Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-14, 10:36   #2461
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

I ja się dzisiaj witam Od rana mnie i męża boli głowka chyba ta durna pogoda nam doskwiera. W ogóle to zaprosiliśmy pełno ludzi na grilla wczoraj zamarynowałam mięsko, przygotowałam produkty na szaszłyczki a ja się budzę zimno, ciemno i w ogóle to do Mam nadzieję że się jakoś rozpogodzi no bo co ja z tym zrobię..
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
za połóweczkę ..
I dla teściowej tez a co ? W końcu jej się należy

Ja już nie mogę się doczekać aż mi przywiozą wszystko co dla Majeczki uchodowałam . Od wózka przez mebelki , butelki i ciuszki - wszystko u mamy trzymam ..Tez już chce skręcać , prac , prasować , układać , przekładać i segregować

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Tylko że u mnie nie ma problemu , problem mam z nim .. Przed ciążą było ok , teraz wydaje mi się że się boi .. Rozmawiałam z nim , próbowałam ale mnie zbywa ..
No mój tak samo się bał ale tłumaczyłam mu że skoro mnie nic nie boli to znaczy że dziecku nic się nie dzieje. Raz mnie zabolało w jednej pozycji i z niej zrezygnowałam.
Też bardzo bym chciała już sobie segregować układać i w ogóle.Ale nie mam jeszcze za bardzo możliwości pokój dziecka jeszcze w proszku
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Mój maluje drzwi w mieszkaniu, bo są w strasznym stanie, później zrobi mi półki w szafie. A ja się bawię, właśnie sobie segreguję moduły origami wg kolorów więc mam zajęcie, później sobie porobię różyczki z krepiny. Dam radę, a jak się przejaśni to przejdę się z małą na spacer by się dotleniła.
Uracz nas jakimiś zdjęciami jestem strasznie ciekawa jak to wygląda

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
nic nie przeszło niby to normalne ale coś ciężko w to uwieżyć, jutro ide do lekarza.

tymczasem pospalam sobie mój TŻ tak chrapie że od 3 dni nie śpię w nocy i przez to dosłownie mam ochote go poćwiatować. no już nie daje rady, od kiedy z nim jestem to dostaje szału, a on jeszcze się denerwuje że ja w nowym domu chce spać w osobnej sypialni z dzieckiem.... nie mam już sił na to chrapanie, jestem zdesperowana
Może laryngolog coś zaradzi? Mój mąż ma krzywą przegrodę nosową i przez to też chrapie i okazało się że musi iść do szpitala na operacje żeby wyprostować.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:48   #2462
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Proponuję kupić sobie zatyczki silikonowe do uszu to podobno pomaga, idź do lekarza z mężem, może konieczna jest operacja ( bo z przegrodą nosową może być coś nie tak) ale może też być coś z sercem czy czymś trzeba to sprawdzić....
na teraz proponuję wkładki- zatyczki do uszu
I nie denerwuj się na męża, bo wierz mi to nie Jego wina i nie robi Ci na złość.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:48   #2463
lineczka1989
Zakorzenienie

mój też chrapie, ale teraz mi nie przeszkadza pamiętam jak pierwszy raz spaliśmy razem, o matko wtedy to masakra była całą noc nie spałam bo tak mi przeszkadzało chrapanie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:54   #2464
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
mój też chrapie, ale teraz mi nie przeszkadza pamiętam jak pierwszy raz spaliśmy razem, o matko wtedy to masakra była całą noc nie spałam bo tak mi przeszkadzało chrapanie
Haha miałam to samo, zwłaszcza że TŻ często zasypia pierwszy jak ja zasnę pierwsza to jak śpię już mi tak nie przeszkadza ale TŻ mówi że ja gadam przez sen więc jesteśmy kwita
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:07   #2465
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Haha miałam to samo, zwłaszcza że TŻ często zasypia pierwszy jak ja zasnę pierwsza to jak śpię już mi tak nie przeszkadza ale TŻ mówi że ja gadam przez sen więc jesteśmy kwita
też gadam przez sen, a później TŻ ma ze mnie polewkę bo najczęściej wtedy on mnie zagaduje i gadam głupoty
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-14, 11:11   #2466
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Proponuję kupić sobie zatyczki silikonowe do uszu to podobno pomaga, idź do lekarza z mężem, może konieczna jest operacja ( bo z przegrodą nosową może być coś nie tak) ale może też być coś z sercem czy czymś trzeba to sprawdzić....
I nie denerwuj się na męża, bo wierz mi to nie Jego wina i nie robi Ci na złość.
no dzisiaj pójde coś kupić... ja wiem że to nie jego wina, codzienny ból i to rozciąganie powoduje że jestem tym zmęczona (ten ból wyjatkowo mnie "osłabia") i po 3 dniach nie spania to już zakrawa o czarną rozpacz

Cytat:
pierwszy raz jak spalismy razem uciekłam na kanapę znajdująca się na parterze no ale teraz w innym domu mieszkamy i nie ma gdzie uciec.

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:14   #2467
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
też gadam przez sen, a później TŻ ma ze mnie polewkę bo najczęściej wtedy on mnie zagaduje i gadam głupoty
Ja ponoć tylko mruczę pod nosem, ale nie wiem czy mi kitu nie wciska
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:25   #2468
Kabriela
Zadomowienie

Jeżeli chodzi o origami modułowe i moje zajęcia popołudniowe na dzisiaj to wyglądają właśnie tak....segreguje wg kolorów by później robić sobie takie małe cuda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9433 (Kopiowanie).jpg (139,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9432 (Kopiowanie).jpg (144,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9434 (Kopiowanie).jpg (134,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9431 (Kopiowanie).jpg (103,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9430 (Kopiowanie).jpg (113,5 KB, 35 załadowań)
Stary 2013-07-14, 11:32   #2469
Olenka_24
Zadomowienie

Hej dziewczyny !

Właśnie skończyłam nadrabiać 2 dni nieobecności przepraszam że nie cytuję ale nie chcę czegoś namerdać
Widzę że u Was dziś brzydka pogoda - u mnie 2 dni lało okrutnie a dziś w końcu słoneczko wychodzi

My dziś idziemy na urodziny do teścia więc pewnie jak wrócę to znów będzie co nadrabiać

Kabriela
origami piękne !

Co do gadania przez sen to ja też niestety nadaję , chociaż zauważyłam że jak nie mam sytuacji stresowych to mniej.
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 11:36   #2470
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
mya- moj maz powtarzal ,ze wreszcie znalazl to czego szukal, kobiety ktora lubi seks. I co? Szybko poczul sie tym zmeczony. A jak ja nie zabiegam, to on moze i dwa tygodnie zyc bez seksu. Nie powiem, zeby to mialo super wplyw na moje ego.
Mój też tak mówił, ale nie znudziło mu się jeszcze

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
I do tego jeszcze kabarety trzeba sobie dogadzać

Ale Ci dobrze

Ooo groszku to bym pojadła

Fajny wieczór się zapowiada Bawcie się dobrze

A ja mam jutro połówkowe
Było pięęęęknie na tym pokazie, polecam!

Cytat:
czy ja wiem nie wiem czy moje dziecko nie zostało poczęte na śpiocha

my też po weselu nie mieliśmy siły na noc poślubną

Cytat:
Napisane przez marcysia09 Pokaż wiadomość
Może spróbuj położyć stopy wyżej niż reszta ciała, ja układam je na takiej dużej poduszce i trochę mi to pomaga

poza tym jeśli piszecie o pozycjach to ja ostatnio lubię mieć między nogami... poduszkę bo mi się tak wygodniej śpi
lubię spać na boku i jakoś wtedy poduszka wypełnia tę "lukę" między nogami spowodowaną coraz większym brzuszkiem
(ale głupio to brzmi )
Ja bez poduszki między nogami nie zasnę

Cytat:
A ja się pochwalę że w końcu doczekałam się serii mocnych kopniaków akurat u TŻ siedziałam to chciałam żeby też poczuł ale przez pracę ma twardą skórę na dłoniach i nic z tego, później przyłożył głowę do brzucha i dostał kopa w ucho, ale też mówi że nic nie czuł i nie chciał mi wierzyć że mała go akurat w ucho kopnęła

Cytat:
Dzień dobry! Ja też dziś miałam bardzo dziwne sny, jak zwykle mało pamiętam ale aż się budziłam w nocy
Ja tak samo..

Witam niedzielnie
Dziś raczej na spokojnie, obiadek u teściowej, tż robi sufity w kuchni i przedpokoju więc ja sobie siedzę na dupie i się nudzę, norma
Stary 2013-07-14, 11:43   #2471
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o origami modułowe i moje zajęcia popołudniowe na dzisiaj to wyglądają właśnie tak....segreguje wg kolorów by później robić sobie takie małe cuda.
ale superancki Kłapouchy
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
tu się nie ma co śmiać mój TŻ miał taki okres w swoim życiu

ooo w końcu pokazuje się emotka love

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 11:46   #2472
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
ale superancki Kłapouchy

tu się nie ma co śmiać mój TŻ miał taki okres w swoim życiu

ooo w końcu pokazuje się emotka love
W sensie, że tak lubił, czy nie miał innego wyjścia? Po prostu strasznie śmiesznie to zabrzmiało
Stary 2013-07-14, 11:54   #2473
Kabriela
Zadomowienie

A różyczki pokażę za chwilę jak to wszystko do kupy powiąże. Hihihii...wychodzi trochę słoneczka więc jest nadzieja na to, że wyjdę na spacer.
Stary 2013-07-14, 12:27   #2474
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Słuchajcie któraś z was pisała o gorących snach , ja tez taki miałam dziś śniło mi się że bzyku bzyk z księdzem miałam rany, jak się obudziłam, to aż mi się chciało:P
I mój TŻ też strasznie chrapie a dzis to przegiął nawet go obudziłam w nocy to mnie opier... a rano nie pamiętał aby była taka sytuacja
Stary 2013-07-14, 13:02   #2475
Firjal
Raczkowanie

GG do Firjal

A ja dziś miałam szalony sen - śniło mi się że ukradłam w Kauflandzie 1,5 l oranżadę różowy grejpfrut i za rogiem wypiłam całą duszkiem
Firjal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 13:27   #2476
89Beatka
Wtajemniczenie

hej widzę ze wekkendowo dziś na forum, jutro się rozpisemy od nowa. Chciałam dziś gdzieś wyjść aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee osobisty fan żużlu i czeka mnie siedzenie w domu;/

Sny dziewczynki też macie fajne

ale i tak najlepszy był sen( tylko nie pamiętam której z was) o weselu i tańczeniu z ksiedzem w samych butach i majtkach
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 13:32   #2477
Kabriela
Zadomowienie

A ja właśnie zjadam bułkę z rybką wędzoną bo tak mnie jakoś dopadł mały głodek że wytrzymać do obiadu nie mogłam. Kartofelki mam już nastawione, karkówka w piecu się robi rosołek też czeka już tylko na makaron a na deser arbuzik i czekoladki.
Stary 2013-07-14, 13:36   #2478
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja właśnie zjadam bułkę z rybką wędzoną bo tak mnie jakoś dopadł mały głodek że wytrzymać do obiadu nie mogłam. Kartofelki mam już nastawione, karkówka w piecu się robi rosołek też czeka już tylko na makaron a na deser arbuzik i czekoladki.
o to późno masz obiad, u mnie w niedziele o o 12 jest,wszyscy jakoś po sobotnich wieczorach głodni
Stary 2013-07-14, 13:41   #2479
domii29
Zakorzenienie

Witam się i ja niedzielnie
U mnie szalona niedziela od rana, najpierw przyjechał do nas kuzyn TŻta, później szwagierka a teraz czekamy na moich rodziców
Nie wiem od rana w co ręce włożyć, co trochę latam i robię kawe, herbate, kroję ciasto, między czasie gotowałam obiad, a teraz skończyłam robić sałatkę bo teściowa bardzo przeżywa jak goście mają przyjechać i wszystko ma być IDEALNIE
Poza tym przyjechali siostrzeńcy TŻta i tylko latam i zbieram śmieci po nich bo teściowa już gorączki dostaje że gości cała masa a tu ciągle syf w domu
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 13:48   #2480
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
nic nie przeszło niby to normalne ale coś ciężko w to uwieżyć, jutro ide do lekarza.

tymczasem pospalam sobie mój TŻ tak chrapie że od 3 dni nie śpię w nocy i przez to dosłownie mam ochote go poćwiatować. no już nie daje rady, od kiedy z nim jestem to dostaje szału, a on jeszcze się denerwuje że ja w nowym domu chce spać w osobnej sypialni z dzieckiem.... nie mam już sił na to chrapanie, jestem zdesperowana
skąd ja to znam, a jeszcze po piwku... masakra.Nerwy mnie zawsze biorą i jeszcze trudniej zasnąć.

Cytat:
też polecam zatyczki sylikonowe, są moim wybawieniem! tylko czasem uszy od nich bolą, jakoś tak swędzą a raz zaspałam do pracy przez nie

Cytat:
coś pięknego, podziwiam!

Cytat:
Napisane przez Firjal Pokaż wiadomość
A ja dziś miałam szalony sen - śniło mi się że ukradłam w Kauflandzie 1,5 l oranżadę różowy grejpfrut i za rogiem wypiłam całą duszkiem
oj szalony...chyba bardzo lubisz tą oranżadę !
mnie się różne głupoty śnią ale ostatnio nic nie pamiętam.

coraz bardziej czuję Bąbelka i to mi tak poprawia humor) a moi rodzice zawsze przez telefon pozdrawiają swoje wnuczątko będzie ich pierwsze, chociaż mam dwóch sporo starszych braci (o 9 i 11 lat) . U nas w rodzinie na opak wszystko

zmykam pojeść malinki dla mojej dziewczynki (jeśli się potwierdzi 20stego)

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 13:52   #2481
Firjal
Raczkowanie

GG do Firjal

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość

oj szalony...chyba bardzo lubisz tą oranżadę !
mnie się różne głupoty śnią ale ostatnio nic nie pamiętam.
Właśnie w ogóle nie pije tego typu napojów, tylko woda
Firjal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 14:19   #2482
domii29
Zakorzenienie

Dziewczyny macie jakiś naprawdę skuteczny sposób na pozbycie się zgagi ?
Miałam nieprzespaną noc bo miałam wrażenie że się palę od środka. Jak już przysnęłam na chwilę to obudziłam się z uczuciem jakbym miała jakiegoś kamienia w żołądku i czuję taki mega ciężar tam do tej pory. A zgaga nie przechodzi... Nie wiem już co mam robić
Stary 2013-07-14, 14:41   #2483
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Miałam nieprzespaną noc bo miałam wrażenie że się palę od środka. Jak już przysnęłam na chwilę to obudziłam się z uczuciem jakbym miała jakiegoś kamienia w żołądku i czuję taki mega ciężar tam do tej pory. A zgaga nie przechodzi... Nie wiem już co mam robić
aż tak to nie miałam, mnie pomagał Gascovin- zawiesina, i spanie na pół leżąco, bo innaczej zgaga i wymioty od razu były

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 14:48   #2484
Kabriela
Zadomowienie

Domii ale my chyba możemy wziąć jakieś tabletki na zgagę, tylko niestety nie wiem jakie. Wiem, że moja siostra brała jakieś tabletki mnie jeszcze tak potwornie nie dokucza zgaga, choć się pojawia ale szybko na szczęście znika.
Mam nadzieje, że przynajmniej to mnie ominie w ciąży z tych nieprzyjemnych rzeczy.
Stary 2013-07-14, 15:12   #2485
Dzastin08
Wtajemniczenie

Karbiela, piękne te origami,widać że masz talent

Dziewczyny ale macie sny

My byliśmy na chwilę na działce zawieść kilka rzeczy,zjadłam obiad i coś głowa mnie pobolewa więc chyba zaraz się położe...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 16:03   #2486
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
W sensie, że tak lubił, czy nie miał innego wyjścia? Po prostu strasznie śmiesznie to zabrzmiało
nie no nachodziła go ochota jak spał, do mnie zaczynał się dobierać, a co najśmieszniejsze rano tego nie pamiętał a wyczytałam później w internecie że jest takie schorzenie, które nazywa się seksomnia

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
mi pomaga Rennie, ale moje zgagi nie są jakieś mocne

ehh już mam z głowy telewizor do godziy 20:30.. TŻ ogląda mecz futbolu amerykańskiego, a dla mnie to jest taaaaaaaaaakie nudne

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-14 o 16:04
Stary 2013-07-14, 16:13   #2487
basiula19
Zadomowienie

hej

wrócililiśmy

mi na zgage pomagało zimne mleko a najlepiej kakao a tż jabłka

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 17:56   #2488
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

a ja nie miałam póki co zgagi. Zauważyłam u siebie chyba świeże rozstępy po bokach brzucha. Kurczę, nie myślałam,że już mi się zacznie coś robić tym bardziej, że smaruje się oliwką i emulsją babydream... Byłam taki kozak, a teraz troszkę mnie to przeraża. Mam drabinkę nad tyłkiem po dojrzewaniu, uda też pocięte...

Stosuje/stosowała któraś z Was Elancyl? jest teraz w dobrej cenie za 500 ml i się zastanawiam...szkoda mi kasy, ale może wysupłam..ech.

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 18:13   #2489
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Domii ale my chyba możemy wziąć jakieś tabletki na zgagę, tylko niestety nie wiem jakie. Wiem, że moja siostra brała jakieś tabletki mnie jeszcze tak potwornie nie dokucza zgaga, choć się pojawia ale szybko na szczęście znika.
Mam nadzieje, że przynajmniej to mnie ominie w ciąży z tych nieprzyjemnych rzeczy.
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
aż tak to nie miałam, mnie pomagał Gascovin- zawiesina, i spanie na pół leżąco, bo innaczej zgaga i wymioty od razu były
Cytat:
nie no nachodziła go ochota jak spał, do mnie zaczynał się dobierać, a co najśmieszniejsze rano tego nie pamiętał a wyczytałam później w internecie że jest takie schorzenie, które nazywa się seksomnia

mi pomaga Rennie, ale moje zgagi nie są jakieś mocne

ehh już mam z głowy telewizor do godziy 20:30.. TŻ ogląda mecz futbolu amerykańskiego, a dla mnie to jest taaaaaaaaaakie nudne
Ja próbowałam Rennie wziąć ale nie pomogło, miałam wrażenie że jest jeszcze gorzej.
Wypiłam kakao i pomogło (przynajmniej narazie jest ok )
Słyszałam że zimne mleko jest dobre ale nienawidze zimnego mleka, skończyło by się to

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
a ja nie miałam póki co zgagi. Zauważyłam u siebie chyba świeże rozstępy po bokach brzucha. Kurczę, nie myślałam,że już mi się zacznie coś robić tym bardziej, że smaruje się oliwką i emulsją babydream... Byłam taki kozak, a teraz troszkę mnie to przeraża. Mam drabinkę nad tyłkiem po dojrzewaniu, uda też pocięte...

Stosuje/stosowała któraś z Was Elancyl? jest teraz w dobrej cenie za 500 ml i się zastanawiam...szkoda mi kasy, ale może wysupłam..ech.
Też myślałam że rozstępy mnie ominą, miałam po 2 na udach i smarowałam się od samego początku oliwką i balsamem na rozstępy i niestety nie ma reguły... Robią się coraz większe i coraz więcej ich
Stary 2013-07-14, 18:21   #2490
nemosek
Zakorzenienie

Hejka niedzielnie,dobrze że mało nadrabiania.
Jakoś ostatnio brak weny na forum i wogóle:/
A ja mam dzisiaj wybitnie paskudy dzień,nawet nie będę pisać.
Czy nerwy są niebezpieczne dla dziecka?

Cytat:
zul?

Ja mialam libido do 3 miesiaca, teraz wole sobie zrobic to sama bo maly kopie mnie tak nisko, w spojenie lonowe, ze mam normalnie opory przed seksem. A w pierwszej ciazy ruchy byly normalne, po bokach brzucha i bylismy faktycznie jak kroliki.

Ja ostatnio to moge swiecic cyckami, dekoltem, wypieta pupa a moj maz nic...

Wlasnie wylozylam na rabaty prawie 3000 litrow kory.Od wczoraj dzialalam.Padam
Łoo kobieto,padam
nio mały żulek

Cytat:
widać ślicznie że rośniecie

A czemu nie? Ładna jest Ja bym ubierała Ja się tylko zastanawiam bo mój TŻ zawsze mówił ze on nie potrzebuje dodatkowych dopalaczy typu bielizna żebym mu się podobała

Kurcze za tydzień o tej porze będę już mężatką nie docieta to do mnie jeszcze ale bardzo się ciesze
Żonka pełna parą!

Azealia O tak masz całkowitą rację,po weselu myśli się tylko o zdrowym spokojnym śnie
e to ja na swoim weselichu wszystkiego spróbowałam

Cytat:
Jak mi TŻ zaśnie to go zaatakuje rano
Najwyżej jest jeszcze takie rozwiązanie żeby wyskoczyć w trakcie wesela na małe co nieco tylko nie wiem jak to u nich logistycznie by wyszło.
Moja ciotka po północy zmieniała suknię ślubną na lodowe meksykańskie ciuchy i jakoś im się wtedy z mężem zniknęło na dłuższa chwilę
ooooooooooooooooooooo

Cytat:
nemosek- ile jestescie razem, ze maz nadal na ciebie taki chetny? U nas to moj maz czeka az ja zaczne, bo za leniwy sie zrobil. A mi sie ostatnio nie chce zabiegac o faceta i chcialabym by to on zaczal.

Ja to wczesniej bylam prawie ze nimfomanka.A teraz zniechecenie totalne i brak ochoty.
10 latek,3 w małżeństwie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Widzę że nie ja jednagdzie tam noc poślubna ja po ślubie cywilnym miałam popołudnie poślubne na następny dzień

WITAM DZIŚ WOGÓLE

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

co do imion
Mąż najbardziej chce Zuzanne( jego kot ma tak na imie!, jeszcze jest Angelika( jego siostrzenica ma tak na imie) NAdie, i Wiktorie

Ja z kolei Najbardziej chciałabym Liwie, potem Nina, Sara, na liście jest jeszcze Aurelia, Laura, Melania, Blanka, i wg niego to są imiona zaspane czyli takie dla takich powolnych spokojnych dziewczyn.

A mnie się żadne z jego listy nie podoba
Zuzia mi się zawsze podobało.Blanka,Nadia jeden z moich typów.

domi super wiadomość

Paulina I teraz muszę czekać do pnd na czereśnie ,smaczka mi narobiłaś

Mya Dziękuję
No w końcu dałaś znak życia ale beż tyciego bacika się nie obędzie
Hm plaża,kurcze tak marzyłam w tym roku o wakacjach nad morzem i ...o jakichkolwiek wakacjach teraz myślę choćby weekend ale z dala od domu.

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Mniiaaaam

Dziewczyny po ile śpioszków/kaftaników/pajaców/body macie w tym najmniejszym rozmiarze 56?
Bo robię właśnie listę ile mi czego jeszcze potrzeba z danego rozmiaru.
No właśnie na razie mam chyba z 2 bodziaki tylko na rozmiar 56 a tak to 62 biorę.
Też się muszę nad tym zastanowić

Ja jestem nimfomanką tylko na wspólnych wyjazdach wtedy to mam taką mega ochotę na non stopie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości