|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
ja sie ostatnio przeprowadzilam i dostalam od taty biurko z ikei, takie biale za 150 zl, ma duza i mala szuflade, oraz szafke. wszystko mi sie ladnie miesci. na biurku stoja tez metalowe 'koszyczki' (ikea jeden za 6 zl) i tam mam pedzle oraz tusz ktorego uzywam codziennie i korektor. pielegnacja taka typowo lazienkowa jest... w lazience ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- musze wam powiedziec, ze wlasnie zapalilam wosk YC i jestem oczarowana jak ladnie pachnie mi w mieszkaniu ![]() ale swiecy za 7 dych nie kupie niiigdyyyyyy! |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tam można poczytać zarzuty do jej ćwiczeń, część z nich wydaje się być zasadna. Edytowane przez only f Czas edycji: 2013-09-16 o 14:09 |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
trochę może nie w temacie, bo nie chodzi o vlogerkę, a o blogerkę....
Siedzę na fejsie, a tu jedna taka wstawia zdjęcie paczki, a tam czarno na białym widać jej imię, nazwisko i adres ![]() nie wiem, czy to przez niedopatrzenie, choć według mnie to niemożliwe, czy to tak specjalnie....:
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale tak serio - sama mam ochotę, ale ze mnie skąąąpiec ![]() |
|
|
|
|
#2465 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
![]() Woski widziałam w tym PiotrzeiPawle, a także w Leclerc...Ale leżały gdzieś smętnie w szarym kartonie pomiędzy skarpetami/zupkami chińskimi Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2013-09-16 o 14:17 |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też się skusiłam na yankee na wymiance udało mi się przehandlować perfumy których nie używam na mnóstwo wosków. Tzn jeszcze ich nie dostałam, ale powinnam mieć za 2 dni, i mi smutno że akurat mam zapalenie zatok i nie mam węchu ![]() co do 7 dych. Niektóre dziewczyny znów twierdzą że nie kupują wosków tylko świece bo się nie opłacają woski ale to gdzieś na blogu czytałam, u dziewczyny która nigdy nie kupuje w regularnych cenach tylko zawsze poluje na promocje. nie pamiętam czy ktoś jeszcze tak mówił w sumie
Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2013-09-16 o 14:20 |
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze 'paliłam' w kominku olejki, ale nudzą mi się - jeszcze przed wakacjami miałam zamawiać woski, ale coś mi się poszło. A wolę kupić YC niż coś złotówkę tańszego a niepachnącego. Bo chyba nie znam osoby, która powiedziałaby 'woski YC nie mają zapachu' . Uwielbiam jak mi pachnie w pokoju Ja znowu słyszałam, że spokojnie można sobie wosk ułamać i palić kilka razy, dopóki pachnie. Ogromniaste świece za 100zł to nie moja bajka - z resztą, wole mieć wybór, niż 1 świeczkę A i zasięg zapachu to ma być jedynie mój pokój ![]() Dzięki Munkaa ![]() Edytowane przez Hadassah Czas edycji: 2013-09-16 o 14:25 |
|
|
|
|
#2469 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole miec kilka woskow i palic zaleznie od nastroju inny zapach, a swiec musialabym kupic tez kilka, a to juz wydatek dla mnie zbyt wielki woski sa mega wydajne. 1/4 wosku starcza na okolo 10 zapalen (zalezy ile jedno 'zapalenie' trwa, u mnie okolo godziny) i pachnie ciagle mocno - serio
|
|
|
|
|
#2471 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
A ja z kolei preferuje kupno olejków zapachowych i posmarowanie dosłownie kroplelką(!)...kaloryfera
Nie trzeba się babrać, a zapach utrzymuje się jakiś tydzień, jeżeli cały czas grzeją.Inna sprawa, że ja preferuję zapachy tylko w zimę, a więc w sezon grzewczy. |
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no i nie dziekuj przeca |
|
|
|
|
#2473 | ||||
|
summer vibes;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Będą hamburgery, parówy, gin, wóda, bubble tea...wszystko czego dusza pragnie
![]() ![]() uff, to już wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też. ![]() Cytat:
Kiedyś jak pierwszy raz zapaliłam, to się załamałam...Za długo paliłam, choć był to mały fragmencik i potem musiałam wietrzyć mieszkanie, bo spać bym nawet nie mogła A co do świec - never ever bym nie kupiła---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2474 |
|
-ist
|
Chyba od dawna robi cos w tym kierunku, mozna to zaobserwowac w jej filmikach, wyglada coraz to szczuplej. Trzymam za nia kciuki
Tak czytam Wasze posty o swiecach, woskach i zapachach i kurcze, chyba tylko ja nie lubie tego typu rzeczy moglabym ewentualnie miec jakies woski czy swiece o zapachu swiezego prania (pewnie takie tez sa) i tylko to bym akceptowala w swoim domu
|
|
|
|
#2475 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2476 | |||
|
Konto usunięte
|
Bardzo ładna!
Buu, a moja ledwie w 38, mimo, że ćwiczę i w miarę zdrowo się odżywiam, to kufer wiecznie wielki i szeroki Cytat:
Cytat:
![]() Mój ukochany wosk to Soft Blanket oraz Fresh cut roses Cytat:
|
|||
|
|
|
#2477 |
|
Dossisława I
|
Woski YC moga się sprawdzić jako odświeżacze do szafy?
Zazdroszcze Wam, że macie szuflady na kosmetyki. U mnie wszystkie zawalone ciuchami, zeszytami i papierkami. |
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
o tu pisze o tym czemu kupuje świece a nie woski http://www.makemyplace.blogspot.com/...wiecach-i.html
mi się wydaje że i woski i świece mają swoje zalety, w świecach podoba mi się to że oprócz zapachu też dodają klimatu woski palone w kominku oczywiście też, ale nie można wosków topić za długo bo będzie zbyt intensywnie pachniało. Ale wszystkie moje wnioski wysnuwam na razie tylko z czytania forum i blogów
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Teraz jak widać bardziej chce się przyłożyć żeby efekt był bardzo widoczny.
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
teraz pale Red Velvet z odrobina Paradise Spice - meeega polaczenie polecam.a clean cotton nie moge zniesc, tragiczny jest :< za to Honey Blossom uwielbiam
|
||
|
|
|
#2483 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak pachnie red velvet? Edytowane przez poprostuewelinka Czas edycji: 2013-09-16 o 15:25 |
||
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
siostra mojego chłopaka w ciągu roku schudła prawie 50 kg (znikło jej połowę).
najciężej jest zaakceptować nowy wizerunek w lustrze, kiedy w psychice nadal jest się grubaskiem. mam nadzieję, że oprócz opieki lekarza xbebe również odda się pod opiekę psychologa, przy takich spadkach wagi to niezbędne. i oczywiście też trzymam za nią kciuki !
Edytowane przez BabyLightMyFire Czas edycji: 2013-09-16 o 15:57 Powód: mój chłopak nie jest moim bratem :O |
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ciasto red velvet trudno to wytlumaczyc, nie masz gdzies obok siebie stacjonarnie, zeby sobie powachac? mega, mega slodko, jak taki biszkopt mega waniliowy, ale to nie jest zapach wanilii, tylko wlasnie zapach tego konkretnego ciasta mega intensywny, super na zime i jesien
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Ja teoretycznie w pięknie obklejonych pudełkach po herbatkach dla małych dzieci i jakiś plastikowych pojemniczkach. Ale praktycznie to wszędzie bo co rano przez mój pokój przechodzi huragan zwany mną i moją siostrą.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Kiedyś jak pierwszy raz zapaliłam, to się załamałam...Za długo paliłam, choć był to mały fragmencik i potem musiałam wietrzyć mieszkanie, bo spać bym nawet nie mogła