|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
cześć dziewczyny.....
....znacie może dobrego ginekologa w Łodzi.... ....byłabym wdzięczna za informację..... Pozdrawiam
|
|
#2462 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
Kogo polecacie w KOSZALINIE? Chodzi mi raczej o kobietę ginekologa-endokrynologa.. Nie wiem czy tu jest jakaś Pani Ginekolog godna polecenia..a moje problemy nie są błahe.. (
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Betmi, dr Małgorzata Jędrzejczyk, przyjmuje w prywatnej przychodni Medax na Zielonej (musiałabyś sobie znaleźć gdzieś w necie numer). Niestety bierze dość dużo, wizyta chyba kosztuje ok.100zł.
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
SIERADZ
dr. Tomasz Błasiak- naprawdę zna się na rzeczy. Wszystko wyjaśni w bardzo przystępny sposób. Zbada i w ogóle... U niego nic nie jest na ślepo. Polecam
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
Toruń
pani Krystyna Modrzewska Bardzo w porządku, rzeczowa, miła kobieta. Nie trzeba czekać tygodniami na wizytę. Bardzo ją polecam
|
#2466 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa
Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje pacjentów dr Agnieszka Hoffman? Nie pracuje już na Kłopotowskiego 22. Może któraś z jej pacjentek coś wie o nowym miejscu pracy? ( chodzi mi o inne miejsce niż gabinet w Mysiadle). |
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
W Bielsku-Białej polecam dr Maczyńską, swietna Pani doktor jestem jej pacjętką już od dawna, jakby co info na priv
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Zmieniłam ginekologa i jestem zadowolona
![]() CZĘSTOCHOWA lek. med. Jarosław Lemański (specjalista ginekolog-położnik cytolog) jak coś to pisać na priv ![]() naprawdę super ginekolog fakt, trochę mam daleko do Niego i długo się czeka bo pacjentek multum, ale warto czekać i długo jechać
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie." ![]() "Całuj mnie w nosek, bo to Twój nosek to już 5 lat RaZeM (03.12.2004) Edytowane przez olenialenia Czas edycji: 2010-01-15 o 08:45 |
|
|
|
#2470 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ps. naprawdę, żadna z Was nie kojarzy nazwiska Sobieszczuk??
|
|
#2471 |
|
Przyczajenie
|
Dr Hoffman przyjmuje w Mysiadle w poniedziałki i środy godz. 17-20, ceny: badanie: 80, cytologia: 30, USG: 80.
Przyjmuje też w Warszawie - NFZ - Kasprzaka 11. |
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojoj to się porobiło.. a ktoś wie coś więcej o Kasprzaka? czy przyjmuje tam też prywatnie? średnio mi się chce do Mysiadła jechać..
|
|
#2473 |
|
Przyczajenie
|
OPOLE
ja serdecznie polecam dr Mroza, prawdopodobnie wymienianego już na tym forum. Jest bardzo rzetelny, podaje komplet informacji na zadawane pytania, wspierając się konkretnymi danymi i wynikami badań naukowych. Badania wykonuje delikatnie i zupełnie bezboleśnie. Dobiera metody leczenia indywidualnie do pacjentki. Jeżeli chodzi o to, że jest mężczyzną - wiem, że dla wielu dziewcząt jest to pewien problem - to chciałabym uspokoić, że jest tak sympatyczny, że od razu wszelkie opory znikają. Nie wiem, czy byłby to dla niego komplement, ale jest na swój sposób mało męski ![]() Na prawdę gorąco go polecam! ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- KRAKÓW Ktoś tu polecił dr Glanowską ze Stolarskiej 11. Ja ODRADZAM całą przychodnię! Szerzej opiszę to w wątku "zły ginekolog", ale ponieważ informacja polecająca znajduje się tu, chciałam ją szybko zdementować. |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZECIN
Dr Elżbieta Szwengier Bardzo kompetentna i przemiła, przyjmuje w przychodni przy ul. Słowackiego - jeśli jesteście ubezpieczone, wizyta refundowana Tylko trzeba się zapisywać z ok. miesięcznym wyprzedzeniem, czasem nawet większym. Ale moim zdaniem - warto. Szczególnie na pierwszą wizytę u ginekologa polecam serdecznie, łatwo "przełamać lody".
|
|
|
|
#2475 |
|
Przyczajenie
|
Łódź...
Zdecydowanie polecam dr. Ewe Roczniok. Chodzę do niej od 3 lat, prywatnie, (ze względu na godziny przyjęć, bo przyjmuje nawet do 21), za co płace 70 zł, ale warto. Pani doktor jest przesympatyczna osobą, lubi pożartować, za każdym razem jak u niej jestem czuje się jak bym była pierwszy raz, dba o pacjenta. Bez skrępowania można zadać jej każde pytanie, na które dostaje się wyczerpującą odpowiedz, nawet sama się domaga żeby zadawać jej pytania jak się czegoś nie wie albo ma się wątpliwości. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Przyczajenie
|
Dąbrowa górnicza polecie jakiegos dobrego ginekologa.
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Beforedie, a na jakim osiedlu przyjmuje ta lekarka?
|
#2478 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
orientje sie moze ktoras gdzie został przeniesiony gabinet dr pilarskiej (gdynia)? bo na pilsdskiego jz nie przyjmuje....slyszalam ze na slaskiej, ale zna ktos moze namiary? tel i adres dokladny? bede bardzo wdzieczna
Jeśli ktoś kocha kwiat, który jest jedyny na milionach i milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat." Lecz jeśli baranek zje kwiat, to tak jakby wszystkie gwiazdy zgasły... |
|
|
|
#2479 |
|
Przyczajenie
|
kretencja,Pani doktor przyjmuje na Starych Bałutach
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
zna ktoś dr BARWIŃSKĄ? pracuje we wrocławiu, w dolmedzie.
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Polecam prof.KAZIMIERZA KAROLEWSKIEGO-przyjmuje na ul. Warszauera.Jest świetnym specjalistą ginekologiem-onkologiem.Lekarz wyjątkowej kultury, poświęca wiele czasu pacjentce. Jeden minus-cena-200 pln, ale jest tego wart. |
|
|
|
#2482 |
|
Przyczajenie
|
w Krakowie polecam dr Katarzynę Lenart, w przychodni OVUM na Urzędniczej. Bardzo miła, przyjazna, wysłucha i pomoże
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Beforedie, dzięki.
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Chdziłam na wizyty do pani Ewy Lorek oraz Małgorzaty Wolińskiej, obydwie z czystym sumieniem moge polecić ![]() Laser-med - Nowa Huta, Os. II Pułku Lotniczego 50/26. link: http://www.laser-med.krakow.pl/uslugi/ginekologia |
|
|
|
#2485 |
|
Przyczajenie
|
OLSZTYN
polecam dr Tomasza Rymkiewicza przyjmuje na ul. Pstrowskiego na NFZ więc bezpłatnie
|
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
moja mama też do niego chodzi i bardzo sobie chwali
|
#2487 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
witam.ja niestety nie moge powiedziec dobrego słowa o dr.Magnowskim.u mnie nie rozpoznał ciazy(8 tyg),dał jakies tabletki na ywołanie miesiaczki..dobrze ze nie posłuchałam tego doktorka i nie wziełam tabletek..dzisiaj moj synek ma 3 latka i ma sie dobrze..pozdrawiam i odradzam dr.Magnowskiego
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
witam, chciałam zapytać o dr Michała Bogusiewicza z Lublina ??
|
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
W Dąbrowie Górniczej jest ktoś dobry?????
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Wrocław
Dr. Miś Michałek, za Bulwarem Ikara. Bardzo miła kobieta, delikatna, nigdy krzywo nie popatrzy. Przyjmuje w tych samych godzinach na NFZ, jak i prywatnie. Dostając naszą kartę nie wie, czy płacimy, czy nie, dlatego wszystkich traktuje równo. Wizyta prywatna 100 zł, wraz z USG. Byłam prywatnie oraz na NFZ, pani potraktowała mnie z takim samym szacunkiem i zrozumieniem, wykonała te same badania. Odpowie na wszystkie pytania, wysłucha wątpliwości. Niestety, jedynie długo czeka się na termin. Rejestracja raz w tygodniu(poniedziałek) od 8. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

....

(