|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Neni wit K jest do 3 mca włącznie więc raczej musisz dokupić. Może lekarz myślał że masz?
U dentysty lipa. 3 żeby do naprawy + ósemka która lepiej wyrwać. W trzecim mcu ciąży ją robiłam... Poza tym wizyta u chirurga dentystycznego mnie czeka z ta moja przetoka... ech... Odnośnie Octeniseptu to nasza chirurg dziecięca powiedziała że to środek do bani rozwodnione mydło i więcej szkody robi niż to warto. Kazała kikut spirytusem przemywac i po paru dniach odpadł, a wcześniej to się tylko meczylam. Idę spać skoro moje dziewczyny już smacznie śpią. Dobrej nocy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2462 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny padam na pyszczek dziś rano ok 5 syn obudził się ze stanem podgorączkowym, rano udaliśmy się do przychodni i nic nie wysłuchała, za to dowiedzieliśmy się że mały ma wzdęty brzuszek i kolki (dostał darmowy masaż) do tego pleśniawki, dostaliśmy skierowanie do laryngologa i uszka ma czyste, jeszcze mamy skierowanie na siuski i crp, ale że nie chcial nasikaać do kubełka to nie zrobiliśmy dziś mieliśmy też bioderka i wyszło ok gratuluje wszystkim udanych wizyt |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Przykro mi, że coś tam wynaleźli ![]() ![]() ![]() 3. Super sprawa, jak dzidzia tyle śpi. Mi się dzisiaj też tak udało, ale było to efektem, że przetrzymałam Lilkę do północy do karmienia, dzisiaj mi się nie udało i mała śpi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Piknie... Czuje sie okresowo czyli moje plamienia to rozkrecajacy sie okres bo teraz to juz plamieniami od trzech dni tego nazwac nie mozna... OKRES wrrrr a tak bylo milo bez...
Dziewczynki DZIABANIE pierwszy raz po ciazy moze nie nalezec do zbytniej przyjemnosci bo... Z deczka przez hormony mozemy byc za suche i mowiac delikatnie bez wspomagania zelowego moga nas Tzciki przytrzec ![]() Gin polecil dopoki wszystko nie wroci do normy i zeby sie zbytnio nie zrazic tym pierwszym razem (brzmi jak utrata dziewictwa) zele intymne nawilzajace ![]() --------- Spuscilam dzis sobie zamrozona na kosc wolowine...na noge. Mam siny spuchniety maly palec u nogi, chyba nic tam nie zlamalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |||
Zakorzenienie
|
Małaczarna
![]() ![]() czy Ty mi możesz odpowiedziec bo mnie to męczy, wiem ze miednica może być za wąska na poród sn, ale jest coś takiego jak wąska pochwa?? czy po prostu pochwa jest mało rozciągliwa czy coś takiego?? bo ja do szczypiorków nie naleze po porodzie położna mi powiedziała, ze miałam właśnie wąską pochwe a dziecko było duze(3720- to znowu nie taki kolos straszny??) i dlatego tak głęboko pękłam?? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Cytat:
2. nawet przy wczesniaku nie maja wczesniejszych terminów?? no jamówie ze świat powariował, a polowa wyplaty idzie na ubezpieczenia itd. ![]() 3. dzisiaj karmilam po kapieli wiec o 19:30, i mam nadzieje ze do 1-2 pośpi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Z wielkim wstydem, że trwało to tak długo, załączam opis porodu:
cz.1 2. sierpnia w piątek zgłosiłam się do szpitala, jako że minęło 6 dni od TP (27.07), no i sam lekarz na ostatniej wizycie w szpitalu kazał mi przyjść celem wywoływania porodu. Na dyżurze był inny lekarz, który od razu mnie powiadomił, że do poniedziałku na pewno nic ze mną nie zrobią, dyżury na weekend są okrojone i nie będą kobietom kroplówek dawać, bo by nie wyrobili później. I że w ogóle co za pomysł zgłaszać się do szpitala przed samym weekendem..nigdy się tak nie robi. Myślałam, że mnie tam rozniesie.. ![]() ![]() Zostałam w szpitalu, gdy usiadłam na łóżko poryczałam się.. przyszła położna do koleżanki z pokoju, zauważyła moje wycie i zaczęła tłumaczyć decyzję..za chwilę wlazł przyjmujący mnie lekarz, oczy na mnie..co się dzieje?.. no i też za chwilę tłumaczenie.. mnie już w ogóle głupio było. Później przyszła mama, wyszłam do niej na korytarz i za chwilę znowu płacz.. ![]() Do końca dnia byłam już rozbita, zwłaszcza że na wieczornym obchodzie usłyszałam, że wpisują mi kroplówkę na poniedziałek. Nie muszę pisać, że ryczałam do poduszki przed snem ![]() 3. sierpnia przed 7 rano zbadał mnie ordynator oddziału, który stwierdził wystarczającą gotowość do podania kroplówki! ![]() Zaraz po godz. 7 położne zawołały nas na zapis KTG.. ucieszyłam się widząc moją położną z SR..zapytała co tam słychać, a ja szczęśliwa, że mam dostać kroplówkę dzisiaj.. na co ona ‘taak? Dzisiaj? To ja idę się dopytać’..wróciła i mówi, że zapis zrobimy już na porodówce, więc mam się dopakować i zaraz salowa przeniesie mi torbę.. dostałam szpitalną piżamkę, przebrałam się już na porodówce. Położna zbadała mnie i również stwierdziła, że sytuację mamy naprawdę dobrą ![]() ![]() ![]() Ok. godz. 8:30 pisałam do męża, że skurcze już mniej przyjemne się robią.. położna nadal kazał czekać na znak by wołać męża.. choć wolałam, żeby już ze mną był. Chwilę później zdałam sobie sprawę, że mnie znowu na 2 ciśnie..Jak tylko położna do mnie zajrzała poprosiłam o możliwość wyjścia do toalety. I dobrze zrobiłam.. ![]() Ok. 8:50 podłączono mi kroplówkę.. pamiętam, że na początku bardziej bolał mnie wenflon w ręce niż skurcze.. co było bardzo pocieszające ![]() ![]() ![]() ![]() Zachciało mi się sikać.. że miałam kroplówkę, a położna nie chciała mi jej już odłączać podłożyła mi pod krocze miseczkę, kazała się zsunąć..nakryła nogi kołderką i mówiła, żeby tak się wysiusiała..ona na jakiś czas wyjdzie..pech chciał, że przez porodówkę co i rusz ktoś się zaczął przewijać.. a to lekarz wlazł w korytarza i chciał przejść obok na nierodzinne porody…a to któraś położna wyszła z drzwi obok i poszła na korytarz.. a ja w takim stresie nie mogłam sikać..tylko słyszałam moją położną ‘nie kręćcie się tam, bo pani próbuje się wysikać..specjalnie jej drzwi przymknęłam’.. ![]() ![]() Ok. 10 skurcze stawały się już naprawdę upierdliwe, zaczynałam się delikatnie zwijać na łóżku. Położna zapytała czy już wzywałam męża, bo powinnam.. to ja kilka minut po godz. 10 wysłałam smsa ‘przyjedź na porodówkę’. W międzyczasie położna zaproponowała zejście z łóżka na piłkę.. na skurczu miałam skakać góra dół. 10 min. później przyjechał mąż… pierwsze co zobaczył, to żonę z gołym dupskiem skaczącą na piłeczce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
aa i jeszcze sie pochwale ze dzisiaj odpadł mi drugi szew
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
cz. 2
Niestety godzinowo już przestałam się orientować, bo bóle dawały się mocno we znaki. Przyszła położna, pomiędzy skurczami pomogła mi wejść na łóżko by znowu mnie zbadać.. poprosiła męża by wyszedł.. znowu zrobiła masaż szyjki ![]() Jęczałam i stękałam dość głośno.. aż mąż w pewnym momencie powiedział ‘rany Aśka, jak nie wytrzymam i wyjdę, to proszę nie miej mi tego za złe’.. To mnie już ogarnęła wizja samotnego porodu ![]() ![]() ![]() Parłam z każdej możliwej pozycji.. przodem na półleżąco, siedząco.. po skosie, na boku.. Mały krzywo się wstawił główką i trzeba było manewrować.. poza tym położna szukała jak najbardziej produktywnej dla mnie pozycji..za każdym razem pytała czy może spróbujemy tak albo tak.. na wszystko się zgadzałam.. i chyba ogólnie najlepiej mi było przeć na boku.. a do każdej pozycji obowiązkowo musieli mi pomagać dociskać kolana do moich boków.lepiej mi szło… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spojrzałam na zegarek, była 11.50.. pomyślałam ‘mam szansę urodzić do 12 i wyjdziemy z Lolem w drugiej dobie’.. cholera nie wyszło.. gdy minęła 12 nie patrzyłam już na zegarek.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W końcu poczułam, że mnie niemal rozrywa między nogami..pomyślałam z żalem ‘cholera nieźle popękałam’..za chwilę jakby mocowanie się z moim koczem ‘cholera tną mnie’.. a to Mały już wychodził..położna trzymała go i jakoś tak nim świdrowała, żeby pomóc mu ostatecznie wyjść.. Nagle moje cierpienia skończyły się..otworzyłam oczy, a na rękach położnej nasze dziecię.. ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż przeciął pępowinę i za chwilę zabrali Małego na pomiary i badania.. mąż też poszedł.. ja musiałam urodzić łożysko.. wyszło za pierwszym parciem.. chociaż je udało mi się szybko urodzić ![]() ![]() ![]() W końcu dali mi spokój, salowa umyła mnie z krwi, pomogła zejść z łóżka, dała podkład, posadziła na wózku, przebrała mi koszulę na kolejną szpitalną, położyła wszystkie moje manatki na nogi i zawiozła na salę na oddział noworodkowy.. byłam w pokoju 3-osobowym, ale sama jeszcze. Położyłam się na łóżko, po chwili przyszedł mąż. A za nim kolejna położna, która dała wstrzyknęła mi w tyłek środek przeciwbólowy, zostawiła też kilka podkładów na łóżko i całą paczkę poporodowych ![]() ![]() ![]() Po jakimś czasie na salę wjechała kolejna kobitka, która rodziła w pokoju obok.. jednocześnie ze mną.. a za jakiś czas kolejna.. jak się okazało z mojego pokoju na oddziale położniczym.. Urodziłyśmy jednego dnia.. ![]() ![]() Małego przywieźli nam po min 2 godz.. akurat byli u nas moi rodzice, siostra, brat z bratową.. wpadli przed weselem zobaczyć mnie i Małego..pogratulowali i pojechali..oblewać narodziny nie swoją wódką.. ![]() Koniec mojego eseju p.s. pomimo lewatywy i tak ze 2-3 razy coś tam wyszło..ale jak to powiedziała położna ‘jesteśmy na porodówce i tutaj wszystko można’ ![]() p.s.2 byłam bardzo zadowolona z opieki..położne świetne, pomocne, bardzo miłe, profesjonalne.. ![]() p.s.3 cieszę się, że był ze mną mąż.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/sunshine-kids-head...377068626.html 2. Dla wcześniaków nie ma taryfy ulgowej ![]() 3. moja pewnie też tak wstanie, chyba że koło pólnocy dobudzę ![]() Cytat:
![]() dzoan Dzięki za opis, trochę się namęczyłaś, super, że nic nie popękałaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze się pochwalę, że Oluś ślicznie przybrał na wadze.. wychodząc ze szpitala miał 3260g, a dzisiaj po 2 tyg. i 2 dniach 3820g..czyli 560g do przodu
![]() ![]() ![]() Idę spać..padam.. a Mały pewnie niedługo na karmienie się obudzi ![]() malaczarna ![]() sammi, she, surka słodziaki z tych Waszych maluszków ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za opis porodu
![]() ![]() a i mój syn przybrał na wadze waży już 3400 ![]() ja zaczynam od dziś owijanie, zobaczymy jak mój dzieć będzie spał... idę i ja spać dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Dobrej nocki ![]() Trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() Wpadłam w sumie z info, że od czwartku w biedronce promocja na dady - 2 paczki za 50zł. U nas średnio się sprawdzają, bo zdarza się im przeciec, ale na teraz jak mały kupka milion razy dziennie, to są ok.
#2475 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sliczne te Wasze malenstwa
![]() She- jaki szczuply juz brzunio ![]() Mi sie bardzo chce dziabac bo ja mam bardzo wysokie libido od zawsze ![]() Opisu porodu Wam nie dam narazie ze wzgl.na nasze Dwupaczki - nie chce straszyc ![]() A jak dam to w klubie ![]() ![]() Kompletnie nie mam dzis humoru i wczoraj tez nie mialam. Jestem zmeczona. Jest 16sta a ja w pizamie, nawet zebow nie mylam i jem sniadanie szybko. Boli mi zoladek i nie wiem co wziac na to moge?' W nocy spalam 1,5h mlody nie chcial spac. Dopiero od ok.7zawinelam go w skarpete i padl jak mucha. Nie moge w to uwierzyc ze odjechal w ciagu 30sekund ![]() Spal prawie do 10tej . Wstal na karmienie i jak wyjelam cycka to zaczela sie lac ze mnie na niego i sutek sue skurczyl troche ale maly dal rade i wyciagnal se sprzeta i wydoil, a jak zasnal to ja sie zdoilam jeszcze 200ml i poszlam spac. Wstalam przed 13sta bo maly wstal i nie chcial spac. Nie chcial odbic - on ma z tym problem albo ja jestem do dupy z odbijaniem. Ulal ze 3razy, kupa, czykawka, cycek znow i padl w koncu. Dzis maly ma 2tyg.mialam isc na spacer, ale chyba nie pojde bo nie mam sily. Rzygam juz tym, ze ciagle calymi dniami w domu siedze. I wpienia mnie jak Tz sobie z moja sis jezdza grac w tennis biegac i na rower. Ch mnie strzela. Ja calymi dniami latam z cyckami ma wierzchu, a jak mam ze 2h wolnego to spedzam je na gotowaniu lub sprzataniu. To tyle. Pozdrawiam Was ![]()
Nie uzywam kosmetykow testowanych na zwierzetach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597085 Moja galeria pazurkowa ![]() Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-08-19 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Iwona,
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Iwona, wąska pochwa raczej nie, predzej mało elastyczna. Dzoan ![]() doje drugiego cycka i lecę spać. Fi po pięknym dniu miał placzliwy wieczór... Padam. Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych
Cytat:
![]() Idziemy za godzinke. Pogadalam z Tz i jest mi lepiej. Musiałam posprzątać bo smierdzialo dymem w domu i mam kota białego ,ktory ma sierść jak igły i wszędzie sie walaja i wkurza mnie to. Wiecie co katastrofa, chyba nie trzymam moczu dobrze ![]() Cała wkładki była żółta i jechała moczem ![]() Przecież nie rodzilam sn ![]() Do tego wydaje mi sie,ze jestem jakas szeroka w kapie ![]() Nie mam sie w co ubierać z tym brzuchem. Nie wiem czy w worek nie zaczne sie ubierać. Tz mi mowi, ze co chce jak jestem dopiero 2tyg.po CC, ale ludzie na ulicy tego nie wiedza. Kiedy będę mogła swiczyc kiedy?????? ![]() Jakierka - ja nie kapie małego w wanience,ale tez ga kapie swoim sposobem ![]() No brudny nie chodzi ![]() Moj mały padł i śpi juz prawie 3h, a mi dojarnie rozsadzalo znów ![]()
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
A ja nadal nie śpię
![]() Stresuje sie jutrem. Jestem zmuszona iść do mojego gina po to przeklęte zwolnienie. Do tego przyjmuje jutro w przychodni i spędze tam w kolejce przynajmniej z 4 godz...jak ja dam radę ![]() Wstyd mi do niego iść z tym brzuchem ![]() Ale przecież nie zrobiłam nic złego...więc dlaczego tak boje sie do niego iść ![]() Nie sądziłam ze go jeszcze zobaczę będąc w ciazy ![]()
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ja teraz mam malo czasu na wizZ bo tz dorwaal kilkadniowa fuszke i prawdopodobnie do srody bedzie pracowal
a ja dalej w dwupaku i skurcze mecza robie wszystko zeby wygonic dziecie z brzucha ale strasznie to uparte stworzenie mi sie teafilo echhhh
#2483 |
Zakorzenienie
|
Hej ja tez malo sie udzielam maz wrocil do pracy i jest ciezko,nie mam na nic czasu...najpierw potrzeby syncia, potem reszta.
Brakuje mi takiego nicnierobienia,choc zsjmowanie synkiem jest cudowne. Tweed,Misiaczka i reszta deupacxkow korzystajcie bo laba sie skonczy lada dzien ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- Dla potrzebujacych...kciuki. Za badania,szczepienia kciuki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Konto usunięte
|
My po drugim karmieniu, po pierwszym blagalam Artka żeby poszedł spać, ale skąd, 1,5 godziny czuwania. Czuje sie jak zombie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zakorzenienie
|
My tez drugie karmienie. Zombie przy mnie to cudo.
Jak znam zycie to Antek juz nie zasnie. Teraz beda krotkie drzemki wiec nie mam szansy sie przespac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Cytat:
![]() Buziole dla Don Witta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ---------- Cytat:
Pozdrawiam Cie ledwo patrzaf na o zy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga to dziwne zeby lekarz w ogóle mógł sie tak zachować. Tutaj to jest niedopomyslenia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42343158]My po drugim karmieniu, po pierwszym blagalam Artka żeby poszedł spać, ale skąd, 1,5 godziny czuwania. Czuje sie jak zombie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]() My bylismy na pierwszym spacerku. Synus zrobił kupke i był ryk wiec do parku juz go nioslam na rękach. Pózniej juz zboj nie chciał w wózku byc i tatuś do domku go niósł. Zasnął u tatusia bo u taty fajnie sie śpi, a u mamy to tylko za cycki sie ciąga i mama jest od brudnej roboty ![]() Kawał drogi poszliśmy. Nie mam siły jeszcze na takie wycieczki, ale z domu wystartowalam jak z więzienia jakiegoś. Jutro chyba zostawie sis z małym i szybko skocze do sklepu dokupić pieluszek ale muslinowych bo tetry u nas nie ma. Szczerze nie wiem co to za różnica jest ![]()
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Hej! Muszę pochwalić syna- przespal mi 5,5h :-D ale stekal po trzech, więc wstalam, zagrzalam mu mleko, przewinelam i on spał :-P
no to jeszcze odciagnelam pokarm... Spał o_O no to on do lozeczka, ja do łóżka i pospalismy :-D ale teraz po 2h pobudka... Mąż go nakarmil, ja się odciagam i idę w kime dalej ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nocka znośna, spadam, bo dziś dużo zajęć, min. Norberta larynglog - prosimy o kciuki! Miłego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Łącze sie z wami dzisiaj z niewyspaniem, nie wiem ile spalam bo jeszcze TZ sie wyplakiwalam przed snem. Idę ogarnąć sie pod prysznic, ale jest taaak zimno brrrr koniec lata normalnie...
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Witam się mamuśki i dwupaczki już 2 dni po terminie! Od wczoraj pobolewa brzuch i plecy coraz częściej. Czasem pojawia się jakaś kropelka krwi jak ide się załatwić.Staram się nie nakręcać.Skurcze bardzo nie regularne.Ale mam wielką nadzieje,że może to już dziś bo strasznie się boje wywoływania.Miłego dnia!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.