Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-03-30, 23:00   #2461
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII

Animale, 27? No to nie¼le!
Szacun. Dla mnie to tak odleg³a data ze nawet o tym nie my¶lê i wydaje mi siê nie osi±galna :-P
Stary 2015-03-30, 23:16   #2462
sarraa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 095

Cytat:
Napisane przez animale Poka¿ wiadomo¶æ
Na wysokoporowatych tez mi pasowal . Po kokosie wlosy u mnie wygladaja normalnie, w sensie nie sa takie sliskie, oklapniete i ociezale jak po kazdym innym oleju, tu nabieraja puszystosci, lepiej sie ukladaja, zupelnie jak nie niskopory ktore znam i ktorych nie cierpie

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Moje naturalki tez sa niskoporowate i grube, jak konskie wlosy. U mnie to kwestia lepszego odzywiania i stalej suplementacji jeszcze na 1,5 miesiaca zanim zaczelam zapuszczac naturalki. Co do objetosci grubych wlosow to farbowane, mimo niesamowitej objetosci wizualnie mialy jakies smutne 7,5cm w kucyku. Naturalki za to, nawet po wyprostowaniu keratyna, gdzie chodzilam kilka miesiecy z wlosami przylizanymi do glowy i zamiast kucyka mialam mysi ogonek, mialy w najlepszym momencie 9,5cm w kucyku. Bez porownania objetosciowo gorzej prezentowaly sie od farbowanych, mimo znacznie wyzszego obwodu. Z czasem wlosy zaczely strasznie wypadac, obwod kucyka malec, a moje wlosy jak na zlosc wizualnie zaczely zysliwac objetosci . Nie sugeruj sie opowiesciami o cienkich niskoporach czy przyklapnietych oraz innych bzdurach, to nic udowodnionego naukowo, to tylko takie przypuszczenia i obserwacje blogerek-wlosomaniaczek, ktore opieraja swoje spostrzezenia tylko na swoich bliskich znajomych .

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Gratuluje . Az sobie przypomnialam, ze u mnie dzisiaj 27 miesiecy bez farby
mo¿e masz racjê, odpowiada mi to, ¿e w³osy s± ¶liskie i l¶ni±, ale grubym kucykiem te¿ nie pogardzê
sarraa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-30, 23:22   #2463
swan999
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 156

animale wielkie gratulacje!

Pamiêtam jak dopiero co zaczyna³y¶my pisaæ na tym w±tku, a tu ju¿ tyle czasu ¶mignê³o

http://DKMS.pl
swan999 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-30, 23:32   #2464
201604291140
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 444

Cytat:
Napisane przez Efkakam Poka¿ wiadomo¶æ
Fajny kolorek, Ewela 37

A wracaj±c do tematu, ¿e naturalki s± brzydkie, bo widaæ to po odro¶cie to wiecie, czêsto kobiety uwa¿aj±, ¿e naturalny kolor im nie pasuje, ale niech siê zastanowi±, czy w ogóle go pamiêtaj±. Kiedy zaczê³y malowaæ? Jak by³y niezbyt urodziwymi podlotkami po 14-16 lat. Kto za ma³olata uwa¿a siê za ³adn± bez sza³owego makija¿u i innych metod kamufla¿u
Sama widzê, jak ró¿nie postrzega³am siebie w gimnazjum, liceum, a jak teraz w doros³ym ¿yciu. Nie mo¿na oceniaæ swojego koloru po tym, co siê pamiêta, a przegl±danie starych zdjêæ to te¿ nie jest miarodajna metoda, bo przecie¿ na kolory w zdjêciu ma zbyt wiele czynników: klisza, ustawienie ¶wiat³a, fotograf itd. Nikt mi nie wmówi, ¿e zdjêcie odda prawdziwy odcieñ w³osów... tym bardziej zdjêcie robione dawnym aparatem kliszowym w latach 90.
Dopóki nie zapu¶ci siê w pe³ni niefarbowanych w³osów nie mo¿na oceniaæ, ¿e dany kolor jest nijaki i nie pasuje. Co by¶cie powiedzia³y o ³adnym platynowym blondzie, albo g³êbokiej czerni, gdyby¶cie po³o¿y³y farbê np. od skalpu do ucha? Wygl±da³oby to beznadziejnie - tak samo, jak nasze odrosty :P Takie jest moje zdanie

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

O przypomnia³y mi siê moje stare zdjêcia z okresu, kiedy jeszcze nigdy nie malowa³am w³osów - ca³a moja fryzura wygl±da³a delikatnie mówi±c "kiepska" ale na to nak³ada³o siê wiele czynników: mia³am wtedy ze 12 lat, zaczyna³am dojrzewaæ, w³osy by³y brzydkie, przet³uszczone, ciêcie na dyniowatego boba, cera niezadbana, nie umia³am podkre¶liæ mocnych punktów mojej twarzy, nic nie wiedzia³am o modzie, a i sama moja sylwetka by³a nierozwiniêta, jak to u dojrzewaj±cej dziewczyny. Podsumowuj±c, przez wiele lat uwa¿a³am, ¿e mam brzydki, nijaki kolor w³osów, ale powiedzmy sobie szczerze... ca³a by³am niewydarzona U doros³ej kobiety, która zna siebie, wie co podkre¶liæ, jak siê uczesaæ i umalowaæ, nie ¿ydzi na fryzjerze naturalne w³osy mog± wygl±daæ zdrowo i dodawaæ blasku I tyle
Brawo! to mi sie podoba . Akurat w ten sposob nie pomyslalam, a masz 100% racji

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirin Poka¿ wiadomo¶æ
Animale, 27? No to nie¼le!
Szacun. Dla mnie to tak odleg³a data ze nawet o tym nie my¶lê i wydaje mi siê nie osi±galna :-P
Polecialo to, ze nawet nie zauwazylam kiedy . Najwiekszym krokiem i wysilkiem bylo sciecie reszty farbowancow.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez swan999 Poka¿ wiadomo¶æ
animale wielkie gratulacje!

Pamiêtam jak dopiero co zaczyna³y¶my pisaæ na tym w±tku, a tu ju¿ tyle czasu ¶mignê³o
Jeszcze chwila i bedzie 2,5 roku
201604291140 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 09:12   #2465
Ewela37
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Dziewczyny, co zrobiæ, ¿eby koñcówki nie wywija³y siê na zewn±trz? Bardzo mnie to denerwuje i ¼le wygl±da (co mo¿na zobaczyæ na do³±czonych wcze¶niej zdjêciach).
Ewela37 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 10:25   #2466
CHALIA
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Cze¶æ dziewczyny, do³±czam je¶li mo¿na :P
CHALIA jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 10:47   #2467
Callen
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 696

Cytat:
Napisane przez Ewela37 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, co zrobiæ, ¿eby koñcówki nie wywija³y siê na zewn±trz? Bardzo mnie to denerwuje i ¼le wygl±da (co mo¿na zobaczyæ na do³±czonych wcze¶niej zdjêciach).
Najprostszy sposób to przestaæ siê tym przejmowaæ
Ja od kilku miesiêcy przechodzê etap szopy na g³owie kara za tak krótkie obciêcie falowanych w³osów

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-03-31, 12:08   #2468
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Cytat:
Na wysokoporowatych tez mi pasowal . Po kokosie wlosy u mnie wygladaja normalnie, w sensie nie sa takie sliskie, oklapniete i ociezale jak po kazdym innym oleju, tu nabieraja puszystosci, lepiej sie ukladaja, zupelnie jak nie niskopory ktore znam i ktorych nie cierpie [COLOR="Silver"]
Marne 7.5? MARNE?! Niektóre dziewczyny maj± po 5 cm
dla mnie 8.5 to baaaardzo du¿o, bo mam cienkie w³osy. No ale jak zwykle: dla kogo¶ w³osy do ramion s± krótkie

Mnie kolor farbowanych (taki sprany z³oty) pasuje do odcienia cery, wygl±dam tak ciep³o i z³oto a kiedy¶ farbowa³am na czarno...

Na farbowanych nigdy mi siê kokosowy nie sprawdza³. Od razu puch, przesusz i szopa.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 12:52   #2469
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze chwila i bedzie 2,5 roku
No prawie chwila, u mnie bêdzie w lipcu Ale pewnie zanim siê obejrzê bêdzie 3 lata bez farbowania, o ile wcze¶niej nie osiwiejê, bo siwków zaczê³o siê ostatnio zaczê³y siê mno¿yæ

Cytat:
Napisane przez CHALIA Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny, do³±czam je¶li mo¿na :P
Oczywi¶cie, witamy

Od kiedy nie farbujesz? Je¶li mo¿esz to wrzuæ zdjêcie swoich w³osów

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
dla mnie 8.5 to baaaardzo du¿o, bo mam cienkie w³osy.
Ja mia³am kilka miesiêcy temu 10 cm, ale teraz ju¿ chyba jest mniej...

Stary 2015-03-31, 12:59   #2470
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Ja mia³am kilka miesiêcy temu 10 cm, ale teraz ju¿ chyba jest mniej...
Musisz mieæ bardzo grube albo gêste w³osy. Gdy mia³am krótszy odrost, wiêkszo¶æ by³a farbowana, wiêc spuszona, wtedy mia³am grubszy kucyk, teraz s± g³adkie, to i kucyk cieñszy choæ nigdy nie mia³am grubych ani gêstych w³osów, w sumie to w mojej rodzinie nikt nie mia³... Siostra po tabletkach anty i antybiotyku (tr±dzik) ma dwa razy cieñsze. I nowe w³osy te¿ s± cieñsze i jest ich mniej...
Ja nie mam pojêcia, co robiæ z w³osami... Chcia³bym ¶ci±æ, ale wirtualny fryzjer mi podpowiada, ¿e g³adki bob nie dla mnie kusi mnie ta gêsta grzywka, ale... no cholera, mam t³ust± cerê na czole.
Stary 2015-03-31, 13:34   #2471
CHALIA
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Naturalne mam ciemny blond. Od jaki¶ 2 lat farbujê na br±zy ale z pól roku temu zachcia³o mi siê bardzo ciemnych w³osów... I niestety co pomy¶la³am to zrobi³am Zdjêcia wstawiê wieczorkiem bo w pracy jestem

Edytowane przez CHALIA
Czas edycji: 2015-03-31 o 13:35 Powód: Dopisek
CHALIA jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-31, 13:36   #2472
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz mieæ bardzo grube albo gêste w³osy. Gdy mia³am krótszy odrost, wiêkszo¶æ by³a farbowana, wiêc spuszona, wtedy mia³am grubszy kucyk, teraz s± g³adkie, to i kucyk cieñszy choæ nigdy nie mia³am grubych ani gêstych w³osów, w sumie to w mojej rodzinie nikt nie mia³... Siostra po tabletkach anty i antybiotyku (tr±dzik) ma dwa razy cieñsze. I nowe w³osy te¿ s± cieñsze i jest ich mniej...
Ja nie mam pojêcia, co robiæ z w³osami... Chcia³bym ¶ci±æ, ale wirtualny fryzjer mi podpowiada, ¿e g³adki bob nie dla mnie kusi mnie ta gêsta grzywka, ale... no cholera, mam t³ust± cerê na czole.
Mam grube i gêste od zawsze. To ju¿ genetyczne u mnie

Te¿ mam t³ust± skórê g³ownie na czole. Ale teraz na szczê¶cie wystarczy puder i mogê mieæ grzywkê.

Stary 2015-03-31, 13:50   #2473
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Mam grube i gêste od zawsze. To ju¿ genetyczne u mnie

Te¿ mam t³ust± skórê g³ownie na czole. Ale teraz na szczê¶cie wystarczy puder i mogê mieæ grzywkê.
To jestem zazdrosna! ja puder zawsze mam przy sobie, ale teraz szukam dobrego kremu nawil¿aj±cego 30+ (i ¿eby nie powodowa³ wysypu, bo zwykle nawil¿aj±ce to robi±), wiêc trochê siê b³yszczê
Moje farbowane dzi¶ siê pokrêci³y, pokrzywi³y (zawsze tak reaguj± na wilgoæ), cyknê³am zdjêcie i wygl±dam jakbym mia³a falowane w³osy. Nawet... mi siê podoba. Nigdy nie narzeka³am na proste (loki mi nie pasuj±), ale lekkie fale s± jakie¶ takie... ciekawe. Urocze i dziewczêce.
Stary 2015-03-31, 14:15   #2474
201604291140
Konto usuniête

Cytat:
dla mnie 8.5 to baaaardzo du¿o, bo mam cienkie w³osy. No ale jak zwykle: dla kogo¶ w³osy do ramion s± krótkie

Mnie kolor farbowanych (taki sprany z³oty) pasuje do odcienia cery, wygl±dam tak ciep³o i z³oto a kiedy¶ farbowa³am na czarno...

Na farbowanych nigdy mi siê kokosowy nie sprawdza³. Od razu puch, przesusz i szopa.
Kazy mierzy wlasna miara . Ja uznaje za geste wlosy takie ktore maja 14cm w kucyku (no, przynajmniej 12) - pod warunkiem, ze mierzone sa mokre wlosy lub wyprostowane na gladko. Mierzenie obwodu lub w ogole ocenianie gestosci lokow czy fal nie jest miarodajne, bo skret bardzo zaklamuje wynik. Mam 2 kolezanki z mniej i bardziej kreconymi wlosami, ktore zawsze szczycily sie ich gestoscia i to wszem i wobec rozglaszaly. Nie chcialam sie odzywac, ze kazda z nich ma bardzo rzadkie wlosy, bo zaraz bym byla posadzona o zazdrosc ;p. Widzialam tez kazda z tych dziewczyn gdy mialy wyprostowane wlosy - po prostu 5 wlosow na krzyz, nie mam bladego pojecia jak im sie te loki skrecaly (i jeszcze pieknie wyglaly ), bo po prostu nie bylo z czego.
Stary 2015-03-31, 14:30   #2475
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Kazy mierzy wlasna miara . Ja uznaje za geste wlosy takie ktore maja 14cm w kucyku (no, przynajmniej 12) - pod warunkiem, ze mierzone sa mokre wlosy lub wyprostowane na gladko. Mierzenie obwodu lub w ogole ocenianie gestosci lokow czy fal nie jest miarodajne, bo skret bardzo zaklamuje wynik. Mam 2 kolezanki z mniej i bardziej kreconymi wlosami, ktore zawsze szczycily sie ich gestoscia i to wszem i wobec rozglaszaly. Nie chcialam sie odzywac, ze kazda z nich ma bardzo rzadkie wlosy, bo zaraz bym byla posadzona o zazdrosc ;p. Widzialam tez kazda z tych dziewczyn gdy mialy wyprostowane wlosy - po prostu 5 wlosow na krzyz, nie mam bladego pojecia jak im sie te loki skrecaly (i jeszcze pieknie wyglaly ), bo po prostu nie bylo z czego.
Niedawno czyta³am o podziale i wysz³o, ¿e gêste to ponad 10 cm, wiêc 11 te¿ 14 to dla mnie kosmos, ale masz racjê - ka¿dy mierzy w³asn± miar±.

Jak wchodzê i czytam o koñskich grzywach () i w³osach to pasa, to zaczynam siê zastanawiaæ, co ja robiê w tym w±tku... Ani nie jestem w³osomaniaczk±, ani nigdy nie bêdê mia³a grubych, ani nigdy nie bêdê mia³a d³ugich (dlatego pisa³am, ¿e mi nie pasuj±, bo mam cienkie, a d³ugie i cienkie... wiadomo jak to wygl±da)... No co ja tu robiê?

Nie mam teraz na my¶li twoich wpisów, mówiê tak ogólnie.

Bo mam wra¿enie, ¿e ka¿dej w³osy rosn± 3 cm miesiêcznie, ka¿da ma niskoporowate, kucyki po 8 cm s± cienkie, w³osy do ramion krótkie itd itp no co ja tu robiê? Skromnie zapuszczam, nie mam siê czym chwaliæ, bo mi w³osy ani nie rosn±, ani nie s± piêkne, ani koloru ³adnego nie mam. Ja rozumiem, ¿e Was chwal±, zachwycaj± siê, motywuj±, marzycie o d³ugich w³osach, a ja siê tu czujê niezrozumiana i odrzucona:brzyda l:
Stary 2015-03-31, 14:35   #2476
Chardon
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 441

animale 12-14 cm w kucyku? To da siê takie mieæ?

kaguya bo Ty tu jeste¶ dla mnie. A ja dla Ciebie Mnie siê obwód kucyka 8-9 cm marzy po nocach, a najd³u¿sze jakie chcia³abym zapu¶ciæ w³osy to do zapiêcia od stanika (co jak s±dzê nigdy nie nast±pi... )
Stary 2015-03-31, 14:40   #2477
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno czyta³am o podziale i wysz³o, ¿e gêste to ponad 10 cm, wiêc 11 te¿ 14 to dla mnie kosmos, ale masz racjê - ka¿dy mierzy w³asn± miar±.

Jak wchodzê i czytam o koñskich grzywach () i w³osach to pasa, to zaczynam siê zastanawiaæ, co ja robiê w tym w±tku... Ani nie jestem w³osomaniaczk±, ani nigdy nie bêdê mia³a grubych, ani nigdy nie bêdê mia³a d³ugich (dlatego pisa³am, ¿e mi nie pasuj±, bo mam cienkie, a d³ugie i cienkie... wiadomo jak to wygl±da)... No co ja tu robiê?

Bo mam wra¿enie, ¿e ka¿dej w³osy rosn± 3 cm miesiêcznie, ka¿da ma niskoporowate, kucyki po 8 cm s± cienkie, w³osy do ramion krótkie itd itp no co ja tu robiê? Skromnie zapuszczam, nie mam siê czym chwaliæ, bo mi w³osy ani nie rosn±, ani nie s± piêkne, ani koloru ³adnego nie mam. Ja rozumiem, ¿e Was chwal±, zachwycaj± siê, motywuj±, marzycie o d³ugich w³osach, a ja siê tu czujê niezrozumiana i odrzucona:brzyda l:
Nie chcia³abym mieæ 14-15 cm w obwodzie kucyka. Czasami z tymi w³osami co mam mi ciê¿ko, te 10 cm jest akurat Ale 7-8 cm to te¿ nie jest ma³o, przynajmniej dla mnie.

kaguya masz PIÊKNE w³osy i ich kolor te¿ mi siê bardzo podoba Ju¿ kiedy¶ Tobie to pisa³am i to podtrzymujê.

W³osomaniaczk± te¿ nie jestem i nie mam zamiaru ni± byæ. Poprostu lubiê dbaæ o w³osy i tyle. A d³ugie w³osy uwielbiam, bo w takich najlepiej siê czujê i mia³am takie wiêkszo¶æ ¿ycia, dlatego d±¿e do tego.

Stary 2015-03-31, 14:53   #2478
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Mnie rosn± 2 i s± mega prowate :P Kucyk mam 12cm, ale jak mam wyprostowane i obciête na równo bez grzywki. Przy grzywce i cieniowaniu schodz± do 10 oko³o. A do ramion to ju¿ d³ugie Z tym, ¿e ja mam cienkie, ale du¿o. Moja mama ma du¿o i grube, dochodzi obwodem do 15-16cm, wygl±da jakby mia³a trzy miliardy w³osów Wiêc to rodzinne.

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2015-03-31 o 14:55
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 15:00   #2479
201607040946
Konto usuniête

Uffff, trochê mi ul¿y³o
Mam nadziejê, ¿e s³oñce trochê rozja¶ni mi w³osy
Stary 2015-03-31, 15:14   #2480
Ingran
Blessed be the fruit

Wiadomo¶ci: 9 232

Cytat:

My¶lê identycznie
Stary 2015-03-31, 16:21   #2481
Efkakam
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 288

Cytat:

3 cm to i ja bym chcia³a a w³osy do pasa... broñ Bo¿e Mia³am, ³adne by³y, ale to mycie i czesanie szczególnie, ¿e koñce mia³am tlenione. Tak¿e ten, nie jeste¶ sama XD Moim celem s± zdrowe, l¶ni±ce w³osy i zero po³amanych, rozdwojonych koñców.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Ostatnio by³am na basenie - pierwszy raz po ¶ciêciu siê na krótko... i pierwszy raz po k±paniu zebra³am siê szybciej od kumpeli... 3 min. i ca³a g³owa sucha. Zawsze nie do¶æ, ¿e sta³am nie wiadomo ile nad suszeniem to jeszcze z wilgotn± g³ow± musia³am wychodziæ na zewn±trz. Nie dziwiê siê Otylii, ¿e siê ¶cina³a prawie na zero
Efkakam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 17:07   #2482
Puntodivista
☕ sprawia, ¿e jestem☺

Wiadomo¶ci: 6 743

Cytat:
Jak wchodzê i czytam o koñskich grzywach () i w³osach to pasa, to zaczynam siê zastanawiaæ, co ja robiê w tym w±tku... Ani nie jestem w³osomaniaczk±, ani nigdy nie bêdê mia³a grubych, ani nigdy nie bêdê mia³a d³ugich (dlatego pisa³am, ¿e mi nie pasuj±, bo mam cienkie, a d³ugie i cienkie... wiadomo jak to wygl±da)... No co ja tu robiê? [...]Ja rozumiem, ¿e Was chwal±, zachwycaj± siê, motywuj±, marzycie o d³ugich w³osach, a ja siê tu czujê niezrozumiana i odrzucona:brzyda l:
Ja grubych i d³ugich te¿ nie bêdê mia³a ale wiem, ¿e jak moje w³osy s± zadbane to do ramion cieniasy te¿ siê ³adnie prezentuj± Twoje pewnie te¿ Tutaj jeste¶my bo chcemy mieæ w³osy bez farby

Z m i e n i ³ a m swoje ¿ycie!
Puntodivista jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-03-31, 18:07   #2483
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

kaguya podczytuje ten w±tek sobie czasami Jeszcze siê nie zdecydowa³am na zapuszczanie naturali bo by³a by za du¿a ró¿nica w kolorze pomiêdzy nimi a farbowanymi w³osami. Ale mega za Ciebie trzymam kciuki, mi siê bardzo bardzo podoba Twój kolor w³osów
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-01, 10:06   #2484
201604291140
Konto usuniête

Swan, Kaguya, ja tez wlosomaniaczka nie jestem . Ale bylam. Ewoluowalam na swiadoma konsumentke xd.
Heh, jak sobie pomysle ile wysilku i kasy poszlo na marne wlosomaniacze kombinowanie i efekty to glowa mala. Ale dobrze ze mialam jakies zainteresowania i poszlo to w dobrym kierunku .
Stary 2015-04-01, 12:55   #2485
201607040946
Konto usuniête

No w³asnie. Czytam sobie, ile w³osomaniaczki wydaj± na to wszystko, a u mnie nic nie dzia³a, wiêc po co mam marnowaæ pieni±dze
Mam bad hair day
Stary 2015-04-01, 13:05   #2486
Chardon
Zadomowienie

kagyua ja mam taki miesi±c ostatnio wiêc wiesz, nie ³am siê Mnie przy ¿yciu trzyma wizja wtorkowej wizyty u fryzjera. Oj, polec± cm

Robi³am zakupy z pó³produktów, bo mi siê kwasy wszystkie do ryjka pokoñczy³y i kliknê³am sobie te¿ pierwszy raz ever hydrolizowan± keratynê. Ciekawe jaki bêdzie efekt.
Stary 2015-04-01, 13:12   #2487
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Chardon Poka¿ wiadomo¶æ
kagyua ja mam taki miesi±c ostatnio wiêc wiesz, nie ³am siê Mnie przy ¿yciu trzyma wizja wtorkowej wizyty u fryzjera. Oj, polec± cm

Robi³am zakupy z pó³produktów, bo mi siê kwasy wszystkie do ryjka pokoñczy³y i kliknê³am sobie te¿ pierwszy raz ever hydrolizowan± keratynê. Ciekawe jaki bêdzie efekt.
Ja mam próbkê kremu Vichy, jaki¶ supreme co¶, przeciwzmarszczkowy ca³kiem niez³y, bior±c pod uwagê to, ¿e mam mieszan± cerê, plus jest odwodniona, sk³onna do wyprysków i ³atwo siê zapycha, a nawil¿aæ jako¶ trzeba... Nic naturalnego siê nie sprawdzi³o, bo nic nie nawil¿a.

Ja do fryzjera wybiorê siê... nie wiem, mo¿e za miesi±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-01, 13:41   #2488
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Chadron, ile tych cm poleci? Tzn jaki jest plan :-P
Stary 2015-04-01, 15:12   #2489
Chardon
Zadomowienie

Eirin specjalnie dla Ciebie pogna³am do ³azienki ¿eby zmierzyæ Wychodzi na to, ¿e pozbêdê siê ok. 15cm k³aczy. Teraz siêgaj± mi jakie¶ 5-6 cm za obojczyk, a mam zamiar ¶ci±æ na oko³o 2 cm poni¿ej linii brody. Dziêki temu bêdê ju¿ bardzo blisko ca³ych naturalnych w³osów
Stary 2015-04-01, 15:18   #2490
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Chardon Poka¿ wiadomo¶æ
Eirin specjalnie dla Ciebie pogna³am do ³azienki ¿eby zmierzyæ Wychodzi na to, ¿e pozbêdê siê ok. 15cm k³aczy. Teraz siêgaj± mi jakie¶ 5-6 cm za obojczyk, a mam zamiar ¶ci±æ na oko³o 2 cm poni¿ej linii brody. Dziêki temu bêdê ju¿ bardzo blisko ca³ych naturalnych w³osów
Duuuu¿o chcesz ¶ci±æ! Mój odrost ma trochê ponad 20 cm, wiêc póki co nie chce ¶cinaæ ca³ych farbowanych.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-09-01 14:28:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.