|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć II część naszego wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 38,18% |
Przyszła wiosna będzie nasza, każda będzie miała swojego Bobasa - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
0 | 0% |
Choć jesień już zagęszcza ruchy, to my się nie smucimy - podziwiamy rosnące brzuchy |
0 | 0% |
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
26 | 47,27% |
Połowa jeszcze rzyga, za niedługo im przejdzie chyba -mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
8 | 14,55% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Kochane troche mnie nie było ale musiałam odpocząć od kompa,neta i wizazu przed powrotem do pracy
![]() Tak w skrócie, od wczoraj pracuje, na razie takie przygotowywanie sal, od 7 do 11.30 jestem,dyrce wczoraj powiedziałam o ciąży,ubeczałam sie u niej w gabinecie a serce walilo okropnie tak się bałam ale super sie zachowała,powiedziała że jestem młoda,mam sie cieszyc a nie beczec a ma mnie kto zastąpić ![]() Jednak powiedziałam jej ze na razie zostaje,chce z miesiac popracować aby zrobić coś do awansu ![]() Córa trzeci dzień w przedszkolu i też super sobie daje rade mój przedszkolaczek 2,5 letni ![]() ![]()
#2463 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Dziewczyny. Jestem w szpitalu. Dostalam krawienia i wezwalam pogotowie. Zbadal mnie tylko i powiedział ze mam lezec i zobacza czy krawienie sie nasili. USG mi nawet nie zrobili, jutro dopiero. Leze i rycze. Spodziewam sie najgorszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nadzwyczajna trzymam kciuki za dzidzie i za ciebie ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-08-21 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze. Leżały na oddziale ze mną dziewczyny które po obserwacji wychodziły ze szpitala i było wszystko ok. Ściskam mocno
![]() |
#2467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh nie ma to jak doktor google ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 | |
Moderator
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() A dlaczego USG dopiero jutro? Staraj sie nie martwic - musi byc dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem tu nowa ale od 3 godzin czytam i poznaję wasze historie. Mocno trzymam za Ciebie kciuki! W pierwszej ciąży leżałam w szpitalu z kobietkami z podobnym problemem. We wszystkich przypadkach udało się donosić zdrowe, śliczne, różowe maluszki! Bądź pozytywnej myśli i dzielnie się trzymaj!!!! Pozdrawiam serdecznie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
Nie wiem dlaczego nie zrobili USG. Ale pytal czy leca skrzepy krwi (nie leca). Zbadal mnie i powiedział ze ciaza ewidentnie zagrozona, mam lezec a oni beda obserwować. Szykuje sie na najgorsze jutro. Ze serce mie bije i koniec :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() "...tylko ty jak chleb smakujesz mi..." ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120901580113.htm ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d6a36ba4d6.png ![]() Edytowane przez Karolcia2401 Czas edycji: 2013-08-21 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Kochana trzymam mocno kciuki żeby było wszystko w porządku daj znać co u Ciebie jak tylko będziesz mogła :-*
Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2013-08-21 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się!
![]() |
#2474 | |
Moderator
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() ![]() Jak nie leca skrzepy to jeszcze nie trac nadzieji, jestesmy wszystkie z Toba : cmok: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
nie zrobili USG bo nie jest najgorzej. Skoro nie lecą skrzepy nie jest źle. Nie myśl o tragedii, w ten sposób nie pomagasz swojemu maluszkowi. Trzymamy za Ciebie kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna wszystko bedzie dobrze zobaczysz musisz byc dobrej mysli to jest najwazniejsze! Trzymam kciuki :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
AW: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Nadzwyczajna staraj sie myśleć pozytywnie. Stres i zamartwianie sie na pewno nie wpłyną dobrze na maluszka.
Trzymam za was mocno kciuki ![]()
#2479 | |
Raczkowanie
|
snadzwyczajna nie martw się bo to nie najlepiej wpływa na dzidziusia. Ja jak jechałam w poniedziałek na badania do szpitala to też byłam pewna że już po wszystkim, że nie ma dzidziusia i że będzie skrobanka, denerwowałam się i beczałam a to napewno w niczym nie pomogło bo się okazało że dzidzia ma się dobrze a nawet serducho usłyszałam. Więc będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki
Ja też jakieś tam upławy mam, nie za wielkie ale to chyba normalne w ciąży... ![]() Cytat:
![]() ja znikam bo dziecko głodne ![]() aha tasia coś mi się przewidziało wczoraj, że ten sam TP mamy ![]() ![]() Edytowane przez uparta8210 Czas edycji: 2013-08-21 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaraz zmykam do domku. Mąż mnie zabiera na imieniony obiad. W sumie to ja jego bo mi się gotować nie chce. A naszła mnie ogromna ochota na ostrą zupę gulaszową albo coś takiego. Co prawda pół dnia chodziła za mną pomidorowa no ale nastąpiła wyraźna zmiana. Co do wydzieliny, też mam. Więcej niż wcześniej. Nawet mówiłam lekarzowi że może jakaś infekcja czy coś, ale powiedział że nie widzi nic niepokojącego.
![]() |
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ojej, trzymaj się i myśl pozytywnie. Będzie dobrze, nie ma innej opcji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja znowu mam zawroty glowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale wczoraj usłyszałam newsa
![]() ![]() ![]() A śmiać mi się chce bo oni mają syna i jak się dowiedzieli, że na ostatnim naszym usg fasolka coś między nóżkami ma to stwierdzili z żalem, że teściami już nie będziemy. A tu taka niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w tamtym tygodniu raz miałam lekkie plamienie, ale za 2 tyg idę do lekarza, więc jestem dobrej myśli. Zawsze jak się zamartwiam o dziecko, to pytam się tżta "a nasze dziecko zdrowe?" od odpowiada, że tak, a ja mu wierzę ![]() ![]() Także nadzwyczajna nie stresuj się. Cokolwiek by się stało jesteśmy z Tobą ![]()
![]() |
#2488 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli mogę spytać czemu nie bierzesz już kwasu foliowego? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Moderator
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Ja tez planuje w poniedzialek powiedziec, o ile uda mi sie dostac do szefowej... Cytat:
![]() Niby to tylko takie gadanie, ale faktycznie troche pomaga ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w pracy jest taki wysyp zawsze. Jak ktoś się przeziębi, to zaraz wszyscy po kolei z nochalami wielkimi chodzą ![]() ![]() W tym roku z tego co wiem to już ja jestem piąta z mojego zakładu w ciąży ![]() Byłam dzisiaj złożyć wniosek o nowy dowód osobisty i prawo jazdy. Zaniosłam wniosek o PJ a pan do mnie "Kto pani to zdjęcie robił?" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.