|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Cytat:
![]() Wczoraj mnie nie było i takie tu pustki? ![]() Przespałam całe czuwanie, drogę powrotną też, w domu spałam do 9 i teraz muszę się jakoś ogarnąć i śmigać do ośrodka zdrowia na morfologię
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-29 o 10:01 |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48717844]Słowo klucz-kiedyś
![]() Wczoraj mnie nie było i takie tu pustki? ![]() Przespałam całe czuwanie, drogę powrotną też, w domu spałam do 9 i teraz muszę się jakoś ogarnąć i śmigać do ośrodka zdrowia na morfologię [/QUOTE]Lepiej mieć coś przez jakiś czas niż nie mieć tego nigdy ![]() Ale dużo spania ![]() No ja wczoraj 12h w pracy byłam, a na naszym wątku pustki :P
|
#2463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najlepszy moment-z 22.20 nagle zrobiła się 23.30 W drodze powrotnej tak samo-miałam oglądać przez okno nocne widoki, ale spałam w najlepsze![]() Byłam w ośrodku, dostałam skierowanie. Pewnie 10 się tam wybiorę, bo wtedy mam wolne
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48719309]Dużo spania fragmentami
Najlepszy moment-z 22.20 nagle zrobiła się 23.30 W drodze powrotnej tak samo-miałam oglądać przez okno nocne widoki, ale spałam w najlepsze![]() Byłam w ośrodku, dostałam skierowanie. Pewnie 10 się tam wybiorę, bo wtedy mam wolne [/QUOTE]No i słusznie ![]() To nieźle poszalałaś z tym spaniem. Zazdroszczę, bo ja bym w życiu nie zasnęła gdzieś poza łóżkiem, nigdy mi się to nie zdarzyło :P
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Informuję, że od jutra w biedronce jest nowa gazetka kosmetyczna Podaję link, gdybyście były zainteresowane http://siiia.blogspot.com/2014/10/bi...a-360-cz2.html Jak dla mnie nic ciekawego. W sumie to dobrze, zaoszczędzę na Rossmanna
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Ale tu ciesza zapadła Cytat:
Na szczęście nic ciekawego, ja do promocji w Rossmannie nie doczekałam pobieglam do SP, ale w jak coś będzie w Rossie to też wpadnie, mam upatrzone kilka rzeczy ![]() W biedronkowej gazetce, dla mnie też nic ciekawego
|
|
#2467 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie nie ma sytuacji gdzie spać nie można-ja potrafię uciąć komara na matematyce![]() Cytat:
Dwupaki Rexony też fajne, ale moja kulka Nivea chyba się skończy dopiero po nowym roku |
||
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi się szykują małe zakupy za 50 zł. Będą potrzeby(krem na dzień!), ale też małe kaprysy(olejek W&B o zapachu kwiatu wiśni i róży) oraz skompletuję kremy da rąk na zimę(zimowe z PharmyCF i do tego kaszmirowy Ziai-do torby)
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48720696]Ja też nie mam SP i w sumie to troszkę szkoda, bo tam podobno sporo fajnych rzeczy jest, poza tym miałabym aptekę i drogerię w jednym Mi się szykują małe zakupy za 50 zł. Będą potrzeby(krem na dzień!), ale też małe kaprysy(olejek W&B o zapachu kwiatu wiśni i róży) oraz skompletuję kremy da rąk na zimę(zimowe z PharmyCF i do tego kaszmirowy Ziai-do torby) [/QUOTE]To kiedy sęi wybierasz na zakupy? Ja w połowie miesiąca, standardowo po wypłacie
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maybelline Colour Sensational nr. 250, fajny jesienniak, kolor tak jak głosi nazwa- mauve ![]() I tusz który używam od zawsze Maybelline Colossal Smoky Eyes
|
|
#2472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo w następnym tygodniu, łapki mnie świerzbią do zakupów. Tak w ogóle, to czekając w szkole na rodziców gadałam z koleżankami. Jedna z nich miała egzamin z tym gościem co ja ostatnio. Jak się okazuje-ma opinię najbardziej stresującego egzaminatora. Nie jestem więc sama w tym poglądzie, uffffffffffff
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o puder, to jeszcze jak miałam cerę tłustą (kiedy to było ) to używałam Rimmel Match Perfection i byłam zadowolona. Jeśli chciałabyś wydać coś więcej To świetny jest Burżujski HM puder, który nie daje płaskiego matu tylko takie lekkie glow
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Ja miło wspominam puder Sensique. Matował, nie zapychał i NIE UCZULAŁ, co w moim przypadku jest cudem
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś puder Sensique, ale kompletnie się u mnie nie sprawdził. |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48720822]Idę o zakład, że nie wytrzymam i pójdę w piątek
Albo w następnym tygodniu, łapki mnie świerzbią do zakupów. Tak w ogóle, to czekając w szkole na rodziców gadałam z koleżankami. Jedna z nich miała egzamin z tym gościem co ja ostatnio. Jak się okazuje-ma opinię najbardziej stresującego egzaminatora. Nie jestem więc sama w tym poglądzie, uffffffffffff [/QUOTE]No to następnym razem musi być lepiej z egzaminatorem Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O! I muszę Wam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z kremu z kwasem migdałowym z Ziaji.
Edytowane przez daydreaming_ Czas edycji: 2014-10-29 o 15:54 |
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciemnieje naprawdę nieznacznie, gorszym problemem jest to, że najjaśniejszy odcien nie jest niestety dla bladziochów (ja mogę go używać tylko latem, zimą nie daje u mnie rady, ale nie wiem czy masz tak jasną skórę jak ja, najlepiej musisz zerknąć w drogerii )Aaa podklad HM baaardzo polecam!
|
|
#2481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na all znalazłam sprzedawcę, który ma próbki w odcieniu 52, więc chyba zamówię i zobaczę czy się sprawdzi Btw, korzystałyście z tej opcji darmowej dostawy na all?
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim układzie powinien być idealny, bo ja mam ten problem, że dla mnie najjaśniejsze pury/podkłady są zazwyczaj zbyt ciemne
|
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jako gimnazjalistka się próbowałam w to bawić, ale wszystko było dla mnie za ciemne Najgorszy trądzik chyba mam już za sobą-kiedyś(pierwsza liceum) miałam taki, że po dziś dzień mam bliznę-dziurę na policzku. A do tego to moja wina, bo wtedy strasznie majstrowałam przy tej guliGorzej z policzkami-odkąd zrobiło się znacznie chłodniej to ja normalnie się zastanawiam kiedy pójdzie pierwsze naczynko-bo na polikach i nosie wszystko mam rozszerzone, a mam straszne skłonności do naczynek po mamie
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On bardzo ładnie stapia się ze skórą, nie jest absolutnie tłusty, nie zostawia warstewki na twarzy, po prostu twarz po nim nie wygląda też tak płasko, to taki satynowy efekt, nie płaskiego matu ![]() Moja mama go używała nawet przy tłustej skórze ![]() A wiem, że wiele dziewczyn nie chwali sobie Flower Perfection bo podkreśla wszystkie suche skórki, ale wiadomo ile nas tyle opini ![]() Ze swojej stony rekomendowałabym Ci HM
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Konto usunięte
|
Ej, co to za reklama jest z takim hasłem Jesteśmy tego warte?
![]() Tak w ogóle to kliknęłam w necie zdjęcia sklepu ZDC. Moja reakcja-CHEM!
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48728634]Ej, co to za reklama jest z takim hasłem Jesteśmy tego warte?
![]() Tak w ogóle to kliknęłam w necie zdjęcia sklepu ZDC. Moja reakcja-CHEM! [/QUOTE]L'Oreal nie czasem? ![]() Ja u siebie mam wysepkę ZDC, ale w sklepach firmowych też zdarzało mi się być, bardzo przyjemne
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam
|
|
#2490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Moje włosy przez całe życie takie są, a Ty przynajmniej kiedyś miałaś gęste 

) to używałam Rimmel Match Perfection i byłam zadowolona. Jeśli chciałabyś wydać coś więcej To świetny jest Burżujski HM puder, który nie daje płaskiego matu tylko takie lekkie glow