|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
---- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
co się stało? jadłaś coś? spałaś? zmęczyłąś się??[/QUOTE] no wlasnie nic mi nie bylo.. wybralam sie Tż na zakupy spozywcze do tesco. zdjelam kurtke wiec ani mi goraco nie bylo ani nic mi nie smierdzialo.. po prostu po jakis10 minutach zrobilo mi sie strasznie nie dobrze i mroczki przed oczami.. mowie do tz zeby mi picie slodkie dal to wzial mnie pod reke i prowadzil.. wtedy to juz prawie nic nie widzialam tak milam czarno przed oczami.. tylko kucnelam zamknelam oczy napilam sie i po chwili lepiej mi sie zrobilo.. szczerze nie wiem od czego to.. teraz mnie glowa boli wiec moze spadek cisnienia byl.. ale okropnie sie wtedy czulam i na dodatek wystarszylam siebie i swojego;/ |
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Cicha dobrze, że mąż z tobą był, uważaj na siebie Cytat:
![]() 8 kg! Super ![]() Cytat:
Ale on wstaje przed 5 rano, a ja nie lubię siedzieć sama po nocach, no to śpimy ![]() Cytat:
Cytat:
Witamy
|
||||
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na szybko, jestem po badaniu (tym między 11-14 tygodniem).
Mały ładnie urósł - 6cm Wszystko w normieZawiedziona jednak jestem bo lekarz nie zrobił zdjęć z usg Nie sądziłam, że muszę o nie prosić ![]() Ale nic straconego bo lekarz powiedział, że warto zrobić genetyczne płatne (pomimo, że niema jakiś wskazań) więc na nim dostanę A i podobno sprzęt dużo lepszy
|
#2468 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
PYZY uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
jaki już duży!!!
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa 6 cm! jaki duży! A ja właśnie włożyłam do piekarnika ostatnią blachę pierników i tż brzydal podżera już mi je! ciekawe czy do świat wytrwaja!
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że trzeba prosić o zdjęcie bąbelka, myślałam, że zawsze robią.
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież to kartacze!!! Pyzy są bardziej okrągłe
![]() jadłabym...Ja wczoraj spotkałam się z moimi koleżankami.. hehe oczywiście od razu pierwsze pytanie było czemu nie piję piwa - czyżbym zaszła? ![]() Wszystkie się ucieszyly i gratulowały Wróciłam o 21, poszłam na godzinny spacer z psem a potem leciał fajny film w tv, który się skończył przed pierwszą w nocy.... A pobudka 4:45.. Spałam 4 godziny!!! Ledwo co siedzę teraz w pracy Ale jakoś wczoraj powera dostałam .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał chodzi spać przeważnie po 18, góra po 19 ![]() Cytat:
Ale nie pamiętam dokładnie ![]() Co do opryszczki, to jest groźna tylko jeśli się ma ją pierwszy raz w życiu. Miałam w zeszłej ciąży i z nikim tego nie konsultowałam. Trzeba tylko uważać, czym się ją zwalcza, bo nie wiem czy plasterki są wskazane. Z domowych sposobów można pastą do zębów posmarować. A nie pamiętasz nazwy tego ziołowego leku na przeziębienie? Zapomniałam dopisać, że u mnie od wczoraj mdłości ruszyły pełną parą
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2014-12-12 o 08:00 |
||
|
|
|
#2474 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://czterylewerecewkuchni.blogspo...alpejskie.html a drugie to przepis mojej mamy, w ogóle nie wymagają leżakowania, są bardzo dobre od razu do jedzeniahttp://czterylewerecewkuchni.blo gspot.com/2013/12/pierniki-szybkie-bez-lezakowania.html Cytat:
Cytat:
Wapno z wit c, pewnie masz rację, że chodzi o wchłanianie tylko, że spróbuj kupić takie musujące wapno bez c, udało mi się ale panie w aptece krzywo patrzyły, jakbym wydziwiała obleciałam wtedy niejedną aptekęŚliczne! Ja nie mam cierpliwości do ozdabiania ![]() No i witam Panie przy piąteczku! Widzę, że już ruszyły u was przygotowania do świąt, u nas też kapusta z grzybami nagotowana, bigosik również, kilka pierogów ulepionych ale bałagan taki, że głowa boli... O jedzenie zatem się nie martwię, ale porządki.............. Jesteśmy w trakcie remontów i kurzu wszędzie tyle, co wytrę wychodzi znów do świąt się z niczym nie ogarniemy. Chciałabym okna ozdobić no ale to wypadałoby je umyć Muszę chyba listę zrobić i odhaczać
|
|
#2477 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli już wiadomo, że będzie chłopczyk?---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2478 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
My dziś po ciężkiej nocce, bo Hani katar nie dawał spać, ale ze względu na te moje mdłości poszła do przedszkola. Katar przezroczysty więc nie bakteryjny. Wczoraj Młoda zasnęła o 22 co jej się nigdy nie zdarzało...![]() Cytat:
Co do kawy, to wcześniej uwielbiałam taką z mleczkiem a teraz mnie odrzuca i nie piję... a w poprzedniej ciąży bardzo mi smakowała, ale miałam niskie ciśnienie i nawet gin polecała delikatną wypić... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do opryszczki, to mi nigdy plasterki i inne maści nie pomagają, ale zawsze się ratuję sonolem http://www.poradnikzielarski.pl/leki-ziolowe/sonol.html Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ależ już jest dużo lipcówek
Dostałam skierowanie na badania prenatalne na nfz (test pappa) i mam zapisać się na 2,5 lub 7 stycznia (nie wiadomo czy lekarze go wykonujący nie zrobią sobie długiego weekendu). gkatarzynka jesteśmy z tego samego miasta, witaj
Edytowane przez Anex Czas edycji: 2014-12-12 o 11:57 |
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Napiszę tylko, że moje badanie TSH z wynikiem 29 było pomylone. Laboratorium zawaliło. Miało być 2,9 więc już po strachu
![]() Kilka dni mnie nie było, a tu tyle się dzieje
Edytowane przez sagarmathaa Czas edycji: 2014-12-12 o 12:10 |
|
|
|
#2481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko szkoda ze tyle strachu sie najadlas;/ ja niestety mialam 3,68 i biore leki na obnizenie w styczniu robie nastepne badania i mam nadzieje ze tsh spada..
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
niestety dla kobiety w ciazy nie powinno byc wieksze niz3 wyczytalam ze nawet do 2,5 ma byc ale wiadomo to to jeszcze norma ale u mnie juz lekko podwyzszone wiec dostalam najmniejsza dawke euthyroxu 25 i dziele na pol jeszcze wiec zobaczymy czy mi spadlo
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że wszystko wyszło ok ![]() ale labo powinno 2 razy sprawdzić zapis wyników zanim oddadzą to pacjentom.. ile sie strachu najadłaś, to Twoje..
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Wynik jest w normie, spokojnie. Ja w poprzedniej ciąży miałam na początku 2,89 i lekarz się tym w ogóle nie zainteresował, także spoko
|
||
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Strachu, stresu i kilka nie przespanych nocy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie to jest przesada...
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę, w klinice mówili mi, że odchodzi się od tego 1,5, dużo ważniejsze są pozostałe badania niż TSH.
Ja mam zawsze ok 2,4-2,8 i przed zabiegiem nikogo nie obeszło, bo reszta była ok (ft3, ft4 i brak przeciwciał) A lab też mi raz zrobiło psikusa, kiedyś odbieram wynik TSH a tam coś ponad 4 .. ja spanikowana, że zaczęło się coś dziać, stanęłam z tym wynikiem jak wryta i zaczęłam babie się wyżalać, że właśnie miałam mieć invitro a tak to nie wiadomo co, baba się mnie pyta czy miewałam kiedyś taki wynik, mówię, że nie, nigdy. No i zrobili mi powtórkę za free i co się okazało - 2,4. A nie jest możliwe, żeby ta spadło w 2 dni. Dodatkowo zrobili z tej samej próbki (znaczy tej pierwszej) i tam wyszło znów koło 4 ,, musieli chyba pomieszać fiolki, baba nie umiała mi tego wyjaśnić a ja się nie czepiałam, bo się ładnie zachowali.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

)

Ale on wstaje przed 5 rano, a ja nie lubię siedzieć sama po nocach, no to śpimy 

jaki już duży!!!

i tż brzydal podżera już mi je! ciekawe czy do świat wytrwaja!