|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 174
|
Dot.: W³osy - jak u³o¿yæ
Czy kto¶ mi pomo¿e w znalezieniu fryzury do ¶lubu????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Drogie dziewczêta powied¼cie/porad¼cie jak osi±gn±æ taki efekt tj. pomiêtoszony artystyczny nie³ad .
Jestem posiadaczk± grubych ciê¿kich i niestety prostych jak drut w³osów ![]() ![]() Co s±dzicie o takich cudach jak Loreal Tecni Art A-Head Clay lub play beach ball loreala My¶licie ¿e dadz± radê? I chyba bez suszarki z dyfuzorem siê nie obejdzie ? Mam do¶æ tych prostych w³osów
"- Ale ja nie chcia³abym mieæ do czynienia z wariatami - rzek³a Alicja. - O, na to nie ma ju¿ rady - odpar³ Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Sk±d mo¿e pan wiedzieæ, ¿e ja mam bzika? - zapyta³a Alicja. - Musisz mieæ. Inaczej nie przysz³aby¶ tutaj." |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Radzi³bym Ci kupiæ serum wyg³adzaj±ce Goldwella (ewentualnie jakie¶ innej firmy): https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...gladzajace.htm Nak³adaj je na w³osy po myciu i susz suszark± jednocze¶nie przeczesuj±c i prostuj±c w³osy palcami albo szczotk±. W³osy po tym s± trochê prostsze (ale dla lepszego efektu mo¿na wyprostowaæ pó¼niej prostownic±) i siê nie pusz±, ³atwiej siê je uk³ada, s± przyjemniejsze w dotyku, nie elektryzuj± siê. Dla lepszego efektu mo¿esz stosowaæ dodatkowo szampon i od¿ywkê wyg³adzaj±c±.
#2464 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
Mam wysokie czo³o i dosc "pyzata" buzie. Moje w³osy s± bardzo gêste i lekko siê krêc±,jednak u¿ywam na co dzieñ prostownicy aby ³adnie siê uk³ada³y(d³ugo¶æ do ramion). Bardzo chcia³abym wkoñcu co¶ zmieniæ
![]() ![]() Co o tym my¶licie?Bardzo proszê o pomoc w podjêciu decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Przyczajenie
|
![]()
Hey . <!!>
Przede wszystkim, musisz je wyprostowac, chyba ze masz proste. O.o ( chociaz nawet jezeli masz proste, to wlosy sa ladnie ugladzone, jezeli je wyprostujesz) ![]() potem dobry lakier . (ladny efekt, jezeli uzyjesz nablyszczacza) . Pozdrawiam ![]() ![]()
#2466 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 100
|
Nowa fryzura !!!
Cze¶æ
![]() Jestem juz zmêczona swoj± dotychczasow± fryzur± i mysle o jakiejs niezbyt radykalnej zmianie. Mam w³osy za ³opatki, gêste, ale ¶redniej grubo¶ci. No i przede wszystkim bardzo proste ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 987
|
Dot.: Nowa fryzura !!!
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 666
|
B.³adna fryzurka ale nie wiem czemu wydaje mi sie ze mlode dziewczyny nie powinny miec krodkich wlosow, gdyz to ja postarza. tak mi siê wydaje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 421
|
Dziewczyny . I mi pomó¿cie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 87
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak u³o¿yæ tak w³osy ? Jak wymodelowaæ grzywkê? ¦liczna fryzurka. Proszê o pomo
Du¿± okr±g³± szczotk± i suszark± je¶li mowa o mokrych w³osach, pó¼niej prostownica.
#2472 |
Przyczajenie
|
a jesli chodzi o owal twarzy,myslicie ze bedzie pasowac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 814
|
fryzura shakiry
Witam drogie Panie
![]() Mam nadzieje, ze uzyskam tutaj pare rad. Chcia³abym dowiedziec sie jak zrobiæ fryzurê tak± jak ma Shakira w teledysku Gypsy. Jest, mo¿e i prosta, ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac:/ Z gory serdecznie dziekuje za odpowiedzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Hej, piszê w kwestii: ODPOWIEDNIA FRYZURA NA WESELE
![]() ![]() ![]() Wiecie mo¿e jak zrobiæ tak± fryzurkê? wa³ki, lokówka, czy jeszcze co¶ innego? http://fryzury.info/fryzura/143/ Edytowane przez kajuskii Czas edycji: 2010-05-03 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 100
|
Nie, nie wszystko chce zachowaæ. Chodzi³o mi jedyne o to, ¿eby nie szaleæ ze skracaniem w³osów oraz cieniowaniem. Chcialabym jakiej¶ delikatnej zmiany mo¿e np. nadaæ fryzurze troche inny kszta³t, bo teraz moje w³osy s± zwyczajne, proste, nudne. Licz± sie dla mnie wszystkie sugestie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 389
|
Hej.!Mam nadzieje ¿e mi pomo¿ecie
![]()
#2477 |
Raczkowanie
|
Przez 20 lat by³am przekonana, ¿e nigdy nie bêdê mia³a na g³owie loków/fal, bo moje w³osy rozprostowywa³y siê po godzinie (ze sprê¿ynek stawa³y siê proste!). Kupi³am termoloki Babyliss'a (po bardzo nieprzyjemnych perypetiach z £ucznikami - kiepsko grzej± i krêc±, w ci±gu 4 miesiêcy by³y 4 razy reklamowane) - efekt jest ¶wietny, zebra³am wiele komplementów - po na³o¿eniu pianki i polakierowaniu na nastêpny dzieñ dalej mam loki (delikatniejsze, od góry trochê siê rozprostowuj±, ale fryzura pozostaje). Mo¿e by¶ spróbowa³a? Zawsze mo¿esz w razie niezadowolenia odsprzedaæ.
Gravedigger When you dig my grave Could you make it shallow So that I can feel the rain Edytowane przez lipschitz Czas edycji: 2010-05-03 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Dot.: Jak u³o¿yæ tak w³osy ? Jak wymodelowaæ grzywkê? ¦liczna fryzurka. Proszê o pomo
moja odpowiedz podobnie j/w Kole¿anka, z tym, ¿e radzi³abym prostownicê u¿yæ na samych koñcówkach i na pojedyñczych pasmach z góry (mówimy o grzywce). Okr±g³a szczotka powinna wyg³adziæ je i tlyko prostka to przyprasowania, ale ca³ych w³osów na grzywce nie radzê, bo bêda sztywne patyki i nawet woskiem nie poradzisz. a Reszta prostownic± jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Hehe na razie wszyscy pytaj±, nikt nie pomaga ;p
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
a mnie to wygl±da na zwyczajne w³osy po myciu tyle ¿e wycieniowane i nic wiêcej, mia³am taka fryzurê i nic nie robi³am
![]() chocia¿ jak komu¶ siê faluj± no to chyba faktycznie prostowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 973
|
Hej jestem zdesperowana :P
Ide jutro rano do fryzjera, mam ochote cos porzadnie zmienic ... Mam wlosy dluzsze niz do ramion ( stara fotka ) i chlop krzyczy na mnie ze jak umyje wlosy to stercz± na wszystkie strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://plotki-gwiazdy.bloog.pl/id,79...ury,index.html http://republika.pl/blog_dg_4036852/6907001/tr/moda.jpg http://republika.pl/blog_dg_4036852/...1/tr/fryzy.jpg (Ola Kwa¶niewska na zdjêciu ma bardzo ³adnie ¶ciête) Cytat:
W Cenie bardzo jest naturalno¶æ i kobieco¶æ. D³ugie w³osy zawsze by³y, s± i bêd± kobiece i sexowne wiêc ja bym tylko odbi³a w³oski od nasady i je ³adnie wyprostowa³a, mo¿e warto skupiæ siê np na makija¿u lub dodatkach a w³oski zostawiæ naturalne tylko je wypie¶ciæ ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 973
|
widzia³am ¿e niektóre dziewczyny pozostaj± anonimowe, wiêc siê zasugerowa³am
![]() :P takie mo¿e byæ ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Kurcze blade
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziêki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: jaka fryzura ??
Cze¶æ! Bardzo chcia³abym zmienic co¶ na swojej g³owie.
Wkurzaj± mnie ju¿ te moje wlosy, naturalnie mam ciemny\¶redni blond. Rok temu eksperymentowa³am z rozja¶niaczem i teraz: -mam brzydki kolor wlosów ;p -sa zniszczone i strasznie wypadaj±. Siêgaja trochê za ³opatki, ale s± strasznie cienkie i mam ich bardzo malo. Chcia³abym pofarbowaæ moje w³osy na jaki¶ ladny br±z\ ciemny blond. By wygl±dac naturalnie i nie niszczyæ w³osów. Taki jak ma dziewczyna na zdjêciu udaj±ca zwierz±tko? ![]() Ale nie wiem czy mi bêdzie taki kolor pasowa³? jak taki kolor siê nazywa? A je¶li nie bêdzie pasowa³ to jaki mi doradzicie? ![]() Drugie moje pytanie, JAKA fryzurka (nie krótka!) bêdzie mi pasowaæ? ![]() Trzecie: Jak zadbac teraz o wlosy? Jakim szamponem myæ, od¿ywki, maski, by by³y gêste, zdrowe i ³adne? ![]() Bardzo mi zalezy na tym , by¶cie mi pomogly ! Bêdê bardzo wdziêczna i z góry dziêkujê za kazd± odpowiedz. Do³±czam 2 moje zdjêcia. ![]() ![]() Edytowane przez wiolcia48 Czas edycji: 2010-05-09 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 666
|
Dot.: Re: jaka fryzura ??
Mo¿e inna grzyweczka i inny przedzia³ek a mo¿e warkocz koñski ogon ja tak chodzê na codzieñ i mam w³osy za ³opatki i nie mam grzywki
![]()
#2487 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Krótkie w³osy
Dziewczyny moje drogie macie jakie¶ pomys³y na krótk± fryzurkê?
![]() Muszê ¶ci±æ a nie mam pomys³u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Dot.: Krótkie w³osy
#2490 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 599
|
Dot.: Krótkie w³osy
wystarczy sie troche wysilic
![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.