Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-17, 15:40   #2461
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

zobaczcie to
http://www.papilot.pl/odchudzanie/23...l#galleryimage

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-07-17 o 15:41
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:52   #2462
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Z mojego wa¿enia póki co s± nici, bo waga nadal zepsuta, wg niej wa¿ê 98 kg, co jak widaæ na za³±czonych obrazkach raczej mo¿liwe nie jest Nie mam pojêcia co teraz zrobiê, posiadam w domu dwie wagi i ka¿da mówi co innego. Bêdê siê mierzyæ, innego wyj¶cia nie mam, na kolejn± wagê zwyczajnie szkoda mi kasy.

Mam nadziejê, ¿e nie wywalicie mnie z w±tku Ja naprawdê nie mam na to wp³ywu, zrobiê tak ¿e bêdê wa¿yæ siê co miesi±c u lekarza pierwszego kontaktu...

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-17 o 16:27
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 17:33   #2463
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

LadyDagaMilon - niesamowita metamorfoza! aamidale - ja ostatnio podajê wagê co drugi tydzieñ i jako¶ nikt mnie nie wywali³ Dziewczyny ja dopiero teraz usiad³am, od 5 rano na nogach, w pracy do 13.30 przysz³am do domu i zaraz zabra³am siê za obiad. Dla rodzinki sma¿one kotlety z kurczaka w podwójnej panierce, ziemniaki i surówka a dla mnie kawa³eczek kotlecika pieczony w piekarniku razem z ziemniakami i kalafiorem potem wyk±pa³am psa, pojecha³am na zakupy a przed chwil± wymy³am ca³± kuchniê i okna. Na dzi¶ wystarczy chod¼ powinnam jeszcze robiæ bo w sobotê mam go¶ci, a jutro braknie mi czasu bo w pracy mamy zakoñczenie roku Aaa no i bardzo wa¿na sprawa, dla zapchania ¿o³±dka polecam fasolkê szparagow±, nie mam si³ ju¿ jej jesæ - wsadzi³am w siebie jedynie 120g.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Co¶ siê znowu na forum psuje, nie pogrubi³o mi was, no i nie ma odstêpów i pliku za³±czyæ nie mogê

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 18:11   #2464
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon - niesamowita metamorfoza! aamidale - ja ostatnio podajê wagê co drugi tydzieñ i jako¶ nikt mnie nie wywali³ Dziewczyny ja dopiero teraz usiad³am, od 5 rano na nogach, w pracy do 13.30 przysz³am do domu i zaraz zabra³am siê za obiad. Dla rodzinki sma¿one kotlety z kurczaka w podwójnej panierce, ziemniaki i surówka a dla mnie kawa³eczek kotlecika pieczony w piekarniku razem z ziemniakami i kalafiorem potem wyk±pa³am psa, pojecha³am na zakupy a przed chwil± wymy³am ca³± kuchniê i okna. Na dzi¶ wystarczy chod¼ powinnam jeszcze robiæ bo w sobotê mam go¶ci, a jutro braknie mi czasu bo w pracy mamy zakoñczenie roku Aaa no i bardzo wa¿na sprawa, dla zapchania ¿o³±dka polecam fasolkê szparagow±, nie mam si³ ju¿ jej jesæ - wsadzi³am w siebie jedynie 120g.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Co¶ siê znowu na forum psuje, nie pogrubi³o mi was, no i nie ma odstêpów i pliku za³±czyæ nie mogê

Chyba wyrabiasz 200% normy za nas wsyzstkich Ja dzis mialam swoj± przerwê, chocia¿ i tak zaliczy³am d³ugi spacer.

Dziewczyny, uwa¿ajcie na bób! Ma sk³onno¶æ do zalegania w okrê¿nicy, przynajmniej u mnie.

A ¿e nas nie pogrubi³o to cholerne szczê¶cie tego forum, nie po to siê mêczê z jedzeniem ¿eby jeszcze ono mnie pogrubia³o!
[ukarzê siebie srodze za ten suchar, obiecujê, ale nie mog³am siê powstrzymaæ...]

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-17 o 18:16
Stary 2014-07-17, 19:06   #2465
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba wyrabiasz 200% normy za nas wsyzstkich Ja dzis mialam swoj± przerwê, chocia¿ i tak zaliczy³am d³ugi spacer.

Dziewczyny, uwa¿ajcie na bób! Ma sk³onno¶æ do zalegania w okrê¿nicy, przynajmniej u mnie.

A ¿e nas nie pogrubi³o to cholerne szczê¶cie tego forum, nie po to siê mêczê z jedzeniem ¿eby jeszcze ono mnie pogrubia³o!
[ukarzê siebie srodze za ten suchar, obiecujê, ale nie mog³am siê powstrzymaæ...]
Chyba t± normê to wyrabiam za ca³± moj± rodzinkê , a jutro to ju¿ w ogóle nie bêdê wiedzia³a w co ³apy wlo¿yæ, z rana do pracy, oko³o 11.oo jadê s³u¿bowo z psem do fryzjera, wracam szybko oko³o 15.oo sprz±tam dalej (go¶ci mam w sobotê w po³udnie) a o 17.oo idê na zakoñczenie roku i opijam rozpoczynaj±cy siê urlop

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Zapomnia³am wam chyba powiedzieæ [napisaæ], ¿e moja mamusia odchodzi... trzy lata pilnowa³a mi ma³ej, a teraz wyje¿d¿a do siebie (w sobotê o 3 nad ranem) i ju¿ tylko czasami nas odwiedzi

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-07-17 o 19:07
Stary 2014-07-17, 19:21   #2466
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Chyba t± normê to wyrabiam za ca³± moj± rodzinkê , a jutro to ju¿ w ogóle nie bêdê wiedzia³a w co ³apy wlo¿yæ, z rana do pracy, oko³o 11.oo jadê s³u¿bowo z psem do fryzjera, wracam szybko oko³o 15.oo sprz±tam dalej (go¶ci mam w sobotê w po³udnie) a o 17.oo idê na zakoñczenie roku i opijam rozpoczynaj±cy siê urlop

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Zapomnia³am wam chyba powiedzieæ [napisaæ], ¿e moja mamusia odchodzi... trzy lata pilnowa³a mi ma³ej, a teraz wyje¿d¿a do siebie (w sobotê o 3 nad ranem) i ju¿ tylko czasami nas odwiedzi
Bo¿e, w pierwszym momencie my¶la³am, ¿e umiera! No to przykre z pewno¶ci±, bêdzie nieco trudniej

W ogóle trafi³am podczas ostatnich zakupów na ¶wietne mas³a do cia³a w Biedrze! Mimo, ¿e s± podpisane firm± Bielenda to musz± byæ biedronkowe bo nie ma ich na kwc. Nazywaj± siê fruit bomb, zabójczo pachn± i dobrze nawil¿aj± [przynajmniej papaja, kolejne bêdê próbowaæ bo dopiero dzi¶ naby³am]. I co najlepsze - 4 z³/100g Nie jestem fank± biedry bo uwa¿am ze jest o paradoksie droga i nieadekwatna jako¶ci±, ale to jest produkt, który mnie zachwyci³!
aaa, maj± jeszcze z tej serii peeling, który wygl±da identycznie - uwa¿ajcie, bo jest moim zdaniem do niczego. To dla tych dziewczyn, które maj± problem z reguralno¶ci± w pielêgnacji skóry - te zapachy powinny zachêciæ, idealne na lato s±!

27.02.2012
Stary 2014-07-17, 21:10   #2467
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Jak siê cz³owiek uprze to i autobus przewróci, ale po cholerê skoro dostanie przepukliny...?
Kocham Twoje teksty.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 21:11   #2468
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez ch_aga Poka¿ wiadomo¶æ
Witam, chcia³abym siê do Was przy³±czyæ. Wybaczcie od razu ¿e nie przeczytam ca³ego w±tku, przy dwóch dzieciaczkach ³obuziaczkach nie jest to mo¿liwe Gdybym mia³a opisaæ swoj± historiê odchudzania to pewnie zajê³oby mi to ca³y dzieñ. Wiêc z czasem bêdê opowiadaæ. Póki co na dzieñ dzisiejszy chcê schudn±æ Poniewa¿ mam ju¿ swoje latka, swoje dzieci i swoje niechciane zbêdne kilogramy, to nie jest mi ³atwo je zgubiæ. Kopa dosta³am wczoraj wieczorem jak mój brat i przysz³a bratowa poprosili mnie na ¶wiadka na swoim ¶lubie Przyznam, ¿e ju¿ trochê chodzi³o mi po g³owie schudniêcie bo wiedzia³am, ¿e bior± ¶lub ale to ¶wiadkowanie to podwójna motywacja Ok, teraz do rzeczy: 22 marca wa¿y³am 94,4kg i wtedy przesz³am na dietê opieraj±c± siê na sa³atkach i oczywi¶cie zdrowych, gotowanych obiadach. ¦niadania to standardowe kanapki z chleba ¿ytniego, dwie kromki; jako¶ waga sukcesywnie spada³a powoli. Oko³o trzy miesi±ce pó¼niej mia³am na wadze 87,1kg. Uwa¿am to za sukces - wychodzi ok 2kg miesiêcznie mniej, wiêc zdrowo. Niestety potem sobie odpu¶ci³am i wczoraj by³o ju¿ 88,4kg Nie chcê straciæ tego co zyska³am wiêc od dzi¶ zdrowe od¿ywianie, bez ¿adnej konkretnej diety; chocia¿ trochê bêdê siê inspirowaæ Dukanem, bo 4 lata temu schud³am na nim 23 kg. Tyle wstêpu o mnie. Jak mówi³am wcze¶niej sukcesywnie bêdê dopisywaæ o mnie; o ile bêdziecie chcia³y mnie czytaæ A na ¶niadanie w³a¶nie zjad³am jajecznicê z dwóch jajek bez t³uszczu + 100g kie³basy z piersi± kurczaka + pól surowego pomidora. Aha, i od dzi¶ zmuszam siê do wypijania butelki wody.
Pozdrawiam
Cze¶æ, mi³o Ciê u nas widzieæ . W±tku ca³ego czytaæ nie musisz, ale zajrzyj proszê do 1 posta .
Cytat:
Z mojego wa¿enia póki co s± nici, bo waga nadal zepsuta, wg niej wa¿ê 98 kg, co jak widaæ na za³±czonych obrazkach raczej mo¿liwe nie jest Nie mam pojêcia co teraz zrobiê, posiadam w domu dwie wagi i ka¿da mówi co innego. Bêdê siê mierzyæ, innego wyj¶cia nie mam, na kolejn± wagê zwyczajnie szkoda mi kasy.

Mam nadziejê, ¿e nie wywalicie mnie z w±tku Ja naprawdê nie mam na to wp³ywu, zrobiê tak ¿e bêdê wa¿yæ siê co miesi±c u lekarza pierwszego kontaktu...
Wywalimy, rzucimy na Ciebie kl±twê i zrobimy laleczkê voodoo .

Ja pewnie jutro swoj± wagê te¿ przepiszê.

ArcymoneQ jednym s³owem pracowita z Ciebie bestia .
Cytat:
Bo¿e, w pierwszym momencie my¶la³am, ¿e umiera! No to przykre z pewno¶ci±, bêdzie nieco trudniej

W ogóle trafi³am podczas ostatnich zakupów na ¶wietne mas³a do cia³a w Biedrze! Mimo, ¿e s± podpisane firm± Bielenda to musz± byæ biedronkowe bo nie ma ich na kwc. Nazywaj± siê fruit bomb, zabójczo pachn± i dobrze nawil¿aj± [przynajmniej papaja, kolejne bêdê próbowaæ bo dopiero dzi¶ naby³am]. I co najlepsze - 4 z³/100g Nie jestem fank± biedry bo uwa¿am ze jest o paradoksie droga i nieadekwatna jako¶ci±, ale to jest produkt, który mnie zachwyci³!
aaa, maj± jeszcze z tej serii peeling, który wygl±da identycznie - uwa¿ajcie, bo jest moim zdaniem do niczego. To dla tych dziewczyn, które maj± problem z reguralno¶ci± w pielêgnacji skóry - te zapachy powinny zachêciæ, idealne na lato s±!
Te¿ tak pomy¶la³am :/.

Jejku, a ja tak nie lubiê balsamów,mase³ do cia³a itd.! Nie wiem co by siê musia³o staæ, ¿ebym zaczê³a u¿ywaæ . Pewnie jakbym mia³a s³uch± skórê to tak, ale ¿e moja skóra i cera pasuj± do mnie = s± t³uste to nie mam potrzeby ... Chocia¿ kusi mnie, bo chcia³abym tak ³adnie pachnieæ ca³ymi dniami .

A ja mam @ i umieraaam. Nawet nie wspomnê o tej czekoladzie, któr± zjad³am .

Mo¿e g³upie pytanie, ale znacie jakie¶ sposoby na naturalne opó¼nienie @ ? Wiem, ¿e teoretycznie s± takie na przyspieszenie, wiêc mo¿e w drug± stronê te¿ siê da . Oczywi¶cie my¶lê o wakacjach i jeszcze bardziej oczywi¶cie tabletek nie biorê .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-17 o 21:14
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 21:13   #2469
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
@Malinka_Malinka: ja lubiê czytaæ. kocham wrêcz czemu siê pytasz?
Tak pytam z ciekawo¶ci bo w³a¶nie odkry³am wspania³a pisarkê Katarzynê Michalak i jak bêdziecie mia³y czas na urlopie na ksi±¿kê, a chcia³yby¶cie co¶ poczytaæ to polecam jej ksi±¿ki.

A wy co by¶cie poleci³y jako godne uwagi?

Stary 2014-07-17, 21:17   #2470
Melonade
Zadomowienie

Malinka_Malinka to ja Ci tak± gigantyczn± odpowied¼ da³am ostatnio, a Ty mi nic nie odpowiadasz?

Stary 2014-07-17, 21:18   #2471
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon mówi³am, lepiej zapobiegaæ ni¿ leczyæ sprawdza siê zawsze . Ale! Moim zdaniem 0,5kg na miesi±c to przesada . 0,5-1kg na tydzieñ jest ok!
Oczywi¶cie to tylko moje zdanie ... .
Ale brzmi bardzo rozs±dnie.
0,5 kg na miesi±c!!! mi waga w ci±gu dnia potrafi siê wahaæ do 2-3 kg.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 21:18   #2472
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Tak pytam z ciekawo¶ci bo w³a¶nie odkry³am wspania³a pisarkê Katarzynê Michalak i jak bêdziecie mia³y czas na urlopie na ksi±¿kê, a chcia³yby¶cie co¶ poczytaæ to polecam jej ksi±¿ki.

A w jakim gatunku pisze?

Stary 2014-07-17, 21:33   #2473
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Witam, chcia³abym siê do Was przy³±czyæ. Wybaczcie od razu ¿e nie przeczytam ca³ego w±tku, przy dwóch dzieciaczkach ³obuziaczkach nie jest to mo¿liwe Gdybym mia³a opisaæ swoj± historiê odchudzania to pewnie zajê³oby mi to ca³y dzieñ. Wiêc z czasem bêdê opowiadaæ. Póki co na dzieñ dzisiejszy chcê schudn±æ Poniewa¿ mam ju¿ swoje latka, swoje dzieci i swoje niechciane zbêdne kilogramy, to nie jest mi ³atwo je zgubiæ. Kopa dosta³am wczoraj wieczorem jak mój brat i przysz³a bratowa poprosili mnie na ¶wiadka na swoim ¶lubie Przyznam, ¿e ju¿ trochê chodzi³o mi po g³owie schudniêcie bo wiedzia³am, ¿e bior± ¶lub ale to ¶wiadkowanie to podwójna motywacja Ok, teraz do rzeczy: 22 marca wa¿y³am 94,4kg i wtedy przesz³am na dietê opieraj±c± siê na sa³atkach i oczywi¶cie zdrowych, gotowanych obiadach. ¦niadania to standardowe kanapki z chleba ¿ytniego, dwie kromki; jako¶ waga sukcesywnie spada³a powoli. Oko³o trzy miesi±ce pó¼niej mia³am na wadze 87,1kg. Uwa¿am to za sukces - wychodzi ok 2kg miesiêcznie mniej, wiêc zdrowo. Niestety potem sobie odpu¶ci³am i wczoraj by³o ju¿ 88,4kg Nie chcê straciæ tego co zyska³am wiêc od dzi¶ zdrowe od¿ywianie, bez ¿adnej konkretnej diety; chocia¿ trochê bêdê siê inspirowaæ Dukanem, bo 4 lata temu schud³am na nim 23 kg. Tyle wstêpu o mnie. Jak mówi³am wcze¶niej sukcesywnie bêdê dopisywaæ o mnie; o ile bêdziecie chcia³y mnie czytaæ A na ¶niadanie w³a¶nie zjad³am jajecznicê z dwóch jajek bez t³uszczu + 100g kie³basy z piersi± kurczaka + pól surowego pomidora. Aha, i od dzi¶ zmuszam siê do wypijania butelki wody.
Pozdrawiam

Witamy w naszym gronie.

Ja mam pytanko schud³a¶ po Dukanie 23 kg, a ile przyty³a¶ po zakoñczeniu diety??? Czy dopad³ Ciê efekt jo-jo? Czy chcesz schudn±æ dodatkowe kilogramy, bo t± wagê po Dukanie utrzyma³a¶? Ile mierzysz cm?
Sorki, ¿e tak od razu z gruber rury, ale to 23 kg robi wra¿enie i chcia³abym siê dowiedzieæ jak najwiêcej o diecie, jej rezultatach, utrzymaniu zdobytej wagi i efektach ubocznych - je¿eli mo¿na prosiæ.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
A w jakim gatunku pisze?
Kobiecym
Jej ksi±¿ki s± w wiêkszo¶ci pe³ne ciep³a i dobrego humoru, wartka akcja i ciekawa fabu³a.

Stary 2014-07-17, 21:35   #2474
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Cze¶æ, mi³o Ciê u nas widzieæ . W±tku ca³ego czytaæ nie musisz, ale zajrzyj proszê do 1 posta .

Wywalimy, rzucimy na Ciebie kl±twê i zrobimy laleczkê voodoo .

Ja pewnie jutro swoj± wagê te¿ przepiszê.

ArcymoneQ jednym s³owem pracowita z Ciebie bestia .

Te¿ tak pomy¶la³am :/.

Jejku, a ja tak nie lubiê balsamów,mase³ do cia³a itd.! Nie wiem co by siê musia³o staæ, ¿ebym zaczê³a u¿ywaæ . Pewnie jakbym mia³a s³uch± skórê to tak, ale ¿e moja skóra i cera pasuj± do mnie = s± t³uste to nie mam potrzeby ... Chocia¿ kusi mnie, bo chcia³abym tak ³adnie pachnieæ ca³ymi dniami .

A ja mam @ i umieraaam. Nawet nie wspomnê o tej czekoladzie, któr± zjad³am .

Mo¿e g³upie pytanie, ale znacie jakie¶ sposoby na naturalne opó¼nienie @ ? Wiem, ¿e teoretycznie s± takie na przyspieszenie, wiêc mo¿e w drug± stronê te¿ siê da . Oczywi¶cie my¶lê o wakacjach i jeszcze bardziej oczywi¶cie tabletek nie biorê .

No bo kurcze to jest niewiarygodne co ja mam z tymi wagami. A poza tym g³upio mi jak siê dla mnie nagina zasady no ale nie mam wyj¶cia, muszê o to prosiæ bo w okolicach pi±tków zaczynam nerwowo reagowaæ, waga i jedna i druga za ka¿dym razem wskazuje co¶ innego [ciê¿arkiem testowym jest narzeczony, który porz±dn± wage ma w pracy ale ja siê tam nie dostanê niestety bo to zak³ad pakowania jedzenia i hala przed obcymi z brudnymi ³apami strze¿ona jest bardziej ni¿ Sezam i Donald Trump razem wziêci]. Szlag mnie trafia i tracê motywacjê, mierzyæ za to siê bêdê regularnie.

Ja uwielbiam wszelkie mazid³a do cia³a, byleby mnie zapach nie dra¿ni³. Wiêkszo¶æ balsamów udaje mi siê pow±chaæ przed zakupem

O nieee, ja znam tylko sposoby na przyspieszenie. Daj spokój, na moje lepiej pomêczyæ siê te dwa dni z @ ni¿ chodziæ przez tydzieñ z PMS, na³adowana jak ul na pralce pó³automatycznej, ju¿ nie wspominaj±c o wodzie, która z rado¶ci± siê zgromadzi.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:

Joanna Chmielewska. Ka¿da jej ksi±¿ka jest niezapomniana, pe³na humoru i po prostu genialna. Gatunek to krymina³, podsycony humorem w³a¶nie. Bardzo polecam, szczególnie wczesne publikacje.

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-17 o 21:37
Stary 2014-07-17, 21:38   #2475
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Jejku, a ja tak nie lubiê balsamów,mase³ do cia³a itd.! Nie wiem co by siê musia³o staæ, ¿ebym zaczê³a u¿ywaæ . Pewnie jakbym mia³a s³uch± skórê to tak, ale ¿e moja skóra i cera pasuj± do mnie = s± t³uste to nie mam potrzeby ... Chocia¿ kusi mnie, bo chcia³abym tak ³adnie pachnieæ ca³ymi dniami . .
Powiem Ci co mo¿e siê staæ, bo ja te¿ na co dzieñ nie u¿ywam tego typu kosmetyków. Opalisz siê i bêdziesz mia³a bardzo, bardzo such± skórê. Jak moja w obecnej chwili. Wtedy mo¿esz i¶æ do Biedry i kupiæ papaje, albo Multiod¿ywczy krem regeneruj±cy 7 z³ 300ml

Stary 2014-07-17, 21:45   #2476
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Hej!

Tak czytam Wasz w±tek i piszecie o sposobach (naturalnych, domowych) na przypieszenie @... wiem wiem, ¿e pytanie pad³o o opó¼nienie @

Ale jak ju¿ pad³ ten temat to czy mog³yby¶cie podaæ te sposby, które znacie (a piszecie, ¿e znacie ) na przypieszenie @?

Z góry dziêkuje

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 22:14   #2477
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Poka¿ wiadomo¶æ
Hej!
Ale jak ju¿ pad³ ten temat to czy mog³yby¶cie podaæ te sposby, które znacie (a piszecie, ¿e znacie ) na przypieszenie @?
Z góry dziêkuje
D³uga i gor±ca k±piel.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Odno¶nie pi±tkowego wa¿enia. Nie wiem czy uda mi siê jutro w ogóle odpaliæ komputer - prawdopodobnie nie.
Z uwagi na powy¿sze proszê o zapisanie pod jutrzejsz± dat± 73 kg.
Dziêkujê, przepraszam za zamieszanie - tak wiem, ¿e ma byæ pi±tek i od przysz³ego tygodnia tak ju¿ bêdzie (poza tymi dwoma tygodniami wcze¶niej zawsze stara³am siê byæ punktualna )

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Po tym jak siê podda³am na ostatni ~miesi±c, bojê siê, ¿e narazie nie dam rady siê trzymaæ restrykcyjnych zasad, a szczególnie w czasie wyjazdu.
Jeszcze teraz mi siê @ zbli¿a .
Ogólnie chcia³abym spróbowaæ choæ na miesi±c diety bezglutenowej, bo jak ju¿ pisa³am, prawdopodobnie mam na gluten uczulenie. Ale póki co nie czujê siê na si³ach, a nie zniosê kolejnej pora¿ki w tej kwestii.
Tak¿e czego by¶ chcia³a spróbowaæ? .
Spokojnie nic restrykcyjnego to ja Ci nie wymy¶lê. Sama jestem leniwcem pierwszej wody. Ostatnio poza mn± ma³o kto wrzuca jad³ospisy. Napisz co lubisz je¶æ z podzia³em na piêæ kategorii, a potem zastanowimy siê razem nad jakim¶ fajnym menu na tydzieñ:
1 bardzo lubiê je¶æ
2 lubiê je¶æ
3 mogê zje¶æ
4 w ostateczno¶ci jem
5 nigdy do ust nie wezmê

co Ty na to?
zastosujemy go obie i porównamy ubytek wagi, je¿eli takowy nast±pi.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Mo¿esz zwa¿yæ siê u lekarza pierwszego kontaktu i porównaæ ze wska¼nikami tych w domu. Wybierz t± co jest najbli¿ej, a potem poszukaj w domu miejsca w którym wynik bêdzie jak najbardziej zbli¿ony do tego w przychodni.
Moja waga najdok³adniej wa¿y w przedpokoju na drugiej p³ytce.
Mam zwyk³± mechaniczn± wagê (nie ¿adne elektroniczne co¶) kosztowa³a 18 z³ ok 5 lat temu
Ale jak nie masz ochoty siê wa¿yæ to nie musisz, to tylko taka porada

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dobranoc. ¯yczê wszystkim udanego pi±tku. Nie wiem czy uda mi siê jutro tu zajrzeæ ale ju¿ dzi¶ chcê Wam ¿yczyæ aby jutrzejszy dzieñ przyniós³ -10 kg na liczniku. Pozdrawiam

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-07-17 o 22:04
Stary 2014-07-18, 04:40   #2478
ArcymoneQ
Rozeznanie

W koñcu troszkê wiêcej do czytania
Co za noc dzi¶ by³a, nie do¶æ ¿e burza straszna przesz³a to jeszcze pies szczeka³ pó³ nocy

A ja ju¿ siê wkurzy³am, zapomnia³am, ¿e t pi±tek i pora wa¿nia i wrzuci³am w siebie 100g sa³atki warzywnej w³asnej roboty i 25g chleba.

Stary 2014-07-18, 07:28   #2479
ch_aga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 835

Dziêki dziewczyny Pierwszy post oczywi¶cie przeczyta³am ale siê nie zwa¿y³am rano, chocia¿ zawsze robiê to w pi±tki bo po 1. wczoraj wieczorem pop³ynê³am: ze¿ar³am dwa trójk±ty pizzy a po 2. w nocy krew mnie zala³a - @ wiêc i tak waga zawy¿ona.
Co do mojego dukania, to chud³am piêknie, skóra wygl±da³a super, wch³oniêta tak jak trzeba, czu³am siê rewelacyjnie, mia³am idealne wyniki moczu i morfologii, przesz³y moje bóle migrenowe i co najwa¿niejsze wyregulowa³y siê miesi±czki - nigdy nie mia³am co miesi±c a tu idealnie jak w zegarku. Ja t± dietê chwalê zawsze, bo dla mnie nie by³a monotonna; w sieci jest du¿o przepisów a serki wiejskie lubiê do dzi¶. Ale czemu przyty³am? a to temu ¿e najzwyczajniej w ¶wiecie wpad³am To znaczy planowali¶my dziecko ale chcia³am nacieszyæ siê szczup³± sylwetk± - nie uda³o siê I dopad³o mnie klasyczne jo-jo. Poch³ania³am dos³ownie wszystko co mia³am pod rêk±, ty³am w oczach, tak jak wcze¶niej chud³am w oczach. Nie wiem czy przyty³abym nie bêd±c w ci±¿y - obawiam siê ¿e tak. Ale mimo wszystko znów zaczê³am szukaæ konkretnej jakiej¶ diety i nie wiem czy znów nie wrócê na Dukana ale takiego pseudo, zmodyfikowa³abym sobie tê dietê. Wzbogaci³abym j± o warzywa codziennie i owoce. Póki co znów dzieñ zaczynam od zdrowego ¶niadania a jak siê skoñczy - zobaczê.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 07:38   #2480
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Dzieñ dobry,
u mnie dzi¶ na liczniku 79kg wiêcej ni¿ ostatnio ale wydaje mi siê, ¿e to dlatego, ¿e przesunê³am sobie okres i teraz czekam na taki zdwojony (mam nadziejê, ¿e to ten powód!)
Wypi³am dzi¶ du¿± szklankê koktailu i serek z p³atkami owsianymi i da³o to 612kcal nie wiem jak to mo¿liwe
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 08:12   #2481
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
D³uga i gor±ca k±piel.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Odno¶nie pi±tkowego wa¿enia. Nie wiem czy uda mi siê jutro w ogóle odpaliæ komputer - prawdopodobnie nie.
Z uwagi na powy¿sze proszê o zapisanie pod jutrzejsz± dat± 73 kg.
Dziêkujê, przepraszam za zamieszanie - tak wiem, ¿e ma byæ pi±tek i od przysz³ego tygodnia tak ju¿ bêdzie (poza tymi dwoma tygodniami wcze¶niej zawsze stara³am siê byæ punktualna )

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Spokojnie nic restrykcyjnego to ja Ci nie wymy¶lê. Sama jestem leniwcem pierwszej wody. Ostatnio poza mn± ma³o kto wrzuca jad³ospisy. Napisz co lubisz je¶æ z podzia³em na piêæ kategorii, a potem zastanowimy siê razem nad jakim¶ fajnym menu na tydzieñ:
1 bardzo lubiê je¶æ
2 lubiê je¶æ
3 mogê zje¶æ
4 w ostateczno¶ci jem
5 nigdy do ust nie wezmê

co Ty na to?
zastosujemy go obie i porównamy ubytek wagi, je¿eli takowy nast±pi.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Mo¿esz zwa¿yæ siê u lekarza pierwszego kontaktu i porównaæ ze wska¼nikami tych w domu. Wybierz t± co jest najbli¿ej, a potem poszukaj w domu miejsca w którym wynik bêdzie jak najbardziej zbli¿ony do tego w przychodni.
Moja waga najdok³adniej wa¿y w przedpokoju na drugiej p³ytce.
Mam zwyk³± mechaniczn± wagê (nie ¿adne elektroniczne co¶) kosztowa³a 18 z³ ok 5 lat temu
Ale jak nie masz ochoty siê wa¿yæ to nie musisz, to tylko taka porada

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dobranoc. ¯yczê wszystkim udanego pi±tku. Nie wiem czy uda mi siê jutro tu zajrzeæ ale ju¿ dzi¶ chcê Wam ¿yczyæ aby jutrzejszy dzieñ przyniós³ -10 kg na liczniku. Pozdrawiam
No ja tak robiê z narzeczonym bo to on siê wa¿y a wagê ma do¶æ stabiln± [ale pochwalê siê, jemu te¿ uda³o siê przytyæ, a jak mu miê¶nie uros³y pilnujê ¿eby jad³ du¿o i go motywuje a miê¶nie sobie wyrabia w robocie]
Szczerze mówi±c, u mnie najlepsz± opcj± bêdzie ten lekarz pierwszego kontaktu. Dziwne to jest u mnie te¿ - wa¿ê siê i wa¿ê du¿o a cm schodz± to gdzie ja mam te kilogramy, siê pytam, pochowane czy co...

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
W koñcu troszkê wiêcej do czytania
Co za noc dzi¶ by³a, nie do¶æ ¿e burza straszna przesz³a to jeszcze pies szczeka³ pó³ nocy

A ja ju¿ siê wkurzy³am, zapomnia³am, ¿e t pi±tek i pora wa¿nia i wrzuci³am w siebie 100g sa³atki warzywnej w³asnej roboty i 25g chleba.
Mnie dzi¶ w nocy obudzi³ mój ¿o³±dek, jak siê wczoraj zacz±³ pozbywaæ bobu po rycynie tak dzi¶ ledwo siedze :/ a jak mi brzuch spad³ od razu Nie wiem czy pisa³am, odkad rzucia³m palenie raz na tydzien pijê rycynê.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Dziêki dziewczyny Pierwszy post oczywi¶cie przeczyta³am ale siê nie zwa¿y³am rano, chocia¿ zawsze robiê to w pi±tki bo po 1. wczoraj wieczorem pop³ynê³am: ze¿ar³am dwa trójk±ty pizzy a po 2. w nocy krew mnie zala³a - @ wiêc i tak waga zawy¿ona.
Co do mojego dukania, to chud³am piêknie, skóra wygl±da³a super, wch³oniêta tak jak trzeba, czu³am siê rewelacyjnie, mia³am idealne wyniki moczu i morfologii, przesz³y moje bóle migrenowe i co najwa¿niejsze wyregulowa³y siê miesi±czki - nigdy nie mia³am co miesi±c a tu idealnie jak w zegarku. Ja t± dietê chwalê zawsze, bo dla mnie nie by³a monotonna; w sieci jest du¿o przepisów a serki wiejskie lubiê do dzi¶. Ale czemu przyty³am? a to temu ¿e najzwyczajniej w ¶wiecie wpad³am To znaczy planowali¶my dziecko ale chcia³am nacieszyæ siê szczup³± sylwetk± - nie uda³o siê I dopad³o mnie klasyczne jo-jo. Poch³ania³am dos³ownie wszystko co mia³am pod rêk±, ty³am w oczach, tak jak wcze¶niej chud³am w oczach. Nie wiem czy przyty³abym nie bêd±c w ci±¿y - obawiam siê ¿e tak. Ale mimo wszystko znów zaczê³am szukaæ konkretnej jakiej¶ diety i nie wiem czy znów nie wrócê na Dukana ale takiego pseudo, zmodyfikowa³abym sobie tê dietê. Wzbogaci³abym j± o warzywa codziennie i owoce. Póki co znów dzieñ zaczynam od zdrowego ¶niadania a jak siê skoñczy - zobaczê.
Pozdrawiam
Jeszcze Ciê nie przywita³am. WItam

O matko boska, ale¿ ironia losu - schudn±æ i zaj¶æ w ci±¿ê Biedaku, dzieciaczek to dar i rado¶æ, towarzysz±ce mu kilogramy ju¿ nie koniecznie. No ale skoro uda³o Ci siê raz to uda siê kolejny

Dziewczyny, wyszed³ tu w±tek przyspieszania okresu. Te¿ mi siê czêsto spó¼nia.
UWAGA na sposób z gor±c± wod± - postarajcie siê, aby kto¶ was kontrolowa³ w tej wannie. Bardzo ³atwo nabawiæ siê krwotoku, zas³abn±æ i najzwyczajniej uton±æ. By³o mnóstwo takich przypadków na ¶wiecie. W ogóle nie przyspieszajcie okresu same, bo to polega g³ównie na rozrzedzaniu krwi albo stymulacji macicy i mo¿e byæ niebezpieczne.

Z moich badañ - 2 aspiryny, dziki seks i gor±ca k±piel koniecznie w tej kolejno¶ci.

27.02.2012
Stary 2014-07-18, 08:15   #2482
ch_aga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 835

Co do okresu to ja ju¿ siê pogodzi³am, ¿e mam ¶rednio co 38 dni i jak mija 40 to dopiero zaczynam siê martwiæ bo dwoje dzieci to ju¿ t³um
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-18, 08:23   #2483
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ch_aga witaj serdecznie aamidale - ja dzi¶ tez mia³am ciekawy pobyt w toalecie Ps. 73,3 kilo ale przed wa¿eniem jadlam i pilam. Tak¿e mysle, ze mogê wpisaæ 73

Stary 2014-07-18, 08:52   #2484
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Co do okresu to ja ju¿ siê pogodzi³am, ¿e mam ¶rednio co 38 dni i jak mija 40 to dopiero zaczynam siê martwiæ bo dwoje dzieci to ju¿ t³um
Pozdrawiam
tez mam d³ugi cykl. Czasem mi sie ''krêci'' i przez 2-3 dni poszukujê worka treningowego.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Ch_aga witaj serdecznie aamidale - ja dzi¶ tez mia³am ciekawy pobyt w toalecie Ps. 73,3 kilo ale przed wa¿eniem jadlam i pilam. Tak¿e mysle, ze mogê wpisaæ 73
ja po jazdach bêde siê mierzyæ, jestem w trakcie pierwszej ;D nadajê z centrum dowodzenia
jak my¶licie, czy 1500 kcal dla osoby intensywnie æwicz±cej 2 godziny dziennie to nie za duzo na redujkcji?

27.02.2012
Stary 2014-07-18, 08:59   #2485
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

ja po jazdach bêde siê mierzyæ, jestem w trakcie pierwszej ;D nadajê z centrum dowodzenia
jak my¶licie, czy 1500 kcal dla osoby intensywnie æwicz±cej 2 godziny dziennie to nie za duzo na redujkcji?
hmmm a nie za ma³o?
Stary 2014-07-18, 09:10   #2486
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
hmmm a nie za ma³o?

W³a¶nie kurcze nie wiem. Ja teraz mniej wiêcej tyle jad³am, chce ustabilizowaæ na tym bo od okresu jadlam wiêcej ni¿ poprzednio. Jak sobie podzieli³am na posi³ki to o matko, wydaje mi siê strasznie du¿o wiêcej serio nie dam rady Musia³abym piæ codziennie alkohol zeby w siebie wepchn±æ wiêcej.

27.02.2012
Stary 2014-07-18, 09:11   #2487
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
tez mam d³ugi cykl. Czasem mi sie ''krêci'' i przez 2-3 dni poszukujê worka treningowego.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

W³a¶nie, a nie za ma³o? Ja staram siê zmie¶ciæ miêdzy 1200 a 1400 kcal a nie æwiczê zbyt wiele!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-18, 09:17   #2488
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
W³a¶nie, a nie za ma³o? Ja staram siê zmie¶ciæ miêdzy 1200 a 1400 kcal a nie æwiczê zbyt wiele!

Nie wyobra¿am sobie wiêcej ! Wiesz jak ja dobra³am ten bilans? Pomy¶la³am jak± ilo¶ci± jedzenia i produktów najem siê do syta. Wysz³o mi 1150 kcal z posi³ków, 50 kcal ma mój koktail warzywny, 150 kcal ma mleko kwa¶ne. 150 kcal zostawiam sobie na banana, czekoladê, loda czekoladowego, co¶ z du¿± ilo¶ci± magnezu. Mój problem z tyciem by³ taki: Jestem smutna=pijê na umór=na drugi dzieñ mogê zje¶æ ka¿d± ilo¶æ. Bez alkoholu i z moim normalnym trybem ¿ycia ja wiêcej ni¿ to nie zjem.
Te¿ siê bojê o mój metabolizm, dlatego nie znoszê tych cholernych kalorii liczyc, juz drugi raz siê biorê ale wiem ¿e muszê sobie wprowadziæ ten nawyk.

Æwiczyæ mniej te¿ nie chcê, ja bym chcia³a wiêcej ale przy obecnym trybie, mimo ca³ej przyjemno¶ci jak± mam z aktywno¶ci, przychodzi godzina 19 i bomba ¶pi z pyskiem w talerzu Chcia³am zacz±æ wstawaæ o 6 i je¼dziæ na normalnym rowerze znowu przynajmniej z 15 km, ale jemu ci±gle co¶ dolega :/ Poza tym jakbym do³o¿y³a jeszcze to to musia³abym spaæ w dzieñ - nie ma mowy ¿e siê po³o¿ê, bêdê w¶ciek³a tylko i wypijê wiêcej kawy.

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-07-18 o 09:22
Stary 2014-07-18, 09:17   #2489
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
W³a¶nie kurcze nie wiem. Ja teraz mniej wiêcej tyle jad³am, chce ustabilizowaæ na tym bo od okresu jadlam wiêcej ni¿ poprzednio. Jak sobie podzieli³am na posi³ki to o matko, wydaje mi siê strasznie du¿o wiêcej serio nie dam rady Musia³abym piæ codziennie alkohol zeby w siebie wepchn±æ wiêcej.
mi ta Pani dietetyk kaza³a je¶æ oko³o 1500kcal przy æwiczeniach 3 razy w tygodniu
Stary 2014-07-18, 09:27   #2490
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
mi ta Pani dietetyk kaza³a je¶æ oko³o 1500kcal przy æwiczeniach 3 razy w tygodniu

Kurrrrcze noo! Teraz siê bojê, ¿e sobie zrobiê krzywdê

27.02.2012
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.