|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 31 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana na obecne czasy to jesteś jeszcze malolata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ostatnio chyba przez Kitkę ![]() ![]() Zaplanowałam urodzić w 2015 ![]()
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to musisz zaraz w ciaze zachodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wg mnie nie ma się co z tym spieszyć, ale ja tak sobie zaplanowałam, że koło 27-28lat już na pewno chciałabym być mamusią ![]() ![]() Btw. tak zmieniając temat..... Dziś byłam pierwszy raz na Zumbie i na początku mówie co to wogóle jest jakieś podskoski i wygibasy....a potem tak sie wczułam w rytm i tak mi się wkreciło, że sie cała roztańczyłam ![]() ![]() a jaka spocona i zmęczona do domu przyszłam :P masakra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
ciąża w snach oznacza ponoć pozytywne zmiany w życiu ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-08 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Agata nie wiem w jakim miesiącu ![]() ![]() Wśród moich koleżanek jest pół na pół- mimo, że jesteśmy z wyżu demograficznego to nie mamy w naszym pokoleniu "dużego dorobku". Wyobraźcie sobie, że jak zaczynałam szkołę podstawową to było pierwszych klas było od a do h. Dziś w tej samej szkole jest tylko klasa a . Liczono na moje pokolenie, ale jakoś nie bardzo mamy dzieci ![]() lavia w sumie Ci powiem, że z wiekiem coraz trudniej zdecydować się na dziecko ![]() ![]() ![]() A ta zumba to, jak wygląda? ![]() ![]()
#2468 |
Magda ;)
|
Hej
![]() w piątek jestem zapisana do mojej fryzjerki ![]() ![]() ![]() Lavia zakupy super ![]() ![]() ![]() co do dzieci, u mnie też na fejsie same zdjęcia dzieci, u TŻ to już w ogóle. U niego co nie wejdę to same zdjęcia ze ślubow i właśnie dzieci ![]() ![]() Czeko duże piwko dzisiaj dla nas ![]() Mam dzisiaj urodziny i 4 rocznice z TŻ,ale ten czas leci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu doła? ![]()
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() PRINCESKA to wszystkiego najlepszego ![]() i 4 rocznica, wow ale leci ![]() a dol to czemu? Cytat:
![]() Wlasnie ja tez mam dopiero 24 lata i tez tak zakładam za kilka lat. Bo nie ma się co spieszyć a jednak dziecko i jego obecność wszystko w zyciu zmienia. Jestesmy młode wiec nie kazda z nas już czuje ten instynkt. Wiesz, to jest tak, ze tez mam koleżanki co maja dzieci z wpadek jako bardzo młode a potem już po 30 tce. Z obserwacji i tych na porodówce i wśród znajomych widze ze albo ktoś wpadnie wcześnie albo świadomie się decyduje wiele później. Mało mam koleżanek, może jedną, która świadomie podjela decyzję o macierzyństwie w naszym wieku. To jest jakas taka przepasc miedzy wpadką a swiadomym macierzyństwem,a miedzy tym takie "okienko" gdzie nie chce się mieć dzieci a jednocześnie człowiek się swiadomie zabezpiecza ![]() A ciaza sni mi się tak raz na 2 tygodnie wiec te pozytywy u mnie czesto ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Ależ zagmatwałam z rana:P ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Magda ;)
|
a nie wiem jakoś tak z rana mnie wzięło na głupie myśli
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zrozumiałam o co Ci chodzi ![]() Moja kuzynka właśnie urodziła dziecko, a jest rok starsza ode mnie. I podjęła tą decyzję świadomie, 2 lata temu brali ślub, mają swój dom, oboje mają fajną i stałą pracę i właśnie dziecko było ich marzeniem ![]() Ja też chciałabym właśnie wszystko tak po kolei i z jednej strony chciałabym już, a z drugiej chcę się jeszcze wybawić, poszaleć, a jednak dziecko zmienia tryb życia całkowicie. No i nie chciałabym być zależna finansowo od TŻ czy rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Wrocilam po weekendzie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- A tak w ogole to caly weekend przechodzilam w litach moich i juz mnie nie obtarly, oficjalnie stwierdzam ze je kocham ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez masz racje, bo są dziewczyny które wrabiają TZta w dziecko, a potem liczą na kase. A potem się okazuje ze nie jest tak rozowo jak myslaly... Laski, miłego dnia, ja będę po południu i zajrze do Was poodpisywać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Wzajemnie
![]() Założyłam bloga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale sie spieklam, jestem czerwona jak buraczek ale ja to lubie i kocham ciepelko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() choc raz chce miec blond wlosy do pasa ![]() Cytat:
![]() Ale nie kupuje bo mam zapas c10, bo mam i stara i nowa wersje, ale jutro jest wypłata wiec pewnie sie skusze na 318 ![]() Tylko ja na bank bym robila na 12 % oksy, bo tak jej sie przygladałam to ona max do sredniego blondu jest rekomendowana. To juz chyba Platynowy blond bylo do jasnego brązu, ale on tak mi sie nie podoba jak Diamentowy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic na sile kochana, zdrowie najwazniejsze ![]() Tak jak dziewczyny mowia, sa i balsamy brazujace czy nawet samoopalacze ![]() Ja teraz smiesznie wygladam, bo jestem brazowa na twarzy a wlosy mam prawie biale ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siemanko, jak tam przeprowadzka? U mnie jest w kazdym Rossie i w Auchanie widzialam i tam tez sa w promo ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i nie waz mi sie wiecej smutac ![]() daleko nie mam, jak tam wpadne... ![]() ![]() Cytat:
![]() witam w klubie kochajacych lity ![]() Cytat:
![]() I tż cos tam czasem przebakuje, że córeczke by chcial i w ogole ale ja udaje,że nie słysze ![]() I sie nie wyprowadzam jednak... Jakos sie dogadalam z ciotka, poza tym bylam ogladac w miare fajnie mieszkanie ale okazalo sie,że ogrzewanie jest gazowe, wiec rachunki zjadły by mnie z kretesem ![]() ![]() Wczoraj myłam łeb i dzisiaj znowu musze ![]() Zdenkowałam Awokado i karite i szukam zastepstwa, jakies sugestie co mozna za AK kupic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() wlasnie sobie wczoraj uswiadomilam ze musze zacisnac pasa jak chce w pazdzierniku odwiedzic przyjaciolke w Norwegii a chce ![]() jak juz tak marudze to pomarudze na tz, ktory mysli tylko o swoich potrzebach finansowych a o naszych jjuz nie, przyklad, lodowki czy mikrofali nie moge sie od roku doprosic, a sama nie bede w sprzety inwestowac!! Princeska gratuluje rocznicy, oby wam sie ukladalo ![]() Kylie ja na regularna zone sie nie nadaje. A jestem :p, za to dziecko chcialabym miec ale finansowo bysmy nie podolali jeszcze i to na wynajmowanym ![]() Jutro wyplata, paletki poszukam w piatek na zakupach poprawiajacych humor...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Modelka nasza kochana ![]() Cytat:
![]() Moj akurat lubi takie zakupy do domu, lubi widziec,żę ja sie ciesze ![]() Teraz jestesmy na etapie wybierania tapety i farby, bo chcemy pokoj odswiezyc, masakra to jest, tym bardziej,że ja i tz nie mamy pojecia o tapetowaniu i malowaniu scian ![]() Nie wiedzialam,że dywany pokojowe sa takie drogie ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-09 o 13:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Princesska kurcze jak ja moglam niedoczytac
![]() ![]() Robie pierwsza w zyciu tarte... ciekawa jestem co z tego wyjdzie z moim antytalentem kulinarnym ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja uzywam goodbye damage fructisa i jest fajna ![]() ![]() Ciesze sie ze te lity kupilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj pogonilam Tż i zrobil mi Spaghetti ![]() ![]() tez myslalam o czys z Fructisa, ale w sumie juz mi sie znudzily ![]() czegos nowego mi sie chce, ale co mi w oko nie wpadnie,popatrze na sklad a tam hydrolized keratin i czy inne proteiny ![]() myslalam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html lub o tym, bo mnie kusi od jakiegos czasu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...szczonych.html ale wszedzie ta keratyna ![]() ![]() Chcialam tez psikacza z Gliss kura teraz kupic ale tam tez wszedzie ta keratyna. Bunny na blogu poleca ta czerwona do farbowanych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html i chyba jej sprobuje ![]() Jak mnie denerwuje ta cholerna keratyna wszedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Posiedzialam chwile za dlugo na wizazu i tarta od spodu i na bokach troche mi sie przypalila
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co to jablka takie ciemne bo posypane cynamonem, nie przypalily sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja od swojego tz uslyszalam ze robie spaghetti lepsze od jego mamy ![]() ![]() ![]() A co do odzywek to te z fructisa nie maja keratyny chyba, tzn ta ktora ja mam. W stonce tez widzialam jakies odzywki no name z nawet fajnym skladem, ciekawe czy by sie sprawdzily ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.