|
|
#2491 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Cleanance już nie zmienię, chyba że kiedyś mi zabraknie pieniędzy to kupię małą, tanią Ziaję ![]() Avene Cleanance LRP Hydraphase Legere Biotherm Biopur, chociaż Ziaja Pro też jest rewelacyjna i być może go zdeklasuje ![]() Cytat:
|
|
|
#2492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana nie przejmuj sie wszyscy tak wariuja..a kiedy mam wydawac pieniadze,jak nie teraz? Najlepsze jest to ,ze moja tez sie czepia mimo ze wie ze mam spore oszczednosci...![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A mi sie Flowerbomb podoba ale ni emoge go miec na sobie jest za moocny jakis taki boli mnbie glowa buuu.Jade w nocy nad morze dziewcyzny pomozcie..czy jak sie pomaziam teraz samoopalaczem to kiedy moge wziasc prysznic? ten zapach mnei drazni bardzo ,a nie pojde z nim spac przeciez,bo rano sie nie wykapiem..
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz muszę kupić perfumy.
Obecnie mam: - Guerlain Insolence - Narcisio Rodriguez for her - Dior Addict - Lolita Lempicka (to jabłuszko) EDP - Gucci Envy Me Czekam na próbki od Ziz. Myślę o palazzo i Ninie Ricci Nina. Chcę coś otulającego i takiego lekkiego. A co do czepiania. Mi Mama tylko delikatnie mówi "Dziecko, po co ci to?!". Jak widzi kolejną parę butów to "a w szafie x podobnych.." - bo ja kupuje podobne buty ![]() Wkurzyła się na mnie jak wydałam 5 tys w 3 dni. Ale to moje pieniądze, i będę wydawać na co chcę.
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palazzo nie znam
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 otulający, 2 lekki właśnie dziewczęcy. Moja koleżanka ma Ninę i mi się podoba, taka podfruwajka jakby Ale, że wolę ciężkie zapachy (jak Addict) to chcę też coś w ten deseń. Może Black Cashmere.. Muszę to jeszcze przemyśleć.
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam plagę musz w domu W swoim pokoju zabiłam własnie 6 osobników,a w pokoju w którym jest komputer - 3 ![]() Mam kiepski nastrój dziś, o mało co sie już 2 razy poryczałam, tzn raz sie poryczałam, za drugim razem próbowałam wziąć się w garść ... Rodzice sami pojecali na działke bo nie lubie tam jeździć poza tym chciałam sobie w samotności pobyć bez zwbędnych świadków. Obiadu jeszcze nie jadłam i chyba nie zjem bo mi sie nie chce. Ide zaraz poleżeć i popłakać w spokoju ...
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bede miala zaciekow?Kochana a skad taki nastroj smutny?wirtuwalny przytulasek
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko mnie dobija ... To głównie przez exTZ i niedoszłegoTZ
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko
Ech...te chłopy, same z nimi problemy Znalazłam w domu próbkę Burberry The Beat(tak na 1 psik zostało) i sobie wypachniłam nadgarstki Zapach ładny, słodki, lekki, ale całego flakonika bym nie kupiła. Wg. mnie te perfmy pachną jakoś tak herbaciano
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fuj!Na szczęście jest już po nich Hosenko czasem dobrze jest sobie popłakać w samotności...Wiem z własnego doświadczenia![]() Po burzy pojawiło się słońce i jest mega gorąco i duszno Idę kąpać psiaki
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa mnie strasznie boli i żołądek - tak własnie 'nerwowo', ręce mi się pocą, jeść mi się nie chce, w oczcah prawie cały czas łzy ... Chyba zaraz zwariuje ... i jeszcze ten paskudny telefon ( )chyba wybiore sie na rower jak troszkę się ochłodzi - żeby się wyżyć
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko
Zrób coś. Zajmij się czymś. I się nie przejmuj! Facetami nie ma co Uwierz
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo nie mam się czym zajać
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zrób to co ja Od rana sprzątałam mieszkanie, zrobiłam porządek w kosmetykach,wyrzuciłam to co stare, lub czego nie używam od dawna. Zrobiłam porządek też w ubraniach i popakowałam, jutro wrzucę do konteneru PCK Poukładałam kosmetyki w nowym miejscu, posegregowałam bieliznę, ciuchy itp itp. Teraz siedzę i piję zieloną herbatę, nie ma więcej nic do robienia, więc chyba wezmę się zaraz za naukę. Wreszcie.. ![]() Ja ze swoim Robalkiem nie rozmawiałam od 2 dni, wczoraj dostałam tylko smsa, na którego i tak nie mogłam odpisać. Usłyszymy się w poniedziałek dopiero Mniam ![]() Edit: Dziewczyny!!! http://pl.strawberrynet.com/productD...0018&CatgId=19
|
|
|
#2505 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
w hydrolatach jest tak mało ekstraktów roślinnych że nie wchodzą w reakcję z wit.C
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już doczytałam![]() Zobacz to http://pl.strawberrynet.com/productD...0018&CatgId=19 ![]() chyba zara klikne...biorac pod uwage fakt, ze skonczyl mi sie roz i planowalam zakup ![]() Edit: kliknęłam Givenchy. I to też: http://pl.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=66142 Powiedzcie mi tylko czy lepiej rozbić to na 2 paczki? Bo ja zwykle zamawiałam po 1 sztuce. Żeby mnie celnicy nie złapali :[ Proszę o odpowiedź.. POMOCY
|
|
|
#2507 |
|
|
bossy celnicy to loteria, mogą się doczepić i do małej wartości
![]() Wrzuciłam swoją pielęgnację!
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam narazie podkład. Bo w wątku truskawkowym dziewczyny piszą, że mało widoczny ten różyk. Hm. Ale ja chyba tak lubię..że tylko różem się odbija. No i piszą, że ta limitowanka z 2004r..
|
|
#2509 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Paczka z dwoma kosmetykami to zawsze ryzyko, ale to ruletka i gdy ja zamawiałam paczki z trzema produktami (kilka razy) nigdy ich nie przechwycili. Zresztą w ogóle żadna z moich przesyłek z Tru nie została przechwycona ![]() Może rozbij, w zasadzie Ty nic nie tracisz. Gdybyś zamówiła 3 produkty wtedy masz zniżkę ale w tym przypadku nie warto kusic losu |
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co zrobić
|
|
|
#2511 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim Cię przeczytałam to wzięłam..
Zaraz zapłacęMam wyrzuty sumienia. Bo w tym miesiącu wydałam naprawdę sporo pieniędzy. Tylko na kosmetyki. Ale tłumaczę sobie to tym, że to 10gr Nom..Od dziś ZERO wydawania pieniędzy. Na cokolwiek. Jeszcze tylko zapłacę za swoje spodnie do fitnessu, odłożę na ginekologa i koniec. !!!! A wszystko zaczęło się od momentu, gdy odkryłam, że mogę swoją kartą płacić przez internet.. Wcześniej płaciłam kredytową Mamy, i ona mnie stopowała..He he. Narzucam sobie sama odwyk! I zakaz wydawania!
|
|
#2513 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
wiedziałam że sie nie oprzesz ale to takie słodkie cudeńko i tylko 55 zł
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, jestem na siebie trochę zła. Bo wiesz ja od wypłaty zawsze najpierw odliczam 70zł (sieciówka ) a potem dzielę na 2. Jedna połówka idzie na oszczędzanie a 2 na wydanie. 2 już nie ma w ogóle Zostało mi 1,20. Będę musiała oszczędności nadwyrężyć, żeby zapłacić za te rzeczy co Ci wyżej napisałam, że jeszcze na nie piniendzy trza ![]() Ale od przyszłej wypłaty to odliczę i wrzucę znów do oszczędności. No cóż.. Hm.
|
|
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja Ciebie rozumiem .... Ja mam dziś taki sam dzień wszystko mnie dołuje i ciągle ryczę ....A zresztą ja wiedziałam że tak będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z zamiarem stosowania jako róż jesienią i zimą. Oprócz tego kliknęłąm Prisme Foundation w tym jasnym kolorze. Też powinny byc fajne. No i żeby dobrać do 3 produktów i zniżki wzięłam jeszcze szminkę Dior Addict High Shine - pierwszy raz je zobaczyłam - a ponoć od pewnego czasu już są.Moi rodzice się nie wtrącają. Nie ich interes ile i na co wydaję - od ponad 10 lat nie mieszkam z nimi i nie jestem od nich zależna. A wcześniej juz w trakcie studiów miałam swoją kasę i też się nie pytałam. Gorzej z mężem ![]() Ale już się chyba po tylu latach pogodził z faktem, że poślubił NK Poza tym sama zarabiam na swoje potrzeby.
|
||
|
|
|
#2517 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Byłam na zakupach. , Innocenta, róż, błyszczyk i lakier Calvina Kleina. Byłam w Lushu, świetne rzeczy tam maja, ale to za rok może coś kupie, szkoda mi było tym razem pieniędzy. No i wzięłam sobie jeszcze 2 szampony Ultra Doux - mam czym myć włosy do końca roku chyba.![]() I chyba ogłoszę odwyk po powrocie... ![]() Chciałam kupić jeszcze rozpinany swterek w Zarze, ale oczywiście podkupili mi wszystkie S-ki w ciągu kilku dni. Może jeszcze do innej Zary pojade jutro, jak mi się będzie chciało.![]() A pojutrze już trzeba wracać do domu. ![]() A, no i oglądałam w Douglasie jesienną kolekje Diora - rozświetlacz ładny i krokodylek też, ale kolor chyba nie wyglądałby u mnie dobrze.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie wybaczam.
Po prostu w tym miesiącu miałam dużo większe potrzeby niż zwykle ![]() Cytat:
Powiedziałam im, że nie biorę od nich pieniędzy, więc nie życzę sobie komentarzy na temat ich wydawania. ![]() Ale np. rozmawiam czasem z Mamą na temat tego, co sobie kupić lub nie kupić. Ostatnio na temat butów na jesień i zimę. Powiedziałam, że chyba żadnych nie potrzebuję w tym roku. Mama potwierdziła. A ja na następny dzień kupiłam sobie śniegowce Tommyego Hilfigera
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
O matko,ale się najadłam
Zrobiłam na kolację pity z warzywkami i kurczakiem no takie gyrosy czy jak to nazwać![]() Ja generalnie sama nie gotuję,bo nie bardzo umiem No wiadomo zwykły obiad to tak![]() Nawet sama zrobiłam pity a nie żadne tam gotowce ze sklepu ![]() Wszystkim smakowało,zwłaszcza sos-nawet mi mimo,że ja nie lubię czosnku ![]() Tak się chciałam pochwalić A zaraz sobie zrobię cuba libre i w ogóle będę miała dobry humor Na nadgarstkach mam resztę bombki EDP i baardzo zazdroszczę Snow,że będzie ją miała już dziśHosenko,Vibesko proponuję wziąć ze mnie przykład w kwestii % ![]()
|
#2520 | ||
|
|
Cytat:
a co to za krokodylek od Diora? ![]() Cytat:
ale bym zjadła takie coś... dasz przepis?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Że bez sensu i po co mi 100 ml.. Przecież skoro tak mi się podobają, to na pewno zużyję, a 50-tka totalnie się nie opłacała... I że ciągle mi się coś nowego podoba i rozrzutna jestem... Ech nie lubię takich dyskusji.
Kochana nie przejmuj sie wszyscy tak wariuja..a kiedy mam wydawac pieniadze,jak nie teraz? Najlepsze jest to ,ze moja tez sie czepia mimo ze wie ze mam spore oszczednosci...
1 otulający, 2 lekki właśnie dziewczęcy. Moja koleżanka ma Ninę i mi się podoba, taka podfruwajka jakby
W swoim pokoju zabiłam własnie 6 osobników,a w pokoju w którym jest komputer - 3 
wszystko mnie dobija ... To głównie przez exTZ i niedoszłegoTZ

)