Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 19:42   #2461
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
nie wiem

może dlatego, że pisałam ile mam lat
Nie bo ja nie wiem ile masz lat bo troszkę zWami nie pisałam bo sesja...przypomnij jak możesz
jakos tak chyba...znasz się na dzieciach albo pisalas ze się opiekowałaś i sobie coś domówilam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 19:46   #2462
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Nie bo ja nie wiem ile masz lat bo troszkę zWami nie pisałam bo sesja...przypomnij jak możesz
jakos tak chyba...znasz się na dzieciach albo pisalas ze się opiekowałaś i sobie coś domówilam
pisałam też z Lavią, że jestem pedagogiem - może dlatego

31 niedługo 32
Stary 2013-07-08, 19:48   #2463
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
pisałam też z Lavią, że jestem pedagogiem - może dlatego

31 niedługo 32
A może dlatego ze pisalas wlasnie o dzieciach:P

Kochana na obecne czasy to jesteś jeszcze malolata kiedyś to po 16 rz była stara panna a teraz...mam zresztą obeznanie bo mam praktykę teraz w szpitalu na porodówce...to nawet widze ile maja lat te ciężarne. wiec prawie kazda jedna po 30 tce z pierwszym dzieckiem. także akurat to mnie nie dziwi.
Stary 2013-07-08, 19:50   #2464
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana na obecne czasy to jesteś jeszcze malolata kiedyś to po 16 rz była stara panna a teraz...mam zresztą obeznanie bo mam praktykę teraz w szpitalu na porodówce...to nawet widze ile maja lat te ciężarne. wiec prawie kazda jedna po 30 tce z pierwszym dzieckiem. także akurat to mnie nie dziwi.
ja się po prostu nie nadaję na regularną żonę ani na matkę

Chociaż ostatnio chyba przez Kitkę ciągle śni mi się, że jestem w ciąży

Zaplanowałam urodzić w 2015
Stary 2013-07-08, 20:19   #2465
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez nie mysle o dzieciach a ciagle mam sny o ciąży. ale one cos znacza ponoć, nie ciaze a cos innego, jakies wahania czy sprawy trudne nie pamiętam.

A to musisz zaraz w ciaze zachodzić a w jakim mcu zaplanowalas poród?
Stary 2013-07-08, 22:24   #2466
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

a u mnie z kolei na odwrót....śmieje sie że jest chyba jakieś baby boom teraz bo co wejde na FB to zdjęcia dzieci, albo spotykam znajome moje rówieśniczki i mówią, że są w ciąży....i powoli czuję presję, a ja mam dopiero 23lata!!
wg mnie nie ma się co z tym spieszyć, ale ja tak sobie zaplanowałam, że koło 27-28lat już na pewno chciałabym być mamusią ale na chwilę obecną nie czuję się jeszcze tego instynktu macierzyńskiego i nie czuje się w pełni do tego dojrzała chociaż z Tż-tem często rozmawiamy o dzieciach i osobiście kocham dzieci - wkońcu na codzień z nimi pracuje

Btw. tak zmieniając temat..... Dziś byłam pierwszy raz na Zumbie i na początku mówie co to wogóle jest jakieś podskoski i wygibasy....a potem tak sie wczułam w rytm i tak mi się wkreciło, że sie cała roztańczyłam Bardzo to pozytywnie na mnie wpłynęło i myślę czy sie nie zapisać na stałe na takie zajęcia
a jaka spocona i zmęczona do domu przyszłam :P masakra

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Ja tez nie mysle o dzieciach a ciagle mam sny o ciąży. ale one cos znacza ponoć, nie ciaze a cos innego, jakies wahania czy sprawy trudne nie pamiętam.

A to musisz zaraz w ciaze zachodzić a w jakim mcu zaplanowalas poród?

ciąża w snach oznacza ponoć pozytywne zmiany w życiu także nie masz się co bać
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-07-08 o 21:54
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 05:45   #2467
Ninedin
Zakorzenienie

cześć

Agata nie wiem w jakim miesiącu Tak sobie pomyślałam, ze 2015 będzie dobry
Wśród moich koleżanek jest pół na pół- mimo, że jesteśmy z wyżu demograficznego to nie mamy w naszym pokoleniu "dużego dorobku". Wyobraźcie sobie, że jak zaczynałam szkołę podstawową to było pierwszych klas było od a do h. Dziś w tej samej szkole jest tylko klasa a . Liczono na moje pokolenie, ale jakoś nie bardzo mamy dzieci

lavia w sumie Ci powiem, że z wiekiem coraz trudniej zdecydować się na dziecko .... no chyba, że się przytrafi Bo takie planowane to zawsze jest jakieś "ale". Ex ma fajnie bo młodo urodziła

A ta zumba to, jak wygląda? Pytam bo nie wiem - mam poczucie rytmu, jak szczur

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 07:56   #2468
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Hej
w piątek jestem zapisana do mojej fryzjerki trochę mi szkoda włosów szczerze mówiąc, ale rok ich nie obcinałam to chyba dobry moment a coraz gorzej się układają więc chyba nie ma sensu ich na siłę hodować

Lavia zakupy super ja też lubię takie kolory ale ostatnio mam szał na brzoskwinkę
co do dzieci, u mnie też na fejsie same zdjęcia dzieci, u TŻ to już w ogóle. U niego co nie wejdę to same zdjęcia ze ślubow i właśnie dzieci . Ale też tego jeszcze nie czuję, z jednej strony chciałabym mieć już dzidzie, a z drugiej jest mnóstwo ALE. Nie mamy swojego mieszkania, nie mam stałej pracy. Jakoś tak nie wyobrażam sobie tego jeszcze

Czeko duże piwko dzisiaj dla nas

Mam dzisiaj urodziny i 4 rocznice z TŻ,ale ten czas leci i jakiegoś doła od rana załapałam
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 08:20   #2469
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Hej
w piątek jestem zapisana do mojej fryzjerki trochę mi szkoda włosów szczerze mówiąc, ale rok ich nie obcinałam to chyba dobry moment a coraz gorzej się układają więc chyba nie ma sensu ich na siłę hodować

Lavia zakupy super ja też lubię takie kolory ale ostatnio mam szał na brzoskwinkę
co do dzieci, u mnie też na fejsie same zdjęcia dzieci, u TŻ to już w ogóle. U niego co nie wejdę to same zdjęcia ze ślubow i właśnie dzieci . Ale też tego jeszcze nie czuję, z jednej strony chciałabym mieć już dzidzie, a z drugiej jest mnóstwo ALE. Nie mamy swojego mieszkania, nie mam stałej pracy. Jakoś tak nie wyobrażam sobie tego jeszcze

Mam dzisiaj urodziny i 4 rocznice z TŻ,ale ten czas leci i jakiegoś doła od rana załapałam
Gratulacje

Czemu doła?
Stary 2013-07-09, 08:29   #2470
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

PRINCESKA
to wszystkiego najlepszego
i 4 rocznica, wow ale leci
a dol to czemu?

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
a u mnie z kolei na odwrót....śmieje sie że jest chyba jakieś baby boom teraz bo co wejde na FB to zdjęcia dzieci, albo spotykam znajome moje rówieśniczki i mówią, że są w ciąży....i powoli czuję presję, a ja mam dopiero 23lata!!
wg mnie nie ma się co z tym spieszyć, ale ja tak sobie zaplanowałam, że koło 27-28lat już na pewno chciałabym być mamusią ale na chwilę obecną nie czuję się jeszcze tego instynktu macierzyńskiego i nie czuje się w pełni do tego dojrzała chociaż z Tż-tem często rozmawiamy o dzieciach i osobiście kocham dzieci - wkońcu na codzień z nimi pracuje

Btw. tak zmieniając temat..... Dziś byłam pierwszy raz na Zumbie i na początku mówie co to wogóle jest jakieś podskoski i wygibasy....a potem tak sie wczułam w rytm i tak mi się wkreciło, że sie cała roztańczyłam Bardzo to pozytywnie na mnie wpłynęło i myślę czy sie nie zapisać na stałe na takie zajęcia
a jaka spocona i zmęczona do domu przyszłam :P masakra

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

ciąża w snach oznacza ponoć pozytywne zmiany w życiu także nie masz się co bać
O, ja tez kiedyś byłam na zumbie i podobało mi się

Wlasnie ja tez mam dopiero 24 lata i tez tak zakładam za kilka lat. Bo nie ma się co spieszyć a jednak dziecko i jego obecność wszystko w zyciu zmienia. Jestesmy młode wiec nie kazda z nas już czuje ten instynkt. Wiesz, to jest tak, ze tez mam koleżanki co maja dzieci z wpadek jako bardzo młode a potem już po 30 tce. Z obserwacji i tych na porodówce i wśród znajomych widze ze albo ktoś wpadnie wcześnie albo świadomie się decyduje wiele później. Mało mam koleżanek, może jedną, która świadomie podjela decyzję o macierzyństwie w naszym wieku. To jest jakas taka przepasc miedzy wpadką a swiadomym macierzyństwem,a miedzy tym takie "okienko" gdzie nie chce się mieć dzieci a jednocześnie człowiek się swiadomie zabezpieczazagmatwałam, ale mam nadzieje ze rozumiecie?

A ciaza sni mi się tak raz na 2 tygodnie wiec te pozytywy u mnie czestotyle że raz rodzę, raz zachodzę w ciaze a innym mam wielki brzuch

Cytat:
cześć

Wśród moich koleżanek jest pół na pół- mimo, że jesteśmy z wyżu demograficznego to nie mamy w naszym pokoleniu "dużego dorobku". Wyobraźcie sobie, że jak zaczynałam szkołę podstawową to było pierwszych klas było od a do h. Dziś w tej samej szkole jest tylko klasa a . Liczono na moje pokolenie, ale jakoś nie bardzo mamy dzieci
Prawda z tymi klasami, jak ja chodziłam tez było do h albo i dalej a moja Siostra ma 3 klasy. I faktem jest że decyzje o dziecku ciężko podjąć ale jak się ma stabilizacje, prace, mieszkanie wtedy jednak łatwiej podjąć swiadomie. A ciężej wpaść bo już się wie jak się skutecznie zabezpieczać.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ależ zagmatwałam z rana:P ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi
Stary 2013-07-09, 08:35   #2471
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Gratulacje

Czemu doła?
a nie wiem jakoś tak z rana mnie wzięło na głupie myśli dzięki
Cytat:
Hej

PRINCESKA
to wszystkiego najlepszego
i 4 rocznica, wow ale leci
a dol to czemu?

O, ja tez kiedyś byłam na zumbie i podobało mi się

Wlasnie ja tez mam dopiero 24 lata i tez tak zakładam za kilka lat. Bo nie ma się co spieszyć a jednak dziecko i jego obecność wszystko w zyciu zmienia. Jestesmy młode wiec nie kazda z nas już czuje ten instynkt. Wiesz, to jest tak, ze tez mam koleżanki co maja dzieci z wpadek jako bardzo młode a potem już po 30 tce. Z obserwacji i tych na porodówce i wśród znajomych widze ze albo ktoś wpadnie wcześnie albo świadomie się decyduje wiele później. Mało mam koleżanek, może jedną, która świadomie podjela decyzję o macierzyństwie w naszym wieku. To jest jakas taka przepasc miedzy wpadką a swiadomym macierzyństwem,a miedzy tym takie "okienko" gdzie nie chce się mieć dzieci a jednocześnie człowiek się swiadomie zabezpieczazagmatwałam, ale mam nadzieje ze rozumiecie?

A ciaza sni mi się tak raz na 2 tygodnie wiec te pozytywy u mnie czestotyle że raz rodzę, raz zachodzę w ciaze a innym mam wielki brzuch

Prawda z tymi klasami, jak ja chodziłam tez było do h albo i dalej a moja Siostra ma 3 klasy. I faktem jest że decyzje o dziecku ciężko podjąć ale jak się ma stabilizacje, prace, mieszkanie wtedy jednak łatwiej podjąć swiadomie. A ciężej wpaść bo już się wie jak się skutecznie zabezpieczać.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ależ zagmatwałam z rana:P ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi
Dziękuję Agatko no leci, leci i w tym czasie mniej więcej zaczęłam z Wami pisać
Zrozumiałam o co Ci chodzi
Moja kuzynka właśnie urodziła dziecko, a jest rok starsza ode mnie. I podjęła tą decyzję świadomie, 2 lata temu brali ślub, mają swój dom, oboje mają fajną i stałą pracę i właśnie dziecko było ich marzeniem
Ja też chciałabym właśnie wszystko tak po kolei i z jednej strony chciałabym już, a z drugiej chcę się jeszcze wybawić, poszaleć, a jednak dziecko zmienia tryb życia całkowicie. No i nie chciałabym być zależna finansowo od TŻ czy rodziców.
Stary 2013-07-09, 08:45   #2472
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiem jakoś tak z rana mnie wzięło na głupie myśli dzięki

Dziękuję Agatko no leci, leci i w tym czasie mniej więcej zaczęłam z Wami pisać
Zrozumiałam o co Ci chodzi
Moja kuzynka właśnie urodziła dziecko, a jest rok starsza ode mnie. I podjęła tą decyzję świadomie, 2 lata temu brali ślub, mają swój dom, oboje mają fajną i stałą pracę i właśnie dziecko było ich marzeniem
Ja też chciałabym właśnie wszystko tak po kolei i z jednej strony chciałabym już, a z drugiej chcę się jeszcze wybawić, poszaleć, a jednak dziecko zmienia tryb życia całkowicie. No i nie chciałabym być zależna finansowo od TŻ czy rodziców.
No ale ile jest takich młodych osob które w wieku Twojej kuzynki maja dom i stala prace?chyba wlasnie niewiele...a jednak obarczyć rodziców czy TZta całkowicie utrzymaniem własnego dziecka nie jest w porządku.
Stary 2013-07-09, 08:53   #2473
exclusivee
Zakorzenienie

Wrocilam po weekendzie Chyba sie starzeje bo nie mam ochoty na alkohol

Cytat:
cześć

lavia w sumie Ci powiem, że z wiekiem coraz trudniej zdecydować się na dziecko .... no chyba, że się przytrafi Bo takie planowane to zawsze jest jakieś "ale". Ex ma fajnie bo młodo urodziła

A ta zumba to, jak wygląda? Pytam bo nie wiem - mam poczucie rytmu, jak szczur
Wiesz, zarowno fajnie, jak i troche kijowo, wiadomo ze nie moge planowac zycia jak moi rowiesnicy czyli np. studia i mieszkanie daleko od domu, wyjazdy z przyjaciolmi nad morze samemu itp. ale niczego bym nie chciala zmienic Kocham mojego malucha i tak mi jest dobrze

Cytat:
Hej

Gratulacje!! I kochanie nie smutaj tam

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

A tak w ogole to caly weekend przechodzilam w litach moich i juz mnie nie obtarly, oficjalnie stwierdzam ze je kocham

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 08:54   #2474
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
No ale ile jest takich młodych osob które w wieku Twojej kuzynki maja dom i stala prace?chyba wlasnie niewiele...a jednak obarczyć rodziców czy TZta całkowicie utrzymaniem własnego dziecka nie jest w porządku.
No właśnie nie wiele, dlatego myślę, że najczęściej są to wpadki. Wiesz może niektóre tak chcą, wrobią w dziecko, żeby TŻ je utrzymywal
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość

Wiesz, zarowno fajnie, jak i troche kijowo, wiadomo ze nie moge planowac zycia jak moi rowiesnicy czyli np. studia i mieszkanie daleko od domu, wyjazdy z przyjaciolmi nad morze samemu itp. ale niczego bym nie chciala zmienic Kocham mojego malucha i tak mi jest dobrze

Gratulacje!! I kochanie nie smutaj tam
mi się też ostatnio alko nie chce
dziękuję już mi przeszło
Stary 2013-07-09, 09:04   #2475
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiele, dlatego myślę, że najczęściej są to wpadki. Wiesz może niektóre tak chcą, wrobią w dziecko, żeby TŻ je utrzymywal
Wiesz Kochana, a niektórzy TZci może tez tak chcą-zatrzymać laske dla siebie. Rozne rzeczy ludzmi kierują, rozne motywy, czasem dla nas niezrozumiałe.
I tez masz racje, bo są dziewczyny które wrabiają TZta w dziecko, a potem liczą na kase. A potem się okazuje ze nie jest tak rozowo jak myslaly...

Laski, miłego dnia, ja będę po południu i zajrze do Was poodpisywać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 09:21   #2476
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Wiesz Kochana, a niektórzy TZci może tez tak chcą-zatrzymać laske dla siebie. Rozne rzeczy ludzmi kierują, rozne motywy, czasem dla nas niezrozumiałe.
I tez masz racje, bo są dziewczyny które wrabiają TZta w dziecko, a potem liczą na kase. A potem się okazuje ze nie jest tak rozowo jak myslaly...

Laski, miłego dnia, ja będę po południu i zajrze do Was poodpisywać
dokładnie na pewno przyjdzie odpowiedni czas i my też będziemy cieszyć się dzieciaczkami
miłego dnia
Stary 2013-07-09, 10:11   #2477
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Wszystkiego najlepszego i gratulacje
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:46   #2478
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego i gratulacje
a dziękuję

Lecę do pracy, miłego dnia dziewczyny
Stary 2013-07-09, 11:06   #2479
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
a dziękuję

Lecę do pracy, miłego dnia dziewczyny
Wzajemnie .

Założyłam bloga możecie zobaczyc i powiedziec co powinnam zmienic a co jest ok (wiem mało narazie tam postów ale mam go od kilku dni ;p ) http://wisniowykot.blogspot.com/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 11:55   #2480
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Hej
ale sie spieklam, jestem czerwona jak buraczek ale ja to lubie i kocham ciepelko
Cytat:
Kylie ok

Ty jesteś wysoka, no nie?
Podobają mi się na kimś takie kiecki, ale ja jestem za niska i za gruba na taką
Nie, nie jestem wysoka. Mam 168 cm

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

a ja uważam ,że bob jest fryzurką ponadczasową i nigdy nie wyjdzie z mody czy to starszemu czy młodszemu pasuje
Tez mi sie bardzo bob podoba, ale ie dam sie.
choc raz chce miec blond wlosy do pasa

Cytat:
Czesc

U mnie dziś ładna pogoda ale mam trochę latania po mieście załatwiania spraw. wiec skoro słoneczko tak świeci może skuszę się na loda włoskiego Zajrze do Was potem

Mialam pisać, u mnie w miescie nowych paletek pełno, kupiłam ten diament co bunny radzila I będę dzialac wkrótce
U mnie tez jest ich pełno i na dodatek sa w promo w Rossie
Ale nie kupuje bo mam zapas c10, bo mam i stara i nowa wersje, ale jutro jest wypłata wiec pewnie sie skusze na 318
Tylko ja na bank bym robila na 12 % oksy, bo tak jej sie przygladałam to ona max do sredniego blondu jest rekomendowana. To juz chyba Platynowy blond bylo do jasnego brązu, ale on tak mi sie nie podoba jak Diamentowy

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
bunny, no to dziewczyny Ci juz wszystko w sprawie ubezpieczenia powiedziały Samemu poa wypełnieniem wniosku w kadrach sie nic nie robi

a tak z nowin to.. Wracam do czerni
ej dlaczego do czerni?

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
wrocilam z jeziorka i powiem wam ze wczoraj malo nie zemdlalam na plazy nie dla mnie slonce, upaly, opalanie...chrzanie to. bede dalej blada
a dzis dostalam @ i umieram...
Nie kazdy znosi dobrze upały
Nic na sile kochana, zdrowie najwazniejsze
Tak jak dziewczyny mowia, sa i balsamy brazujace czy nawet samoopalacze
Ja teraz smiesznie wygladam, bo jestem brazowa na twarzy a wlosy mam prawie biale
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość

i jeszcze poza tym kupiłam sobie taką mgiełkę w Mohito (ale wczoraj w niej chodziłam i jest w praniu) http://mohito.pl/pl/dynamic/product/679/%23679
i bluzeczke w Reserved taka: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...terials-blouse

zakupoholiczka ze mnie....
Pieknie ciuszki, a ta bluzka z tygrysami to absolutnie moj styl, wow

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Cześć blondyny wybaczcie że tak "wpadam i wypadam" ale mamy z Tż teraz sporo na głowie przez tą wyprowadzkę na swoje i dodatkowo 2 tygodnie mieliśmy problemy z netem

nadrobiłam ale nie będę cytować polecę z pamięci

Skarb90 świetny kolorek taki śmietankowy uwielbiam takie

Kylie śliczne pazurki!
Nie mogę się też doczekać Waszych efektów po nowych Palettkach również się w nich zakochałam!
dziekuje
Siemanko, jak tam przeprowadzka?

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Nie moge nigdzie u mnie tego diamentowego znalezc
U mnie jest w kazdym Rossie i w Auchanie widzialam i tam tez sa w promo
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:12   #2481
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

to tak jak ja

Cytat:
Hej

Wszystkiego naj kochanieńka:r oza:
i nie waz mi sie wiecej smutac
daleko nie mam, jak tam wpadne...

Cytat:

A tak w ogole to caly weekend przechodzilam w litach moich i juz mnie nie obtarly, oficjalnie stwierdzam ze je kocham
Ja wczoraj wyrablam butelke wina
witam w klubie kochajacych lity

Cytat:
Ja otwarcie mowie, że nie chce miec dzieci, tylko moja tesciowa tego nie chce/nie moze zaakceptowac
I tż cos tam czasem przebakuje, że córeczke by chcial i w ogole ale ja udaje,że nie słysze

I sie nie wyprowadzam jednak...
Jakos sie dogadalam z ciotka, poza tym bylam ogladac w miare fajnie mieszkanie ale okazalo sie,że ogrzewanie jest gazowe, wiec rachunki zjadły by mnie z kretesem

Wczoraj myłam łeb i dzisiaj znowu musze

Zdenkowałam Awokado i karite i szukam zastepstwa, jakies sugestie co mozna za AK kupic
Stary 2013-07-09, 13:18   #2482
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Hej
ale sie spieklam, jestem czerwona jak buraczek ale ja to lubie i kocham ciepelko

Nie, nie jestem wysoka. Mam 168 cm

Tez mi sie bardzo bob podoba, ale ie dam sie.
choc raz chce miec blond wlosy do pasa

U mnie tez jest ich pełno i na dodatek sa w promo w Rossie
Ale nie kupuje bo mam zapas c10, bo mam i stara i nowa wersje, ale jutro jest wypłata wiec pewnie sie skusze na 318
Tylko ja na bank bym robila na 12 % oksy, bo tak jej sie przygladałam to ona max do sredniego blondu jest rekomendowana. To juz chyba Platynowy blond bylo do jasnego brązu, ale on tak mi sie nie podoba jak Diamentowy

ej dlaczego do czerni?

Nie kazdy znosi dobrze upały
Nic na sile kochana, zdrowie najwazniejsze
Tak jak dziewczyny mowia, sa i balsamy brazujace czy nawet samoopalacze
Ja teraz smiesznie wygladam, bo jestem brazowa na twarzy a wlosy mam prawie biale

Pieknie ciuszki, a ta bluzka z tygrysami to absolutnie moj styl, wow

dziekuje
Siemanko, jak tam przeprowadzka?

U mnie jest w kazdym Rossie i w Auchanie widzialam i tam tez sa w promo
a ja się nienawidze opalac jest za gorąco (jedynie jak się moge opalac to pływając w basenie albo w coś grać )

wow to wysoka jesteś :P ja mam 156 cm
Stary 2013-07-09, 13:29   #2483
shizaxa
Wtajemniczenie

Hej laseczki
wlasnie sobie wczoraj uswiadomilam ze musze zacisnac pasa jak chce w pazdzierniku odwiedzic przyjaciolke w Norwegii a chce bo sam bilet to nie wszystko...teraz jeszcze laptopa na raty mamy brac bo stary padl...
jak juz tak marudze to pomarudze na tz, ktory mysli tylko o swoich potrzebach finansowych a o naszych jjuz nie, przyklad, lodowki czy mikrofali nie moge sie od roku doprosic, a sama nie bede w sprzety inwestowac!!
Princeska gratuluje rocznicy, oby wam sie ukladalo
Kylie ja na regularna zone sie nie nadaje. A jestem :p, za to dziecko chcialabym miec ale finansowo bysmy nie podolali jeszcze i to na wynajmowanym
Jutro wyplata, paletki poszukam w piatek na zakupach poprawiajacych humor...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:34   #2484
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
a ja się nienawidze opalac jest za gorąco (jedynie jak się moge opalac to pływając w basenie albo w coś grać )

wow to wysoka jesteś :P ja mam 156 cm
nasza Kiteczka jest wysoka, bo ma cos ok 170 cm
Modelka nasza kochana

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Hej laseczki
wlasnie sobie wczoraj uswiadomilam ze musze zacisnac pasa jak chce w pazdzierniku odwiedzic przyjaciolke w Norwegii a chce bo sam bilet to nie wszystko...teraz jeszcze laptopa na raty mamy brac bo stary padl...
jak juz tak marudze to pomarudze na tz, ktory mysli tylko o swoich potrzebach finansowych a o naszych jjuz nie, przyklad, lodowki czy mikrofali nie moge sie od roku doprosic, a sama nie bede w sprzety inwestowac!!
Princeska gratuluje rocznicy, oby wam sie ukladalo
Kylie ja na regularna zone sie nie nadaje. A jestem :p, za to dziecko chcialabym miec ale finansowo bysmy nie podolali jeszcze i to na wynajmowanym
Jutro wyplata, paletki poszukam w piatek na zakupach poprawiajacych humor...
Wspolczuje z Tż
Moj akurat lubi takie zakupy do domu, lubi widziec,żę ja sie ciesze
Teraz jestesmy na etapie wybierania tapety i farby, bo chcemy pokoj odswiezyc, masakra to jest, tym bardziej,że ja i tz nie mamy pojecia o tapetowaniu i malowaniu scian
Nie wiedzialam,że dywany pokojowe sa takie drogie

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-07-09 o 13:36
Stary 2013-07-09, 14:02   #2485
exclusivee
Zakorzenienie

Princesska kurcze jak ja moglam niedoczytac Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Robie pierwsza w zyciu tarte... ciekawa jestem co z tego wyjdzie z moim antytalentem kulinarnym A i nie mowilam wam ze wczoraj zrobilam pomidorowke bez kostek zadnych

Cytat:
to tak jak ja

Ja wczoraj wyrablam butelke wina
witam w klubie kochajacych lity

Zdenkowałam Awokado i karite i szukam zastepstwa, jakies sugestie co mozna za AK kupic
Mi teraz tylko piwo ze sprite/7up wchodzi, a i nawet tego w domu nie mam

Ja uzywam goodbye damage fructisa i jest fajna Mialam wachania ale teraz juz wlosy doszly do siebie i sprawdza ok Moze jakas inna garnierowska by Ci tez podeszla?

Ciesze sie ze te lity kupilam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-09, 14:02   #2486
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
nasza Kiteczka jest wysoka, bo ma cos ok 170 cm
Modelka nasza kochana

Wspolczuje z Tż
Moj akurat lubi takie zakupy do domu, lubi widziec,żę ja sie ciesze
Teraz jestesmy na etapie wybierania tapety i farby, bo chcemy pokoj odswiezyc, masakra to jest, tym bardziej,że ja i tz nie mamy pojecia o tapetowaniu i malowaniu scian
Nie wiedzialam,że dywany pokojowe sa takie drogie
o kurcze to ona dopiero jest wysoka (ale ja w sumie lubie być niska :P)
Stary 2013-07-09, 14:15   #2487
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Princesska kurcze jak ja moglam niedoczytac Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Robie pierwsza w zyciu tarte... ciekawa jestem co z tego wyjdzie z moim antytalentem kulinarnym A i nie mowilam wam ze wczoraj zrobilam pomidorowke bez kostek zadnych

Mi teraz tylko piwo ze sprite/7up wchodzi, a i nawet tego w domu nie mam

Ja uzywam goodbye damage fructisa i jest fajna Mialam wachania ale teraz juz wlosy doszly do siebie i sprawdza ok Moze jakas inna garnierowska by Ci tez podeszla?

Ciesze sie ze te lity kupilam
Ty to ciagle cos pitrasisz w tej kuchni
ja dzisiaj pogonilam Tż i zrobil mi Spaghetti pysznne robi

tez myslalam o czys z Fructisa, ale w sumie juz mi sie znudzily
czegos nowego mi sie chce, ale co mi w oko nie wpadnie,popatrze na sklad a tam hydrolized keratin i czy inne proteiny
myslalam o tym
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html
lub o tym, bo mnie kusi od jakiegos czasu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...szczonych.html
ale wszedzie ta keratyna
Chcialam tez psikacza z Gliss kura teraz kupic ale tam tez wszedzie ta keratyna. Bunny na blogu poleca ta czerwona do farbowanych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html
i chyba jej sprobuje
Jak mnie denerwuje ta cholerna keratyna wszedzie
Stary 2013-07-09, 14:21   #2488
exclusivee
Zakorzenienie

Posiedzialam chwile za dlugo na wizazu i tarta od spodu i na bokach troche mi sie przypalila W smaku dobra, ciasto idealnie kruche, gdyby nie to ze od dolu taka przypieczona byloby super Jestem chyba jakims antytalentem kulinarnym, zawsze musze cos odwalic, nawet banoffe pie zepsulam Zrobilismy z niego lody z tz i w takiej wersji bylo pyszne

Jakby co to jablka takie ciemne bo posypane cynamonem, nie przypalily sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2913tart.jpg (58,1 KB, 49 załadowań)

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-09, 14:30   #2489
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Posiedzialam chwile za dlugo na wizazu i tarta od spodu i na bokach troche mi sie przypalila W smaku dobra, ciasto idealnie kruche, gdyby nie to ze od dolu taka przypieczona byloby super Jestem chyba jakims antytalentem kulinarnym, zawsze musze cos odwalic, nawet banoffe pie zepsulam Zrobilismy z niego lody z tz i w takiej wersji bylo pyszne

Jakby co to jablka takie ciemne bo posypane cynamonem, nie przypalily sie
jadłabym
Stary 2013-07-09, 14:36   #2490
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to ciagle cos pitrasisz w tej kuchni
ja dzisiaj pogonilam Tż i zrobil mi Spaghetti pysznne robi

tez myslalam o czys z Fructisa, ale w sumie juz mi sie znudzily
czegos nowego mi sie chce, ale co mi w oko nie wpadnie,popatrze na sklad a tam hydrolized keratin i czy inne proteiny
myslalam o tym
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html
lub o tym, bo mnie kusi od jakiegos czasu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...szczonych.html
ale wszedzie ta keratyna
Chcialam tez psikacza z Gliss kura teraz kupic ale tam tez wszedzie ta keratyna. Bunny na blogu poleca ta czerwona do farbowanych
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html
i chyba jej sprobuje
Jak mnie denerwuje ta cholerna keratyna wszedzie
Wiesz, podobno nauka czyni mistrza dlatego ciagle cos probuje Narazie wychodzi mi to z kiepskim rezultatem, ale jest chyba coraz lepiej wiec moze z czasem dojde do perfekcji Najgorzej ze mam tutaj taki starszy piekarnik i on nie chce ze mna wspolpracowac- albo cos jest niedopieczone, albo przypalone, ciasta nie chca wyrastac, nie wiem co jest grane

Ja od swojego tz uslyszalam ze robie spaghetti lepsze od jego mamy A co najlepsze- robilam spaghetti pierwszy raz w zyciu z miesa mielonego, u mnie w domu zawsze je sie tak dziwnie bo z kielbaska, a tutaj dostalam produkty, mieso i z niczego zrobilam cos Dzisiaj na obiad robie spaghetti na bialo- tzn. z brokulami, szyneczka, i sosem serowym

A co do odzywek to te z fructisa nie maja keratyny chyba, tzn ta ktora ja mam. W stonce tez widzialam jakies odzywki no name z nawet fajnym skladem, ciekawe czy by sie sprawdzily

Jasny popielaty brąz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości