|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
![]() Pierwsze mam podobne Te drugie ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2462 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Buty w Zara
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dzisiaj mam pół na pół, czasem płaskie, a czasem obcas ja z kolei czesciej widze na ulicy, że to w szpilkach laski nie potrafią chodzić i im się nóżki na boki gibają jak świeżo narodzonemu cielakowi ![]() Cytat:
Jak bardzo wysoki obcas - to obowiązkowo platforma, żeby zniwelować róznice poziomów
|
|
#2464 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
pól na pól nie mam juz, ale dalej lubie popylac w sportowych, których pare sztuk mam, a całkiem neidawno nabyłam w końcu ukochane Asicse Swieta prawda, widże czasem takie kobity, co przeceniaja chyba swoje zdolności chodzenia w 12 cm, przykro sie na to patrzy ![]() Ja nie moge platformy - źle mi sie w tym prowadzi i stopa mi sie wykrzywia ciagle A te ostatnie zreszta wysokosc maja identiko, jak poprzednie 2 wstawione
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2466 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiem, wiem, ja mialam na mysli siebie, ale baleriny tez noszę. Ale ja wkładam płaskie to najchetniej wole didasy lub trampki, noga mi odpoczywa
|
#2467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
Te moje podobne, to tak troszku tylko podobne, ale dla mnie podobne
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
No i się doczytałam co skleja gryczaną mąkę i mój pomysł z Kropelką nie był daleki od zalecanego
A niech se same to źrom Idę kupić normalną mąkę i robię normalne pierogi.
|
|
|
#2469 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Nom ale robilas na zasadzie-zasnał to chcoc pocykac fotki, a nie ze sesja zaczyna sie o 9 konczy o 12 i w tym czasie dziecko ma spac a trezba je 2 razy przebrac 25 razy przekrecic i 3 razy przeniesc w inne miejsce ![]() a trudna jest niei ze wzgl na paremetry tylko trza miec nerwy i cierpliwość, no i umiec pozycjonowac ale to inna całkiem sprawa
|
|
|
#2470 | |
|
Nindżopesz
|
Nesko, Ju, Polly, dzięki!
Cytat:
2. łooo, malutko, super! Ja 15 Z dzisiejszych pomiarów wynika, że 8 schodzi samo Zobaczymy dalej.Helliktty, a Anubis było? |
|
|
|
|
#2471 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kolorek maja mniamniusny ![]() A to za male znaczy?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.współczuć czy nie ?Cytat:
glutem lepi ![]() 2.potas poleciał albo magnez albo oba ? 3. bardzo Twoje Cytat:
2. ![]() 3.a w której części pleców , bo może to ogon ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.i dwóch ochroniarzy do podtrzymywania za łokcie ![]() ja na obcasy wskoczyłam praktycznie dopiero na studiach mając już ponad dwie dychy , i z wyjątkiem paroletniej przerwy całkowicie płaskobutnej, sezonowo latem ganiam na obcasach , częściowo wczesną jesienią i późną wiosną, a zima na płaskim . Cytat:
![]() pasuje do uszu , ale takie cudne maleństwo tak nazwać prędzej Bastet ![]() a fogle to chłopczyk czy dziewczynka ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2473 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Sama nie wiem, czy kcem wpsółczucia, czy pocieszenia jako towarzysz niewoli buciej ![]()
|
|
#2474 | |||
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam znad niczego bo przez koci stres nie mam ochoty na jedzeni :/
Cytat:
![]() 2. może spróbuj dużej ilości protein? 3. ALbo poprzednie wcielenie, albo jakiś specjalny rodzaj energii, której potrzebujesz. Nie ma się czego wstydzić. Cytat:
Cytat:
Parabelka, chłopczyk. Niestety musieliśmy podjąć decyzję żeby oddać małego do lepszego domu. Serce mi pęka. ![]() Kotka dzisiaj rano dostała takiej histerii, że wszyscy musieliśmy się schować w kuchni bo baliśmy się jej zafajdała sporą część mieszkania, a dźwięki, które z siebie wydawała... a raczej wrzaski... no cóż, nie wiedziałam że kot może być do tego zdolny jest na tyle źle, że weterynarze i behawioryści z którymi rozmawialiśmy, powiedzieli, że raczej ciężko jej będzie go zaakceptować, nawet w ciągu kilku miesięcy. Jak dołączał do niej poprzedni kocur miała focha, ale czegoś takiego sobie nie wyobrażaliśmy ![]() A ja się czuję, jakby mi ktoś serce przekroił, bo kot jest tak cudowny że aż szkoda gadać. Przespał ze mną całą noc, spokojny, betoniarka, non stop siedzi na kolanach i trzeszczy. Ech. No nic, idę zamieszczać ogłoszenia
Edytowane przez hellkitty Czas edycji: 2015-12-14 o 17:29 |
|||
|
|
|
#2475 |
|
Nindżopesz
|
Zapomniałam napisać, że na szczęście nie mam słabości do szpilek. Znaczy obcasy lubię ale wolę nawet wizualnie te stabilne do 8-9 cm. Od liceum popylałam na platformach około 8 cm, teraz nawet tego już mi się nie chce.
...ale botki na obcasie ostatnio kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Hellkitty, oj
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.to ![]() Cytat:
ale kotełek malusi , to jest szansa że się ładnie zaadoptuje , byle do dobrego domku trafił trzymam za powodzenie ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2477 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Moim futrom w stresujących sytuacjach daję Zylkene (dawkę oczywiście dobrał wet), zdaje egzamin. |
|
|
|
|
#2478 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Krótko, ale tak skutecznie, ze mam wallet wydrenowany
|
#2479 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Redzia, to jak, będzie Wiktor? Może już pisałaś, ale trudno mi to znaleźć wśród tej całej dyskusji fotograficznej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Hell - taki mi przykro, wyobrażam sobie co czujesz, zwłaszcza, że to miała być taka Wasza istotka
Ale chyba podjęłaś bardzo mądrą decyzję, poświęcasz siebie, żeby zwierzaj nie cierpiał. Red - błagam Eryk!!!!! ![]() ![]() cudn e jest. Seksowne nawet Takie męskie, szczupłe, skandynawskie, mrrrrrrrrrrrrrrr. "wydrenowany wallet" do tagów!!! |
|
|
|
#2481 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2483 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice dzwonili kiedy mogę wpaść, wpadałam na godzinę, góra dwie jak co mądrzejsze miało spojrzenie lub chciało współpracować, i wypadałam. Chyba tylko jedno spało, reszta nie spała. 3 godziny dzieciaka męczyć? Żeby w przyszłym życiu mnie tak męczyli? Nie ma mowy ![]() Jeszcze ich nie nosiłam, bo nie wiem do czego Za małe. I dopatrzyłam się, że szpic - to tym bardziej za małe. I w sumie do niczego by mi nie pasowały, ale buty bardzo bardzo Cytat:
![]() Cytat:
W sumie kotce się nie dziwię. Ale szkoda kotełka ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Redzia, Ty się dobrze zastanów nad imieniem i pamiętaj, że dzieci są wredne.
||||
|
|
|
#2484 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() One są dosyc obszerne, ja miałam w swoim rozmiarze luzy. Ale jasne, co komu pasuje ![]() Chciałam je na codzien na teraz do latania do jeansów, czasem spódnicy, bo mam jedne takie botki, które uwielbiam, ale to mało.
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejsze przedszkole różni się od tego sprzed dziestu laty, same oryginalne imiona, pełno takich jak: Emil, Dorian, Nikodem, Denis, oraz milion Jasiów i Stasiów. I to ledwie z sąsiedztwa najbliższego ekipa.
|
|
|
|
|
#2486 |
|
grozi wypollizowaniem
|
teraz wszystkie imona sa dziwne w mniemaniu naszego pokolenia-bo albo zagramaniczne albo staropolskie
![]() eryk imho super i nie wiem c=do czego by sie didy przedszkolne mialy przyczepic, to raczej zwykle imie
|
|
#2487 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tomasz pod matkę bo kwęka. Jakby coś to se zamieni w urzędzie ![]() Cytat:
Zresztą teraz... Alany, Dżesiki, Dżastiny, teraz można więcej. |
|||
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba cieszę się bardziej niż wy Bo już miałam Ci pisać, że jak nazwiesz go Eryk dla mnie to masz pierwszeństwo w wyborze imienia dla mojego potencjalnego dida ![]() Wężykiem wężykiem, ale w sumie ja bym chętnie liczyła na Twoje sugestie |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Panaroja
|
ale zaraz , bo ja pisałam o zapadaniu w sen niedźwiedzi , a Ty najwyraźniej o butoholizmie
Cytat:
2.zgadza się, teraz takie cuda są, że właściwie żadne imię nie dziwi , no może jakby ktoś miał na imię Kuweta albo Kaloryfer ![]() miałam iść na trening ale sernik mnie zmógł , za dużo zeżarłam
|
|
|
|
#2490 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

tera jestem very handsome

Idę kupić normalną mąkę i robię normalne pierogi.

Z dzisiejszych pomiarów wynika, że 8 schodzi samo