|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Ciekawe jak tam Dominicia
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Ankaya
![]() Dziewczyny ja też prawie cały czas miałam bóle krzyżowe i położna przy skurczu robiła masaż. Poziome elipsy wokół kości krzyżowej, tak zeby te dziurki w plecach stanowiły dwa środki elipsy. Mocno, wewnętrzną stroną dłoni, tą częścią którą naciska się podczas reanimacji. A w przerwach pomiędzy skurczami gladzic plecy od ramion do pośladków na szerokości około połowy posladka. Od góry do dołu. Dzięki temu byłam w stanie dłużej wytrzymać, spróbujcie. |
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całował brzuch i głośno gadał "Tu tatuś" Ankaya gratulacje U Was upaly a u mnie chlodno i deszczowo ![]() I sie przeziebilam Piwrwszy raz weszlam dzis na wage. Minus 7 kg od dnia porodu ![]() (Ale w ulubione ciuchy jeszcze przez jakis czas nie wejde...)]
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Też mnie to ciekawi
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Leze sobie na lezaku i jest pieknie...... dopóki nie musze z niego wstac i isc sikac
tz musi mnie podnosic...czuje sie jak rencistka ![]() Pszczoua , piekny ten pokoik ![]() Kaja, dzieki za odpowiedz ![]() Ciekawe jak Dominika.....nie odzywala sie do nikogo?
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba wszyscy czekają na informacje
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dizeki dziewczyny
Początkowo nie chciałam nic specjalnego robić chłopakom bo się budujemy i szkoda mi tu kasę pakować ale w sumie pokoik zrobiony tanim kosztem
|
|
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Widzę, że wszystkie czekamy na wieści od Dominci U nas dziś straszny skwar. Część dnia spędziliśmy w ogrodzie, ale od czwartej już w domu, bo nie mam siły biegać za Leosiem ![]() I dołączam do tych, które nie mają się w co ubrać ![]() Mogłoby się ochłodzić ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
tez tak myślę bo inaczej już by była z powrotem
![]() Cytat:
brawo za wagę |
|
|
|
|
#2471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Synek zapewno próbuje zwrócić na siebie uwagę- w końcu jeszcze kilka dni temu był w centrum uwagi. Oby z każdym dniem było lepiej To super, że nieźle się czujesz Ja mam mieć tym razem zakładane rozpuszczalne szwy. Ciekawe jak to będzie.---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Na szczęście zawsze mąż jest wtedy blisko i może mi zmienić.U nas tak na stałe będzie, bo zwyczajn ie nie opłaca nam się zakładać instalacji i płacić te wszystkie opłaty stałe za gaz. A wodę mamy ogrzewaną piecem w kotłowni, wiec tylko o gotowanie chodzi. Cytat:
widać, że na razie to pokój Julka. Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
z tego tez powodu nie kładę się teraz na leżaku, ani nie siadam w miejscu gdzie nie ma czegoś do podparcia się przy wstawaniu
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
w rossmanie są chyba dwa dla takich maluchów. a z innych to ziajka ma dobry skład
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka na większości kremów z filtrem jest napis, że można go używać od 6 misiąca życia. Z tego co pamiętam jak dziewczyny tu pisały to jedna firma ma ofertę dla mniejszych dzieci ale cena była powalająca
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonus i ankaya gratulacje!!!!!
|
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
filtrami nie będę jej smarować skoro nie jest to zalecane
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się witam po pierwszej nocy w nowym domu i to z dzieciorem!!
A raczej z dwójka... Maciej zareagował super na brata. Chodził i wszystkim pokazywał gdzie jest dzidziuś, cieszył się jakby dostał nowa zabawkę. Dziś juz bylo parę scen zazdrości ale wszystko w normie Mam dziś nawal i udaje się nie dokarmiac bo niestety inkubator zrobił nam nierówność z moim glodomorem i nie bylo opcji ale dziś juz jest bomba pomijając fakt ze chłopak jest mega leniwy i nie chce mu się ssać (myślę ze to efekt butelki niestety) wiec karnie go co chwile po 5 minut i koniec... Masakra Ale licze ze parę dni i odkryje ze bardziej opłaca mu się jednak współpracować ![]() Upał jest straszny wiec siedzi my wbdomu....zresztą ja daleko nie zajde
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
Ankaya gratulacje
Pszczoua pokój cudowny U mnie dziś pogoda do dupy, ciągle pada deszcz... Na poprawę humoru zamówiliśmy pizze ![]() Aa parasolke mam do wózka
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja z nudów chyba muffinki z truskawkami upiekę nie pomyślałam o parasolce. nie wiem czy kupować, w sumie na Allegro tanie są jak barszcz |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się schlodzilo, taki lekki wiaterek
![]() Ale w domu dalej duchota, mimo ze wszystko pootwierane. Efekt mieszkania na samej górze, szczytowego, od południa.. |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
tassia Fajnie ze młody tak zareagował na brata
![]() Ja o parasolce pamiętam ale czekam na wypłatę ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
A ty jak tam? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Wydaje mi się że domincia to już po... |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, w końcu nie kupiłam, czekam aż ktos zapyta czego mi trzeba Jaka cudowna pogoda!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
To była uczennica, za miesiąc ma egzamin na położną i jej pomoc i zaangażowanie były nieocenione
|
|
|
|
#2489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Masija maly coraz mniej chce ciagnac z cyca. W ogole to chyba mi zanika pokarm,ale na to juz nic nie poradze stres i wszystkie zmartwienia robia swoje. Dobre wiesci sa takie ze byc moze to ostatnie 2 tyg Blanki w szpitalu
Tym jedzeniem to sie nie dziw Patryk potrafi zjesc odciagnietego 30 i jeszcze 70-90 z butli zalezy od stopnia wyglodzenia no to Lena dala mamie odpoczac. A dajecie jej cos na kolke.? Ankaya gratulacje My bylismy na dlugim spacerze,nie moge jeszcze jednak tak duzo chodzic rana niby zagojona ale boli w srodku wszystko. Kaczuszka my wychodzimy dopiero poznym popoludniem bo tak to maly by sie chyba spalil :P Brzuch tez jeszcze mam i mnie to denerwuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Całował brzuch i głośno gadał "Tu tatuś" 

(nie od razu) i w końcu usnęła.