Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-25, 11:59   #2461
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a ile jej stópka ma w cm? bo też jakoś nie mam pewności czy Hania ma dobry rozmiar
Natala, Janek ma stopę 12,5, z przejściowych Emeli Pani poradziła rozmiar 21, ale śniegowce już 22. Poza tym bardzo dużo zależy od buta - mierzyliśmy wczoraj śniegowce różnych firm i rozmiarówka, która pasowała wahała się miedzy 21 a 23. Polecam test "patyczkowy" : mierzysz dziecku stópkę, na tą długość przycinasz sobie patyczek i wkładasz do każdego bucika - dzięki temu wiesz dokładnie ile zapasu będzie - bo jak włożysz na nóżkę, to nie widać.

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Igor od wczoraj chodzi wreszcie co prawda baaaardzo chwiejnym krokiem ale już śmiga po salonie wzdłuż i wszerz
myślałam że nigdy to nie nastąpi
Jeeeeeeeeeeee

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej
Snieg mamy
Filip lata do okna, patrzy jak sypie i robi brrr (że zimno)

Mój się rozkopuje.
Ja też chcę śnieg

A mój nie, bo śpi w śpiworku

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

Piotruszek mi "choruje" - temp. od 37.8 - 39.2 i tak skacze od wczoraj od 18
co jest , żadnych objawów choroby ani kaszlu, ani kataru nic
na razie czekam,
marudzi na całego więc biorę się do roboty póki przysnął
buziaki dla Was i zdrówka dla malutkich i dużych chorowitków
No to kciuki, żeby się nic nie rozwinęło

Żuk mi też trochę gorączkuje tak max do 38,1 i do tego ma katar, ale przezroczysty i lejący... obstawiam te cholerne 4, co to już pod palcem wyczuwam, ale się nie przebijają Generalnie maruda jest, kupy brzydkie i w ogóle do doopy...

Poza tym mam problem ze żłobkiem - zadzwoniła dzisiaj właścicielka, że któraś niezadowolona mama, zamiast porozmawiać, nasłała sanepid, a niestety przy "kierowanych" zgłoszeniach oni zawsze się do czegoś przeczepią. No i znaleźli jakieś pierdoły, czego efekt jest taki, że 8 dzieci które nie są na "pełny etat" musi zrezygnować do momentu wykonania pewnych prac budowlanych
Oczywiście, że jesteśmy w tej grupie i oczywiście coś muszę z Jankiem do połowy stycznia zrobić
Babka zachowała się fajnie - powiedziała, że jeśli przeniosę dziecko gdzie indziej, to zwróci mi kasę za listopad i wpisowe, ale średnio chcę Janka stamtąd zabierać. No i albo teraz teściową zatrudnimy na trzy tygodnie grudnia - od 18 mam urlop, i potem na dwa stycznia - Bartek z kolei do 6 stycznia jest w domu, a do końca stycznia żłobek będzie zrobiony. Druga wersja jest taka, ze rezygnujemy, szukamy żłoba i ręce do Bozi, żeby Jasiek się w nim odnalazł. Padaka
Chyba, że ktoś wypowie umowę, albo dziecko jakieś się rozchoruje, to Jaśko wskakuje na to miejsce...

Z innych wiadomości kupiliśmy śniegowce, bo te które kupiliśmy wcześniej okazały się być za duże

Aha, no i Skoda już jest w Wieliczce, więc czekamy na papiery, potem rejestracja i ubezpieczenie i jest szansa w połowie przyszłego tygodnia na odbiór

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:21   #2462
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Vea nie czaję o co im chodzi z tym żłobkiem

w temacie bombek. Dawno temu tata kupił nietłukące się. Rzuciłam jedną i wow, faktycznie nie tłuką się rzuciłam wszystkie i wszystkie się potłukły
Stary 2014-11-25, 12:25   #2463
teacherka
Zakorzenienie

Passion

Właśnie zarobiłam 100 w niecałą godzinkę. Sprzedaję niechciane zabawki i przeczytane książki o dzieciach.

Vea, ale lipa... Może babcia pomoże

Jakie zestawy Duplo polecacie na początek? Bo pisze list do św. Mikołaja.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 12:58   #2464
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Vea nie czaję o co im chodzi z tym żłobkiem

w temacie bombek. Dawno temu tata kupił nietłukące się. Rzuciłam jedną i wow, faktycznie nie tłuką się rzuciłam wszystkie i wszystkie się potłukły
ja tak próbowałam z niełamiącą się parasolką. Dostałam kiedyś od małża, ale jeszcze przed ślubem, taką lekką parasolkę z włókna węglowego. Powiedział, że się nie złamie. Chciałam pokazać bratu jaki super prezent dostałam i złamałam ją na kolanie Potem ukrywałam to przed Wojtkiem dłuuugo
Stary 2014-11-25, 13:02   #2465
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Żuk mi też trochę gorączkuje tak max do 38,1 i do tego ma katar, ale przezroczysty i lejący... obstawiam te cholerne 4, co to już pod palcem wyczuwam, ale się nie przebijają Generalnie maruda jest, kupy brzydkie i w ogóle do doopy...

Poza tym mam problem ze żłobkiem - zadzwoniła dzisiaj właścicielka, że któraś niezadowolona mama, zamiast porozmawiać, nasłała sanepid, a niestety przy "kierowanych" zgłoszeniach oni zawsze się do czegoś przeczepią. No i znaleźli jakieś pierdoły, czego efekt jest taki, że 8 dzieci które nie są na "pełny etat" musi zrezygnować do momentu wykonania pewnych prac budowlanych
Oczywiście, że jesteśmy w tej grupie i oczywiście coś muszę z Jankiem do połowy stycznia zrobić
Babka zachowała się fajnie - powiedziała, że jeśli przeniosę dziecko gdzie indziej, to zwróci mi kasę za listopad i wpisowe, ale średnio chcę Janka stamtąd zabierać. No i albo teraz teściową zatrudnimy na trzy tygodnie grudnia - od 18 mam urlop, i potem na dwa stycznia - Bartek z kolei do 6 stycznia jest w domu, a do końca stycznia żłobek będzie zrobiony. Druga wersja jest taka, ze rezygnujemy, szukamy żłoba i ręce do Bozi, żeby Jasiek się w nim odnalazł. Padaka
Chyba, że ktoś wypowie umowę, albo dziecko jakieś się rozchoruje, to Jaśko wskakuje na to miejsce...
:
Pewnie zęby, współczuje.
I faktycznie, nieciekawie z tym żłobkiem
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 13:06   #2466
teacherka
Zakorzenienie

4 są wredne i rzeczywiście takie "podwójne", ja nawet nie chcę myśleć co będzie przy trójkach...
Stary 2014-11-25, 13:21   #2467
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Brawo dla Igorka, zdrówka dla chorowitków

Ja już mam dość, wysiadam... Kolejna nocka z 4-godzinną przerwą w spaniu. Obudziła się z rykiem, potem dłuuuugo dłuuugo zasnąć nie mogła. Niby kłądzie się, ale tak strasznie sapie i wierzga nogą, że nie może usnąć. A mi już ręce i nogi drętwiały, do tego zawroty głowy i ogólne roztrzęsienie. ;/ Ma-sa-kra..
to samo u nas, tyle, że Kornik leży sobie i patrzy. Strasznie sapie przez smoka i nie ciągnie go w ogole tylko trzyma w buzi.
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Bartek tez w sumie wieksza czesc dnia nawija, ale na razie bez sensu nie rozpoznaje zadnych kotow, pieskow, bo nie da sobie pokazac tylko wyrywa ksiazeczki... a u nas malo jest psow, kotow samopas biegajacych nie ma w ogole wiec biedne dziecko rosnie w nieswiadomosci haha

oki doki, jam tez chetna na spotkanko tylko ze bede w pl (o ile gin pozwoli) od 19.12 do po sylwestrze wiec nie wiem czy nam wypali bo pewnie bedziesz miala mlyn miedzy swietami??

Gratulacje

Bartek tez byl mily a teraz zboj...2 teraz jest zboj wiec mam nadzieje

ja daje kolderke ale i tak budzi sie na niej... kupilam cieple pizamki

u nas to samo

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Misia a w ciazy z Kornem tez tak malo przytylas??
tyłam mniej, ale więcej ważyłam, bo zaczynałam z wagą 58 kg.
I 62.5 kg wazyłam w 17 tygodniu

Ja juz po USG, szczęście malutkie waży 2000g, ginka powiedziała, że nie dobije nawet do wagi Kornika. Sprawdziła przepływy, wszystko ok. Antos pokazał swoj sprzęt w całej okazałości. Także napewno jest chłopcem.
I wiecie ma piekne duże oczy !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 13:43   #2468
passion80
Zakorzenienie

Misia, super kawał chłopa

Jaika, to neiźle że na kolanie poszła swoją droga nei słyszałam o takiej

Teacherka, gratulacje, co żeś sprzedała?
Stary 2014-11-25, 13:45   #2469
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Ja juz po USG, szczęście malutkie waży 2000g, ginka powiedziała, że nie dobije nawet do wagi Kornika. Sprawdziła przepływy, wszystko ok. Antos pokazał swoj sprzęt w całej okazałości. Także napewno jest chłopcem.

Dziewczyny do ćwiczeń jakie najlepsze buty? Mogą być do biegania?
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 13:46   #2470
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ja tak próbowałam z niełamiącą się parasolką. Dostałam kiedyś od małża, ale jeszcze przed ślubem, taką lekką parasolkę z włókna węglowego. Powiedział, że się nie złamie. Chciałam pokazać bratu jaki super prezent dostałam i złamałam ją na kolanie Potem ukrywałam to przed Wojtkiem dłuuugo
Haha
Cytat:
4 są wredne i rzeczywiście takie "podwójne", ja nawet nie chcę myśleć co będzie przy trójkach...
Kurcze to jakby 8zębów
Cytat:
to samo u nas, tyle, że Kornik leży sobie i patrzy. Strasznie sapie przez smoka i nie ciągnie go w ogole tylko trzyma w buzi.

Super ze wszystko ok

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 14:05   #2471
misia332
Zakorzenienie

aha, 29.12 będziemy usuwać krążek

Stary 2014-11-25, 14:31   #2472
passion80
Zakorzenienie

Natala, czekam na info!

Misia, masz przy tym infekcje? Inwersja kiedyś pisała, że przy krązku lubią się pojawiać
Stary 2014-11-25, 15:04   #2473
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

no to chyba wiecej przytylas bo teraz do 30ktoregos tyg 5 kg, a wczesniej przez 17 tc 4,5 kg?

Super ze na usg wszystko dobrze

Cytat:
czyli ze porod w sylwestra?

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

ja dzis przez prawie godzine kleilam ksiazeczke Bartusia i i tak chyba nic z tego nie bedzie ta ksiege dzwiekow... Bartek lubi przegladac i juz jest w kartkach...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 15:10   #2474
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis przez prawie godzine kleilam ksiazeczke Bartusia i i tak chyba nic z tego nie bedzie ta ksiege dzwiekow... Bartek lubi przegladac i juz jest w kartkach...
brr, ja tak żałuje, że kupiłam tą książeczke Filip nie miał ją ani razu w ręce. Zaraz po zakupie, mojej siostrzenicy, spadła na ziemie i roztrzaskała się. Miałam posklejać ale nie wiem jak się za to zabrać.
Jeszcze te paskudne, zniekształcone obrazki. I to szpinak robi blee (czy jakoś tak)
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 15:12   #2475
teacherka
Zakorzenienie

Boja, czytaj, że szpinak robi mniam mniam. My tak robimy. A na rozwalone kartki mam plan, żeby porobić dziurki dziurkaczem i związać tasiemką. Nasza Księga w kawałkach, ale od namiętnego czytania.
Stary 2014-11-25, 15:18   #2476
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Boja, czytaj, że szpinak robi mniam mniam. My tak robimy. A na rozwalone kartki mam plan, żeby porobić dziurki dziurkaczem i związać tasiemką. Nasza Księga w kawałkach, ale od namiętnego czytania.
Jeszcze Filipowi jej nie pokazywałam wygląda jakby miała kilka lat, a nowa. W sumie dobry plan z tym dziurkaczem.
Zapomniałam o niej, Samba mi przypomniała
Chociaż strasznie nie podobają mi się te rysunki w środku.
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 15:21   #2477
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Jakas nieporeczna ta księga ale poza tym bardzo fajna. My niestety nie mamy. Chciałabym te książki polecane przez motylka ale poza netem nie umiem znaleźć...
Jutro na wieczór jadę do biedry polować na książkę ta dźwiękówa hałaśliwe zwierzęta. Od miesiąca poluje na cos w tym stylu i musimy ja miec! Na szczęście w jednej biedronce maja powykładany towar juz na wieczór to jest szansa bo zanim my rano sie wyszykujemy to robi sie południe

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-11-25, 15:23   #2478
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Jakas nieporeczna ta księga ale poza tym bardzo fajna. My niestety nie mamy. Chciałabym te książki polecane przez motylka ale poza netem nie umiem znaleźć...
Jutro na wieczór jadę do biedry polować na książkę ta dźwiękówa hałaśliwe zwierzęta. Od miesiąca poluje na cos w tym stylu i musimy ja miec! Na szczęście w jednej biedronce maja powykładany towar juz na wieczór to jest szansa bo zanim my rano sie wyszykujemy to robi sie południe
A od jutra jest ta książka w biedronce?
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 15:26   #2479
mariiasia
Zadomowienie

Szymek ma motorek w du.pce nie nadążam
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Czarna, ja tylko sprostuje ze zielony katar jest BAKTERYJNY. Najlepiej zrobić wymaz z antybiogramem. Ogólnie nie wróży nic dobrego ale moja Zuzia co raz taki ma/podobny. I najwyraźniej u niej to jest alergiczny (tylko jeszcze nie wiem na co ).
(...)
przepraszam, nie chciałam nikogo w błąd wprowadzić

Brydzia brawo dla Igorka!

Isabell zdrówka dla Was

bojatoja jesteśmy na tym samym etapie przebijania czwórek i czy to możliwe, że już się przebijają trójki? bo czuć je pod palcem i widać pod dziąsełkiem
a co do butów, to moje, w których biegam w terenie się na ćwiczenia nie sprawdziły, bo mają ślizgającą się podeszwę

vea już niedługo nowa fura pokaż jakie śniegowce kupiłaś, bo ja też w końcu muszę jakieś zamówić.
a cod o baby ze żłoba to no comment

passion jaika

teacherka dzięki za link do wykrojów jak tam komin? ja będę kończyć dziś. i chcę jeszcze uszyć czapę pilotkę

Misia super!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-25, 15:28   #2480
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

bojatoja jesteśmy na tym samym etapie przebijania czwórek i czy to możliwe, że już się przebijają trójki? bo czuć je pod palcem i widać pod dziąsełkiem
a co do butów, to moje, w których biegam w terenie się na ćwiczenia nie sprawdziły, bo mają ślizgającą się podeszwę
O dzięki za info o butach
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 15:34   #2481
teacherka
Zakorzenienie

Boja, . Obrazki bardzo specyficzne, wolałabym może takie "zwyczajne", ale cóż. Możemy sobie same narysować.

Poziomkowa, Sto zwierzaków i Sto pierwszych słów kupowałam w Empiku. Na moim blogu znajdziesz fotki wnętrza jeśli Cię to interesuje. Na razie tylko zwierzaki, ale jak chcesz to pstryknę i sto pierwszych słów. KSięga jest ciężka, bo duuużo obrazków, ale jak dla mnie to plus. Do trzymania w rączkach kiepska, ale jak się położy na podłodze/stoliku to jest super. Dobrze, że strony niby twarde a cienkie. Ja też się czaję na te hałaśliwe zwierzęta, choć jutro-pojutrze powinno przyjść zamówienie z Arosa (za 200 zł)

Mariiasia, będziesz szyła? Ja dokończyłam, trochę koślawa góra mi wyszła, ale ja po prostu kiepsko szyję po okręgu... Komin czeka na wolną chwilę, nie zdązyłam już wczoraj niestety.

Passion, posłałam w świat Szczeniaczka Uczniaczka, bo mi działa na nerwy strasznie, a Zuzka nie okazuje szczególnego zainteresowania. Do tego Konik morski, bo przestał pełnić swoją funkcję (nie usypia ) i raczkujący Kubuś Puchatek. No i trochę ksiażek. A teraz pstrykam ubranka bo może na fali uda się sprzedać i ubranka.

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-11-25 o 15:35
Stary 2014-11-25, 15:36   #2482
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
A od jutra jest ta książka w biedronce?
Nie, od czwartku, ale akurat w tej biedrze można sie przyczaić juz dzień wczesniej na wieczór co dla mnie jest wygodniejsze tych zwierząt tam jest multum.

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-11-25, 15:54   #2483
gorgulek
Zakorzenienie

Mariiasia, spoko każdy może się pomylić

Wracamy z Ikei nie pytajcie ile wydalam
Ale dobrze pojechać i obejrzeć bo zmieniła mi się koncepcja i trochę innych rzeczy wzielam. Pora wynosić się z sypialni.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 16:22   #2484
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny do ćwiczeń jakie najlepsze buty? Mogą być do biegania?
Absolutnie nie do biegania,bo one mają grubszą podeszwę. Do ćwiczeń powinnaś mieć buty, które mają giętka i cieńszą podeszwę i przede wszystkim owa podeszwa nie powinna się ślizgać,bo kontuzja murowana :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 16:47   #2485
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Boja, . Obrazki bardzo specyficzne, wolałabym może takie "zwyczajne", ale cóż. Możemy sobie same narysować.
Kiedyś zaczęłam rysować różne zwierzęta/ rzeczy na takich kartonowych kartach. Przypomniałaś i muszę dokończyć
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Nie, od czwartku, ale akurat w tej biedrze można sie przyczaić juz dzień wczesniej na wieczór co dla mnie jest wygodniejsze tych zwierząt tam jest multum.
Właśnie kiedyś przeglądałam gazetke i ta książeczka wydaje się super jest jeszcze W ruchu i też może być ciekawa.
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mariiasia, spoko każdy może się pomylić

Wracamy z Ikei nie pytajcie ile wydalam
Ale dobrze pojechać i obejrzeć bo zmieniła mi się koncepcja i trochę innych rzeczy wzielam. Pora wynosić się z sypialni.
Co kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Absolutnie nie do biegania,bo one mają grubszą podeszwę. Do ćwiczeń powinnaś mieć buty, które mają giętka i cieńszą podeszwę i przede wszystkim owa podeszwa nie powinna się ślizgać,bo kontuzja murowana :P

Chciałabym jakieś zakupić bo na razie ćwiczę na bosaka, a wiem, że nie powinno.
Czyli jakieś do fitnessu?
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-11-25, 16:56   #2486
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba wiecej przytylas bo teraz do 30ktoregos tyg 5 kg, a wczesniej przez 17 tc 4,5 kg?

Super ze na usg wszystko dobrze

czyli ze porod w sylwestra?

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

faktycznie.
Zobaczymy jaki będzie efekt wagowy na koniec.
Ostatnio wyszło równo 10 kg.

Nie tylko nie Sylwestra i Nowy Rok.

Stary 2014-11-25, 17:09   #2487
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
tez przez mysl przeszedl mi sylwester

gorgulku, robicie pokoik Miłoszkowi?

my dzis spotkalysmy sie z Poli i Lilusią
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-25, 17:38   #2488
mariiasia
Zadomowienie

teacherka CHCĘ uszyć czapę, a co z tego wyjdzie to się okaże ale chyba nie z tego wykroju

boja nie ćwicz na boso!

gorgulek szykuje się remont?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 17:56   #2489
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
tez przez mysl przeszedl mi sylwester

gorgulku, robicie pokoik Miłoszkowi?

my dzis spotkalysmy sie z Poli i Lilusią
O super

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-25, 18:25   #2490
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym jakieś zakupić bo na razie ćwiczę na bosaka, a wiem, że nie powinno.
Czyli jakieś do fitnessu?
Dokładnie
Trochę butów już przerobiłam i jedno jest pewne- nie warto patrzeć tylko na to czy są ładne

Osobiście na siłownię chodziłam w takich http://allegro.pl/buty-damskie-adida...5_Adidas-15575

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości