Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 20:14   #2461
nasturcja7667
Zadomowienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Małż mi kupił ananasa w puszce A sobie piwo

Siostra mi łazienkę wysprzątała na błysk

Dziś jest w miarę dobry dzień
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:15   #2462
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Tyle to i ja wiem
Czyli potrafiłabyś odczytać moją przeszłość z kart Jakim cudem
tak, potrafilabym.
karty jedna po drugiej pokazują wszystko.
jak? na to pytanie nikt nie zna odpowiedzi
tutaj mamy te czary-mary.

przyszłość to to, co juz było, więc karty normalnie to pokazują.
ale musiałabyś, tak jak pisalam, wziąść karty do ręki.
wróżenie przez net to śmiechu warte. to taki biznes moim zdaniem. nic tylko kasa.
karty muszą byc w dłoni Twojej i wrożacego.
bez tego ani rusz.

mykam do mamy tż, dokupić rzeczy do szpitalnej torby i kupić łózio, już trzeba to na ostatni guzik pozapinać, bo czas mnie goni

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:22   #2463
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ja i tak kapuste zawsze zdejmuję i jem środek
ja często też tak jem

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a ja nie miałam pobierane z pipki na paciorkowca, miałam biocenozę pochwy czyli badanie czystości pipki teraz mam skierowanie na następną biocenozę i oddzielnie na na wymaz na paciorkowca
ja paciorkowca miałam tez z pipki

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Co do niedrapek to ja tez mam pytanie : kiedy one mają być zakłądane? ciąggle czy w jakiś okreslonych porach? czy jak..?
ja ubierałam na noc i do spania, gdy córa się drapała po buzi

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:24   #2464
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

lubieolowki - takie "sadło" to ja miałam grubo przed ciążą głupia baba..

domii29 - mały jest przesłodki i dzięki za dietę, mam nadzieję, że się przyda tylko nie wiem jak dam radę bez bananów i serków topionych

paulinaizabela
- za tygodnie!! to Ci mała zrobiła dziś psikusa

Ja GBS też miałam z odbytu i pochwy nawet nie poczułam, że mnie dotyka gdybym nie widziała, to bym się nie zorientowała - takie lekkie smyrnięcie patyczkiem.

I też się zarejestrowałam, dziękuję za link

Trele_Morele
- ciekawe z tym horoskopem jak się mój maluch urodzi przed terminem to też mi się imię zgadza

A co do przechowywania kombinezonów, to na szczęście mam tylko 1 i strasznie dużą szafę, więc gdzieś go na pewno włożę
W końcu zamówiłam resztkę wyprawki, został mi tylko becik do kupienia
A stopy mnie dziś niesamowicie świerzbią po prostu bym nimi non stop kręciła, wierciła i nie wiadomo co jeszcze
Stary 2013-09-24, 20:30   #2465
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ja podałam tp z om

Kaszel mnie doścignął

zdrówka

zarejesrowałam sie na fp

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-24, 20:34   #2466
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Wypełniłam też ten konkursik z Bebiko https://www.bebiklub.pl/konkurs/jaki...ommended/21202

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:45   #2467
maomami
Wtajemniczenie

Jak tu spokojnie, a jutro jak mnie pół dnia nie będzie to się pewnie rozgadacie na całego

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 20:46   #2468
niunia32
Zakorzenienie

boli mnie kręgosłup
w ogóle ostatnio jak siedzę to muszę mieć coś pod plecy podłożone

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-24, 21:04   #2469
babku
Zadomowienie

Cytat:
AA i rozdawali w sklepie zdrapki i w nagrodę były dwa bilety na kabaret Elita i wygrałam Pani się mnie zapytała czy mam skończone 30 lat odpowiedziałam że nie, ale powiedziała do mnie że jakby co to mam
Tak mnie jakoś zainteresowało dlaczego zapytała czy masz 30 lat? Ten kabaret to od 30 lat dozwolony?

Cytat:
Odpakowałam dziś moje sexi siateczkowe majtasy poporodowe żeby zobaczyć w ogóle jak z ich rozmiarem i wysokością (mam te Horizon, co w paczce jest jedna para wysokich i jedna niskich). Chciałam sprawdzić, jak one wypadają, bo jeśli będzie cc, to potrzebuję jakichś wysokich. Wzięłam rozmiar 38-40. Dobrze, że je teraz sprawdziłam - o ile te wysokie przyodzieję i powinny cięcie zakryć, tak tych niskich nawet nie próbowałam wcisnąć Moje stringi, które nosiłam przed ciążą, są od nich większe
Także kupię jeszcze paczkę lub dwie, ale chyba już 42-44
Polecam wcześniejsze testy takich rzeczy
Kurcze to i ja otworzę swoje. Nie pomyślałam wcześniej, żeby to zrobić.

Cytat:
Tak w ogóle jakieś 1,5 tygodnia temu zarejestrowałam się do "Wspólnego odkrywania" na stronie Fisher Price. Dziś dostałam przesyłkę, a w niej kupony rabatowe na wybrane zabawki FP i grzechotka-gryzak-lusterko lwiątko
Taka mała rzecz, a cieszy!

Zerknijcie: http://www.fisher-price.com/pl_PL/pl...ign/index.html
O widzisz też zaraz się zapiszę. Lubie nawet takie małe prezenciki

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Dzięki za info już się zapisałam a dzidzia jest taka śliczna jak widzę te zdjęcia to już chciałabym tulić moją córeczkę choć nocne wstawanie mnie przeraża dziewczyny, czy mój TŻ może mieć jakiś urlop okolicznościowy jak zaczne rodzić? no bo ktoś musi się zająć całamoją pozostałątrójca
Chyba z okazji urodzenia dziecka należą się 2 dni urlopu okolicznościowego, ale jak to wygląda dokładnie, to nie wiem.

Cytat:
Babku Nie zacytowało mi.Jak ta rączka może wypaść?
A co do sprzedawcy to coś mu nie wychodzi uczciwa transakcja
Ale mi smaczka na bigosik narobiłaś

Zastanawiałam się nad bujanym fotelem, ale nie mam za bardzo gdzie wstawić
Mówiła, że bardzo rzadko się to zdarza, ale że może taka sytuacja być, że pępowina czy rączka wyleci. Ale to przy takim nagłym chluśnięciu. Mechanizmu tej sytuacji niestety nie wyjaśniła
Tak czy inaczej gdyby którejś chlusnęły, to trzeba na te 10 min usiąść spokojnie.

Też bym chciała bujany fotel, ale niestety nie mam go gdzie postawić i w dodatku kompletnie nie pasuje mi do wystroju
Cytat:
Zawsze jest ta sama?Nie zmieniają się?
Zawsze ta sama. I to od dobrych paru lat.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:04   #2470
kyte
Wtajemniczenie

Moje gołąbki już się "dorabiają" w garnku

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny- maly srednio-bola go miesnie. Goraczka nie spada pomimo syropu.Robie mu oklady lydek i czola.Dobrze ze chociaz je i pije.

Ale bigos wyszedl mi pyszny ze sliwkami, podlany winem (niewiele, bo w koncu mi nie wolno) ale po tylu godzinach gotowania juz alkoholu nie ma, z gozdzikami i jalowcem. Pyszny

anka 85- a moze cos mi powiesz o moim synu?Urodzony 29 listopada 2010?
mmmm...pychotka..uwielbia m bigos z ziemniaczkami i schabowy
Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Ta ginekolog powiedziała właśnie, że spokojnie mogę jeszcze przytyć, a nawet jeśli przytyje za dużo, to żebym się nie martwiła, bo szybko zgubię po porodzie. Tamta tylko takie cyrki robiła, niestety lekarka tego nie słyszała.

Właśnie z tego powodu między innymi chciało mi się ryczeć. Normalnie jestem wszędzie wyszczekana. W sklepach targuję się i wykłócam jak głupia. Fachowcy, którzy robili nam mieszkanie, meble baa nawet samochód, mieli mnie dosyć. Nawet teściowie jak robili remont, to ja umawiałam się z fachowcami, bo mnie o to poprosili. A u tej suczy czuje się jak małe dziecko i nie potrafię się odezwać.

Taką diagnozę też już jej postawiłam. Zresztą ciężko mi sobie wyobrazić ja z jakimkolwiek dzieckiem.

Tak to ta, która na początku ciąży dawała mi do zrozumienia, że znów mam obumarłą ciążę, a później pochwaliła za piękne trampki Ta sama, która stwierdziła, że nie nie wypisze mi zwolnienia i muszę jeden dzień uzupełnić z urlopu, albo mogłam prywatnie iść skoro lekarki nie było i to nie jej sprawa jak to załatwię. Po czym pani doktor stwierdziła, że żadnego problemu nie widzi w wypisaniu tego l4, a ta sucz głupio się cieszyła i pytała czy się bardzo zdenerwowałam. Ta sama przez którą dwie moje koleżanki zmieniły przychodnie. Tak to właśnie ta

Ta też dobra. Skąd takie kobiety się biorą...

Tak, tak taki mam zamiar, ale obstawiam dwie wersje, albo znów się nic nie odezwę, albo skumulują się we mnie te nerwy tak, że rzucę się do bicia Obydwie wersje mało optymistyczne
Straszna kobieta nie mam aż słów dziwne że ona ze swoim nastawieniem jeszcze pracuje. Czy inne pacjentki nie narzekają?A może by tak napisac gdzieś jakąś skargę?Bo tak nie może dalej być..
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:04   #2471
paulinaizabela
Zakorzenienie

A przed chwilą myślałam, że się wykrwawię Za zgodą lekarki położna zdjęła mi wenflon (miałam wierzchu dłoni i bolało mnie trochę przy ruszaniu). Ucisnęłyśmy miejsce po dziurce, przykleiła plasterek...dochodzę do sali a mi kapie z ręki szybko poleciałam do łazienki pod zlew, zawołałam położną i udało się opanować - ale chyba pierwszy raz widziałam, żeby tak się lało

Masakra a myślałam, że to będzie taki nudny dzień...jeszcze do męża wczoraj mówiłam, że tylko w poniedziałek i czwartek coś się dzieje, bo mam usg a w reszte dni nuda...no to sobie wykrakałam

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
za tydień!!:P
ale CIĘ Mała zaskoczyła ;d chciała Ci jakąs 'rozrywkę' zapewnć zebyś nie tylko leżała 'bezczynnie' :P
Ja dziękuję za takie atrakcje

Cytat:
AA i rozdawali w sklepie zdrapki i w nagrodę były dwa bilety na kabaret Elita i wygrałam Pani się mnie zapytała czy mam skończone 30 lat odpowiedziałam że nie, ale powiedziała do mnie że jakby co to mam
A co do tej diety to myślałam że miodu nie można...a to fajnie bo miód uwielbiam i jadłam go naprawde duuuużo, więc się cieszę że jak urodzę będę mogła do niego wrócić
Gratuluję mimo, że uwielbiam kabarety, to akurat ich nie trawię

Cytat:
Tak w ogóle jakieś 1,5 tygodnia temu zarejestrowałam się do "Wspólnego odkrywania" na stronie Fisher Price. Dziś dostałam przesyłkę, a w niej kupony rabatowe na wybrane zabawki FP i grzechotka-gryzak-lusterko lwiątko
Taka mała rzecz, a cieszy!

Zerknijcie: http://www.fisher-price.com/pl_PL/pl...ign/index.html
bardzo fajny prezencik

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Nastepna psotka Te dzieciaczki robia nam psikusy co ?
Moge sobie tylko wyobrazic co przezylas ..

Aha chcialam Wam pokazac co mi dzis Tz poslal Az sie boje co on tam w tej pracy jeszcze czyta .. http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/...-dziecko,vz4wg
a najbardziewj ma radoche ze sie imie zgadza tak jakby to on je wybral
Chyba przestanę narzekać na nudę
Daj spokój...już jak byłam na tej porodówce to myślałam, że będą ciąć Jeszcze po drodze mnie położna pyta czy chcę zawiadomić męża...a ja na to, że narazie nie. Szok przeżyłam, bo naprawdę szybko reagują i zajmują się porządnie. Tam cały czas zajmowały się mną 2 położne, bardzo miłe i fajne babki. Przedstawiły się na początek i przynajmniej jedna była cały czas na sali. Zagadywały, pocieszały i nawet chciały mi radio włączyć, ale akurat nie mogły znaleźć. Co chwilę pytały czy mi wygodnie, czy chcę zmienić pozycję, wodę przyniosły - naprawdę trzeba pochwalić

U mnie też jest szansa na Kruka

Cytat:

Kaszel mnie doścignął

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 21:05   #2472
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

A ja jestem znów na maxa wściekła. Nawet nie będę pisać co ten kretyn zrobił tym razem mam już po prostu dosyć, spróbuję iść spać.
Dobranoc mamusie
Stary 2013-09-24, 21:11   #2473
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mnie jakoś zainteresowało dlaczego zapytała czy masz 30 lat? Ten kabaret to od 30 lat dozwolony?

Podobno dozolone właśnie od 30 roku życia...mam nadzieję że mnie nie sprawdzą przed wejściem, ale będę musiała się mocno "zrobić"
Stary 2013-09-24, 21:12   #2474
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co tż rozbroił dzisiaj łózko które okazało się nie nadaje się do użytku. Ja nie wiem co to za fachowiec robił .
Po prostu się rozwaliło,skręcone było tylko tak żeby się stelaż trzymał.
Chcieliśmy go przenieść do innego pokoju,trzeba było może nie ruszać
A tak się cieszyłam że jeden wydatek mniej.Teraz muszę jakiś prosty i tani model na Allegro znaleźć bo w sklepach pewnie lipa i drogo no i wyboru nie ma :/
No i mam znowu dylemat z pojemnikiem czy bez
Zawsze coś
Ja bym brała z pojemniekiem przyda się na pościele. W poprzedniej chacie mieliśmy a teraz mi ich brakuje

Serduszko oj grabi sobie ten Twój Tż
Stary 2013-09-24, 21:13   #2475
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A przed chwilą myślałam, że się wykrwawię Za zgodą lekarki położna zdjęła mi wenflon (miałam wierzchu dłoni i bolało mnie trochę przy ruszaniu). Ucisnęłyśmy miejsce po dziurce, przykleiła plasterek...dochodzę do sali a mi kapie z ręki szybko poleciałam do łazienki pod zlew, zawołałam położną i udało się opanować - ale chyba pierwszy raz widziałam, żeby tak się lało

Masakra a myślałam, że to będzie taki nudny dzień...jeszcze do męża wczoraj mówiłam, że tylko w poniedziałek i czwartek coś się dzieje, bo mam usg a w reszte dni nuda...no to sobie wykrakałam

Ja dziękuję za takie atrakcje

Gratuluję mimo, że uwielbiam kabarety, to akurat ich nie trawię

bardzo fajny prezencik

Chyba przestanę narzekać na nudę
Daj spokój...już jak byłam na tej porodówce to myślałam, że będą ciąć Jeszcze po drodze mnie położna pyta czy chcę zawiadomić męża...a ja na to, że narazie nie. Szok przeżyłam, bo naprawdę szybko reagują i zajmują się porządnie. Tam cały czas zajmowały się mną 2 położne, bardzo miłe i fajne babki. Przedstawiły się na początek i przynajmniej jedna była cały czas na sali. Zagadywały, pocieszały i nawet chciały mi radio włączyć, ale akurat nie mogły znaleźć. Co chwilę pytały czy mi wygodnie, czy chcę zmienić pozycję, wodę przyniosły - naprawdę trzeba pochwalić

U mnie też jest szansa na Kruka

No to miałaś atrakcje dnia...
Bardzo dobrze że tak się zajmują bardzo to miłe.
Stary 2013-09-24, 21:14   #2476
babku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Wypełniłam też ten konkursik z Bebiko https://www.bebiklub.pl/konkurs/jaki...ommended/21202
A tu też coś fajnego dają?

Cytat:
Straszna kobieta nie mam aż słów dziwne że ona ze swoim nastawieniem jeszcze pracuje. Czy inne pacjentki nie narzekają?A może by tak napisac gdzieś jakąś skargę?Bo tak nie może dalej być..
Narzekają, ale pewnie podobnie jak ja nic z tym nie robią. A babsztyl nadal pracuje. Nad skargą intensywnie myślę.
Stary 2013-09-24, 21:24   #2477
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie!

Długo się nie odzywałam, bo naszło na siebie kilka pilnych i pilniejszych spraw i mam urwanie głowy z załatwianiem wszystkiego i zajmowaniem się domem. Ogólnie od zeszłego poniedziałku jestem przeziębiona, od piątku nie miałam internetu w domu, bo antena się zepsuła (koszt 250zł ) na szczęście już mam dostęp, łapią mnie jakieś doły i chandra i mam ponad 30stron do nadrobienia. Wszystko mnie przytłacza.

Ale na szczęście jest jeden plus - w piątek będę miała USG i mam ogromną nadzieję, że wreszcie dowiem się czy mój Bąbelek ma jajeczka czy nie.
głowa do góry Daj znać p;o wizycie i zaglądaj częsciej

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
współczuję, ja po Twoich i swoich wcześniejszych doświadczeniach z netią teraz zdecydowaliśmy się na UPC, w piątek rozmowa telefoniczna z konsultantem w sobotę przyszedł technik i żadnych problemów jak na razie
ja z UPC byłam bardzo zadowolona. nie miałam problemu nawet jak mi sie dekoder przypadkowo zalał to mi wymienili (nie pwoiedziałam ze zalałam;p ) wszystko szybkoi sprawnie.
Cytat:
ooohhoooo trza przymierzyć

Dziękuję też się zarejestrowałam Właśnie dotarło do mnie że nie mam ani grzechotki ani karuzeli na łóżeczko ani nic.

A czym obcinacie pazurki?nożyczkami czy cążkami?
ja mam nożyczki
Cytat:
To jak piszecie o gołębiach to też ugotuje i zamrożę skoro się nie rozwalają to po co sobie utrudniać życie

za tydzień

Ale stracha Majka napędziła,ojoj tak mamusie denerwować.

Ale widać że jesteś pod świetną opieką i chuchają i dmuchają i w razie wu tfu tfu cały personel działa!

Do około roku z hakiem

I co zadowolona?

Biorę ,a jutro co masz na obiad?
Trele kup sobie taką wielką piłkę

To się nazywa mieć szczęście

Chyba naprawdę jesteś bardzo zafascynowana gwiazdami

Zabrzmiało jakoś tak mistycznie

Ja tam nie wierze w horoskopy,chociaż nie powiem nieraz poczytam.
Ale tak są dla mnie napisane że można się spodziewać wszystkiego,sama bym wymyśliła

Na Sr mówili że najwcześniej po 2-3 tygodniach bo po 1 można krzywdę zrobić a po 2 jeszcze płytka nie wykształcona.

A chcesz żeby miał czy nie?

Tż woła na kolację,kiełbaska przysmażana z cebulka
jutro nie wiem, moze jakaś zupa :p
ja też nie wierze w horoskopy ale czytam. Co ciekawe często sie sprawdzają ale to takie pisanie że ...

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy
z przyjemnością Ci powiem co tam w gwiazdach piszczy jak się wykluje młode. Pamiętaj to, co będzie dla mnie najwazniejsze - godzine urodzin. Czasem księżyc z rana jest w rybach, a po południu już np. w wodniku dlatego godzina jest ważna. Ja to jestem już mega ciekawa swojego małego

Ciekawostka o mnie - księzycowe siły żadzą moim zyciem o wiele mocniej niż słońce.
księżyc mam w raku i mimo że jestem domatorem, kocham dom i rodzine, dałabym się pokroic za bliskich, to więcej mnie w domu nie było niż było, ciągle rozjazdy, ciągle gdzieś byłam, ciagle mnie gdzieś ciągnęło w świat, od kiedy 18 lat skończyłam... wścibska, ciekawska marzycielka to jedyne co słońce mi dało...
marze o potulnym gniazdku na całe życie i obym już "osiadła na stałe"
ej a o mnie też mozesz? ;>
Cytat:
Ale mu dałaś jasne wskazówki

O rany po kilku linijkach tekstu przestałam czytać Teoretycznie byłby WĄŻ sssssssssss

Imię się u mnie nie zgadza

A propo uwielbiam marynowane grzybki
ja też uwielbiam marynowane grzybki w ogóle lubie grzybki

ale jestem wściekła. Podłość ludzi nie zna granic. No nic, mam nadzieje ze mi minie bo inaczej wyjdę w nocy z siebie i stanę obok :P
Stary 2013-09-24, 21:25   #2478
paulinaizabela
Zakorzenienie

Brzuchol mi faluje

Idę się wykąpać i później jeszcze zajrzę
Stary 2013-09-24, 21:25   #2479
babku
Zadomowienie

Zwracam honor temu sprzedawcy jeśli chodzi o materac. Doczytałam teraz w aukcji, że nie pisali firmy materacyka. Sama sobie dopowiedziałam, że ma to być firma Danpol. Dobrze, że sprawdziłam przed napisaniem maila Tylko o tym przewijaku muszę napisać, żeby dosłali razem z łóżeczkiem i najlepiej z gratisem za przedłużenie terminu wysyłki z 10 dni do 30 dni
Reszta jest ok.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0195.jpg (64,5 KB, 59 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 21:33   #2480
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Brzuchol mi faluje

Idę się wykąpać i później jeszcze zajrzę
Mi ostatnie trzy dni tak faluje ze juz mnie skora n brzuchu boli..

Co do krwawienia - taka chyba w ciazy krzepliwosc.. Ja ze 4 tyg temu wsiadlam do autobusu , otworzylam tymbarka I chyba kapslem musialam sie gdzies przejechac po palcu. Za chwile mnie babka zaczepia I pyta czy wszystko ok? Patrze a mi do nadgarstka struzka krwi jakbym sie do nadgarstka cieła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:33   #2481
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Zwracam honor temu sprzedawcy jeśli chodzi o materac. Doczytałam teraz w aukcji, że nie pisali firmy materacyka. Sama sobie dopowiedziałam, że ma to być firma Danpol. Dobrze, że sprawdziłam przed napisaniem maila Tylko o tym przewijaku muszę napisać, żeby dosłali razem z łóżeczkiem i najlepiej z gratisem za przedłużenie terminu wysyłki z 10 dni do 30 dni
Reszta jest ok.
Super zakupy dobrze że sprawdziłaś maila ale gratis jakiś i tak sprzedający powinien wysłać razem z łóżeczkiem i przewijakiem

Ryba co się stało??

Stary 2013-09-24, 21:36   #2482
sorento
Rozeznanie

Ale chodzę przymulona po tej glukozie dziś

domi Jaś

paulinaizabela ale miałaś przejścia dziś Majeczka, łobuzie, nie strasz mamy!!!

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
a ja próbuję się dodzwonić do szpitala żeby sie umówić na to KTG i ciągle zajęte
i jak? udało Ci się dodzwonić??? nie wiem, gdzie będziesz ale zielarski jest na Szlaku 16, tylko czy mają tam liść to nie mam pojęcia:/

aaby dzięki za linka

Miss Triss
żeby Bąbelek ładnie pokazał mamusi co tam między nóżkami ukrywa

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:36   #2483
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Reszta jest ok.
za zakupy
I widzę że mamy taki sam materacyk
Stary 2013-09-24, 21:37   #2484
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Reszta jest ok.
Mam tego samego rogala, nawet w tej samej poszewce Ale śpi mi się na nim fatalnie. Jakoś tak, poduszka z lidla była wygodniejsza, bardziej elastyczna. To, jak próbuję się owinąć, wczepić, cokolwiek- odbija mnie i wraca do swego kształtu Ale być może to ja robię cos źle
Stary 2013-09-24, 21:37   #2485
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Ale chodzę przymulona po tej glukozie dziś

domi Jaś

paulinaizabela ale miałaś przejścia dziś Majeczka, łobuzie, nie strasz mamy!!!

i jak? udało Ci się dodzwonić??? nie wiem, gdzie będziesz ale zielarski jest na Szlaku 16, tylko czy mają tam liść to nie mam pojęcia:/

aaby dzięki za linka

Miss Triss
żeby Bąbelek ładnie pokazał mamusi co tam między nóżkami ukrywa
Niestety nie dodzwoniłam się, potem jak już nie było zajęte to ze 4 razy czekałam i czekałam ale niestety nikt nie odbierał. No nic jutro spróbuję.

Znalazłam sklep zielarski w hucie na os. Zgody bardziej mi po drodze do domu

Stary 2013-09-24, 21:38   #2486
De28
Wtajemniczenie

Kurcze..a mi sie brzuchol obnizyl na maksa.Dzis pod prysznicem zauwazylam, ze nie mam pilki a splaszczony z przodu brzuch. No ale w sumie to i na 4 tygodnie przed porodem mogl sie obnizyc..
Moj znow ma 39,5..czeka mnie ciezka noc

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:39   #2487
maomami
Wtajemniczenie

Zuza znowu ma czkawkę, ostatnimi czasy ma nawet 5 razy dziennie albo i częściej czkawkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 21:40   #2488
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Niestety nie dodzwoniłam się, potem jak już nie było zajęte to ze 4 razy czekałam i czekałam ale niestety nikt nie odbierał. No nic jutro spróbuję.

Znalazłam sklep zielarski w hucie na os. Zgody bardziej mi po drodze do domu
Na Królewskiej, blisko placu inwalidów też jest zielarski. Mają swoją stronę internetową nawet- można zamawiać. W razie czego, możesz tam poszukać.
Stary 2013-09-24, 21:40   #2489
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze..a mi sie brzuchol obnizyl na maksa.Dzis pod prysznicem zauwazylam, ze nie mam pilki a splaszczony z przodu brzuch. No ale w sumie to i na 4 tygodnie przed porodem mogl sie obnizyc..
Zdrówka dla Danielka niestety chyba noc nie będzie zbyt łatwa, a jak szkoda dzieciaczka jak choruje, męczy się takie słoneczko

Stary 2013-09-24, 21:41   #2490
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Kurczę, to chyba powinniście do lekarza iść, skoro znowu taka temp.? Współczuję Ci strasznie, Małemu też. Trzymam kciuki, żeby mu się poprawiło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości