![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Cytat:
![]() Tylko mnie irytuje to ze to bedzie takie porozrzucane po wątku. A tak naprawdę wszystko powinno byc na pierwszej stronie żeby nie szukać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ostatnio rozmawiałyśmy o chrzcinach czy ich braku... mówiłam, że teściowa ma to gdzieś bo sama swoich dzieci nie ochrzciła...jej córeczka też nie chrzczona swoją córkę ochrzciła ze względu na męża bo on jest wierzący. Ja nie chodzę do kościoła (chrzest i wszytsko mam ale nie chodzę) a zostałam wmanewrowana w bycie chrzestną siostrzenicy Tż-a. 6 lat temu już... i zawsze mówiłam, że nie chcę być chrzestną bo nie i już. To wmawiali mi, że tylko tak dla formalności żeby ktoś był no więc zostałam ![]() Za siostrą Tż-a nie przepadam i jest dla mnie fałszywą osobą więc kontaktujemy się ze sobą tylko w razie konieczności a prezenty dla małej na ważne okazje dajemy... teraz nagle teściowa wyskakuje mi, że powinnam dzwonić do małej i w ogóle żeby ona chociaż wiedziała, że ma chrzestną (ja nie dzwonię bo nie lubię siostry Tż i mała moim zdaniem jest wychowana tragicznie). Powiedziałam, że dla mnie to całe bycie chrzestną to jest szopka i że mówiłam na samym początku, że nie chcę nią być ![]() i wiecie co??? teściowa zdziwiona, że naszego dziecka nie ochrzcimy ![]() mówię jej, że przecież ona żadnego swojego nie ochrzciła...to ona do mnie czy się nie boję, że moje dziecko będzie szykanowane w szkole z powodu braku chrztu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście zadzwonił Tż i temat urwany... jezu... co to za teksty w ogóle ![]() koniec i tak był najlepszy... bo ja mówię, że nikt mi się nie powinien wtrącać w to co robimy a ona do mnie "nie no ja się nie wtrącam bo mnie to w sumie nie obchodzi" ![]() rozdwojenie jaźni normalnie ![]() na szczęście opanowałam sztukę olewania tego co mówi i naprawdę głupie rzeczy, które powie mnie już nie ruszają bo sobie tłumaczę, że lepiej zachować wyższy poziom ![]() Aaaa... a na koniec było, że siostra Tż mogła jednak wybrać na chrzestną sąsiadkę bo częściej małej prezenty robi ![]() Edytowane przez 201610121609 Czas edycji: 2014-02-25 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Latte88,wszystkie Ci mówiły,że będzie ok
![]() ![]() ![]() katiusza1985,ja tam mam mdłości raz kiedyś, w ogóle ich nie odczuwam. Za to odczuwam wzmożony apetyt,senność,lekki ból piersi i jestem zmęczona praktycznie odkąd się obudzę. Każdy inaczej przechodzi i tyle ![]() Mandragorrka,to witam w klubie,bo ja 10 tc i też bezobjawowo praktycznie ![]() Denaris,ale zrobiłaś mi ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.... ![]() aisa84,zmusili Cię tak na prawdę do bycia chrzestną to jak dla mnie nie musisz udawać kochającej cioci nagle... Skoro formalność to formalność a nie odstawianie z szopek z dzwonieniem do chrześnicy"bo tak wypada". Jestem spokojna ale za tekst o chrzcie w razie W,bo dziecko może umrzeć to strzeliłabym w pysk za to i w życiu się nie odezwała :/ Jak tak można powiedzieć? Widzę masz niekolorowo z teściową,ale najlepiej to po prostu czasem olać to,bo w naszym stanie po co się czymś przejmować i wkurzać ![]() Moje ukochane spodnie założyłam ostatni raz na jakieś kilka mieisęcy ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
aisa84 to kiepsko,troche przegiela szczegolnie z tym przykladem jak cos sie stanie dziecku
![]() Ja nie wiem jak ktos może się w to wtrącac w ogole,wg mnie decyduja rodzice dziecka i tylko rodzice a nie babcie,prababcie i kto jeszcze?to jest chore Moje babcie jeszcze nie wiedza ze jestem w ciazy,takze pewnie awantury przede mna hehe ![]() Metamfetaminax ![]() ![]() ![]()
#2467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Do listy będziesz mogła dopisać przeczucia co do płci i obok co tam lekarz zobaczył :P no i zdjęcia każdego maleństwa obok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
małaPaulina,ja już tydzień czekam na moje dresowe-wyjściowe spodnie i coś nie przychodzą :/ Póki co w inne jeansy wchodzę już jako tako,więc chyba będę musiała wpakować się w legginsy...
Monika,to dużo roboty przed Tobą ![]() A mnie tam gdzieś masz ? ![]() Poszłam po spodnie do sklepu,wystrzeliłam dosłownie jak z procy,bo do sklepu odzieżowego mam 5 minut drogi i spodni nie kupiłam,za to kupiłam sobie stanik i majtunie ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Ale macie przeboje z teściami, ale i tak wam zazdroszczę bo ja ich nie mam wcale i nie wiem jak to jest ich mieć
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2471 |
Zadomowienie
|
Przyznac sie, ktora narzeka na brak objawow? :p bo przyjade zaraz i przejaze moja sennosc notoryczna, ciagle uczucie "mam cos w gardle, bede rzygac" oraz auaa moj brzuch, auaa moja dupa!
![]() Bylam rano na badaniach, krew, mocz itd. Wrocilam, mialam zamiar chociaz odkurzyc, bo podloga blaga o to. I co zrobilam? Zasnelam!!!! Wrrr. Sama jestem zla na siebie, jestem sflaczala, ale widocznie moje 6 cm malenstwo ma takie widzimisie: spij matka i juz ![]() Super, ze ktos zajmie sie watkiem ![]() ![]() Tez musze kupic stanik, cycki mi sie wylewaja z moich starych 70 C. Jak wasze brzuchy? Rosna pomalu? Ja ostatnio patrze w lustro i mowie ooo fajnie cos juz widac! Ale to byl chyba tylko gaz..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie 13 tydzien sobie leci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, że widać szybciej u szczupłych kobietek, ale ja niestety nie mogę już wciągać brzuszka i wyglądam jak wyglądam czyli ten brzucho jest widoczny. ;-)
A w ogóle schudłam kilogram i nie wiem czy to dobrze czy źle. Tym bardziej, że nie miałam mdłości i wymiotów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Latte88 Czas edycji: 2014-02-25 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
carolciuska,to mi w pierwszej kolejności możesz spuścić manto
![]() ![]() U mnie od tygodnia jakoś dziwnie widać. Nie wiem czy to ciążowy czy przejedzeniowy... I ciągle jest taki sam.Dla porównania dam zdjęcie,może inni lepiej się znają niż ja. Bo siostra i Tż już mi powiedzieli,że trochę mnie wypchało,i komu wierzyć? U mnie będzie zaraz szedł 11 tydzień,ale może z uwagi na to,że ogółem zawsze byłam taka sobie S czy tam XS może coś widać. Bo od tygodnia jest taki sam a już z zaparciami i wzdęciami radzę sobie co raz lepiej. Nie wiem już. Zaczęłam się zastanawiać po słowach innych ludzi. I włosów co raz więcej na brzuchu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, juz cos widac ![]() ![]() Moj brzuch wyglada tak .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nam tez ostatnio znajoma zaszła za skorę, ona poborzna jak nie wiem co, moj mąż ma odmienne poglady na temat wiary itd., ale mniejsza o to i zaczęły się przepychanki z nią, w którym kościele ochrzcimy dziecko czy w polsko katolickim czy w rzymsko katolickim, na co ja niewiele mysląć, chociaż miałam już jej dość mowię, że w niemieckim ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zobaczyłam 3 rozstępy na boczku ![]() ![]() A brzuch mam mam, wcięcia w tali już prawie brak ![]() Witam leśne ludki ![]() Zrobiłam dzis zupkę kalafiorową, posiedziałam na balkonie- tak słońce grzało, że szkoda było nie posiedzieć i co ? i poszłam na spacer ! chyba musze to powtarzać regularnie ![]()
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Wiecie z jakim tekstem moja teściowa wyskoczyła, aby jak najszybciej do pracy wracać i oddać dziecko do żłobka. Masakra jakaś już chce decydować o naszym życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
carolciuska ja narzekam na brak objawow przyznaje sie
![]() ale dzis tez zasnelam tak kolo 16 na godzinke i obudzilam sie mega glodna ![]() ![]() Metamfetaminaxno i tu juz cos widac,ja nie mam za bardzo jak wam przeslac zdjecia hm Mnie tez czasami tylek boli,do tego odcinek lędźwiowy i najgorsze-kolana ![]()
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Boziu jakie to chude hihihi u mnie to tluszcz...
Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Ja co tydzień robię sobie zdjęcie w bieliźnie od 4 tygodnia w ramach pamiątki. Tak patrząc od pierwszego zdjęcia czyli od 1 stycznia to po mnie widać tylko jak chudnę
![]() Dziś byłam w H&M po przymierzać spodnie ciążowe i udało mi się kupić na allegro takie same jak mierzyłam właśnie w sklepie, nowe za 60 zł z wysyłka, a cena sklepowa to 149 zł ![]() ![]()
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To faktycznie Ci się udało ![]() Smarujecie czymś brzuszki?
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To są typowe dzinsy z pasem, ale takim niskim na zakładkę jak w załączniku, bo szczerze sobie nie wyobrażam ubrania spodni z wysokim pasem w lecie ![]() ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Ja smaruję się od szyi w dół czystym masłem shea, które jest w każdym kremie na rozstępy i ogólnie w kremach dla przyszłych mam. Czystym masłem można również od samego początku smarować maluszka. Super się wchłania, nawilża, skóra jest mięciutka i elastyczna
![]()
#2487 |
Rozeznanie
|
Też muszę wreszcie kupić sobie jakieś spodnie bo do tej pory chodzę w dżinsach rozpiętych wiszących na pasku zwykłym
![]() Jestem tak nieregularna w smarowaniu się czymkolwiek, że nawet o tym nie pomyślałam a poza tym po pierwszej ciąży mam mnóstwo rozstępów... ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy w tej ciąży dojdą mi jakieś nowe rozstępy...
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Metamfetaminax brzuszek już widać
![]() ![]() carolciuska piękności ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piszecie o spodniach ciążowych. Póki co mieszczę się w legginsy zwykłe na gumkę i jak narazie tak sobie chadzam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o brzuszek to mam podobnie, rano właściwie nie widać nic, za to wieczorem masakra po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. sorki za brak pl znakow, ale pisze z tel i kiepsko mi to idzie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.