|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Jakie plany na niedzielę?
![]() Kylie widzę nad jeziorko biegnie ![]() U mnie teraz słonko piękne, ale coś zapowiadali o nadciągającej burzy ![]() Poszalałam ostatnio na wyprzedażach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Kylie wstawiałaś gdzieś fotkę spódnicy, o której wcześniej pisałaś? ![]()
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomnialam kompletnie ![]() zaraz poszukam cosik z wypadu na morze,bo tam w spodnicy smigalam tez ![]() a jak nie znajde to zrobie w tyg, bo teraz ma szukanie mieszkania na glowie ![]() U mnie cos sie chmury zbieraja ale nie zapowiadaja ani deszczu ani burzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Kylie ok
![]() Ty jesteś wysoka, no nie? Podobają mi się na kimś takie kiecki, ale ja jestem za niska i za gruba na taką ![]()
#2434 |
Raczkowanie
|
Witam Blond Bunny i wszystkie blondynki.
Wstawiam swoje zdjęcia po dwukrotnym przyciemnianiu bardzo jasnego blondu farbą 8.0 yellow,farba mocno się trzyma czego akurat nie chcę bo chciałabym wrócić do jaśniejszego blondu.Powiedzcie czy włosy mam zielone?... bo już mam na tym punkcie świra.Ostatnio farbowałam tak jak poleciła Blond Bunny farbą 8.0 z dodatkiem czerwieni 6.56,ale zieleń cały czas tkwi we włosach ![]() Blond Bunny czy mogę teraz na takie włosy pofarbować 8.31 lub 8.13?,już nie wiem co mam dalej z nimi robić,myślałam nawet o kąpieli rozjaśniającej i jaśniejszej farbie.Co byś mi poleciła zrobic na nastepne farbowanie?Wdzięczna będę także za odpowiedzi innych wizażanek.
Edytowane przez piiz Czas edycji: 2013-07-07 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
A to moje włosy po farbowaniu i parokrotnym umyciu i porownanie efektu z wzorem z pudełka od farby.
#2436 | |||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ja po siedmiu pewnie też ![]() ![]() a bywa, że wypije 2 i juz mi się w głowie zawraca ![]() Cytat:
![]() ładnie wyszło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie róbcie ze mnie ,,pijawki" ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() U mnie dziś ładna pogoda ale mam trochę latania po mieście załatwiania spraw. wiec skoro słoneczko tak świeci może skuszę się na loda włoskiego ![]() ![]() Mialam pisać, u mnie w miescie nowych paletek pełno, kupiłam ten diament co bunny radzila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
bunny, no to dziewczyny Ci juz wszystko w sprawie ubezpieczenia powiedziały
![]() ![]() a tak z nowin to.. Wracam do czerni ![]()
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakich paletek jesli można wiedziec ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Co to za lody włoskie?
![]()
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewuszki
![]() Wróciłam z Warszawy wczoraj - spędziłam świetny imprezowy weekend ze znajomymi ![]() ![]() mam nadzieję że dam sobię radę ![]() potem wrzuce zdjęcia tych nowych ubrań które niedawno kupiłam..... A te nowe odcienie są przepiękne- przynajmniej na opakowaniu ![]() http://www.palette.schwarzkopf.pl/co...es_960x420.png
#2443 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz probowac ale nie wiem czy nei bedziesz miala wrazenia ze podsusza ci wlosy...bo ja tu nie widze glebokiego nawilzenia ani natluszczenia ;/ jesli nie masz zniszczonych wlosow to dadza sobie rade, inaczej bym nie ryzykowala... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest tylko jedna ksiegowa, kilku szefow i sami mechanicy ![]() a ta ksiegowa nasciemniala tz ze niby kiedys tak bylo a teraz juz nie mozna ubezpieczac zony ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wrocilam z jeziorka i powiem wam ze wczoraj malo nie zemdlalam na plazy ![]() ![]() a dzis dostalam @ i umieram... ![]()
![]() |
#2444 |
Wtajemniczenie
|
Wstawiam zdjęcia zakupów
![]() i jeszcze poza tym kupiłam sobie taką mgiełkę w Mohito (ale wczoraj w niej chodziłam i jest w praniu) http://mohito.pl/pl/dynamic/product/679/%23679 i bluzeczke w Reserved taka: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...terials-blouse zakupoholiczka ze mnie.... ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-08 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja lecę na balkonik bo dopiero teraz mam na nim słonce ale też z długo pewnie nie poleżę z godzinkę max.
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
bunny, przycisnijie te ksiegową bo to wciaz jest mozliwe
![]() ![]() znasz kochana jakas czarna farbke do wlosow, ktora w sloncu da poswiate ciepłą? kasztanową/ bordową/ czekoladową? Albo jak nadac taka poswiate włosom pofarbowanym na czystą czerń? ![]()
#2447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kolorki ciuszkow takie zachowawcze wybralas widze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zafarbuj najciemniejszym brazem- moze byc czekoladowy, czy naturalny- bedzie prawie czern i wlasnie taka czerwona ciepla poswiata ![]() bo jak uzyjesz czerni to bedzie poswiata srebrzysto zimna. albo mozesz pomieszac pol na pol czern z najciemniejszym brazem ![]()
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
NINEDIN
jak to co?:P wloskie to włoskie, takie zakręcone ![]() ale w końcu nie jadlam. Jakos nie miałam weny, zjem przy innej okazji. BUNNY ja tez się nie mogę doczekać co mi wyjdzie zdiamentowego. mam teraz na głowie odrost ok 1 cm i jakies 3 cm zoltawy pasek. To ten zoltawy mysle ze się pokryje, a ten mój to nie wiem. Diamentowy jest rekomendowany do średniego blondu zdaje się, a powiem szczerze ze ten mój odrost nie jest taki jasny jak kiedyś myslalam...zresztą sama zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zadomowienie
|
Grr dziewczyny jestem załamana. Zawsze robiłam sobie balejaż blond na odrostach i było cud, miód, malina. Ostatnio też byłam u fryzjerki, ale to co zobaczyłam po wysuszeniu włosów zwaliło mnie z nóg... Zwykle miałam zimny odcień ciemnego blondu. Obecnie mam żółto-pomarańczowe pasemka. A na środku głowy żółtą plamę...o związaniu włosów w kucyk mogę zapomnieć. Wyszło tak, ponieważ prawdopodobnie fryzjerka moją farbę rozmieszała w kubeczku w której wcześniej rozrabiała platynę do ombre. Chce się jakoś ratować, dość mam tego żółtego blondu. Myślałam żeby kupić jakąś delikatną farbę jasny brąz, przyciemnić włosy i dać jej się naturalnie spłukiwać. Jak myślicie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Rozeznanie
|
Cześć blondyny
![]() ![]() nadrobiłam ale nie będę cytować ![]() Skarb90 świetny kolorek taki śmietankowy uwielbiam takie ![]() Kylie śliczne pazurki! Nie mogę się też doczekać Waszych efektów po nowych Palettkach ![]()
#2451 |
Wtajemniczenie
|
Nie moge nigdzie u mnie tego diamentowego znalezc
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu są jakieś informacje: http://www.kadry.abc.com.pl/czytaj/-...ia-zdrowotnego Poszperaj ![]()
Edytowane przez Absurdalna07 Czas edycji: 2013-07-08 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym dużo rzeczy które kupiłam to właśnie nie są typowo letnie tylko bardziej na jesień te sweterki np ![]() no ta kiecka z Tally jest świetna lubie takie proste, lekko rozkloszowane kiecki a jeszcze bardziej podobała mi się ta: http://sukienka.com.pl/photos/sukien...3168642554.jpg ale niestety nie było mojego rozmiaru..... Przy okazji jak ją założę to zrobię w niej zdjęcie na razie wisi w szafie ![]() no widocznie słonko nie jest dla Ciebie wskazane.....poza tym przed okresem byłaś to wiesz....
![]() |
#2454 |
Wtajemniczenie
|
blondbunny drogeryjną? czy to bez znaczenia? i jeszcze krótkie pytanko... w przypadku farby drogeryjnej, gdy bedzie miała 6% to można rozcieńczyć wodą do 3%?
ed. O ile dobrze dziś spojrzałam to były dwie jakieś w Ross, ale nie jestem pewna ![]() Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2013-07-08 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Hmm u mnie pełno nowych paletek. chociażby rossmann.
Bunny ja tez na sloncu lezec długo nie mogę, nie przepadam za leżeniem to raz a dwa wlasnie kreci się w głowie. max mogę lezec 15 min, potem wstać i albo do wody jak jest, albo w cien. Jak leze to często mam na twarzy koszulkę bo nie lubię przypiekać głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
agata u mnie te lody nazywa się. "kręcone" lub "z maszyny"
![]()
#2457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
U mnie wloskie.
A tak BTW ze zbocze z tematu-pisalas ze robisz TZtowi niespodzianki ale znim nie mieszkasz. czemu mi się ciagle wydawało do teraz ze masz już meza i dzieci ![]() Cytat:
![]() ja maluje dopiero w weekend. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dlatego, że pisałam ile mam lat ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.