Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 12:46   #2461
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Z taką sytuacją się jeszcze nie spotkałam. Młodszy brat mojej znajomej ma nadwagę, a nikt ze szkoły uwagi na to nie zwraca, to sprawa rodziców. I w sumie dla mnie to trochę prawdy w tym jest, bo takie totalne wtrącanie się w wychowanie dziecka przez obcych ludzi nie jest dobre. Nie mówię tutaj o przemocy, itp.
Czasem jest, są problemy z których rodzice nie zdają sobie sprawy, albo nie chcą zdawać. A propos otyłości - znajoma ma dziecko obecnie chyba w 3 kl podstawówki, ogromne dziecko, dziewczynka waży dużo więcej niż ja. Nie da powiedzieć złego słowa o córce, ostatnio obraziła się na lekarza, bo zwrócił uwagę na otyłość. Jej młodsza kilku letnia córka - też już zaczyna tyć. To nie jest kwestia wychowywania, do niej po prostu nie dociera, że robi dzieciom krzywdę.

Mój chłopak ma 9cioro rodzeństwa

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 12:47   #2462
201708160922
Konto usunięte

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Nie bulwersuje mnie to. Uwazam, ze przesadzacie. Moim zdaniem nikt, nawet ta pijaca patola nie robi dzieci myslac o znizkach do zoo. I uwazam, ze slusznie rodzina wielodzietna (3+) ma takie znizki (ta, bo ta wspomniana patola w pn.chodzi do zoo, we wt.do muzeum). Logicznym jest, ze rodziny wielodzietne sa bardziej cenne dla panstwa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 12:53   #2463
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Czasem jest, są problemy z których rodzice nie zdają sobie sprawy, albo nie chcą zdawać. A propos otyłości - znajoma ma dziecko obecnie chyba w 3 kl podstawówki, ogromne dziecko, dziewczynka waży dużo więcej niż ja. Nie da powiedzieć złego słowa o córce, ostatnio obraziła się na lekarza, bo zwrócił uwagę na otyłość. Jej młodsza kilku letnia córka - też już zaczyna tyć. To nie jest kwestia wychowywania, do niej po prostu nie dociera, że robi dzieciom krzywdę.

to bardzo częsty przypadek
ostatnio zwróciłam uwagę dziecku, bo niszczył zieleń, powiedziałam grzecznie jak mogłam, a jego matka (siedząca na ławce i nie przejmująca się co jej dziecko robi) rzuciła mi wiązankę

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Nie bulwersuje mnie to. Uwazam, ze przesadzacie. Moim zdaniem nikt, nawet ta pijaca patola nie robi dzieci myslac o znizkach do zoo. I uwazam, ze slusznie rodzina wielodzietna (3+) ma takie znizki (ta, bo ta wspomniana patola w pn.chodzi do zoo, we wt.do muzeum). Logicznym jest, ze rodziny wielodzietne sa bardziej cenne dla panstwa.
a co się działo przy becikowym

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 12:56   #2464
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość

Bo ludzie generalnie nie lubią jak im sie mówi, że to co robią jest debilne. To taka typowo ludzka cecha, sama tak mam, ale niektórzy starają się patrzec krytycznie, a inni (jak w/w matka) nie.

Pozdrów chłopaka, wczuwam się w jego sytuację
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:02   #2465
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Hahaha, wizaż czyta w myslach i właśnie reklamuje mi środek na wspomaganie płodnosci u mężczyzn
Nie wizaz, tylko coockies ;-)

Jesli robic biznes, to na byciu rodzina zastepcza. Jak macie znajomosci, to nie trzeba sie przejmowac kuratorem.

Mysle, ze myslacych tak, jak rodzice tych dzieci jest w gruncie rzeczy niewielu.

Stary 2013-08-21, 14:03   #2466
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Wiecie jaki dźwięk jest słodszy niż śmiech dziecka?

Słodka cisza nieposiadania żadnych dzieci.

Piękne!
Ja tam nic do dzieci nie mam, czasem są nawet fajne, ale zwyczajnie nie uważam, żebym była w stanie cokolwiek poświęcić tylko po to, żeby sobie wychowywać człowieka.

Cytat:
Ale wtedy Ci je mogą odebrać jak będzie za grube, a swoje możesz paść bez nadzoru.

Farma dzieci tucznych

Cytat:
Nie wizaz, tylko coockies ;-)
coockies? Czy tylko ja tu widzę no ee takie słowo...
To też chyba coś z tą płodnością u mężczyzn

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:15   #2467
201607231707
Konto usunięte

Mitsu, bo wy macie cookies, a ja mam cockies, taka jestem speshful
Stary 2013-08-21, 14:24   #2468
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Szoruj torbaczu!

Stary 2013-08-21, 14:32   #2469
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Podziel się

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2013-08-21, 14:35   #2470
201607231707
Konto usunięte

No sorry, trzeba było wcześniej się ocknąć i samemu zalatwić, a nie teraz sępić
Stary 2013-08-21, 14:42   #2471
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Dziwią mnie takie wątki KLIK

To już naprawdę sama nie wpadnie na to jak to rozwiązać, tylko trzeba na forum pytać o takie proste rzeczy

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 14:48   #2472
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
No sorry, trzeba było wcześniej się ocknąć i samemu zalatwić, a nie teraz sępić

Cytat:
Stary 2013-08-21, 16:12   #2473
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
A ja znam rodzinę co to mają 5 córek. Dla mnie trochę patologia bo facet nie chce się zabezpieczać z powodu religii. Ale pod względem kasy, pracy, wychowania jest normalnie. Z kasą to nawet dobrze choć wiadomo na 7 osób to się inaczej rozchodzi Też mają ulgi mimo, że dwie juz się usamodzielnily. Ona pracuje, on też no i sianko duże
Dopóki starcza im kasy i się dziećmi ma kto zajmować - ok. Tylko tak szczerze to jak się pracuje i przy 5 dzieci to w ten czas nie wierzę.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 16:14   #2474
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Dziwi mnie otwieranie okien w autobusach z kliamatyzacją i wielkie dziwinie się, że kierowca ochrzania.
Też mnie to dziwi.

Z drugiej strony, dziwi mnie, gdy kierowca za coś takiego ochrzania, kiedy klimatyzacja ewidentnie jest w beznadziejnym stanie i już otwarte okno daje więcej niż ona.
Stary 2013-08-21, 16:38   #2475
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
O bez kitu, mi też się dzisiaj śnily wizażanki
Kolejny raz upewniam się, że nie jest jeszcze ze mną tak źle.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
tym ludziom się nie wytłumaczy Znam rodzinę z 7 dzieci i kiedyś przy rozmowie ich matka powiedziała "jak ma się talerz zupy dla 7, to i dla 8 się znajdzie"
Żeby tu się rozchodziło o talerz zupy. Ach, szkoda słów...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Albo dziwi mnie jak ludzie komentują moją postawę - nie chcę robić wesela, to jestem głupia hipokrytka, bo na cudzych weselach to się pewnie bawię, objadam i opijam w najlepsze, a dla kogoś to nie chcę tego zrobić, cwane chamidło jedne! Wiadomo, znają mnie i co robię lepiej niż ja.
No tak, bo wesele się robi dla ludzi, nie dla siebie. Niektórzy uważają, że trzeba "odpraszać", dla mnie to głupie.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
E, mnie to jakoś nie dziwi. Jednak przyrost naturalny w Polsce jest tragiczny, coraz mniej osób ma dzieci, a ktoś w tym chorym systemie musi zarabiać na przyszłe pokolenia.
Mnie to nie przekonuje. Raz, że coraz trudniej o pracę. Dwa, że te dzieci z rodzinie wielodzietnych i patologicznych często przyzwyczają się do życia na zasiłkach i wcale im się pracować nie chce.
Wolałabym, żeby warunki były takie, by każda para mogła sobie spokojnie pozwolić na dwójkę dzieci, niż żeby patologia robiła sobie po 7, podczas gdy odpowiedzialni ludzie nie rozmnażają się, bo boją się że nie dadzą rady finansowo.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Najbardziej sie oplaca machnac dzieciaki z robotnym (na czarno) facetem i nie brac slubu. Mieszka sie z nim bokiem, dochodu oficjalnie zadnego no i samotne macierzynstwo
No

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 16:41   #2476
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
No tak, bo wesele się robi dla ludzi, nie dla siebie. Niektórzy uważają, że trzeba "odpraszać", dla mnie to głupie.
No przecież, że dla innych, dla swojej przyjemności coś chciałaś? Co to znaczy "odpraszać", bo nie rozumiem tym samym drugiego zdania?
Stary 2013-08-21, 17:07   #2477
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Jestes geniuszem biznesu. Rekinem finansowym
Te wszystkie matki mogłyby w rubryce "Zawód wyuczony" wpisywać "bizneswoman"

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
A mnie dziwi zachowanie mojej sąsiadki. Jest dwa lata starsza ode mnie, mężata i dzieciata. Coś się posypało, mąż się wyprowadził i teraz wojna o dziecko, bo o rozwód się starają. Mały (lat 6) jest tydzień u taty, a tydzień u mamy. O ile było przedszkole to nie było problemu do południa z nim. Teraz wakacje, z przedszkolem kwasy, bo tata chce go posłać u siebie do szkoły, a mama się buntuje i chce go posłać u siebie do przedszkola. Dziewczyna teraz chodzi i szuka kogoś kto się zajmie dzieckiem od 8-14, bo ona pracuje. Dzieciak po sąsiadach wędruje. Mnie się nie zapytała, bo raz powiedziałam, że ja się dzieckiem zająć mogę jeśli dostanę chociaż tą piątkę za godzinę, bo to jest odpowiedzialność i to jest mój czas wolny. Dziś się nim zajmował jakiś tam jej kolega, który na 14 do pracy ma iść. I co? Dzwonek do drzwi u nas, bo ona mówiła, że jak coś, to małego do nas przyprowadzić do tej 14. Nic, żadnego głupiego smsa, że w razie czego te pół godziny czy może u nas pobyć, nie przyszła ani wieczorem, ani rano, nie przedzwoniła. Ot tak, przyprowadza dziecko.
Pech chce, że akurat do nas, bo moja babcia czuwa nad wynajmowaniem jej mieszkania, bo właścicielka mieszka za granicą, więc takie biuro do spraw beznadziejnych albo innych.
Co za bezczelność... Przy odbiorze powinnyście sobie zażyczyć zapłaty za te godziny opieki nad dzieckiem i jeszcze opi**lić dziunię, że zrobiła coś takiego bez waszej zgody.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Jak się okaże, zem w ciąży to wyjeżdżam do pracy do holandii zarobić na szpital i te inne. Dostałam wczoraj propozycje, ale na pół roku :-(
A propos... Gdzie MF?

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Z jednej kobiecej macicy?
Kiedyś tu chyba wstawiałam link do wywiadu z nimi, może uda mi się znaleźc.
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/452...eo/rodzina-221 Prosz...

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:

Nie byłabym taka pewna. No, może konkretnie o zniżkach do zoo nie, nie wszędzie ono jest, ale o jakichś zasiłkach, dodatkach, becikowym...
Chodzi przede wszystkim o to, że to jest wynagradzanie ludzi, którzy na to nie zasługują.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
No przecież, że dla innych, dla swojej przyjemności coś chciałaś? Co to znaczy "odpraszać", bo nie rozumiem tym samym drugiego zdania?
Odpraszanie - jeśli byłaś na czyimś weselu(nawet lat temu i od tej pory nie miałaś z tą osobą kontaktu) to musisz na swoje go zaprosić

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-08-21 o 16:56
Stary 2013-08-21, 18:25   #2478
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Też mnie to dziwi.

Z drugiej strony, dziwi mnie, gdy kierowca za coś takiego ochrzania, kiedy klimatyzacja ewidentnie jest w beznadziejnym stanie i już otwarte okno daje więcej niż ona.
Nigdy jak żyję nie widziałam autobusu z klimatyzacją. Nie chce mi się wierzyć, że taki stwór istnieje.

"Ktoś musi płacić na mnie i na moje dzieci, Ktoś musi ponieść odpowiedzialność za moich 15 dzieci, i musi za nie zapłacić." Ojciec 10 z 15 dzieci siedzi w kiciu i nie mają dochodów, na jego miejscu się nie dziwię, że wolał uciec

Mnie dziwi, że ciągle jak się tam tłuką w Syrii i Egipcie to podają, że zginęło ileś tam osób, w tym kobiet i dzieci. No i ja rozumiem tak komentarz, gdyby mówili o wojsku. Ale czym się różni cywil facet od cywila kobiety? To facetów można zabijać i to jest bardziej ok niż zabijanie kobiet? Trochę mnie to razi jednak, nie można tak spisywać facetów na straty z racji bycia facetami.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:31   #2479
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś. Uważam że rodzina 3+ powinna jak najbardziej mieć zniżki. No właśnie. 3+. Bo dla mnie rodziny 3+ te które znam, najczęściej są rodzinami normalnymi, ułożonymi, pracującymi itp. Czego nie mogę powiedzieć o rodzinach 7+ a w dzisiejszych czasach to nawet rodziny z dwójką dzieci powinny mieć te zniżki. Już widzę jak rodziny z 4-5-6-7 dzieci lecą do teatru czy do zoo kogo chcemy oszukać? Rodziny wielodzietne (tj 5 6 i więcej dzieci) w połowie przypadków najczęściej są rodzinami niewydolnymi, zdarzają się częściej patologiczne przypadki. I wątpię by takie ogromne rodziny korzystały z darmowych dóbr kulturowych. Natomiast rodziny z 2, 3 czy czasem nawet 4 dzieci, robią to zdecydowanie częściej. I nie rozumiem tej przedwyborczej tendencji do rozdawania, ale nie rodzinom 2 czy 3 dzieci których jest najwiecej, ale rodzinom których jest "im więcej tym lepiej". Bo to nie sprawia że rodziny z malą liczbą dzieci czują wsparcie od rządu, tylko rodziny z ogromną, przesadzoną liczbą dzieci czują się klepane po pleckach.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 19:26   #2480
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nigdy jak żyję nie widziałam autobusu z klimatyzacją. Nie chce mi się wierzyć, że taki stwór istnieje.
serio?
Stary 2013-08-21, 19:32   #2481
chwast
Zakorzenienie

U mnie autobusy wymieniali i wszystkie mają klimę. W tym miesiącu cały czas była włączona. Ale wczoraj już przegiął i było za zimno
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:33   #2482
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Mnie dziwi, że ciągle jak się tam tłuką w Syrii i Egipcie to podają, że zginęło ileś tam osób, w tym kobiet i dzieci. No i ja rozumiem tak komentarz, gdyby mówili o wojsku. Ale czym się różni cywil facet od cywila kobiety? To facetów można zabijać i to jest bardziej ok niż zabijanie kobiet? Trochę mnie to razi jednak, nie można tak spisywać facetów na straty z racji bycia facetami.
Zgadzam się.

Rozumiem podział na wojskowych i na cywilów, ale dzielenie czy to wojskowych, czy to cywilów na płeć już moim zdaniem jest bez sensu.
Stary 2013-08-21, 19:34   #2483
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

"Ktoś musi płacić na mnie i na moje dzieci, Ktoś musi ponieść odpowiedzialność za moich 15 dzieci, i musi za nie zapłacić." Ojciec 10 z 15 dzieci siedzi w kiciu i nie mają dochodów, na jego miejscu się nie dziwię, że wolał uciec

U mnie takie twory jeżdżą, tylko z moich nielicznych doświadczeń wynika, że ta klimatyzacja w większości wypadków nie jest włączana. Może jak były wysokie temperatury to działała, nie wiem, wolałam do tych potencjalnych piekarników nie wchodzić.

O to też mnie dziwi, jeszcze rozumiem wzmiankę o dzieciach ale to rozróżnienie na kobiety i mężczyzn nijak.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:36   #2484
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie autobusy wymieniali i wszystkie mają klimę. W tym miesiącu cały czas była włączona. Ale wczoraj już przegiął i było za zimno
widzę, że z Krk jesteś, kiedyś weszłam do 13tki i myślałam, że zamarznę
Stary 2013-08-21, 19:42   #2485
Bela03
Zadomowienie

U mnie takich tworów nie ma i nie będzie
Za to ostatnio miałam klimę w przedziale 2 klasy w pkp intercity, okna też otwierali
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:44   #2486
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

A ja zawsze marznę w kinie

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 19:50   #2487
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Znowu moja matka naśmiewa się z mojej fobii, bo poprosiłam żeby ktoś pozbył się pająka, który dyndał sobie PRZY MOIM ŁÓŻKU. Ona boi się karaluchów, chyba specjalnie jakiegoś znajdę i wrzucę jej do łóżka jak będzie przysypiać.
Najgorsze, że ojciec niby walnął ale nie ma trupa czyli nie ma dowodu, że nie żyje czyli to może gdzieś być w pobliżu mojego łóżka To było takie cholerstwo z grubym odwłokiem i małymi, cienkimi odnóżami.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 20:01   #2488
chwast
Zakorzenienie

a mi wleciała do pokoju mucha końska. Nie wiedziałam co to więc wpisałam w google mucha końska i była identyczna przyszłam z odkurzaczem, ale na sam dźwięk wyleciała znow za okno
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:02   #2489
Gofrzyca
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42378041]Znowu moja matka naśmiewa się z mojej fobii, bo poprosiłam żeby ktoś pozbył się pająka, który dyndał sobie PRZY MOIM ŁÓŻKU. Ona boi się karaluchów, chyba specjalnie jakiegoś znajdę i wrzucę jej do łóżka jak będzie przysypiać.
Najgorsze, że ojciec niby walnął ale nie ma trupa czyli nie ma dowodu, że nie żyje czyli to może gdzieś być w pobliżu mojego łóżka To było takie cholerstwo z grubym odwłokiem i małymi, cienkimi odnóżami.[/QUOTE]
Ja mam podobnie z bratem, tyle że on potrafi złapać tego pająka za kopytko i latać z nim za mną albo przytykac do twarzy.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 20:04   #2490
WhiteCherry
Zakorzenienie

facepalm! dotrwajcie do końca

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości