|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Znowu nocka zawalona. Boze jak ja go nienawidzee rycze oczywiscie od 20 minut natknelam sie w telefonie na zdjecia. Nawet nie pamietalam ze mam jakies.
---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Uswiadomilam sobie ze jemu tak latwo bylo zawsze przy rozstaniu teraz tez i mam wrazenie ze on nie chcialby do mnie wrocic ze to jakas taka gra zeby ze mnie zrobic ta bezduszna,zmiekczyc mnie a za chwile jak widzial ze sie bie dam to zmiana zebym to ja cierpiala z tego powodu.. nie wiem czy rpzumiecie... wytlumacze wam na przykladzie waszych fb. Pisze do was najpierw ze kocha wroc do mnie itd wy kategorycznie ze nie i on was np blokuje albo zaczyna pisac w bardzo niemily sposob...na tej samej zasadzie... no i ja jestem w takiej sytuacji... ja czuje ze to juz faktycznie jest koniec dociera dopoero? i czuje jakby to on mnoe zostawil a nie ja jego i wcale nie mam satysfakcji. |
|
|
|
#2462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zamierzam odbierać jego telefonów, nie zrobi ze mnie koleżanki! Idiota, cham, prostak.. przepraszam dziewczyny ale musiałam sobie ulżyć, a tam ta dziewczyna jeszcze mu się znudzi |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do byłego. Wiem, że zakończył to ze względu na to, że moje zachowanie się nie zmieniało i trwało w tym beznadziejnym stanie. I wiem, że dobrze zrobił. Ale i tak mam do niego żal o to.
|
|
#2464 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak słyszę słowo "film" to jakoś od razu mam skojarzenia z filmami, które widzieliśmy razem albo o których mi wspominał Paranoja jakaś.Cytat:
Nieźle byśmy zarobiły
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawia mnie tylko czemu faceci tak łatwo zapominają (?) potrafią normalnie funkcjonować, jakby nic się nie stało.. |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tak to wszystko przeżywa, że co chwila zdjęcie profilowe na fb zmienia. Chyba go samouwielbienie dopadło, albo zmienia te zdjęcia na tle nerwicowym Albo żebym widziała co straciłam ![]() (Na fb nie zaglądam, ale tak było jak jeszcze go śledziłam )
|
|
|
#2467 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj sobie i swojemu nowemu czas. Dużo rozmawiajcie, śmiejcie się, spędzajcie miło czas. Zawsze takie coś podbudowuje, bo świadczy o tym, że jeszcze przed nami wiele pięknych chwil i mam nadzieję, że nie tylko chwil. Cytat:
Cytat:
to w końcu praca z obciążeniem psychicznym ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakiś czas temu znalazłam jeszcze kilka rzeczy byłego. Od tamtego czasu ciągle mam w głowie to, że je mam i coś muszę z nimi zrobić..
Mam wrażenie, że to po prostu mnie męczy - świadomość, że mam te rzeczy i chcę je zutylizować. Napisałam do kolegi byłego i mu przekażę te rzeczy, bo już nie chcę mieć z tym nic wspólnego.
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, że ja nie mam żadnych jego rzeczy, ani on moich. Zdjęciami wymienialiśmy się na bieżąco, a o jedną swoją rzecz, którą on miał, upomniałam się od razu, jak wiedziałam, że on nie chce już dłużej ze mną być.
Zawsze w niedziele, a zwłaszcza te słoneczne, uruchamia mi się sentymentalizm. Niedziela to był taki nasz dzień, dziś wspominałam nasze początki oraz początek wiosny, gdy ciągle się go pytałam, kiedy przewiezie mnie na motorze :P |
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
A ja znów muszę się wyżalić ;c
Brakuje mi go coraz bardziej, w głowie mam mnóstwo pięknych wspomnień za czasów gdy mu mocno na mnie zależało. Ciągle łzy. Miało być lepiej. A jest coraz gorzej, gorzej i gorzej Nikt mi go nie zastąpi. Nikt mnie nie pokocha. A on ... On nie kocha, on zapomniał, on już nigdy się nie odezwie (( A ja tak bardzo go potrzebuję, tak bardzo jestem uzależniona. Nie potrafię zapomnieć. Wszyscy faceci dookoła są tak beznadziejni. Ja też jestem beznadziejna, słaba. Ciężko ;c
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobiłam to samo chcę się tego pozbyć na początku myślałam żeby wyrzucić to w ☠☠☠☠...u ale z drugiej strony to by było zbyt chamskie, w końcu to jego rzeczy a w tym głównie ta nieszczęsna płyta jego pamiątka więc mu ją oddam a lepiej żebym się z nim nie widziała dlatego też oddam mu to przez kolegę tak będzie najlepiej
|
|
|
|
|
#2473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miej trochę rozumu i szacunku do siebie. Jak można tęsknić za kimś, kto Cię bił? Wyobrażasz sobie mieć z nim dzieci? Żeby bił Ciebie jako mąż, i Twoje dzieci? Żeby Ci groził? Żeby dzieciaki w tym uczestniczyły? Zastanów się ![]() W ogóle ile masz lat? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Dzisiaj mam dzień złości , więc też zablokowałam na fejsie jego siostrę. W ogóle mam od niego jeszcze poduszkę z naszym zdjęciem i napisem kocham Cię, hahahahahah. Dostałam to jako prezent, nie wiem czy wyrzucić czy schować głęboko..
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Też pooddawałam wszystkie rzeczy.
Kolejny dzień we łzach i tak się zastanawiam, czy nie napisać do niego długiej wiadomości na fb, że chce walczyć. W czwartek niby ostatni raz ze sobą gadaliśmy, chciałam wytrzymać chociaż tydzień, ale nie umiem. Męczy mnie to i katuje. Co myślicie pisać? |
|
|
|
#2475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, co czujesz! Bo przez ostatni miesiąc czułam to samo i też męczyło mnie to żeby do niego napisać. Moim zdaniem nie powinnaś pisać, bo sobie zaszkodzisz. Ja bym poczekała może za kilka dni on sam się odezwie Ty będziesz miała satysfakcje z tego i więcej 'ugrasz' Przepraszam ale nie wiem czemu się rozstaliście i ile czasu minęło ? |
|
|
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Też bym wyrzuciła, ale ja tak nie potrafię. To jego rzeczy i bądź co bądź nie ja o tym decyduję. A przesłanie tego pocztą wygląda dość słabo raczej. Nie chcę wypisywać jego nazwiska i robić to bezpośrednio.. Dam jego kumplowi i tyle. Dzisiaj mam dzień złości , więc też zablokowałam na fejsie jego siostrę. W ogóle mam od niego jeszcze poduszkę z naszym zdjęciem i napisem kocham Cię, hahahahahah. Dostałam to jako prezent, nie wiem czy wyrzucić czy schować głęboko..[/QUOTE] hahahaha Ja bym na Twoim miejscu schowała głęboko, tak zrobiłam z prezentami od niego ,pochowałam żeby tego nie widzieć bo pomyślałam sobie tak...za jakiś czas kiedy całkiem mi przejdzie, albo kiedy znajdę kogoś innego wyjmę te rzeczy i będę się z tego śmiać , nie będę już czuć bólu
|
|
|
|
#2477 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem o co ci chodzi i też nie lubię tego gloryfikowania miłości przez niektórych. Bo to że w danej chwili jest cudownie nie znaczy, że będzie tak zawsze. Pracować muszą dwie osoby, a czasami mimo tej ciężkiej pracy i starań i tak pojawia się coś, co niszczy wszystko. Nigdy nie ma pewności. Też mam żal do byłego i wiem, że to uczucie zostanie ze mną już na długo. Ale dzięki temu złapałam dystans i dziękuję mu, bo teraz będę zwracać większa uwagę na zaangażowanie drugiej osoby. Nie dam już siebie tak zbywać w niektórych kwestiach jak to było w związku z ex. Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, dzięki nowemu wierzę, że jeszcze dużo przede mną. Nie jest nachalny i dostosowuje się do mojego żółwiego tempa a oprócz tego, tak obiektywnie patrząc, jest o wiele lepszym kandydatem na partnera niż mój eks... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak definitywnie w czwartek, ale psuło się od poprzedniej niedzieli. Wcześniej już "zaznaczył" że coś nie gra 2-3 tyg temu, ale mówił że to on ma problem i potrzebuje czasu żeby się ogarnąć. |
|
|
|
|
#2479 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie_powiem - nie cierpię pisać z telefonu, więc napiszę tylko, że jeśli zakochujesz się 10x i za każdym razem myślisz, że to ten jedyny, to musisz popracować nad swoją naiwnością albo przestać żyć marzeniami i uczyć się odczytywać sygnały od partnera.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
nie_powiem wiem, sama nie potrafię tego pojąć dlaczego nie potrafię tego pojąć. Nie mam już z nim kontaktu i myślę, że będzie lepiej jeśli nie będę go już miała. Ale to boli
![]() Pisał z nim mój kolega. Właściwie to nasz wspólny kolega. Wysłał mi rozmowę z nim i byłam w szoku. Dzień po naszym przypadkowym spotkaniu były oddał mi książkę. Zdecydowaliśmy, że to koniec i że nie chcemy mieć już nic, co by nas łączyło. I mój cudowny były chłopak stał się niezwykle pewny siebie. Napisał do kolegi, że pomalowałam się specjalnie dla niego i żeby nie liczył, że pomiędzy mną a tym kolegą coś kiedykolwiek będzie bo za bardzo go kocham. ;o Uśmiałam się ;o. Dodał też, że miałam maślane oczy jak na niego patrzyłam i że byłam onieśmielona jego widokiem. A i podobno go pocałowałam, co oczywiście było nieprawdą. Fajnie wiedzieć Faceci są beznadziejni...
|
|
|
|
#2481 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Ale agent. Niektórzy są naprawdę żałośni.
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dalej zostanę przy swoim zdaniu, żebyś poczekała i nie pisała. Przecież z nim rozmawiałaś, to on potrzebuje czasu i jeśli będzie chciał to on powinien tą ciszę przerwać. Jesli mu zależy i Cię kocha to wcześniej czy później odezwie się i sam zawalczy |
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą - takie romantyczne myślenie miał mój były chłopak właśnie. Do tej pory pamiętam jego słowa, że A dlaczego niby mielibyśmy się rozejść? On autentycznie wierzył, że będziemy ze sobą zawsze. I ja z czasem też nabierałam tego przeświadczenia. ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Ugięłam się
ale może to i lepiej na ten moment, po tej wiadomości ogarnęłam się troszkę i wstałam z łóżka, żeby coś zrobić. Jak odpisze to odpisze, jak nie to pozamiatane i chyba nie mam już co nad tym rozmyślać, chociaż mysli i tak wrócą...nie_powiem - byłam na blogu, dodaje otuchy ![]() avney to brzmi jak zachowanie dziecka haha serio |
|
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
pękłam
pomóżcie, wmówcie mi do rozsądku żebym przejrzała na oczy... ja sobie nie radzę sobie, jestem taka nieszczęśliwa
|
|
|
|
#2486 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chciałam dziś odlajkować jedno zdjęcie dodane przez jego siostrę, na którym oni są obydwoje. W ogóle wkurza mnie, że jego siostry co chwile lubią jakieś moje zdjęcie. Cytat:
Wiadomo, że jeśli do nich nie piszemy, jest to dla nas lepsze, bo szybciej nadchodzi uzdrowienie. Ale jak myślę, że większość z nich czuje też ulgę i spokój, że była nie zawraca już im głowy! To mnie skręca i jest to dla mnie pretekst do napisania, żeby nie dać im tej satysfakcji. Cytat:
Kurcze dziewczyny, pomóżcie. Mam strasznego doła, że to wszystko moja wina! Że go nie potrafiłam uszczęśliwić! Gdybym potrafiła go uszczęśliwić, to by ode mnie nie odszedł. Woli być nieszczęśliwy sam. Edytowane przez She is pink Czas edycji: 2014-11-02 o 19:27 |
|||
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
she is pink jestem nie szczęśliwa w tym związku, teraz siedzę i płaczę.... ciągle głupia mam nadzieję ,że coś się zmieni, ja czuję ,że on mnie już nie kocha.... nie zachowuje sie jak zakochany facet, tydzień się juz nie widzielismy, był weekend - specjalnie nie wyskakiwałam z propozycją spotkania,ale on też nie... czy to normalne. Nie odzywa się do mnie całymi dniami, a jak odezwie to na chwilę i zaraz nie odpisuje więc na tym konczy się nasza rozmowa, no i jeszcze napisze te dobranoc ale to dla mnie za mało... czemu nie mogę na nim polegać
chciałabym odejść ale nie potrafię, nie mam odwagi..... przestałam tylko pokazywać że mi zależy, ale chyba mu to odpowiada
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
izolcia, a czego się boisz? moim zdaniem może być już tylko lepiej jeśli od niego odejdziesz! a kto wie! może on się wreszcie wtedy obudzi i zobaczy, że Ciebie nie docenił! Zobaczy, że coś stracił...a jeśli tak nie będzie, to będziesz tym bardziej wiedziała, że podjęłaś słuszną decyzję, bo otwierasz się na nowe i lepsze
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktoś kiedyś tu napisał, że jak ktoś jest komuś pisany, to prędzej czy później się (znowu?) odnajdą. Więc jeśli jest Ci pisany, to może się zejdziecie, ale tak bardziej świadomie, po przemyśleniu swoich błędów itd. Jesteś nieszczęśliwa, więc odejdź.
|
|
#2490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiele razy prosiłam... porozmawiaj ze mną. Wiele razy było unikanie tematu,zbywanie mnie. Gdy mu mówiłam : chyba już mnie nie kochasz.... on na to ' ' kocham ale ty mnie nie bo sie mnie czepiasz ciagle'' ciągle jak coś mówie to słyszę '' Bo Ty, bo Ty tak ...'' itp ciągle obarcza mnie winą, wiem że się czepiałam, miałam pretensje,ale to wszystko jego wina bo z nim normalnie o swoich obawach porozmawiać nie mogę, ja chyba nie liczę się dla niego nic.... tak to odczuwam. On może i mówi ,że kocha.... ale co mi z tego że to mówi, jak ja tego nie CZUJĘ nie czuję sie kochana.... kiedyś sie starał, teraz ciężko porozmawiać oczymkolwiek ze mną, brak tematów do rozmów.... później pyta dlaczego nic nie mówie.... no jak ja mam coś mówić jak nie wiem o czym mogę z nim porozmawiać... to mnie już dobija, moje koleżanki mają facetów i jak mi opowiadają jacy dla niej są dobrzy, troskliwi, opiekunczy to mnie aż serce sie kraja.... bo ta nasza miłość wygasła raczej związek jak związek z jego strony chyba tylko po to żeby był.... żeby to była miłość nie tak by to wszystko wyglądało ;( nie jestem z nim szczęśliwa, dużo łez wylałam,on nie widzi problemu...... nie mogę z nim o tym porozmawiać , muszę wszystko w sobie dusić co później odbija sie na nas.... po co mi taki facet
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

najważniejsza jesteś ty i twoje szczęście, a nie hipokryta ex i zdrajca. Tylko nie nastawiaj się od razu na samotność, po prostu pracuj nad sobą. Powodzenia
Kurcze, też się obawiam teraz kolejnej relacji i porażki. Ciągle mam kontakt z moim nowym i lubię go, ale postanowiłam, że dam sobie tyle czasu, ile potrzebuję. Nie chcę się teraz angażować; może on wykaże się cierpliwością, a może zrezygnuje, to nieważne. Ja jestem teraz najważniejsza.
Paranoja jakaś.
Nieźle byśmy zarobiły