Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 11:48   #2461
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
hehe to fajnie lubie takie gaduły
a ja sie trochę pochorowałam jeszcze teraz mnie głowa strasznie boli a musze sie uczyć na egzamin na jutro ( zamiast sie uczyć to ja na wizażu )
jeszcze mam okropne zimno na wardze od czwartku i nie chce mi zejść a próbowałam juz chyba z 5 lekarstw mam nadzieje ze do soboty sie wyleczę

a tak wgl dziewczyny Wy tu sobie liczycie dni, miesiące do ślubu to i ja sie pochwale choć to kuuuupe czasu jeszcze ale co tam dziś dokładnie : rok i 7 miesięcy
Zabko kup neosine to antybiotyk bez receptu od niedawna lykac 3 razy dziennie 3 dni i opryszczki nie ma opryszczka to wirus i te tabletki na recepte sie kiedys przepisywalo

Mahon nie zagadam bo gardlo siada mi ;/

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Pan z topazu byl zarabiscie mily !! I doradzal jeszcze !

mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 11:50   #2462
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
a dziękuję
my od razu wiedzieliśmy, że będzie klasyka, TŻ był na nią bardzo zdecydowany i pan złotnik nam też dużo doradził co wybrać, żeby było trwałe przez lata - chodzi mi tu o grubość, mamy ok 1,25-1,3mm

fryzjerka to zachwalana też na wizażu Ania Świeboda, będę miała do niej blisko, na tym mi zależało, jestem umówiona już na 8:10, a 23 lutego próbna
A gdzie ta pani ma swój zakład?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 11:53   #2463
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Zabko kup neosine to antybiotyk bez receptu od niedawna lykac 3 razy dziennie 3 dni i opryszczki nie ma opryszczka to wirus i te tabletki na recepte sie kiedys przepisywalo

Mahon nie zagadam bo gardlo siada mi ;/

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Pan z topazu byl zarabiscie mily !! I doradzal jeszcze !

właśnie nam też doradzał, np. żeby wziąć grubsze obrączki trochę więcej ponad 1mm, bo wiadomo, że złoto się ściera z biegiem lat, żeby później nie zostały takie cieniutkie i był w stanie przekonać TŻ, który upierał się na ten 1 mm
tak samo z szerokością i rozmiarem.. Ja się zastanawiałam między 12 a 13, to mi wymierzył, że 12,5 będzie idealne i jest

mogg a zapytałabyś jak będziecie jak to jest z odświeżaniem obrączek u niego? jeśli odpłatne to ile? bo ja oczywiście zapomniałam

nie bądźmy tego takie pewne, do soboty daleko więc gardełko można jeszcze naprawić

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
A gdzie ta pani ma swój zakład?
ul. Nowy Świat 11, salon Image

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 11:57   #2464
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
łykam troche neosine bo mama moja ma gorączke przez jakiegoś wirusa i lekarz kazał jej to kupić, czytałam ulotkę i właśnie widziałam ze to na opryszczkę, wiec troche jej podkradam, ale właśnie może nieodpowiednie dawki... musze wiecej ukraść
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 12:55   #2465
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dziewczyny, przyszły mi zaproszenia.. I jestem załamana
Gadałam z babką od początku stycznia o tych zaproszeniach, zamówiliśmy je 9 stycznia.. milion razy wałkowany projekt, a i tak na froncie nie ma tego serduszka, które podobało mi się najbardziej i to właśnie ono zadecydowało o wyborze wzoru! Na projekcie, który wysłała, nie było go, i upomniałam się o to, to powiedziała, że przed drukiem będzie dodane. I nie ma. To może i szczegół, ale dla mnie on był ważny... Druga sprawa, druk średniej jakości, na niektórych elementach widać piksele. Też - kto się będzie na to przyglądał? Ja. Po trzecie, one są z kokardką i bonus jest taki, że jak się ją założy, to zasłania treść zaproszenia... Ja myślałam, że ona jest tylko przyklejona z przodu, a tu psikus.. Po czwarte, na stronie papier wygląda na matowy, czerpany a to, co dostałam jest na błyszczącym. Więc jeśli coś dopisać, to nie ma jak, trzeba będzie bardzo uważać, żeby nie popsuć. Po piąte, na jednym z zaproszeń są tylko imiona gości... i to nie wszystkie. A miejsce było..
Że nie wspomnę o tym, że w paczce nie było winietek, a powinny, a sama paczka została wysłana wczoraj, a nie, jak twierdziła pani - w czwartek..
Po prostu brak mi słów... Przy czym, jak pisałam do nich wczoraj o numer przesyłki, to odpisali, że ta pani już u nich nie pracuje.. ciekawe tylko, czy efekt pracy, który trzymam w dłoniach jest jej, czy całości firmy...
Najgorsze jest to, że już nie bardzo jest się jak dochodzić z nimi, bo nie bardzo jest na to czas. Załamka.

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 13:20   #2466
ZakochanaZabka
Zadomowienie

o kurcze Ola no to nie fajnie Cie urządzili.... ja bym sie jeszcze z nimi kłóciła.... niech Ci przesyłają nowe.... jak najszybciej i strasz ich czym sie tylko da.. jak nie zdążą przesłać nowych to rozdasz te co masz, ALE WALCZ O SWOJE!!!!
Stary 2015-02-03, 13:46   #2467
anka1897
Wtajemniczenie

Oluniuniunia szczegóły zamówienia uzgadniałaś telefonicznie czy mailowo? Oczywiście reklamowałabym zamówienie - jeśli wszystko co nam napisałaś masz potwierdzone w wiadomościach od tej Pani wyślij do nich kopie wiadomości. Jeśli były to ustne uzgodnienia powołaj się na rozmowy z nią (najlepiej podaj konkretne daty), ale w tym przypadku udowodnienie Twoich racji będzie trudniejsze. Prawdopodobne jest, że jakości wydruku i papieru nie uda się zmienić ale zawsze warto spróbować.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-03, 13:49   #2468
Oluniuniunia
Rozeznanie

Wszystko mejlem, oni nie odbierają telefonu, nawet teraz do nich dzwoniłam. Napisałam wszystko i zobaczymy co odpiszą. Na nowe zaproszenia nie chcę już czekać.. A jak znów im zejdzie miesiąc? Najwyżej będą takie..

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-03, 14:38   #2469
karmiii
Rozeznanie

Hej dziewczyny bardzo wam zazdroszczę już wyboru obrączek, tak wczoraj rozmawiałam z TŻtem, że po co ustaliliśmy na kwiecień chciałabym już
Na początku miał byc październik, ale nie było wolnego terminu w domu weselnym w którym chcieliśmy. Co do zespołu to znalazłam zespół Coma w Kielcach możecie coś napisac na ich temat? Słyszał ktoś coś?

Oluniuniunia bardzo mi przykro z powodu tych zaproszeń , co to za firma? A może zamówic z jakiejś innej firmy z jakiej będzie szybko i sprawnie, a z tą się wykłócac o zwrot pieniędzy w między czasie?
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 14:40   #2470
ZakochanaZabka
Zadomowienie

trzymam kciuki zeby sie udalo, strasz ich ze zrobisz im niezła opinie na każdym forum, strasz prawami konsumenta i wgl... moze coś pomoże
Stary 2015-02-03, 14:41   #2471
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
łykam troche neosine bo mama moja ma gorączke przez jakiegoś wirusa i lekarz kazał jej to kupić, czytałam ulotkę i właśnie widziałam ze to na opryszczkę, wiec troche jej podkradam, ale właśnie może nieodpowiednie dawki... musze wiecej ukraść
neosine odkryłam w styczniu tego roku, brała mnie choroba już trzy razy i za każdym razem mnie uratował ten lek, słyszałam też że betaglukan jest niczego sobie
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 17:04   #2472
Asia1029
Raczkowanie

Zgadzam się z dziewczynami, Olunia nie odpuszczaj Dzwoń tam, postrasz ich to może troszkę się zmiękną.
Kurcze, nie wyobrażam sobie jak tak można nie wywiązać się od umowy
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 17:38   #2473
antena22
Zadomowienie

Olunia strasznie Ci wspolczuje.Ja na Twoim miejscu poszlabym do rzecznika praw konsumenckich.A moze poszukaj innej firmy?Jak pracowalam na studiach w centrum miasta to na Sienkiewicza byl (u w sumie nadal jest)sklep Mega.Wiem ze robili tam zaproszenia i zawsze jak szlam tam na ksero to byly jakies pary ogladac.Moze przejdz sie tam i zobacz co maja w ofercie.Pamietam ze dziewczyna ktora robila projekty tych zaproszen byla na miejscu.Sklep jest za skrzyzowaniem z ul.Hipoteczna idac od dworca po lewej stronie
Stary 2015-02-03, 17:40   #2474
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ola pokaż zdjęcia zaproszeń tych w necie jakie były w ofercie i swoich. Może nie jest źle??? ja zamawiałam z allegro po 1.20 i każdy bardzo chwali. Jedyne co mnie nie pasował to za mała czcionka ale tu przyznaję się nawet nie zapytałam o rozmiar.

Mahoń śliczne obrączki Chciałam takie dopóki nie dowiedziałam się że TŻ właśnie taką miał z ex żoną.... Nie chcę żeby znowu taką miał. Niedługo my coś musimy wybrać.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2015-02-03 o 17:47
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 18:45   #2475
mikonada
Zakorzenienie

no to my mamy takie obrączki jak poniżej

przerabiane w Topazie, zmniejszenie jednej, polerka i grawer- 100zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1305male.jpg (40,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1306male.jpg (53,4 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez mikonada
Czas edycji: 2015-02-03 o 19:15
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-03, 20:09   #2476
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyszły mi zaproszenia.. I jestem załamana
Gadałam z babką od początku stycznia o tych zaproszeniach, zamówiliśmy je 9 stycznia.. milion razy wałkowany projekt, a i tak na froncie nie ma tego serduszka, które podobało mi się najbardziej i to właśnie ono zadecydowało o wyborze wzoru! Na projekcie, który wysłała, nie było go, i upomniałam się o to, to powiedziała, że przed drukiem będzie dodane. I nie ma. To może i szczegół, ale dla mnie on był ważny... Druga sprawa, druk średniej jakości, na niektórych elementach widać piksele. Też - kto się będzie na to przyglądał? Ja. Po trzecie, one są z kokardką i bonus jest taki, że jak się ją założy, to zasłania treść zaproszenia... Ja myślałam, że ona jest tylko przyklejona z przodu, a tu psikus.. Po czwarte, na stronie papier wygląda na matowy, czerpany a to, co dostałam jest na błyszczącym. Więc jeśli coś dopisać, to nie ma jak, trzeba będzie bardzo uważać, żeby nie popsuć. Po piąte, na jednym z zaproszeń są tylko imiona gości... i to nie wszystkie. A miejsce było..
Że nie wspomnę o tym, że w paczce nie było winietek, a powinny, a sama paczka została wysłana wczoraj, a nie, jak twierdziła pani - w czwartek..
Po prostu brak mi słów... Przy czym, jak pisałam do nich wczoraj o numer przesyłki, to odpisali, że ta pani już u nich nie pracuje.. ciekawe tylko, czy efekt pracy, który trzymam w dłoniach jest jej, czy całości firmy...
Najgorsze jest to, że już nie bardzo jest się jak dochodzić z nimi, bo nie bardzo jest na to czas. Załamka.
o matko ale załamka!! Normalnie ich
ale nie odpuszczaj! Nie pozostawiaj ich bezkarnymi bo będą dalej tak nabijać w butelkę.. Może dobrym wyjściem byłoby zamówienie innych a z tamtymi dochodzenie się do skutku.. aleeee przecież jak zamawiasz przez internet to możesz odesłać i domagać się o zwrot kasy w ciągu 14 (?) bez podawania przyczyny, to tak samo jest z personalizowanymi rzeczami, bo nie wiem?

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny bardzo wam zazdroszczę już wyboru obrączek, tak wczoraj rozmawiałam z TŻtem, że po co ustaliliśmy na kwiecień chciałabym już
Na początku miał byc październik, ale nie było wolnego terminu w domu weselnym w którym chcieliśmy. Co do zespołu to znalazłam zespół Coma w Kielcach możecie coś napisac na ich temat? Słyszał ktoś coś?

Oluniuniunia bardzo mi przykro z powodu tych zaproszeń , co to za firma? A może zamówic z jakiejś innej firmy z jakiej będzie szybko i sprawnie, a z tą się wykłócac o zwrot pieniędzy w między czasie?
Grali u mnie na studniówce, z tego co pamiętam było całkiem nieźle..
aż mam ochotę obejrzeć sobie płytę ze studniówki

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ola pokaż zdjęcia zaproszeń tych w necie jakie były w ofercie i swoich. Może nie jest źle??? ja zamawiałam z allegro po 1.20 i każdy bardzo chwali. Jedyne co mnie nie pasował to za mała czcionka ale tu przyznaję się nawet nie zapytałam o rozmiar.

Mahoń śliczne obrączki Chciałam takie dopóki nie dowiedziałam się że TŻ właśnie taką miał z ex żoną.... Nie chcę żeby znowu taką miał. Niedługo my coś musimy wybrać.
A dziękuję
to musisz wybrać kompletnie inne w takim razie!

09.05.2015
Stary 2015-02-03, 20:27   #2477
antena22
Zadomowienie

Dziewczyny wpadlam sna szatanski pomysl zeby usunac koronke z plecow mojej sukni.Myslicie ze w Paryzance zgodza sie na cos takiego?Chodzi mi jeszcze po glowie obciecie trenu,ale nie wiem czy nie strqci wtedy ksztaltu...moja suknia to Sposabella Demi 1403
Stary 2015-02-03, 20:33   #2478
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość

Coma, to znam ten "większy" zespół :P
Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Olunia strasznie Ci wspolczuje.Ja na Twoim miejscu poszlabym do rzecznika praw konsumenckich.A moze poszukaj innej firmy?Jak pracowalam na studiach w centrum miasta to na Sienkiewicza byl (u w sumie nadal jest)sklep Mega.Wiem ze robili tam zaproszenia i zawsze jak szlam tam na ksero to byly jakies pary ogladac.Moze przejdz sie tam i zobacz co maja w ofercie.Pamietam ze dziewczyna ktora robila projekty tych zaproszen byla na miejscu.Sklep jest za skrzyzowaniem z ul.Hipoteczna idac od dworca po lewej stronie
W Medze takie zaproszenia jak my zamówiliśmy kosztują 3,20.. także...

Cytat:
o matko ale załamka!! Normalnie ich
ale nie odpuszczaj! Nie pozostawiaj ich bezkarnymi bo będą dalej tak nabijać w butelkę.. Może dobrym wyjściem byłoby zamówienie innych a z tamtymi dochodzenie się do skutku.. aleeee przecież jak zamawiasz przez internet to możesz odesłać i domagać się o zwrot kasy w ciągu 14 (?) bez podawania przyczyny, to tak samo jest z personalizowanymi rzeczami, bo nie wiem?

Grali u mnie na studniówce, z tego co pamiętam było całkiem nieźle..
aż mam ochotę obejrzeć sobie płytę ze studniówki

A dziękuję
to musisz wybrać kompletnie inne w takim razie!
Co do zaproszeń. Odpisali, że tamta babka im generalnie narobiła bałaganu, powiedzieli, że jeśli odeślę im te zaproszenia, to dodrukują te serduszka i linie.. ale ja nie mam ochoty znów na to czekać, nie wiadomo ile im zejdzie... Odpisali, że mogą oddać nam 10% wartości zamówienia, czyli.. 6,50 zł ... I oczywiście winietki i to nowe zaproszenie doślą na ich koszt. Zdjęcia załączam, same oceńcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f12.jpg (87,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4114.jpg (89,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4116.jpg (96,7 KB, 50 załadowań)

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-02-03 o 20:37
Stary 2015-02-03, 20:40   #2479
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wpadlam sna szatanski pomysl zeby usunac koronke z plecow mojej sukni.Myslicie ze w Paryzance zgodza sie na cos takiego?Chodzi mi jeszcze po glowie obciecie trenu,ale nie wiem czy nie strqci wtedy ksztaltu...moja suknia to Sposabella Demi 1403

suknie piekna taka jaka jest
czy moge spytac ile kosztuje?
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-03, 20:44   #2480
mahoniowa
Zadomowienie

Ola a na jakiej podstawie tylko 10% zamówienia?
jak oddaję bluzkę czy buty z reklamacją to najpierw mi wymieniają na nowe, a jak ciągle mi coś nie odpowiada/psuje się itp to oddają 100% i to często bez dyskusji, nie daj się!!

09.05.2015
Stary 2015-02-03, 20:46   #2481
lyoness
Raczkowanie

Cytat:

Co do zaproszeń. Odpisali, że tamta babka im generalnie narobiła bałaganu, powiedzieli, że jeśli odeślę im te zaproszenia, to dodrukują te serduszka i linie.. ale ja nie mam ochoty znów na to czekać, nie wiadomo ile im zejdzie... Odpisali, że mogą oddać nam 10% wartości zamówienia, czyli.. 6,50 zł ... I oczywiście winietki i to nowe zaproszenie doślą na ich koszt. Zdjęcia załączam, same oceńcie.
nie stresuj sie, zaproszenia sa bardzo ladne
Faktycznie z serduszkiem wyglada lepiej, ale i tak sa sliczne. musisz tez pamietac ze ostatecznie goscie spojrza na zaproszenie raz, wloza do szuflady i zapomna. co do wstazeczki to ewentualnie mozesz sie zabawic, wyciac czesc ze srodka zaproszenia, podwinac koncowki i przykleic do pierwszej strony, ale czy warto...
Stary 2015-02-03, 21:11   #2482
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:

ola zaproszenia są ladne, goście i tak nie beda wiedzieć jakie miały być finalnie a mają swój urok, wiec jeśli nie chce Ci sie wysyłać ich to zostaw jakie są, a wstążeczka weź obejmij obie kartki, tak jakby wiązała zaproszenie
Stary 2015-02-03, 21:19   #2483
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Ola a na jakiej podstawie tylko 10% zamówienia?
jak oddaję bluzkę czy buty z reklamacją to najpierw mi wymieniają na nowe, a jak ciągle mi coś nie odpowiada/psuje się itp to oddają 100% i to często bez dyskusji, nie daj się!!
W sumie masz rację..
Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
nie stresuj sie, zaproszenia sa bardzo ladne
Faktycznie z serduszkiem wyglada lepiej, ale i tak sa sliczne. musisz tez pamietac ze ostatecznie goscie spojrza na zaproszenie raz, wloza do szuflady i zapomna. co do wstazeczki to ewentualnie mozesz sie zabawic, wyciac czesc ze srodka zaproszenia, podwinac koncowki i przykleic do pierwszej strony, ale czy warto...
To też racja, że w zasadzie tylko mnie przeszkadzają te "niedociągnięcia", ale jednak towar jest niezgodny z zamówieniem.. Ta wstążka jest zdejmowana, więc po prostu chyba ją przykleję.. Bo zakłada się ją ciężko, ludzie na pewno ściągną ją i rzucą a bez niej to zaproszenie wygląda już całkiem źle.. raczej nie będę ich odsyłać, bo szkoda mi czasu, po prostu zostaną takie jak są, trudno, z tym, że poprzyklejam te wstążki... Prawda jest taka, że naprawdę mało kto zwróci uwagę na te zaproszenia..

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
suknie piekna taka jaka jest
czy moge spytac ile kosztuje?
Ja też uważam, żeby zostawić tak, jak jest, i koronkę, i tren.

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-03, 21:24   #2484
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
W sumie masz rację..

To też racja, że w zasadzie tylko mnie przeszkadzają te "niedociągnięcia", ale jednak towar jest niezgodny z zamówieniem.. Ta wstążka jest zdejmowana, więc po prostu chyba ją przykleję.. Bo zakłada się ją ciężko, ludzie na pewno ściągną ją i rzucą a bez niej to zaproszenie wygląda już całkiem źle.. raczej nie będę ich odsyłać, bo szkoda mi czasu, po prostu zostaną takie jak są, trudno, z tym, że poprzyklejam te wstążki... Prawda jest taka, że naprawdę mało kto zwróci uwagę na te zaproszenia..
Zdecydowanie towar jest niezgodny z tym co zamawialas wiec powinnas chociaz dostac jakis rabat albo winietki gratis, ale zamawiac od nowa i czekac nie wiadomo ile to kiepski pomysl, tylko bys sie bardziej denerwowala, wiec glowa do gory kieliszek winka tez pomoze i zacznijcie rozdawac
Stary 2015-02-03, 22:10   #2485
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ola zaproszenia są ok, jedyne co bym zmieniła to ta tasiemka bo faktycznie zasłania tekst. A firma co za bezczelni ludzie, oni zawinili i co 10%??? Śmiech na sali.... A wysyłając do poprawki to uważaj żeby czegoś nie pognietli drukując już zagięte kartoniki też jest ryzyko...
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-03, 23:22   #2486
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa Naprawdę już mi lepiej Poprawię tylko tę wstążkę i będziemy rozdawać. A z firmą będę walczyć, a właściwie pałeczkę przejął w tej kwestii mój Gladiator, bo ja raczej mało waleczna jestem..

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-04, 07:17   #2487
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Usunięcie koronki z pleców... ok, ale nie masz tu mocnych materiałowych ramiączek, które by to umożliwiły i trzymały suknię. Po usunięciu koronki z pleców musiałabyś się też pozbyc przodu, bo to jest jak jedność...

Cytat:
Mi jedyne co by wadziło to ta tasiemka. Ale sprytnie można to zmienić.
Kup klej "Magic" w papierniczym, dotnij tasiemkę i przyklej ją tylko z przodu z tą kokardką i po sprawie.
Jeśli Ci się chce bawić
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-04, 07:56   #2488
antena22
Zadomowienie

Lyonness suknia kosztuje cos ok.3600 jesli mnie pamiec nie myli.Ja kupilam gotowy model w salonie za 2500.W cenie mam wypranie sukni,odswiezenie,dopasow anie do mnie.Pomyslalam o wycieciu tej koronki bo pierwotnie chcialam suknie z odkrytymi plecami.Mierzylam jeszcze jeden model tej firmy wlasnie z golymi plecami ale bardzo gryzlo mnie wykonczenie i tak jakos mnie naszlo zeby z ta pokombinowac.Dobrze ze sprowadzilyscie mnie na ziemie
Olunia zaproszenia rzeczywiscie sie roznia,ale i tak sa ladne.Mimo wszystko uwazam ze te zaproszenia gdzie ma nazwisk powinnas reklamowac.
Stary 2015-02-04, 09:13   #2489
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Usunięcie koronki z pleców... ok, ale nie masz tu mocnych materiałowych ramiączek, które by to umożliwiły i trzymały suknię. Po usunięciu koronki z pleców musiałabyś się też pozbyc przodu, bo to jest jak jedność...

Mi jedyne co by wadziło to ta tasiemka. Ale sprytnie można to zmienić.
Kup klej "Magic" w papierniczym, dotnij tasiemkę i przyklej ją tylko z przodu z tą kokardką i po sprawie.
Jeśli Ci się chce bawić
ja bym Magikiem tego nie kleiła bo tasiemka jest cieniutka, żeby nie przebiło, są takie fajne kleje jak te korektory 'myszki', ja kupiłam ostatnio w biedronce i klei bardzo bardzo mocno! no i nie zostawia śladów no i idzie szybciej niż klejem

09.05.2015
Stary 2015-02-04, 09:17   #2490
mogg
Zakorzenienie

Ja chyba w sobote odpadam ;((( na antybiotyku siedze i mowic nie moge , zreszta tz tez

mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości