|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
I ja się dzisiaj witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
Też bardzo bym chciała już sobie segregować układać i w ogóle.Ale nie mam jeszcze za bardzo możliwości pokój dziecka jeszcze w proszku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Proponuję kupić sobie zatyczki silikonowe do uszu to podobno pomaga, idź do lekarza z mężem, może konieczna jest operacja ( bo z przegrodą nosową może być coś nie tak) ale może też być coś z sercem czy czymś trzeba to sprawdzić....
na teraz proponuję wkładki- zatyczki do uszu ![]() I nie denerwuj się na męża, bo wierz mi to nie Jego wina i nie robi Ci na złość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
mój też chrapie, ale teraz mi nie przeszkadza
![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o origami modułowe i moje zajęcia popołudniowe na dzisiaj to wyglądają właśnie tak....segreguje wg kolorów by później robić sobie takie małe cuda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny !
![]() Właśnie skończyłam nadrabiać 2 dni nieobecności ![]() ![]() Widzę że u Was dziś brzydka pogoda - u mnie 2 dni lało okrutnie a dziś w końcu słoneczko wychodzi ![]() My dziś idziemy na urodziny do teścia więc pewnie jak wrócę to znów będzie co nadrabiać ![]() Kabriela origami piękne ! ![]() ![]() Co do gadania przez sen to ja też niestety nadaję , chociaż zauważyłam że jak nie mam sytuacji stresowych to mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam niedzielnie ![]() Dziś raczej na spokojnie, obiadek u teściowej, tż robi sufity w kuchni i przedpokoju więc ja sobie siedzę na dupie i się nudzę, norma ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu się nie ma co śmiać ![]() ![]() ooo w końcu pokazuje się emotka love ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
A różyczki pokażę za chwilę jak to wszystko do kupy powiąże. Hihihii...wychodzi trochę słoneczka więc jest nadzieja na to, że wyjdę na spacer.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie któraś z was pisała o gorących snach , ja tez taki miałam dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I mój TŻ też strasznie chrapie a dzis to przegiął nawet go obudziłam w nocy to mnie opier... a rano nie pamiętał aby była taka sytuacja ![]() ![]()
#2475 |
Raczkowanie
|
A ja dziś miałam szalony sen - śniło mi się że ukradłam w Kauflandzie 1,5 l oranżadę różowy grejpfrut i za rogiem wypiłam całą duszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Sny dziewczynki też macie fajne ![]() ale i tak najlepszy był sen( tylko nie pamiętam której z was) o weselu i tańczeniu z ksiedzem w samych butach i majtkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie zjadam bułkę z rybką wędzoną bo tak mnie jakoś dopadł mały głodek że wytrzymać do obiadu nie mogłam. Kartofelki mam już nastawione, karkówka w piecu się robi rosołek też czeka już tylko na makaron a na deser arbuzik i czekoladki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja niedzielnie
![]() U mnie szalona niedziela od rana, najpierw przyjechał do nas kuzyn TŻta, później szwagierka a teraz czekamy na moich rodziców ![]() Nie wiem od rana w co ręce włożyć, co trochę latam i robię kawe, herbate, kroję ciasto, między czasie gotowałam obiad, a teraz skończyłam robić sałatkę bo teściowa bardzo przeżywa jak goście mają przyjechać i wszystko ma być IDEALNIE ![]() Poza tym przyjechali siostrzeńcy TŻta i tylko latam i zbieram śmieci po nich bo teściowa już gorączki dostaje że gości cała masa a tu ciągle syf w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie się różne głupoty śnią ale ostatnio nic nie pamiętam. coraz bardziej czuję Bąbelka i to mi tak poprawia humor ![]() ![]() ![]() zmykam pojeść malinki dla mojej dziewczynki (jeśli się potwierdzi 20stego) ![]()
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakiś naprawdę skuteczny sposób na pozbycie się zgagi ?
Miałam nieprzespaną noc bo miałam wrażenie że się palę od środka. Jak już przysnęłam na chwilę to obudziłam się z uczuciem jakbym miała jakiegoś kamienia w żołądku i czuję taki mega ciężar tam do tej pory. A zgaga nie przechodzi... Nie wiem już co mam robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Domii ale my chyba możemy wziąć jakieś tabletki na zgagę, tylko niestety nie wiem jakie. Wiem, że moja siostra brała jakieś tabletki mnie jeszcze tak potwornie nie dokucza zgaga, choć się pojawia ale szybko na szczęście znika.
Mam nadzieje, że przynajmniej to mnie ominie w ciąży z tych nieprzyjemnych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Karbiela, piękne te origami,widać że masz talent
![]() Dziewczyny ale macie sny ![]() My byliśmy na chwilę na działce zawieść kilka rzeczy,zjadłam obiad i coś głowa mnie pobolewa więc chyba zaraz się położe...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ehh już mam z głowy telewizor do godziy 20:30.. TŻ ogląda mecz futbolu amerykańskiego, a dla mnie to jest taaaaaaaaaakie nudne ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-14 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
hej
wrócililiśmy ![]() mi na zgage pomagało zimne mleko a najlepiej kakao a tż jabłka ![]()
#2488 |
Raczkowanie
|
a ja nie miałam póki co zgagi. Zauważyłam u siebie chyba świeże rozstępy po bokach brzucha. Kurczę, nie myślałam,że już mi się zacznie coś robić tym bardziej, że smaruje się oliwką i emulsją babydream... Byłam taki kozak, a teraz troszkę mnie to przeraża. Mam drabinkę nad tyłkiem po dojrzewaniu, uda też pocięte...
Stosuje/stosowała któraś z Was Elancyl? jest teraz w dobrej cenie za 500 ml i się zastanawiam...szkoda mi kasy, ale może wysupłam..ech.
#2489 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wypiłam kakao i pomogło (przynajmniej narazie jest ok ![]() Słyszałam że zimne mleko jest dobre ale nienawidze zimnego mleka, skończyło by się to ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka niedzielnie,dobrze że mało nadrabiania.
Jakoś ostatnio brak weny na forum i wogóle:/ A ja mam dzisiaj wybitnie paskudy dzień,nawet nie będę pisać. Czy nerwy są niebezpieczne dla dziecka? Cytat:
![]() nio mały żulek ![]() Cytat:
Azealia O tak masz całkowitą rację,po weselu myśli się tylko o zdrowym spokojnym śnie ![]() e to ja na swoim weselichu wszystkiego spróbowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
domi super wiadomość ![]() Paulina I teraz muszę czekać do pnd na czereśnie ,smaczka mi narobiłaś ![]() Mya Dziękuję ![]() No w końcu dałaś znak życia ![]() ![]() Hm plaża,kurcze tak marzyłam w tym roku o wakacjach nad morzem i ![]() Cytat:
Też się muszę nad tym zastanowić ![]() Ja jestem nimfomanką tylko na wspólnych wyjazdach ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.