|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
Cytat:
Chyba przesadziłam z lasagną, bo była taka dobra, że tż zjadł sam prawie całą blachę a teraz narzeka, że go brzuch boli, dziwne...
|
||
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam sobie buszuje po necie to jeszcze nie trafiła na komodę która by rozmiarowo pasowała. ![]() I tak pomyślałam czy jakieś starszego używanego mebla nie kupić i nie odnowić jakoś, w fajny sposób.
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym odnowieniem bardzo fajny pomysł, albo zamówić u stolarza taki surowy mebel i sobie go pomalować
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Przeprowadzka w sobotę była, jeszcze pare rzeczy do rozpakowania ale uwielbiam ten spokój. Właśnie wróciliśmy ze spaceru ( prawie 3,5 km) z 3 40 latków oderwanych od xboxa
długi weekend maja to i znajomi tu wpadają ale jest taka cisza ( nie koniecznie cały czas w domu ale najważniejsze ze niema ruchliwej ulicy za oknem, dracej się mamy i dziecka od 6-7 rano do 22 z małymi przerwami ) . Taka różnica ze 1 nocy położyłam się przed 24 a o 2 obudziłam się wyspana Zaraz was nadrobię bo 3 dni na wizaz nie wchodziłam. Z rana niestety smutna wiadomość ( wujek tz- a zmarł ale byli na to przygotowani). Daleko bo zupełnie inna cześć Fr. Mama pojedzie ( jej brat) . |
|
|
|
#2465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o tych mówię: http://www.biedronka.pl/pl/product,i...imitowanej-2-l xhyba mamy z tej samej serii ![]() Ijaa często fajne meble za grosze można kupić na olx.pl, bratowa Tż kupiła ram śliczną drewnianą ławkę do przedpokoju może warto by się też wybrać na jakąś giełdę staroci, nie wiem jak u Was w Łodzi ale w Poznaniu odbywają się takie w bodajże ostatnią sobotę miesiąca ![]() smutno mi bo Tż musi iść jutro do pracy co z tego że święto jak przenoszą się w nowe miejsce i szef przeznaczył na tą przeprowadzkę 2 dni a pracy jest conajmniej na 5 upiekłam dziś po raz pierwszy piernikowy sernik, bardzo jestem ciekawa co mi tam wyszło
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-11-10 o 19:26 |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U jest tak zwana "giełda" dosłownie WSZYSTKO można ta kupić. Jak już będzie ten moment - bo póki co nie mam gdzie postawić, to wybierzemy się z TŻem. A z tą pracą TŻa to serio przeginka. Rozumiem przeprowadzkę, ale to jest kurde ustawowo wolny dzień, niech się Szefuncio wypcha dodatkową kasą.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-11-10 o 19:45 |
|
|
|
|
#2468 |
|
Konto usunięte
|
Mamy oboje z Tż takie samo zdanie w tej kwestii ale wiesz jak to jest, dopóki Tż nie znajdzie czegoś lepszego to nie ma co podskakiwać, szczególnie, że wszyscy inni zgodzili się przyjść
|
|
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
![]() dziewczyny, doradźcie, kupować, czy nie dla takiego knypka jak ja?
|
|
|
|
#2470 |
|
Konto usunięte
|
moim zdaniem ten krój wygląda dobrze tylko na wysokich i szczupłych dziewczynach, pewnie musiałabyś przymierzyć
ja wolę sukienki podkreślające talię i eksponujące kobiecą sylwetkę
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Pod warunkiem, że będzie się kończyć jak u tej modelki (przed kolanem). W przeciwnym wypadku może wyglądać przytłaczająco/skracająco.
|
|
|
#2472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie znam jego kolegów z pracy więc trudno mi oceniać ale wszyscy wiedzą że to awaryjna sytuacja i wcześniej nic takiego się nie zdarzało dlatego się zgodzili... No trudno już nic nie zrobimy, mi jest najbardziej żal M. bo wcale nie wypocznie a taki miał plan na ten z założenia "długi" weekend
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
ale się tragicznie czuję
mam 36st i mdli mnie strasznie. mam tylko nadzieję, ze to nie żadna jelitówka, bo ostatnimi czasy ona mnie uwielbia |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No faktycznie szkoda, bo odpoczynek żaden. Pytanie: co wychodzi z połączenia farby beżowej, jasno fioletowej i szarej? Sraczka! I taką właśnie ścianę będziemy mieć w łazience.
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa
agg
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak na serio, nie wyszło tak źle. Coś na kształt szro-beżu z łososiowym tonem. Na kilka miesięcy się nada.
|
|
|
#2477 |
|
Konto usunięte
|
A czemu na kilka miesięcy tylko?
jednego remontu jeszcze nie skończyłaś a już planujesz kolejny?
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łazienkę będziemy robić wiosną (zmieniliśmy kolejność), ale pod nowe ogrzewanie musieliśmy rozwalić tą zabudowaną szafę w łazience, gdzie przywitała nas średniej jakości niebieska ściana. Zamalowaliśmy ją wiec na sraczkę na kilka miesięcy.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-11-10 o 21:50 |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, urodziny dziadka odprawione, niby był tylko dziadek, my z tztem, moja mama i teściowie, ale żeśmy się uśmiali, że hej.
A dziadek jaki zadowolony raaany, super jest móc świętować czyjeś 80te urodziny i widzieć go w dobrej formie i jak się cieszy, że jest wśród ludzi
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Melduje się po kilkudniowej nieobecności. Nie mogę się ostatnio jakoś ogarnąć na wizażu... |
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, kawa już wypita i tak myślę, co by tu dzisiaj robić... |
|
|
|
#2482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje Niestety, zla wiadomosc odnosnie kota... wlasciciel mieszkania sie nie zgodzil. ![]() ijaa - ale fajna komoda! A farba faktycznie... adekwatna ![]() JossStone - to z lasagna przypomina mi to powiedzenie: Codziennie budzę się piękniejsza ale dzisiaj to już przesadziłam Cytat:
) To zdecydowanie kroj dla malobiusciastych i raaaczej wyzszych.Ale sama w sobie sukienka fajna |
||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z kawą z ekspresu (nabyliśmy wczoraj lidlowy)
![]() W planach dzisiaj ogarnięcie chaty (nie zdążyliśmy wczoraj zapełnić nowych szafek itd.), zrobienie obiadu, a potem kino. |
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale możecie go zawsze przemycić i chować w szafie A to powiedzenie bardzo fajne a zaraz po tym zjadł pół paczki płatków czekoladowych na sucho on ma szczęście, je ile chce a dalej szczupły i wysportowany.Cytat:
![]() A ja mam dzisiaj masę zleceń do skończenia, ale w sumie i tak nic nie planowaliśmy na dzisiaj. A tżta zaraz pogonię do produkcji sera, bo się kończy
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Na "Bogowie", bo nam znajomi polecają
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny, byliśmy ostatnio.
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
I jak ten ekspres ? Objechaliśmy wczoraj 6 Lidlów, w żadnym nie było :/ Ale byliśmy dopiero po południu. Naiwnie liczyliśmy, że może jeszcze będzie
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Ale.. co się odwlecze to nie uciecze. O rany! Myślałam, że się dzisiaj nie zwlokę z łóżka. Im później wstaję tym serio gorzej mi to idzie. Śniadanko zjedzone, kawa wypita. ![]() Do TŻa przyszedł kupel i coś budują - nie wtrącam się. ![]() Ja chyba zacznę od zarządzenia obiadu - brokułowa dzisiaj, a później nie wiem.. może popracuję trochę, bo na jakiekolwiek prace domowe nie ma szans, a wychodzić z domu nie mam po co.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

sto lat dla Jaśka!
piękny zapach, a do wyboru były jeszcze 3 inne, myślę, że za cenę 9,90 za 2l to warto się skusić 

a później nie wiem.. może popracuję trochę, bo na jakiekolwiek prace domowe nie ma szans, a wychodzić z domu nie mam po co.