![]() |
#2461 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Temu, że w ogóle nie znam się na tym i nie sądziłam, że są przenośne klimy ![]() Wybrałam sprawdzony na wakacjach wentylator, w pomieszczeniu była duchota jak nie wiem, a jak się go włączyło to zupełnie inna rozmowa. Ciuchutki, mocny, w miarę ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy jakiś no-name chyba, stojący, no ale jak pisałam, mrozi w momencie gdy chodzi, więc wyłączamy, a po sekundzie znów upał, także trochę się mija z celem. Nocą, potrafiłam do niego wstawać, częściej niż mamy do niemowlaków i włączałam/ wyłączałam. Także bessęsu ![]() Może kwestia w firmie. ![]() Też się nie znam właśnie na klimach. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-29 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Poczytałam na szybkiego o klimach i mają feler - ciepłe powietrze trzeba gdzieś odprowadzać niezbyt długą rurą. Czyli znowu otwierać okna, z których bije gorunc. Niby i tak mam zawsze otwarte w kuchni i sypialni, ale od strony balkonu nie da rady otworzyć jeśli jest 36 stopni (piekiełko, zamykam okna, zasuwam rolety), a to właśnie w salonie się bawią didobabcie. A propos plam na paszczy jeszcze chciałam napisać, ze względu na lato i niemożność stosowania Neostraty, kupiłam sobie witaminę C i wsmarowuję, ciekawe czy coś pomoże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Już sie pare razy klima zawaliłam, mój tz tez, natomiast od wiatraczka never.
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też się Bar odsubskrybowal, a nic nie zrobiłam ![]() U mnie dziś pochmurno i duchota, nie wiem czy na spacer iść czy zaraz będę przed deszczem uciekać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie nic sie nie odskubskrybowalo
![]() ![]()
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Eee, jakiś taki dzień do d... Pewno tego, że niedziela. Kaszlę dzisiaj, wywalam obcego z wnętrza
![]() Gryxsiu ![]() Betty, szybkiego ozdrowienia ![]() Corii, narobiłaś mi smaka tym białkiem, miałabym ochotę na taki efekt ![]() ![]() ![]() ![]()
#2469 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć dziewczęta
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Polecam to białko z BioTech USA ISO Whey o smaku wanilii ![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
No!
![]() Ja kupuję testery farb, i słusznie, wszystko wychodzi inaczej. ![]() Poza tym, że dziś była bardzo moja pogoda, też miałam jakiś niepokojący ten dzień, coś mi go truło od środka. Nie wiem czemu, czyżby wpływ nadspodziewanie szybkiej (22 dni kolejny raz rzędu) @ ? Coś się kurde chrzani, a lekarze jak zwykle twierdzą, że to NIC. Serio, przez lata człowiek ma jak w zegarku (28), a potem nagle krótkie cykle są niby znikąd i bez przyczyny? No i doczytałam w sieciuni. WTF z tymi lekarzami? Co jest? Czemu od nich tego nie słyszę? No chyba PO TO tam chodzę, a nie dla rozrywki. Kur dwa ![]() No i zdołowałam się na maksa ![]() Eeeech. Cziluję się, jutro bizi dej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-29 o 22:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Piers do przodu
|
#2473 | |||
BAN stały
|
Ja się tak kiedyś załatwiłem ketonalem (i aspiryną), ból żołądka nie do opisania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Otóż siedziałem sobie w nocy u siebie w pokoju, drzwi balkonowe w salonie zostawiłem otwarte, żeby zwierzaki mogły sobie swobodnie korzystać z ogrodu, w chacie ciemno (nie licząc mojej lampki na biurku), wychodzę do kuchni i... i przez ułamek sekundy widzę kogoś w ciemności, stojącego na balkonie ![]() ![]() ![]() Ten wczorajszy deszcz to błogosławieństwo było (po dwóch tygodniach suszy) ![]() Ha! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
BAN stały
|
Się zakochałem!
![]() ![]() ![]() Oczywiście już nie pamiętam, jak ta rasa się nazywa... uszaki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oficjalnie rozpoczynam Sezon Siedzenia w Domu (ale ja zawsze siedzę więc to też taka incepcja). Wiatraku przybywaj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
BAN stały
|
Znad kawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. No właśnie! ![]() Lecz niestety dalej mi nie do śmiechu. ![]() Cytat:
Aha, przypomniało mi się, że niejaka Hot&Flashy na YT robiła wielki test mineralnych filtrów - bo jej chemiczne podrażniają skórę. Fajna babka, po 50tce, tylko szkopuł w tym, że w USA więc dostępność hmmm słaba lub żadna, ale lubi i poleca któryś z Paula's Choice. Tylko musisz sobie looknąć na filmiku który, albowiem ja nie fatygowałam się wynotować (a jest ich sporo), bo cena mię odepchła ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-30 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Lato!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2479 |
niecnotliwa dziewica
|
Tjaaaa...a u nas zamiast klimatyzacji włączyli ogrzewanie w biurowcu i gorący nawiew leci
![]()
#2480 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2481 | |
Panaroja
|
snad zabranej sieciuni w domu od przedwczora
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Betty ![]() ![]() Bosssska pogoda ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Aaa , i testowałam nowego Angela Muse - porażka . Najpierw kropka w kropkę Kokorico Gaultiera, a potem dołącza się coś jakby oud , ale wychodzi tak chemiczny syf , że głowa mała , rozpuszczalnik, farba czy insze diabelstwo , może to ten grapefruit tak chemią daje . No i trwałość żenująca - ze trzy godziny ? Fstyd ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-05-30 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Związałam se włosy w kitkę i wyglądam jak skunks.
![]() |
#2483 |
BAN stały
|
![]() --- Allekatastrof ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() ![]() Klikam ciążową sukienkę, w to powinienem wejść, bez kitu ![]() ... Pewnie spuchłem przez te upały, tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio podczas wieszania ciuchów po praniu stwierdziłam, że mam większe i szersze góry niż TŻ ważący 120 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurfencja, pisać nie mogłam -przyciski cytowania i odpowiedzi mi skasowało po wczorajszej padace wizazu
![]()
#2486 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Właśnie znalazłem krótkie bojówki i szorty, ale boję się klikać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Nindżopesz
|
A propos tycia i chuścia, to u mnie było (dwa dni temu?) 55,1 a dzisiaj już 52,9
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Gryx, a to nie wiesz ze chinczyki szyja na swoje Krzywe oko a nie na rozmiar? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2489 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.