #2483
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć..

co za pogoda zimno, pada...no jakaś beznadzieja...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:44   #2484
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj padły po kąpieli, którą wcześniej zrobiliśmy, to zasnęły już po 20 chwilę..a ogólnie to tak ok. 21 zasypiają...przestawiło im się coś, bo padały wcześniej właśnie ok. 20
Ja też wczoraj kąpałam o 20, wyjątkowo wcześniej bo normalnie przed 21 kąpiemy. Może ta pogoda też na maluszki działa i senne są

Cytat:
Cześć..

U nas też....

Stary 2013-05-13, 08:51   #2485
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Aaby pokaż się w nowej fryzurce, mnie jutro nawiedzi fryzjer, zastanawiam się czy coś zmieniać.....

Bao a jak się teściu zachowuje jak u nich jesteście?
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-05-13, 08:58   #2486
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
heloł, czemu te weekendy tak szybko mijają
ja się cieszę akurat, że TEN weekend szybko minął bo to oznacza, że jest już coraz bliżej piątku i mąż wraca na dobre po pół rocznym szkoleniu
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaa, no i wyglądam tak na 17 lat
ja podobno na tym ostatnim zdjęciu na fb z Oli też wyglądam jak dziecko i koleżanka mi powiedziała, że będę uchodzić za nastkę w ciąży mohery mnie zniszczą

Cytat:
Dobry ...
ja mam to samo poszłam spać o 23:00 o 1:30 wstałam siusiu i do 3:30 się kręciłąm a mały ze mną a o 6:22 obudził mnie taki skurcz w łydce, że masakra nie boję się bólu mogę rodzić
Cytat:
zimnoooo

byłam o 7:10 w biedrze oczywiście już stado moherów przede mną ledwo doszłąm do koszyków, ale mam 2 paki bodziaków (czyli 6 szt.) jedna paka na 68 druga na 74 te wzory co chciałam i kocyk w kolorowe kropy tetrówki mi się wydawały nie bardzo zamówię na all

Stary 2013-05-13, 09:10   #2487
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wczoraj kąpałam o 20, wyjątkowo wcześniej bo normalnie przed 21 kąpiemy. Może ta pogoda też na maluszki działa i senne są
Właśnie myślałam o pogodzie...zdrzemnęłam się chwile

Kasia
o matko! To ja za tydzień coś chciałam...więc chyba nie ma szans...
Stary 2013-05-13, 09:13   #2488
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

A ja znów z prośbą, zwłaszcza do nauczycielek, ale jak ktoś inny też się orientuję to proszę
Wracam do pracy od 18 maja do 3 czerwca, ale dni roboczych będzie w tym okresie tylko 7. Ile powinnam zrealizować "godzin karcianych"??? Czy powinnam mieć do nich swój dziennik??? Czy powinnam realizować swoje zajęcia czy kontynuować te, które robiła ta nauczycielka która była na zastępstwie za mnie???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-05-13, 09:13   #2489
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Pogoda mnie dobija Zmarzłam przeokrutnie.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 09:13   #2490
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia o matko! To ja za tydzień coś chciałam...więc chyba nie ma szans...
no chyba nie zrobiłam nawet fotkę tym moherom

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości