|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 18
Wypłata przyszła
Zdecydow anie poprawiony humor! Rossmanie, hebe-nadchodzę![]() Gdybyś tylko mógł się domyślić samodzielnie, że BARDZO CHCE żebyś czekał na mnie dziś pod szkołą! Wątku
|
#2462 |
|
jesterhead
|
Nie mam siły ani chęci. Rzygać mi się chce na samą myśl o tym materiale, a tu jeszcze trzeba się zmusić do nauki tego. I muszę mapy zrobić i prezentację poprawić...
Po co ja na te studia poszłam? ____________ Tęsknię. Ale nie będę Ci znów o tym pisać.
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak zamiast uczyć się dermatologii, to zainstalować sobie Need For Speed i grać
|
#2464 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że jakoś ostatnio jeszcze bardziej się kochamy.
Jakoś tak wychodzi, że od piątku widujemy się codziennie. Nawet wczoraj wyrwałeś się z pracy, żeby wpaść do mnie na pół godzinki. ![]() Dzisiaj przyjedziesz tu do mnie i zostaniesz przez kilka dni. _________________________ __________ Dziewczyny! Jaką niespodziankę mogłabym przygotować na urodziny TŻta?
|
|
|
|
#2465 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#2466 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, macie jakiś pomysł z kim można JUŻ porozmawiać? Potrzebuję pomocy
Psycholog szkolny odpada, bo jestem na studiach, do psychologa normalnego terminy odległe... Nie wiem, można tak do księdza po prostu pójść na zakrystię? Czy może przy spowiedzi? Bo nie daję rady....
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
ja pyerdole... tak to napyerdalam tym pyskiem, a jak przyjdzie mi gadać z jakimś facetem to denerwuje się, nie wiem co mam mówić lub gadam same głupoty.
pewnie Cię odstraszyłam...
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wszystko powtórzone
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja też od kilku dni słucham często
![]() Cytat:
![]() Ale mam też ulubioną, którą mam nadzieję uda mi się kiedyś zrealizować dla TŻ, a zrobiła mi podobną moja przyjaciółka na urodziny A mianowicie: w dzień moich urodzin jak zwykle napisała mi SMSa z życzeniami. Studiowałyśmy w innych miastach i mi powiedziała, że zobaczymy się kiedyś tam, że niestety teraz nie dała rady przyjechać, bo sesja itp. Później pisałam (jak mi się wydawało z nią, a ona poprosiła współlokatorkę, żeby pisała w jej imieniu ze mną, dla zmyłki) na gg czy fb, gadamy, gadamy... w pewnym momencie dzwonek do drzwi a ona mi na tym gg pisze nagle: "No otwieraj, bo zimno!". Ja otwieram- patrzę, a tam ona i krzyczy: "Wszystkiego najlepszego!" No bardzo miło mi się wtedy zrobiło :PRaz coś podobnego TŻ mi też zrobił. Studiowalismy w jednym mieście, a to akurat był czas egzaminów i zaliczeń, TŻ na weekend pojechał do domu, miał wrócić we wtorek po południu na zaliczenie. W poniedziałek wieczorem dzwoni do mnie i pyta: co tam porabiam itp., a ja: "Aaaa nic, siedzę w akademiku", a on: "To otwórz drzwi do segmentu". Ja otwieram- a tam on z kwiatami! Także zastanów się co lubi TŻ i coś wymyślisz Nephasis- jeśli chcesz to pisz pw. Może nie od razu odpiszę, bo mam zakręcony dziś dzień, ale jeśli tylko będę mogła pomóc i jeśli Tobie dzięki temu ulży- możesz pisać śmiało Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2014-01-15 o 13:07 |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;44619868]Dziewczyny, macie jakiś pomysł z kim można JUŻ porozmawiać? Potrzebuję pomocy
Psycholog szkolny odpada, bo jestem na studiach, do psychologa normalnego terminy odległe... Nie wiem, można tak do księdza po prostu pójść na zakrystię? Czy może przy spowiedzi? Bo nie daję rady....[/QUOTE]Terminy odległe na nfz? a prywatna wizyta nie wchodzi w gre? |
|
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;44619868]Dziewczyny, macie jakiś pomysł z kim można JUŻ porozmawiać? Potrzebuję pomocy
Psycholog szkolny odpada, bo jestem na studiach, do psychologa normalnego terminy odległe... Nie wiem, można tak do księdza po prostu pójść na zakrystię? Czy może przy spowiedzi? Bo nie daję rady....[/QUOTE]A jesteś pewna, że ksiądz jest taką osobą, która Ci pomoże z Twoim problemem? Jeśli zdecydujesz się iść do księdza to tylko do takiego o którym wiesz, że jest "normalny"... |
|
|
|
#2472 | |
|
Konto usunięte
|
Też mi to właśnie chodzi po głowie, a TŻtowi marzy się od długiego czasu.
![]() Tylko nie mam koncepcji jak miałabym to zrobić, boję się, że nie podołam temu zadaniu i TŻ będzie miał powód do śmiechu zamiast do ekscytacji. ![]() Cytat:
TŻ będzie akurat teraz przez kilka dni u mnie, więc nie zaskoczę go nagłym przyjazdem. ![]() Może kupię jakiś tort, zapalę na nim świece/świeczkę, którą zdmuchnie a później... |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz też koleżanka zrobiła TŻ fajną niespodziankę. Miała w domu wielkie pudło po telewizorze czy pralce (już nie pamiętam). Weszła do tego pudełka, a jej siostra to pudełko obkleiła papierem do pakowania i kokardą, tak, że wyglądało jak prezent Gdy przyszedł TŻ, siostra przekazała mu, że nie ma jego dziewczyny, żeby poczekał, ale zostawiła dla niego prezent i żeby rozpakował. Jej TŻ się dziwił co takiego wielkiego mógł dostać, otwiera- a tam jego dziewczyna Ile śmiechu było podobno! Ale to taka trochę "hardcorowa" wersja Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2014-01-15 o 13:23 |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
No i poleciał
![]() Niestety właśnie się o tym przekonuję. ___________ Nie ma to jak ustawić sobie budzik na trzech różnych urządzeniach, a i tak prawie zaspać
|
#2475 |
|
❤ bee happy ❤
|
Psycholog szkolny odpada, bo jestem na studiach, do psychologa normalnego terminy odległe... Nie wiem, można tak do księdza po prostu pójść na zakrystię? Czy może przy spowiedzi? Bo nie daję rady....[/QUOTE]Możesz się do mnie odezwać jeśli chcesz
|
|
#2476 |
|
Blessed be the fruit
|
jak mi źle jak mi słabo
|
#2477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Czy tylko ja, gdy zacznę jeść czekoladę, nie potrafię skończyć?
|
|
|
|
#2479 |
|
jesterhead
|
Nie tylko Ty
![]() ___________ Odpadam. Nie umiem tego zrobić. Może ktoś inny z grupy będzie miał na to pomysł. Tylko nie miejcie do mnie pretensji...
|
|
#2480 |
|
Konto usunięte
|
Udało mi się do Politechnicznej P. Psycholog na jutro umówić. Prywatna wizyta wchodzi w grę, ale totalnie nie wiem do kogo i kiepsko z kasą. Ale na szczęście jutro się zobaczę z p. psycholog.
Ehh no własnie nie znam tu żadnego księdza. Teraz mi trochę lepiej, ale po prostu masakrycznie potrzebowałam kogokolwiek żeby porozmawiać i usłyszeć coś, co mi pomoże i jakoś tak oprócz psychologa został tylko ten ksiądz, mimo że sama nie jestem zbyt wierząca. Teraz jestem spokojniejsza, bo jutro jestem umówiona i może coś się zmieni. |
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
też tak mam
![]() [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;44621032]Udało mi się do Politechnicznej P. Psycholog na jutro umówić. Prywatna wizyta wchodzi w grę, ale totalnie nie wiem do kogo i kiepsko z kasą. Ale na szczęście jutro się zobaczę z p. psycholog. Ehh no własnie nie znam tu żadnego księdza. Teraz mi trochę lepiej, ale po prostu masakrycznie potrzebowałam kogokolwiek żeby porozmawiać i usłyszeć coś, co mi pomoże i jakoś tak oprócz psychologa został tylko ten ksiądz, mimo że sama nie jestem zbyt wierząca. Teraz jestem spokojniejsza, bo jutro jestem umówiona i może coś się zmieni.[/QUOTE] Trzymaj sie kochana Będzie dobrze
|
|
|
|
#2482 |
|
❤ bee happy ❤
|
Zostawić 100 zł w Rossmannie
|
|
#2483 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
Dzień 2- gi ćwiczeń po 4 miesiącach przerwy: Total fitness z Tomkiem, piłka na ręce oraz brzuszki i skakanka
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Próbne zaliczenie JUTRO?! Oszalałaś kobieto!? Przecież nie dość, że nie umiesz uczyć, masz nas gdzieś i nikt z nas nie umie odmienić czasownika "być" w dodatku masz fory u dziekan i nie można Cię wywalić, to jeszcze kurfa zagadujesz nas na zajęciach o pierdołach i mówisz, że to my Cię zagadujemy i że egzamin w pierwszym terminie zdadzą 2 osoby?! Idź Pani do lekarza!!!!!
Edytowane przez WampLady Czas edycji: 2014-01-15 o 14:33 |
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
świat wali mi się na głowę, nie rozumiem z tego nic.
Jeszcze ta sesja, co robić? muszę to sobie poukładać, muszę być silna-szkoda tylko, że nie mam siły nawet nie jest mi smutno, jestem totalnie zagubiona... Co teraz?
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
co Ty kombinujesz ha?
ciekawa jestem
|
|
|
|
#2490 | |
|
Flawless
|
Cytat:
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2014-01-15 o 14:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

Zdecydow anie poprawiony humor! Rossmanie, hebe-nadchodzę

Psycholog szkolny odpada, bo jestem na studiach, do psychologa normalnego terminy odległe... Nie wiem, można tak do księdza po prostu pójść na zakrystię? Czy może przy spowiedzi? Bo nie daję rady....

A mianowicie: w dzień moich urodzin jak zwykle napisała mi SMSa z życzeniami. Studiowałyśmy w innych miastach i mi powiedziała, że zobaczymy się kiedyś tam, że niestety teraz nie dała rady przyjechać, bo sesja itp. Później pisałam (jak mi się wydawało z nią, a ona poprosiła współlokatorkę, żeby pisała w jej imieniu ze mną, dla zmyłki) na gg czy fb, gadamy, gadamy... w pewnym momencie dzwonek do drzwi a ona mi na tym gg pisze nagle: "No otwieraj, bo zimno!". Ja otwieram- patrzę, a tam ona i krzyczy: "Wszystkiego najlepszego!" 

Będzie dobrze