![]() |
#2461 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-07-17 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Z mojego wa¿enia póki co s± nici, bo waga nadal zepsuta, wg niej wa¿ê 98 kg, co jak widaæ na za³±czonych obrazkach raczej mo¿liwe nie jest
![]() Mam nadziejê, ¿e nie wywalicie mnie z w±tku ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-17 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
LadyDagaMilon - niesamowita metamorfoza!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Co¶ siê znowu na forum psuje, nie pogrubi³o mi was, no i nie ma odstêpów i pliku za³±czyæ nie mogê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba wyrabiasz 200% normy za nas wsyzstkich ![]() Dziewczyny, uwa¿ajcie na bób! Ma sk³onno¶æ do zalegania w okrê¿nicy, przynajmniej u mnie. A ¿e nas nie pogrubi³o to cholerne szczê¶cie tego forum, nie po to siê mêczê z jedzeniem ¿eby jeszcze ono mnie pogrubia³o! [ukarzê siebie srodze za ten suchar, obiecujê, ale nie mog³am siê powstrzymaæ...]
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-17 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Zapomnia³am wam chyba powiedzieæ [napisaæ], ¿e moja mamusia odchodzi... trzy lata pilnowa³a mi ma³ej, a teraz wyje¿d¿a do siebie (w sobotê o 3 nad ranem) i ju¿ tylko czasami nas odwiedzi ![]() ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-17 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle trafi³am podczas ostatnich zakupów na ¶wietne mas³a do cia³a w Biedrze! Mimo, ¿e s± podpisane firm± Bielenda to musz± byæ biedronkowe bo nie ma ich na kwc. Nazywaj± siê fruit bomb, zabójczo pachn± i dobrze nawil¿aj± [przynajmniej papaja, kolejne bêdê próbowaæ bo dopiero dzi¶ naby³am]. I co najlepsze - 4 z³/100g ![]() aaa, maj± jeszcze z tej serii peeling, który wygl±da identycznie - uwa¿ajcie, bo jest moim zdaniem do niczego. To dla tych dziewczyn, które maj± problem z reguralno¶ci± w pielêgnacji skóry - te zapachy powinny zachêciæ, idealne na lato s±!
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Kocham Twoje teksty.
#2468 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja pewnie jutro swoj± wagê te¿ przepiszê. ArcymoneQ jednym s³owem pracowita z Ciebie bestia ![]() Cytat:
Jejku, a ja tak nie lubiê balsamów,mase³ do cia³a itd.! Nie wiem co by siê musia³o staæ, ¿ebym zaczê³a u¿ywaæ ![]() ![]() A ja mam @ i umieraaam. Nawet nie wspomnê o tej czekoladzie, któr± zjad³am ![]() Mo¿e g³upie pytanie, ale znacie jakie¶ sposoby na naturalne opó¼nienie @ ? Wiem, ¿e teoretycznie s± takie na przyspieszenie, wiêc mo¿e w drug± stronê te¿ siê da ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-17 o 21:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wy co by¶cie poleci³y jako godne uwagi?
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
Malinka_Malinka to ja Ci tak± gigantyczn± odpowied¼ da³am ostatnio, a Ty mi nic nie odpowiadasz?
![]() ![]() ![]()
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
0,5 kg na miesi±c!!! mi waga w ci±gu dnia potrafi siê wahaæ do 2-3 kg.
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
A w jakim gatunku pisze?
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy w naszym gronie. Ja mam pytanko schud³a¶ po Dukanie 23 kg, a ile przyty³a¶ po zakoñczeniu diety??? Czy dopad³ Ciê efekt jo-jo? Czy chcesz schudn±æ dodatkowe kilogramy, bo t± wagê po Dukanie utrzyma³a¶? Ile mierzysz cm? Sorki, ¿e tak od razu z gruber rury, ale to 23 kg robi wra¿enie i chcia³abym siê dowiedzieæ jak najwiêcej o diecie, jej rezultatach, utrzymaniu zdobytej wagi i efektach ubocznych - je¿eli mo¿na prosiæ. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Kobiecym ![]() Jej ksi±¿ki s± w wiêkszo¶ci pe³ne ciep³a i dobrego humoru, wartka akcja i ciekawa fabu³a.
![]() |
#2474 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No bo kurcze to jest niewiarygodne co ja mam z tymi wagami. A poza tym g³upio mi jak siê dla mnie nagina zasady no ale nie mam wyj¶cia, muszê o to prosiæ bo w okolicach pi±tków zaczynam nerwowo reagowaæ, waga i jedna i druga za ka¿dym razem wskazuje co¶ innego [ciê¿arkiem testowym jest narzeczony, który porz±dn± wage ma w pracy ale ja siê tam nie dostanê niestety bo to zak³ad pakowania jedzenia i hala przed obcymi z brudnymi ³apami strze¿ona jest bardziej ni¿ Sezam i Donald Trump razem wziêci]. Szlag mnie trafia i tracê motywacjê, mierzyæ za to siê bêdê regularnie. Ja uwielbiam wszelkie mazid³a do cia³a, byleby mnie zapach nie dra¿ni³. Wiêkszo¶æ balsamów udaje mi siê pow±chaæ przed zakupem ![]() O nieee, ja znam tylko sposoby na przyspieszenie. Daj spokój, na moje lepiej pomêczyæ siê te dwa dni z @ ni¿ chodziæ przez tydzieñ z PMS, na³adowana jak ul na pralce pó³automatycznej, ju¿ nie wspominaj±c o wodzie, która z rado¶ci± siê zgromadzi. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Joanna Chmielewska. Ka¿da jej ksi±¿ka jest niezapomniana, pe³na humoru i po prostu genialna. Gatunek to krymina³, podsycony humorem w³a¶nie. Bardzo polecam, szczególnie wczesne publikacje.
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-17 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Hej!
Tak czytam Wasz w±tek i piszecie o sposobach (naturalnych, domowych) na przypieszenie @... wiem wiem, ¿e pytanie pad³o o opó¼nienie @ ![]() Ale jak ju¿ pad³ ten temat to czy mog³yby¶cie podaæ te sposby, które znacie (a piszecie, ¿e znacie ![]() Z góry dziêkuje ![]()
#2477 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Odno¶nie pi±tkowego wa¿enia. Nie wiem czy uda mi siê jutro w ogóle odpaliæ komputer - prawdopodobnie nie. Z uwagi na powy¿sze proszê o zapisanie pod jutrzejsz± dat± 73 kg. Dziêkujê, przepraszam za zamieszanie - tak wiem, ¿e ma byæ pi±tek i od przysz³ego tygodnia tak ju¿ bêdzie (poza tymi dwoma tygodniami wcze¶niej zawsze stara³am siê byæ punktualna ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
1 bardzo lubiê je¶æ 2 lubiê je¶æ 3 mogê zje¶æ 4 w ostateczno¶ci jem 5 nigdy do ust nie wezmê co Ty na to? zastosujemy go obie i porównamy ubytek wagi, je¿eli takowy nast±pi. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Moja waga najdok³adniej wa¿y w przedpokoju na drugiej p³ytce. Mam zwyk³± mechaniczn± wagê (nie ¿adne elektroniczne co¶) kosztowa³a 18 z³ ok 5 lat temu ![]() Ale jak nie masz ochoty siê wa¿yæ to nie musisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dobranoc. ¯yczê wszystkim udanego pi±tku. Nie wiem czy uda mi siê jutro tu zajrzeæ ale ju¿ dzi¶ chcê Wam ¿yczyæ aby jutrzejszy dzieñ przyniós³ -10 kg na liczniku. Pozdrawiam
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-07-17 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
W koñcu troszkê wiêcej do czytania
![]() Co za noc dzi¶ by³a, nie do¶æ ¿e burza straszna przesz³a to jeszcze pies szczeka³ pó³ nocy ![]() A ja ju¿ siê wkurzy³am, zapomnia³am, ¿e t pi±tek i pora wa¿nia i wrzuci³am w siebie 100g sa³atki warzywnej w³asnej roboty i 25g chleba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 835
|
Dziêki dziewczyny
![]() ![]() Co do mojego dukania, to chud³am piêknie, skóra wygl±da³a super, wch³oniêta tak jak trzeba, czu³am siê rewelacyjnie, mia³am idealne wyniki moczu i morfologii, przesz³y moje bóle migrenowe i co najwa¿niejsze wyregulowa³y siê miesi±czki - nigdy nie mia³am co miesi±c a tu idealnie jak w zegarku. Ja t± dietê chwalê zawsze, bo dla mnie nie by³a monotonna; w sieci jest du¿o przepisów a serki wiejskie lubiê do dzi¶. Ale czemu przyty³am? a to temu ¿e najzwyczajniej w ¶wiecie wpad³am ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Dzieñ dobry,
u mnie dzi¶ na liczniku 79kg ![]() ![]() Wypi³am dzi¶ du¿± szklankê koktailu i serek z p³atkami owsianymi i da³o to 612kcal nie wiem jak to mo¿liwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówi±c, u mnie najlepsz± opcj± bêdzie ten lekarz pierwszego kontaktu. Dziwne to jest u mnie te¿ - wa¿ê siê i wa¿ê du¿o a cm schodz± ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() O matko boska, ale¿ ironia losu - schudn±æ i zaj¶æ w ci±¿ê ![]() ![]() Dziewczyny, wyszed³ tu w±tek przyspieszania okresu. Te¿ mi siê czêsto spó¼nia. UWAGA na sposób z gor±c± wod± - postarajcie siê, aby kto¶ was kontrolowa³ w tej wannie. Bardzo ³atwo nabawiæ siê krwotoku, zas³abn±æ i najzwyczajniej uton±æ. By³o mnóstwo takich przypadków na ¶wiecie. W ogóle nie przyspieszajcie okresu same, bo to polega g³ównie na rozrzedzaniu krwi albo stymulacji macicy i mo¿e byæ niebezpieczne. Z moich badañ - 2 aspiryny, dziki seks i gor±ca k±piel ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 835
|
Co do okresu to ja ju¿ siê pogodzi³am, ¿e mam ¶rednio co 38 dni i jak mija 40 to dopiero zaczynam siê martwiæ bo dwoje dzieci to ju¿ t³um
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
Ch_aga witaj serdecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() jak my¶licie, czy 1500 kcal dla osoby intensywnie æwicz±cej 2 godziny dziennie to nie za duzo na redujkcji?
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
W³a¶nie kurcze nie wiem. Ja teraz mniej wiêcej tyle jad³am, chce ustabilizowaæ na tym bo od okresu jadlam wiêcej ni¿ poprzednio. Jak sobie podzieli³am na posi³ki to o matko, wydaje mi siê strasznie du¿o ![]() ![]()
![]() |
#2487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wyobra¿am sobie wiêcej ! Wiesz jak ja dobra³am ten bilans? Pomy¶la³am jak± ilo¶ci± jedzenia i produktów najem siê do syta. Wysz³o mi 1150 kcal z posi³ków, 50 kcal ma mój koktail warzywny, 150 kcal ma mleko kwa¶ne. 150 kcal zostawiam sobie na banana, czekoladê, loda czekoladowego, co¶ z du¿± ilo¶ci± magnezu. Mój problem z tyciem by³ taki: Jestem smutna=pijê na umór=na drugi dzieñ mogê zje¶æ ka¿d± ilo¶æ. Bez alkoholu i z moim normalnym trybem ¿ycia ja wiêcej ni¿ to nie zjem. Te¿ siê bojê o mój metabolizm, dlatego nie znoszê tych cholernych kalorii liczyc, juz drugi raz siê biorê ale wiem ¿e muszê sobie wprowadziæ ten nawyk. Æwiczyæ mniej te¿ nie chcê, ja bym chcia³a wiêcej ale przy obecnym trybie, mimo ca³ej przyjemno¶ci jak± mam z aktywno¶ci, przychodzi godzina 19 i bomba ¶pi z pyskiem w talerzu ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-18 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurrrrcze noo! Teraz siê bojê, ¿e sobie zrobiê krzywdê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.