|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Ewi,wiem wiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- A cisza bo weekend sie zaczyna ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() ![]() Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2013-11-22 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten turek to znowu dzisiaj dzwonil do mnie dziad.Zaprosil mnie na fb i troche popisalismy w jego jezyku i mu sie chyba wydawalo,ze zlapa³ g³upia na ³adna buzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() A na mnie verdin tak niestety nie dziala.Kupilam sobie nawet specjalna na przeczyszczenie.Ponoc dobra a moj zadek mnie nawet kiepskim pierdnieciem nie zaszczyci³:P wiec do d..takie czary mary:P Edytowane przez Lady Ali Czas edycji: 2013-11-22 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Martyna w³a¶nie dietetyczka mi to powiedzia³a, bo do niej napisa³am. Nie mam teraz mo¿liwo¶ci do niej pój¶æ. Muszê stopniowo podnosiæ kcal, ale jak mam to robiæ, jak nic nie mogê je¶æ?
Poza tym mam inny problem- nie mam jak, gdzie æwiczyæ. Szkoda mi kasy na si³owniê, jak zobaczy³am ceny za karnet to pad³am. W domu siê wstydzê. I nie wiem, co tu robiæ ![]() Ali w³asnie s³ysza³am o tzw skokach wêglowodanowych, tak jakby daj± rozpêd organizmowi. I fakt, posz³am do rodzinki i siê najad³am, ale na wagê potem nie stanê³am, bo siê ba³am, w ogóle bojê siê tego ustrojstwa jak diabe³ swiêconej wody! ![]() ![]() Muszê NA SERIO przy³o¿yc siê do mojego menu ![]() Ali z tym Turkiem to najlepiej wywal go ze znajomych, bêdzie Ci tru³ ty³ek. I zablokuj jego tel w komórce. Albo powiedz ¿e nie masz kóz, to siê sam odczepi ![]() Wysy³am Wam ¶wi±tecznego banana, moj± ostatnio ulubion± emotkê ![]() ![]() ![]() ![]() ³o¶ te¿ spoko ![]() ![]()
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 935
|
Nie wiem czy dzisiaj dobrze zrobi³am.W nocy dzisiaj prawie nie spa³am.Rano dopiero wsta³am ok.10
i tak wygl±da³ mój dzieñ. 10,00 ¶niadanie 2 kromki chleba razowego z szynk± i ogórkiem,kawa z mlekiem 14,00 obiad-100 g fileta z kurczaka(podsma¿ony na 1 ³y¿eczce oliwy z oliwek oraz sa³atka z 2 ma³ych pomidorów z cebul±,³y¿k± kukurydzy i pó³ jog.naturalnego + kromka chleba razowego 19,00 kolacja -mleko 300 ml z p³atkami owsianymi plus 5 ¶liwek suszonych.To ugotowane. Jem musli i p³atki owsiane czasami problemy z wc.Dlatego dzisiaj doda³am ¶liwki suszone. Czy to by by³o 1200 kcal???????Czy za du¿o????? ![]()
![]() |
#2465 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Hello hello
Dzisiaj mam dola ...przez t± wagê pieprzona..Martynka wymiary wpisz jak ostatnio. A wagê 103 Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Ale jutro ju¿ bêdzie lepiej ...napewno...dietowo ok. Tylko jeszcze muszê pocwiczyc rundke Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazwyczaj jem 4 posi³ki ale dzisiaj za pó¿no wsta³am i szwagierki by³y dogadaæ siê ze ¶wiêtami.A normalnie to jem o 8,30/11,00/14,00/19,00 ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ali a to jest z dnia poprzedniego ![]() ¦ 2 kromki razowca z ryb± II ¦ musli z mlekiem O cycek w papirusie kalafior got.,2 ziemniaki K owsianka(mleko i 2 ³y¿ki p³atków) Jak myslisz oki.?? Mi dietetyczka ustalila 1200 kcal.Tak jak ugóry tylko ¿e na kolacje powinnam zje¶æ 1 kanapke a ja owsianke zrobi³am.Dzwonila dzisiaj do mnie i mówi³a ¿e mam je¶æ chleb 2x dzienie. To jak my¶lisz???
![]() |
![]() |
#2468 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Ali ja te¿ mam za³o¿one 1 kg na tydzieñ
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Dobranoc dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#2470 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Cytat:
![]() ![]() post 1538 ![]() zmykam dzi¶ spac bo w³a¶nie znajomi od nas wyszli, ale nie martwcie siê- du¿o nie grzeszyli¶my ![]() ![]() Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
Cze¶æ chudzinki
![]() Pjecha³am przed po³udniem na targ,kupili¶my mlodemu buty i ma³ej kapcie.po drodze objazdy,i dluga jazda lewa strona ulicy,bo olej rozlany na dlugiej trasie.fuck.ale dojechalam. ![]() Oczywiscie weekend,mniejszy tu ruch,ale mi to nie przeszkadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
nie jestes tu sama, te¿ tu zagl±dam a tu cisza. Na ¶niadanie dzi¶ racuchy-mojej mamy- oprzeæ sie nie da³o
![]() w pracy dwa posi³ki, ma³a porcja wczorajszej sa³atki (ry¿, pier¶ kurczaka w zio³ach, groszek, papryka i majonez) i musli domowej roboty z jogurtem fruvita. Gdyby nie te racuchy to by³oby niezle ![]() I pochwalê siê: od tygodnia nie pijê kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ kobietki
![]() ![]() ![]() Weekend to i cisza u nas ...normalka Ja dzi¶ pobudka 5:40 a co tam sobota w koñcu jest heheheheh Dietowo wzorowo tylko nie æwiczy³am ale nadrobiê wieczorkiem ![]() ![]() ALI kobieto Ty to zawsze masz jakie¶ przeboje A by³am dzi¶ na ryneczku naszym ma³ym a tu firaneczki ....to Kasiunia niewiele my¶l±c kupi³a 3....do pokoju i kuchni i wyda³a tylko 80 z³... ![]() Mi³ej soboty ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Madziullka wracasz do nas??????????mi³o ciê znów widzieæ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Cze¶æ.
Ja za to w domu by³am i nic nie kupi³am ![]() Sprz±ta³am ,gotowa³am i tak przelecia³ dzieñ. Dzisiaj ¶ 2 kromki razowca z szynk±,pomidorem,ogórkiem oraz kawa II ¦ 2 ³y¿ki musli z pó³ jog.nat. do tego pó³ banana oraz czerwona herbata O 100 g schabu pieczonego bez t³uszczu,2 ziemniaki i broku³ gotowany K 2 jajka ugotowane,³y¿ka kukurydzy oraz kromka razowca ![]() ![]() Dzieñ zaliczony ![]()
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
A chêtnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
dobrej nocy babolki moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
dzieñ dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki..
My dzi¶ na wyje¼dzie u siostry Daniela w Ko³obrzegu ![]() Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
czesæ kochane
![]() z aktywnoscia forumowa w weekend jak zawsze s³abo, ale ju¿ siê poprawiam ![]() dietowo jak to w weekend do d...py ![]() ![]() ![]() a Wy jak siê trzymacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
Hej.
Ja siê trzymam oki dietowo zero s³odyczy i podjadania ![]() ![]()
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 741
|
Cze¶æ Dziewczyny! Czy mogê do Was do³±czyæ?
![]() Wczoraj wesz³am na wagê po raz pierwszy od baaardzo d³ugiego czasu i skoñczy³o siê to ciê¿k± depresj±. ¯eby ratowaæ swoje dobre samopoczucie uzna³am, ¿e waga k³amie i ¿eby to sobie udowodniæ posz³am do sklepu z ciuchami... Có¿, okaza³o siê, ¿e jest 0:1 dla wagi ![]() Wczoraj rano wa¿y³am 78 kg, przy wzro¶cie 168 cm (podkre¶lam: to by³o wczoraj! Bo jednak chcia³abym wierzyæ, ¿e dzisiaj wa¿ê mniej ![]() ![]() Mój plan to M¯WR, ze szczególnym uwzglêdnieniem przepisów stosowanych te lata temu. Chcê te¿ bezwzglêdnie odstawiæ s³odycze i alkohol. Czeka mnie te¿ wizyta u gin (w lipcu zmieni³am tabsy i prawdopodobnie przez nie siê uty³am tak szybko w tak krótkim czasie). Je¿eli chodzi o cel, to tak po cichutku marzy mi siê 60 kg... ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadziejê, ¿e mnie przyjmiecie...? ![]() ![]()
![]() |
#2483 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zapraszamy ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Mój najczarniejszy scenariusz siê sprawdzi³ i mój m±¿ wyje¿dza we wtorek ![]() ![]() ![]() ![]() Nie æwiczy³am dzisiaj ju¿ nie mam ochoty |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 787
|
a¿ mi wstyd nie mam metra ani wagi w domu.... muszê dopiero kupiæ ale by³am u T¯ i mi pozwoli³ siê zmierzyæ i zwa¿yæ
![]() wiêc tak : waga: 76,5kg wzrost 163 ( ca³e ¿ycie my¶la³am ¿e 160 ![]() nie wiem dok³adnie jakie miary trzeba ale tak : biust - 103; pod biustem - 88; brzuch na wysoko¶ci pêpka - 100; biodra - 104 , pod pupa - 105; udo-64; ![]() próbuje zrzuciæ z wagi ju¿ od czerwca ale w ogóle waga ani drgnie... - przesta³am je¶æ s³odycze i fast foody - zaczê³am æwiczyæ - biega³am , jakie¶ æwiczenia w domu - ale niestety po braku efektów w tak d³ugim czasie siê za³ama³am ![]() i teraz w listopadzie sobie troszkê popu¶ci³am. mój cel to : ok 60 kg do pa¼dziernika i najbardziej mi zale¿y aby zej¶æ z cm z brzucha , pasa i ud. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ciekawe jak tam nasza imprezowiczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
Czesc kochane
U mnie dzi¶ mrozny poranek bbrrrr Zaczynamy nowy tydzieñ walki o now± siebie .....nie poddamy siê o nie nie..... dup..w troki i do roboty.... ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Poæwiczy³am prawie 20 minut dopóki dziecko ¶pi .... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
hej laseczki
na pocz±tku przepraszam ¿e sie nie odzywa³am ale po prostu nie mia³am jak. Zajêæ mi siê nawali³o z ka¿dej strony i nie mia³am kiedy pisaæ. Pisa³am wam ¿e idziemy na zabawê andrzejkow±- i poszli¶my. Pozna³am sympatycznych ludzi i naprawdê dobrze sie bawi³am. Muszê was koniecznie nadrobiæ w czytaniu... Martynko moje wymiary nie uleg³y nawet najmniejszej zmianie, waga tak samo ![]() Buziaki kochane mi³ego dnia wszystkim ¿yczê ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zamowilam sobie koronkowa sukienkê i kusi mnie jeszcze jakas zamowic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Jestem zalamana... Zle mi... Wejde jak kamil pojdzie spac.
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
dobry wieczór moje mi³e.A tu widzê pusto
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- co siê dzieje s³oñce?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.