|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Możecie mi podać link albo chociaż calą nazwę tego żelu z Ziaji?
Ja nie mam nic i smaruje kremem Bambino i też mi trochę pomaga. Coś dla Was - filmik makijażowy http://www.youtube.com/watch?v=QxjPBNxxmU4 |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
wow
![]() pewnie, że wpadaj ![]() w ogóle, digitalka strasznie dużo nagrywa ostatnio, myślicie, że yt to już jej praca?
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2013-06-09 o 13:35 |
|
|
|
#2463 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że może się nastawiać na biznesowy charakter kanału.
|
|
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam mieszane uczucia co do tej Pani, ale wiecie, kobietą się rodzisz, kobietą umierasz, chcesz być piękna niezależnie od wieku Ja pewno taka będę ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- oł je
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
A ja się mogę dołączyć do klubu zebry
![]() A przy organizowaniu żeby każda ze sobą wzięła bombę i gromnicę, wiecie żeby namaścić spotkanie nową tradycją ![]() Jak patrzę na tą ilość kosmetyków to aż mnie odrzuca na ich widok, wresztą nic ciekawego nie dolukałam .... jak by były bomby, gromnice czy chociaż wapno to może by było czego zazdrościć ![]() LRP Athelios u mnie trochę bielił i tłuścił a znowu ziaja sopotsun jest taki akurat, ale tez ma ochotę wypróbować ten matujący vichy.. Tak oglądając te filmiki o pielęgnacji ta mnie naleciało: co dziewczyny używacie pod filtry ? czy tylko sam filtr i makijaż ? Ja używa hydrolatu potem krem bambino - zależy jaki mam stan cery albo kwas hiaurlonowy jakimś olejkiem i dopiero filtr
|
#2467 | ||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Supcio Zrobisz nam sesyję? Cytat:
![]() Do twarzy polecam dziewuszki Physiogel albo Cetaphil DS czy jakoś tak. Co do Digitalki to tak sobie myślę, że może program nie ma już takiej oglądalności jak na początku. Mnie na przykład zniechęciły makijaże, które tam robiła. Nie było nic w moim guscie. Wolę zdecydowanie jej filmiki. Cytat:
Nooo, wreszcie tu przyczłapałaś ![]() Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-09 o 14:17 |
||||
|
|
|
#2468 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Bambino smaruje dekolt bo się opaliłam wczoraj na czerwono i właśnie to on mi pomaga. Ile masz teraz cieni? Mi w sumie by wystarczyła jakaś paletka z naturalnymi cieniami i tyle. |
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
WOW! jestem w szoku, ile one tego dostają.... Powoli leczę się ze swojego zakupoholizmu i zbieractwa, ale jak widzę takie fotki to mnie skręca
![]() ale robię postępy. Wczoraj byłam na marywilskiej, kupiłam tylko torebkę dla mamy, dla siebie przy okazji, spodnie na fitness i skarpetki ![]() zaszłam jeszcze do hebe po magazyn, rozglądałam się po półkach i nic mnie nie kusiło, jest dobrze! A w rossie kupiłam Gliss kur regeneracja i objętość odżywka bez spłukiwania, bo mam strasznie zniszczone końcówki, jeden wielki kołtun mi się robi z tyły Aha, miałam wczoraj bardzo dobry humor, bo w jednym ze stoisk podrywał mnie azjata (....) i pytał ile mam lat. Dał mi 19, co mnie bardzo ucieszyło |
|
|
|
#2470 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Jeszcze dostałam paletkę od koleżanki z Wibo - ale są tak mocno perłowe, że chyba tylko na imprezę się nadają. , wiec muszę się jej pozbyć...Hmm i w sumie jeszcze Glambox gdzie połow zapełniona jet pojedynczymi cieniami, głowniez Inglota i tych najczęściej używam+paleta z Sephory.Dlatego nie wyobrażam sobie mieć tony cieni. Już od moich boli mnie głowa
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-09 o 14:32 |
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czasem aje tylko podkład,a le wtedy już dużo...
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
oto i one
![]() ps. nie są za duże, nie włozyłam stopy do konca ps2. nie czaję, dlaczego mam zdjecia robione w pionie, a na wizaz zawsze wchodza mi poziomo ;/
|
|
#2473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj nie miałam za bardzo czasu i weny twórczej, zmordowałam się po zaliczeniu z matmy![]() Weź normalnie aż mi cycki opadły jak zobaczyłam tę ilość, przecież tego fizycznie nie jest wstanie użyć jeden człowiek człowiek a co dopiero osoba która wciąż coś kupuje.... dla mnie takie testy maja się nijak. żeby dobrze sprawdzić produkt trzeba go jednak trochę poużywać niż 2 tygodnie ![]() A to fajnie jeszcze własny fotograf ale co by im tak bokiem nie poszło to im po gromnicy i wapnie rozdamy ![]() Physiogel słyszałam że jest dobry ale firmy jakoś mi się nie rzuciła w oczy w aptece zresztą bardziej kojarzy mi się z innymi produktami, nie wiem dla czego w ogóle ta moja cera to ma niekiedy dziwne wahania w ciągu dnia, raz jest tak jasna, bez zaczerwienień a niekiedy to wyglądam jak burak, nos czerwony i ziemisty kolor cery
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech ktoś przyjmie ode mnie 10 cm wzrostu, też chce takie buty ![]() a muszę wam coś powiedzieć, właśnie przed chwilą widziałam dwa słonie pasące się na polance obok Leclerca oczywiście nie miałam ze sobą nic czym mogłabym zrobić foty.. normalne.
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-09 o 14:38 |
|
|
|
|
#2475 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
A pudru czasami tez używam.![]() Cytat:
Efekciarskie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Ci, że jakoś wyzbyłam się kompleksów i czuję się dużo szczęsliwsza, nie ma co się skupiać na tym, nogi masz pewnie do nieba, w takich butach dopiero, kupuj i śmigaj ![]() atenya- też mi się wydaje, że są efekciarskie dzięki :d
|
|
|
#2477 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Myślę, że wiele z nas umie się fajnie pomalować. ![]() U mnie jest podobnie z cerą- bywa kapryśna i czasami jest zaróżowiona trochę na policzkach tak bliżej nosa. Czasem jest tak, że mija po paru godzinach i potem np. tydzień ok i znowu. Może to jakieś uczulenie na coś, nie wiem
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-09 o 14:42 |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś podejmę to wyzwanie.. i pewnie sie wyłożę na pierwszej nierówności |
|
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
bubus śliczne butki
takie sexy ![]() Ja lubię szybko chodzić w ogóle jestem cały czas w ruchu,a bieganie w obcasach trochę mnie męczy do tego niestety mam tendencję do bóli pleców i skurczy nóg po całodziennym chodzeniu w obcasach i niestety jedyne obuwie u mnie obecnie to mokasyny Właśnie bambino też mnie nie zapycha ale latem jest zbyt ciężki pod makijaż, bo zimą to cud miód i orzeszki ... ja też pudruję ale chyba przestanę bo jakoś mi się dziwnie puder zbiera w marchach ![]() evvelinek a to tak wysoka jesteś ? i zakładaj śmiało, moja kumpela też jest wysoko i długo nie mogła się przełamać ale jak już zaczęła to od razu inne dziewczę, tylko pozazdrościć że stoicie nad innym i patrzycie im z góry
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-09 o 14:57 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
evelonek fajna laska jestes a takie buty dodadza ci pewnosci
dziekije dziewczeta ))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
rossonera - na kosmiczn moje wlasne poczucie obciachu by nie pozwolilo ;D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie bym zwątpiła w bubusia jak bym zobaczyła u niej galaktyczne buty Prędzej się spodziewałam butów z ćwiekami
|
|
#2484 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
szampon, mydło i krem ochronny i jest spoko ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Ale ogólnie najbardziej lubię siemalowac jesienią i zimą, wiosną też, latem spływa ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
ale coś czułam, że to będzie coś w tym stylu co pokazałaś Bubulindko
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
Atenya jeszcze nie ma wyników, dopiero w tym tygodniu się okaże czy mnie czeka spadochron z matmy we wrześniu
![]() Wow ja przy Tobie to krasnal z takim wzrostem to do top szpadel prędzej niż księżniczki ![]() Labirynth ja to tak myślałam, że może przez te moje ćwiczenia wzmocnię mięśnie i będę śmiało śmigać w obcasach, ale ani du du nei da rady Ja tam najbardziej lubię się szpachlować w zimę wiosna lato i jesień to staram się używać jedynie korektora pod oczy i cieni, bo przy takich oczach nie mam wyboru jakiś róż w kremie, albo teraz dla odmiany tego ciemnego podkładu z kobo jako bronzer też się fajnie sprawdza chociaż napaliła się na bronzer z chanel i na niego zbieram kasę, ale nie wiem jak to będzie bo normalnie tyle rzeczy fajnych jest do kupienia z pielęgnacji że głowa mała Ale ŁOTEWA może na nasze spotkanie napiszemy do Chanel żeby nam cos za sponsorowali, to by było bardzo ciekawe wapno, gromnice i chanel ... marketin i pr jak się patrzy
|
#2487 |
|
Dossisława I
|
Jeszcze napiszemy do Lancome i do Louis Vuitton po bejzikowe torebki.
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj byłam w aptece i chciałam kupić ten matujący Vichy. Oczywiście nie było, ale miła pani chciała mi wcisnąć LRP do ciała z filtrem 30, bo przecież filtr 30 i 50 wcale się tak od siebie nie różnią, a balsam do ciała można spokojnie używać do twarzy.
|
#2489 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
) ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Do ciała jest be na buzie i koniec kropka, chyba, że jakiś specjalny. Ja mam 30 z LRP z zeszłego roku i go musze teraz zmęczyć, zaraz se machnę na dekolt i bujam w teren ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

)

Jeszcze dostałam paletkę od koleżanki z Wibo - ale są tak mocno perłowe, że chyba tylko na imprezę się nadają.
Już od moich boli mnie głowa

A pudru czasami tez używam.